eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.2هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
4هزار ویدیو
63 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺🔺🌹🌹🌹🌹🌹 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷سلام علیکم گزارش گوشت قربانی اول ماه ذیقعده از پول های واریزی شما کاربران و+ یک نفرخیر( نماینده مجلس شورای اسلامی بانام محفوظ مبلغ هفت میلیون ) جمعا مبلغ ۱۴۳/۵۰۰/۰۰۰ریال وصول شدکه سه گوسفند ذبح شد شامل ۵۲ بسته گوشت حدود یک کیلویی شامل کله و پاچه و سیرابی جگرو قلوه ۲-🌹 بحمدالله بین ایتام و نیازمندان و بیماران خاص ( سرطانی و... )واقعی توزیع گردید 🌹🌹🌹🇮🇷🇮🇷خدا به شما خیر کوثری بدهد که لبان نیازمندان را به تبسم کشانید 😔😔 بازهم باید تکرار کنم متاسفانه به علل گرانی گوسفند بیشترنتوانستیم ذبح کنیم انشالله درماه آتی عزیزان بیشتر یاری کنند ارادتمند شما حسین معارفی شرح تصویری درگزارش بالا🔺🔺
🇮🇷سلام برای پاکسازی گوارش و بالاخص کبد ؛؛ یک یا دو قاشق غذاخوری خاکشیر و یک قاشق چایخوری تخم خرفه را میتوانی باهم اسیاب کنی و میتوانی یا بدون اسیاب کردن روزگذشته خیس کن و اگرقندنداری با شکرسرخ مخلوط کن پس از چندساعت ؛؛ فرداناشتا میل کن
📚📚📚📚غلظت خون و چربی خون و کثیفی خون و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی درمان_غلظت و چربی و کثیفی خون ۱-استفاده مداوم از صاف کننده های خون بیدمشک شکر سرخ برگ چغندر انار یا آب انار زرشک یا آب آن عناب یا لعاب آن شاتره یا عرق آن کاسنی یا عرق آن کاهو یا تخم کاهو مویز یا شربت مویز مغز خیار بزرگ لیمو ترش تازه آرد گرده نخل گل گاو زبان خاکشیر ۲-مصرف کاهش دهنده های چربی خون آبغوره سکنجبین سرکه خمری انواع لیمو گیلاس_آلبالو گریپ فروت بادام و چلغوز سیب و گلابی کدو و پیاز سیر و آبلیمو تخم گشنیز شنبلیله انواع کلم روغن زیتون اسفرزه بارهنگ گل ساعتی خار مریم بلعیدن اسفند سبزیجات و میوه ۳- حجامت و در صورت نیاز فصد ۴- پرهیز از لوبیا و کنسرو و کره حیوانی و روغنهای بازاری و سیگار بصورت طبیعی تصفیه کننده های خون، درمان و بیماریهای و تعدیل طبع نیز می باشند. سایت تجارب طب سنتی و طب سنتی حسین معارفی http://tajarobteb.ir/?s=%D8%BA%D9%84%D8%B8%D8%AA+%D8%AE%D9%88%D9%86&paged=2 📚📚📚📚غلظت خون و چربی خون و کثیفی خون و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی درمان_غلظت و چربی و کثیفی خون ۱-استفاده مداوم از صاف کننده های خون بیدمشک شکر سرخ برگ چغندر انار یا آب انار زرشک یا آب آن عناب یا لعاب آن شاتره یا عرق آن کاسنی یا عرق آن کاهو یا تخم کاهو مویز یا شربت مویز مغز خیار بزرگ لیمو ترش تازه آرد گرده نخل گل گاو زبان خاکشیر ۲-مصرف کاهش دهنده های چربی خون آبغوره سکنجبین سرکه خمری انواع لیمو گیلاس_آلبالو گریپ فروت بادام و چلغوز سیب و گلابی کدو و پیاز سیر و آبلیمو تخم گشنیز شنبلیله انواع کلم روغن زیتون اسفرزه بارهنگ گل ساعتی خار مریم بلعیدن اسفند سبزیجات و میوه ۳- حجامت و در صورت نیاز فصد ۴- پرهیز از لوبیا و کنسرو و کره حیوانی و روغنهای بازاری و سیگار بصورت طبیعی تصفیه کننده های خون، درمان و بیماریهای و تعدیل طبع نیز می باشند. سایت تجارب طب سنتی و طب سنتی حسین معارفی http://tajarobteb.ir/?s=%D8%BA%D9%84%D8%B8%D8%AA+%D8%AE%D9%88%D9%86&paged=2 /////////////////////////// 🍏مصرف روزانه یک عدد تاثیر زیادی در کنترل چربی خون دارد. 🍎راز کنترل چربی خون توسط سیب در پوست آن و فیبری به نام پکتین و پولیفنول ها نهفته است. @soroshedalamati
🇮🇷سلام علیکم برای تقویت هیپوفیز مغز ( مرکز کامپیوتر مغزتان ) و دفع غلبه خلط بلغم و دفع خلط سودا🔻 ۱- هرروز روغن سیاهدانه یک قاشق چایخوری به بن سر ( پیازچه سر) جلو و پشت سر بمالید بعد یکساعت با شامپو بچه یا شامپوسبوس برنج بشورید اگر هرروزفرصت نبود یک روزدرمیان و اگر فرصت نشد هفته ای یکبار تا چندماه ۱/۱- هرروز موی سرتان را برخلاف جهت ارام شانه کنید تا مویرگ ها ی خفته و چرک داربیدارشود و خواب آلودگی رفع شود تا چندماه ۱/۲-هرروز کف پاهایت پنج الی ده دقیقه ارام سنگ پا بزن یا با ورزنه زیر کف پایت غلطک بزن دربیدارباش سلول مغز و جریان خون درکل بدن موثر است تا چندماه ۱/۳- هرروز ۷ دانه مغزبادام شیرین دانه دانه مثل ادامس بجوید تا فسفر مغزتان تقویت شود تا چندماه یا هریره بادام باشیره انگور اجرا کن ۱/۴-برای تقویت مغز و دفع لرزش دست و دفع ام اس آتی و دفع خواب پریشان 🔻 عرق اسطوخدوس سه پنجم لیوان با عرق بهارنارنج یک پنجم لیوان با عرق بادرنجبویه یک پنجم لیوان مخلوط شده و یک قاشق چایخوری عسل قاطی کرده و شبها ساعت ۲۳۰۰ میل شود تا چهل شب اجرا شود سه روز قطع شود دوباره ۲۱ روز این بنداجراشود سه روز قطع شود اگر دهان شما خشک شد یک دانه الوبخاردردهان بگذار یا یک تا سه قاشق عرق کاسنی بیفزا ۱/۵- هرروزتا سه دانه کندرخوراکی ( به اندازه یک نخود) دردهان گذاشته و مکیده شود و بعد ۲۰ دقیقه قورت بدهید تا عفونتهای دهان و بوی دهان ازبین برود تا چندماه اگر خشکی و تلخی دهان زیادشد تا یکماه مصرف شود و دوز مصرفی تا یک گرم کاسته شود ۱/۶- هرروزبین یک تا سه مرحله یک قاشق عسلاب ( عسل اویشن ) را دریک لیوان اب با مقداری عرق بهارنارنج مخلوط کرده و میل شود ۱/۷-روزی یک قاشق چایخوری سیاهدانه را به روش چای دمنوش شود و اگر حساسیت خشکی بالایی دارید با گلسرخ میل شود ⛔️بانوان درایام عادت ماهانه و بارداری موارد بالا را با مشاوره مصرف کنند ۱/۸- دود اسفندوکندرهرروز درفضای خانه بشرطی که درمحدوده دود اسفندکسی سرفه نزند ادامه دارد
