⁉️ روحانی، رفیقِ بزم یا شمشیرِ رزم؟
📝 یعقوب ربیعی
🔹 آقای روحانی در مصاحبه جدیدش با کتاب بدون دود و آتش و خون می گوید «وقتی ترامپ جنگ اقتصادی را شروع کرد، اختلافنظر اساسی در دولت وجود داشت که آیا با این وضعیت میتوان کشور را اداره کرد یا نه؟ حتی عدهای از وزرا پیشنهاد کردند که استعفای دستهجمعی بدهیم.» این صحبت های آقای روحانی از چند جنبه قابل تأمل است:
1️⃣ _ در عالم سیاست یک سیاستمدار حاذق و کارکشته باید سناریوهای مختلف از خوش بینانه ترین سناریو تا بدبینانه ترین سناریو را در هر پدیده سیاسی در مقابل خود ترسیم نماید. قطعاً در مسئله مهمی مانند برجام که با یک دشمن بدعهد و سیّاس مواجه بوده و هستیم پیش بینی چنین سناریوهایی لازم و ضروری بوده و هست.
2️⃣ _ آنچه روحانی میگوید یعنی اینکه دولت بعنوان مسئول اجرایی کشور هیچ سناریویی در مقابل بدعهدی آمریکایی ها برای خود ترسیم نکرده بود؛ که این موضوع از فهم ناقص و ایده آلیستی دولت سابق از فضای بین الملل ناشی می شود. این رویکرد خوشبینانه به کار برد مصداق همان تضمین دانستن و چشم امید داشتن به امضای جان کری است.
3️⃣ _ نکته دیگر اینکه عده ای از نیروهای معتقد به انقلاب وجود چنین وقایعی را پیش بینی می کردند و بارها در آشکار و نهان نسبت به وقوع آن تذکر داده بودند اما پوشیدنِ ردای خوشبینی مانع از پیش بینی چنین شرایطی از سوی دولت سابق می گردید و برخی نیروهای انقلابی متهم به تندروی و بی شناسنامه بودن می شدند.
4️⃣ _ بر اساس همین نگاه واقع بینانه است که دولت سیزدهم بر راستیآزمایی و دادن تضمین از طرف آمریکاییها اصرار دارد؛ اما همفکران آقای روحانی این رویکرد را برنمیتابند انگار تمایل دارند که دوبار از یک سوراخ گزیده شویم.
👌 نکته پایانی اینکه، جمله روحانی که میگوید هیئت دولت قصد استعفای دسته جمعی داشته است انسان را به یاد جمله سید حسن مدرس به مستوفی الممالک می اندازد که میگفت
«مستوفی الممالک شمشیر مرصع است که باید در روزهای بزم و ایام سلام به کمر بست.» آقای روحانی شما هم رفیق بزم بودید نه شمشیر رزم.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰اربعین قدرت تقابل با تمدن غرب را دارد/ ضرورت گسترش مولفههای تمدن شیعهبنیاد
🔺حجت الاسلام و المسلمین #سیدسجاد_ایزدهی رئیس پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه در نشست "اربعین و آینده جهان تشیع":
🔻اربعین قابلیت هماوردی با تمدن موجود غربی را دارد و مبتنی بر مبانیای هست که از #استواری، #انسجام و #بقا برخوردار است و البته تبدیل به یک تمدن هم شده و نمود عینی آن وجود دارد.
🔻تمدن غربی بر محور #اومانیسم و #خودبنیادی انسان استوار است و نتیجه آن تنهایی انسان در جامعه با وجود همه نوع برخورداریها است.
🔻اربعین میتواند فارغ از رویکرد #حکومتی، #مردمی و #اجتماعی شده و این فرهنگ به همه جا تزریق شود و این منطق عملا از حیث جغرافیا و منطق و زمان گسترش یابد.
🔻اگر قرار باشد تمدن شیعهبنیاد را در سراسر جهان تسری دهیم، کما اینکه تمدن غربی به همه ابعاد تسری یافته است، باید کاری کنیم که پدیده اربعین محدود به همین چند هفته نشود و امکان #فراگیری، #جذابیت و #توسعه برای آن فراهم باشد.
