🌷 سالروز شهادت سردار رشید اسلام "حسن باقری" جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه(1361ش)
✍️ سردار شهید غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری ( تولد؛ ۲۵ اسفند ۱۳۳۴، - شهادت؛ ۹ بهمن ۱۳۶۱، فکه) یکی از جوانترین فرماندهان دوران دفاع مقدس بود. وی بهعنوان فرمانده قرارگاه نصر و بعد از آن در سمت جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه، نقش مهمی در موفّقیّت نیروهای ایران در عملیاتهای فتحالمبین، محرم، رمضان، بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر داشت.
✅ سردار شهید حسن باقری موسس واحد اطلاعات و عملیات سپاه بود. او استعداد بالایی در تحلیل اطلاعات دشمن و پیشبینی حرکات احتمالی ارتش عراق، در آینده را داشت و معتقد بود شناسایی و کسب اطلاعات دقیق از موقعیت دشمن رمز پیروزی است. او را بسیاری به عنوان مغز متفکر اطلاعات نظامی ایران میشناسند. توانمندی او تا جایی بود که به او لقب نابغه دفاع را دادهاند.
✅ وی سرانجام در ۹ بهمن ۱۳۶۱ در منطقه فکه، در حین شناسایی منطقه دشمن و آمادهسازی عملیات والفجر مقدماتی، مورد اصابت گلوله خمپاره قرار گرفت و همراه با شهید مجید بقایی روحش آسمانی شد. و جسم مطهرش در بهشت زهرای تهران رخ در نقاب خاک کشید. روحش شاد و راهش پررهرو باد.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🔰بشارتهای مهدویت
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رابطۀ دین و سلامت روانی
💠ما از دین انتظاری جز تعادل و سلامت روانی نداریم!
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
#علامه_طباطبایی : " سهل انگاری در شتافتن به سوی #توبه و امروز و فردا کردن در آن، خودش معصیتی است مستمر که هر لحظه تکرار می شود."
📖 کتاب حکمت زلال ، ص ۱۰۰
🌹👆نحیف بود و لاغر
مادرش میگفت آخه پسرم تو چهکاری از دستت برمیاد و میتونی تو جبهه انجام بدی
❤️نمیدانست فرزندش مغز متفکر برنامهریزی و عملیاتهای مهم و استراتژیک و معاون فرمانده نیروی زمینیست.
او کسی نیست جز #غلامحسن_افشردی معروف به #حسن_باقری فرمانده شجاع و کارآمد دوران جنگ..✌️🦋
🕊 ۹بهمن سالروز شهادت/
شادی روحش #صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | فتنه آينده بر سر چه موضوعی خواهد بود؟
♨️ پیش بینی #فتنه آینده!
⁉️ نظر حضرت آقا در رابطه با عملکرد #دولت چیست؟
‼️ ریشه اصلی فتنه اخیر چه بود؟
⁉️ پولهای بلوکه شده ایران در آمریکا توسط کدام دولت نتایج مثبتی به همراه داشت؟
⁉️ حضرت آقا به آينده کدام دولت امیدوار است؟
☑️ بیان موردی دستاوردهای دولت در زمان اغتشاشات توسط شخص رهبری!
🔴 دلار ۴۵تومنی نتیجه خدمات دولت انقلابی؟!
❌ رسانهها اجازه شنیدن واقعیت را به کسی نخواهند داد!!! ❌
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 شعار برخواسته از شعور
❄️🌹❄️
🎙شما صدای شهید حسن باقری را می شنوید ...
💢سهم آمریکا صلح و سهم بقیه جنگ
🔹بسیاری از تحلیلگران وقوع جنگ اوکراین را نشانهای از آغاز تحولات جهانی در مسیر نظمی نوین دانستهاند، جنگی که از فوریه ۲۰۲۲ تاکنون به آوردگاهی برای دست و پنجه نرم کردن ارتشهای دو طرف بدل شده است. آخرین تحولات صحنه جنگ خبر از آن دارد که آلمان با ارسال ۱۴ تانک پیشرفته به اوکراین موافقت کرده است، اولاف شولتس صدر اعظم المان گفته که علاوه بر تجهیزات لجستیک و گلوله، به اوکراینی ها آموزش لازم نیز داده خواهد شد. گرچه این اولین باری نیست که غرب به اوکراین سلاح میفرستد اما ارسال سلاحهایی مثل تانکهای لئوپارد ۲ که مجهز به گلولههای اورانیومی است میتواند به صحنه جنگ را شدت بیشتری ببخشد.
