💊💊💊۱۰ گام تا سلامت و پاکسازی کبد
برای شروع پاکسازی؛ ورزش منظم (۲ تا ۳ روز در هفته) و پرهیز از کم تحرکی خیلی خیلی مهمه و همچنین خواب شبانه کافی و بعد حذف خوراکیهای مضر و رعایت نکات زیر:
۱) غذاهاتونو لذیذ و معطر طبخ کنید؛ با لذت غذا بخورید؛ مصرف غذاها با بی میلی و بی رغبتی، باعث میشه غذاها به خوبی در کبد مورد استفاده جهت تولید اخلاط صالح، قرار نگیره.
۲) غذاهاتونو خوب بجوید، منظم و در ساعت مشخص غذابخورید، در حین گرسنگی غذا میل کنید، در حین تلویزیون نگاه کردن غذا نخورید و قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید.
۳) در مصرف غذاهای سرد یا گرم افراط نکنید؛ باعث ایجاد ایجاد سوءمزاج سرد و گرم در کبد و کل بدن میشه.
۴) از شیرینیهای طبیعی و ملایم بهره ببرید نه شیرینیهای غیرطبیعی و غلیظ، تا کبدتون تقویت بشه.
۵) تا زمانی که غذایی که خوردید هضم نشده، اقدام به خوردن غذای دیگه نکنید (خداحافظ پرخوری و درهم خوری)
۶) از نوشیدن آب سرد و یخ بین غذا، یک ربع قبل و یکساعت بعد غذا (در صورت عطش زیاد، میزان محدودی آب توصیه میشود که جرعه جرعه نوشیده شود؛ چرا که تشنگی کشیدن هم به کبد آسیب میزند) به صورت ناشتا، همراه غذا، بعد از ورزش، بعد از حمام و بعد از نزدیکی بپرهیزید
۷) قند خونتونو پایین نگه دارید،کربوهیدراتها رو از منابع سالم دریافت کنید. وقتی زیادی از حد قند و شکر مصرف میکنیم، کار کبد دشوار میشه. پس هوس شکر و شیرینیجات غیرطبیعی و غلیظ رو کنترل کنید.
۸) راههایی برای کاهش استرس و کنترل عصبانیت پیدا کنید.اگه همیشه تحت فشار قرار داشته باشید، کار کبد رو سخت میکنید
۹) مراقب یبوست و مشکلات قاعدگی مانند احتباس و افراط طمث (اختلالات قاعدگی، بینظمی قاعدگی، خونریزی زیاد قاعدگی) باشید که باعث اختلالات کبدی میشه.
۱۰) از چربیهای سالم مانند روغن زیتون استفاده کنید، روغنهای بی کیفیت رو به کمترین میزان برسونید.
چه خوراکیهایی برای کبد مضره؟
در قیمت زیر، به لیستی از خوراکیهای مضر برای کبدکه بهتره محدود و حتی گاهی پرهیز شوند، اشاره میکنیم:
نان خمیری و فطیر: نانی که با خمیره ورنیامده پخته شده باشه (نان سنگک برشته و غیرخمیری گزینه مناسبیه)
نان روغنی از آرد کم سبوس
غذاها و دسرهای نشاستهای
غذاهایی که با آرد و روغن پخته میشوند: حلوا، غذاهای حاوی کشک و رشته
مداومت در خوردن غذاهای لزج و غلیظ: حلیم، ماکارونی، کله و پاچه، برنج زیاد، بستنی زیاد
خوراکیهای سوخته: کباب خام یا سوخته، نان سوخته
زیاده روی در مصرف غذاهای چرب (تا حدامکان غذاها را به صورت آبپز و بخارپز مصرف کنید)، شیرین (قند، شکر، شربت، نوشابه)، شور و پرادویه
مداومت در خوردن گوشتهای غلیظ و دیرهضم مانند گوشت گاو و گوساله
مداومت در مصرف نان بدون سبوس و برنج (به ویژه کته)، خرما و گردو
مشروبات الکلی
غذاهای کبابی (در ضعف کبد)
برای تقویت کبد چی بخوریم؟
غلات و حبوبات: جو و جو دوسر/ عدس قرمز یا همان دال عدس/ برنج محدود و به صورت آبکش
دانهها: خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان، تخم شربتی، بالنگو
روغنها: روغن زیتون
سبزیجات: هویج، ریحان، جعفری، کاهو، کدو خورشتی، کدو حلوایی
میوههای مناسب هر فصل و مقوی کبد: سیب (بهترین میوه) و انار شیرینی، انگور، انجیر، گلابی، آناناس، زیتون / زرشک، شاتوت، توت سفید و توت شرابی، زغال اخته
گوشت: گوشت بدون چربی گوسفند یا بره، گوشت پرندگان کوچک مانند بلدرچین
ادویه مناسب کبد: افزودن متعادل دارچین یا زعفران به غذا
غذاهای مناسب: سوپ جو، آش جو، نان جو به خصوص نان جوی دوسر، خورش کدو، خورش کنگر، خورش ریواس، فسنجان بادام، خورش خلال
شیرینی طبیعی: مانند مویز بدون هسته، انجیر خشک، توت خشک، برگه هلو و زردآلو،
تنقلات: مصرف ۵ عدد فندق و جویدن کامل آن یکساعت بعد از هر وعده غذایی (موافق همه مزاجها)؛ پسته و بادام درختی، عناب
ماء الشعیر طبی
رژیم غذایی پیشنهادی برای تقویت کبد
صبحانه :مرباهایی مانند سیب ،به، هویج ،بالنگ همراه نان سنگک برشته
نهار: خورش کرفس، خورش خلال بادام، گوشت پرندگان کوچک همراه با ادویه گرم، در صورت مصرف برنج آبکش شده همراه زیره یا شوید و زعفران، نخوداب
شام:خورشت بدون نان و برنج ،نخوداب،آش سبزی با کمی ادویه گرم وزردچوبه
میان وعده: بادام ،انجیرخشک،فندق،مویز،فالوده سیب،انار شیرین، سالاد با کرفس و هویج و جوانهها با روغن زیتون
https://tabaye.ir/cleanses-and-strengthens-the-liver/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نتانیاهو:
با فشنگ نشد، با موشک، با موشک نشد، با واکسن دشمنانمان را نابود خواهیم کرد!
❌توجه کنید با واکسن
حالا بررسی کنید آنها که از خارج از کشور کمپین واکسن بخرید راه انداخته بودن و توجه کنید به این نکته که چرا آقا فرمود واکسن انگلیسی و آمریکایی تهیه نکنید!
