ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖غلط رایج با خوردن ترشیجات 👇🏻
مصرف افراطی و ناشتای ترشیجاتی نظیر سرکه، آبغوره و آب زرشک در درمان کبد چرب موثر است و عارضه ندارد.
ازدیدگاه طب ایرانی ترشیجاتی نظیر سرکه، طبع سرد وخشک دارد و این باور که سرکه درتمامی مبتلایان به کبد چرب سبب بهبودی آنها می گردد، باور درستی نیست.
حتی در افراد با مزاج سرد و مبتلایان به کبد چرب ناشی از سردی مزاج، مصرف سرکه به تنهایی نه تنها سبب بهبودی نمی گردد بلکه در مبتلایان به مشکلات عصبی وگوارشی مشکلاتشان تشدید می شود.
کبد چرب از منظر طب ایرانی نوعی سوء مزاج محسوب می شود، یعنی مزاج یا به عبارتی کیفیت غالب بر کبد این افراد اعمال خود را به درستی انجام نمی دهند و از حالت طبیعی خارج شده است.
افراد مبتلا به کبد چرب که دچار سوءمزاج سرد کبد شده اند با مصرف ترشیجاتی نظیر سرکه نه تنها باعث کنترل بیماری آنها نشده بلکه با کاهش متابولیسم کبد این افراد، باعث تشدید بیماری این افراد می گردد.
🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖سیاهدانه (شونیز)
بانام علمی Nigella Sativa گیاهیست با دانه های ریز سیاه و منشوری شکل که پس از کنده شدن پوسته رویی دانه ها مغزسفیدرنگ و روغن آن پدیدار می گردد که بسیارخوشبو می باشد.
سیاهدانه به عنوان زیادکننده شیر، ضدانگلهای روده ای ، مسهل و ضدنفخ مصرف سنتی دارد.
سیاهدانه براساس متون طب ایرانی :
1️⃣طبیعت بسیارگرم و خشک دارد.
2️⃣به صورتهای گوناگون در بیماریهای ناشی ازسردی و تری مورد استفاده قرار می گیرد.
3️⃣مقدار مجاز مصرف آن در گرم مزاجان تا نیم درهم( حدود ۱.۲ گرم) و در سردمزاجان تا ۲ درهم( حدود۵ گرم) درروز می باشد
4️⃣برای کلیه( درصورت افزایش میزان و دفعات مصرف) مضر است و مصلح آن برای این ضرر کتیراست.
📚 برگرفته ازمخزن الادویه حکیم عقیلی
⚠️ این گیاه را برای درمان به هیچ وجه به صورت طولانی مدت یا در مقادیر زیاد بدون مجوز پزشک مصرف نکنید.
🖊دکتر ویدا نظری
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖خرفه، سبزی فراموششده:
طبیعت سرد و تر،مناسب برای کاهش خشکی در روزهای داغ تابستان، و تعدیل علایم گرمی کبد
برخی فواید دیگر خرفه:
۱. منبع غنی امگا ۳ (اسیدچرب مغذی برای سلامت قلب، مغز و سیستم عصبی)
۲. منبع خوب ویتامین آ و ویتامین ث
۳. منبع خوب منیزیم، مس، پتاسیم
۴. اثرات بهبود دهنده سیستم ایمنی
۵. اثرات ضد سرطان بویژه سرطان ریه
۶. اثرات ضد استرس اکسیداتیو
🚫 احتیاط مصرف:
خرفه خام بعلت دارا بودن اگزالات، در مبتلایان سنگهای ادراری احتیاط مصرف دارد.
🖊 دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی ایرانی)
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 درمان وزوز و صدای گوش
🔸توضیحات دکتر زهرا سرباز حسینی، متخصص طب سنتی ایرانی
@dr_z_sarbazhoseini
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 چند روش ساده ماساژ درمانی برای کودکان مبتلا به کولیک
کانال ایتا
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
دکتر خانم
مژده پورحسینی متخصص طب سنتی درقم
🔰دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی🔰
MD.PhD
🌱کانالی با هدف کمک به اصلاح سبک زندگی🌱
👈این کانال توسط ادمین اداره میشود👉
📚ویدئوها،مقالات آموزشی و پکیج ها در سایت
doctorpourhoseini.ir
✋سلام و وقت بخیر خدمت همه شما عزیزان
.
🤔آیا تا بحال به این مساله اندیشید که نان سنگک بهتر است یا بربری؟ تافتون یا لواش؟ چرا بعضی وقتها بعد از خوردن بعضی نان ها معده شما ترش میکند؟ یا یبوست میگیرید؟برای مزاج شما و خانواده تان چه نانی مناسبتر است؟
.
🍞می دانیم که نان ماده ی غذایی اصلی خانوادهها در اکثر فرهنگ ها است به همین دلیل توجه به آن از اهمیت زیادی برای حفظ و تداوم سلامتی برخوردار است.
.
🚑و از طرفی اگر نان بی کیفیت و بد باشد موجب بیماری معده و کبد و منشاء بیماری های بسیار در بدن است.
.
⚠️امروزه برای ماندگاری بیشتر نان، ظاهر مشتری پسند و … در مراحل تهیه نان تغیراتی داده می شود که بعضی از آنها بر کیفیت و سلامتش اثرات سوء گذاشته و زمینه ساز بیماری های جدّی می شوند.
