#ذرت
🌽جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است
🌽در قدیم برای معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده می كردند .
🌿 @TebbolAeme 🌿
#سبزی_درمانی
#پیاز
برای رفع سر درد های میگرنی و یا تب بچه ها
فقط کافی ست یک تکه پیاز در گوش قرار بدید.
🌿 @TebbolAeme 🌿
👈تغذیه در اسلام:
🔻وقت خوردن پنیر
💠اسلام برای خوردن پنیر نیز وقت ،معین نموده است.
♻ شامگاهان را وقت خوردن پنیر دانسته است و نیز دستور می دهد که با گردو صرف گردد و اینک دو نمونه از سخنان پیشوایان اسلام را در اینجا می آوریم:
💫عن الرضا عن آبائه عن علی بن الحسین علیه السلام قال: شیئان ما دخلا جوفا قط الا افسداه الجبن و القدید.
🔰امام رضا علیه السلام می فرمایند:دوچیزند که هرگاه داخل معده شوند سبب فساد آن می گردند:پنیر و گوشت مانده.
⬅️بحارالانوار، ج 66،ص1042
🔰امام صادق علیه السلام در ضمن خواص چند چیز می فرمایند: دوچیز از هر جهت زیان آورند و سود نمی رسانند:گوشت مانده خشکیده و پنیر.
⬅️وسائل،ج 17،ص39
🌺 تا اینجا همه سخن از کراهت و مذمت بود،و قبل از اینکه سخن از استحباب و تعریف به میان آید خوب است با یک تجزیه علمی،فلسفه کراهت پنیر را بدانیم: پنیر به کندی جذب و دفع می شود و اشتهای به غذا را کم می کند،برای گرم خویان و کسانیکه مزاجی ملتهب دارند زیانش کمتر و برعکس صاحبان طبیعت سرد و بلغمی از زیان خوردن و مصرف نمودن آن در صورت مداومت درامان نیستند.همین پنیر است که در بعضی مزاج ها باعث تولید قولنج بسیار شدید به نام ایلائوس یا انسداد روده می گردد.
❇به خوبی مذمت پنیر روشن گشت که ثقالت و دیر هضمی آن که فشار بیش از حد به دستگاه هاضمه می دهدسبب کراهت آن است.خوبست نمونه سوم برای اثبات کراهت و ثقالت پنیر را از یک طبیب عالیقدر قدیم بیان نمائيم: ((طبیعت پنیر در دوم سرد و تر ،افعال و خواص آن ،مقوی معده و روده و مقوی گرده و ملیِّن طبع و مولد خلط صالح و دیرهضم؛با مغز گردکان وصعتر بغایت مسمن بدن و باعث نرمی جلد...))
⬅️منبع:مخزن الادویه حرف ج
🍀دستور های استحبابی اسلام از این قرار است:مردی از امام جعفر صادق علیه السلام درباره خاصیت پنیر سؤال نمود امام به او فرمودند موجب ضرر است و منفعتی ندارد. همان مرد شامگاه بر آن حضرت وارد شد و دید بر سر سفره ای که امام ششم برای صرف شام نشسته اند ظرفی از پنیر است دچار حیرت شد و گفت شما امروز صبح از پنیر مذمت فرمودید اینک بر سفره نهاده اید. امام فرمودند:صبحگاهان خوردن پنیر پسندیده نیست اما شامگاهان خوب است و ضمنا بدان که قوه باه را نیز زیاد می کند.البته منظور از پنیر در شامگاهان خوردن آن با مغز گردو است.
⬅️منبع:اسلام پزشک بی دارو،احمد امین شیرازی
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
👈تدابیر شکستگی
«رژیم غذایی برای جوش خوردن شکستگی»
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
💥- هر روز صبح 3 قاشق غذاخوری سکنجبین ساده
غذاهای مفید برای صبحانه:
✨کله پاچه،
✨حلیم،
✨شیربرنج با شیره انگور،
✨ تخم مرغ آب پز با نان بدون سبوس
غذاهای مفید برای ناهار و شام:
🔰موارد ذکر شده در صبحانه، 🔰آبگوشت چرب ( با روغن بادام)،
🔰آش رشته،
🔰سیرابی و شیردان،
🔰ماهی تازه کباب شده،
🔰 پاچه پخته شده با جو
میان وعده:
💥مصرف حریره ای از نشاسته و کتیرا و صمغ عربی و شیر و شکر سرخ یا حلوای نشاسته.
میوه:سیب
- 💥مصرف شربت فلوس طبق دستور روی دارو
- 💥از غذاهای تند و پرادویه و شور و ترش و نیز از مصرف باقلا پرهیز کنید.
- 💥پوست روی موضع شکستگی را روزی 8-7 بار هربار به مدت 20 دقیقه آرام آرام با ناخن بخارانید و با کف دست بمالید.
