فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
💠آیتالله #ناصری رحمةالله علیه
🔅در خانه را بزن.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔻تاملی در نوع موضع گیری رهبر انقلاب پیرامون ناآرامی های اخیر
چند هفته قبل که تازه ناآرامی ها داشت اوج می گرفت، نوشتم که «برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته شوخی است.»
و حالا که زمان بیشتری می گذرد، قرائن بیشتری برای آن ادعا دارم. از جمله مقایسه روند موضع گیری های کمرنگ رهبر معظم انقلاب نسبت به ناآرامی های اخیر در مقایسه با موضع گیری های پررنگ ایشان در فتنه سال 88.
فتنه سال 88 که از خرداد ماه آغاز و تا دی ماه (مجموعا 8 ماه) ادامه داشت فتنه سنگین، فراگیر و پیچیده ای بود. به قدری که از همان فردای انتخابات تا 8 ماه بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درباره آن صحبت کردند. تقریبا در هر دیداری و به هر مناسبتی ایشان چند دقیقه ای را به صحبت درباره اتفاقات آن سال و حواشی بعد از انتخابات اختصاص می دادند و از ابعاد مختلف آن فتنه صحبت می کردند به طوری که بعدا مجموعه بیانات ایشان فقط در سال 88 درباره فتنه تبدیل به یک کتاب جداگانه شد.
اما درباره ناآرامی های اخیر تا به امروز ایشان چگونه موضع گیری کردند؟
اولین سخنرانی ایشان بعد از شروع ناآرامی ها در 30 شهریور 1401 در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس بود. جایی که خیلی ها انتظار داشتند رهبر انقلاب مفصل یا حداقل به صورت جزیی اشاره ای به آشوبها داشته باشند اما ایشان حتی یک کلمه در این باره صحبت نکردند. چرا؟ چون هرچقدر صدای این اتفاقات در رسانه های خارجی و ماهواره ای بلند بود در بین توده های مردم ضریب کمتری داشت.
تقریبا دو هفته بعد نیز (11 مهر 1401 ) در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، رهبر انقلاب به سخنرانی پرداختند و تنها در بخشهایی از سخنانشان به این غائله اشاره کرده و ضمن اشاره به نقشه های خارجی برای ایجاد ناامنی در کشور تاکید کردند که مواضع «برخی چهرههای ورزشی و هنری هیچ اهمّیّت ندارد؛ روی این نباید حسّاسیّت به خرج داد.»
امروز هم که ایشان با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص دیدار کردند، ضمن بیان نکاتی درباره جایگاه و وظایف مجمع تشخیص جمله ای مهم را خطاب به مسئولان یادآورد شدند: «مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید.»
آنالیز سخنان رهبر انقلاب درباره ناآرامی های اخیر در سه دیدار اخیرشان نشان میدهد که در مجموع نوع موضع گیری و جملاتی که ایشان درباره این اتفاقات بیان کرده اند، کاملا متفاوت با فضای سال 88 است. تفاوت اصلی نیز در اینجاست که در اتفاقات سال 88 بخش زیادی از مردم دچار شبهه شده بودند و به همین خاطر حداقل در روزهای اول پس از برگزاری انتخابات، یک جریان قابل توجه هم در خیابان حضور داشت اما در جریان اغتشاشات اخیر هرچقدر جنگ رسانه ای جهانی قوی و محکمی علیه جمهوری اسلامی وجود دارد اما جریان اجتماعی قابل توجهی با افراد حاضر در کف خیابان همراهی نمی کند و به جز هسته های آشوب چند ده نفره پراکنده، اثری از همراهی مردم با آنها وجود ندارد.
این شاید مهمترین تفاوت آشوبهای اخیر با حوادث سال 88 است که هم مشاهدات عینی و خیابانی آن را تایید می کند و هم نوع موضع گیری رهبر انقلاب درباره آن.
