eitaa logo
تهذیب مدرسه علمیه امام مهدی (عج) و مؤسسه امام‌ صادق (ع)
198 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
233 فایل
سلام: جهت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوال به آیدی حقیر پیام بفرستید. @ahmad_ho
مشاهده در ایتا
دانلود
تفسیر سوره مجادله.pdf
2.66M
📔 جزوه | خلاصه‌ی تفسیر رهبر انقلاب از سوره‌ی مجادله حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از دوران پیش از انقلاب و در جریان مبارزات علیه طاغوت از برپاکنندگان و مدرسین تفسیر قرآن کریم بوده‌اند. ایشان بعد از پیروزی انقلاب جلسات تفسیری را به شکلی کوتاه‌تر برگزار کرده‌اند. تفسیر سوره‌ی مجادله در هفت جلسه در سال ۱۳۶۱ ایراد شده است که پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR خلاصه‌ی مهم‌ترین و کلیدی‌ترین نکات این جلسات را قالب این جزوه مرور می‌کند. ⏪ رهبر انقلاب سوره‌ی مجادله را اینگونه توصیف کرده‌اند: «در این سوره ضمن اینکه دستورات اخلاقى و آداب برخورد مسلمانها با هم مورد تکیه قرار گرفته یک حقایق کلّى هم از مفاهیم اسلامى و فرهنگ اسلامى در آن ذکر شده و این نشان میدهد که یک پیوندى بین احکام جزئى و احکام کلّى در اسلام هست و اینها مکمّل هم و از یک روح سرچشمه میگیرند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
033_Jahad_Ba_Nafs_aminikhaah.ir.mp3
5.43M
💠 حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: «هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شده‌اید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی می‌کند». عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص‏ خِيَارُ أُمَّتِي الَّذِينَ إِذَا سَافَرُوا أَفْطَرُوا وَ قَصَرُوا وَ إِذَا أَحْسَنُوا اسْتَبْشَرُوا وَ إِذَا أَسَاءُوا اسْتَغْفَرُوا وَ شِرَارُ أُمَّتِي الَّذِينَ وُلِدُوا فِي النَّعِيمِ وَ غُذُّوا بِهِ يَأْكُلُونَ طَيِّبَ الطَّعَامِ وَ يَلْبَسُونَ لَيِّنَ الثِّيَابِ وَ إِذَا تَكَلَّمُوا لَمْ يَصْدُقُوا. جلسه سی و سوم
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی ✍️موضوع: چرا دعــاهامون مستجــاب نمی شه؟! ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢همسر حضرت علامه طباطبایی: 🔸۱۴سال و نیم با ایشان زندگی کردم یک دفعه اتفاق نیفتاد که تشر بزنند یا عصبانی بشوند . اگر هم یک وقتی یک چیز ناقص می دیدند می گفتند : این طور بکنید خوب نیست!؟