🇮🇷برای تقویت گوارش ۱/۱- اول و اخر ناهاروشام به اندازه یک گندم نمک دریا برای همیشه ۱/۲- به جای خوردن کاهو و انواع سالادها ، ازسبزی خوردن درتغذیه مثل ترخون ( برای فعال سازی سلول های دهان و دفع فلج بلز) و سبزی نعناع ( برای دفع موی زائد) و سبزی گرم مزاج استفاده شود برای همیشه ۱/۳- نیمساعت بعدناهاروشام حتما عرق بومادران نصف استکان با دوالی سه قاشق عرق زنیان ، مخلوط شده و برای شش ماه استفاده شود ۱/۴- ازسرفم المعده ( سرچالگی قفسه سینه ) تا ناف ، یک قاشق چایخوری روغن کرچک یا روغن بادام شیرین یا روغن زیتون به روش ارام بصورت خطی و دورانی به مدت یکربع ماساژ بدهید ۱/۵- وسط غذا از نوشیدن آب و دوغ و نوشابه ها پرهیزشود چون سبب موی زائد و کیست رحمی و بالاخص کیست کلیه و سنگ کلیه میشود و ازطرفی توصیه موکدمیشود درروزهای اولیه عادت ماهانه ، استحمام طولانی ویا شستشوی واژینال بشدت پرهیزشودچون دررشد موی زائدبشدت تاثیرگذاراست درحقیقت وسواسگری با آب درسردتر شدن گوارش و یا سردترشدن رحم اثرات بسزایی دارد ۱/۶-برای رفع گردش خون بصورت طبیعی و بازشدن منافذ پوست کل بدن و خارج شدن بخارات سوداوی، ضرورت دارد هرروز یک قاشق روغن بابونه از گردن تا نوک پاها ( منهای روی دستگاه تناسلی) به روش ارام به مدت ده دقیقه ماساژداده شود و سپس با شامپوی سبوس برنج یا شامپوی بچه شسته شود این نوع ماساژسبب لطافت پوست و خارج شدن سموم بدن میشود ۱/۷- مصرف روزانه یک یا چندقاشق روغن زیتون روی تغذیه ناهارو شام الزامیست ۱/۸- مصرف تغذیه سردوخشک ( مزاج سوداوی) و تغذیه سردو تر( مزاج بلغمی) مثل ( کافئین ها + بادمجان+چای سیاه و چای سبز+ قارچ + بلال و ذرت + الویه + کاهو ۱/۹- خوابیدن درطول روز برای افزایش بلغم مثل ( لرزش دست و درد بدن و درد مفاصل و بالاخص ایجادتنگی کانال نخاع و افزایش استرس و سیاهی پوست و ضعف در عملکرد مثانه منجمله تکررادراروپف بدن و اختلال جدی دررفتارهاضمه گوارش ..) بسیارمضراست
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی: 🇮🇷🇮🇷🇮🇷دمنوش ریشه انجبار داروی خاص ضداسهال مستمر برمبنای طب سنتی انجبار و خاصیت آن گیاه نام های دیگر انجباردر طب سنتی عبارت است از: اناریف یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی انجبار است . انجبارگیاهی است از خانواده ی Polygonaceae چند ساله که بلندی آن حدود یک متر ولی در برخی نقاط خیلی کوتاه و تا بیست سانتیمتر میشود. ساقه ی زیرزمینی آن ضخیم، استوانه ای و به هم چسبیده است که اطراف سطح خارجی آن را ریشک های فراوانی میپوشاند. از ساقه ی زیرزمینی آن تعدادی برگ و ساقه ی گل دهنده یبدون شاخه بیرون می آید برگهای آن دراز، بیضی ،نوک تیز، به رنگ سبز روشن شفاف ورنگ زیر برگ، سبز غباری می باشد که با دمبرگ درازی به ساقه ی زیرزمینی وصل میشود و برگهای قسمت بالای گیاه بدون دمبرگ است. گلهای آن قرمز و به ندرت سفید و به طور مجتمع در انتهای شاخه ی گل دهنده ظاهر می شود. این گیاه، بومی اروپا است و بیشتر در کشور سوریه، اطراف شام و در انگلستان در مرغزارهای مرطوب میروید، در آسیا انتشار دارد، در ایران در مناطق غرب کشور، تخت سلیمان ، همدان ، و ارتفاعات کوهستانی الوند و ارتفاعات کوه سهند در آذربایجان دیده می شود ریشه انجبار طبیعت آن: سرد و خشک است. ترکیب شیمیایی: تانن – قند – نشاسته – اسید گالیک – یک ماده ی رنگی به نام قرمز انجبار. خواص ریشه انجبار ۱- چهار تا پنج گرم از آن را نیمکوب کرده و در آب نیمه گرم بخیسانید، بعد آب آن را صاف نموده با قند شیرین کنید و بنوشید. اسهال های خونی و اسهال صفراوی مزمن را قطع میکند، مسکن قی است ، مدر ، ملین، تونیک و ضد تب می باشد، مقوی اعضا و روده هاست، ضعف اشتهاها ,l برطرف می کند، بدن خونریزی دارند، به خصوص کسانی که از ریه یا بواسیر خونریزی دارند، مفید است و خون را قطع میکند. ۲- سه مثقال از آن را نیمکوب کرده و در سه فنجان آب بجوشانید تا یک فنجان آب باقی بماند، بعد صاف کرده و آب آن را با ۲۵۰ گرم شکر قرمز مخلوط کنید و آن مقدار را سه روز بخورید. بواسیر دکمه ای را درمان می کند. ۳- نوشیدن آب دم کرده ی آن بیماری میزنای و سوزاک را درمان میکند و از خونروی و اسهال نیز جلوگیری می نماید. ۴- اگرگوشت جایی از بدن کنده شده باشد، مقداری از آن را بجوشانید و آب آن راروى جاى زخم بمالیدو مقداری از آب آن را هم با شکر شیرین کرده و بخورید جهت رویاندن گوشت بسیار مفید است تذکر: این گیاه برای سردمزاجان مضر است و مصلح آن زنجبیل می باشد. @Safravi https://t.me/Safravi /////////////////////////// 🌹🌹طبع انجبار سرد و خشک است. خواص گیاه انجبار از نظر خواص درمانی ضد تب، مدر، ملین، التیام دهنده، قابض قوی، ضد اسهال، مقوی عمومی، ضدعفونی کننده، ضد غلبه دم، ضد التهاب، محرک و اشتهاآور است. از انجبار در موارد اسهال، دیسانتری( اسهال خونی )، رفع ترشحات مخاطی، بی‌ اختیاری دفع ادرار، ترشحات زنانگی، سوزش مجاری ادرار، گلو درد، ورم‌ مجرای بول بعد از رفع حالت التهابی آن، بواسیر، انزال منی، تب نوبه، خونریزی‌ رحم، التهابات اندام‌های تناسلی زن، التیام زخم، نزله‌های مزمن، سل، خونریزیهای‌ ساده داخلی و خارجی، جلوگیری از سقط جنین، رفع ترشحات سفید مهبل و وجود خون در ادرار توصیه شده‌است. در استعمال خارجی جوشانده ۱۵۰ گرم ریزوم آن در یک لیتر آب به شکل‌ غرغره یا دهان شویه برای التیام زخم، ناراحتیهای حلق، سفت کردن لثه‌های نرم، التهابات لثه، لوزه ها یا گلو و به‌صورت تزریق در