💬 سوال: هزینه های نگهداری والدین به عهده چه کسی است؟ پسران یا دختران؟
پاسخ:
🔹 اگر پدر یا مادر درآمد کافی داشته باشد، مخارج زندگی او بر عهده کسی نیست، در غیر این صورت بر عهده فرزندان ـ دختر و پسر ـ است و ترجیحی بین فرزندان وجود ندارد و باید به گونهای رفتار نمود که موجب ایذاء یا هتک حرمت او نشود.
🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️
🔹 آیت الله جوادی آملی (حفظه الله)🔹
🔸کجا مباحثه کنیم؟🔸
وقتی خواستم بیایم قم، رفتم خدمت مرحوم آملی بزرگ. فرمودند: «قم جای با برکتی است. حرم مطهر و مدفن وجود مبارک حضرت فاطمه معصومه است»
میرداماد در قبسات دارد که شاگردان ارسطو هر وقت مشکل علمی داشتند میرفتند کنار قبر ارسطو مباحثه میکردند و مشکل را حل میکردند. از قدیم همینطور بود که کنار قبور بزرگان میرفتند، بعداً در اسلام ابوحمزه ثمالی میرفته نجف کنار قبر حضرت امیرالمؤمنین. آنجا مباحثه میکرد.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
اینجا کجاست؟
فرض کنید انبیا در جامعه اسلامی یا در جامعه بشری حضور پیدا کرده اند… دینشان را آورده اند و احکامشان را تدوین کرده اند؛ اینها بایستی در بین مردم مرتب ترویج و تبیین بشود… اینها به مجموعه شاگردانی احتیاج دارد. امروز فرضا اگر پیغمبر مکرم(ص) بنا بود در این دنیای بزرگ و پیچیده حضور داشته باشند لابد برای اینکه کارهای خودشان را انجام دهند- فکر را، امر به معروف را، نهی از منکر را، تبیین احکام را، همان کاری که آن زمان گروهی را به این طرف و گروهی را به آن طرف می فرستادند- سازمانی لازم داشتند…اگر آن بزرگوار در این زمان می خواستند چنین سازمانی درست کنند این سازمان شما بودید! امروز روحانیت باید خودش را در این موضع ببیند. چون بنا نبود کارها با امور غیبی و با معجزه پیش برود بالاخره باید از طرق عادی و با زبان انسانها کارها انجام می گرفت. بنابراین از سازمانی استفاده می کردند که امروز، نام آن روحانیت است.
رهبر معظم انقلاب
.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
⛔️ هرآنچه از ظریف باید بدانیم
◀️ فصل اول / قسمت اول
🎙 سیدفخرالدین موسوی _ کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
⛔️ هرآنچه از ظریف باید بدانیم
◀️ فصل اول / قسمت دوم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
⛔️ هرآنچه از ظریف باید بدانیم
◀️ فصل اول / قسمت سوم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرونده_ویژه
⛔️ هرآنچه از ظریف باید بدانیم
◀️ فصل اول / قسمت چهارم ( پایان فصل اول)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 «مبارک باد ایام الله دهه فجر»
✍️ نکته های تحلیلی:
✅ ضرورت استناد به اخبار صحیح و معتبر در تحلیل
افراد زیادی به عنوان صاحبنظر، ناصح، علاقهمند به بنده، یا احیاناً منتقد، نامههای تحلیلی - غیر از نامههای معمولی كه میآید - درباره بعضی مسائل مهم مینویسند؛ من هم بعضی از آنها را خودم میخوانم، بعضی را هم خلاصه میكنند و به نظر من میرسانند. میبینم خیلی از این تحلیل هایی كه انجام میگیرد، ناشی از بیاطّلاعی است؛ یعنی از چیزی خبر ندارند. اگر همین نكته گفته شود كه آقا این حرفی كه شما میگویید فلان كس به فلان كس زده، من میدانم كه این دنباله را داشته، یا این مقدّمه را داشته، یا اصلاً این حرف گفته نشده، یا در فلان زمان گفته شده، همه این تحلیل طولانی نقش بر آب خواهد شد! من اعتقادم این است كه جوانان - بخصوص در محیط دانشگاه - بحث و گفتگو كنند؛ اما سعی كنند واقعیتها و اخبار درست بر تحلیل آنها سایه بگستراند - یا به تعبیر بهتر، پرتو بیفكند - تا تحلیلها واقعی باشد.
۱۳۷۷/۱۱/۱۳ در دیدار با جوانان
🌸دستآوردهای انقلاب اسلامی-۵
استقبال کارهای دشوار و سخت بروید. کارهای نشدنی را انجام بدهید. مگر در ایران نشد؟ در ایران یک کاری انجام گرفت که اگر همهی تحلیلگران عالم، ساعتها، روزها و شبها مینشستند وقتشان را صرف میکردند، جز به این نتیجه نمیرسیدند که وقوع این کار محال است. آن کار چه بود؟ آن این بود که این کشوری که از لحاظ فرهنگی وابستهی به غرب بود، از لحاظ سیاسی زیر سرپنجهی اقتدار غرب بود، از لحاظ اقتصادی بازیچهی غرب بود و رؤسای کشور، خودشان را مطیعِ گوشبهفرمانِ ناچارِ در مقابل آمریکا میدانستند - که البته همان دستگاه محمدرضا و غیره از اینکه مجبورند حرف آنها را گوش کنند، ناراحت هم بودند؛ اما مثل نوکری بودند که از دستور اربابش ناراحت است؛ بله، ناراحت است؛ اما چشمش کور، باید انجام بدهد - کشوری که آن فرهنگش است، آن سیاستش است، آن اقتصادش است، آن مسئولینش هستند، و همه در جهت وابستگی به غرب و دوری از اسلام، ناگهان در این کشور صد و هشتاد درجه قضایا برگشت و نظامی سر کار آمد که به غرب با چشم سوءظن و در مواردی به چشم دشمنی نگاه کرد و جهتگیری را به سمت اسلام و تحقق اسلام قرار داد؛ یعنی تشکیل نظام جمهوری اسلامی. هر تحلیلگری میگفت این کار محال است، چنین چیزی ممکن نیست؛ اما شد، این محال اتفاق افتاد.
من به شما بگویم؛ حتّی بعضی از مبارزین خود ما میگفتند نمیشود. مرحوم آقای طالقانی به خود من گفت که امام میگوید «شاه باید برود»؛ خب، معلوم است که شاه نمیشود برود. باورش نمیآمد که ممکن است شاه برود. مرحوم آقای طالقانی به خود من گفت این مرد حرفهایش عجیب است؛ چیزهائی که نشدنی است، او میگوید و میشود؛ یکیاش رفتن شاه بود. این را بعد گفت. امام گفت شاه میرود، هیچ کس باور نمیکرد؛ اما رفت. نه فقط شاه رفت، آمریکا رفت، غرب رفت، استعمار و استکبار رفت. هیچ کس باور نمیکرد، اما شد.۱۳۹۰/۰۷/۲۰
رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظلّه
بیانات در جمع روحانیون شیعه و اهل سنت کرمانشاه
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
#جشن_انقلاب_اسلامی_مبارک🌷
شَر خَران و شیدایان؛ همان ماجرای همیشگی
♦️اگر جمع بزنیم، آقایان روحانی و ظریف و ربیعی و واعظی و ربیعی در این چند ماه، بیش از دویست بار، از پیروزی بایدن استقبال کرده و با اشتیاق و التماس و شتابزدگی، خواستار بازگشت به برجام شده اند؛ بلکه حتی پیشاپیش خبر ازبازگشت آمریکا به توافق داده اند!
🔹اما در مقابل، دولت گرفتار و بحران زده آمریکا با همه نیازش، مبتنی بر بدیهیات دیپلماسی رفتار کرده و در رفتارش، بی نیازی و عجله نداشتن را نشان داده است. اما چرا؟
♦️علت این رفتار نا متوازن را که مقدمه توهین و طلبکاری است، وبسایت رادیو فرانسه مهر ماه 92 در ارزیابی روحیات تیم روحانی توضیح داده است. آن زمان، برخی دولتمردان و رسانه های همسو، برای بیچاره نمایی کشور مسابقه گذاشته بودند، ادعای خالی بودن خزانه را مطرح می کردند و ضمنا، گشایشی رویایی را به واسطه بستن با کدخدا به تصویر می کشیدند.
🔹در کوران چنان رویکرد مبتذلی بود که وبسایت رادیو فرانسه نوشت: "ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد».
♦️با این روانشناسی است که وزیر خارجه جدید آمریکا و مشاور امنیت ملی بایدن می گویند عجله ای برای بازگشت به توافق ندارند. دقیقا مثل سال 92 تا 94 که بر خلاف هیجان زدگی طرف ایرانی برای "توافق به هر قیمت"، اعلام کردند "توافق نکردن، بهتر از توافق بد است".
🔹آیا سپری شدن هفت سالِ پر عبرت، زمان کمی برای درس آموختن و تکرار نکردن خطا های پر خسارت قبلی است؟ چرا هیچ تجربه و شناختی درباره شَر خر های شرور آمریکایی، در ذهن برخی دولتمردان ما انباشته نمی شود؟ ساختار ذهن آنها چه قدر ویروسی است که به جای گرفتن گریبان طرف کلاهبردار، دوباره از سر شیفتگی و شیدایی و دستپاچگی با آنها رو به رو می شوند؟
محمد ایمانی