☀️ #شمسی
➕ انتخابات پنجمين دوره مجلس شواري اسلامي (1374ش)
➕ اعلام خبر شهادت خاندان حكيم به دست مزدوران خونخوار رژيم بعث عراق (1363ش)
🌙 #قمری
➕ فتح قلعه خيبر به دست توانای "حضرت علی"(ع)(7 ق)
➕ وفات دانشمند كبير "ابونصر فارابی" معروف به "معلم ثانی" (339 ق)
➕ رحلت علامه و دانشمند كم نظير "سيدمحمدمهدی بحرالعلوم" (1212 ق)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹فتح قلعه خیبر به دست امیرالمومنین علیه السلام، 7-ق
🔹برگشت جعفر طیار رحمة الله علیه از حبشه به مدینه، 7ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️2 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️3 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
▪️9 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️10 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لزوم بازخواست پاپ از سران امریکا
🔹امام خمینی(ره): در عین حالی که اسلام طرفداری از مسیح و علمای مسیح کرده است در قرآن، ما میل داشتیم که گوش ما را یک وقت هم، نغمه امثال آقای #پاپ نوازش بدهد، و استفسار کند که این ملت چرا به این طور میگذراند. و از کارتر بپرسد، استیضاح کند که چرا یک همچو آدمی را شما مسلط کردید بر این ملت.
💠این #انقلاب مقدمه #ظهور امام زمان عج است
ما برای خاطر خدای تبارک و تعالی این نهضت را دنبال کردیم. و ملت ما بحمداللَّه با رشد ایمان و با قدرت الهی این انقلاب را به پیش می برد. امیدواریم که این انقلاب یک انقلاب جهانی بشود و مقدمه برای ظهور حضرت بقية اللّه ارواحنا له الفداء باشد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۶،صفحه ٨٨
گزیده معراج السعاده (7)
حال که سعادت و #حیات_ابدی انسان به دفع اخلاق و عادات زشت و کسب #فضائل_انسانی وابسته است؛ پس باید صفات زشت و فضیلت های نیکو از هم باز شناسیم؛ تا بعد از تمیز دادن از همدیگر، در عمل نفس انسانی را از آلودگی ها پاک کرده و #بیماری_های_روحی را درمان کنیم.
علما این علم را با موضوع نفس ناطقه انسانی “#علم_اخلاق” نام نهاده و به جهت توانایی آن در عبور دادن آدمی از حیوانیت و عروج او به ملکوت و قرب الهی، اشرف علوم و “اکسیر اعظم” می گویند. به همین خاطر علمای ربانی شاگردان خود را از ابتدا با این علم آشنا می کردند.
گزیده معراج السعاده صفحه 23.
#کتاب_معراج_السعاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری | بچهها را با این روش تربیتی ضعیف و وابسته نکنید! | #استاد_پناهیان
میگویند کودک بعد از یک مدتی حدود مثلاً دیگر پنج شش سالگی به بعد تا هفت سالگی این سنین متوجه میشود که پدر و مادر منشأ قدرت نیستند، ابرقدرت نیستند؛ دنبال قدرت میگردد. اگر کسی را خوب تربیت بکنند ضعفاش تبدیل میشود به قوّت مگر در مقابل منشأ قدرت که پروردگار است، وابستگی او تبدیل میشود به استقلال مگر نسبت به منشأ قدرت که نمیشود نسبت به آن وابسته نبود و آن پروردگار عالم است.
دین چهکار میکند؟ دین یک برنامهای دارد برای انسان، انسان را به اوج استقلال و قوّت و قدرت میرساند. و خدا از چی بدش میآید؟ از اینکه کسی به چیزی وابسته باشد. اگر بچهات را به خدا وابسته نکنی متوجه منشأ قدرت خدا نکنی، بچهات به هر چیزی، به هر پَشیزی وابسته خواهد شد. بچهات ضعیف میشود، ذلیل میشود. میخواهی بچهات ذلیل بشود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
💰 لیست دارایی های امیرالمومنین
هنر مومن.mp3
2.67M
💠ماجرای شیخ رجبعلی خیاط
🔹تا حالا خدا تو رو امتحان کرده
🔹تو هم یه بار خدا رو امتحان کن
🔹تقوا به معنای گوشه گیری و انزوا نیست؛ واکسینه کردنه!
تلاش برای مهار نفس.mp3
2.89M
🔷🔹تلاشبراےمهارنفس👆
ڪَلاَمُڪُمنُور
ــ💐 بیانحدیث و موعظہ 💐 ــ
@dars_akhlaq.mp3
3.01M
🎙🌸 استاد #مجتهدی_تهرانی (ره)
✍️ موضوع: بخل و سخاوتمندی ...
به خودتون برسید.mp3
3M
🔹به خودتون برسید
🔸آیت الله #حق_شناس ره
محمود به شدت از چهره شدن فرار می کرد و مدام در پی #گمنامی بود.
برش اول:
وقتی که #فرمانده_دسته بود یا آن زمان که پیک فرماده تیپ #شهید_سلیمانی بود، وقتی مرخصی می آمد، خانواده می پرسیدند: در جبهه چه کاره ای؟ می گفت: یک بسیجی ساده.
و اگر می گفتند شنیده ایم که پیک فرماده تیپی؟ می گفت: من یک بسیجی ساده ام. این حرف ها را چه کسی بهتون گفته. اصلا کسی که شما فکر می کنید من نیستم.
برش دوم:
به شدت از #عکس فراری بود و نمی گذاشت سخنرانی هایش را ضبط کنند. قبل از عملیات خیبر که آخرین روزهای حیات ظاهری اش بود، #شهید_علی_بینا یک #ضبط_ صوت کوچک تهیه کرد و با احتیاط رفت پیش محمود. ازش خواست که صحبت کند و او صدایش را ضبط کند تا برای کسانی که می خواهند دنباله رو ایشان باشد، یادگاری بماند.
محمود خیلی عصبانی و ناراحت شد و شروع کرد به گریه کردن. خاک بر سرش می ریخت و می گفت: خاک بر سر من من که لیاقت ندارم این سربازان امام زمان (عج) از من الگو بگیرند.
آنقدر فتیله را برد بالا که شهید بینا از خیر ضبط گذشت.
#شهید_محمود_پایدار
#سیره_اخلاقی_شهدا
#گمنامی_و_فرار_از_چهره_شدن
#کتاب_گردان_نیلوفر ؛ خاطرات شهید محمود پایدار. نوشته: محمد رضا عارفی. ناشر: لشرکر 41 ثار الله کرمان. نوبت چاپ: سوم-1388. صفحه 51 و 91.
📚 قلمه يا پاجوش گرفتن از درختان پارک و خيابان
💠 سؤال: در پارک یا در خیابان یا در حیاط ادارات #درخت هایی کاشته شده است یا خود رو سبز شده اند، آیا #قلمه_گرفتن یا در آوردن #پاجوش از آنها اشکال دارد؟
✅ پاسخ: در مانند پارک و خیابان تابع #قوانین و #مقررات #شهرداری و در ادارات تابع قوانین اداره می باشد.
#قوانین_و_مقررات #درختکاری
📸 | #کلام_ولایت
💢 واقعاً عالمی كه وجدانِ بيدار و تقوا نداشته باشد، أضرّ از هر دشمنی بر جامعه اسلامی است.
🖇 امام خامنه ای (مد ظله العالی) ۷۰/۱۰/۱۱
📸 | جرعه ای از کلام بزرگان
💢 لزوم توجه طالبان علوم دينى به كسب معارف اسلامى علاوه بر فقه و اصول
🔸 سزاوار است آنان كه در حوزه هاى علميّه تحصيل مى كنند، تنها #فقه و #اصول واصطلاحات را پايه ى تحصيلات خود قرار ندهند و آشنايى با كتاب الهى و #احاديث غير فقهى و #دعاها را، به خصوص جزو وظيفه شبانه روزى و يا لااقل در ايّام فراغت قرار دهند و اساتيد آشناى با معارف را نيز در اين امور شاگردى نمايند، تا در پايان تحصيل، فرومايه از #معارف_الهى نباشند.
🖇 برگرفته از شرح معارف ادعیه (تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور ره)
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 45
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
🔅رفتارهای لازم (قسمت دوم)
طلبه باید در تأمین نیاز مردم، و در مواجهه با درخواستها و مراجعات آنان ـ چه در امور دینی و چه در امور اجتماعی و عرفی ـ و در حل مرافعات آنان، بیحوصلگی نشان ندهد، و از بذل توان و اعتبار خود دریغ نكند، بلكه با رویی خوش و چهرهای گشاده، آنچه از دستش برمیآید، به كار گیرد.
امام علی علیهالسلام میفرماید:
إنّ حَوائِجَ النّاسِ إلیكُم نِعمةٌ مِنَ اللّهِ عَلَیكُم فَاغتَنِموها و لا تَملّوها فَتَتَحوّلَ نِقَما؛
نیازمندی مردم به شما، نعمتی از جانب خدا بر شما است. آن را مغتنم بشمارید و از آن ملول و خسته نشوید كه تبدیل به نقمت خواهد شد (غرر الحكم، حدیث 10301)
همچنین فرمود:
إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِی الْأَرْضِ یسْعَوْنَ فِی حَوَائِجِ النَّاسِ هُمُ الاْمِنُونَ یوْمَ الْقِیامَةِ وَ مَنْ أَدْخَلَ عَلَی مُؤمِنٍ سُرُوراً فَرَّحَ اللَّهُ قَلْبَهُ یوْمَ الْقِیامَةِ؛
خداوند در زمین بندگانی دارد كه در رفع نیاز مردم تلاش میكنند. آنان در روز قیامت در اماناند. هر كس مؤمنی را شاد كند، خدا در روز قیامت دلش را شاد میگرداند (كافی، ج 2، ص 197. )
روایت شده است:
مَن كَثُرت نِعَمُ اللّهِ عَلَیهِ كَثُرَت حَوائِجُ النّاسِ إلیهِ فَإن قامَ فیها بِما أَوجَبَ اللّهُ سُبحانَه عَلَیهِ فَقَد عَرَّضَها للدّوامِ وَ إن مَنَعَ ما أَوجَبَ اللّهُ سُبحانَه فیها فَقَد عَرَّضَها للزَّوالِ؛
هر كس كه نعمت خدا بر او بیشتر باشد، حاجت و نیاز مردم به او بیشتر میشود. پس اگر مطابق آنچه خدا واجب گردانده در حل مشكلات مردم اقدام كند، نعمت الهی را پایدار ساخته است و اگر اقدام نكند، نعمت را در معرض از بین رفتن قرار داده است (غرر الحكم، حدیث 8418. )
متأسفانه برخی ـ به ویژه طلاب شاغل و صاحب منصب و معروف ـ برای تقلیل این مراجعات و رهایی از دردسر آن، میان خود و مردم فاصله میاندازند، این احتجاب و فاصله به شدت نهی شده است. حضرت علی علیهالسلام میفرماید:
أیمَا وَالٍ احتَجَبَ عَن حَوَائِجِ النَّاسِ احتَجَبَ اللَّهُ عَنهُ یومَ القِیامَةِ وَ عَن حَوَائِجِهِ؛
هر كارگزاری كه از درخواستهای مردم حجاب گیرد، خداوند در روز قیامت از او و نیازهایش حجاب میگیرد ( ثواب الاعمال، ص 261. )
امام عصر (عج) به سید ابوالحسن اصفهانی چنین نوشته است:
ارخَص نَفسَكَ، وَ اجعَل مَجلِسَكَ فی الدِّهلیزِ، وَ اقصُد حَوائِجَ النّاسِ، نَحنُ نَنصُرُكَ؛
خود را پایین آور، مجلس خود را در دهلیز (در دسترس عموم) قرار ده، در رفع نیاز مردم تلاش كن، ما هم تو را یاری میكنیم (كلمة الامام مهدی عج، ص 565. )
شهید بهشتی رحمهالله در این باره میفرماید:
روحانی، كسی است كه در میان مردم و در متن مردم زندگی میكند، و كار میكند. مردم از او سؤالات میكنند. دائما در تماس مستقیم با مردم است. اگر منبری، واعظ و سخنران است، میان همین مردم و تودهها سخنرانی میكند، سخنرانیاش به یك قشر معین مربوط نیست. به همه مربوط است. سخنرانی هم [این] نیست كه بیاید حرفش را بزند و برود، یا همان وقت با مردم است یا شب مردم میآیند درِ خانهاش و با او معاشرت دارند. روحانی و مردم مثل ماهی میماند و آب. روحانی با مردم و در مردم زنده است. بدون مردم و دور از مردم نمیتواند رسالتش را ایفا كند. علاوه بر این، روحانی در جامعه ما یك نقش دیگر را هم خود به خود بر عهده دارد و آن، خدمت بیمنت به مردم است. مردم ما ـ بخواهیم یا نخواهیم ـ از روحانی محلهشان انتظار دارند اگر گرهی در كارشان پیدا میشود، قدم جلو بگذارد و گرهگشایی كند. اگر مشكلی پیدا میشود، حل كند. یادم میآید در نجف آباد اصفهان، یك عالم مردمی فعال و محبوب به نام مرحوم حاج شیخ ابراهیم رحمهالله زندگی میكرد. خوب یادم میآید آن وقتها ما طلبه جوانی بودیم و دوست میداشتیم این الگوهای خوب را بشناسیم. از آنها چیز یاد بگیریم ... ایشان گاهی مثلاً ساعت دوی بعد از نیمه شب یك كسی میآید در خانهاش را میزند. آقا چیه؟ با زنم دعوایم شده. ریش سفیدهای فامیل نتوانستند دعوا را حل كنند، كار بالا گرفته، ناچار شدیم به شما زحمت بدهیم. لطفاً بیایید و بین ما صلح بدهید. آقای حاج شیخ ابراهیم با كمال خوشرویی و با كمال خوشحالی میرود آنجا مینشیند، میگوید: یك چای درست كنید با هم بخوریم. مینشیند تا صبح اختلاف اینها را حل میكند و نماز میخواند و میرود. بسیاری از روحانیت آماده برای خدمات مردم زندگی میكنند، بدون اینكه ساعت معین داشته باشند. همیشه در اختیار مردم هستند. این خصلت اساسی یك روحانی است (ولایت، رهبری، روحانیت، ص 314. )
#ویژه_طلاب
#رفتار_اجتماعی
#راه_و_رسم_طلبگی