✅#دفاع_همچنان_باقیست
👇👇👇
ว໐iภ ↬ @defa_baghist 🕊🕊
💊💊💊بررسی اثربخشی بخورهای جوش شیرین و کندر و .... در بهبود علائم تنفسی بیماران مبتلا به کرونا
بیماری ویروسی COVID-19 ممکن است در سیر بالینی خود با فعالشدن فاکتورهای التهابی به سمت نارسایی تنفسی پیش برود و هنوز روشی برای کنترل آن یافت نشده است. در فضاهای مجازی توصیههایی مبنی بر انجام بخور سنتی جوش شیرین برای جلوگیری از پیشرفت علائم تنفسی عفونت COVID-19 مشاهده میشود. بنابراین در ادامه به این سؤال که آیا ممکن است بخور سنتی جوش شیرین در بهبود علائم تنفسی بیماران COVID-19 اثر بخش باشد یا خیر پرداخته میشود:
یافتهها
استنشاق مولکول جوش شیرین (NaHco3)، در شکل نبولایزشده (نبولایزر یا ریزپاش، دستگاهی است برای رساندن دارو به بخش های مختلف دستگاه تنفس از طریق استنشاق)، در دستهای از التهابات سیستم تنفسی باعث کاستهشدن از شدت التهاب و بهبود نسبی وضعیت بیمار شده است.
در فرمهای نبولایزشده داروها، داروها به شکل ریزقطره (آئروسل) وارد سیستم تنفسی میشوند. بسته به سایز ذرات، عوامل فیزیکی و فاکتورهای مربوط به سیستم تنفسی، محل اثر ذرات متفاوت است.
بر اساس برخی از مطالعات، استنشاق فرم نبولایزشده جوش شیرین، نه بخور سنتی آن، با مکانیسمهایی مانند افزایش PH، افزایش جریان خون راههای هوایی و کاهش چسبندگی خلط، به طور موفقیتآمیزی از شدت التهاب در سیستم تنفسی کاسته است.
اما…
در بخور سنتی (خانگی)، ریزقطره تولید نمیشود و بخار حاصل از تبخیر آب و ماده درون آن، چنانچه آن ماده قابلیت تبخیر در آن شرایط را داشته باشد، به سیستم تنفسی وارد خواهد شد.
همچنین از تبخیر محلول NaHco3 طی بخور سنتی (خانگی) جوش شیرین، مولکول بیکربنات سدیم متصاعد نمیشود، بلکه آب و دیاکسید کربن متصاعد میشود و اثرات ضد التهابی که از فرم نبولایز مولکول NaHco3 به دست میآید، از بخور آن به دست نمیآید.
از طرفی همه میدانیم ابتلاء به کرونا باعث کمبود اکسیژن میشود و فرد مبتلا نیاز به اکسیژن بیشتر دارد نه کربن دیاکسید بیشتر.
نتیجه گیری
پس به لحاظ تئوریک، بخور جوش شیرین نمیتواند در التهابات تنفسی و عفونت COVID-19 اثربخش باشد، پس ما استفاده از بخور سنتی جوش شیرین را توصیه نمیکنیم چرا که استنشاق دی اکسید کربن در غلظتهای بالا در برخی افراد خصوصاً افراد مبتلا به آلرژی ممکن است باعث تشدید شرایط و بروز سرفه و بدتر شدن علائم تنفسی شود.
از سویی، استفاده از داروهای استنشاقی در COVID-19 ممکن است میزان انتقال آئروسلی عفونت را افزایش دهد، لذا به کارگیری فرم استنشاقی نبولایزشده جوش شیرین در مبتلایان به عفونت COVID-19 بایستی هم به لحاظ میزان اثربخشی و هم از جهت ایمنبودن، مورد تحقیق و بررسی بیشتر قرار بگیرد
💊💊💊💊بررسی اثربخشی کندر در بیماری کرونا
مدتی است که در فضای مجازی در مورد کندر و اثرات آن بر کرونا مطالبی دست به دست میشود، در مورد کندر و اثرات آن بر کرونا، چند نکته وجود دارد:
۱) کندر حاوی ترکیبات ضدالتهابی بسیار شاخص است که مهمترین آنها آلفا و بتا بوسولیک اسید است و مطالعات متعدد در بیماریهای التهابی مختلف از جمله آسم، روماتویید ارتریت و بیماریهای التهابی روده دارد. دوز توصیه شده برای مصرف آن حدود ۱ تا حداکثر ۱.۵ گرم است.
۲) اگر در حالت عادی برای تقویت حافظه از آن بهره میگیرید (مادران باردار از کندر برای افزایش هوش جنین استفاده نکنند) به اندازه یک نخود را شب در آب خیسانده و صبح ناشتا صرفاً آب خورده شود، اگر میتوانید تلخی آن را تحمل کنید به اندازه یک نخود جویده و شیرابه آن مکیده شود (طولانی مدت و مکرر نباشد).
۳) طبق اصول طب ایرانی، در بیماریهای تنفسی، جهت رقیق کردن اخلاط، مصرف ملطفات (لطیف کنندهها) ارجح است و خصوصیت اصلی ملطفات، گرم بودن به اعتدال است. لذا ادویه گرم به اعتدال نظیر شیرین بیان، پرسیاوشان و زوفا بسیار مناسبتر از کندر هستند که گرمی آن بالاست و مخاطره سوخته شدن اخلاط در اثر مصرف آن، طبق منابع طب ایرانی وجود دارد.
۴) کندر بنا بر منابع طب ایرانی، روح حیوانی را به سمت خارج میکشد و چون این کار را سریع انجام میدهد به جای تفریح، غضب ایجاد میکند، همچنین به مخاطره ایجاد جنون و مشکلات روانی و سردرد توسط کندر به علت سوزاندن اخلاط، اشاره شده است و گرم مزاجان باید احتیاط بیشتری نمایند.
نتیجه گیری
با توجه به این که ویروس کرونا در بسیاری از افراد علاوه بر مشکلات جسمی، مشکلات روانی نظیر ترس، اضطراب و توهم ایجاد میکند؛ کندر برای افراد مبتلا به کرونا گزینه مناسبی نیست؛ پس در کل و طبق شواهد موجود؛ کندر گزینه مناسبی برای درمان کرونا نیست.
معرفی یک بخور بی ضرر ضدکرونا
قبل از هر چیز خاطر نشان کنیم که این بخور یک کمک کننده برای درمان است و به عنوان درمان قطعی کرونا محسوب نمیشود.
