⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔💷لیست محصولات تراریخته موجود در بازار
🔴خوراکیهای تراریخته مورد علاقه بچه ها:
۱) چی توز، ۲) پاپ کرن کچاب پاپریکا، ۳) تافی ترش شومیز، ۴) چی توز توپی، ۵) پفک نمکی مینو، ۶) اسنک پنیری چی توز، ۷)چی توز چرخی، ۸) پفک نمکی سو بان، ۹) پاپ کرن شو فیل، ۱۰) کرانچی چی توز، ۱۱) آبمیوه رانی
🔻همچنین نستله در غذای کودکان از تراریخته ها استفاده میکند ( سرلاک ،شیر خشک نان و،...) برنج وزرا هم ترا ریخته است.
🔴سسهای تراریخته:
۱) سس تک نفره ساواچی، ۲) سس گلوریا، ۳) سس ساواچی، ۴) سس گوجه تبرک
🔴لیست محصولات کارخانه ای تراریخته:
۱) کیک نوشین، ۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی، ۳) نان توشه ،نان سحر،نان تلاش،نان قدس رضوی،۴) بیسکوئیت ویفر ستاک ،بیسکوئیت تالو، ۵) کلوچه نارگیلی، ۶) ویفرنادی، ۷) بیسکوئیت کوپا، ۸) کرم کاکائو فندقی پارمیدا، ۹) کیک دولایه وانیلی، ۱۰)کیک کوپا، ۱۱)کیک اسفنجی چنگولک، ۱۲) ویفر کرمدارسیمرغ، ۱۳)ویفر کرمدار،ویفرلوله ای ناز رول، ۱۴) فرآورده کاکائویی سایرو، ۱۵)دراژه کاکائویی پارمیدا،شکلات تلخ پارمیدا، ۱۶)کیک و کلوچه واردرو، ۱۷) بستنی حیدر بابا، ۱۸) کیک تالو، ۱۹) دراژه کاکائویی، ۲۰) حلوا مسقطی تیرازیس ، ۲۱) بیسکوئیت سبوس دار قهرمان، ۲۲) پیراشکی درنا ،کیک دولایه درنا،کیک کاکائویی درنا،دونات درنا، ۲۳) بیسکوئیت نادین محصول نادی، ۲۴) ویفر کاکائویی اترنو،ویفرپرتقالی سیمرغ، ۲۵) بیسکوئیت سبوس دار کوپا، ۲۶) بیسکوئیت سبزیجات بنیس، ۲۷) بیسکوئیت جوجمانه،بیسکوئیت مینو،بیسکوئیت ستاک، ۲۸) شکورول نادی، ۲۹) نان رضوی، ۳۰) شکلات تلخ برنوتی، ۳۱) تافی ترش شرکت داداش برادر، ۳۲) برنجک پیاز وجعفری داچی، ۳۳) کلوچه کلمپه با مغز کاکائو، ۳۴) ویفر جام شیرین شهد یزد،بیسکوئیت جام شیرین یزد، ۳۵) قطاب حاج خلیفه مدیران، ۳۶) ویفر شکلاتی رامتین، ۳۷) کلوچه جوادیان، ۳۸) مسقطی ترنج، ۳۹) نان شکلاتی رضوی، ۴۰) کیک لایه ای طغرا، ۴۱) شکلات کاکائویی بات بال، ۴۲) نان چوان مخروطی سور بن، ۴۳) کلوچه گردویی آذر لیما،کلوچه آذر لیما لاهیجان، ۴۴) شکلات سمی نوتلا، ۴۵) کراکس کنجدی شیرین عسل
🔴انواع روغنهای تراریخته:
۱)روغن نازگل، ۲) روغن مایع گلدن مایز، ۳)روغن خوراکی غنچه، ۴) روغن خوراکی خزر، ۵) روغن مخصوص سرخ کردنی ورامین، ۶) روغن خوراکی آفتاب ، ۷)روغن نباتی قو، ۸) روغن نگین، ۹) روغن خوراکی فامیلا، ۱۰) روغن مایع تبرک، ۱۱) روغن خوراکی الکا، ۱۲)روغن بهار، ۱۳) روغن طبیعت، ۱۴)روغن نسترن، ۱۵) روغن لادن طلایی، ۱۶) روغن سرخ کردنی اتکا
🔴انواع سویا تراریخته:
۱) پروتیین سویا محرم، ۲) سویای نادر، ۳) پروتیین سویای گلها، ۴)سویای داتیس آرین، ۵) پروتئین سویای اوین، ۶) پروتئین رسویای ان سی، ۷) پروتئین سویای خشمناک، ۸) پروتئین سویای همدل ۹) پروتئین سویای آذوقه، ۱۰) پروتئین سویای برکت، ۱۱) سویای سبحان
🔴انواع مواد غذایی فرآوری شده تراریخته:
۱) سوسیس گوشتیران، ۲) تن ماهی ناتلی، ۳) پودر کتلت آسان، ۴) فلافل منجمد نیمه آماده( روغن سویا تراریخته)، ۵) همبرگر نارسیس، ۶) سوپ الیت، ۷) عصاره مرغ الیت، ۸) کباب لقمه ویژه، ۹) عصاره بره آماده لذیذ، ۱۰) فلافل مارین، ۱۱) پیاز سرخ شده طلایی ( پاکر)، ۱۲) بلغور ذرت ( فرآورده حجیم شده بلغور ذرت)، ۱۳) سوسیس کاربر، ۱۴) همبرگر تامیس، ۱۵)ماکت مرغ گوشتیران، ۱۶) بلغور ذرت مینو، ۱۷) کنسرو لوبیا چیتی، ۱۸) سوپ قارچ آماده، ۱۹) تن ماهی اویلا، ۲۰ ) ناگت مرغ شام شام، ۲۱) سوسیس کیان، ۲۲) سوسیس ویژه صدک
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism_asli
💊💊💊💊💊💊💊💊🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
💠نکات مهم در بادکش گذاری
▪️۱- در بیماری های مختلف، معمولا یک بار بادکش انداختن در هر روز کفایت می کند. در بعضی موارد خاص ممکن است نیاز به تکرار آن در طول روز باشد.( مثلا در مورد سنگ کلیه ای که در مسیر حالب در حال حرکت است، با جا به جا شدن سنگ و عوض شدن محل درد، می توان نقاط جدید را بادکش کرد.) بادکش بیش از حد می تواند منجر به آزردگی پوست شود.