🔻خاستگاه این پدیده امام حسین(ع) است ولی نباید تکافل، ایثار، یکرنگی، صداقت، خدمت به دیگران، عدالت و … محدود و منحصر به این مکان و بازه زمانی باشد.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیروزی در راه است!
🔻رابطه اربعین و ظهور از نظر امام (ره)...
#اربعین
🎙#استاد_پناهیان
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان کرمان
⭕️ توصیههای پلیس به زائران اربعین حسینی
🔸سردار معصوم بیگی، رئیس پلیس پیشگیری فراجا:
🔹 برای جانمایی بهتر خودروها، از گذاشتن اشیاء قیمتی داخل خودروها پرهیز و ازآوردن وسایل غیرضروری خودداری کنید.
🔹شهروندان حتما به بستن دستبندهای در بردارنده اطلاعات بستگان به دست سالمندان و کودکان یا روشهای دیگر برای شناسایی اقدام کنند.
🔹تا حد امکان از همراه سازی خردسالان و افراد سالمندخودداری کنید.
🔹چنانچه در طول مسیر به بستههای مشکوک یا وسایل بدون صاحب برخورد کردید، ضمن رعایت فاصله از آن، با ماموران پلیس مستقر در مسیر تماس بگیرید.
🔹در مکانهای شلوغ مراقب گذاشتن اشیاء و لوازم مشکوک در ساک و کوله پشتی خود باشید.
🔹از پذیرفتن هرگونه امانت مشکوک از افراد ناشناس پرهیز کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت امامحسین علیه السلام را با ظن قوی به ضرر هم ترک نکن
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 17 #شهریور ماه 1401 شمسی
🌙 11 #صفر 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ وقوع جمعه سياه و كشتار بيرحمانه مردم در ميدان شهداي تهران (1357 ش)
➕ تأسيس مؤسسه تنظيم و نشر آثار "امام خميني"(ره) (1368 ش)
➕ روز شهدا (يادواره شهداي به خون خفته هفدهم شهريور 1357 در تهران)
🌙 #قمری
➕ درگذشت محمدعلی اُردوبادی فقیه، شاعر، مفسر و مورخ شیعه (۱۳۸۰ق)
➕ درگذشت #محمد_دشتی مترجم نهج البلاغه (۱۴۲۲ق)
➕ درگذشت سید میر فخرالدین موسوی از فقهای شیعه و نماینده مجلس خبرگان رهبری (۱۴۴۳ق)
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا اربعین حسینی
▪️17 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️19 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️24 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️27 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰 وفات حجت الاسلام و المسلمین #محمد_دشتی (۱۴۲۲ ق)
🔷محمّد دشتی در سال (۱۳۳۰ش) در روستای آزادمون (استان مازندران) متولد شد. ایشان بعد از یک سال تحصیل در حوزهٔ علمیهٔ آمل، در سال (۱۳۴۳ش) وارد حوزهٔ علمیهٔ قم شد و در مدرسهٔ آیت الله گلپایگانی مشغول تحصیل شد.
🔹اساتید علوم حوزوی محمد دشتی در دروس خارج عبارتند از حضرات علی مشکینی، عبدالله جوادی آملی، ناصر مکارم شیرازی، حسن حسنزاده آملی، محمد مفتح، جعفر سبحانی
🔸استاد محمد دشتي در كنار دروس حوزوي همواره به فعاليت هاي تحقيقاتي مي پرداخت. ايشان به ويژه به نشر احاديث نهج البلاغه اهتمام داشت. از ایشان بیش از 110 جلد کتاب منتشر شده که کتاب «المعجم المفهرس لالفاظ نهج البلاغه» با ارزش ترین آنها به شمار می رود.
🔹استاد محمد دشتي در كنار فعاليت هاي فرهنگي و تحقيقاتي، به فعاليت هاي سياسي و اجرايي نيز توجه داشت. وی مسئول جهاد ميناب، نماينده و ولي فقيه در استان اصفهان، امام جمعه سميرم و مسئول مؤسسه تحقيقاتي نهج البلاغه بود.
