3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت هشتم)
🔰توصیه های موضعی دارویی
❇️کار مشترکی از انجمن علمی طب سنتی ایران ، بنیاد طب ایرانی و دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
🌀 قسمتهای بعدی را هم حتما ببینید.
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈
✍️در #پنير ماده ای به نام #تيرامين وجود دارد كه اگر در مغز جمع شود باعث كندی ذهن می شود ، برای مقابله با تیرامین بايد ميزان #مس را در بدن زيادكرد واين كاربا خوردن #گردو انجام می شود
@sinohehsamdaliri
📚منیزیم موجود در گلگاوزبان ضدسرطان بوده و به دلیل دارا بودن «آلکوالویید» میتواند ضد حساسیت، ضدروماتیسم و ضد التهاب باشد.
🌺🍃مزاج آن گرم وخشک است .
@sinohehsamdaliri
🔴جهت درمان کسانی که دفع پروتئین از کلیه با مزاج سوداوی هستند,
زنيان و گردو میل شود🔵
@sinohehsamdaliri
📚📚📚 🔴چهره دوگانه بعضی از گیاهان در طب مقدس ایرانی
🔵استاد حمزه سام دلیری عضوانجمن علمی طب سنتی ایران
🔰در حوزه طب سنتی ایران ، گیاهانی داریم که خواصی دوگانه دارند ؛یعنی در شرایطی خاص ، میتوانند به عناوین مختلف ،خواص درمانی متفاوتی را از خود نشان دهند از جمله این گیاهان دارویی میتوان ،گیاه مریم گلی - گیاه باباآدم ، تخم گیاه خاکشیر ، پوست درخت توت ، هوفاریقون و خیلی از گیاهان دارویی دیگر را نام برد.
🔰بعنوان مثال ؛برگ گیاه مریم گلی ، در ترکیب با گیاهانی از جمله : نعناع و فلفل و زعفران، ترکیبی لاغر کننده است .اما در ترکیب با کتیرای گون و فلوس و حتی عسل ، ترکیبی چاق کننده می باشد.
🔰چنانچه یک قاشق غذاخوری تخم گیاه خاکشیر را در یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و با عسل شیرین کنید و مصرف نمایید خاصیت ملین داشته ، اما مصرف آن با آب سرد و یا مصرف آن بصورت بوداده ؛از اسهال پیشگیری میکند. نکته جالب در این است که خاکشیر، میتواند در دو شرایط عکس یکدیگر (یبوست و اسهال) مفید باشد.
🔰در کتب سنگی از حکمای قدیم طب سنتی ایران آمده است که اگر پوست درخت توت سفید را برش دهید و آن را به طرف بالا بکشید و از درخت جدا کنید،جوشانده اش خاصیت قی آور دارد. اما اگر به طرف پایین بکشید و از درخت جدا کنید،جوشانده اش خاصیت مسهلی دارد.
@sinohehsamdaliri
🔰برگ گیاه کاسنی در ترکیب با سرکه و دارچین درمان کننده بسیار خوب اسهال است. اما اگرهمین گیاه را با گلسرخ +گل نیلوفر+برگ سنا+عناب+گل گاوزبان مخلوط کنیم و بصورت دمنوش ، تجویز کنیم ترکیبی ملین و مسهل به شمار می آید.
🔰نوشیدن دمنوش ریشه و برگ گیاه باباآدم ، کاهنده هورمون رشد است اما عرق گیاه باباآدم افزاینده هورمون رشد میباشد بنابراین کسانی که در سنین رشد قرار دارند و مایل به افزایش قد هستند ، بهتر است از شکل تقطیر شده آن استفاده کنند.
🔰گیاه رازیانه یک فیتواستروژن است ، یعنی ذاتا حاوی استروژن است .تخم این گیاه اثرچندانی در تنظیم قاعدگی ندارد اما عرق رازیانه یکی از موثرترین داروها در درمان بیماریهای زنان محسوب میشود.
🔰لذا توصیه و تاکید میکنم از مصرف خودسرانه داروها و گیاهان دارویی چه بصورت تکی یا مفرده و چه بصورت ترکیبی و مرکب ، خودداری کرده و در هر حال برای مقاصد درمانی خاص، با پزشک حاذق طب ایرانی هماهنگ باشید.
@sinohehsamdaliri
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شش نقطه مهم در فشـــــار درمانی که کمک میکنند بدون هیچ زحمتی وزن کم کنید❗️
با فشار دادن این نقاط شگفت انگیز، سوخت و ساز بدن افزایش یافته و اشتهای شما کنترل میشود (☝️)
@sinohehsamdaliri
💊💊آویشن سرماخوردگی رو درمان میکنه👈 آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین.
2تا3قاشق اویشن خشک را با ۳لیوان آب جوشانده و میل نمایید بهتر است با عسل و یا نبات ان را شیرین کنید.
🔊elearning.hejamat.ir
🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish
🔊instagram.com/iit.md
📚📚💊💊✅ #دمـنوش_خونسـاز_قـوی
🍥سیب و به رو برگ برگ کنید و توی آفتاب خشک کنید بعد 3 روز در ماهیتابه بریزید و با ۱ق غ گلاب تف دهید تا رنگش قهوه ای شود،مثل چای دم کنید و میل کنید
🔊elearning.hejamat.ir
🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish
🔊instagram.com/iit.md
🔺مایع ضدعفونی کننده الکلی در خودرو نگذارید
🔹نتیجه گذاشتن مایع ضد عفونی در گرمای تابستان باعث ایجاد احتراق و در مواقعی انفجار می شود
✅ @Masaf
💊اگر مزاج تان خشک است شیربرنج بخورید
اگر مزاج تان خشک است شیربرنج بخورید!
