هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
✅ اخلاص کم نظیر ....
🌸🌸🌸 میخواهم نفسم کوبیده شود!
مرحوم آیت الله حاج شیخ جواد کربلایی میفرمودند:
در جریان نماز بارانِ معروف، تعدادی از علما نزد مرحوم آیت الله العظمی سیّد محمّد تقی خوانساری رفتند و به ایشان گفتند:
آقا! شما چرا قبول کردید که نماز باران بخوانید؟ شاید باران نیاید، اگر نیاید هم آبروی شما میرود و هم آبرویِ روحانیتِ شیعه!
ایشان با آرامش فرمودند:
بله! مدتی است نفسِ من سرکش شده است، میخواهم باران نیاید تا نفسم کوبیده شود!
اگر باران هم نمیآمد ایشان ابداً غصه نمیخوردند و ناراحت نمیشدند، چون چنین روحیهای داشتند، باران خوبی بارید!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبر آنلاین، ۸۹/۱/۲، گفتگو با مرحوم آیت الله شیخ احمد مجتهدی تهرانی.
🌸🌸🌸 بگذارید تنها موقعیت من آسیب ببیند!
زمانی که مرحوم آیت الله العظمی سید محمد تقی خوانساری تصمیم به خواندن نماز باران گرفتند- در آن خشک سالی معروف که باران زیادی بعد از نماز ایشان بارید- آیات عظام آیت الله العظمی سیّد محمد حجّت و آیت الله العظمی سیّد صدرالدین صدر، به ایشان پیام دادند که:
ما هم حاضریم در نماز باران شرکت کنیم.
ایشان فرموده بودند:
نه، شما شرکت نکنید! من خودم نماز باران را میخوانم، اگر خداوند دعای ما را مستجاب کرد و باران آمد، مردم آن را به حساب همه روحانیت خواهند گذاشت و موجب عزت و عظمت همه خواهد شد، ولی اگر باران نیامد مردم آن را به حساب من میگذارند و وجهه و موقعیت شما محفوظ میماند. بگذارید اگر آسیبی به وجههِ کسی وارد میشود، آن من باشم و وجهه و موقعیت شما محفوظ بماند!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
آئینه داران حقیقت، ج ۱، ص ۳۸۶-۳۸۵، نشر سامان دانش، نقل خاطره از: آیت الله العظمی حسین نوری همدانی.
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لکهگیری قوی برای دل🔸
روضۀ امام حسین (ع) قدرت لکهگیریاش بسیار زیاد است. هر چیزی که لکهاش را نمیتوان با آب خالی یا با حلّالهای قویتر شست، چارهاش روضۀ امام حسین (ع) است. قدرت روضۀ امام حسین (ع) خیلی زیاد است و لکههای دل را برطرف میکند.
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽 هشدار امام خمینی(ره) به مدیران حوزه، طلاب و روحانیون برای حضور در بین مردم و روشنگری انتخاباتی
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
توافق مد نظر روحانی چند پله
از حداقل حقوق ایران عقب است؟ - ۱
♦️روزی نیست که آقای روحانی از لزوم مذاکره برای بازگشت طرفین به برجام و برداشته شدن فوری تحریم ها سخن بگوید. اما او دقیقا بازگشت به کدام وضعیت را مد نظر دارد؟ آیا منافع ایران در آن وضعیت تامین می شود؛ یا به زیان ایران است؟
🔹آقای روحانی در آغاز تشکیل دولت بایدن، خواستار بازگشت به شرایط سال 2018 (زمان خروج آمریکا) از برجام شده بود. اما دولت بایدن، همین را هم که عقب نشینی و تنازل از برجام محسوب می شد، نپذیرفت. در این رویکرد، آمریکا باید 1500 تحریم را یکجا لغو کند، اما دولت بایدن، همین تحریم ها را به سه گروه "قابل تعلیق، غیر قابل تعلیق، قابل تعلیق به شرط مذاکره" تقسیم کرده است!
♦️این ترفند در حالی است که دولت دموکرات بایدن اگر صداقت داشت، باید همه 1500 تحریم را نه تعلیق بلکه لغو می کرد تا بتواند به برجام برگردد. البته حقوق برجامی ایران وقتی تامین می شود که تحریم های ضد برجامی دولت اوباما (از تیر 94 تا دی ماه 1395، زمان روی کار آمدن ترامپ) هم لغو شود. این، همان تحریم هایی است که بارها از سوی آقایان ظریف و عراقچی به عنوان نقض برجام یاد شد.
🔹اما آنچه اکنون آقای روحانی می خواهد و به همین دلیل، تیم مذاکره کننده برای عقب نشینی مضاعف تحت فشار است (!)، نه لغو تحریم های پسا برجامی اوباما (سیسادا، ویزا، آیسا و ده ها تحریم ریز و درشت) و نه حتی همه 1500 تحریم ترامپ است. البته به این فهرست باید تحریم های کنگره (نظیر کاتسا/ مادر تحریم ها) را اضافه کرد.
♦️آنچه از ادبیات آقای روحانی بر می آید، او حاضر است به خاطر مصارف موقت انتخاباتی، از مطالبه لغو موثر این "زنجیره تحریم" کوتاه بیاید و صرفا به مجوز فروش چند صد هزار بشکه نفت به مدت چند ماه و دسترسی به چهار پنج میلیارد دلار از درآمد های مسدود شده رضایت دهد. و از طریق واردات برخی اقلام، بازار مصرفی را آرایش دهد و کام مردم را برای یکی دو ماه شیرین کند!
🔹آیادولت بایدن صرف نظر از آمادگی برای واگذاری مشوق (!) موقتی مورد نیاز مدعیان اعتدال و اصلاحات در ایران، آیا حاضر است آن 1500 تحریم و تحریم های پسا برجامی اوباما را نه "لغو"، بلکه حتی تعلیق کند؟ پاسخ منفی است!
💢بخش دوم💢
محمد ایمانی