🔸هم اینک مسکو هشدار داده است که ارسال تسلیحات تهاجمی پیشرفته به اوکراین باعث تشدید درگیریها خواهد شد. سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در واکنش به این اقدام گفت: نبرد این کشور با ناتو در حال تغییر شکل دادن به یک جنگی تمامعیار و واقعی است. صرفنظر از نقش این تسلیحات در سرنوشت جنگ اوکراین، به نظر میرسد همچنان جنگ جزء جداییناپذیر سیاست و گفتمان غالب در بین سیاستمداران برای رسیدن به اهداف سیاسی است. گویا همانطور که ژیل دلوز نظریهپرداز فرانسوی میگوید: «جنگ مسئولیت برقراری نظم نوین جهانی را بر عهده گرفته است» آمریکا بیش از همه امید دارد تا این نظم را از پس جنگهای خونین بر پا سازد.
🔹بر اساس آنچه که پیشتر در افغانستان، عراق، سوریه، یمن و سایر جاهایی که یا با دخالت مستقیم و غیر مستقیم آمریکاییها جنگی اتفاق افتاده میتوان قضاوت کرد که برافروختن آتش منازعه توسط ابرقدرتها هرگز به خیر عمومی منتج نمیشود و احتمالا جنگ امروزین اوکراین نیز در نهایت برای طرفین غیر از کشتار و خرابی ارمغانی در پی خواهد داشت.
🔸ادامه راهبرد «جنگ به مثابه سیاست» برای جهان هشداردهنده است چرا که میتواند مناطق وسیعی از جهان را مکرر درگیر منازعات پر شدت و کم شدتی نماید که جز رنج و بدبختی برای مردم چیزی در پی نخواهد داشت. به واقع طراحی این جنگها و منازعات پیوسته به گونهای است تا فقط سیاستهای هژمونیک آمریکا را برای بازتولید نظم نوین به پیش ببرد و در این بین اگر ملتها و انسانهای بیشماری قربانی شوند برای آنها اهمیت چندانی ندارد. به تعبیر چایلدز (childs) از دید آمریکاییها: «نظم نوین جهانی یعنی سهم آمریکا صلح و سهم بقیه جنگ.»
✍🏻حسین حسینینژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شخصیت علامه قاضی ره در بیان رهبر انقلاب حفظه الله تعالی
۸ بهمن ماه سالروز #رحلت علامه قاضی ره
شادی روحِ مطهر این عالِم بزرگ صلواتی هدیه کنیم....
#حسنات_دهر
#تقویم_علما
📅 امروز دوشنبه
☀️ 10 #بهمن ماه 1401 شمسی
🌙 8 #رجب 1444 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت سید مهدی قزوینی فقیه، مفسر و محدث شیعی (۱۱۳۵۸ش)
➕ درگذشت حسنعلی نجابت شیرازی فقیه و عارف شیعی (۱۳۶۸ش)
🌙#قمری
➕ ولادت شیخ حر عاملی، محدث، فقیه اخباری و مؤلف وسائل الشیعه (۱۰۳۳ق)
➕ شهادت سید عبدالله بهبهانی از رهبران نهضت مشروطیت ایران و نماینده مجلس (۱۳۲۸ق)
➕ درگذشت عبدالحسین چهرگانی غروی فقیه، واعظ و از اعضای مجلس خبرگان رهبری (۱۴۱۵ق)
➕ درگذشت عبدالکریم حقشناس از فقها و اساتید اخلاق در تهران (۱۴۲۸ق)
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
🔰درگذشت آیت الله شیخ #عبدالکریم_حق_شناس از فقها و اساتید اخلاق در تهران (۱۴۲۸ق)
🌀میرزا عبدالکریم حقشناس تهرانی (۱۲۹۸-۱۳۸۶ش) از عارفان و اساتید اخلاق در تهران.
