بيانات_رهبرانقلاب_درباره_شهید_اندرزگو_5834450954056892923.mp3
3.3M
🌹بشنويد|رهبر معظم انقلاب:
شهيد اندرزگو میگفت چند سال است در مشهدم اما حسرت زیارت علی بن موسی الرضا(ع) بر دلم مانده!
#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 03 شهریور ماه 1400 شمسی
🌙 16 محرم 1443 قمری
❄️ 25 آگوست 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ اشغال ايران توسط متفقين در جريان جنگ جهاني دوم (1320ش)
➕ آغاز نخستين دوره مذاكرات صلح بين ايران و عراق با نظارت سازمان ملل متحد (1367ش)
➕ ارتحال علامه محقق "محمد جواد نجفی" صاحب تفسير آسان (1377ش)
🌙 #قمری
➕ تدوين تاريخ اسلامي در عهد خليفه ي دوّم (16 ق)
➕ درگذشت حاج "سيد مهدي خوانساري" عالم مسلمان (1391 ق)
➕ هجوم مسلمانان به دمشق
❄️ #میلادی
➕ حمله نيروهای شوروی و انگليس به ايران در جريان جنگ جهاني دوم (1941م)
➕ روز استقلال "روسيه سفيد"(بلاروس)از اتحاد جماهير شوروی سابق (1991م)
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️18 روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
▪️33 روز تا اربعین حسینی
▪️41 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️42 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
◼️ارتحال علامه محقق "محمد جواد نجفی" صاحب تفسير آسان (1377ش)
✍️ آيتاللَّه شيخ محمد جواد نجفي، از نويسندگان و عالمان معاصر، در سال 1302 ش (1342 ق) در يكي از روستاهاي توابع خمين در استان مركزي به دنيا آمد. وي پس از فراگيري علوم مقدماتي، در بيست سالگي جهت ادامه تحصيل به اراك و تهران رفت و در فقه، اصول، تفسير و علوم عقلي به تبحر رسيد. او همچنين از حضرات آيات سيد محسن حكيم، سيد محمود شاهرودي، سيد ابوالقاسم خويي و سيد محمد هادي ميلاني، سمت نمايندگي داشت.
✅ ايشان عمر خويش را به تاليف و تصنيف آثار ارزشمندی گذراند كه مصباح الشيعه، لطايف الصلوة، زندگاني حضرت عبدالعظيم حسني، ترجمه كتب ديوان حضرت علي بن ابي طالب، كتاب المهدي، اثبات الوصيه و تفسير آسان كه شانزده جلد از آن به چاپ رسيده است، از آن جملهاند.
✅ اين عالم رباني و محقق گرانقدر، سرانجام در 3 شهريور 1377 ش برابر با دوم جمادي الاول 1419 ق در 75 سالگي بدرود حيات گفت و به جوار رحمت حق شتافت.
🔰#هیئت_تراز؛ آداب مدح اهل بیت (ع) از نگاه رهبر معظم انقلاب
🔅پرهیز از خواندن روضه های دروغ
🔺از قدیم دیده بودیم ما - مخصوص حالا نیست؛ از بچّگی می رفتیم #روضه و پای منبر - گاهی روضهخوانها روضههایی می خواندند که معلوم بود غلط است، معلوم بود خلاف است، امّا می خواندند؛ برای اینکه حالا چهارنفر مستمع دلشان بسوزد و گریه کنند. مگر به هر قیمتی باید این کار را کرد؟
🔻حادثه را بیان کنید؛ با هنرمندی بیان کنند تا مردم دلشان #شیفته بشود و منقلب بشود، نه اینکه خلاف بگویند. حالاها هم می شنوم، منبری یا مدّاح سر منبر خطاب به امیرالمؤمنین می کند و می گوید: آقا! هرچه داری از امام حسین داری! شما فکرش را بکنید! این چه حرفی است و این چه #مُهمل_گویی ای است که کسی اینجور دربارهی امیرالمؤمنین حرف بزند؟
🔺 امام حسین هرچه دارد از امیرالمؤمنین دارد، امام حسین هرچه دارد از پیغمبر دارد؛ چرا نمی فهمند این معانی و این مسائل را؟ آنوقت ادّعا هم دارند، هرچه هم به دهن شان بیاید می گویند؛ یعنی اینها را خیلی باید بهنظر من بزرگ بشمُریم.
(بیانات در دیدار اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام 20/08/1392)
#مقام_معظم_رهبری
رسالت مداحان؛ پرهیز از دروغ خوانی و مهمل گویی
یک شاخصه از #هیئت_ایده_آل
.
از ساختمان عملیات که آمدیم بیرون، راننده اش را فرستاد تا بقیه را برساند.
وقتی دسته عزاداری را از دور دید که متشکل از کادر و پرسنل نیروی هوائی بودند، نشست زمین. پوتین هایش را در آورده، آنها را به هم گره زد و به گردنش انداخت. آن روز حُرّی شده بود برای خودش.
صدای نوحه اش که از میان جمعیت بلند شد، دسته عزاداری حرکت کرد به سمت مسجد پایگاه.
راوی: سرهنگ خلبان فضل الله نیا
#کتاب_خط_عاشقی ۱، حسین کاجی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم ۱۳۹۵، ص ۱۹٫ به نقل از (پرواز تا بی نهایت، ص ۱۱۲).
📖بازخوانی کتاب حماسه حسینی (22)
🔅درسهای آموزنده ی قیام حسینی
🔺حسین بن علی در سخنان و خطابه های خودش، آنجا كه از #امر_به_معروف و نهی از منكر صحبت می كند، همواره صحبتش این است: «وَ عَلَی الْاِسْلامِ السَّلامُ اِذْ قَدْ بُلِیَتِ الْاُمَّةُ بِراعٍ مِثْلِ یَزیدَ» ، «اِنّی لَمْ اَخْرُجْ اَشِراً وَ لا بَطِراً وَ لا مُفْسِداً وَ لا ظالِماً وَ اِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْاِصْلاحِ فی اُمَّةِ جَدّی» .
🔻بعد از بیست سی سال كه این حرفها فراموش شده بود، حسین بن علی به نام یك نفر #مصلح و اصلاح طلب كه باید در امت اسلام اصلاح ایجاد كرد، قیام كرد و به مردم #عشق و ایده آل داد. #ركن_اول حماسه ی زنده شدن یك قوم همین است. ملتی #شخصیت دارد كه حس استغنا و بی نیازی در او باشد. اینهاست درسهای آموزنده ای كه از قیام حسین بن علی باید آموخت. او حس استغنا و بی نیازی به مردم داد.
🔺روزی كه می خواهد از مكه حركت كند، یك ذرّه قیام خودش را مشروط نمی كند و این طور می فرماید: «خُطَّ الْمَوْتُ عَلی وُلْدِ آدَمَ» و در آخر خطبه می فرماید: «فَمَنْ كَانَ فینا باذِلاً مُهْجَتَهُ مُوَطِّناً عَلی لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ، فَلْیَرْحَلْ مَعَنا فَاِنَّنی راحِلٌ مُصْبِحاً اِنْ شاءَ اللّهُ تَعالی » من فردا صبح حركت می كنم؛ هركس كه آماده ی #جانبازی است و حاضر است خون قلب خودش را در راه ما بریزد و تصمیم به ملاقات حق گرفته است، فردا صبح حركت كند كه من رفتم. دیگر بیش از این حرفی نیست. این مقدار استغنا قطعاً در دنیا نظیر ندارد.
🔻از این بالاتر شب #عاشورا ست كه اصحاب و اهل بیتش را جمع می كند و از آنها تمجید و تشكر می كند. بعد به آنها می گوید: بدانید از همه ی شما متشكر و ممنونم، ولی بدانید كه دشمنان با شما كاری ندارند و اگر بخواهید بروید مانع شما نمی شوند؛ من هم از نظر شخص خودم كه با من بیعت كرده اید، #بیعت خودم را از دوش شما برداشتم و محظور بیعت هم با من ندارید، هركس می خواهد برود آزاد است. حسین علیه السلام از اهل بیت و اصحابی كه درباره ی آنها گفته است كه اهل بیتی بهتر و باوفاتر از اینها سراغ ندارم، این مقدار #استغنا نشان می دهد و هرگز سخنانی از این قبیل كه من را تنها نگذارید، من غریبم، مظلومم، بیچاره ام، نمی گوید.
🔺البته تكلیف دین خدا را برنمی دارد؛ لذا با افراد كه اتمام حجت می كرد، اگر در آنها تمایل به ماندن نمی دید، به آنها می گفت از این صحنه دور بشوید؛ زیرا من نمی خواهم شما به عذاب الهی گرفتار شوید، چون اگر از كسی استمداد كنم و او صدای استمداد مرا بشنود و مرا مدد نكند، خداوند او را به عذاب جهنم مبتلا خواهد كرد. این درس استغنا درس كوچكی نبود. همین استغنا بود كه بعدها روحیه ی استغنا به وجود آورد و چقدر قیامها و نهضتها به وجود آمد! .
#کتاب_حماسه_حسینی ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 50-49.
#شهید_مرتضی_مطهری
#روش_شخصیت_دادن