از موارد بالا می توان به این نتیجه رسید که: اصلاح نان قدم اول درمان بسیاری از امراض است.
.
🔰بهترین نان برای سلامتی از نظر طب ایرانی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
.
🌾شرایط زندگی و مشغله های زندگی مدرن که کاشت گندم و آسیاب کردن آن و درست کردن خمیر و به راه کردن تنور و در نهایت تهیه نان را برای اکثر ما تقریبا غیر ممکن کرده است!!
🔅در این پکیج سعی شده تا با در نظر داشتن این شرایط، با زبانی ساده ویژگی های نان خوب را یاد بگیریم تا بتوانیم از میان نان های موجود در بازار، بهترین را برای حفظ سلامت خود و خانواده مان انتخاب کنیم.
.
.
⭐️لینک توضیحات بیشتر و خرید این پکیج از سایت دکتر پورحسینی⬅️ https://b2n.ir/q91221
🌐doctorpourhoseini.ir🌐
⭐️
🛑 آنتی بیوتیکها تاثیری در درمان آنفلوآنزا ندارد
🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: آنتی بیوتیک ها در درمان آنفلوآنزا تاثیر ندارد، افراد در صورت ابتلا به آنفلوآنزا باید با انجام استراحت کافی و نوشیدن مایعات دوره بیماری را سپری کنند
📚https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵
دوستان سلام✋🍁
📣اطلاعیه مهم، آغاز ثبت نام در:
.
دوره های آموزشی طب سنتی ایرانی
.
✅مزاج شناسی
✅نکات مهم رشد کودکان
✅آمادگی های قبل از بارداری
✅پیشگیری از بیماری های زمستانه
.
⭐️مدرس: سرکار خانم دکتر مژده پورحسینی
متخصص طب سنتی ایرانی MD.PhD
.
⏰مدت زمان دوره: 3 جلسه 1.5 ساعته
با ارائه گواهی از انجمن طب سنتی قم
.
👈برای ثبت نام و اطلاع از مکان و زمان شروع دوره لطفا با شماره تلفن
☎️ 32702410_025 تماس حاصل فرمایید.
.
.https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵
- میوه و سیب زمینی درشت نخرید ! ❌
👈🏻هرچه میوه درشت تر نیترات جذب شده آن بیشتر است !
👈🏻نیترات باعث کم خونی، سقـط جنین و انواع سرطانها میشود !
👈🏻هر کیلو سیب زمینی یا پیاز باید 7 تا 8 عدد شود
📚https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵
آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری آنفلوانزا و کرونا
1- آب پنج لیوان
2-بلغور گندم یک فنجان
3-هویج یک عدد
4-پیاز کوچک یک عدد
5- جعفری و شوید تازه هر کدام ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (در بیست دقیقه آخر پخت اضافه شود)
6- نمک و زردچوبه
7- ۲۵ گرم کره حیوانی
8-لیمو عمانی ( در صورت تمایل یک چهارم)
اگر بیمار کم اشتهاست همین سوپ را میل کند و الا همراه سه وعده غذا یک کاسه سوپ خوری میل شود.
این مقدار سوپ برای ۴ نفر می باشد
بیماران در شروع بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماران بستری کرونایی و در دوره نقاهت از این سوپ تا بهبود علائم استفاده کنند.
📚https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵
دو غذای بسیار مفید در ایام همهگیری عفونتهای تنفسی:
1) سوپی که داخل آن بیشتر سبزیجاتی مثل پیاز، اسفناج، گشنیز و جعفری و کمی گزنه و حبوبات و غلاتی مثل ماش و عدس و بلغور جو و برنج باشه، داخل این سوپ هویج یا زردک یا شلغم و یا کدو حلوایی می شه اضافه کرد. این سوپ رو با آلو بخارا یا لیمو عمانی یا زرشک یا کمی آب لیمو و نارنج مزه دار کنید. می توانید به این سوپ بال و کتف پوستکندهی مرغ اضافه کنید
2) نخوداب : به صورت نخود ( که حدود ۶ ساعت خیس خورده) همراه پیاز و کمی مرزه و زیره و شوید کاملا پخته بشه که آب آن کم شده و لعاب بیاندازد داخل این غذا میشه گوشت اضافه کرد و یا بدون گوشت پخته بشه. توجه داشته باشید این غذا بسیار مفید برای تقویت ریه و ضعف جسمانی هست.
📚https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵
🔹در هنگام بروز آلودگی هوا افراد بهتر است از غذاهایی مانند سوپ استفاده بیشتری کنند. آن ها باید از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.
🔹در هنگام بروز آلودگی هوا علاوه بر مصرف میوه های تازه، اسانسشان را مانند پوست پرتقال در هوا پخش یا گلاب را در افشانه ریخته و آن را در هوا پخش کنند.
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
📞📞📞📞 خانم دکتر متخصص
مژده پورحسینی طب سنتی
درقم
بلوار شهید کریمی(بنیاد) - نبش کوچه ی ۲۰ ( روبروی کوچه ی ۱۷) ساختمان آجری قرمز رنگ کنار بوستان
تلفن۳۲۷۰۲۴۱۰ - ۰۲۵