توییت هوشمندانه سید حسن نصرالله
🔹 دبیرکل حزبالله لبنان با انتشار تصویر سردار قاآنی در کنار ایت الله رییسی و اشاره به آیه
«وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ...» : به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم: «... خانهام را از هرچه رنگوبوی بتپرستی دارد، پاک کنید.» (بقره، ۱۲۵)
۳۰ خرداد ۱۴۰۰
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
☀️ #شمسی
➕ شهادت سردار رشيد اسلام "دكتر مصطفي چمران" در دهلاويه (1360 ش)
➕ رحلت عارف كامل و استاد بزرگ اخلاق "ميرزا جواد آقاملكي تبريزي" (1305 ش)
➕ رأي مجلس شوراي اسلامي درباره عدم كفايت سياسي بني صدر (1360 ش)
➕ آغاز عمليات نصر 4 در شمال ماووت عراق توسط سپاه (1366 ش)
➕ روز بسیج اساتید
🌙 #قمری
➕ درگذشت "شيخ فخرالدين محمد بن حسن بن شهيدثاني" عالم نامدار شيعه(1030ق)
❄️ #میلادی
➕ اعلام تشكيل نيروی واكنش سريع توسط امريكا (1979م)
➕ درگذشت "نيكولا ماكياولی" سياستمدار، نويسنده، هنرمند و مورخ ايتاليايي (1527م)
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️19 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️26 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️28 روز تا روز عرفه
▪️29 روز تا عید سعید قربان
.
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
◾️رحلت استاد بزرگ اخلاق و عالم عارف، آيت اللَّه "ميرزا جواد ملكي تبريزي" (1344 ق)
✍️ حضرت آیت الله ميرزا جوادآقا، عارف و عالم عامل، سالك واصل و فقيه گرانقدر، در سال 1274 ه.ق در تبريز متولد شد و پس از تحصيل مقدمات و سطوح به نجف اشرف عزيمت كرد و از محضر اساتيد برجستهاي چون حاج آقا رضا همداني، آخوند خراساني، محدث نوري و آخوند همداني استفاده نمود.
✅ وی در سال 1320 قمري پس از مراجعت به ايران در تبريز سكني گزيد و در اوج مشروطيت به قم مهاجرت كرد. او به تمام معني اهل عبادت و تهجد بود. آيت اللَّه بهاءالديني، شيخ عباس تهراني و حضرت امام خميني از شاگردان برجسته ي او مي باشند.
✅ از مرحوم ملكي آثار ارزنده اي از جمله اسرار الصلاة، المراقبات، اعمال السنة، رساله اي در فقه و رساله ي لقاءاللَّه به جاي مانده است.
✅ اين عالم رباني سرانجام پس از يك عمر تلاش در راه تهذيب انسانها در سحرگاه يازدهم ذي الحجه ي سال 1344 قمري به ديار باقي شتافت و در قبرستان شيخان قم به خاك سپرده شد.
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
🌷 شهادت سردار رشيد اسلام "دكتر مصطفي چمران" (1360 ش)
✍️ دكتر مصطفي چمران در سال 1311 ش در تهران چشم به جهان گشود. او پس از تحصيلات ابتدايي و متوسطه، وارد دانشكده فني دانشگاه تهران گرديد و پس از احراز رتبه اول دانشگاه، بورس تحصيلي در آمريكا را اخذ كرد. او در امريكا به تشكيل انجمن اسلامي دانشجويان ايراني و انتشار ماهنامه و فعاليتهاي متعدد ضدرژيم پهلوي پرداخت.
✅ دكتر چمران سپس راهي مصر گرديد و پس از گذراندن دوره نظامي چريكي، جهت ياري برادران لبناني به آن كشور رفت. و به مدت هشت سال در آن ديار ماند و همگام با امام موسي صدر خدمات شاياني به ملت مظلوم آن سامان ارايه كرد.
✅ وی پس از پيروزي انقلاب اسلامي و پس از 22 سال دوري از وطن به كشور بازگشت و معاونت نخست وزيري را برعهده گرفت. و بعدها نماينده امام در شوراي دفاع، وزير دفاع و نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گرديد.