💊💊💊۴-بخور تخم گشنیز، آویشن و پوست پرتقال برای کرونا
طرز تهیه
ی
ک قاشق مرباخوری تخم گشنیز نیم کوب شده
یک قاشق غذاخوری برگ آویشن
پوست یک عدد پرتقال
همه این مواد را همراه هم داخل ظرف آب (یک لیوان) در حال جوش با شعله کم بریزید.
به مدت ده دقیقه با رعایت قاصله ۱۵ سانتی ار ظرف، بخور حاصل را استنشاق کنید.
نکات مهم
استفاده از این بخور در کنار دستورات ششگانه تندرستی، نقش مهمی در پیشگیری و درمان کرونا خواهد داشت.
توصیه میشود افراد مبتلا به کرونا، روزی سه بار از این بخور استفاده کنند.
حرف پایانی
دوستان عزیز، کرونا را جدی گرفته و بیشتر از پیش مراقب خود باشید و از توصیه های عجیب و غریب و پیام های واتساپی و بخور جوش شیرین و عفونت زدایی با دمنوش های عجیب و غریب گیاهی دوری کنید.
https://tabaye.ir/anti-corona-fumigation/
💊💊💊
دمنوش های ضد نفخ معده را که میشناسید…
دمنوش از اضافه کردن مقداری گیاه خشک به آب جوش، حاصل میشود که لازم است ده الی پانزده دقیقهای در قوری یا لیوان با درب بسته و روی حرارت غیرمستقیم و یا حتی در فضای اتاق بماند تا عصاره گیاه خارج شود و به اصطلاح دم بکشد. دمنوش با جوشاندن گیاه فرق دارد!!! حواستان باشد.
💊دمنوش های هضم کننده غذا
در خانه و بدون تجویز پزشک، اگر تمایل داشتید دمنوشی میل کنید تا نفخ، قراقر شکم، آروغ و حس پری و هضم نشدن را از بین ببرد، دمنوشهای زیر چهار دمنوش انتخابی شما هستند که با فاصله بعد از غذا مصرف میشوند:
دمنوش ریحان
برگهای ریحان را در سایه خشک کنید و هفت تا هشت برگ را در لیوانی ده دقیقه با درب بسته، دمنوش کرده، صاف کنید و جرعه جرعه مزه نمایید
دمنوش نعناع (برای رفلاکس معده و افرادی که دارو رقیق کننده خون میخورند خوب نیست)
مصزف برگهای سبز نعنا همراه غذا، مصرف موضعی روغن نعنا، عرق و دمنوش آن همراه نبات، همگی در رفع نفخ و دل پیچه کمک کننده هستند، البته زیاده روی نشود.
یک قاشق غذاخوری از برگ خشک نعناع را در لیوانی ده دقیقه با درب بسته، دمنوش کرده، صاف کنید و جرعه جرعه مزه نمایید.
دمنوش شوید
دمنوش شوید هم مانند دو دمنوش فوق تهیه میشود که این ددمنوش یا برگهای تازه آن ضدنفخ خوبی است که رفع آروغ و سنگینی معده نیز میکند، قند بعد از غذا را نیز تنظیم کزده از چربی خون میکاهد،
زیاده روی در مصرف آن برای بینایی مضر است.
دمنوش کاکوتی یا کهلی اوتی (با آویشن فرق دارد)
یک قاشق مرباخوری سر پر در یک فنجان آب جوش، با درب بسته، یک ربع دم بکشد، صاف کنید و بنوشید، اگر مبتلا به کولیت اولسرو و کرون هستید با یک قاشق چای خوری شکر و اگر نه با یک قاشق چایخوری عسل، شیرین نمایید.
میتوانید گیاه خشک را آسیاب کنید و یک قاشق چای خوری سر پر روی غذا بپاشید یا به ماست و دوغ اضافه کرده و میل کنید.
💊دمنوش های هضم کننده غذا
نکات مهم مصرف
مثلاً زنجبیل، دمنوش انتخابی شما جهت هضم بهتر نیست چون در همه افراد قابل توصیه نیست.
هدف انتخاب گیاه دارویی بی عارضه است که اگر دو هفته دائم در حد یک فنجان نیز میل شود، مشکل ساز نباشد.
یک قاشق چای خوری از یکی از این موارد در دلبندان بالای یکسال نیز اگر دچار اسهال یا بی قراری و دل درد شدند قابل مصرف است.
دمنوشها به وقت هوسانه، لذت بخش هستند و در بیشتر موارد تکرار مداوم و روزانه آنها به طوری که بیش از دو یا سه هفته شود، دردسرساز خواهد شد.
تنها دمنوشیهایی که مصرف روزانه آنها مشکل ساز نیست، دمنوش سیب و دمنوش به است.
اگر گاهی هوس غذای سنگین و نفاخ میکنید…
یکی از بخشهای مهم درمان آکنه و درمان مشکلات گوارشی، رعایت پرهیزات غذاییه.
اما گاهی پیش میاد که هوس کنید که یک وعده غذای سنگین بخورید؛ هر چند بعدش نفخ میکنید، در این موارد هاضوم بخور (البته نه همیشهها چون مشکل ساز میشه)
هاضوم یعنی هضم کننده؛ اگر گاهی غذای سنگینی اسنفاده کردید که نباید تو رژیم غذاییتون باشه، یا احساس سنگینی و نفخ بعد از غذا را داشتید، میتوانید بعد آن وعده غذایی یک قاشق چایخوری، هاضوم و عسل بخورید.
💊💊چطوری هاضوم را درستش کنیم؟
به اندازه مصرف، زنیان، آویشن و سیاهدانه را به نسبت مساوی با هم ترکیب و آسیاب کنید.
یک قاشق چایخوری از این ترکیب را با یک قاشق چایخوری عسل ترکیب و به فاصله ۱۵ دقیقه بعد از غذا میل کنید.
https://tabaye.ir/digestion-tonic-herbal-tea/
💊اهمیت مصرف مایعات و نوشیدنیها در زمان بارداری
اغلب به بانوان باردار توصیه میگردد جهت جلوگیری از یبوست از مرطبات و مایعات زیاد استفاده کنند اما این به معنی مشخص کردن تعداد لیوان و حجم مشخصی از آب نیست، بلکه هر گاه احساس تشنگی، سردرد و … نمودند میتوانند از مایعات که شامل آب، شربتها و دمنوشهای مجاز میباشد، در بین میانوعدههای خود بهره بگیرند اما به چند شرط:
مایعات سرد و یخ یا بیش از اندازه داغ نباشند.
مایعات همراه غذا و بلافاصله بعد از غذا مصرف نشوند، مگر در صورت ضرورت و به صورت کم و جرعه جرعه
در حالت ناشتا و بلافاصله قبل از خوابیدن و به تختخواب رفتن هم نباشد.