🔶او در پنجم ارديبهشت (1380 ش) در حال مراجعت از سخنراني در بين راه دچار سانحه شد و بعد از ده روز بستري شدن در بيمارستان تهران، در 15 اردیبهشت 1380 مصادف با یازدهم صفر ۱۴۲۲ قمری به لقاءالله پيوست.
🔻ایشان، بعد از اقامه نماز توسط علامه حسن زاده آملی، در صحن عتیق حرم حضرت معصومه (س) دفن گردید.
.
🔺رهبر معظم انقلاب ایشان را پرشور و پر انرژی خواندند و احترام به ایشان را احترام به اسلام و امیرالمومنین (ع) دانستند.
#زندگی_نامه
#محمد_دشتی
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰وقوع جمعه سياه و كشتار بي رحمانه مردم در ميدان شهداي تهران (1357 ش)
🔹 در اولين ساعات جمعه، 17 شهريور سال 1357، ارتشبد غلامعلي اويسي، فرماندار نظامي تهران، از راديوي تهران و حومه، حكومت نظامي را اعلام كرد. مردم كه از حكومت نظامي اطلاع نداشتند، پيش از ساعت شش صبح براي چهارمين روز متوالي، از خانه ها بيرون آمده و سيل آسا، روي به خيابانها آوردند.
🔸 مركز تجمع آنان، ميدان ژاله (شهداي كنوني) بود. همين كه مردم به خيابانها رسيدند، ناگهان با ديدن تانكها و زرهپوش هاي نظامي و مأموران مسلسل به دستِ حكومت نظامي غافلگير شدند. مأموران مسلح، پس از چند بار اخطار، از زمين و هوا، جمعيت را ناجوانمردانه هدف رگبار مسلسل قرار دادند. در اطراف ميدان، جنازه شهيداني بود كه در صحنه نبرد نابرابر، همچنان باقي مانده و خونهايي كه هر گوشه اي از ميدان را گلگون كرده بود.
💠 در آن روز مزدوران رژيم شاه حتي كساني را كه به خانه هاي ديگران پناه مي بردند تعقيب كرده و به شهادت مي رساندند. هر چند شمار دقيق قربانيان اين حادثه، هيچ گاه مشخص نگرديد ولي آن چه قطعي است، اين رقم از چهار هزار نفر افزون بود. از آن روز، هفدهم شهريور 1357، به جمعه خونين تهران معروف گرديد.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🌀چه جوری میشه امام زمان اینقدر عمر طولانی داشته باشند؟!
🎙حجتالاسلام و المسلمین محمد حسن وکیلی
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جریان اربعین و همراهی با امام
🔻 اعتقاد، اخلاق و احکام در جریان اربعین وحود دارد...
🔻 در جریان اربعین، همه یا زائر الامام هستند یا خادم الامام، یعنی تنها وجه تعریف انسان نحوه ارتباط با امام است...
🎙 #استاد_عابدینی
#اربعین
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
هدایت شده از شکور
🔺لیست مدارس علمیه و شماره همراه مدیران و معاونین مدارس علمیه استان ایلام جهت خدمت به زوار اربعین 1401👆👆👆
#قرارگاه_اربعین_حوزه_علمیه_استان_ایلام
هدایت شده از گندم کار
🔔 مراکز اسکان طلاب زائر اربعین در ۸ استان اعلام شد + جزئیات👇
https://hawzahnews.com/xbSsX
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیام ۱۷ شهریور، خط سرخ انقلاب
۱۷ شهریور ۵۷ که با قتل عام بی رحمانه رژیم شاهنشاهی در میدان ژاله «جمعه سیاه» نامگذاری شد، نقطه آغازی بر پایان سلسله پهلوی است.
#هفده_شهریور
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 علی علیزاده: اروپا خود را نیازمند آمریکا کرده، چطور میتواند از ایران حمایت کند؟
💬 تحلیلگر مسائل سیاسی:
🔹 اروپا از سال ۱۹۴۵ ذیل آمریکا تعریف شده و حتی امنیت خودش را به ایالات متحده برونسپاری کرده است، آن وقت چطور گروهی در داخل، در خوش خیالی حمایت اروپا از ایران بوده و هستند؟
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌀خلاصه دومین قسمت از مجموعه یادداشت های «الگوی اهتمام جمعی در مدیریت تربیتی»:
🔹تربیت طلبه که در مدرسه علمیه صورت می گیرد، عملیات انسان سازی است و مدرسه علمیه را در ترازی بالاتر از دبیرستان و مسجد و هیأت قرار می دهد.
