eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.7هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️⛔️‍ ✅ دکتر جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در مورد خطرات محصولات تراریخته : ❌ برنج تراریخته قابلیت کاهش زاد وولد را دارد . 👈در یک ایالت هندوستان با دستکاری در سبد غذایی وتراریخته کردن آن، در طی ده سال توانستند 30 میلیون نفر جمعیت را کاهش دهند . @soroshesalamati
🟡 🔺ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ: ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ می کند. 🟡ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ: ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ می کند. 🔺ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ: ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ می کند. 🟡ﺍﺳﺘﺮﺱ: ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ می کند. 🔺ﺗﺮﺱ: ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﺍﻓﺘﺎﺩﻥ ﻫﺎ می شود. یکی ازعلت های شیوع کروناترس مضاعف است که خودغم وغصه راتشدید می کند @soroshesalamati
⁉️ آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟ 🔹 دهخدا برای ما معنی میکند: معنای کلمه ناهار در ادبیات فارسی نا به معنای منفی و سلب کردن آهار :به معنای خورش و غذا ناهار به معنای: غذا نخوردن وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود. 🔹 به طور خلاصه باید گفت که در قرآن کریم تصریح شده است که غذای بهشتیان مشتمل بر دو وعده صبح و عشاء است و بنابر مصرّح احادیث شریف و نیز متن های علمی معتبر طبّ قدیم، ما هرگز وعده ای به نام ناهار نداریم و از اتّفاق مهمترین وعده غذایی شام است. امّا با دو منطق ساده، ضرورت شام خوردن را توضیح می دهیم : 🔹 ضرورت شام خوردن بنابر منطق طبّ جدید: بین ناهار امروز و صبحانه فردا چیزی حدود ۲۰-۱۸ ساعت فاصله است و در این مدّت بدن، غذای ناهار را کاملاً می سوزاند، انرژی لازم را استفاده و بقیه را ذخیره می کند. امّا در شب و به هنگام خواب قرار است کارهای مهمّی انجام شود؛ از جمله آنها ساختن بسیاری از هورمون های مورد نیاز بدن است که از اتّفاق، اعمالی بسیار انرژی بر هستند؛ ولی چون فرد شام نخورده است انرژی نقدی برای این کار موجود نیست و استفاده از انرژی ذخیره نیز یک فرآیند معمول و سهل الوصول نیست؛ بنابراین کسی که شام نمی خورد به تدریج دچار اختلالات هورمونی می شود. 🔹 به همین جهت هم هست که با مدّتی ادامه رژیم – حتّی در افرادی که شام خوردن را قطع نکرده اند؛ بلکه آن را کم کرده اند – و به ویژه در خانم ها، مسایلی چون اختلالات قاعدگی، ریزش مو، مشکلات پوستی، اختلالات روحی و روانی و کمبود انرژی و خستگی و … بروز می کند. این مشکلات در بین افرادی که رژیم می گیرند بسیار شایعند. 🔹 ضرورت شام خوردن بنابر منطق طبّ قدیم: طبّ قدیم اعتقاد دارد که به هنگام خواب، حرارت غریزی بدن از سطح به داخل بدن می رود؛ به همین جهت هم هست که معمولاً فرد در خواب، سردش می شود و حتّی در فصل گرم هم نیاز به حدّاقل روانداز دارد. حرارت غریزی، با مهاجرت از سطح به داخل بدن شروع به هضم و جذب غذای موجود در دستگاه گوارش می کند و به همین جهت، صبح که بلند می شویم، حتّی غذای سنگین شام، هضم شده است؛ 🔹 اتّفاقی که در مورد غذاهای طول روز و به ویژه ناهار کمتر می افتد. حال اگر دستگاه گوارش خالی از غذا باشد؛ این حرارت غریزی به خودهضمی مشغول می شود و در واقع، بدن، شروع به خوردن و سوزاندن خودش می کند، طبیعتاً چنین اتّفاقی می تواند باعث لاغری شود؛ امّا این رویداد، چیزی بیش از یک لاغر شدن معمولی است و در واقع بدن به طور کلّی تحلیل می رود که نتیجه آن اتّفاقاتی است که گفته شد. 🔹 بنابراین هر رژیم غذایی که در آن بر کم کردن یا قطع غذای مورد نیاز شب تاکید شود، از پیش شکست خورده است. بسیاری از افرادی که چنین رژیم هایی می گیرند متوجّه این عوارض می شوند؛ امّا برخی دیگر فقط از سبک شدن بدن خود راضی هستند و نمی توانند بین اتّفاقات ناگوار بدن خود و رژیمشان ارتباطی منطقی برقرار کنند. یک دلیل فطری بر صحّت نظر فوق آن است که تقریباً همه ما اگر ۲۰ سال هم شام را ترک کنیم باز تمایل به شام خوردن داریم و خلا آن را حس می کنیم؛ امّا با مثلاً چند روز روزه داری به نبود ناهار عادت می کنیم و حتّی از این وضعیت احساس رضایت داریم @soroshesalamati
🔥با انواع عطش چه کنیم 🍀 به قلم دکتر شعرا، متخصص طب سنتی 🍀 دو نوع عطش داریم 1⃣نوع اول درست و آن ناشی از کم شدن آب بدن است. اخلاط که ناشی از شیرابه غذا در بدن است، در آب محلول است و برای حمل در بدن به آب نیاز دارد. علامت آن، فعالیت و تعریق قبلي شدید و خشکی دهان و پوست و غلیظ شدن ادرار است. علاج این نوع عطش نوشیدن آب است اما در حال روزه داری درازکشیدن در وان آب نیز می تواند آن را تسکین دهد. 2⃣ عطش نوع دوم عطش کاذب است: این عطش خود داری 4 منشاء است: 🔥الف- معده: معمولا ناشی از چسبیدن خلط لزج و شور به معده است. این عطش با آب گرم يا چاي بهتر تسکین می یابد. علاج آن رعایت آداب غذا، مصرف مواد تمیز کننده معده به صورت ناشتا مثل عسل و آویشن نیم کوب است. 🔥ب- کبد: علت آن معمولا خلط صفراست. علایم آن پرخاشگری، حرارت بدن، زردی رنگ رو و سفیدی چشم و تلخی دهان است. فصل تابستان، روزه داری و مصرف غذاهای تند و سرخ کردنی هم صفرا را زیاد می کند. علاج آن مصرف ترشیجات طبیعی با غذا مخصوصا سبزی خرفه است. 🔥ج- قلبی: این نوع عطش ناشی از حرارت قلب و ریه است و با هوای سرد آرام می شود. علاج آن پرهیز از هوای گرم و خنک کردن محیط است، حتی به قیمت پوشیدن لباس گرم! مصرف شربت بیدمشک به صورت مکیدن، نیم ساعت قبل از وعده غذایی نیز بسیار مؤثر است. 🔥د- مغز: که ناشی از خشکی مغز است. علامت آن تشدید هنگام غذا خوردن و ترشح بزاق است. زبان این افراد معمولا دارای ترک است. علاج آن روغن مالی ملاج سر با روغن بادام شیرین و چکاندن دو قطره از آن روغن در بینی در هنگام خواب است. پاشیدن اسپری آب بر سر هم در تسکین آن موثر است. @soroshesalamati
💊💊💊💠°💠°💠°💠° 💠°💠° 💠° 👈 شــرایط مطلوب ‌شیرمادر 🔻شیر مادر بهترین غذا برای کودک و باعث تقویت اعضاء اصلی، فربهی و تنومندی کودک است. 🔻شیر صالح شیری است که معتدل القوام باشد به این ترتیب که قطره ای از شیر را بر ناخن چکانده، اگر جاری شد، شیر رقیق است، اگر ثابت ماند، شیر غلیظ بوده و اگر میل به جاری شدن داشت و توقف کرد، معتدل است. 🔻شیر مادر باید معتدل المقدار، سفید رنگ، خوشبو، طعم آن شیرین باشد و کف زیادی نداشته باشد. ⬅️گندم، برنج، ذرت، گوشت بره، ماهی  تازه، ماش، کاهو، اسفناج، بادام و فندق از غذاهاےمناسب‌مادرشیرده در دوران شیردهی است. ⬅️مصرف گیاهان دارویی مانند برگ گشنیز، تخم رازیانه، اسفناج و حریره بادام و جو در افزایش و مغذی کردن شیر مادر موثر است. @soroshesalamati
⛔️⛔️🔰 با نخوردن صبحانه اين بيماري ها سراغتان مي آيند: 🔹ابتلا به دیابت 🔹افزایش بیماری قلبی 🔹کند شدن سوخت و ساز 🔹کاهش بهره هوشی 🔹کاهش انرژی 🔹ضعف اعصاب @soroshesalamati چاق شدن بی محابا رشد بلغم دربدن بالاخص شکم آوری
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👶🏻👶🏻 راز دوقلوزایی فرزند با خوردن سنجد برگش بزرگترین زخم را گل سنجد توان نیروی جنسی افزایش میدهد مغز استخوانی سنجد داروی استخوان ساز انجیر شبی هفت تا برای چهل روز ساق را محکم میکند پای پرانتزی با انجیر و روغن کنجد روشهای رفع کوتاهی قد کودک خوردن پودر گندم و یا پودر سنجد با آبگوشت + حجامت دکتر خیر اندیش @soroshesalamati
✅‍ ✍در نظر گرفتن بارداری یا شیردهی یا این که دوشیزه است یا خیر و تغییر رنگ ترشح مهم است 🔰برای پی بردن به رنگ ترشح 👈 یک پنبه را روی سینه گذاشته بعد فشار داده تا ترشح بیرون بیاید 🔻 اگرسفید شیری بود 👈مشکل ندارد اگر نارنجی تیره و رنگ خون بود👈 نیاز به آزمایش و درمان تکمیلی دارد 📚استاد بنی هاشمی @soroshesalamati
👨‍👩‍👧‍👦 📝: ✍مواد زیر را بصورت نان یا کوکو در آورند و هفت قسمت کنند و در هفت روز میل کنند👇 🔺40 عدد سفیده ی تخم مرغ محلی خروس دار(نطفه دار) 🔻آرد نخود 🔺ادویه جات 🔻روغن زیتون 📚دکتر خیراندیش @soroshesalamati
آموزش درست کردن رژ لب خانگی با مواد طبیعی👄💄 دوست دارید خودتون توی خونه رژ لب درست کنید؟ احتمالاً همه ی موادی که برای درست کردن رژ لب نیاز هست رو توی خونه دارید و با این کار می تونید پول تون رو هم پس انداز کنید. توی این کاردستی می خوام روش درست کردن رژ لب با مواد طبیعی رو بهتون آموزش بدم؛ امیدوارم که مورد استفاده تون قرار بگیره. اول مواد پایه ی رژ لب رو تهیه کنید. قسمت زیادی از رژ لب از همبن مواد پایه تشکیل شده و بعداً با اضافه کردن رنگدانه ها، می تونیم اون رو به رنگ دلخواه خودمون در بیاریم. موادی که به عنوان پایه ی رژ لب استفاده می کنید، توی براق تر شدن یا مات تر شدن رژ لب تون مؤثر هستن. موادی که لازم دارید این ها هستن : – ۱ قاشق چایخوری موم – ۱ قاشق چایخوری کره درخت روغن قلم، کره انبه، کره بادام یا کره آووکادو. هر کدوم از این ها رو که استفاده کنید، باعث میشه که بتونید رژ لب رو راحت تر روی لب تون بمالید! – ۱ قاشق چایخوری روغن، مثل روغن بادام، روغن زیتون خالص یا روغن جوجوبا حالا که مواد پایه رو فراهم کردید، گام بعدی اینه که رنگ رژ لب تون رو انتخاب کنید. بسیاری از مواد طبیعی هستن که می تونید ازشون برای ایجاد انواع رنگ های قرمز، صورتی، قهوه ای و نارنجی استفاده کنید. یادتون باشه که تو این روش می خوایم با مواد طبیعی رژ لب درست کنیم؛ بنابراین رنگ رژ لب باید طبیعی باشه و ملایم به نظر برسه. این گزینه ها رو می تونید در نظر بگیرید : @osaretalaii 🌸🌸🌸 – برای درست کردن رنگ قرمز روشن، می تونید از پودر ریشه ی چغندر استفاده کنید. – با استفاده از دارچین، می تونید یه رنگ قهوه ای مایل به قرمز به دست بیارید. – زردچوبه رو می تونید با پودر های دیگه مخلوط کنید تا یه سایه ی مسی رنگ ایجاد کنید. – با پودر کاکائو هم می تونید رنگ قهوه ای مات ایجاد کنید. تمام مواد پایه رو داخل کاسه ای که بشه توی مایکروویو گذاشت بریزید و تو بازه های ۳۰ ثانیه ای داخل مایکروویو بذارید تا ذوب بشن. مرتب مواد رو هم بزنید تا مطمئن بشید که کاملاً با هم مخلوط شدن. حالا می رسیم به بخش سرگرم کننده ی کار : ۱/۸ – ۱/۴ قاشق چایخوری از پودر طبیعی ای که انتخاب کردید رو به مواد پایه اضافه کنید. اگه بخواین رژ لب تون پر رنگ تر بشه، می تونید پودر بیشتری اضافه کنید. همزمان که پودر رو ( در مقادیر کم ) به مواد پایه اضافه می کنید، مواد رو خوب هم بزنید و اضافه کردن پودر رو تا زمانی ادامه بدید که از رنگ رژ لب تون راضی باشید. برای این کار می تونید از لوله ی رژ لب یا چپ استیک قدیمی یا یه ظرف کوچیک مربوط به لوازم آرایش یا هر ظرف در دار دیگه ای استفاده کنید. قبل از اینکه بخواید از رژ لب تون استفاده کنید، بذارید تو دمای اتاق یا تو یخچال کاملاً سفت بشه. همچنین می تونید به رژ لب تون عصاره ی وانیل هم اضافه کنید تا بو و مزه ی خوبی داشته باشه. @soroshesalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جلو گیری از بیماری‌هایی سرسوزه معده بدبوی دهان و عرق بدن بد بویی درکل بدن پوست بدن بد بو 📚: حکیم سید حسن ضیایی نشر دهید. @soroshesalamati