یعنی بهتر است مایعات مورد نیاز بانوی باردار در زمان میانوعدهها جبران شود.
مایعات و نوشیدنیهای مناسب در زمان بارداری
بانوان باردار بسته به شرایط خود و عدم حساسیت به یکی از موارد زیر، میتوانند به صورت متعادل از شربتهای مفید زیر بهره ببرند:
شربت سکنجبین
شربت عسل با لیمو ترش تازه
شربت لیمو و نعناع (موهیتوی تازه) بدون آب گازدار
شربت شیره انگور با کمی گلاب
آب سیب (فقط زیاده روی نکنند که موجب دل درد یا تشدید یبوست نشود)
مصرف دمنوش در دوران بارداری آری یا خیر؟
از آنجا که در مورد مناسب بودن بسیاری از گیاهان و دمنوشها در دوران بارداری آزمایش و تحقیقات مشخص و کاملی صورت نگرفته، بهتر است برای مصرفشان احتیاط را رعایت کنید.
پزشکان توصیه میکنند در سه ماهه اول به هیچ عنوان از دمنوشهای گیاهیای که از بی خطر بودن آن برای بارداری مطمئن نیستید و ترجیحاً از تمام دمنوشها استفاده نکنید.
دمنوشهای کم خطر یا بی خطر بارداری
با قطعیت نمیتوان در مورد بیخطر بودن یک دمنوش برای همه بانوان باردار صحبت کرد و مصرف یک دمنوش گیاهی را پزشک با توجه به شرایط جسمی شما مشخص میکند، ولی برخی از دمنوشهایی که بیشتر پزشکان و متخصصان معتقد هستند که مصرف آن در دوران بارداری خطری ندارد عبارتند از:
دمنوش سیب
دمنوش به
دمنوش گل محمدی (گل سرخ)
چای کمرنگ و سیاه ایرانی و چای سفید (به صورت یک وعده در روز)
زنان باردار میتوانند دمنوشهای گل محمدی، سیب و به را در دوران بارداری با خیال راحت استفاده کنند، اما نکات زیر را نیز مدنظر قرار دهند:
دمنوش بِه را نباید ناشتا مصرف کرد، زیرا ممکن است در این صورت یبوست ایجاد شود، ولی اگر این دمنوش پس ازغذا و با فاصله مناسب استفاده شود، یبوست برطرف و از ترش کردن معده هم پیشگیری میشود.
دمنوش گل محمدی هم اگر پس از غذا مصرف شود، علاوه بر اینکه از ترش کردن معده و رفلاکس جلوگیری میکند، نقش مؤثری در رفع یبوست دوران بارداری هم دارد.
دمنوشهای پرخطر بارداری
اغلب داروها و دمنوشهای گیاهی در دوران بارداری اجازه مصرف ندارند و در این میان گیاهان به شدت گرم و تلخ و یا قاعدهآور میتوانند باعث خونریزی و سقط شوند، دمنوشهایی که مصرف آنها در بارداری، خصوصاً سه ماه اول توصیه نمیشود و بهتر است از آنها پرهیز کنید، عبارتند از:
دمنوشهای حاوی زعفران
گل گاو زبان
سنبل الطیب
ریشه شیرین بیان
پونه
آویشن یا آزربِه
چای کوهی (گل کوفته)
بابونه
بادرنجبویه
زیره
زوفا
رازیانه
جعفری
کاسنی
دمنوشهای ترش مزه (زرشک، آلبالو و چای ترش)
بنابراین طب سنتی، این دمنوشها را به هیچ عنوان توصیه نمیکند، چرا که تحقیقات ثابت کرده مصرف برخی از این گیاهان به ویژه در سه ماهه اول بارداری علاوه بر سقط، منجر به ناهنجاریهایی در جنین میشود.
نکته مهم: برخی از این گیاهان اگر از هفته سی و هفتم به بعد مصرف شوند میتوانند به تسهیل زایمان کمک کنند، اما حتماً باید پزشک آن را تجویز کند، پس خودسرانه و با هدف پیشگیری از زردی نوزاد یا تسهیل زایمان شروع به مصرف کاسنی، آویشن و … نکنید.
اما و اگرهای زعفران
زعفران هم اگر به مقدار زیاد در دمنوشها یا خوراکیها استفاده شود به علت خاصیت قاعدهآوری آن، احتمال سقط جنین یا زایمان زودرس وجود دارد. پس بهتر است زعفران به مقدار زیاد یا به مدت طولانی در دوران بارداری استفاده نشود.
اگر باردار بوده و این دمنوشها را مصرف کرده باشیم چه کنیم؟
اگر باردار هستید و ناآگاهانه و در حد یک یا دوبار از این دمنوشها مصرف کردهاید، نیازی نیست که نگران شوید، مصرف یک نوبت این دمنوشها مشکلی را ایجاد نمیکند؛ اما اگر مقدار مصرفی این دمنوشها زیاد باشد یا روزهای متوالی استفاده شوند، احتمال بروز عوارض و نارسایی در جنین وجود دارد. زنانی که سابقه سقط جنین در بارداریهای قبلی خود دارند یا در بارداری فعلی خود، پزشک آنها احتمال سقط جنین را پیشبینی کرده است، این افراد باید به هیچ وجه از این دمنوشها استفاده نکنند.
دمنوش مناسب برای ویار بارداری
از آنجا که ویار در اغلب زنان باردار در ماههای اول بارداری وجود دارد معمولاً استفاده از جوشاندهها و دمنوشهای گرم ممکن است ب
اعث تشدید حالت تهوع شود. بنابراین اگر زن بارداری تصمیم به مصرف دمنوش برای رفع ویار و حالت تهوع بارداری را دارد، دمنوشهای به و سیب نسبت به دمنوش زنجبیل ارجح تر هستند.
علاوه بر این در این فصل میتوان از دمنوش توت فرنگی و برگهای این میوه استفاده شود. به طور کلی استفاده از 💊شربتهای خنکی چون عسل و آب لیمو ترش تازه میتواند به کاهش علائم بارداری کمک کند
💊اما و اگرهای زنجبیل
زنجبیل اثر ضدتهوعی دارد بنابراین میتوان این گیاه را برای رفع ویار، حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری مصرف کرد، ولی مقدار مصرفی این گیاه باید بسیار کم باشد و برای مدت طولانی مصرف نشود، زیرا زنجبیل اگر به مقدار زیاد یا به مدت طولانی استفاده شود میتواند احتمال سقط جنین و زایمان زودرس را به دنبال داشته باشد،
همچتین این گیاه در ماههای پایانی بارداری به هیچ عنوان نباید استفاده نشود. البته برخی تحقیقات جدید اثر استفاده از زنجبیل بر اختلالات جنین را بررسی کرده و به همین دلیل توصیه میشود مصرف آن با احتیاط انجام شود.
