دعای مهم دهه اول ذی الحجه_370.mp3
3.09M
🔶 دعای مهم دهه اول ذی الحجه 🔶
🎙 #استاد_فرحزاد
⏱ زمان: سه دقیقه و سیزده ثانیه
✅ با اجتهاد، روش استنباط در #همه_معارف را می آموزید
🔹عالم دین میخواهد معارف اسلامی را به دست بیاورد؛ از کجا؟ از کتاب و سنّت و عقل ... خب باید بداند که #چه_جوری به دست بیاورد؛ این همان اجتهاد است. #اجتهاد یعنی #چگونگی استفاده از منابع؛ یعنی #متُد استفاده از منابع؛ این اجتهاد است.
🔹این اجتهاد را اگر بخواهد انسان دارا بشود، باید #تمرین کند، باید کار کند. این درس فقهی که شما می خوانید و لو طهارت باشد، به شما این #شیوه_استنباط را یاد می دهد ... شما باید بدانید چه جوری استنباط کنید.
🔹اگر این #طریقه_استنباط را یاد گرفتید، آن وقت [به جز احکام]، ارزشهای #اخلاق ی را هم درست از کتاب و سنت استنباط میکنید، برای فراگیری معارف اسلامی اجتهاد لازم است.
🔹طلبه روشنفکر امروزی حق ندارد بگوید که «آقا، ول کن این حرفها را، [این] درس ها را»؛ نه، باید درس خواند؛ بیمایه [فطیر است]. زمان مبارزات که ما مثلاً مکاسب میگفتیم، کفایه میگفتیم، بعضی از طلبههای پرشور میگفتند «آقا، این چیست؟»؛ من به آنها میگفتم اگر [این بحثها را] نکنید، بعد نمیتوانید به درد #نظام_اسلامی بخورید، نمیتوانید به #مردم چیزی یاد بدهید؛ درس #فقه را جدی بگیرید.
(۱۳۹۸/۲/۱۸)
13910719_5115_128k.mp3
5.51M
🎙بیانات مقام معظم رهبری:
"لزوم هجرت روحانیت از حوزه های بزرگ به شهرستان ها"
91/7/19
گزیده معراج السعاده (28):
آداب دانش جویی
رعایت آداب ارتباط مستقیمی با رسیدن به #کمال علم دارد و ترک آن، اجازه #خروج_از_جهل را به انسان نمی دهد.
اما آداب لازم
یک: طالب علم باید از هم نشینی #دنیا_طلبان و هوس بازان پرهیز نماید تا چشم دلش بتواند از نور علم بهره مند گردد.
دو: انگیزه آموزش باید #تقرب_به_خدا و عروج از مرتبه جسمی حیوانیت به مقام روحانی انسانیت باشد.
سوم: به آموخته هایش #عمل کند تا خدا کرامتش دهد و مجهولاتش را به او بیاموزد و اگر چنین نکنید به #خواری و #فراموشی علم دچار خواهد شد.
چهارم: حق معلمش را ادا کند. #معلم پدر معنوی و مرتبه اش بالاتر از پدر جسمانی است. هر کسی که انسان چیزی از اوآموخته اگر چه با مطالعه کتاب هایش، #حق_استادی به گردن انسان دارد. باید به دل او را دوست داشته؛ در حضورش احترامش کند و در غیابش از او دفاع نماید و از مجلس بدگویی اش خارج شود. اگر اشکالی بر او دارد مؤدبانه بیان کند.
پنجم: دانش جو باید خود را از #رذایل_اخلاقی پاک کند و به #فضائل آراسته گرداند تا لوح دلش آمادگی پذیرش نور علم را داشته باشد.
#کتاب_معراج_السعاده ؛صفحه 98-96.
📚 صندوق های قرض الحسنه خانگی
💠 سؤال: آیا فعالیت صندوق های فامیلی، محله، همکاران و... که اعضا، ماهانه مبالغی به آن پرداخت می کنند و به قید #قرعه به یکی از اعضا قرض داده می شود، اشکال دارد؟ اگر مسئول صندوق شرط کند اولین دریافت (بدون #قرعه_کشی )، متعلق به او باشد، اشکال ندارد؟
✅ جواب: فعالیت صندوق های #قرض_الحسنه مذکور که عده ای به شخصی وکالت می دهند تا ماهانه مبالغی را از اعضا، دریافت کرده و به قید قرعه به یکی از آنها پرداخت کند، اشکال ندارد؛ همچنین اگر متصدی صندوق که در انجام امور آن از طرف اعضا، وکالت دارد، شرط کند اولین نوبت دریافت، متعلق به او باشد، اشکال ندارد.
#احکام_قرض #صندوق_قرض_الحسنه
هدایت شده از بسیج مرکز مدیریت
37.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بخشی از مستند "حج خونین" ؛ روایتی از اتحاد آل سعود و آل یهود
در روز جمعه ۹ مرداد ۱۳۶۶ (۳۱ ژوئیه ۱۹۸۷) مصادف با ششم ذیالحجه سال ۱۴۰۷هـ.ق، پس از آن که حجاج ایرانی مطابق هر سال در طی تظاهرات برائت از مشرکین در مکه، «شعار مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر میدادند، نیروهای امنیتی عربستان به آنان حمله کردند. در این واقعه صدها نفر از حجاج کشورهای مختلف شهید و زخمی شدند. این واقعه تلخ، در روزهای داغ دفاع مقدس داغ عجیبی بر دل ایرانیها گذاشت.