⬅️دکتر کردافشار
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
بفرمایید سلامتی:
🟢خواص خوردن انار با پیه آن (بخش اول)🟢
‼ منظور از پیه انار همان قسمتهای سفید لابلای دانهها است که دانه ها روی آن ها قرار داده شده اند.در واقع پیه انار قدری سفت بوده و بافت متراکمی دارد و قابض و جمع کننده است که نشانه آن این است که اگر کمی از آن را بجوید حالت جمع شدن دهان را حس میکنید.
🍏 گاهی خوب است انسان (با معده سالم و نه ضعیف و نفاخ) از خوردنیهای تا حدی سفت و متراکم استفاده کند از جمله پیه انار، سیب یا بِه سفت و تا حدی سبز یا نارس، پوست پخته شده باقلا (در حد یکی دو عدد)، پوست برخی میوهها مثل سیب و از این قبیل.
🔆 هسته های ریز وسط دانههای انار نیز این خاصیت پالایش کردن (دباغی کردن) را دارند. علت این است که گاهی اوقات به دنبال عملیات هضم و جذب و دفع، مقداری مواد زاید به صورت رطوبت و بلغم ژلهای و سفت شده.
🩺 یا ذرات ریز به دیواره مخاط و پرزهای معده و روده و یا لابلای چین و چروکهای آن میچسبند و به مرور سفتتر میشوند.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🟢خواص خوردن انار با پیه آن (بخش دوم)🟢
🤦🏻♂ وجود این مواد زاید که دفع هم نمیشوند منجر به اختلالات گوراشی، درد، نفخ، احساس سنگینی در شکم، حالت تهوع، سوءهاضمه و سوءجذب میشوند و لازم است با کمک مواد نسبتا سفت، كنده و دفع شوند.
✨ پیه انار چون قابض است، باعث جمع و محکم شدن پرزها و چینهای معده و روده شده و با افزایش حالت سنباده ای مخاط و حالت دادن و تقویت عضلات مخاطی، فرآیند هضم مواد غذایی خورده شده را تشدید و تصحیح میکند.
👄 خاصیت پالایندگی که در احادیث ذکر شده می تواند به این دلیل باشد. زرد شدن دندان و بوی بد دهان که در احادیث فوق ذکر شده نیز می تواند به علت وجود همین مواد زائد در سیستم گوارش و یا فزونی صفرا و حرارت خون باشند.
🥤همچنین برای التهابات معده (گاستریت) یا روده (کولیت) که ممکن است با زخم و خونریزی نیز همراه باشند، خوردن آب انار با پیه آن بسیار عالی است و مخاط را تقویت میکند و با منقبض نمودن عروق، خونریزی را نیز بند می آورد. این مکانیسم در بند آوردن خونریزی های زیاده از حد در غیر ایام عادت در خانم ها نیز به کار می آید.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
🔰 بازگشت آرامش به پوست با روغن کدو!
🌸روغن کدو می تواند از آب کدوی پوست کنده در پایه روغن کنجد یا زیتون تهیه شود. از فشردن تخم کدو هم روغنی حاصل می شود که در بازار دارویی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
✔️روغن کدو رطوبت رسان بسیار خوبی است بنابراین در صورت خشکی در بافت های بدن، می تواند کمک کننده باشد.
✔️اگر یکی دو قطره از آن را درون بینی بچکانید با افزایش رطوبت مغز، بیخوابی را برطرف می کند.
✔️اگر دچار فکر و خیال زیاد شده اید و احساس خشکی و گرمی در سر دارید، به صورت موضعی این روغن را به شقیقه ها بمالید و یا درون بینی را با آن چرب کنید.
✔️در گوش درد و سرفه که با تب و التهاب همراه است، میتوانید روغن کدو را به صورت موضعی پشت گوش یا قفسه سینه بمالید.
✔️در اسپاسم و گرفتگی عضلات، چند قطره از آن را به موضع زده و به آرامی ماساژ دهید.
✔️کسانیکه پوست خشک دارند و یا از اگزما، جوش یا خارش پوستی رنج می برند، روغن کدو میتواند آرامش را به پوستشان برگرداند.
✔️روغن تخم کدو رویش مو را تقویت می بخشد. پس در ریزش مو از روغن های مفید است.
🌟🌟روغن کدو به دو صورت موضعی و خوراکی در بازار دارویی ایران موجود است. روغن موضعی از خودِ کدو یا تخمش تهیه می شود. روغن خوراکی معمولا از تخم کدو بدست می آید که برای مشکلات ادراری و بزرگی پروستات و تحریک پذیری مثانه قابل استفاده است.
🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ايران
👉 @persianmedicine 👈
تخم کتان
۱. دارای ویتامین دی ، فسفر ، ویتامین f و....
