eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
25.1هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.3هزار ویدیو
53 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊💊سلام استادمعارفی ازحمام که خارج میشوم چربی غلیظ کف سرم من را کلافه کرده و بلافاصله گوش هام کیپ و پرازبادمیشه توروخدا یک راهکارساده ساده بگویید انوع شامپوها و اسپری برای رفع چربی فایده نداشت چیکارکنم اخه درسن ۲۰ سالگی و آماده برای ازدواج چرااینجوری شدم 💊پاسخ ۱- شما وسط غذاها مطلقا اب و نوشیدنی نخورید ۲- درسرسفره فقط یکنوع غذا میل شود ۳- گرسنه درسرسفره بلندشویدیعنی یک سوم شکم را خالی نگه دارید ۴- اول شروع به تغذیه ناهاروشام به اندازه یک گندم ، نمک مصرف کنید ( ترجیحا نمک دریا ) و بعدپایان غذا دوباره به اندازه یک گندم نمک دریا میل شود ۵- روزی یک قاشق چایخوری سرکه سیب دراّب قاطی کنید و میل شود ۶- بیایید غذای رستورانی و فست فودها و روغنهای مایع صنعتی نخوریم همه اراده کنیم دراینجا گوش شنوا کم است خوب کبد شما چرب شده و دارای غلظت خون هستی درکانال هایم باب کبد چرب را جستجو کن http://tajarobteb.ir/?s=کبد+چرب ۷- روزی چندمرتبه پشت گوش + کل پوست سر و روی بینی و پشت گوشها را با رطوبت سرکه سیب غیرکارخانه ای خیس کن تا ۱۴ روز کافیست + موقع خروج از حمام ، نصف استکان سرکه سیب طبیعی به کل سر و بدن بریزو بعدپنج دقیقه فقط اب گرفته و ازحمام خارج شود ۸- اگرواقعا میخواهی کبدت را از آسیبها بعنوان یکی ازهیئت رئیسه بدن مدیریت و تدبیرش کنی نظرات باید و نباید حقیررا درسایت مرورکن و اگردوست داشتی اجرا کن باذن الله مشکل شما رفع میشه 🔻http://tajarobteb.ir/?p=14977 محقق طب سنتی و اسلامی حسین معارفی
اگر دچار اضطراب یا افسردگی هستید صبح ها "چای زعفران" بنوشید ▫️شادی آور ▫️ضد آلزایمر ▫️پیشگیری از سرطان ▫️تسکین دردهای شکمی ▫ضد اضطراب و افسردگی ▫️پیشگیری از فشار خون بالا ‌‏🔊elearning.hejamat.ir سایت ‏ 🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish تلگرام ‏🔊instagram.com/iit.md اینستاگرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کهیر ♻️ این روزا با شروع فصل گرما خیلیا با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن، خب بالاخره برای درمان باید موضعی عمل کنیم یا خوراکی..؟ پاسخ را بشنویم از زبان ‌‏🔊elearning.hejamat.ir سایت ‏ 🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish تلگرام ‏🔊instagram.com/iit.md اینستاگرم
دا شدن های ناخن ها نشانه از تماس زیاد با آب داغ، مشکلات خونی، کم کاری تیروئید است. برای رفع شکنندگی ناخن تان، آن ها را تقویت کنید اولین کار در برطرف کردن شکنندگی ناخن، استفاده از دستکش در حین کار کردن است. به گفته دکتر فاطمه نجات بخش، روغن بنفشه بادام یعنی روغن بنفشه ای که در پایه روغن بادام  تهیه شده باشد، جهت برطرف کردن شکنندگی ناخن ها و پوسته پوسته شدن اطراف ناخن بسیار موثر است. روزی چند مرتبه چند قطره از روغن بنفشه بادام به ناخن ها و پوست اطراف آن مالیده و کمی ماساژ دهد تا جذب شود. در بین عوام الناس فقط