🌷 آیات ابتدایی سوره بقره🌷
🌺 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الم(1)ذَالِكَ الْكِتَبُ لَا رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ(2)الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَ يُقِيمُونَ الصَّلَوةَ وَ ممِّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ(3)وَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بمَِا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَ مَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ وَ بِالاَْخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ(4)
🍀 آیات ابتدایی سوره بقره به عنوان آیات اساسی و محوری قرآن چنان مورد توجه هستند که رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: من قرأ أربع آيات من أول البقرة، و آية الكرسي، و آيتين بعدها، و ثلاث آيات من آخرها، لم ير في نفسه و ماله شيئا يكرهه، و لا يقربه شيطان، و لا ينسى القرآن».
🔸هر کس چهار آیه اول سوره بقره و آیةالکرسی و دو آیه بعد از آن و سه آیه آخر این سوره را قرائت کند در جان و مالش چیز مکروهی نخواهد دید و شیطان به او نزدیک نمی شود و قرآن را فراموش نخواهد کرد
🌾 قدر این ده آیه کلیدی و محوری قرآن کریم را بیشتر بدانیم
🔵 نکتهای مهم از داستان عجیب موسی(ع) و عبد صالح در قرآن
🔹 داستان موسی(ع) و عبد صالح که در قرآن کریم آمده داستان عجیبی است. یک نکته بزرگ که از این داستان استفاده میشود این است که تابع و پیرو تا آنجا تسلیم متبوع و پیشواست که اصول و مبادی و قانون نشکند و خراب نشود. اگر دید آن متبوع کاری برخلاف اصول و مبانی انجام میدهد نمیتواند سکوت کند.
🔸 گو اینکه در این داستان عملی که عبد صالح کرد از نظر خود او که افق وسیعتری را میدید و به باطن موضوع توجه داشت برخلاف اصول نبود بلکه عین وظیفه و تکلیف بود، ولی سخن در این است که چرا موسی(ع) صبر نمیکرد و زبان به انتقاد میگشود؟ با اینکه وعده میداد و به خود تلقین میکرد که اعتراض نکند باز هم اعتراض و انتقاد میکرد.
🔹 نقص کار موسی(ع) در اعتراض و انتقاد نبود، در این بود که به رمز مطلب و باطن کار آگاه نبود. البته اگر به رمز مطلب آگاه میشد اعتراض نمیکرد؛ و مایل بود که برسد به رمز مطلب، ولی مادامی که از نظر او عملی برخلاف اصول و قانون الهی است ایمان او به او اجازه نمیدهد سکوت کند.
🔸 بعضی گفتهاند اگر تا قیامت عمل عبد صالح تکرار میشد موسی(ع) از اعتراض و انتقاد باز نمیآیستاد مگر آنکه به رمز مطلب آگاه میشد.
📒 استاد مطهری، ده گفتار، ۱۲۴-١٢٣
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حضرت آیتالله خامنهای:
«در طول ده سالی که پیامبر در مدینه حضور داشت، حدود نُه سالش حضرت زهرا و حضرت امیرالمؤمنین علیهماالسّلام با همدیگر زن و شوهر بودند. در این نُه سال، حدود شصت جنگ اتّفاق افتاده که در اغلب آنها هم امیرالمؤمنین علیهالسّلام بوده است.
ببینید انسان چقدر روحیه قوی میخواهد داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند؛ دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاریهای زندگی خالی کند؛ به او دلگرمی دهد؛ بچهها را به آن خوبی که او تربیت کرده، تربیت کند. حالا شما بگویید امام حسن و امام حسین علیهما السّلام، امام بودند و طینت امامت داشتند؛ زینب علیهاسلام که امام نبود. فاطمه زهرا سلاماللهعلیها او را در همین مدت نُه سال تربیت کرده بود. بعد از پیامبر هم که ایشان مدّت زیادی زنده نماند.»
