پرداخت خمس و زکات به نفع ما یا به نفع امام (ع) است
3439 - قالَ الْإِمامُ الْمَهْدِىّ عليه السلام: وَ اَمَّا اَمْوالُكُمْ فَما نَقْبَلُها اِلاَّ لِتَطَهَّرُوا، فَمَنْ شاءَ فَلْيَصِلْ وَ مَنْ شاءَ فَلْيَقْطَعْ فَما آتانَا اللَّهُ خَيْرٌ مِمَّا آتاكُمْ
و اما اموالى را كه شما به ما مى رسانيد، ما آن را فقط براى پاك شدن شما قبول مى كنيم، پس هر كس مى خواهد به ما برساند و هر كس نمى خواهد قطع كند، آنچه خدا به ما داده بهتر است، از آنچه كه شما دادهائيد.
کتاب احادیث الطلاب ص 1035
💠خود را از مردم پابرهنه و مستضعف و بی پناهی که تمامی عزت ما رهین منت و خدمت آنان است، و شهیدان و جانبازان و اسرا و مفقودین نیز از همین قشرند، دور نسازید.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١٩،صفحه ٢٩٧
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️افشاگری جنجالی کارشناس ارشد فضای مجازی در خصوص هاتگرام و طلاگرام♦️
با #تنفس_مصنوعی به #تلگرام میخوان کشور رو ورشکسته اقتصادی کنند.
💠اینستاگرام، «متجاوزترین برنامه» به حریم خصوصی
🔸 #اینستاگرام در صدر فهرست برنامههای «متجاوز» قرار گرفت؛ برنامههایی که دادههای کاربران را گردآوری میکنند و به اشتراک میگذارند.
🔹شرکت ذخیرهسازی ابروارهای «پیکلود»، این موضوع را پس از تحلیل برچسبهای رعایت حریم خصوصی برنامهها، دریافته است. به تازگی، ارائه اطلاعات لازم برای ایجاد این برچسب برای شرکتهایی که بخواهند برنامههایشان را در فروشگاه برنامههای اپل قرار گیرد، اجباری شده است.
🔸بنا بر پژوهشی که پیکلود انجام داده است، اینستاگرام ۷۹ درصد دادههای شخصی کاربران خود شامل سوابق جستجو، موقعیت مکانی، نشانیهای تماس و اطلاعات مالی را گردآوری میکند و در اختیار طرفهای ثالث میگذارد.
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #ببینید...
حضرت آیت الله موسوی جزایری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:
🔸 [نیاز به] مدیریت فضای مجازی مطلب واضحی است.
🔹 اگر مسئولین مربوط به وظیفهی خودشان عمل نمیکنند، آیا مسلمانی نیست که بیاید و این بار بر زمین مانده را بردارد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جوونها! تا حالا خودتون رو اسکن کردید؟
👈🏼 میدونید چه صفات خوب و بدی از پدر و مادرتون گرفتید؟
دین.mp3
3.02M
🎙 چهار چیز موجب استواری در دین است...
💬شرح حکمت ۳۷۲ نهج البلاغه
✔️ دکتر رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #شعبان
🎥 موضوع: اعمال ماه شعبان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ زمان: ۲:۲۵ دقیقه
📥 حجم: ۶/۲ مگابایت
نشانه ی آدم های امام زمانی.mp3
10.53M
🎙 #پادکست
🔹 نشانهی آدمهای امام زمانی
🌺 ویژه ایام ولادت امام زمان عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا به جوانگرایی نیاز داریم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید | چرا خودروهای داخلی بیکیفیت اند؟
♨️ #حجت_الاسلام_راجی در برنامه حالا خورشید: حل مشکلات کشور با بهاء دادن به نیروی #جوان
⁉️ تانکهای جنگی با کیفیت، خودروهای شهری بی کیفیت! واقعا مشکل از کجاست؟
ابوالفضل مرد زندگی بود. نه از #غذا انتقاد می کرد نه از چیز دیگر. #مهمان هم که می آمد می گفت: «هر کاری دوست داری بکن؛ فقط سختت نباشد».