۲ . کاهش دهنده اندازه تومور ها و کیست ها
۳ . به تاخیر انداختن یائسگی بانوان
۴ . موُثر در درمان دیابت ( روغن موجود در آن دارای ویتامین f است به همین جهت در درمان دیابت موُثر است .)
۵ . رفع یبوست
۶ . دفع سنگ کلیه
۷ . تسکین درد مفاصل
۸ . بهبود سیاتیک و نقرس
۹ . رفع التهابات جلدی و اگزما
۱۰ . کاهش ورم های داخلی
۱۱ . درمان سرفه های مزمن و باز شدن حنجره
ادامه دارد....
طریقه مصرف : هر صبح یک قاشق مرباخوری آن را با چند قطره عسل در یک لیوان آب جوش ریخته و می نمایید .
⛔️⛔️💊💊بسم الله الرحمن الرحیم
اهمیت حذف مواد نشاسته ای :
حذف مواد نشاسته ای در کنترل تمام سرطان ها و بهبود وضعیت بیمار نقش بسزایی دارد.
الحمدلله علی ما هدانا
💊💊بسم الله الرحمن الرحیم
سرطان
شیمی درمانی
مقابله با عوارض دارویی شیمی درمانی :
۱۱ . کاهش گلبول های سفید : کلیه داروهای گیاهی و مواد غذایی با طبیعت گرم باعث افزایش گلبول های سفید می شوند.
داروهای شیمی درمانی بیشترین تخریب را روی کبد ایجاد می کنند .
برای حفظ سلامت کبد و پاکسازی مستمر آن در طی شیمی درمانی از خوردن کلیه گرمی ها پرهیز کنید .
طبیعت کبد با گرمی ها ناسازگار است .
نطفه شروع کلیه توده های بدخیم از کبد و توده های خوش خیم از معده است .
اگر در طی شیمی درمانی تعداد گلبول های سفید کاهش پیدا کرد با مصرف چند وعده محدود گوشت قرمز کبابی و عسل طبیعی با نان جوانه گندم جبران می شود .
۱۲ . افزایش گلبول های سفید : پودر جوانه جو ( بهتر است با پودر جوانه ارزن به صورت نان یا مخلوط با کلیه غذاها مصرف شود.)
رشد غیرطبیعی گلبول های سفید را پودر جوانه جو کنترل می کند.
در موارد طبیعی پودر جوانه جو سبب کاهش گلبول های سفید نمی شود.
کلیه مواردی که در پست های کبد سرد ( اصلاح کبد ) در بحث سرطان آمده است در این مورد موُثر است .
۱۳ . افزایش قند خون : پودر جوانه ماش سبز ، پودر جوانه ارزن ، سبوس برنج ارگانیک مخلوط با کلیه غذاها و نوشیدنی ها
۱۴ . افزایش فشارخون : پودر جوانه جو ، سبوس برنج ارگانیک ، آبغوره بی نمک ، آب زرشک ، سیب بخارپز سبب کنترل فشارخون می شود.
بهتراست نمک ، تخم مرغ ، خرما ، گوشت قرمز و کلیه گرمی ها از برنامه غذایی این عزیزان حذف شود و میزان مصرف مایعات را افزایش دهند.
۱۵ . افزایش ضربان قلب : گرمی ها باعث افزایش قدرت ضربان قلب و کاهش تعداد آن می شوند در این میان بیشترین نقش را خرما ، هفت جوانه کوثر و جنین گندم به عهده دارند ولی به علت موارد گفته شده در بند ۱۱ از خرما در طی مراحل شیمی درمانی نمی توان استفاده کرد و با کاهش مقطعی میوه های قرمز رنگ و جایگزین کردن به بخارپز و عرق بهارنارنج به این مهم می توان دست یافت .
۱۶ . دردهای شکمی :
دم کرده نعناع خشک خوزستان
به و هویج و سیب درختی بخارپز با کمی نمک
ماساژ تمام سطح شکم با روغن سیاهدانه طبیعی از ناف در جهت عقربه های ساعت
گاهی دردهای شکمی به علت یبوست است که در بند ۳ مورد بحث قرار گرفت .
۱۷ . نفخ و سوء هضم :
استفاده از دو تکه سیب بخارپز روی غذا
استفاده از دو برگ سبز تیره کاهو با یک قاشق غذاخوری سکنجبین روی غذا
یک قاشق مربا خوری سیاهدانه و عسل ( نسبت ۱ به ۳ ) روی غذا
ماساژ تمام سطح شکم با روغن سیاهدانه طبیعی از ناف در جهت عقربه های ساعت
الحمدلله علی ما هدانا
خانم دکتر کیوانی
💊💊طرز تهیه پنیر
مواد لازم:
٥ كيلو شير
١ فنجون سركه سیب طبیعی شیرین ( سرکه ۷ ساله باشد برای عزیزان که برای کاهش تومور مصرف می کنند بهتر است .)