۱۳۷۷/۰۲/۰۷
🔴 فیسبوک به نظارت ترکیه بر شبکههای مجازی تن داد
🔹همزمان با شواف جدید وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ تلگرام، شرکت فیسبوک با تن دادن به قانون مصوب پارلمان ترکیه برای نظارت و کنترل ملموستر بر شبکههای اجتماعی روز دوشنبه رسما اعلام کرد که کار تعیین یک نماینده حقوقی در این کشور را آغاز کرده است
🔹این شرکت آمریکایی بدین ترتیب تسلیم قانونی در ترکیه شده که یکی از بزرگترین اهداف آن اعمال کنترل بیشتر بر محتوای شبکههای اجتماعی و دسترسی آسان به یک شخصیت حقوقی به نمایندگی از آنهاست /یورونیوز
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 آسیبهای پیامرسان #واتساپ
واتساپ یک برنامه پیامرسانی فوری برای تلفنهای هوشمند است. این برنامه توسط شرکت سهامی واتساَپ ساخته شدهاست. مؤسس شرکت و سازنده این برنامه یان کومِ یهودی و مالک آن شرکت صهیونیستی فیسبوک است.
🔯 با پشت پرده واتساپ آشنا شوید!
#اشکالات اساسی واتساپ🛎
❌چرا باید از واتساپ به پیامرسانهای داخلی مثل ایتا، سروش، گپ، بله، روبیکا و... کوچ کنیم؟
#پاسخ👇
1️⃣ اختیارمان دست دشمن و بیگانه است
⏹ هروقت دلشان خواست؛ میتوانند کل پیامرسان یا افراد خاص را حذف کنند! همانکاری که اینستاگرام و... انجام میدن❗️
2️⃣ نداشتن امنیت
⏹ علیرغم، ادعای مدیرِ این جاسوسافزار در خصوص امنیت آن، کلیه اطلاعات کاربرانش در اختیار بیگانگان است.
⏹ همهی ما در گروهها با چشم خود میبینیم که شماره تلفن همه اعضاء کاملاً #نمایش داده میشود! که امکان ذخیرهسازی و احتمال سوءاستفاده بسیار زیاد است.
3️⃣ محیط خستهکننده و غیرجذاب
⏹ بهگونهای که امکان هشتگ و... وجود ندارد
4️⃣ مشکل ذخیرهسازی
⏹ مثلاً وقتی یک فایل فورواردی (باز ارسال شده) را پس از بارگیری و استفاده از حافظه گوشی (گالری و...) حذف میکنی، امکان بارگیری (دانلود) مجدد ندارد!
5️⃣ امکان ویرایش پیام نیست
6️⃣ امکان باز ارسال قبل از بارگیری فایل وجود ندارد
7️⃣ محدودیت فوروارد (باز ارسال)
⏹ حداکثر ۵ پیام در یک دستور
8️⃣ پولسازی و درآمدزایی و منافع سرشار مادی و معنوی برای کفار و دشمنان
9️⃣ مصرف سهبرابری ترافیک در نسبت به پیامرسانهای داخلی
🔟 نداشتن محیط تفکیک بین گروه، کانال و پیوی.
1️⃣1️⃣ نداشتن نسخه دسکتاپ و...
✅ در سال #جهش_تولید ، بیاییم با استفاده از تولیدات ایرانی، گامی در صنعت و اشتغال داخلی برداریم...
🌺 پیامرسانهای داخلی، هیچکدام از ایرادات فوق را ندارند و امیدواریم برخی مسئولین غربگدا، از پیامرسانهای داخلی حمایت کنند و...
✍🏻 علیاکبر صیدی
📣 هشدار درباره راستیآزمایی اخبار در ایران توسط فیسبوک
🔺 دکتر انتظاری، عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی: هماکنون فیسبوک با شرکتهایی در ۵۰ کشور دنیا قرارداد بسته است تا راستیآزمایی اخبار را انجام دهند. در ایران نیز راستیآزمایی محتوا را به یک شرکت ایرانی سپرده است.
🔺 اگر کسانی که دغدغه فضای مجازی پاک را دارند سکوت کرده و دیر بجنبند، شرکتهایی از جانب فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ میآیند و در داخل کشور ما محتوای فضای مجازی را راستیآزمایی خواهند کرد.
🔺 باید خودمان استانداردهای راستیآزمایی و ملاکهای راست بودن و دروغ بودن اخبار فضای مجازی را تدوین کنیم.
جزئیات:
🔗 mehrnews.com/xTzdv
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بچههای خارجی! چطور اینترنت بازی میکنند؟
🔸تو دنیایی که ۶۰ درصد بچهها در اون آزار جنسی اینترنتی دیدن و مورد سوءاستفاده قرار گرفتن، وظیفهی دولتها و خانوادهها چیست؟