روزهای اول زندگی که در #رشت ساکن شدیم، اصلا #آشپزی بلد نبودم. هر چی درست می کردم خراب می شد. می نشستم گریه می کردم.
اما ابوالفضل وقتی می آمد، شروع می کرد با لذت به خوردن غذاها. حتی از غذا تعریف هم می کرد.
دلداری ام می داد که این غذاها که طوریش نیست. می گفتم: پس چرا خودم نمی توانم بخورم. می گفت: برای اینکه بد سلیقه ای.
هیچ وقت نگفت سعی کن بهتر از این آشپزی کنی.
با این همه نمی توانست علاقه اش به #قورمه_سبزی را پنهان کند. در تمام سالهای نبودنش برایش همین غذا را خیرات می کنم.
#شهید_ابوالفضل_عباسی
#سیره_غذایی_شهدا
#تعریف_کردن_از_غذا
راوی: شهناز چراغی؛ همسر شهید
#کتاب_نیمه_پنهان_ماه؛ جلد ۱۹؛ عباسی به روایت همسر شهید. نویسنده: لیلا خجسته راد. ناشر: روایت فتح. نوبت چاپ: دوم-۱۳۹۵٫ صفحه 16 و 26.
📚 فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن
💠 سؤال: آیا فروشنده می تواند به دلیل عدم پرداخت قیمت کالا در زمان مقرّر، به بهانۀ #تورم، معامله را #فسخ کند و مال فروخته شده را مطالبه کند؟
✅ جواب: در صورتى كه فروشنده کالا را تحویل داده باشد، مجرد تأخير پرداخت قیمت، موجب #خيار_فسخ نمى شود، بنابراين اگر به دلیل ديگرى خيار فسخ نداشته باشد، معامله لازم است و حق فسخ ندارد و مشتری باید قیمت را با احتساب تنزل ارزش پول پرداخت کند؛ بله اگر در ضمن معامله شرط شده باشد كه در صورت تخلفِ در پرداخت در زمان مقرّر، فروشنده #حق_فسخ داشته باشد، فروشنده می تواند معامله را فسخ کند.
#احکام_معاملات #احکام_خیارات
⤴️ در جهت نیازهای جامعه...
🔅 ما معتقدیم که حوزه علمیه، دو کار باید بکند: اول، پایبندی به سنتهای ارزشمندی که در حوزه وجود داشته است. دوم، طراحی یک شیوه جدید برای درس خواندن، با حفظ آن سنتها. این شیوه جدیدی که میخواهیم طراحی کنیم، باید چکاره باشد؟ اصلاً تکلیفش چیست؟ تکلیفش این است که درس خواندن ما را به سمت نیازهای یک جامعه اسلامی _ نه در سطح ایران، بلکه در سطح جهان _ جهت بدهد. در حوزه های علمیه، درس گفتن و درس خواندن، دقیقا باید به دنبال نیازها باشد.
🗓۱۳۶۲/۰۹/۳۰
🔹 رهبر معظم انقلاب (مد ظله)🔹
🔸آمادگی جسمانی طلاب🔸
واقعا جای امام خالی است. اگر ایشان تشریف می داشتند و می دیدند که [این] آقایان [طلبه]، در تکواندو دانِ چهار دارند و اینگونه پیشرفت کرده اند خیلی خوشحال می شدند! (منبع)
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 47
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
——————————
💠رفتار ویژه طبقات ثروتمند و مترف💠
🔘 فاصله گرفتن از حد توده مردم و قرار گرفتن در صف اشراف و مترفین، برای طلبه و رسالت طلبگی بسیار زیانبخش است. رفتار ویژه طبقات مرفه و ثروتمند از قبیل تهیه كالاهای گرانبها، ترتیب مجالس مهمانی پرخرج، پذیراییهای سنگین و سفرههای رنگین، شركت در مجالس خاص ثروتمندان و مترفان ، استفاده از وسایل نقلیه گرانقیمت، همراه داشتن مقدار زیادی پول و نمایاندن آن، مصرف فراون مواد مصرفی، مدگرایی، تغییر مكرر دكوراسیون، احترام ویژه به ثروتمندان و ... با زی طلبگی سازگار نیست.