دستگاه تناسلی، جهت ترشحات‌زنانگی و رفع ورم مجاری ادرار، اثرات مفیدی دارد. جوشانده انجبار به‌صورت تنقیه جهت رفع اسهال، بواسیر، درمان خراشهای ناحیه مقعد و برای واریس و مداوای زخم‌ها به‌صورت تأثیر دادن روی‌ آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ریزوم ( ریشه ) انجبار به علت دارا بودن تانن فراوان اثر قابض قوی داشته التیام دهنده­ ناراحتی­ها و مقوی معده است. برای رفع ترشحات مخاطی, درمان اسهال, التهاب مجاری ادراری و رفع ترشحات زنانگی کاربرد دارد. برای بند آوردن خونریزی داخلی و خارجی کاربرد داشته , انزال زود رس را درمان و از سقط جنین جلوگیری می­کند. مسکن قی است و ضعف اشتها رl برطرف می کند. انجبار برای قطع خونریزی اعضای بدن به خصوص افرادی که دارای خونریزی از شش و بواسیر هستند بسیار مفید است. پاشیدن پودر انجبار بر روی زخم باعث خشک شدن آن می شود. این گیاه در بند آوردن خون زخم نیز مؤثر است. از این گیاه می ‌توان جهت شستشوی زخم‌ های خارجی استفاده کرد و آن را مستقیما روی زخم قرار داد تا خونریزی بند بیاید. علاوه بر این، انجبار از خاصیت ضد ویروسی برخوردار است و مصرف آن می‌ تواند انواع میکروب ‌های روی زخم را از بین ببرد.
بعضی از افراد برگ های تازه و جوان آن را به صورت سالاد یا به صورت پخته مصرف می کنند. ضماد آن برای واریس و خارج کردن چرک از زخم ها و دمل ها مورد استفاده قرار می گیرد. در دام پزشکی هم برای ناراحتی های گوارشی دام ها مورد استفاده قرار می گیرد. نوشیدن آب دم کرده ی آن بیماری میزنای و سوزاک را درمان میکند و از خونروی و اسهال نیز جلوگیری می نماید. برای درمان بواسیر ۱۵ گرم ریشه انجبار را در۳ لیتر آب بجوشانید، تا آب آن نصف شود سپس با ۲۰۰ گرم شکر مخلوط و آن را هفت قسمت کنید ، ۷ روز میل شود. برای درمان بیماری اسهال و اسهال خونی سه گرم ریشه انجبار را در یک لیوان آب ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حدود یک فنجان آن بماند و صاف کرده آن را روزی ۳ فنجان میل کنید. عوارض و موارد احتیاط و منع مصرف به یاد داشته باشید که محصولات طبیعی همیشه لزوما بی‌ خطر نیستند و دوز، روش مصرف و تداخل آن ‌ها با دیگر مواد غذایی و دارو ها بسیار حائز اهمیت است. چنانچه به بیماری مبتلا هستید یا در شرایط خاصی به سر می‌ برید، حتما پیش از مصرف روزانه گیاهان دارویی با پزشک خود مشورت کنید. برای سرد مزاجان مضر است، از این نظر باید همراه با زنجبیل خورد . انجبار با املاح و آهن و ژلاتین و آلبومین ناسازگار است. یبوست و انسداد روده در صورت مصرف بیش از اندازه. بهتر است از مصرف گیاه انجبار در دوران بارداری خودداری فرمایید. روش مصرف انجبار را معمولا به صورت دم کرده مصرف می ‌کنند. برای این کار کافیست دو قاشق غذاخوری