✅ او همچنين ستاد جنگهاي نامنظم را سازماندهي كرد و ضربات متعددي بر پيكر ارتش متجاوز بعثي وارد نمود. حضور در جبهه هاي نبرد و نيز فرو نشاندن غائله پاوه و سركوب عناصر ضدانقلاب در كردستان از جمله صفحات درخشان زندگي اين شهيد والا مقام مي باشند.
✅ سرانجام اين عارف بالله و فرمانده سلحشور، در آخر خرداد 1361 در منطقه عملياتي دهلاويه روحش آسمانی شد و پيكر مطهرش در گلزار شهداي بهشت زهرا تهران، رخ در نقاب خاک کشید.
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
🌹چهرهها به روایت رهبر معظم انقلاب| شهید مصطفی چمران
♦️هم عشق، هم عقل!
♦️«اینجوری بود چمران. دنیا و مقام برایش مهم نبود؛ نان و نام برایش مهم نبود؛ به نام کی تمام بشود، برایش اهمیتی نداشت. باانصاف بود، بیرودربایستی بود، شجاع بود، سرسخت بود. در عین لطافت و رقت و نازکمزاجی شاعرانه و عارفانه، در مقام جنگ یک سرباز سختکوش بود... دانشمند بسیجی این است... در وجود یک چنین آدمی، دیگر تضاد بین سنت و مدرنیته حرف مفت است؛ تضاد بین ایمان و علم خندهآور است... هم علم هست، هم ایمان؛ هم سنت هست، هم تجدد؛ هم نظر هست، هم عمل؛ هم عشق هست، هم عقل.» ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
🗓 سی و یکم خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در سال ۱۳۶۰
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امام خمینی (ره): مثل چمران بمیرید
♦️سالگرد شهادت دکتر چمران
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
🌹 چمران عزیز... / 31 خرداد ماه، سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، معاون نخستوزیر دولت موقت، وزیر دفاع، نماینده مجلس اول، نماینده امام در شورای عالی دفاع و فرمانده ستاد جنگهای نامنظم است.
♦️آقا مصطفی چمران در 31 خرداد 1360 در مسیر دهلاویه به سوسنگرد در حالیکه از مناطق عملیاتی بازدید میکرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
🔴حضرت امام خمینی در پیامی فرمودند: «... چمران عزیز با عقیده پاک خالص غیر وابسته به دستجات و گروههای سیاسی و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و با آن ختم کرد. او در حیات با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید. هنر آن است که بی هیاهوهای سیاسی و خودنمایی های شیطانی برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی ، و این هنر مردان خداست. و در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر....»
📚صحیفه امام، ج 14، ص: 479
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
🌹بخشی از وصیت نامه زیبای شهید چمران
♦️«…به خاطر عشق است كه فداكاری میكنم.به خاطر عشق است كه به دنیا، با بی اعتنائی می نگرم و ابعاد دیگری را می یابم.
به خاطر عشق است كه دنیا را زیبا می بینم و زیبائی را می پرستم.
به خاطر عشق است كه خدا را حس می كنم، او را می پرستم و حیات و هستی خود را تقدیمش می كنم.
عشق، هدف حیات و محرك زندگی من است. زیباتر از عشق چیزی ندیده ام و بالاتر از عشق چیزی نخواسته ام.
♦️عشق است كه روح مرا به تموج وا می دارد، قلب مرا به جوش می آورد، استعدادهای نهفته مرا ظاهر می كند، مرا از خودخواهی و خودبینی می رهاند، دنیای دیگری حس می كنم، در عالم وجود محو می شوم، احساسی لطیف و قلبی حساس و دیده ای زیبابین پیدا می كنم.
♦️لرزش یك برگ، نور یك ستاره دور، موریانه كوچك، نسیم ملایم سحر، موج دریا، غروب آفتاب، احساس و روح مرا می ربایند و از این عالم به دنیای دیگری می برند …اینها همه و همه از تجلیات عشق است.»
۳۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹زندگینامه شهید چمران با صدا و خودش..
۳۱ خرداد ۱۴۰۰