#ذی_الحجه_ماه_دعا_ماه_مناجات
🇮🇷کانال رسمی پایگاه مقاومت بسیج مرکز مدیریت حوزههای علمیه↙️👇
╭┅───🇮🇷🇮🇷───┅╮
🆔@basijmarkaz
🌹┈••✾•🌺•✾••┈🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دکتر #حسین_هانی_زاده، کارشناس امور بینالملل:
📺 در دولتهای گذشته قرار بر این بود که ۲درصد از درآمدهای سالانه نفتی به عمران و #توسعه_استان_خوزستان اختصاص یابد، اما متاسفانه با گذشت ۱۵سال تاکنون این مصوبه عملیاتی نشده است.
📺 نخستین مسألهای که در دولت آقای #رئیسی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، رفع کمبود آب خوزستان و رونق بخشیدن به کشاورزی این استان است.
📺 مطالبات مردم #خوزستان بر خلاف ادعاهای رسانههای بیگانه، کاملا اقتصادی است.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹جنگ کثیف با بستهبندی زیبا
#محمد_صرفی
خبرهای غیررسمی و مواضع رسمی آقای رئیسی حاکی است اصلیترین و مهمترین هدف دولت سیزدهم، حل مسائل اقتصادی است. این هدفگذاری کاملاًً بجاست و اگر غیر از این بود جای تعجب و تأمل داشت. کشور ما سالهاست که درگیر یک جنگ اقتصادی تحمیلی تمامعیار بوده و این جنگ از یک دهه پیش وارد مرحله تازهای شده است. راه پیروزی در این جنگ چیست؟
«سان تزو» فرمانده نظامی مشهور چینی در کتاب «هنر جنگ»
- که امروزه نه تنها مورد توجه محافل سیاسی- نظامی است بلکه شرکتهای بزرگ نیز از آن درس میگیرند- بهترین پیروزی را در شکستن مقاومت دشمن بدون درگیری معرفی میکند. این همان راهبردی است که آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است. البته این نکته را هم باید مدنظر قرار داد که اتخاذ این راهبرد علیه ایران، انتخاب آمریکا نبوده و میتوان گفت یک اجبار است. آمریکاییها طی چهار دهه گذشته چندین بار بهصورت محدود و گسترده رویارویی نظامی با ایران را آزمودند و از این نبردها نه تنها پیروز بیرون نیامدند بلکه دستاوردی جز سرشکستگی و تحقیر نداشتند. روی آوردن آنان به جنگ تمامعیار اقتصادی محصول همین تجارب شکست خورده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/222142
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای فسیلی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
سید یاسر جبرئیلی
shabnameh565.mp3
9.22M
شبنامه / گزارش قابل تامل اندیشکده صهیونیست در خصوص افغانستان پساآمریکا / اندیشکده "بگین سادات": ایرانی ها، روس ها، چینی ها و ... می خواهند نظم جدیدی حاکم شود، آنها برای این کار چاره ای نخواهند داشت جز اینکه امنیت پایدار را در افغانستان حاکم کنند. / هر سه کشور از غرب ضربه خورده و به فکر مقابله با تهدیدات غرب در حوزه های اقتصادی و سیاسی و ... هستند و برای این کار اقداماتی را انجام خواهند داد که به کنترل طالبان منجر خواهد شد.../ قسمت 565
هدایت شده از مدیران و معاونان تهذیب استانها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیران و معاونان محترم مراکز استانی دامعزهم
سلام علیکم
با احترام به استحضار میرساند، پیرو نامه شماره ۱۱/۸۱۷۴مبنی بر نقشآفرینی حداکثری مدیران، معاونان تهذیب و دیگر عوامل تربیتی(اعضای محترم شورای تهذیب مدارس) فایل تصویری تبیین معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه پیرامون اهمیت مشارکت حداکثری در نقد کتاب نظامنامه جامع تهذیبی تقدیم میگردد. مستدعی است شورای تهذیب مدارس علمیه در اسرع وقت این فایل را مشاهده و نسبت به مطالبات مدیر محترم حوزههای علمیه، اقدام نمایند. با تشکر
روضه خانگی - امام باقر(ع) - 644.mp3
14.45M
🎙در دو روز زندگیم غربت فراوان دیده ام...