پوست را چرب و نگهداری می‌کنند در صورتیکه ناخن های شما نیز به رطوبت و چربی نیازمندند. سعی کنید آنها را با روغن های طبیعی چون روغن کرچک و بادام که حاوی ویتامین E هستند چرب نمایید. روغن زیتون نیز می تواند برای دوام ناخن ها مفید باشد. بادام بهترین تقویت کننده برای ناخن است؛ بادام را خیس کنید، پوست آن را بکنید، بکوبید و در نهایت آن را با شیر مخلوط کنید، افراد این ترکیب را روزی یک بار به مدت ۲۰ دقیقه روی ناخن خود قرار دهند، انواع مواد غذایی تقویت کننده مانند سوپ پای مرغ، پاچه، مویز و غیره استفاده کنید تا پروتئین مورد نیاز بدنتان تامین شود؛ اضافه نمودن متعادل تخم مرغ و شیر به وعده های روزانه می تواند از شکستن ناخن ها و پیدایش لکه های سفید بر روی آنها جلوگیری کند. در میان سبزیجات جعفری، کلم‌پیچ، اسفناج و در میان حبوبات سویا و لوبیا چیتی و موادی چون کنجد، ارده و بادام خام دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده که با قرار دادن آن در رژیم غذایی تا حدود زیادی می‌توان کمبود کلسیم در بدن و شکنندگی ناخن ناشی از کمبود کلسیم را جبران کنید. نکته پایانی تمام موارد ذکر شده جهت تقویت ناخن می باشد و افراد فراموش نکنند که در کنار این موارد، حتماً مسائل داخلی بدن خود را در تقویت ناخن هایشان، در نظر بگیرند. در ضمن کارهای زیبایی به طور افراطی انجام ندهید، چرا که کاشت، مانیکور، اکستنشن ناخن، پدیکور و کارهایی از این قبیل اگر مداوم باشد در از بین رفتن ترکیبات ناخن موثر است؛ باید سعی کنید رفتار متعادلی داشته باشید. https://tabaye.ir/remove-nail-brittleness/
💊💊💊💊مراقبت و سلامتی ناخن در طب سنتی ایران اهمیت مراقبت از ناخن ها رشد ناخن باعث دفع مواد زائد از بدن می شود؛ رشد موهای زائد، عرق کردن و پوسته شدن پوست و رشد ناخن باعث می‌شود برخی مواد ناسالم از این طریق از بدن خارج شوند، لذا باید در حفظ آن ها به خوبی کوشا باشیم تا در عین زیبایی که به ما می‌دهند، به سلامت بدن هم کمک کنند.  افراد باید به خوبی از ناخن خود مراقبت کنند تا ساختار محکم آن حفظ شود. ناخن از کراتین و  ترکیبات گوگردی تشکیل شده که این مواد باعث محافظت از نوک انگشتان می شوند؛ ترکیبات این مواد نه تنها باعث زیبایی دستان می شود بلکه به فعالیت بهتر نیز کمک می کند. مراقبت از رشد ناخن به معنای بلندکردن بیش از حد ناخن نیست، چرا که نه تنها باعث آسیب رسیدن به دست می‌شود، بلکه در ایجاد آلودگی نیز موثر است. علل خرابی و شکنندگی ناخن ها از نگاه طب سنتی خشکی بدن و غالب شدن خلط صفرا یا سودا پوست انداختن روی ناخن، ناخن در گوشت دست و پا رفتن و ترک برداشتن، همگی نشانه غالب شدن خلط صفرا ( نزله گرم و خشک ) یا خلط سودا (نزله سردی و خشکی) که وجه مشترک آنها در خشکی است. کم شدن رطوبت و چربی بدن یکی دیگر از اصلی ترین علت شکنندگی ناخن، کم شدن رطوبت و چربی است، زمانی که فرد در طول روز مدام از آب و مواد شوینده استفاده می کند، باعث کم شدن رطوبت و چربی در ناخن شده که در نهایت منجر به شکسته شدن ناخن ها و پوسته پوسته شدن آنها می شود. یبوست نیز باعث کم شدن رطوبت بدن شده، لذا