♻️ مفقود شدن "امام موسي صدر" در ليبی(1398 ق)
✍️ سید موسی صدر معروف به امام موسی صدر (زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ش در قم)، از عالمان و اندیشمندان شیعه در عرصه فرهنگی و سیاسی، و از شاگردان آيات عظام امام خميني، سيد احمد خوانساري و حجت است که پس از هجرت از ایران راهی نجف اشرف شد و سپس به لبنان رفت و در آنجا مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل را تأسیس کرد و رهبری فکری و سیاسی شیعیان این کشور را عهدهدار شد.
✅ او در ۹ شهریور ۱۳۵۷( ۲۵روز رمضان ۱۳۹۸ ق) طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی، ناپدید شد. بسیاری گزارشها حاکی از شهادت او در همان زمان توسط قذافی است، ولی گزارشهایی نیز در دست است که او کشته نشده و در زندانهای لیبی بوده است. پس از سقوط معمر قذافی نیز هیچ گزارش رسمی جدیدی از وضعیت او به دست نیامد.
🔰رحلت فقيه شيعه "بهاءالدين حسن اصفهانی" معروف به "فاضل هندی" (1137ق)
🔺محمدبن حسن بن محمد اصفهاني ملقب به بهاءالدين و معروف به بهاء، تاج الفقها، فاضل اصفهاني و فاضل هندي از افاضل علماي اواخر حكومت صفوي،فدر سال 1062 ق به دنيا آمد. فاضل هندي در تمام علوم ديني اصلي و فرعي، يگانهي روزگار و اعجوبهي دهر بود به طوري كه گويند قبل از 12 سالگي شروع به تاليف نمود.
🔺از جملهي آثارش تفسير القرآن، التَّمحيص و شرح الكافيه و كتاب مشهور كِشْفُ الِّلثام از كتب استدلالي فقه است. بهاءالدين را به سبب اين كه در اوايل زندگي به همراه پدر در هندوستان بوده است، فاضل هندي نيز گفتهاند. وي در تخت فولاد اصفهان مدفون است.
▫️پاداش کسی که این سی روز را روزه دارد چیست؟
#پیامبر_اکرم صلّی اللَّه علیه و آله و سلم فرمودند:
🍃 مؤمنی نیست که ماه رمضان را به امید اجر و پاداش روزه بگیرد مگر آنکه خداوند هفت خصلت برایش مقرّر میفرماید:
▫️اوّل: حرام را از بدنش ذوب میکند.
▫️دوّم: به رحمت باری تعالی نزدیک میگردد.
▫️سوّم: روزه اش کفّاره لغزش پدرش حضرت آدم علیه السّلام میباشد.
▫️چهارم: حق تعالی سختیهای مرگ را بر او آسان میفرماید.
▫️پنجم: از گرسنگی و تشنگی روز قیامت در امانش قرار میدهد.
▫️ششم: برات آزادی از جهنّم را نصیبش میگرداند.
▫️هفتم: از طیّبات بهشتی بهره مندش میکند.
📖 بحارالانوار ج۹۳ ص۳۶۹
🔴درآمدی بر فلسفه کلاب هاوس
🔵 کلاب هاوس با گفتگو چه می کند؟
.
.
🔵گفتگو چگونه آغاز میشود؟ گفتگو با سخن گفتن دو انسان شکل میگیرد که از موقعیت تفاوت منظر و تفاوت ارتفاع و زاویه دید فاصله می گیرند و در یک افق و یک ارتفاع و یک زاویه دید «برابر»، وارد جهانی مشترک می شوند و موافق یا مخالف یکدیگر، طرح سخن می کنند.
.
.
🔵گفتگو تا زمانی برقرار است که طرفین، جهان مشترک یا زمین بازی تخاطب را ترک نگویند. دوری از یا نزدیکی به ایده های یکدیگر، به هم افقی وابسته است. هر افق یا هر جهان، دارای مرکز و نقطه ای کانونی است که دوری یا نزدیکی را ممکن می سازد. بدون نقطه مرکز مختصات، تفاوت و اختلاف منظر اساسا ناممکن است. تفاوت بار مثبت و منفی، سخن گفتن و به گردش درآمدن ایده ها و به اشتراک گذاری آنها ناگزیر باید در مرجعی از یک افق سنجیده شود.
.
.
🔵همهمه تباین افق هاست. در همهمه، هیچ هم افقی ای رخ نمی دهد، همهمه همان مهمل است. همهمه، فضایی بدون مرجع است که امکان انعقاد هرگونه معنا را که در سلب و اثبات از مرجعی پدید می آید، ناممکن می سازد.
.
.
🔵شبکه ی اجتماعی کلاب هاوس، گفتگو را در برهوت بدون مرجع فضای مجازی، بدون کالبد و بی وزن می کند. سخن نه سنگین است و نه سبک. نه بالایی وجود دارد و نه پایینی. همه جای برهوت مثل هم است و نقطه مرجعی برای هم افقی وجود ندارد. نه آنکه فضای مجازی مرجع را سلب کند، بلکه بنیادین تر تر از ان، سخن گفتن سلبی یا اثباتی درباره مرجع و مرکز مختصات را مهمل می سازد. همچنان که سخن گفتن از نقطه وسط یک کره در هر نقطه از آن همیشه درست است و نیز همیشه مهمل است.
.
.
🔵کلاب هاوس، با غلبه صدا بر سخن و با غلبه جهان دیجیتال بر جهان آنالوگ پدید آمده است. جهانی که کمیت غول آسای آن بدل به کیفیت ضروری اش شده و در سرحدات تطور تکنولوژیک جهان، جان جهان، انسان، را به محاق می برد. مهمل شدن هرگونه نطق، بسیار عمیق تر از سلب نطق یا حذف نطق، سانسور، یا تغییر و تحریف نطق طبیعت را از انسان تهی خواهد کرد.
.
.
🔵دین از ساحتی غیر طبیعی و غیر انسانی نازل شد تا نطق و سخن را از تحریف و از فاصله گرفتن از حقیقت حفظ کند و به سان خط کش، مرجعیت سخن و معنا را در جهان نگهدارد. انسان با اثبات یا سلب خدا به مثابه نقطه مرجع، امکان دوری یا نزدیکی در افقهای گفتگو را فراهم می سازد.
.
.
🔵تطور تکنولوژیک جهان در سرحدات خود در کلاب هاوس با بی مرجع سازی جهان گفتگو، امکان سخن گفتن را ناممکن می سازد..
.
محمدعلی روزبهانی
.
#کلاب_هاوس
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطر! دیوار فضای مجازی کوتاهه
🔸با گسترش شبکههای اجتماعی و افزایش کاربران تو این شبکهها از جمله اینستاگرام، کاربران میتونن تمام ابعاد زندگی و کاریشون رو به تصویر بکشند. 🔸روزانه، تعداد زیادی عکس و ویدئو در اختیار مخاطبان این صفحات قرار میگیره که صرفنظر از شخصی بودن اونا، زمینه برای سوءاستفاده افراد غریبه و سودجو فراهم میشه.
🔸یادتون باشه که #فضای_مجازی محیط امنی برای انتشار و اشتراک تصاویر خصوصی و خانوادگی و اعلام زمان و مکان سفر یا برنامههای شخصیتون نیست. انتشار هرگونه اطلاعات خصوصی میتونه افراد سودجو رو ترغیب کنه تا در زمان غیبت شما وارد محل کار و خونتون شده یا با در دست داشتن عکسها و فیلمهای خانوادگی، شما رو تهدید و اخاذی کنه.