🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸آب حیات، افسانه نیست🔸
#آب_حیات، افسانه نیست! همین #زیارت امام رضا (علیه السلام) آب حیات است! نگو آبی که انسان را برای همیشه زنده کند، افسانه است. نه! نه! اگر از این زیارت نصیب تو شد و یک زیارت از تو قبول شد، آب حیات خوردهای و دیگر #نمی_میری!
امام رضا (علیه السلام) محبوب خداست. #کاسبی کرده است! یعنی هرچه خدا به او داده است را در راه رضای خدا خرج کرده است. الان شده است محبوب خدا. رودخانۀ رحمت الهی شده است. مردم میآیند از این رودخانه که آب حیات است، به اندازۀ ظرف خود، آب رحمت بر میدارند.
اگر همه زمينه ها براي رسيدن به هدف مهياست اقدام كنيد وگر نه دست نگه داريد، كه اقدام نابهنگام سودش براي ديگران و ضررش براي شماست/نهج،خ5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ظریف و حمله به شورای نگهبان و مشارکت مردم در انظار دشمنان بیگانه!
او سالها پیش در عصر اصلاحات هم با دبیرکل سازمان ملل یواشکی از خطر بر سر کار آمدن جریان انقلابی و حذف جریان سازشکار گفته بود!
او پیشتر با جان کری جانی قدم زده بود و دل و قلوه رد و بدل کرده بود.
او پیش از این در آن فایل صوتی کذایی، حاج قاسم را متهم به بازی در زمین منافع ملی روسیه کرده بود!
کارنامه این دیپلمات ایرانی، از این سیاههها پر است و با شکست سیاست سازش با شیطان بزرگ، امید است دوران بازنشستگی این جماعت زودتر فرا برسد و خسارتهای ناشی از غربزدگیمفرط، نابلدیها و ناکارآمدیهای شان به پایان رسد. اگرچه اینان باید نسبت به گذشته خود نیز پاسخگو باشند.
📌دفع عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران
🔸یکی از ساختمان سازمان انرژی اتمی ایران که با تهدید امنیتی مواجه شده بود که بر اساس گزارش پرس تی وی منابع امنیتی از خنثی شدن این تلاش های خرابکارانه مواجه شده است.
🔹اخبار مربوط به عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران ساعتی پیش منتشر شد اما بر اساس آخرین اخبار و گزارش پرس تی وی این عملیات خنثی شده است.
🔸بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین نیز اقدامی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (شهید احمدی روشن) رخ داد.
🔹بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح یکشنبه ۲۲ فروردین در گفتوگو با فارس از وقوع حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که این حادثه تلفات انسانی و آلودگی به همراه نداشته است.
🔸علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز عصر همان روز در واکنش به این حادثه در تاسیسات نطنز، گفت: ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بینالمللی و آژانس با این تروریسم هستهای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان، آمران و مباشران محفوظ میدارد.
🔹صالحی روز دوشنبه نیز در اظهاراتی این اقدام را خرابکاری برشمرد و کاظم غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس از ارسال نامهای به گروسی در پی حادثه نطنز خبر داد و رژیم صهیونیستی را مسئول این حادثه خواند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅سیاست خارجی دولت رئیسی
🔻برگزاری اولین نشست خبری آیت الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب یکبار دیگر توجه افکار عمومی را به سیاست خارجی دولت آینده معطوف کرد. زیرا در این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای خارجی و داخلی برگزار شد، یکی از مهمترین محورهایی که رسانهها به آن توجه داشتند، سیاست خارجی دولت آینده بود.
1️⃣ سیاست خارجی دولت آینده دارای یک جامعیت است. همانطور که خود آقای رئیسی نیز اعلام کرد، سیاست خارجی دولت از برجام شروع نخواهد شد و به برجام نیز ختم نخواهد شد و سیاست خارجی بر خلاف 8 سال گذشته صرفا متکی بر برجام نخواهد بود و ملت و کشور را معطل آن نخواهد کرد.
2️⃣ توسعه روابط تجاری با همسایگان و کشورهای مستقل، اولویت سیاست خارجی ایران در دولت آینده است. بر این اساس سیاست خارجی با محور قرار دادن توسعه روابط تجاری باید برای مردم آورده اقتصادی داشته باشد، نه آنکه برهم زننده ثبات و آرامش اقتصادی کشور باشد.
3. دولت جدید ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی هر یک از کشورها جهان از جمله کشورهای همسایه را باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد تا بتواند رهگشای دولت در عرصه توسعه تجارت باشد.
4. توانمندی های داخلی کشور مورد تاکید دولت قرار میگیرد و در صدد است که اقتصاد را صرفا به مسائل سیاست خارجی گره نزند هر چند به دنبال آن است که سیاست خارجی را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
5. عزم و اراده دولت آینده در تحقق و تضمین منافع ملی است و نه تنها مسائل منطقهای و موشکی قابل مذاکره نیست، بلکه دولت رئیسی با جدیت راهبردهای مهم نظام در تمام حوزه ها را برای تامین منافع ملی و منافع مردم ایران دنبال خواهد کرد.
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: مهمترین اولویت دولت سیزدهم برای تولید
✍️ علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻 با مشخص شدن رئیسجمهور منتخب و زمینهسازی برای تشکیل دولت سیزدهم، یکی از نکات مهم و بنیادی این است که دولت آینده چه اولویتی را برای سروسامان دادن به وضعیت تولید، باید در دستور کارش قرار دهد. چهار سال آینده برای اقتصاد و تولید ایران بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه در این سالها تولید به دلیل عملکرد ضعیف مسئولین، تحریمهای سنگین و بعدازآن شیوع کرونا، آسیب جدی دیده است.
🔹 به دلیل شرایط خاص تولید و برای برونرفت از این وضعیت پیچیده و بغرنج، رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای نوروزی خود با مردم فرمودند: «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همهجانبه قانونی، دولتی و حکومتی، از تولید و رفع موانع آن همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد. بر این اساس معظم له شعار سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند. سؤال اساسی در این برهه زمانی این است که دولت جدید چه اقداماتی را میخواهد در تحقق این شعار انجام دهد؟
🔸نکات تحلیلی:
🔹مهمترین اقدام عاجل و اساسی اصلاح امور تولید، اصلاح در وضعیت کسبوکار است. گزارش پایش محیط کسبوکار نشان میدهد که به ترتیب پنج مؤلفه «غیرقابلپیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار»، «دشواری تأمین مالی از بانکها»، «موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسبوکار در دستگاههای اجرايي» و «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی» بهعنوان نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور تحلیل میشود.
🔸برای حل هرکدام از این مؤلفههای اعلامی، باید یک سری اقدامات مناسب و معتبر در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا بهنوعی رقابتپذیری اقتصادی صورت گیرد. برخی از راهکارها مثل تمرکززدایی، توزیع بیشتر قدرت، تسهیل و روانسازی امور اداری، سادهسازی و کم کردن فرآیندهای اخذ تأیید، کاهش مالیاتهای مرتبط با امر تولید، کاهش برخی از هزینهها، تسهیل در واگذاری انشعابات همچون برق و آب، حمایتهای قضایی و ... ازجمله آنهاست.
🔺نکته راهبردی: آنچه در این فرایند مهم است، تغییر رویکرد و باور جهت شناسایی موانع تولید و سپس عزم جدی و انقلابی برای برطرف ساختن موانع است. اجرای متعهدانه به برخی اصلاحات باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت همان روند سابق تکرار خواهد شد.