افرادی که دچار شکنندگی ناخن هستند باید آن را درمان کنند، تا ناخن هایی محکم داشته باشند. کمبود کلسیم نرمی ناخن، کاهش رشد و گوشه کردن ناخن‌ها نشان از کمبود کلسیم در بدن دارد. نقش هورمون در ضعف ناخن  یکی از علت های شکنندگی ناخن، عوامل درونی فرد است، فردی که ضعف بدنی دارد، خون خوبی ندارد و به میزان کافی مواد پروتئینی و املاح معدنی در بدنش وجود موجود نیست، باعث تقویت نامناسب ناخن و شکنندگی آن می شود؛ در برخی افراد هورمون در شکستن ناخن تاثیر بسیاری دارد. در زنان گذاشتن دستگاه در رحم نیز باعث خشکی ناخن می‌شود. بیماری درونی کم خونی، بیماری های تیروئید در ضعف ناخن بسیار تاثیر گذار است؛ افراد باید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند، باید مقاومت بدنشان را افزایش دهند که نه تنها ناخن بلکه عوامل مضر بسیاری در بدن با تقویت سیستم ایمنی رفع می شود. خرابی ناخن در کودکان دلالت بر بیماری و نارسائی قلبی و کبدی دارد. خرابی ناخن در افراد کهنسال دلیل بر بیماری واریس، پروستات، اختلالات عروقی و ناراحتی عفونی مجاری ادراری هست. غالب شدن خلط های بدن در شکل گیری ناخن ها تاثیر غالب شدن خلط صفرا (گرم و خشک)بر ناخن: پوسته پوسته شدن و تخریب ساختمان ناخن است. تاثیر غالب شدن خلط دموی (گرم و تر) بر ناخن: باعث رشد ناخن شده و رنگ روی ناخن را سرخ خوش رنگ و گاه ایجاد ورم گرم اطراف ناخن می کند که به آن اصطلاحاً «گوشه کردن ناخن» می‌گویند. تاثیر غالب شدن خلط بلغم (سرد و تر) بر ناخن: باعث شکنندگی و تیره شدن روی ناخن و شکستن نوک ناخن بر اثر گیر کردن به جاهای مختلف و کاهش رشد ناخن را در پی دارد. تاثیر غالب شدن خلط سودا (سرد و خشک) بر ناخن: باعث خشکی ناخن می‌شود. رنگ شناسی در ناخن ها برای تشخیص بیماری ها رنگ سفید و رنگ پریده ناخن رنگ سفید و رنگ پریده ناخن نشانه از بیماری های کم خونی و بیماری کبد، سوء تغذیه بوده و اگر ناخن سفید با حاشیه های تیره تر باشد نشان دهنده مشکلات کبدی از قبیل هپاتیت است. رنگ لکه ای بر روی ناخن رنگ لکه ای در روی ناخن نشانه از کمبود کلسیم است. رنگ ناخن زرد رنگ ناخن زرد و ضخیم نشانه از بیماری دیابت، ریوی، عفونت های قارچی یا ناراحتی قلبی، تیروئید شدید، نرسیدن اکسیژن کافی به ناخن به واسطه لاک زدن یا مانیکور زیاد یا پسوریازیس باشد. رنگ ناخن سیاه رنگ ناخن سیاه نشانه از لخته شدن خون است. رنگ ناخن قرمز رنگ ناخن قرمز نشانه از بیماری قلبی و سرخی مختصر در انتهای ناخن نشانه از فعال شدن دیابت است. رنگ ناخن دورنگ صورتی و سفید رنگ ناخن های دورنگ صورتی و سفید نشانه از بیماری کلیه است. رنگ ناخن آبی رنگ ناخن آبی نشانه از عفونت در ریه، ذات الریه و عدم اکسیژن کافی در بدن است. تغییر رنگ ناگهانی ناخن  تغییر رنگ ناگهانی ناخن نشانه از عفونت قارچی می‌باشد. وجود شیار روی ناخن  شیارهای روی ناخن نشانه از ظاهر شدن پیری در عروق، بیماری کلیه ها و روماتیسم احتمالی است. ناخن حفره دار و موج دار و چاله دار ناخن حفره دار و موج دار و چاله دار نشانه از فعال شدن اگزما، علائم اولیه پسوریازیس یا ورم مفاصل التهابی است. ناخن شکاف دار ناخن شکاف دار نشانه از تماس غیر متعارف با آب سرد در کارگاه ها و عملکرد وسواس ها با آب های زیاد است. ناخن مداوم شکننده و ترک خورده ناخن شکننده و ترک خورده و ج