💠از آنجایی که هم جمعیت طلبه ها متکثر است و هم هر کدام دنیایی متفاوت از دیگری دارند و از طرف دیگر توانایی علمی و عملی ما ناچیز است، باید راهی برای تربیت باز کرد.
⚡️بهترین کار «تشکیل هویت جمعی» است. مدیر و معاون هر چند مجاهد و عالم باشند به تنهایی کاری از پیش نمی برند. باید از توان همه افراد دخیل در تربیت از مدیر و معاونان و اساتید و حتی خدام و سایر طلاب و محیط و کتاب ها؛ خلاصه از همه عوامل با محوریت و رهبری مدیر مدرسه استفاده کرد.
🔅این ظرفیت در تشکلی به نام «شورای تهذیب و تربیت مدرسه علمیه» برای قابل تحقق است.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
روضه خانگی - امام حسین(ع) - 1243.mp3
8.23M
🎙گفت اين به خون طپيده نباشد حسين من...
🔻مناجات با #خدا
🔻روضه #امام_حسین(ع)
👤استاد #انصاریان
#شب_جمعه
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 18 #شهریور ماه 1401 شمسی
🌙 12 #صفر 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ تشییع و تدفین محمدتقی قمی روحانی وحدتگرای شیعه در ایران(۱۳۶۹ش)
➕ درگذشت مهدی مدرس یزدی از فقها و اساتید حوزه علمیه تهران (۱۳۷۱ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت سید جلالالدین آشتیانی از اساتید فلسفه و عرفان اسلامی در حوزه علمیه مشهد (۱۴۲۶ق)
➕ درگذشت سید علی گلپایگانی فرزند سید جمالالدین گلپایگانی (۱۴۳۲ق)
➕ درگذشت محمد شاهآبادی فقیه، فیلسوف و استاد درس اخلاق، فرزند محمدعلی شاهآبادی (۱۴۳۳ق)
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا اربعین حسینی
▪️16 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️18 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️23 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️26 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
◼️درگذشت فقيه جليل آيت اللَّه "مهدي مدرس يزدی" (1371 ش)
✍ آيت اللَّه مهدي مدرس يزدي در سال 1287 ش (1326 ق) در يزد به دنيا آمد و پس از گذراندن دروس مقدماتي، در سيزده سالگي وارد حوزه علميه قم شد. سپس راهي نجف گرديد و از محضر درس عالمان نامداري همچون سيد ابوالحسن اصفهاني و آقاضياء الدين عراقي به مدارج والاي علمي رسيد. وي همچنين از آيات عظام شيخ عبدالكريم حائري يزدي، سيد حسين بروجردي، سيد محمدتقي خوانساري، سيد ابوالحسن اصفهاني و آقا ضياء الدين عراقي گواهي اجتهاد دريافت كرد و مورد وثوق آنان قرار گرفت.
🔹اين فقيه جليل پس از مدتي به اصرار جمعي از مؤمنين تهران به اين شهر عزيمت نمود و به مدت بيش از پنجاه سال در محله امامزاده يحيي، به تدريس خارج فقه و اصول، ارشاد مردم و تأليف كتب پرداخت. حواشي بر كتب عروةُالوثقي، رسايل و مكاسب و نيز ديوان اشعار از جمله آثار اوست.
🔸او سرانجام در 18 شهريور 1371 برابر با 11 ربيع الاول 1413 ق در 83 سالگي به جوار رحمت حق تعالي شتافت.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🔻اربعین؛ رزمایش مقدمهسازان ظهور
🔸 #اربعین اثبات کرد ظهور شدنی است!
🔻 وقتی روضههای خانگی و دستجات عزاداری محلی، منجر به انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حرم شد، اربعین چه نتیجهای خواهد داشت جز انقلاب جهانی و ظهور حضرت؟
#اربعین
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman