eitaa logo
تحلیل سیاسی
221 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
893 ویدیو
108 فایل
چیزی که قدرتمندترین آدم تاریخ ،امیرالمومنین را آنگونه مظلوم کرد،نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و الا همه مردم که بی دین نبودن ؛ تحلیل سیاسی نداشتند امام خامنه ای (مدظله العالی)
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا ایران حضور نظامی در افغانستان ندارد؟ ✍محمد حسن فشی اولا دولت افغانستان هیچ دعوتی از کشورمان برای کمک به این کشور نکرده است.ارتش این کشور نیز حاضر به مقاومت نبود و عموم مردم افغانستان هم حاضر به دفاع از این دولت نبودند!‏ همچنین مطرح شده گروه‌های اصیل شیعه افغانستان مثل ‎فاطمیون ترجیح دادند در دو قطبی طالبان و دولت آمریکاییِ ‎اشرف غنی سکوت اختیار کنند. علاوه بر این منافع ملی و بین المللی ایران در ورود به جنگ داخلی افغانستان نه تنها تامین نمی‌شود بلکه ذبح می‌شود.‏ آمریکایی‌ها و غربگراها سعی کرده‌اند به طرق مختلف پای ایران یا حداقل ‎شیعیان افغانستان را به این جنگ باز کنند اما هوشیاری جمهوری اسلامی به علاوه هوشیاری شیعیان افغانستان جلوی این توطئه خطرناک را گرفت. ثانیا نه دولت کرزای و اشرف غنی برای ما سودی داشت نه ‎طالبان خطری همچون ‎داعش!‏ طالبان هم می‌داند که جان و مال و ناموس شیعه افغانستان خط قرمز جمهوری اسلامی است و به همین خاطر نسبت به آن دست درازی نمی‌کند کما اینکه اخبار موثق این را تایید می‌کند؛ لذا هیچ نیازی به ورود ایران نیست. ثالثا امیدواریم همه طرف‌های افغانی هرچه سریعتر به راه‌حل سیاسی دست پیدا کنند اما دخالت قدرت‌های خارجی، کار را سخت‌تر می‌کند و شعله جنگ را بیشتر و بیشتر. اگر ایران دخالت کند پاکستان و ترکیه و عربستان هم دخالت می‌کنند و اوضاع پیچیده‌تر می‌شود. بنابراین نباید اسیر فضای مجازی و پروپاگاندای برخی جریانات سیاسی شد که نه عرضه جنگیدن دارند و نه اهل ایثار و جان دادن و خون دادن هستند. این مدعیان زمانی‌که ایران برای نابودی داعشِ تکفیری و خلیفه‌گری با درخواست دولت قانونی سوریه وارد نبرد با داعش شد، دادشان به هوا برخاست و فریاد وامصیبتایشان گوش فلک را کر کرد و شعارشان نه غزه نه لبنان بود! حالا برای ‎هرات و ‎کابلی دل می‌سوزانند که دولتش نه تنها هیچ درخواستی برای کمک از ایران نکرده بلکه مجددا به دشمن شماره یک ملت ایران و افغانستان، که همان آمریکای جنایتکار باشد، پناه آورده است!
♦️ اهداف سفر بنت به آمریکا 🔹 در سفر نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی به آمریکا که با حجم سنگینی از تبلیغات رسانه‌ای انجام شد از راهبرد پیشنهادی بنت علیه ایران موسوم به «مثله کردن» رونمایی شد. اما این سفر چه اهداف و ابعاد احتمالی داشته و رژیم‌ صهیونیستی از انجام این سفر به دنبال چه موضوعی است؟ 🔸 با توجه به اخبار منتشرشده، موضوع اصلی سفر، ایران است. با توجه به مذاکرات هسته‌ای و از سویی سیاست فعالانه ایران در حوزه هسته‌ای، طبیعی است که صهیونیست‌ها نگرانی‌های جدی در قبال ایران داشته باشند و بخواهند از طریق هماهنگی با آمریکا در جهت رفع آن اقدام نمایند. همچنین احتمال به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته‌ای و خطر فعالیت‌های هسته‌ای ایران برای اسرائیل، مسئله‌ای است که صهیونیست‌ها به آسانی نمی‌توانند از کنار آن عبور کنند. لذا بر اساس آن‌چه در واشنگتن اعلام شده محتمل است طی یکی دو سال آینده راهبرد تهاجمی علیه ایران با محوریت اقدامات امنیتی پیگیری شود و دور از انتظار نیست که شاهد ترورها و یا حوادثی مشابه انفجار در نطنز با هدف ایجاد فرسایش در توان ایران باشیم. 🔸 بحث دوم مرتبط با موضوع خروج تدریجی آمریکا از منطقه است. خروج آمریکا به اذعان بسیاری از کارشناسان در نهایت موازنه امنیتی در منطقه را به ضرر رژیم‌ صهیونیستی و به سود ایران تغییر خواهد داد. بی‌شک یکی از دلایل سفر بنت پیگیری این موضوع است تا بتواند تضمین‌هایی در جهت حفظ امنیت خود دریافت کند. از طرفی ظاهراً بناست هماهنگی‌هایی به منظور جایگزینی رژیم‌ صهیونیستی به جای آمریکا با هدف پر‌کردن خلأ حضور این کشور در منطقه در حوزه‌های مختلف از جمله سیاسی، امنیتی و نظامی صورت گیرد. 🔸 بحث سوم نیز موضوع فلسطین است. از آنجایی که دولت بایدن تا این لحظه بر خلاف دولت‌های قبلی طرح و سیاست خود را در قبال مسئله فلسطین اعلام ننموده است ولی به گزارش برخی رسانه‌ها بنا دارد به زودی از طرح خود رونمایی کند، لذا محتمل است یکی از اهداف سفر بنت به آمریکا در جریان قرارگرفتن و انجام هماهنگی‌های نهایی به منظور رونمایی از این طرح است. طرحی که ظاهراً در آن محوریت به جای کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با مصر خواهد بود. اندیشکده راهبردی تبیین
4_5823487968429476503.pdf
3.18M
فهرست داروخانه‌های توزیع کننده داروهای covid 19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف تحلیلگر آمریکایی به قدرت هم‌افزایی و همگراکننده عجیب شهید سلیمانی
انهدام یک تیم تروریستی در کردستان/ هلاکت تعدادی از نیروهای ضدانقلاب به گزارش اخبار جهادی، یک تیم تروریستی ضدانقلاب در درگیری با نیروهای سپاه بیت‌المقدس در شهرستان مرزی سروآباد متلاشی شد. بر اساس گزارش‌های منتشره روز پنجشنبه گذشته پاسداران سپاه بیت‌المقدس کردستان در منطقه سروآباد با یک تیم از عناصر گروهک‌های ضدانقلاب درگیر شدند. در این درگیری تعدادی از نیروهای ضدانقلاب به هلاکت رسیده و مجروح شدند و مقدار قابل‌توجهی تجهیزات و مهمات از آنان نیز توسط رزمندگان سپاه سروآباد کشف و ضبط شد. این تیم تروریستی به قصد خرابکاری از مرز اقلیم کردستان عراق وارد خاک ایران شده بودند و در کمین نیروهای سپاه کردستان گرفتار شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخریب تجهیزات نظامی توسط نیروهای آمریکایی پیش از خروج از افغانستان!
توئیت قابل تأمل سفیر فرانسه در آمریکا: اروپا از خواب پاشو، پرستار (آمریکا) دیگه حوصله بچه‌داری نداره. آمریکا حتی به متحدین خودش هم پشت کرده اون وقت یه عده هنوز داخل کشور نگاهشون به توافق با آمریکا است.
کشمکشِ اقمارِ ایران با فرامنطقه‌ای‌ها، روی دیگر غنی‌سازی سطح بالا و تمرکز بر برنامه فضایی‌ست که ایران از چندماه پیش کلید زده؛ جنگ نیابتیِ مقاومت غزه با رژیم صهیونیستی در اردی‌بهشت ۱۴۰۰ و حتی تحول در وضعیت سیاست داخلی ایران نیز، جزئی از این پازل به حساب می‌آید. به نظر می‌رسد این وزن کشی و موازنه راهبردی، قسمتی از آرایش جدید منطقه جنوب غرب آسیا و چه‌بسا پیش درآمد خط‌کشی‌های جدید، برای تعیین محدوده، چارچوب‌بندی حیات‌خلوت‌‌ها و مشخص کردن عمق‌نفوذ ایران و بلوک غرب، علی‌الخصوص آمریکا باشد. قابل پیش‌بینی‌ست که ادامه این شرایط، نشستن پای میز مذاکره، برای رسمیت بخشیدن به تعیین مرزبندی‌های جدید خواهد بود. به‌عبارتی احتمالا اینبار مذاکرات منطقه‌ای برای ایران، اولویت بیشتری از توافق سوخته برجام و موضوع هسته‌ای داشته باشد، چراکه تجربه بازی کردن در زمینِ حداقل دو بار آزموده شد‌ه‌ی هسته‌ای، خطاست و دست برتر ایران در منطقه، برگ‌های برنده بیشتری برای بده‌بستان تولید می‌کند. حالا امروز غنی‌سازی ادامه دارد، راهبرد اخراج فرامنطقه‌ای‌ها آهسته و پیوسته جاری‌ست، بُرد موشک‌ و برنامه فضایی ایران دیگر تابع تصمیمات دیگران و توافقات یکطرفه بی فایده نیست، و چناچه سیاستِ درون‌گرایِ اقتصادمحور، بتواند فشار شرایط سخت و سنگین معیشت را از گرده مردم بر دارد و مشکلات اقتصادی را در داخل کاهش دهد، بازی و صحنه جنگ بالکل تغییر خواهد کرد.