طرز تهيه:
شير را در ظرفي مناسب ريخته و به جوش مياوريم. وقتي چند قل زد سركه را به آن اضافه ميكنيم. كه در اثر اين عمل مواد موجود در شير به صورت منسجم جمع ميشود و ميگذاريم دو سه قل هم در اين مرحله بزند. شعله را خاموش كرده درب ظرف را تقريبا به اندازه ٥ دقيقه ميبنديم.
در يك آبكش پارچه اي ظريف پهن ميكنيم. و محتويات قابلمه را رو پارچه ميريزيم. به طوريكه آب موجود در ظرف زير آبكش جمع ميشود كه به آن ماء الجبن ميگويند كه بسيار مفيد كه به صورت خام ميشود آن را مصرف كرد يا در غذا هاي مختلف ريخت. مثلا با آن نان پخت. و يا در آش رشته،اشكنه،كال جوش ،استفاده كرد
حالا پارچه اي كه مواد پنير را روش ريخته بوديم را جمع ميكنيم و يه بشقاب روي آن برميگردانيم و در روي آن چيزي بگذاريم تا در فشار قرار گيرد.
بعد از ٦-٧ ساعت پارچه را باز كرده و پنير را از توي آن به روي سيني برميگردانيم .
🌹 کانال استادو پزشک خانم کیوانی
https://t.me/mahsolatekosar
💊بسم الله الرحمن الرحیم
ماءالجبن ( آب پنیر ) :
ارزش غذایی آب پنیر بیشتر از پنیر است.
برای پاکسازی کل بدن به خصوص کبد ، قلب ، عروق ، مغز و روده از سموم ، خلط های فاسد و..... موُثر است .
سبب کاهش تومور و کیست می شود.
طریقه مصرف :
۱ . در مرحله پیشگیری : در فصل بهار بسته به نوع مزاج و سلامت آن هفته ای یک بار صبح ناشتا یک لیوان تا سه لیوان ( در فواصل ۲ ساعته ) از آن را بنوشند و تا ظهر هیچ نوع خوراکی مصرف نکنند از آن جا که خلط های سوخته از بطن بدن خارج می شوند شخص گرسنه و تشنه نمی شود.
آرامش اعصاب و خواب راحت را به دنبال دارد.
۲ . عزیزان مبتلا به سرطان :
بهتر است هر روز یک استکان ماءالجبن را با غذا مخلوط کنند و مصرف نمایند . سبب کاهش تومور و جلوگیری از عود آن می شود.
مصرف آن پس از شیمی درمانی سبب خروج ضایعات دارویی می شود.
پنیر پروتئین ، کلسیم ، املاح معدنی و ویتامین آ ، ب و... دارد از طرفی پنیر ایجاد خلط های فاسد سودا و صفرا می کند ولی از آن جا که آب پنیر دفع سموم می کند عزیزان می توانند پنیر را به صورت دلمه ( پنیر تازه ای که هنوز آب آن گرفته نشده است. ) مصرف کنند.
پنیر کهنه مضّر است .
پنیر کهنه سموم و خلط های فاسد سودا و صفرا را در بدن ایجاد کرده که سبب افزایش غلظت بدن و محیط مناسب برای تشکیل نطفه هر نوع بیماری از قبیل سنگ های صفراوی و کلیوی ، دیابت ، مشکلات کبدی ، دستگاه گوارش ( معده _ روده ) و قلب و عروق ، چاقی و.... فراهم می شود.
مصلح پنیر سیاهدانه است .
در صورت مصرف به نکات زیر توجه کنید :
۱ . پنیر باید تازه باشد .
پنیر تازه بازار ممکن است سبب بیماری از قبیل تب مالت و.... شود .
بنابراین پس از به جوش آمدن شیر تازه آن را بیست دقیقه بجوشانید و پاستوریزه کنید و پس آن پنیر تازه تهیه کنید .
آب پنیر از پنیر با ارزش تر است .
۲ . پنیر چرب و شور نباشد .
۳ . پنیر را با مواد نشاسته ای نخورید سبب ایجاد انواع تومور ، کیست و ....می شود.
۴ . پنیر را با سبزیجات و جوانه ها به صورت سالاد مصرف کنید .
۵ . از آب پنیر در سالاد استفاده کنید .
۶ . در صورت استفاده از نان کنار پنیر ، نان از جوانه و آب پنیر تهیه شده باشد.
۷ . یک استکان آب پنیر را جایگزین چای کنار نان جوانه ، پنیر و سبزی کنید .
الحمدلله علی ما هدانا
استادو پزشک خانم کیوانی
https://t.me/mahsolatekosar