از انجبار خشک شده را در یک فنجان آب ترکیب کرده و بگذارید به مدت پنج تا ده دقیقه حرارت ببیند. میزان مصرف مجاز این دمنوش یک فنجان در روز است و نباید بیش از ۳ یا ۴ هفته به صورت مداوم مصرف شود. همچنین از این گیاه می ‌توان برای ضدعفونی زخم و بند آوردن خونریزی نیز استفاده کرد. یکی از شیوه های استفاده از این گیاه عرق آن است ،که مقدار خوراک آن در طول روز ۵۰ گرم و از عصاره آن چهار گرم و از برگ آن اگر مصرف شود مقدار ۲۰ گرم است و از پودر ریشه آن ۵ گرم است. در قدیم، پوست ریشه انجبار را می‌جوشانند و عصاره حاصل را به حد غلظت در می آوردند و سپس آن را به صورت حب در می‌آوردند و در زیر سرپوش شیشه ای و در آفتاب خشک می کردندو به بیماران می دادند چنین حب سرخ و یاقوتی رنگی مصرف درمانی فراوانی دارد . روش تهیه محلول ریشه انجبار: ریشه انجبار را به ۱۵ تا ۶۰ گرم نیمکوب می کنند و در یک لیتر آب گرم می خیسانند و صاف میکنند آماده مصرف است. توجه شود که در مورد ریشه انجبار نباید آب جوش مصرف شود و باید آب نیمه گرم باشد ، تا نشاسته آن حل نشود. زیرا اگر نشاسته حل شود با تانن ریشه ترکیب غیر محلولی به وجود می آورد. برای درمان بواسیر ۱۵ گرم ریشه انجبار را در ۳ لیتر آب بجوشانید، تا آب آن نصف شود سپس با ۲۰۰ گرم شکر مخلوط و آن را هفت قسمت کنید ، ۷ روز میل شود. چهار تا پنج گرم از ریشه انجبار را نیمکوب کرده و در آب نیمه گرم بخیسانید، بعد آب آن را صاف نموده با قند شیرین کنید و بنوشید. سه مثقال از آن را نیمکوب کرده و در سه فنجان آب بجوشانید تا یک فنجان آب باقی بماند، بعد صاف کرده و آب آن را با ۲۵۰ گرم شکر قرمز مخلوط کنید و آن مقدار را سه روز بخورید. اگرگوشت جایی از بدن کنده شده باشد، مقداری از آن را بجوشانید و آب آن راروى جاى زخم بمالید و مقداری از آب آن را هم با شکر شیرین کرده و بخورید جهت رویاندن گوشت بسیار مفید است. تنتور ریزوم انجبار : برای تهیه­ تنتور مقدار ۵۰ گرم ریزوم انجبار را در داخل یک لیتر الکل سفید ریخته و پس از یک هفته محلول فوق را از صافی رد کرده و روزانه دو بار به مقدار یک قاشق چایخوری و یا ۵ میلی لیتر مصرف کنید. تنتور در حقیقت مخلوطی از آب و الکل یا آب و سرکه است که حاوی نوعی ترکیب دارویی، گیاه دارویی یا داروی سنتی است. الکل و سرکه کمک می‌کنند تا ترکیبات فعال گیاهی استخراج و تغلیظ شوند. گرد انجبار : گرد حاصل از ریزوم انجبار را می­توان برای درمان ناراحتی­ها و تقویت معده قبل از غذا به اندازه­ ۲ الی ۱۰ گرم در روز به شکل قرص و یا گرد مصرف کرد. در طب سنتی آذربایجان، برگ­های تازه­ این گیاه را پس از کوبیدن به شکل ضماد بر روی زخم­های عفونی خارجی قرار می­ دهند. از آن برای درمان زخمها و خراش­های سطحی نیز استفاده می ­شود.