این رفتارها علاوه بر اینكه نشان دنیاجویی و ناساز با توصیه به قناعت است، روحانیت را متهم به دنیاگرایی و زهدنمایی میكند، موجب برآوردن آه سرد حسرت از نهاد مستمندان و تهیدستان میگردد و با اصل اخلاقی انصاف در تضاد است.
استفاده طلبه از اسباب متعارف میان توده مردم و همراهی اقتصادی با سطح متوسط مردم، برای شأن صنفیاش بسیار لازم و حیاتی است. روحانی نباید مدت زمانی را كه منتظر تاكسی یا وسایل نقلیه عمومی میشود اتلاف عمر و تضییع وقت به شمار آورد. كمترین فایده این انتظار، پیوند او با توده مردم و جلوه مردمی روحانیت است كه چه بسا اثر نهایی آن در ایفای رسالت حوزوی، از ساعتها سخنرانی و دهها مقاله بیشتر باشد.
🌱 زمانی كه میخواستند برای آیه اللّه مشكینی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر قم وسیله نقلیهای تهیه كنند، ایشان پرسیده بود:
ماشینی كه متوسط مردم میتوانند سوار شوند چیست؟ در آن زمان سواری پیكان اتومبیل رایجی بود كه توده مردم از آن استفاده میكردند. ایشان فرموده بود:
من وسیلهای بالاتر از این نمیتوانم سوار شوم.
وقتی سخن از توده مردم میرود، مراد ما جمعیت هشتاد درصدی متوسط مردم است كه در تنظیم حیات خود از اسباب ویژه مترفین محروماند؛ اما زندگی تنگ و پرفشاری نیز ندارند. در مقابل این گروه، دو جمعیت ده درصدی دیگر قرار گرفتهاند. گروه اول، شامل ثروتمندان و اشراف است كه از امكانات مادی فراوان برخوردارند و احساس محدودیت كمی دارند و گروه دوم، مستمندان و تهیدستان كه در تأمین ضروریات زندگی خویش درمانده و پایینتر از تراز عمومی به سر میبرند.
🔘اهمیت این موضوع از تأكیدهای فراوان عالمان ربانی بیشتر نمایان میشود.
امام خمینی رحمهالله و رهبر معظم انقلاب آیهاللّه خامنهای بارها روحانیت را به پرهیز از اسارت زخارف دنیوی توصیه كردهاند:
من اكثر موفقیتهای روحانیت و نفوذ آنان را در جوامع اسلامی در ارزش عملی و زهد آنان میدانم. و امروز هم این ارزش نه تنها نباید به فراموشی سپرده شود، كه باید بیشتر از گذشته به آن پرداخت. هیچ چیزی به زشتی دنیاگرایی روحانیت نیست (صحیفه امام، ج 21، ص 99).
🌱 آنهایی كه منشأ آثار بزرگ بودند، در زندگی ساده زندگی كردند ... . ما اوایلی كه آمدیم قم، ... شخص اول قم در جهت زهد و تقوا و اینها مرحوم آشیخ ابوالقاسم قمی، مرحوم آشیخ مهدی و عده دیگری، و شخص نافذ آنجا و متقی، مرحوم آمیرزا سید محمد برقعی و مرحوم آمیرزا محمد ارباب؛ همه اینها را من منزلهایشان رفتم. آنكه ریاست صوری مردم را داشت و ریاست معنوی هم داشت، با آنكه زاهد بود، در زندگی مشابه بودند. مرحوم آشیخ ابوالقاسم؛ من گمان ندارم هیچ طلبهای مثل او بود، زندگیاش یك زندگیای بود كه مثل سایر طلبهها، اگر كمتر نبود، بهتر نبود، كمتر هم بود. مرحوم آمیرزا محمد ارباب كه من رفتم مكرر منزلشان، یك منزلی داشت دوسه تا اتاق داشت، خیلی ساده، بسیار ساده. مرحوم آشیخ مهدی همینطور، سایرین هم همینطور. وقتی انسان در آن محیط واقع میشد كه اینها را میدید، همین دیدن اینها و وضع زندگی آنها برای انسان ... درس بود (همان، ج 19، ص 251ـ252).