💠وی در سال ۱۲۹۸ش در تهران متولد شد و تحصیلات ابتدایی و مقدمات را در تهران و دوره های تکمیلی را در قم سپری کرد و.
🔅 وی افزون بر زبان عربی، به زبانهای فرانسه و انگلیسی هم مسلط بود و اجازه اجتهادش را از سید ابوالقاسم خویی، سید محمد حجت، شیخ عبدالنبی عراقی و محمدعلی شاهآبادی دریافت کرد
🔶 ایشان در درس سید محمد حجت کوهکمری، سید محمدتقی خوانساری و امام خمینی شرکت کرد. عرفان و علوم عقلی را از محمدعلی شاهآبادی و میرزا مهدی آشتیانی آموخت.
🔷حقشناس به اصرار آیتالله بروجردی به تهران رفت و تا آخر عمر به تدریس و تربیت طلاب و عامه مردم در این شهر پرداخت و تولیت مدرسه علمیه فیلسوفالدوله را بر عهده داشت.
📚از ایشان تقریرات فقه اصول اساتیدش آیات عظام حجت کوه کمره ای، خوانساری و بروجردی و رساله ای در ارث زوجه بر جای مانده است.
▪️ وی سرانجام در دوم مرداد سال ۱۳۸۶ش ( 9 رجب 1428 ق) در ۸۸ سالگی پس از یک دوره بیماری ریوی در تهران درگذشت و در حرم عبدالعظیم حسنی تشییع و بهخاک سپرده شد.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
امام زمان.mp3
5.06M
☑️#امام_زمان
✅بزرگ ترین وظیفه منتظران امام زمان (عج)
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀گل نزنی گل میخوری
🔻شما باید شهرو به هم بریزید. وگرنه اوضاع همینه...
🔻در همین دولت فعلی، مطالبات رهبری زمین مانده؛ باید با فریاد ما تکان بخورند
🔻فقط در این صورت مشکلات کشور حل میشه!
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerma
⚠️ مبادا هفتاد سال، اشتباه رفته باشیم!
🌀آیت الله مصباح یزدی:
🔸 ممکن آدم هفتاد سال یک راهی برود، اما معلوم شود عقیده اش خراب بوده و اشتباه کرده است. تا دیر نشده اول بیاییم خودمان، افکار و عقائدمان را تصحیح کنیم؛ «طرح ولایت» یعنی همین. یعنی بفهمیم زندگی این دنیا چیست و برای چه زندگی می کنیم.
۱۳۹۸/۰۵/۲۲
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
📩 وضعیت ما از لحاظ بهرهوری بد است / یکی از موارد ضعف بهرهوری، نیروهای کارمندی دولتی هستند
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها: ما از لحاظ بهرهوری خیلی وضعمان بد است.
🔹 نود درصد آب تولید کشور صرف کشاورزی میشود، حدود نود درصد. صنعت و خانه و مصارف خانگی و امثال اینها ده درصد آب کشور است. نود درصد مربوط به کشاورزی است. ما اگر از این نود درصد، ده درصد بتوانیم صرفهجویی بکنیم، یعنی به قدر همهی آبی که امروز صرف صنعت و صرف شرب خانگی و بقیهی مصارف میشود، به این اندازه آب بازیافت کردیم. یعنی مسئلهی بهرهوری این جوری است. ما از آب بد بهرهوری میکنیم، از انرژی بد بهرهوری میکنیم...