رهبر انقلاب درباره آشوب های سال 88 همان ابتدا از لفظ «فتنه» استفاده کردند چون حق و باطل به شدت به هم ممزوج بود و افراد زیادی از توده های مردم دچار سوال بودند اما در ناآرامی های اخیر ایشان از لفظ «اغتشاش» استفاده کردند چرا که از همان ابتدا مرز بین حق و باطل مشخص بود و به همین خاطر هیچ بخش قابل توجهی از مردم دچار شبهه نبودند. به همین خاطر با گذشت 20 روز از شروع ناآرامی ها علیرغم اینکه مردم از موضوعات مختلف اقتصادی و معیشتی گلایه دارند اما روی خوشی به این مدل تجمعات نشان نمی دهند زیرا می دانند شورش های بی سر و بی هدف، نه تنها امکان بهتر کردن اوضاع را ندارد بلکه سرنوشت قطعی آن از بین بردن محسنات فعلی است.
✍امیرحسین ثابتی
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 در فتنه امروز با جنگ روایتها مواجهایم
🔸حجتالاسلام رسایی: از ابتدای انقلاب بحث تقلب در انتخابات مطرح میشد ولی سال 88 مردم باور کردند چون رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام، رئیس مجلس خبرگان و نخست وزیر امام آن ادعا را داشتند.
🔹با این حال در آن سال صدها هزار نفر به خیابان آمدند ولی امسال در تهران 13 میلیونی، 2 هزار نفر آمدهاند.
🔸این فتنه مجازی است و فتنهگران به رسانه و شبکههای اجتماعی نیاز دارند تا روایتسازی کنند در حالیکه واقعیت آن نیست.
🔹برخی بازداشتشدگان میگویند از روی احساسات وارد میدان شدیم و فریب خوردیم.
سخنرانی استاد کمالی.mp3
34M
🎙# صوت جلسه "تفسیر نهجالبلاغه"
موضوع:علت رجوع به کلمات معصومین (علیهمالسلام) مخصوصا نهجالبلاغه
توسط:حجةالاسلام استاد منصور کمالی(زيدعزّه)
مکان:مؤسسه آموزش عالی و حوزوی امام صادق(ع) و مدرسه علميه امام مهدی(عج)
زمان: پنجشنبه ۲۱مهرماه ۱۴۰۱
روضه خانگی - پیامبراکرم(ص) - 1288.mp3
11.56M
🎙شب را سحر آمد که محمد آمد...
🔻مولودی #پیامبراکرم(ص)
👤حاج #عباس_حیدرزاده
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 22 #مهر ماه 1401 شمسی
🌙 17 #ربیع الاول 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت هاشم مدرس قزوینی از فقهای شیعه در مشهد (۱۳۳۹ش)
➕ درگذشت محمدباقر محسنی ملایری از فقهای شیعه و مؤسس حوزه علمیه باقریه در ملایر (۱۳۷۴ش)
🌙 #قمری
➕ ولادت رسول خدا(ص) و امام جعفر صادق(ع)
➕ درگذشت شیخ محمدتقی هروی، فقیه و مدرس اصفهان و نجف(۱۲۹۹ق)
➕ درگذشت ملااحمد خویینی قزوینی فقیه و محدث شیعی (۱۳۰۷ق)
➕ ولادت سید عباس حسینی کاشانی مجتهد و استاد حوزه علمیه قم (۱۳۵۰ق)
➕ ولادت سید محمد صدر از مراجع تقلید مبارز با حکومت صدام (۱۳۶۲ق)
➕ درگذشت محمدباقر محمودی فقیه، محدث، متکلم، مورخ، نسخهشناس (۱۴۲۷ق)
📆 روزشمار:
▪️17 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️21 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️23 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️47 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️55 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰 روز ولادت پیامبر اعظم یک روز معمولی نیست / عیدگرفتن امروز برای الگو قرار دادن رسول الله است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: شخصیت رسول اکرم شخصیت منحصر به فردی در همهی عالم وجود است . نشانههای عظمت حق تعالی را در همهی دوران زندگی آن بزرگوار میشود دید، حتی در هنگام ولادت. ما امروز را به عنوان مولود پیغمبر عید گرفتیم و جشن گرفتیم، حتی در روز ولادت آن بزرگوار هم نشانهها و آثار برکات