💊گرم مزاجان در مصرف چای زیاده روی نکنند!!! سبک زندگی متفاوت افراد، نتیجه مزاج متفاوت آن هاست … مزاج ها اساس و پایه طب را تشکیل می دهند و به قول ابن سینا کسی که طبایع و مزاج ها را بلد نباشد، پزشک نیست. انسان ها به دلیل طبایعی که دارند متمایز از یکدیگر بوده و دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در برخورد و رفتار با آنها و نیز در درمان بیماری ها طبع ویژه هر کس باید مدنظر قرار گیرد. در طب سنتی تجویز پزشک با توجه به مزاج هر فرد صورت می‌گیرد بنابراین دستورالعمل کلی در مصرف مواد غذایی وجود ندارد. بنابراین، افرادی که دارای مزاجی خاص بوده و نسبت به دیگران دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد خود می باشد باید در تغذیه خود دقت کرده تا از نظر روحی آسیب نبینند. یکی از این طبع ها، افراد گرم مزاج هستند که نباید چای بخورند. در واقع خوردن چای خصوصاٌ چای داغ می‌تواند افراد صفراوی مزاج را عصبی تر کند. 💊طبع چای سرد نیست طبیعت چای در درجه دوم گرم و خشک قرار دارد. برخی طبع چای را به دلیل تسکین عطش و کاهش حرارت و التهاب داخلی بدن و به سبب رفع تشنگی کاذب که پس از خوردن غذاهای شور، کله‌پاچه و ماهی ایجاد می‌شود، سرد دانسته‌اند؛ در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد. چای تنها به دلیل تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش منجر به این امر می‌شود 💊چرا گرم مزاجان نباید چای بنوشند؟ مزاج چای همانطور که گفته شد، گرم و خشک در درجه دوم است. بنابراین اگر افراد گرم‌مزاج در مصرف گرمی‌جات زیاده روی کنند، دچار ضعف در سیستم ایمنی بدن می‌شوند و علایم ناشی از افزایش حرارت در آن‌ها به وجود می‌آید، از این رو به افراد گرم مزاج که طبع گرمی دارند توصیه می شود که از نوشیدن چای خصوصاٌ چای داغ بپرهیزند. چرا که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و کافئین دار مثل چای، قهوه و نسکافه صفرای آن‌ها را درگیر می‌کند و حتی در مواقعی حالات روحی آن‌ها را تحت تأثیر قرار داده و خشم را در این افراد (گرم مزاجان) بیشتر می‌کند. از طرفی برای ناراحتی‌های اعصاب و لرزش دست‌ها توصیه می شود که چای بسیار کم نوشیده شود. بهترین اصلاح‌کننده چاى براى گرم مزاجان این است که چای را با فوفل که به نخل‌هندی معروف است دم کرده و بنوشند. همچنین به کودکانی که به دلیل گرمی و سردی دچار شب اداری می‌شوند و یا افراد صفراوی مزاجی که قبل از خواب دچار عطش فراوان می شوند، توصیه می‎شود که کمتر چای بنوشند. 💊چرا با نوشیدن چای، ترش می‌کنیم؟ متخصصان طب سنتی معتقدند چای می‌تواند هم باعث ترش کردن شود و هم جلوی ریفلاکس را بگیرد. به گفته آنها افرادی که با مصرف چای، ترش می‌کنند اکثرا از چای‌های اسانس‌دار نامرغوب استفاده می‌کنند که به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آنها کوتاه است. چای‌های معطر و زوددمی که فرصتی برای رها شدن ترکیبات تلخ و گس آنها وجود ندارد اغلب موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس می‌شوند. در مقابل، چای‌های دیر دم و گس و تلخ مزه دهانه معده را محکم می‌کند و تقویت‌کننده اسفنگتر آن است و از بروز ریفلاکس جلوگیری می‌کنند. حتی چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند ترکیبات تانن آن آزاد نمی‌شود و نمی‌تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند. به گفته متخصصان، افزودن گل‌محمدی به چای می‌تواند در کاهش ترش کردن مفید باشد. نکات پایانی… در صورت مصرف چای، هرگز چایی کهنه دم نخورید، چون چای کهنه دم موجب افزایش خستگی و ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است. چای سیاه داروست و دارو نباید خودسرانه مصرف شود. مصرف مداوم چای سیاه آثار زیان باری دارد از جمله ۱)خشکی روده و معده ۲)خشکی سر و سرد شدن مغز ۳)بیماری های کبدی ۴)استسقاء،(تشنگی)  ۵) گرفتگی عضلات ۶) و کمبود آهن می‌شود. منبع: برگرفته از آموزه های دکتر ناصر رضایی پور و کتاب مجموعه مقالات طب ایرانی، تالیف استاد محمد عبادیانی https://tabaye.ir/hot-tempered-people-should-not-drink-tea/
کاسنی خوردن و سرکه جات خوردن چرازیاده روی بنام طب ایرانی و طب اسلامی عادت مستمر به کاسنی و سرکه های خانگی برای مجاری رحم زنان مضر است چون رحم زنان از نظر مزاجی سرد است پس با چه جسارتی و جرئتی به بهانه دفع عفونت ، رژیم لاغری ، غلبه بر اخلاط صفرا پی در پی بدون مصلحات آن برای چند سال مصرف میکنند ، لذا استفاده مکرر سبب شکم دهی زنان ( استسقاء ) و سردی عروق و دیواره متعلقات واژن میشود و طبعا” با این سردی خوردن مستمر سبب ترشح رحم و اختلال در قاعدگی و حتی سقط جنین در ماههای اولیه بارداری میشود . ۲= کاسنی مستمر خوردن سبب دردهای پشت سر و کتف + خواب های زیاد با پف کردن + کاهش چربی های چشم + لخت و سست شدن بدن و…. میشود . ۳= پس مصرف خودسرانه سبزی کاسنی ( سرکه جات و کاهوی زیاد بدون مصلحات ) بستر ظاهر شدن خلط بلغم در سنین حدود ۵۰ سالگی شده و درد مفاصل علامت زیان باری آن خواهد بود و شما میتوانید کاسنی را با اندکی عرق شاهتره و یا عسل میل بفرمایید مصلحات کاسنی : شاهتره ، مغز فلوس ، رازیانه ، عسل ، سرکه انگبین ، شکرسرخ ، شربت بنفشه ، هل ،سکنجبین ، دارچین میباشد . مضرات زیاده روی در مصرف کاسنی : پرخوری در مصرف آن بشدت ممنوع بوده زیرا بستری برای سرفه + ایجاد استفراغ با بذرش + تولید سنگ اگزالیک در صورت عدم مصرف مصلح آن + تولید عرق زیاد سرد + کاهنده شدید نیروی جسی در سرد مزاجان و… را در پی دارد محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی ادرس درسایت و اَشنایی با نظرات سایرعقول طب سنتی http://tajarobteb.ir/?s=کاسنی https://www.instagram.com/p/CDYoJrhB4Lu/?igshid=1t76yfrbsm1j6