دمنوش مناسب برای سرفه بارداری
استفاده خوراکی از دمنوشهایی مانند بابونه، پونه، زوفا، آویشن یا دود دادن عنبرنسارا در سرماخوردگی حین بارداری به ویژه در سه ماه اول ممنوع است، اما عناب یکی از تجویزهای مجاز در بارداری است. این میوه که اغلب به صورت خشک شده در دسترس است، موجب تقویت سیستم ایمنی میشود. پس هنگام سرماخوردگی یا وقتی در معرض فرد سرماخورده اید، آن را میل کنید.
عناب در بسیاری از سرفه ها موثر واقع می شود. استنشاق دود عناب نیز برای کاهش علائم سرماخوردگی مثل احتقان گرفتگی بینی در خانم باردار یا اطفال مفید است اما خوردن جرم عناب برای معده ضعیف، سنگین است و بسیاری از خانمهای باردار را اذیت میکند بنابراین بهتر است به صورت دمنوش یا شربت که در ادامه دستور آن گذاشته شده، میل شود.
💊دمنوش عناب
۵ تا ۷ تا عناب سوراخ شده رو ۱۰ دقیقه به آرومی بجوشونید، با اندکی عسل شیرین کنید و جرعه جرعه بخورید. این دمنوش رو حداقل ۳ بار در روز میل کنید.
شربت عناب
عناب خشک را به مقدار دلخواه با ۴ تا ۱۰ برابر آن آب (مثلا ۱۰۰ گرم عناب با ۲ تا ۴ لیوان آب) داخل ظرف بریزید تا بجوشد و عنابها پخته شود. در حین پختن با پشت کفگیر عنابها را له کنید و خوب هم بزنید. وقتی عنابها کاملاً له شدند، صاف کنید و به مقداری که عناب ریخته اید شکر سفید با آن مخلوط کنید و دوباره بجوشانید تا به قوام شربت برسد.
این شربت را حداقل ۳ بار در روز با آبی که خیلی خنک نباشد، میل کنید.
https://tabaye.ir/useful-and-harmful-fluids-during-pregnancy/
🎥 قراردادهای استعماری و باجگیری شرکت فایزر آمریکایی:
پایگاههای نظامی کشورها و داراییهای ملی در برابر تحویل واکسن!
🔸"شبکه هندی Vion" در گزارشی افشاگرایانه به قراردادهای شرکت فایزر با کشورهای گوناگون پرداخت و حقایق عجیبی را افشا کرد.
🔹بر اساس این گزارش، شرکت فایزر از کشورهای گوناگون خواسته است که برای تضمین پرداخت پول واکسنها، باید پایگاههای نظامی و داراییهای ملی خود را در اختیار این شرکت آمریکایی قرار دهند.
🆔 @Masaf
🔴 حاجی میرزایی وزیراموزش و پرورش
اگر دانش اموزی ازکرونا بمیره تو دوره امتحان ها هزینه کفن و دفنش با دولته!!!
✍ این حرف حاصل حکومت ۸ سال تفکر لیبرالیسم در کشور است !
#خاک_عالم_بر_سرتان
#ننگ_بر_شرافتتون
#نجات_کشور_حذف_مدیریت_نئولیبرالیسم
#انتخابات_نزدیک_است
#هوشیارباشیم
#نه_به_تکرار
#حجامت_نظام
#خائنین_کشور
#مزدوران
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#اصلاحطلبکاران
#لیبرال_ها
✅#دفاع_همچنان_باقیست
👇👇👇
ว໐iภ ↬ @defa_baghist 🕊🕊
‼️‼️‼️💢یازده زن از همسران مدیران شهرداری تهران به عنوان پاکبان واکسن دریافت کردن!
✅#دفاع_همچنان_باقیست
👇👇👇
ว໐iภ ↬ @defa_baghist 🕊🕊
💊💊📚📚📚🔴 #سرماخوردگی ، خیلی هم بد نیست !
♻ یکی از مشکلات شایع در این فصل ، ابتلا به سرماخوردگی است ، در سرماخوردگی های ساده یا اصطلاحا ویروسی که علائم آن محدود به #آبریزش_بینی، #عطسه، بی حالی و خستگی است و علائم عفونت مانند گلودرد چرکی وجود ندارند، باید از مصرف نابجای داروهایی چون آنتی بیوتیک ها و کورتون ها پرهیز کرد و تا بهبود علائم، استراحت نمود و ضمن پرهیز از خوردنی هایی که موجب افزایش سردی و تری بدن می شوند،از سوپ ها و آش های ساده و گرم استفاده نمود.
♻ سرماخوردگی یا زکام، در صورتی که طولانی نباشد و منجر به عوارض نگردد، یکی از راه های دفع مواد ناسالم از بدن است و نباید جلوی آن گرفته شود.
♻ اما اگر علایم بیماری بیش از 4_5 روز به طول بیانجامد یا علائمی از #عفونت_شدید وجود داشته باشد، باید با مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی و تشخیص دقیق بیماری، داروهای مورد نیاز، تجویز و مصرف شوند و از خود درمانی و مصرف خودسرانه داروهای گیاهی و شیمیایی خودداری شود.
.
✅برای پیشگیری از سرماخوردگی های مکرر، توصیه می شود از ابتدای ورود شلغم به بازار ، تا آخرین روزهای حضور آن ، شبی یک عدد #شلغم متوسط بخارپز و میل کنید یا افراد گرم مزاج هر روز صبح یک عدد #انار میل کنند.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
🍃🌺 #روغن_بنفشه 🌺🍃
🔹چرب کردن روغن بنفشه دورچشم "مخصوصاً پشت پلک" خواب آوربسیارقوی می باشد.
🔹چکاندن روغن بنفشه در بینی جهت درمان سینوزیت مفید است.
🔹چکاندن روغن بنفشه در گوش "شبی 2قطره بمدت7شب" جهت ترشحات گوش مفیداست.
🔹چرب کردن صورت با روغن بنفشه برای جلوگیری و درمان چروک پوست بسیار مفیداست.
🔹چرب کردن پوست با روغن بنفشه جهت درمان خشکی وترک های پوست وبیماری پسوریازیس مفیداست.
🔹روغن بنفشه سرد و خواب آور بوده و جهت جرب و خشكى بينى و درمان سرفه و جلوگيرى از ريزش مو و نرم كردن پى و مفاصل و نگاهدارى ناخن به كار مى رود.