الهی که منشأ اصلیاش همان نقطهی اوج است یعنی بعثت، انسان مشاهده میکند. آثار توحید را و نشانههای عملی توحید را انسان در روز ولادت هم میبیند. از داخل کعبه که بتها در آنجا سرنگون میشوند تا برخورد با بتهای طاغوتی، طاغوتهای بزرگ بشری آن روز، فلان دریاچهی مقدس خشک میشود، فلان آتشکدهی به اصطلاح مقدس خاموش میشود، کنگرههای طاق کسری فرو میریزد، این حوادث رخ میدهد. لذا روز ولادت یک روز معمولی نیست، روز بسیار مهمی است، روز بسیار بزرگی است. ما این روز را عید میگیریم به این مناسبت. نکتهی اساسی این است که عیدگرفتن فقط جشن و ماندگاری و یادبود و این چیزها نیست. عیدگرفتن برای درس گرفتن است. برای الگو قرار دادن پیغمبر اکرم است. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 رنجهای امت اسلامی در زمان کنونی ناشی از با هم نبودن است/ رنج مسلمانان روح مطهر پیامبر را به رنج در میآورد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: یکی از درسهای زندگی و ولادت پیامبر(ص) این است که فرمود: «لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيمٌ» من روی این مسئلهی عزیزٌ علیه ما عنتم میخواهم تکیه کنم. شما که رنج میکشید، پیغمبر رنج میکشد. بلاشک این مخصوص به مسلمان معاصر پیغمبر نیست، خطاب به عموم مؤمنین در طول تاریخ است، یعنی اگر امروز مسلمانها در فلسطین و میانمار و... رنج میکشند، بدانند این رنج روح مطهّر پیغمبر را به رنج و زحمت در میآورد؛ در نقطهی مقابل، وضع دشمنان است که از رنج شما خوشحال میشوند. طبعاً وقتی یک چنین حالتی دارد آن جبهه سعی میکند شما را به سمت سختی و بدبختی پیش ببرد. خب حالا این رنجهای امت اسلامی در زمان کنونی ناشی از چیست؟ یکی از مهمترین عوامل تفرّق مسلمین است: از هم جداییم، متفرقیم، وقتی که متفرّق هستیم وقتی خیرخواه هم نیستیم، وقتی گاهی حتی بدخواه همدیگر هستیم؛ خب نتیجه همین است. اینجا هم باز قرآن صریح است: وقتی تنازع کردید فشل بوجود میآید. فشل یعنی سستی. اختلاف که پیدا کردید قهراً خاک نشین و ذلیل میشوید و قهراً وسیلهی تسلط دیگران بر خودتان را فراهم میکنید. این طور است. نتیجه تفرّق این است.۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 مراد از وحدت، اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: باید برویم به سمت عملی شدن #هفته_وحدت. حالا وحدت یعنی چه؟ مراد از وحدت قطعاً وحدت مذهبی نیست؛ یعنی اینکه این به مذهب آن دربیاید، آن به مذهب این دربیاید؛ نه، این قطعاً مراد نیست. وحدت جغرافیایی هم نیست، مثل آن چیزی که در دهههای شصت میلادی و هفتاد میلادی، بعضی کشورهای عربی با هم اتّحاد پیدا کردند و اعلام کردند که یکی هستند، که نشد و نمیشود و امکان هم ندارد. مراد از وحدت، وحدت در حفظِ منافعِ امّتِ اسلامی است. اوّل تشخیص بدهیم منافع امّت اسلامی کجاست و در چیست؛ بعد در این زمینه ملّتها با هم توافق کنند، ببینند امّت اسلامی امروز به چه احتیاج دارد، با که باید دشمنی کرد، با که باید دوستی کرد و چه جوری دوستی کرد، این جهتگیریها را در ضمن گفتگوها و مذاکرات، به توافق برسند، در این جهت حرکت کنند. مراد این است: اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
برنامه.mp3
672.7K
🎙استاد مویدی
▪️برای خودمان برنامه داشته باشیم
▫️نماز اول وقت
▫️دعاهای هر روز
▫️زیارات مخصوصهی هر روز
▫️توجه به امام زمان در هر شبانهروز و بعد از هر نماز
▫️نماز شب
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman