حسین معارفی:
💊💊علت داغی کف پا چیست؟
داغی کف پا میتواند نشان از یک اختلال عملکرد یا یک بیماری در بدن باشد از جمله:
۱) چربی خون
اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که عادت به مصرف غذاهای چرب و فست فودی دارید و حتی در مصرف این دسته از غذاهای چرب زیاده رویی میکنید، احتمال بروز بیماری چربی خون در شما افزایش مییابد. یکی از علائم بروز این بیماری در شما داغ شدن همراه با مور مور شدن و سوزن سوزن شدن پاهایتان به خصوص در شب هنگام است.
۲) بالا بودن قندخون و ابتلاء به دیابت
در این حالت فرد ممکن است همراه احساس داغ شدن کف پا، علائمی مانند درد، سوزن سوزن شدن و بی حسی در بازوها، دست ها و پا را تجربه کند.
۳) کم کاری تیروئید
کم کاری تیروئید باعث کاهش سوخت و ساز بدن و در نتیجه تجمع انواع مواد زائد در بدن میشود که در پاها رسوب میکنند.
۴) بارداری یا یائسگی
برخی زنان ممکن است در دوران بارداری یا یائسگی خود به دلیل تغییرات هورمونی که باعث افزایش دمای بدن میشوند، یا به علت تجمع مواد زائد در بدن و عدم دفع مناسب آنها از بدن و رسوب آنها در پاها؛ سوزش و داغی کف پا را تجربه کنند.
۵) کمبود ویتامینB:
کمبود این ویتامین، سبب ایجاد اختلالاتی در سیستم عصبی شده و شما با احساس سوزن سوزن شدن و داغی کف پایتان مواجه میشوید. در بین انواع ویتامینها، افراد زیادی از کمبود ویتامین B رنج میبرند. ویتامین B از جمله ویتامینهای لازم و ضروری بدن است که کمبود این ویتامین میتواند سبب بروز انواع بیماری در شما شود.
۶) اختلال در عملکرد کبد یا سوختن اخلاط در کبد
یکی دیگر از عوامل احتمالی داغ شدن کف پا اختلال در عملکرد کبد یا سوختن اخلاط در کبد است. هر ماده زائدی که در بدن میسوزد، ایجاد گرما نموده و همچنین در عروق پا رسوب خواهد کرد.
۷) بیماری مزمن کلیوی
یکی از وظایف اصلی کلیه، تصفیه و پاک سازی بدن و جلوگیری از تجمع انواع آلودگیها در بدن است اما زمانی که کلیه به هر دلیلی از کار بیفتد و دیگر نتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد، این مواد زائد و اضافی در بدن که به دلیل کم کاری کلیه در بدن باقی مانده به سمت دیگر قسمتهای بدن حرکت میکند و بر اثر سوختن این مواد زائد در دیگر قسمتهای بدن شما در کف پاهایتان احساس داغی میکنید.
۸) عفونت قارچی
پای ورزشکار که یک عفونت قارچی شایع میباشد که میتواند منجر به داغ شدن کف پا شود. درمان سریع این عفونت بسیار مهم است زیرا میتواند به سایر نواحی بدن و حتی افراد دیگر انتشار پیدا کند.
یکی از شایع ترین علائم پای ورزشکار احساس سوزش، سوزن سوزن شدن، داغی کف پا یا خارش بین انگشتان پا یا روی کف پا است.
۹) برخی عوامل در سبک زندگی
عصبانیت شدید، تغذیه نامناسب، پوشیدن کفشهای نامناسب و ایستادن یا راه رفتن طولانی مدت، به خصوص در دمای گرم نیز می تواند منجر به داغ شدن و یا سوزش پا شود.
توجه توجه: از دیگر علل نادری که میتواند منجر به داغی کف پا شود میتوان به انواع شیمی درمانی (آسیب عصبی)، سوء مصرف الکل و … اشاره کرد.
نتیجه گیری کلی از علل داغی کف پا از منظر طب سنتی
با جمع بندی موارد بالا، میتوان گفت که داغی کف پا نتیجه تجمع مواد زائد ناشی از سوخت و ساز بد در بدن به هر علتی مانند عصبانیت، تغذیه نامناسب، اختلالات تیروئیدی، اختلالات کلیوی و .. است.
📚📚📚📚📚حال راه چاره چیست؟
اگر از احساس حرارت در پاهای خود بسیار شاکی هستید:
اول از همه باید از نظر چربی خون، قند خون، وضعیت تیروئید، میزان دریافت ویتامین B و عملکرد کلیوی بررسی شوید.
در مرحله دوم باید وضعیت معده و کبد را بررسی و اصلاح کنید.
سوم از تدابیر خانگی کمک بگیرید.
💊تدابیر خانگی برای رفع داغی کف پا
همانطور که در بالا اشاره شد؛ اول به فکر پیدا کردن ریشه این مشکل باشید و بعد به درمان های خانگی متوسل شوید.
۱.پاشویه روزانه با آب داغ به مدت ۱۵ دقیقه
اکثر افرادی که از آب سرد برای تسکین داغی کف پا استفاده میکنند باید بدانند که بهتر است این روش را امتحان کنند؛ آب داغ بر خلاف آب سرد؛ باعث باز شدن منافذ و رفع انسداد نسبی در مسیرهای عروقی میشود و حرارت به دام افتاده در کف پا خارج میشود (یک تا دو هفته قابل تکرار است).
۲. پاشویه روزانه پا با سبوس گندم، نمک، گل بنفشه و ختمی
۳. ضماد بهدانه، اسپرزه، حنا، نشاسته و شاهتره
همه یا تعدادی از این داروها را با هم آسیاب و هر شب مقداری از آن را با آب گرم، خمیر کرده روی کف پا ضماد کنید و روی آن یک پلاستیک فریزر بکشید. صبح پا را خیس کرده آرام، مواد را از کف پا بتراشید. این کار پر دردسر را تا ایجاد تعادل حرارتی در کف پا ادامه دهید
۴. مصرف متعادل عناب خیسانده در آب گرم یا دمنوش عناب
جهت تولید خون صالح (افراد سردمزاج با احتیاط و همراه عسل یا مویز میل کنند)
۵. مصرف متعادل شربت زرشک، شربت انار (در صورت گرم مزاجی و غلبه صفرا)،
💊💊💊💊خواص مغز فلوس و مزاج ان
طبع این ملین بینظیر، معتدل است و بعضی گرم و تر گفتهاند.
خواص ملینی دارد.
خاصیت ملینی فلوس مربوط به چند ماده شیمیائی است که از مشتقات آنتراکینون میباشد.
برای رفع درد مفاصل به خصوص مفاصل گرم و خشک موثر بوده و میتواند به صورت موضعی استفاده شود.
برای کلیه ها مفید است.
یکی از بهترین داروها برای رفع یبوست میباشد.
نرم کننده سینه میباشد.
غرغره ترکیب فلوس و آب گشنیز برای درمان دیفتری کاربرد دارد.
طریقه مصرف
شیره فلوس
برای مصرف خواص این ماده، باید غلاف آن را به طور مستقیم بر روی حرارت بگیرید تا بشکند و منتظر بیرون آمدن شیره آن باشید.
معمولاً این شیره چسبنده را به عنوان ماده ای ملین مورد استفاده قرار میدهند.
بعد کمی آب جوش همراه با یک قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین یا گل سرخ روی پردهها و شیره جدا شده بریزید و بعد لعاب دادن، صاف نموده و با خیال راحت استفاده کنید.
این ملین حتی برای کودکان مناسب و بدون عارضه است و به خوبی یبوست را رفع میکند.
توجه توجه: کودکان زیر یکسال، مشکل یبوست ندارند و قطعاً مشکل تغذیه است و اگر دیر به دیر شکم آنها کار میکند باید به تدریج کمی روغن زیتون یا کره گاوی به غذایشان اضافه شود و کلاً در کودکان زیر دو سال باید در مصرف تمام ملینها احتیاط نموده و زیاده روی نکرد.
شیره فلوس و ترنجبین
این ترکیب در درمان یبوست و همچنین برای تسکین دردهای روده و نرمی سینه به کار میرود.
نتایج بکی از پژوهشهای موردی انجام گرفته در سال ۹۴ نیز نشان داده است که عصاره فلوس و ترنجبین بدلیل ترکیبات شیمیایی که دارند، از جمله از جمله تانن، پکتین، لیسیتین و آنتراکینون، در بهبود ۹۰% یبوست کودکان ۶-۱ سال مؤثر میباشند.
رنگ قرمزی که در ساخت این محلول حاصل میشود مربوط به اثر رنگ فلوس است.
مصرف این ترکیب در افراد دارای کبدچرب یا کم کاری تیروئید مشکلی ندارد.
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری شیره و پرده های فلوس را با یک لیوان آب بجوشانید تا در آن حل شود.
سپس آن را صاف کنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا به قوام عسل برسد.
آنگاه مقداری عسل ترنجبین به آن بیفزایید و میل کنید.
عسل ترنجبین (شیرینکنندهای با حرارت کمتر از عسل): مقداری ترنجبین را در دیگ ریخته و چهاربرابر آن آب اضافه نمایید و اجازه دهید تا بجوشد و تمام ترنجبین حل شود، سپس به مدت یک شب، کنار میگذارند تا گل و مواد زائد ته نشین شود. بعد صاف نموده و از نو حرارت میدهند تا گل و مواد زائد ته نشین شود.
فلوس پخته
فلوس پخته از ترکیب قسمت مرکزی فلوس (مغز فلوس) با شکر یا قند به دست میآید و با درجه حرارت متوسطی پخته میشود.
آیا فلوس واقعاً بی ضرر است؟
فلوس در طب ایرانی بی ضرر و بی غائله ذکر شده است حتی در بارداری.
اما چون هنوز مطالعات بیشتری را میطلبد بهتر است در دوران بارداری نشود.
مصرف روزانه فلوس نیز در کتب طب ایرانی بین ۵ تا ۲۰ مثقال ذکر شده است (هر مثقال معادل ۴٫۲۵ گرم است). بنابراین سعی شود از این مقدار تجاوز نگردد، چرا که فلوس نیز در صورتی که بدون قاعده و بیش از اندازه مصرف شود، قطعاً دارای مضرات و معایبی خواهد بود و موجب به هم چسبیدن روده ها میشود و برای معدههای ضعیف خطرناک خواهد بود.
https://tabaye.ir/cassia/
🔴 #خطر_بزرگ
♻️ واکسن آسترازنکا از کشوری(سوئد)می آید که اجازه نمی دهد داروی بیماران پروانه ای در اختیار هزاران کودک بیمار ایرانی قرار بگیرد!!! حال چگونه مشتاق شده که واکسن کرونا را در اختیار ما قرار دهد؟!
📽ویدیو کلیپ مهم
#کواکس
#آسترازنکا
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
👈داروی_قلب
🔹به سیر آبلیمو اضافه می کنیم که به آن نضج بدهد وبشکند
وچون میخواهیم حرکت بهش بدیم عسل بهش اضافه میکنیم
و چون میخواهیم ماده رو به سمت قلب بفرستیم زعفران را به آن اضافه میکنیم.
🔸پس یک خمیر درست میکنیم که آبش آبلیمو هست، ماده غلیظش سیرهست. هر چه این ترکیب مثلا۳ ، ۷ ، ۱۳ بماند خاصیتش بیشترمیشه.
⬅️ پس سیر۷ ساله و ۱۴ ساله اینجور درست کنید که درمان کننده قلب هست.
✳️استاد خیراندیش
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
✅اگر "سیر" نمیخورید، بجای آن "مرزه" بخورید !
✍مرزه یک ضدعفونی کننده قوی است که خواص ضدالتهابی و ضد درد نیز داردودر کاهش وزن نیز موثر است .
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
👈 درمان خشکی صورت
🔻علت خشکی پوست افزایش سودا یا صفرا است. باید بدن را از سودا پاکسازی کرد.
1⃣چای نخورید.
2⃣میوہ و سبزیجات و سالاد استفادہ کنید.
3⃣روغن بنفشہ روزی دو بار صبح و شب بہ پوست بمالید.
4⃣کرم جوانہ گندم بہ پوست بمالید.
5⃣استفادہ از کرم رازیانه
6⃣مصرف سرکہ انگبین.
6⃣انجام حجامت عام در دو مرحلہ هر ماہ یڪ بار بہ جز در ماہ دی.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
🔮ضد سکسکه🔮
♻️رازیانه برای کلیه خواص فراوانی دارد و همراه با کاکل ذرت باعث دفع سنگهای کلیوی میشود. اگر فردی که مبتلا به سنگ کلیه (کوچکتر از 5 میلیمتر) است، روزی 4 تا 5 مرتبه بذر رازیانه و کاکل ذرت را بجوشاند و میل کند، سنگها دفع خواهد شد.
⚜ریشه این گیاه نیز باعث برطرف شدن مشکلات کلیوی میشود. علاوه بر این دارای خواص گوارشی فراوانی نیز هست.
🔰رازیانه ضداسپاسم و ضد نفخ است؛
ورمهای روده و معده را از بین میبرد؛ به درمان سندرم روده تحریکپذیر کمک میکند و باعث کاهش میزان اشتها میشود. همچنین سکسکه و سوءهاضمه را برطرف میکند.
💥 @noskhesonati💥
🔮نسخه برای سنگ کلیه🔮
👈رازیانه 20 گرم،
👈اذخر 10 گرم،
👈کاکل ذرت 15 گرم،
👈 کالنج یا عروسک پشت پرده 10 گرم،
👈 باکس گیلاس 15 گرم،
👈خارخسک 20 گرم،
👈تخم جعفری 20 گرم،
👈تخم کرفس 20 گرم.
✳️تمام این مواد را باهم مخلوط کرده، سپس سه قاشق غذا خوری از آنها را با چهار لیوان آب دم کرده و کمی بجوشانید.
🌿 @noskhesonati🌿
🌕 طراوت بخشیدن به صورت
🌙 حضرت عیسی علیه السلام:
سعی کن پرخوری نکنی؛ چرا که پرخوری موجب از بین رفتن طراوت صورت می گردد.
🌙 پیامبر (ص) بی طراوتی صورت را خشک کردن صورت با حوله می دانند.
🌙 رسول خدا (ص):
گلاب (مالیدن و خوردن) طراوت صورت را زیاد می کند.
🌙 امام صادق علیه السلام:
استفاده از "حنا"موجب فزونی طراوت صورت می شود.
🌙 امام صادق علیه السلام:
مصرف "بادمجان"صورت انسان را با طراوت می کند.
🌙 امام صادق علیه السلام:
مصرف سه یا پنج مشت از "اب گرم حمام" موجب طراوت بخشی صورت می شود.
🌕 زیبا شدن صورت
🌙 امام صادق علیه السلام:
گرفتن "موهای زائد بینی" موجب زیبا شدن صورت می شود.
🌙 امام صادق علیه السلام:
مصرف"کاسنی"موجب زیبا شدن صورت می شود.
🌙 امام صادق علیه السلام:
خوردن"به" بصورت ناشتا موجب زیبا شدن صورت می شود.
🌙 پیامبر اکرم (ص):
مصرف "کدو"موجب زیبایی و طراوت صورت می شود
@soroshesalamati
جلوی عرق کردن را نگیرید !
عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می کند جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است.
+ ضدعرق ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می گیرند.استفاده ی مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما میشود.
بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید.
@soroshesalamati
#عسل
تشخیص عسل با کیفیت
🐝 اگر عسل را در آب سرد بریزیم حالت چسبناک خود را حفظ کند و دیر حل شود.
🐝 اگر عسل را از ظرفی در ظرف دیگر خالی کنیم، حباب تشکیل شده و ماندگارى حباب زیاد باشد.
🐝 رس دار بودن عسل دلیل بر کیفیت پایین آن نمی باشد.
🐝 قرار دادن عسل خوب در فریزر باعث یخ زدگی آن نمی شود
@soroshesalamati