🔹مالیدن روغن بنفشه بر سینه اطفال جهت درمان سرفه خشک آنها بی نهایت مؤثر است.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
🔴 راهکارهایی برای #درمان_بیخوابی
♻️بیخوابی از خشکی مزاج ،خصوصا #خشکی_مغز است.
اگر در تابستان شدت آن بیشتر میشود میتواند خشکی ناشی از #غلبه_صفرا باشد و اگر در پاییز شدت یابد از #غلبه_سودا است.
توصیههای مشترک :
🔸 خوردن سرکهانگبین و کاهو قبل از خواب
🔸 استفاده از دمنوشهای زیر قبل از خواب : بادرنجبویه، بابونه، بهار نارنج، افتیمون و سنبلالطّیب بصورت جداگانه یا ترکیب که بسیار #مجرب است.
که معمولا اگر از صفرا باشد مورد اول بهتر جواب میدهد و اگر از سودا باشد مورد دوم.
البته مسائل روحی روانی و اعراض نفسانی هم نقش بسزایی در برهم زدن تعادل تمام ارگانها از جمله تنظیم خواب دارد.
بیخوابی با هر علتی که باشد به درمانهای مجرب موجود اغلب به خوبی پاسخ میدهد:
1⃣ در وعده شام #حتما کاهو میل نمائید.
2⃣ #برگ_چغندر نیز برای این منظور بسیار مفید است.
3⃣ مالیدن #روغن_بنفشه پایه #بادامشیرین به ملاج سر
4⃣ نوشیدن یک لیوان شیر محلی همراه با مصلح (عسل و خرما) ۱۵ دقیقه قبل از خواب در صورت نداشتن منع مصرف لبنیات
5⃣ اسپری کردن #گلاب بر روی بالش
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
💊💊💊📚📚📚🔰گل گاوزبان
بیش از سه هفته نخورید!
🔸این برگهای بنفش حاوی موادی هستند که موجب بهبودی خلق و خو میشود، مفرح بوده از غم و ترس میکاهند.
🔹دمنوش گل گاو زبان علاوه بر رفع ترس و غم در رفع التهاب نیز موثر است. این دمنوش مقوی اعصاب و روان، مقوی حواس پنجگانه، نشاط آور و کم کننده درد مفاصل و عضلات است.
🔸در شروع سرماخوردگی، نوشیدن جوشانده سه ق. غ. سر پر آن در سه لیوان، که بجوشد تا نصف شود و به ترتيبي نوشیده شود تا خوب خوب عرق کنید ( زیر لحاف باشید!!) موجب کاهش قابل توجه شدت علایم میشود.
🔹دمنوش گل گاو زبان به تنهایی ممکن است در برخی موجب افزایش فشار خون شود ولی اگر با تکهای کوچک سنبلالطیب و دو سه پرک لیمو عمانی دم کنید این نوشیدنی عقیقی رنگ موجب شادی و رفع ترس و غم خواهد شد.
❌بیش از سه هفته هر شب، میل نکنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
فاجعهای بنام دگزامتازون!
🔹️افزایش دوره سرماخوردگی
🔹️تضعیف سیستم ایمنی بدن
🔹️رسوب کلسیم، ایجاد پوکی استخوان
🔹️تشدید عفونت، افزایش فشار و کاهش
🔹️بینایی تنها بخشی از مضرات این آمپول است!
🍏 @dr_salamati_ir
✅ @akhbare_fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نحوه تشخیص #کیست_تخمدان_و_درمان آن
@sproshesalamati
✍🏻پاسخ حجت الاسلام استاد اختریان
👌سیاهدانه و سیر را روی میخچه پا ضماد کنید تا برطرف گردد. برای از بین بردن میخچه، سیاهدانه و سیر را به اندازه مساوی بکوبید و روی محل میخچه قرار دهید و بگذارید تا سه ساعت بماند. هر روز این کار را بهمدت یک هفته تکرار کنید.
💊💊چرا دچار خارش پوست سر میشویم؟
نادیده گرفتن خارش سر کار دشواری است. شاید تصور کنید که خارش پوست، دست از سر شما برنمیدارد و تمامی ندارد، اما به یاد داشته باشید که میتوان آن را تسکین و حتی درمان کرد، به شرط آن که ابتدا علت خارش سر را بیابید. دلایل ایجاد خارش پوست سر میتواند یکی از موارد زیر باشد:
خشکی پوست سر ناشی از گرمی یا سردی (صفرا یا سودا خشک شده)
تجمع مواد زائد در زیر پوست سر
استرس، اضطراب و مشکلات عصبی
شوره سر
شپش سر
پسوریازیس (بیماری صدف) یا نوعی اگزمای پوستی (درماتیت سبورئیک)
واکنش به مواد شوینده و محصولات مراقبت از مو یا دارویی خاص
عفونت های قارچی پوست سر
بدخیمیهای پوست
آیا خارش پوست سر درمان دارد؟
درمان خارش سر بر اساس تشخیص علت آن متفاوت است.
۱) اگر این خارش جدید بوده و سابقه پوست ریزی کف سر نداشتهاید؛ اول از لحاظ شپش سر باید بررسی شوید:
در نور کافی لابلای موها را خوب نگاه کنید، اگه چیزی شبیه به پوسته ولی بیضیتر به ساقه مو چسبیده بود و به راحتی جدا نمیشد، شپش است.
۲) در غیر این صورت شوره سر، خشکی پوست سر یا یکی از عوامل بالا، خارش کف سر ایجاد کرده است که برای رفع خشکی پوست، علاوه بر اصلاح سبک زندگی و استفاده از ماسکهای موضعی رطوبت بخش، گنجاندن متعادل مواد غذایی مرطب در برنامه غذایی نیز، حائز اهمیت است، مانند:
اسفیدباج (شوربا): سوپ ساده محتوی گوشت، مرغ، گشنیز، پیاز و روغن زیتون که به صورت بی چاشنی تهیه میشود و مقداری آرد بادام یا روغن بادام شیرین به آن اضافه میشود.
قلیه مرغ و کدو: مرغ و کدو و اسفناج و جو و آلوبخارا به صورت خوراک میل شود
نخوداب ملحم: (آبگوشت ساده بدون چربی و رب) از گوشت بره، نخود و روغن بادام شیرین (قابل حذف) تهیه میشود.
حریره نشاسته
زرده تخم مرغ عسلی (تخم مرغ نیم برشت)
ماء الجبن (آب پنیر)
انگور و مویز
ماء الشعیر طبی (ترکیبات دارای جو یا آردجو)
کاهو
کدو حلوایی
پاچه گوسفند
شیرعسل
بادام درختی، شیربادام، حریره بادام
گشنیز
توت
شیر برنج
شیره انگور
اسفناج
💊فواید مرطبات (رطوبتبخشهای طبیعی مزاج)
این مرطبات که در بالا اشاره شد:
در بدن، تولید رطوبات مناسب میکنند.
این رطوبت با رطوبتهای مضر و بلغمی متفاوت است و برای عملکرد درست و طبیعی بدن لارم است.
این مواد رطوبت زا، میتوانند سبب ذخیره بیشتر آب در بدن شوند و بافتهای بدن را مرطوب نگه دارند.
افرادی که دارای غلبه خشکی هستند و علائمی مانند خشکی پوست و مو، لکهای پوستی، بیخوابی، وسواس، استرس، خشکی چشم، هموروئید، واریس و بیماریهای مشابه دارند، باید روزانه یکی از این رطوبت زاها را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
مرطبات، به خصوص در ایام روزهداری به پیشگیری از کم آبی و خشکی بدن، به شما کمک میکنند.
درمانهای خانگی و دم دستی خارش سر (به غیر از شپش سر)
موادی که برای این نوع راهکارها استفاده میشود به راحتی در دسترس بوده و میتوانید آنها را به راحتی تهیه و استفاده کنید.
راهکار اول
مشتی گل ختمی را در دو لیتر آب بجوشانید تا آب آن نصف شود.
آن را صاف کنید و وقتی خنک شد، آرام آرام روی سر بریزید.
سرتان را خشک نکنید و حوله را زیر موها بگیرید تا آب موها بچکد.
سه هفته این کار را تکرار کنید؛ در این مدت موها را با شامپو بچه بشویید.
💊راهکار دوم
طی سه هفتهای که از راهکار اول استفاده میکنید:
دو قاشق غذاخوری خاکشیر در یک لیوان عرق کاسنی _شاتره بریزید.
کمی گرمش کنید (حرارت غیرمستقیم: روی کتری).
با یک قاشق مرباخوری شکر یا کمی نبات شیرین کرده و ناشتا بنوشید.
راهکار سوم
پوست سر را با روغنهایی مانند روغن بادام شیرین، روغن گل سرخ، روغن گل بنفشه یا لعاب ختمی و لعاب اسفرزه صاف شده دو ساعت قبل حمام ماساژ داده و سپس آبکشی کنید.
راهکار چهارم
از ماسک موی حاصل از ترکیب مواد زیر، بعد استحمام به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بر روی موها استفاده کرده و سپس آبکشی کنید:
سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
دم کرده بابونه: ۳ قاشق غذاخوری
نکاتی برای یادآوری
بیش از اندازه سر خود را با مواد شوینده خصوصاً نوع صابونی نشویید.
از شامپوهای که حاوی الکل و مواد شیمیایی مضر هستند استفاده نکنید.
پس از هر شستشو از خشک شدن کامل موها اطمینان حاصل کنید (پیشگیری از ایجاد عفونت قارچی در محیط مرطوب موها).
از آب گرم برای شستن موها استفاده نکنید.
روزی دوبار موهای خود را با برس نرم و ترجیحاً چوبی شانه کنید (افزایش گردش خون در کف سر و کاهش خارش).
موقع بیرون رفتن سرتونو با کلاه، روسری و … بپوشونید. (جلوگیری از آفتاب سوختگی سر که باعث خارش و تحریک پوست میشه).
سبک زندگیتونو اصلاح کنید (خواب مناسب، پرهیز از استرس و اضطراب و …).
تغذیه مناسب مزاج داشته باشید (پرهیز از موادغذایی خشکی آور، استفاده متعا
دل از رطوبت بخشها).
https://tabaye.ir/itching-of-the-scalp/
🔷کسانی که ورم معده یا درد معده دارند نیم ساعت بعد از غذا از دم کرده بومادران استفاده کنند.2 گرم در 100 سی سی آب به مدت 20 دقیقه دم بکشد.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
💊💊💊هر قسمت از زبان بیانگر چیست؟
از منظر طب سنتی چین:
نوک زبان نشان دهنده تغییرات پاتولوژیک در قلب و ریهها
طرفین زبان منعکس کننده تغییرات کبد و کیسه صفرا
همچنین وضعیت مرکز زبان به تغییرات پاتولوژیک طحال و معده
و ویژگیهای ریشه زبان به تغییرات کلیهها، رودهها و مثانه مربوط میشود.
در این مورد ویژگیهایی شامل: رنگ، رطوبت، اندازه، شکل و پوشش و بار زبان مورد بررسی قرار میگیرد که دو ویژگی مهمتر آن در امر تشخیص، رنگ و پوشش زبان است.
💊وقتی رنگ زبان خبر میدهد از سِرّ مزاج…
از رنگ زبان میتوان به مزاج شریانها و وریدها در بدن به طور قوی پی برد و نیز از مزاج دستگاه گوارش آگاه شد؛ همچنین جهت تشخیص سوء مزاج این اعضاء، تغییرات رنگ زبان به تناسب مدنظر قرار میگیرد:
از روی رنگ سفید، زرد، قرمز یا سیاه زبان و همچنین نوع بافت شل، سفت، ترکدار یا رطوبت و خشکی آن میتوان به نوع مزاج و بیماریهای مزمن فرد پی برد:
زبانی که رنگ قرمز کمرنگ دارد و مرطوب است، نشاندهنده تعادل بدن است،
زبان خیس و آبکی که رگههایی از کف روی آن دیده شود، نشاندهنده طبع سرد فرد است.
زبان خشک و زرد، نشاندهنده غلبه حرارت در بدن ناشی از بیماری یا صفراوی بودن مزاج است.
سفیدی زبان، بلغمی بودن مزاج را نشان میدهد.
اگر زبان تیره باشد، نمایانگر غلبه سودا بر بدن است.
پس:
سفیدی روی زبان، احساس طعم گس، بی مزگی یا ترش مزگی، سفیدی و رطوبت دهان: زیادی بلغم
زردی روی زبان، تلخ مزگی و زردی دهان: زیادی صفرا
سیاه و خاکستری شدن روی زبان، شور مزگی و تیرگی دهان: زیادی سودا
قرمزی زیاد روی زبان، شیرینی و قرمزی دهان: زیادی خون
سوء مزاج کبد و معده
در مبحث سوء مزاج سرد کبد که یکی از مهمترین بیماریهای کبد از منظر طب سنتی است، سفیدی رنگ زبان به عنوان یکی از شاخصهای تشخیصی مطرح شده است.
همچنین در بسیاری از بیماریهای معده مانند سوء مزاج سرد معده و سایر موارد غلبه اخلاط بیماری زا، به خشکی یا رطوبت زبان، انواع پوشش زبان و وضعیت لعاب دهان به عنوان شاخصهای تشخیصی اشاره شده است.
💊نشانههای تشخیصی زبان
در منابع طب سنتی ایران، محور اصلی تشخیص سلامت و بیماری افراد براساس یک سری از نشانههای بالینی میباشد که براساس نحوه گزارش آنها، علائم و دلائل نام گرفتهاند و استفاده از آنها به شناخت مزاجهای صحی (سالم) افراد و همچنین شناخت بیماریها کمک میکند:
رنگ زبان و وجود بیماری در سایر اندامها
بیشتر اوقات رنگ زبان بر وجود بیماریهایی در سایر اندامها دلالت میکند، به عنوان مثال:
در تبهای شدید: رنگ زبان سیاه و درشت میشود.
در بیماری یرقان: در برخی شرایط رنگ زبان سفید و رنگ پوست و دیگر اعضاء بدن متمایل به زردی است که به دلیل عدم ریختن صفرا به معده، باعث سردی و تولید بلغم میشود و اثر آن بر زبان ظاهر میگردد.
در بیماری صرع: رنگ زبان زرد و رگهای زیر زبان سبز میشود.
در بیماری نسیان (فراموشی): رنگ زبان سفید گشته
و در برخی انواع ورم غشاء مغز: زبان در ابتدا زرد رنگ گشته و به مرور زمان رو به سیاهی میرود.
ورمهای زبان
ورمهای زبان بسته به عامل و نوع ماده ایجادکننده آن به انواع دموی، صفراوی، بلغمی و سوداوی تقسیم میگردند که هر کدام نشانههای اختصاصی دارند:
ورم دموی: قرمزی، احساس درد در زبان و اندک آمدن بزاق دهان
ورم صفراوی: زردی، درد و سوزش شدید زیان
ورم بلغمی: سفیدی زبان و جاری بودن آب دهان
ورم سوداوی: سیاهی زبان، خشکی مخاط و کم بودن شدید آب دهان
این نشانهها به همراه سایر نشانههای مرتبط، نشان از غلبه خلط خاص در بدن دارد.
💊مزه و وضعیت حس چشایی زبان
در کلیه حالات، اصل تشخیص منوط به مزه غالب و همیشگی دهان است.
در غلبه شدید صفرا، دهان همیشه تلخ است و اگر غلبه ضعیف باشد، تلخی احساس نمیشود مگر در زمان خورد و چشیدن غذاها هر چند آن غذا شیرین باشد.
در غلبه خون یا بلغم حلو، دهان شیرین است.
ترشی دال بر بلغم حامض (ترش) یا سودا میباشد.
و شوری بر بلغم شور دلالت دارد.
تأکید بر استدلال مزه دهان، به بیماریهای مختلف، مختص عضو خاصی نمیباشد و عموماً در اکثر بیماریهای اعضاء مهم بدن، این شاخص به عنوان نشانه تشخیص بیماریهای اعضاء مذکور حتی بیماریهای عام بدن مانند سوء مراج عام قید شده است.
ثقل (احساس سنگینی زبان)
در هنگام ثقل زبان، در صحبت کردن تغییر به وجود میآید و ادای حروف به گونهای که باید صورت گیرد امکان پذیر نیست.
ثقل زبان یکی از نشانههای غلبه رطوبت در بدن و اعضاء خصوصاً مغز یا غلبه رطوبت در کل بدن در سوء مزاجهای تر میباشد.
استرخاء یا سستی زبان نیز میتواند در بیماریهای سوء مزاج نر مغز، التهاب ورمها و ضربههای مغزی به عنوان نشانه تشخیصی مطرح گردد.
اندازه زبان
بزرگی زبان عمدتاً نشانه غلبه رطوبت در بدن یا اعضاء خصوصاً مغز است.
در واقع هرگاه بزرگی ز
بان به اندازهای برسد که در دهن نگنجد، علت آن رطوبتهای اضافی است که از سر به سوی زبان حرکت میکند و اجزای زبان را مرطوب میکند.
همچنین ضخامت یا لاغری زبان، غلبه رطوبت یا خشکی را نشان میدهد
شقاق زبان
شقاق و ترک زبان دو علت عمده دارد:
خشکی مفرط در مغز: جهت تشخیص قطعی خشکی مغز، سایر نشانهها مانند بی خوابی و دیگر آثار خشکی مغز نیز بررسی میگردد.
تجمع اخلاط سوخته در معده یا غلبه اخلاط بیماری زا در معده و صعود بخارات حاصل از آنها: به علت این که منشاء این بخرات، اخلاط مختلف در معده است، برای تشخیص اخلاط باید باید مزه و رنگ زبان و سایر علائم وجود خلط در معده بررسی شود.
جفاف یا خشکی زبان
جفاف یا خشکی زبان، علامت دیگری است که به عنوان نشانهلی دال بر غلبع گرمی و خشکی یا وجود اخلاط غلیظ و چسبنده در بدن خصوصاً در معده مطرح گردیده است.
نکته مهم
فراموش نشود که جهت هر کدام از این بیماریها، نشانههای دیگری هم ذکر گردیده است که پزشک با جمع بندی آنها به تشخیص نهایی دست خواهد یافت.
به عنوان مثال، سایر علائم غلبه گرمی و خشکی؛ شامل زردی و زبری زبان و بقیه علامتهای غلبه صفرا در بدن یا اعضاء مورد نظر میباشد.
حرقت یا سوزش زبان
سوزش زبان نیز علامتی است که به عنوان نشانههای تشخیص زبان مطرح گردیده است؛ عواملی که باعث بروز این نشانه میباشند، شامل:
حرارت دهانه معده
حرارت مغز
نفوذ و ریزش حلط گرم از سایر اعضاء میباشد.
خارش زبان
این علامت نشانهای از خضور اخلاط نمد و خورنده در زبان میباشد که منشاء آنها متفاوت است در برخی موارد، خلط از سر فرو میریزد و گاهی منشاء آن میتواند معده یا کل بدن باشد که البته مانند سایر بیماریها، شناخت دقیق منشاء خلط بیماریزا منوط به شناخت سایر نشانههای غلبه خلط در اعضاء مذکور است.
https://tabaye.ir/temperament-detection-through-language/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتانیاهو:مسلمانان رو:
اول ؛ با فشنگ
بعد با موشک
حالا با سُرنگ (واکسن ) نابود میکنیم ...
@Sorenae