🔺 یکی از مواردی که ما دچار ضعف بهرهوری هستیم همین نیروهای کارمندی دولتی هستند که کار مفیدشان در طول هفته خیلی محدود است، چند ساعت بیشتر نیست. این همین کاهش بهرهوری است در مورد نیروی انسانی. اینها باید اصلاح بشود. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 سیاستهای اصل ۴۴ با دقت و فکر انتخاب شد و باید به آن عمل بشود/ دولتها به این سیاستها درست عمل نکردند / اجرای اصل ۴۴ باید با رعایت نظم و انضباط کاری مدیریت شود
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها: اینکه ما سیاستهای اصل۴۴ را مطرح کردیم بر خلاف تصور بعضی از برادران خوب، میبینم بعضی از عناصر خوب و خوشنیت اعتراض میکنند به سیاستهای اصل۴۴، این اعتراض درست نیست، این سیاستها با دقت انتخاب شد، با فکر انتخاب شد، افرادی که وارد بودند در مسائل اقتصادی و علاقمند به عدالت اجتماعی و بهجد دنبال عدالت اجتماعی بودند همه تأیید کردند این را، منتها خب عمل نشده متأسفانه دولتها درست عمل نکردند. خیلی کم عمل شده. چندین دولت اینجور پشت سر هم عمل نکردند. به این سیاستهای اصل۴۴ باید عمل بشود. منتها دقت بشود البته، مراقبت بشود، مدیریت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 با رشد اقتصادی باید جایگاه ایران را در منطقه و جهان حفظ کنیم / ضعیف شدن پول ملی، اعتبار کشور را کاهش میدهد
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها: در دنیای امروز ارتقاء جایگاه یک کشور به میزان زیادی مربوط به وضع اقتصادی آن کشور است. وقتی یک کشوری پولش ضعیف میشود، امکانات اقتصادیاش پایین میآید اعتبار و جایگاهش در دنیای امروز کاهش پیدا میکند. ما برای اینکه این جایگاه را، جایگاه کشور را در مجموعهی منطقه و در مجموعهی جهان حفظ کنیم احتیاج داریم به این رشد اقتصادی. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 داشتن نیروی انسانی جوان متخصص یک افتخار است اما اگر شغل نداشت بیکار ماند چه؟ یک سرافکندگی است! / بعد بنشینیم مدام به خودمان بگوییم چرا مهاجرت میکنند؟ خب باید کار بدهید...
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها: ما نیروی انسانی متخصص زیاد داریم خوشبختانه در کشور یکی از افتخارات ما و امتیازات ما این است که ما نیروی متخصص خیلی داریم. خب از اول انقلاب که مثلاً دانشجو حدود صد و پنجاه هزار دانشجو داشتیم حالا مثلاً میلیونها دانشجو و میلیونها فارغالتحصیل داریم در مقاطع مختلف علمی. خب اینها شغل لازم دارند، اینها کار میخواهند. بله؛ داشتن نیروی انسانی جوان متخصص یک افتخار است اما اگر شغل نداشت بیکار ماند چه؟ یک سرافکندگی است. افتخار دیگر نیست. ما آن وقت بنشینیم مدام به خودمان بگوییم چرا مهاجرت میکنند؟ چرا خارج میروند؟ خب باید کار بدهید. من چند وقت پیش در همین جلسه؛ یک جلسهای بود در این حسینیه گفتم، آن جوان کارآمد تحصیل کردهی ما که حالا از خارج آمده یا در خارج تحصیل کرده یا در داخل تحصیل کرده؛ دو چیز بیشتر از ما نمیخواهد. اولیاش شغل است، دومی هم امکان پیشرفت علمی است. ما باید شغل را برایش فراهم بکنیم. بدون یک رشد بالا نمیتوانیم اشتغال ایجاد کنیم برای این مجموعهی عظیم جوان متخصص و دانشمند. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها:
در دهه ۹۰ به دلایل مختلف «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی» را داشتیم / باید با رشد اقتصادی مستمر این را جبران کنیم
🔻ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و باصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها، نه؛ بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است، مسئلهی تحریمها مؤثر بود، مسئلهی کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئلهی تمرکز کشور بر روی مسئلهی هستهای که اقتصاد را شرطی کرد مؤثر بود، مسائل گوناگون اینجوری مؤثر بود. نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی زیاد داریم، آمار متقن مراکز رسمی است.
🔺جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست، این طبعاً محتاج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میانمدت دارد. برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت. و رشد اقتصادی متوسط هشت درصد را در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم که اگر واقعاً بتوانیم ما به رشد هشت درصد به طور متوسط برسیم در طول مدت برنامه ــ پنج سالهی برنامه ــ به نظر من کار بسیار خوبی انجام گرفته. ما به این رشد احتیاج داریم. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب، امروز: سیاستهای اصل۴۴ خوب است اما متاسفانه در دولتها درست اجرا نشده است
💻 Farsi.Khamenei.ir