#لبنان
خلاصه سخنان سید حسن نصرالله در خصوص تحولات اخیر منطقه
🔸 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی جنوب لبنان در مورد برخی مسائل سیاسی و تحولات منطقه به سخنرانی پرداخت.
خلاصه سخنان سید حسن نصرالله در این سخنرانی به شرح ذیل است:
سید حسن با اشاره به سالروز آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ میلادی اظهار داشت: پیروزی سال ۲۰۰۰ توسط ملت لبنان و مقاومت رقم خورد و نتیجه فداکاری جنبش ها و احزاب ملی لبنان بود.
دبیرکل حزب الله لبنان از ابتدا و به صورت دقیق تحولات اخیر فلسطین و نوار غزه را پیگیری میکرده است. سید حسن، پیروزی تاریخی مقاومت فلسطین در غزه را به تمام فلسطینیها و رهبران مقاومت تبریک گفت.
وی اظهار داشت: رهبران جنبشهای مقاومت فلسطین در نبرد اخیر درخشان ظاهر شدند. دلیل نبرد اخیر در غزه، حماقت دشمن صهیونیستی، دست کم گرفتن مقاومت و اشتباه محاسباتی دشمن بود. رژیم صهیونیستی فکرش را نمیکرد که واکنشها به یهودیسازی در قدس از صدور بیانیه فراتر رود. تجاوز به قدس و مسجدالاقصی به معنای جنگ منطقهای است. همه جهان در نبرد اخیر (شمشیر قدس) احساس کرد که در برابر ملت فلسطینی متحد قرار دارد که برای هدفی واحد در حرکت است. نبرد شمشیر قدس، اعتبار را به مسأله فلسطین در جهان بازگرداند.
دبیرکل حزبالله ادامه داد: زمانی که دشمن اسرائیلی بداند که در برابر این معادله قرار دارد، میفهمد که نتیجه هر اقدامی در آینده، زوال این رژیم است. از جمله نتایج نبرد شمشیر قدس، دوباره نشان دادن چهره زشت اسرائیل به ویژه نظام آپارتایدی آن است. از مهمترین نتایج نبرد قدس بازگشتن جهت قطبنمای نبرد در منطقه به سمت دشمن حقیقی و همچنین فلج شدن امنیت رژیم صهیونیستی است و این یک دستاورد نظامی بی سابقه بود. از دیگر نتایج این نبرد، شکست در ضربه زدن به زرادخانه واقعی و راهبردی موشکهایی است که هنوز شلیک نشده است. بیانیهای که آیتالله سید علی سیستانی در عراق درباره فلسطین دادند شایسته درنگ نزد خیلیها از دوست و دشمن باید باشد.
نصرالله گفت: از دستاوردهای مقاومت اخیر در غزه، قدرت ادامه شلیک موشک در ساعتهای از پیش اعلام شده بود. نبرد اخیر توانایی موشکی متفاوت مقاومت از نظر کمی و کیفی و نیز برد موشکها را نشان داد. از مهمترین نشانههای شکست رژیم صهیونیستی در نبرد اخیر، عدم اقدام دشمن صهیونیست به ورود به جنگ زمینی با غزه بود. ارتش صهیونیست از ورود به جنگ زمینی میترسد، این یک شکست راهبردی است نه شکستی عادی.
سید حسن در مورد نتایج این نبرد برای اسرائیل اظهار داشت: شکست در تحقق هرگونه هدف راهبردی در این جنگ، شکست در تشخیص مکان اصلی فرماندهان اصلی مقاومت و ناکامی در ترور آنان از جمله برادر «محمد ضیف» (فرمانده شاخه نظامی حماس) و شکست در ارزیابی توانمندی واقعی مقاومت بود.
وی در ادامه افزود: مقاومت لبنان امروز در بهترین وضعیت از نظر تجهیزات و آمادگی قرار دارد. مقاومت لبنان امروز در موضع برتر است. اگر داعش در سوریه موفق شده بود معلوم نبود چه بر سر لبنان آمده بود!
وی از شهید راه قدس «محمد طحان» یاد کرد و گفت: این شهید نماینده این نسل آماده برای نفوذ به مرزها و دیوارها آنهم بدون سلاح است. خون شهید محمد طحان را به حساب انتقام با دشمن اضافه میکنیم. درباره خون این شهید صبر کردیم اما آن را ترک نکردهایم و نخواهیم کرد. خون شهید طحان به خون شهید «علی کامل محسن» اضافه شد.
نصرالله تأکید کرد: زوال رژیم صهیونیستی نزدیکتر شده است، نابودی این رژیم حتمی است و تنها مسأله زمان مطرح است. نظام جمهوری اسلامی امروز پایدار است و آنچنان که «جان بولتون» میخواست نشد. جمهوری اسلامی تهدید به جنگ را پشت سر گذاشته و تحریم را کنار زده و الان در حال برگزاری انتخابات ریاستجمهوری است.
#یمن
چه کسی جزیره میون را اشغال کرده است؟
🔸پایگاه نظامی آمریکا و اسرائیل با نقشآفرینی امارات در جزیره میون در حال ساخت است.