شیر برنج رطوبت رسان ملایم بدن در افراد خشک مزاج است
۰0 خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد
 شیربرنج غذایی مناسب برای افراد خشک مزاج
مصرف شیر به صورت شیربرنج و فرنی بسیار مورد توصیه طب سنتی برای اکثر افراد خصوصاً افراد خشک مزاج است، از طرفی برنج به تنهایی غذاییت زیادی ندارد! (یعنی ماده زیادی از آن برای بدن تولید نمیشود) ولی اگر با شکر سرخ یا شیر (شیربرنج) مصرف شود، غذاییت زیادی داشته و چاق کننده است.
شیر برنج ، غذایی زود هضم
شیر برنج یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که در عین سادگی غذایی کامل محسوب می شود که به آن «آش شیر» هم می گویند و در شاهنامه فردوسی از آن با نام «شیربا» یاد شده است.
در طب سنتی عقیده بر این است که مصرف غذاهایی چون شیر برنج و فرنی در شرایط مناسب، باعث تقویت بدن، طولانی شدن عمر، خوش رنگ شدن پوست و چهره و تقویت قوای جنسی میشود.
در واقع شیر به همراه برنج و مقداری شکر سرخ یا عسل حرارت داده می شود و ماده یکدستی حاصل می شود که غذایی بسیار مفید، مقوی با هضم راحت (به خاطر حرارتی که دیده) می باشد و برای اکثر افراد خصوصاً افراد خشک مزاج، قابل استفاده و مفید است.
💊چرا شیربرنج غذای مناسبی برای افراد خشک مزاج است؟
شیر برنج دارای مزاج معتدل است.
افراد دارای مزاج خشک، میتوانند از شیربرنج استفاده کنند،
چون این غذا رطوبترسان ملایم بدن است و عمر را طولانی میکند و میتواند کمک به چاق شدن در افراد خیلی لاغر نماید.
خصوصا اگر این غذا همراه با شیره انگور مصرف شود، یک غذای کامل است.
از طرفی برنج به تنهایی غذاییت زیادی ندارد! ولی اگر با شکر سرخ یا شیر (شیربرنج) مصرف شود، غذاییت زیادی داشته و چاق کننده است.
💊توجه!!!
سالمندانی که آروغ ترش و ریفلاکس معده ندارند شیربرنج را به عنوان یک غذای کامل استفاده کنند.البته میتوانند مقداری گل سرخ هم به آن اضافه کنند.
نشانه های بارز افراد با مزاج خشک چیست؟
این افراد معمولاً به راحتی چاق نمیشوند.
پوست خشک و رنگ چهره کدری دارند.
تیرگی و فرورفتگی زیر چشم داشته و آدمهای بسیار دقیق و سخت گیری هستند.
معمولا در فصل پاییز دچار تشدید بیماری هایی مثل بواسیر، ترک لب و تشدید خشکی پوست میشوند.
💊طرز تهیه شیربرنج
مزاج: معتدل
مواد لازم:
برنج نیم کوب: (یک پیمانه)
شیر محلی: (سه پیمانه)
گلاب: (دو قاشق غذاخوری)
شکر سرخ یا عسل: (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
برنج را از شب قبل خیس کرده و با ۴ برابر آب می پزیم (به ازای یک پیمانه برنج، ۴ پیمانه آب میریزیم).
برنج آنقدر باید پخته شود تا نرم شود.
در این مرحله برنج را مرتب هم می زنیم.
سپس شیر را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه می پزیم.
۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت گلاب را اضافه می کنیم (قابل حذف است).
اگر از شکر استفاده می کنید، می توان آن را به همراه شیر به برنج اضافه کرد؛ در غیر این صورت هنگام میل کردن از عسل یا شیره خرما یا شیره انگور استفاده گردد.
💊نکات مصرف شیربرنج
در سردمزاج ها با عسل و در گرم مزاجها با شکر کم مصرف شود.
در افراد با طبع معتدل، اگر به جای افزودن شکر از عسل یا شیرههای گیاهی استفاده شود، مصرفشان مفیدتر خواهد بود.
در کنار شیر برنج از غذاهای ترش مزه، تخم مرغ، میوه ها، غذاهای نفاخ بویژه برخی حبوبات و … مصرف نشود و حداقل یک وعده میان آنها فاصله باشد.
تا حداقل سه ساعت بعد از شیربرنج آب نوشیده نشود.
مصرف آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمیشود.
در افراد مستعد نفخ زیاد از زعفران، زیره یا کرویا (شاه زیره، زیره رومی) در پخت استفاده شود یا بعد از آن کمی گلپر مصرف شود.
مصرف گلاب در تهیه شیربرنج مضرات آن را کاهش داده و طعم و عطر دلنشینی به آن میبخشد.
در مصرف شیربرنج نکات ذکر شده رعایت شود و در صورت جواز مصرف، در هفته بیش از سه مرتبه مصرف نشود.
منبع: با سپاس از همکار محترم دکتر مینا محبی
https://tabaye.ir/if-your-temperament-is-dry-eat-rice-milk/