آیا نوری مالکی در تدارک بازگشت به قدرت است؟ در ماه‌های اخیر و همزمان با نزدیک شدن به انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، تحرکات نوری مالکی در صحنه سیاسی این کشور افزایش داشته است. اما آیا مالکی در تدارک بازگشت به منصب نخست‌وزیری در عراق است؟ همچنان که نوامبر 2020 و در تحلیلی با عنوان: «پیروزی جو بایدن و بیم و امیدها در عراق» اشاره شد، نوری مالکی دوران ریاست‌جمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیف‌شده خود در ساحت سیاسی عراق می‌داند. وی از گذشته رابطه خوبی با بایدن داشت و به همین دلیل با استقرار رئیس‌جمهور جدید آمریکا، تلاش‌های خود برای بازگشت به نخست‌وزیری را افزایش داد. به همین دلیل، وی یکی از مهم‌ترین حامیان عدم تعویق انتخابات پارلمانی آتی بوده و هست. مالکی همچنین پس از اعلام کناره‌گیری مقتدی صدر از شرکت در انتخابات زودهنگام پارلمانی به اقلیم کردستان سفر و تلاش کرد تا جایگزین مقتدی در ائتلاف با حزب دموکرات شود. هرچند که به نظر می‌رسد با بازگشت مقتدی به صحنه انتخابات، شرایط برای مالکی پیچیده‌تر شده است. برخی مواضع و جملات نوری مالکی در گفت‌وگوهای منتشرشده اخیر نیز می‌تواند پالس‌هایی برای آمادگی وی در راستای کسب منصب نخست‌وزیری تلقی شود. اینکه: «حشد باید در خدمت حاکمیت باشد نه احزاب» و اینکه: «عراق نیازمند نیروهای آمریکایی است» ازجمله این مواضع ارزیابی می‌شود. عدم شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور جدید ایران را نیز می‌توان در همین چارچوب تحلیل کرد. البته نوری مالکی برای بازگشت به قدرت با دو مانع داخلی و خارجی مواجه است. در عرصه داخلی، صدری‌ها به آسانی برابر نخست‌وزیری وی تسلیم نخواهند شد. زیرا مهم‌ترین شکاف در بیت شیعی تقریبا شکاف مالکی-صدر است. در عرصه خارجی نیز عربستان، امارات و ترکیه چندان نسبتی با نخست‌وزیری مالکی ندارند. در مجموع به نظر می‌رسد با توجه به احتمال مخالفت ایران با تداوم نخست‌وزیری کاظمی و مختصات رویکرد آتی آمریکا در عراق، احتمال بازگشت وی به قدرت دور از ذهن نیست. اندیشکده راهبردی تبیین
پوشش چادر خانم در اختتامیه که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت: ✍️خانم ساره جوانمردی شما با چادرتون به اختتامیه پارالمپیک قشنگی بخشیدید/مجید میرزایی ✍️تمام قد به احترامت می‌ایستیم افتخار ایران/علیرضاگرایی ✍️چادر ساره جوانمردی>>>هرچی طلای المپیکه /حسین صارمی ✍️وقتی کیلومترها دورتر از وطن به‌جای غرق شدن در مد و تقلید ؛ فرهنگ و اصالتت رو به رخ جهانیان میکشی ✍️با افتخار زیر این پرچم چادری رو سر میکنم که همراه با عفت و نجابته.../سوگند زهرایی ✍️شهید «محمدعلی صمدی»: «خواهران گرامی! حجاب شما برتر از خون شهیدان است و دشمن پیش از آن‌که از خون شهید به هراس آید، از حجاب کوبنده­‌ تو وحشت دارد/دانیال دانش ✍️بهت افتخار میکنیم بانو،سرت سلامت../مهدخت