رسانهی صهیونیستی آسوشیتدپرس، اخیرا در گزارشی به ساخت یک پایگاه هوایی در جزیره میون واقع در سواحل جنوب غربی یمن اشاره کرده است و این تحرکات را منتسب امارات کرده است.
این رسانه در ادامه به تحرکات کاميونها و ماشینآلات سنگین مهندسی اشاره کرده که در ساخت یک باند فرودگاه به طول ۱.۸۵ کیلومتر هستند.
پیش از این نیز روزنامه اورشلیم پست در تاریخ ۲۲ دی ۹۹، از آغاز ساخت پایگاه آمریکا و اسرائیل در جزیره میون خبر داده بود. (جزئیات بیشتر در:https://iswnews.com/40493)
پیش از این اقدامات، امارات یک باند فرودگاه به طول ۵ کیلومتر در این جزیره ساخته و پیریزی بخشی از تاسیسات این پایگاه را انجام داده بود که در سال ۲۰۱۹ میلادی به علت خروج نظامیان امارات از حضور مستقیم در جنگ یمن متوقف شده بود.
جزیره میون یا پریم، جزیرهای آتشفشانی و یمنی است که مسیر ورودی دریای سرخ را به دو قسمت شرقی به نام "تنگه اسکندر" به پهنای ۳ کیلومتر و قسمت غربی به نام "دکه المعیون" به پهنای ۲۵ کیلومتر تقسیم میکند و نقش بسیار مهمی در کنترل عبورومرور دریایی در جهان را دارد. پیش از این جزیره میون در کنترل امارات بود و حالا آمریکا و اسرائیل برنامه سیطره بر آنرا در سر میپروارنند.
1_1035951504.pdf
5.64M
📜 بولتن جامع اخبار انتخابات (سپهر انتخابات)
⏳ سهشنبه ۴ اردیبهشت
🔸خوشحالی جواد لاریجانی از رد صلاحیت برادرش
🔸اختلاف در ستاد سعید محمد
🔸نظرسنجی: ابراهیم رئیسی ۷۲/۵%
🔸کنداکتور اینترنشنال سیاسیتر از bbc و VOA
🔸لاریجانی ۹ به ۳ تایید نشد
🔸نامهی روحانی به رهبری
🔸تهدید شورای نگهبان از سوی سخنگوی اصلاحات
🔸و...
هدایت شده از علیرضا خوشحال
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1_1038804987.mp3
11.12M
♦️ روضه هفتگی | شب جمعه است هوایت نکنم می میرم ...
▫️با توجه به توصیه ی مرحوم قاضی نسبت به اقامه ی عزای بر سیدالشهداء ان شاءالله هر هفته پنجشنبه ها اگر توفیق باشد،با هم روضه ای گوش خواهیم داد.
▫️بلکه ان شاءالله این سنت حسنه و جلسات کوچک خانگی احیاء شود که بسیاری از برکات و رفع مشکلات را در پی دارد.
🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی
➕ افتتاح اولين دوره مجلس شوراي اسلامي (1359 ش)
➕ روز قانون و آغاز هفته مجلس
➕ برگزاري كنگره هفتصدمين سال وفات "خواجه نصيرالدين طوسي" (1335ش)
🌙 #قمری
➕ وفات علامه مامقانى، از علمای بزرگ اماميه (1351ق)
➕مهاجرت علمای تهران به ری،معروف به مهاجرت صغری (1323ق)
❄️ #میلادی
➕ امضاي قرارداد نفتي "دارسي" بين ايران و انگليس (1901م)
➕ اولين آزمايش هسته اي پاكستان (1998م)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹جنگ حمراء الأسد، 3ه-ق
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️15 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️25 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️43 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️50 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
.
◾️وفات علامه مامقانى، از علمای بزرگ اماميه (1351ق)
✍️ عبدالله مامقاني معروف به علامه مامقانى و فاضل مامقانى؛(۱۲۹۰ق – 1351)، فقيه اصولى، مرجع تقليد، رجالى، محدث و اديب، از مامقان آذربايجان بود. در پنج سالگى شروع به فراگيرى قرآن كرد. مقدمات و سطوح را در محضر علمای وقت فراگرفت و در فقه و اصول سرآمد شد.
✅ قوه استنباط و اجتهاد وى بارها از طرف پدرش تأييد شد و او را به دريافت اجازه مفتخر كرد. آنگاه وى خود به تدريس و تحقيق و تأليف پرداخت و شاگردان بسيارى بر گردش جمع شدند.
✅ از آثار وی ميتوان به: «اجابة السئوال»؛ «ارشاد المستبصرين»؛ «تنقيح المقال فى علم الرجال» (در سه مجلد بزرگ، كه مشهورترين و مهمترين تأليف اوست)؛ حاشيه بر «العروة الوثقى»؛ «الدر المنضود فى صيغ الايقاعات و العقود»؛ «مرآة الكمال فى الآداب و السنن» «سراج الشيعة فى آداب الشريعة»؛ «الفوائد الطبية»؛ «كشف الاستار فى تكليف الكفار بالفروغ»؛ اشاره کرد
✅ او سرانجام در شانزدهم شوال سال ۱۳۵۱ هجري قمرى در نجف اشرف درگذشت و در جوار حرم حضرت على (ع) در مقبره والدش به خاک سپرده شد.