🔻روضه #امام_باقر(ع)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 18:38
👤حاج سید رضا #نریمانی
#تقویم_شیعه
📅 امروز یکشنبه
☀️ 27 تیر ماه 1400 شمسی
🌙 07 ذی الحجه 1442 قمری
❄️ 18 جولای 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ ارتحال فقيه جليل و عارف واصل آيت اللَّه "سيدرضا بهاءالديني" (1376 ش)
➕ پذيرش رسمي قطعنامه 598 شوراي امنيت از سوي جمهوري اسلامي ايران (1367 ش)
➕ تأسيس نيروی انتظامي جمهوري اسلامي ايران (1369ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت حضرت امام محمدباقر(ع) به دستِ هشام بن عبدالملك اُمَوي(114 ق)
➕ رحلت آيت اللَّه "سيدمحمدتقي خوانساري" فقيه و مرجع عاليقدر تقليد(1371ق)
❄️ #میلادی
➕ كشف ماهيت كهكشانِ راه شيري توسط "ويليام هرشِل" ستاره شناس انگليسي (1782م)
➕ قتل "زُهَيْر محسن" مبارز فلسطيني توسط عوامل مشترك مصر و اسرائيل (1979م)
🏴🏴به مناسبت شهادت امام باقر علیه السلام
✍ امام محمد باقر علیه السلام (۵۷ ه.ق -۱۱۴ه.ق) ملقب به باقر به معنای شکافنده ی همه ی علوم در هفتم ذی الحجه سال ۱۱۴ و به قولی در ربيع الاول و يا ربیع الثانی سال ۱۱۴ به شهادت رسيد. آن حضرت را، حاكم مدينه ابراهيم بن وليد بن عبدالملک بن مروان به امر هشام بن عبدالملک (خلیفه وقت)، در سن ۵۷ سالگی، در مدینه منوره، با زهر به شهادت رساند.
✅ مدت امامت آن امام همام، ۱۹ سال و چند ماه ادامه داشت. قبر مقدس آن حضرت در بقیع، در کنار پدر و عم خود امام حسن(ع) قرار دارد.(۱)
✅امام باقر (ع)، در طول زندگی خود، به نشر و گسترش حقایق و معارف الهی پرداخت. مشکلات علمی را تشریح نمود. جنبش علمی دامنه داری به وجود آورد که مقدمات تاسیس یک «دانشگاه بزرگ اسلامی» را که در دوران امامت فرزند گرامیش «امام صادق» به اوج عظمت رسید، پی ریزی کرد.
✅ امام پنجم در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد همه بزرگان بنی هاشم بود. مقام بزرگ علمی و اخلاقی او مورد تصدیق دوست و دشمن بود. به قدری روایات و احادیث، در زمینه مسائل و احکام اسلامی، تفسیر، تاریخ اسلام، و انواع علوم، از حضرت به یادگار مانده است که تا آن روز از هیچ یک از فرزندان امام حسن و امام حسین (ع) به جا نمانده بود.(۲)
------------------------------------------
پی نوشت ها:
۱- بر گرفته از وقایع الایام شیخ عباس قمی، ۷ ذی الحجه.
۲.ارشاد مفید، ص ۲۶۱.
◾️ارتحال فقيه جليل و عارف واصل آيت اللَّه "سيدرضا بهاءالديني" (1376 ش)
✍ فقیه و عارف وارسته حضرت آيت اللَّه سيدرضا بهاءالديني در سال 1287 ش برابر با عيد غدير 1327 ق در قم به دنيا آمد. وي از 19 سالگي در حوزه درس آيت اللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي شركت جست و مورد لطف استاد قرار گرفت.
✅ وی پس از رحلت استاد، در درس حضرات آيات: سيدصدرالدين صدر، سيد محمد حجت كوه كمره اي، سيد محمد تقي خوانساري و سيد حسين بروجردي حاضر شد و در 25 سالگي اجازه اجتهاد گرفت. و سپس حلقه تدریس سطوح و درس خارج خود را تشكيل داد. و بیش از نیم قرن، به تدريس و تربيت طلاب مشغول شد.
✅ اين عارف سترگ، در تحمل مصائب و سختيها صبور بود. به دفاع از حريم ايران اسلامي اهميت فوق العاده مي داد و چندين بار در زمان جنگ در جبهه ها حضور يافت و با نفس رحماني خود، روحيه بخش رزمندگان اسلام گرديد.
✅ كتابهاي سلوك معنوي و نردبان آسمان از جمله آثار ايشان ميباشند. سرانجام اين فقيه عارف پس از 89 سال زندگي زاهدانه، در بيست و هفتم تيرماه 1376ش برابر با دوازدهم ربيع الاول 1418ق در قم درگذشت و در مسجد بالاسر حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
e4100fd1586b4a5901ed3bd85b1f4049201cb457b36379ba08b92f2cc91732600_.mp3
2.07M
امام محمد باقر «علیه السلام» :
🔹 وَاللّه ِ، ما یَنْجُو مِنَ الذَّنْبِ إِلاّ مَنْ أَقَرَّ بِهِ.
🔹 سوگند به خدا، از گناه رهایی نمییابد مگر کسی که به گناه خویش اقرار کند.
«بحار الانوار، ج ۶، ص ۳۴»
▫️ شهادت #امام_باقر (علیه السلام) را تسلیت عرض میکنیم. 🏴🖤
🔸 سخنرانی کوتاه «مرحومآیتاللهشیخجوادکربلایی»