کاسنی را با نگاهی به طب اسلامی برای یک عمر صدساله به خوبی بشناسیم چرا ؟ کاسنی را با نگاهی به طب اسلامی و سنتی برای یک عمر صدساله به خوبی بشناسیم چرا ؟ کاسنی خوری از منظر طب روائی و اسلامی : ۱= امام رضا ع : کاسنی شفای هزار درد است و دردی در درون آدمیزاد نیست مگر این که کاسنی ، آن را از بین ببرد .( دانشنامه احادیث پزشکی در اسلام ص ۱۵۲ نوشته آیت الله ری شهری انتشارات دارالحدیث ). ۲= روزی امام رضا ع برای یکی از خدمتکاران که گرفتار تب و سردرد می شد ، کاسنی خواسته و می فرماید تا آنرا پودرش کنند و سپس برروی کاغذی ریخته و روغن بنفشه ریخته و بر پیشانی فرد گذاشته و فرموده ، بدانید که این مخلوط تب و سردرد را از میان می برد ( همان منبع بالا ص ۱۵۳). ۳= فردی میگوید نزد امام صادق ع رفتم و از درد شدید چشمها و ورم صورتم (ناشی از چشمها )اظهار ناراحتی کردم ، بلادرنگ حضرتش فرموده بر تو باد کاسنی ، آب را بگیر و با شکر سرخ به مقدار زیاد مخلوط کن و بخور ، چون درد را تسکین داده و ضررش را دفع میکند .( منبع بالا ص ۲۱۷ ) . ۴= امام صادق ع برای کسیکه فرزند پسر میخواهد ، چنین میفرماید : بر تو باد کاسنی خوردن ، چرا که آب منی را زیاد میکند و فرزند را زیبا میکند ، و گرم و نرم است و بیشتر فرزند در جنین پسر میشود .( منبع بالا ص ۳۴۱) ۵= امام رضا ع : درباره سبزی ها ، بهترین آنها کاسنی و کاهو است ( منبع بالا ص ۵۱۳). ۶=امام صادق ع : چهار چیز ، طبع انسان را معتدل میسازد ، بنفشه ، کاسنی ، خرمای نارس پخته شده و انار سورانی عراق .( منبع بالا ص ۵۲۰). ۷= امام رضا ع : هر روز از بهشت یک قطره بر آن می ریزد و تره یکسره در آب بهشت غوطه ور است ( منبع بالا ص ۵۹۱) . ۸= امام علی ع : کاسنی بخورید که هیچ صبحی نیست ، مگر قطره ای از بهشت برآن میریزد و چون خواستید بخورید ، قطره های روی آن را زمین نریزید ( منبع بالا ص ۶۲۵). ۹= امام صادق ع : هرکس در حالی بخوابد که درون آن هفت تا برگ کاسنی باشد به خواست خداوند ، فرد آن شب از قولنج درامان است .( منبع بالا ص ۶۲۵). 🌺بانگاه به طب ایرانی و سنتی خودمان درپست بعدی مضرات مصرف بدون مصلحات را درپست قبلی گفته بودم محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی http://tajarobteb.ir https://www.instagram.com/p/CDYplGwh5sg/?igshid=6ju8pv6wp0lo
کاسنی با نگاهی به طب سنتی و نظرات حکما قدیم و جدید طب سنتی : سبزی کاسنی دارای مزاجی سرد و تر با درجه حرارت ۱ بوده + روان کننده اخلاط چسبنده و خشک در بدن + داروی بسیار موثر در کاهندگی تب ها بالاخص در کودکان + مصرف ریشه آن بسیار موثر برای افراد جوش چرکین زده و کهیر زده و اگزمای پوستی +اشتها آور و معده سوزان را خنک کننده + استحمام آن ( با سه عرق دیگر بید ، نیلوفر و ختمی ) برای خارش های شدید و فصل تابستان کاربری بالا دارد + ضد خفقان گلو برای غرغره در گرم مزاجان + برای کاهش تب به روش حوله کاسنی و پاشوره + اعصاب صفراوی را مدد رسان + ضد یرقان و زردی + آبزن ریشه اش برای بواسیر و مقعد بیرون زده + زیاد کننده نطفه و آب منی + شفاف کننده پوست صفراوی مزاج + ضد فشار خون در پای چپ + ضد عطش و تشنگی برای صفراوی ها + ضد حرارت مثانه های گرم +  کاهنده اسهال های مزمن و خونی ناشی از گرمای روده و خشکی آن +  اعتدال دهنده بسیار قوی در غلبه اخلاط بالاخص صفراوی ها ( گرم و خشک ) + کیسه صفرای لجن گرفته را مددرسان در دفع سموم و غلظت های خونی و اسید صفرای معده + خارج کننده بادها و نفخ های ناشی از گرمای درون صفراوی + ورم پوست را با آب کاسنی و آرد جو مفید و موثر + نشاط دهنده قلب و کیسه صفرا در گرماوی ها +  ضد سودا + ریشه و بذر آن گرم و تر + مقدار مصرف در روز ۵ گرم و بصورت نامحدود ۲ گرم و به عبارتی تا یک استکان و یا لیوان با اندکی شاهتره +تصفیه کننده خون + پاک کننده اخلاط خونی غلیظ و مناسب برای قبل از حجامت + باز کننده انسدادها + ملین کننده اسپاسم روده ناشی از خشکی + کم کننده اخلاط صفراها از مغز + کم کننده سودا ها از مغز + قاعده آور قوی + ضد نزله گرم + ضد مغز عصبی + رفع تورم چشم با شستشوی چشم + درمان واریس گرم + رفع تپش قلب + درمان یرقان + رفع ورم کیسه صفرا + با مداومت رفع سنگ کیسه صفرا +رفع ورم طحال +ضد انگل گرم + پاک کننده مجاری ادراری ، درمان اسهال خونی + + رفع کمی ادرار +رفع خون موجود در ادرار +دفع تدریجی بیماریهای اگزما ، رفع خارش پوست با شاهتره و ضماد + درمان بواسیر با ضماد برگ آن +ضماد کاسنی پادزهر سموم گزنده مثل عقرب + ضد ورم مفاصل + دور شدن طاسی سر + فعال کردن غده هیپوفیز مغز ناشی از گرمای صفراوی +درمان فیبروم رحم در زنان با مزاج گرم + امید بخش در تنظیمات بدن از سر تا نوک پا + بزاق دهان را زیاد می کند + نزله مغز را نرم ، رقیق و دفع می کند + درمان کننده آفت دهانی +درمان گرگرفتگی زنان + آرامش دهنده زنان یائسه + فشار خون را درمانگر+ایمنی دهنده بسیار قوی برای درمان های کبد و طحال + تنظیم کنن https://www.instagram.com/p/CDYqHGQBro_/?igshid=vwrxiy517s9k
پر پشت شدن و رویش موی صورت آقایان ♻ پر پشت شدن در آقایان یکی از سوالات پر تکرار خصوصا در نوجوان هاست. 💠 یکی از عوامل رویش مو سوداست لذا مواردی که سودای صافی ایجاد می‌کند باید مصرف شود همچون: 1- سویق عدس 2- زدن روغن بنفشه پایه زیتون به صورت 3- روغن 4- سرمه اثمد را به محل مورد نظر در صورت بزنید و همچنین در چشم بکشید. 5- هفت عدد را در سرکه خیسانده و هر روز صبح میل کنید. 6- روغن کندش @Tebiranii
⭕️درخانم ها باعث : - جوش - پرمویی - رویش موهای زائد - و کیست تخمدان می شود! ⭕️در آقایان باعث : - آکنه های شدید پوستی - و نارسایی در هورمون می شود!* @tebiranii *
🍃 🍃تنبلی تخمدان ـ کیست تخمدان ـ ناباروری به علت تخمک ـ مشکلات هورمونی ـ فیبروم. ✨طول درمان ۴۰ ‌الی ۱۲۰ روز✨ ✍🏻بادکش زیر شکم و کمر ۲۱ مرحله یک شب در میان ✍🏻شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی ✍🏻دوسین روزی دو قاشق مرباخوری صبح و شام دوسین=«سه واحدعسل + یک واحد سیاه دانه نیمکوب‌» ✍🏻استفاده از داروی ترکیبی زیر به صورت واژینال ۴۰ مرحله در ایام پاکی «زاج به اندازه یک نخود بیشتر نشود + یک قاشق مرباخوری عسل + یک قاشق چایخوری روغن زیتون بودار تصفیه نشده» توجه:❗️دخترانی که ازدواج نکرده اند از دود داروهای «اسفند + کندر + زاج» باید استفاده نمایند. دود را ۱۴ روز باید به رحم برسانند. توجه:❗️ درمان تکمیلی حجامت عام - حجامت ساکرال - حجامت زیر شکم هر دو هفته یکبار میباشد که باید تحت نظر پزشکان متخصص طب سنتی انجام گردد*. 📚:حکیم خیراندیش @tebiranii *