📍برای جستجوی مطالب مرتبط می توانید از هشتگ #️⃣ (رنگهای آبی در متن استفاده نمایید)📍
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#رفتار_اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #نماهنگ | فردای روشنِ حوزه
💬 برگرفته از بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه استان تهران
🗓 ۱۳۹۶/۰۶/۰۶
🔰 رسانههای رژیم اشغالگر قدس گزارشی منتشر و روی آن مانور میدهند که کشتی باری «لوری» تحت مالکیت این کشور، بامداد روز پنجشنبه پنجم فروردین ماه توسط نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در شمال غربی دریای عرب، هدف حمله موشکی قرار گرفته است. این کشتی در مسیر تانزانیا به هند بوده و توانسته به مسیرش ادامه دهد.
🔰نکات قابل ملاحظه:
1️⃣ آمریکا از یکم فروردین در حال رزمایش در دریای عرب است. در رزمایش «گروه تمرین جنگی دریای عرب» ناوهایی از چهار کشور آمریکا(ناو تهاجمی آب خاکی «مِیکین آیلند»)، بلژیک، فرانسه(ناو هواپیمابر فرانسوی شارل دوگل) و ژاپن، در دریای عرب و خلیج عمان شرکت دارند.
2️⃣ نتایج نهایی انتخابات روز سهشنبه پارلمان رژیم صهیونیستی شامگاه پنج شنبه اعلام میشود. نتانیاهو برابر اعلام غیررسمی در این انتخابات زود هنگام شکست خورد و رژیم اشغالگر قدس که در مسیر نابودی قرار گرفته، برای انحراف افکار عمومی خود نیازمند به ماجراجویی برای افزایش مشارکت داخلی است.
3️⃣ ادعای حمله به این کشتی، دومین ادعای رژیم اشغالگر قدس است.
4️⃣ کشتی کانتینربر «شهرکرد» ایران در آبهای دریای مدیترانه و در مسیر سوریه، مورد اصابت موشک و آتشسوزی مختصری در محل انفجار قرار گرفته بود که به نظر میرسید به عنوان تلافی ادعای حمله نیروی دریایی سپاه به کشتی تجاری اسرائیلی «هلیوس رِی» در آبهای سرزمینی عمان در روز ۸ اسفند صورت گرفته باشد.
5️⃣ روند طراحی این تقابل ظاهری از سوی رژیم اشغالگر قدس که پیش از انتخابات آغاز شده، نشانگر آن است که این حملات ساختگی برای انحراف افکار عمومی داخلی این رژیم و با هماهنگی آمریکا انجام شده است. لذا نیاز است:
1️⃣ خنثی سازی این خبر از طریق استهزا و طنزپردازی در فضای مجازی دنبال گردد.
2️⃣ احتمال اصابت موشک در این نقطه از اقیانوس هند، به دلیل انجام رزمایش دریایی آمریکا و کشورهای مشارکت کننده و در راستای اهداف آمریکا تبیین گردد.
3️⃣ جنگ رسانه ایی رژیم اشغالگر قدس با طراحی این سلسله عملیات به ظاهر دو طرفه، بدلیل شکست نتانیاهو در انتخابات اخیر، قرار گرفتن رژیم اشغالگر قدس در مسیر انحطاط و جستجوی مفری برای نجات از سقوط و نابودی با انحراف افکار عمومی تبیین گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوس هستهای چگونه اطلاعات را از جلسه محرمانه خارج میکرد؟
دوربین جاسوسی در ساعت مچی!