🔶🔹ریزه خوری و پی در پی هله هوله خوری در طب سنتی یعنی چه 🔹ریزه خواری یعنی چه؟ یعنی دایما درحال خوردن بودن وفرصت هضم به معده ندادن بهتراست فاصله وعده های غذایی۶ساعت باشد تامعده با آسودگی به هضم بپردازد سه تا چهارساعت پس از وعده یک نوع میوه میل کنید 🔶🔹ریزه خوری گاهی اوقات بر اثر ضعف خاص بدن ناشی از غلیه سردی و رطوبت در روده هااست که پرزهای روده هیچگونه ارتعاشی ندارند و چرک سینوسها روی آنها را پوشانده و در نتیجه هیچ فرکانسی از سیری به مغز مخابره نمیشه که بایستی درمان غلبه خلط بلغم بشود در اینجا ریقلاکس و بوی بد دهان و تهوع صبحگاهی و اختلالات زیادی در هیئت رئیسه بدن رخ خواهدداد. 🎪🍓🌱˼ ♡› http://Splus.ir/tebiranii https://eitaa.com/Tebiranii https://rubika.ir/tebiranii https://iGap.net/tebeiranii
مصرف زیاد غذاهایی که طبع سرد دارند: 👈ترشیجات 👈لبنیات 👈بستنی  👈ماهی 👈 چای، عدس، 👈 گوشت گوساله و گاو 👈بادمجان و گوجه و خیار 👈ازسبزیجات: شاهی و گشنیز 👈مرغ ماشینی... : 🍃استفاده از غذاهای گرم: ✨کنجد، ارده ✨روغن کنجد ✨جعفری ✨زعفران، دارچین، زنجبیل ✨سیر و پیاز همراه با غذاهای روزانه نسخه مجرب استاد خیر اندیش در کانال موجود است.   🎪🍓🌱˼ ♡›  http://splus.ir/tebiranii https://eitaa.com/Tebiranii https://rubika.ir/tebiranii https://ble.ir/tebiranii https://gap.im/Tebiranii https://iGap.net/tebeiranii
👌جلوی خمیازه کشیدن را نگیرید ! خمیازه کشیدن موجب پایین آمدن حرارت مغز میشود؛ بالا رفتن دمای مغز سبب مرگ سلول‌های مغز شده و این سبب آسیب به سایر بخش‌های بدن و مرگ زودرس فرد میشود.   🎪🍓🌱˼ ♡›  http://splus.ir/tebiranii https://eitaa.com/Tebiranii https://rubika.ir/tebiranii https://ble.ir/tebiranii https://gap.im/Tebiranii https://iGap.net/tebeiranii
🔴 کیست تخمدان ♻️ کیست تخمدان معمولا از غلبه و تجمع خلط بلغم یا سوداست. بنابراین، باید تغذیه و سبک زندگی را مطابق و متناسب با مزاج اصلی، معده، کبد و سن شخص تغییر داد. 🔷 درمان: 🔹 پیاده‌روی تند به طوری که فرد به تعریق بیفتد (نباید بیش از حد خسته شود) 🔹 روغن مالی ناحیه رحم با روغن بابونه (با پایه زیتون) یا خود روغن زیتون 🔹 بستن پهلو (با پشم در زمستان و پارچه نخی در تابستان) 🔹 آب‌زن رازیانه، بابونه یا بومادران (رازیانه، بابونه یا بومادران را بجوشانید تا غلیظ شود، در تشتی پر از آب گرم بریزید و به مدت 20 دقیقه در آن بنشینید. قبل از اینکه سرد شود، خارج شوید). 🔹 استفاده از لباس زیر نخی فقط 🔶 پرهیزات: 🔸 راه رفتن بر روی زمین سرد (سنگ، سرامیک، پارکت، ...) 🔸 خوردن غذاهایی با طبیعت سرد 🔸 استحمام و یا استفاده از آب بعد از اجابت مزاج (ادرار) در ایام قاعدگی (به خصوص 3 روز اول) چراکه در این ایام قدرت جذب رحم افزایش می یابد و در صورت تماس با آب، سردی را جذب خود می‏کند. ‼️ برای درمان دقیق و متناسب با مزاج خود فرد، توصیه می‏شود به طبیب حاذق مجرب مراجعه شود.   🎪🍓🌱˼ ♡›  http://splus.ir/tebiranii https://eitaa.com/Tebiranii https://rubika.ir/tebiranii https://ble.ir/tebiranii https://gap.im/Tebiranii https://iGap.net/tebeiranii