▪️۲- بروز چند عدد تاول در محل بادکش طبیعی است و بعد از چند روز خود به خود بهبود می یابند. توجه داشته باشید که تاول های ناشی از بادکش خیلی دیر جذب می شوند، لذا بهتر است آنها را به آرامی تخلیه کنید.
ایجاد تاول روی پوست بیمار پس از بادکش چند علت عمده دارد:
* ضعف و سستی پوست بیمار.
* زیاد بودن فشار منفی ایجاد شده
* طولانی بودن مدت زمان بادکش.
لذا با کنترل وضعیت پوست طی مدت زمان بادکش و تنظیم مدت زمان بادکش و میزان خلاء ایجاد شده می توان تا حد زیادی از این مسآله جلوگیری کرد. بنابر دیدگاه طبّ سنّتی، بادکش در محلّ، ایجاد حرارت می کند ولذا تاول های ایجاد شده، نوعی سوختگی سطحی و ملایم محسوب می شوند.
▪️۳- در بادکش متحرک(لغزان) افرادی که دارای جوشهای متعدد پوستی هستند احتیاط کنید؛ چراکه گذر بادکش از روی هر کدام از جوش ها ممکن است باعث خروج چرک و خون شود.
▪️۴- کبودیهای ناشی از بادکش، واکنش طبیعی بدن است و جای نگرانی ندارد و طی ۵ تا ۱۰ روز کاملا برطرف می شود. برای رفع سریعتر این کبودی ها می توان از ماساژ موضع بادکش بلافاصله پس از بادکش گذاری بهره گرفت. با کنترل میزان مکش پوست بیمار و تنظیم مدت بادکش، می توان از کبودی شدید پوست جلوگیری نمود. در مورد بادکش صورت، بهتر است از بادکش متناوب(منقطع) کمک گرفت.
▪️۵- در صورتی که بیمار طی بادکش گذاری دچار حالات تهوع، سرگیجه و یا عرق سرد شد؛ بلافاصله بادکش را از بدن جدا کنید و بیمار را به پهلوی راست بخوابانید و پاهای او را به داخل شکم خم کنید. علایم فوق طی چند دقیقه کاملا رفع می شوند. برای رفع سریعتر علایم از یک قاشق عسل خوراکی( به صورت مکیدن) یا یک لیوان شربت عسل استفاده کنید.
▪️۶- میزان مکش لیوان در افراد لاغر و ضعیف باید کمتر از افراد چاق باشد؛ زیرا بادکش شدید پوست آنها، باعث تورم بافتی(التهاب) و اسپاسم(گرفتگی) عضلانی می شود.
▪️۷- طبع بادکش، گرم و خشک است.
▪️۸- بادکش برخی نواحی مانند پهلوها یا پشت کاسه زانو دردناک است و باید در انجام آنها احتیاط کرد.
💠 موارد منع انجام بادکش
۱- روی محل های فعلی فتق.
(اگر بیمار سابقه فتق دارد و از ترمیم کامل آن مطمین نیستیم هم بهتر است در انجام بادکش احتیاط کنیم.)
۲- بادکش مستقیم ستون فقرات کودکان خردسال.
۳- شاید مهمترین مورد منع استفاده از بادکش، در نواحی شکم و کمر زنان باردار است که ممکن است منجر به تحریک انقباضات رحمی شود.
#آموزش_بادکش_درمانی
@Badkesh_darmani
💕✨💕✨💕✨💕✨💕✨💕
https://t.me/Badkesh_darmani
🍾 هر چه میزان سرکه #سکنجبین بیشتر شود، طعم آن #ملس می شود و مزاج آن رو به خنکی میرود و مصرف آن برای فصول یا مناطق گرم و افراد با مزاج گرم مناسبتر است.
🍚 اگر #شکر(عسل یا نبات) آن را زیادتر کنیم مزاج آن رو به گرمی رفته و مناسب تر برای افراد با مزاج سرد خواهد بود.
🌿 همچنین می توان چند شاخه #نعنای تازه و شسته شده به شربت سکنجبین اضافه کرد و سکنجبین نعنائی ساخت که مزاج گرم تری نسبت به سکنجبین ساده داشته و برای رفع #نفخ و بهبود عملکرد تنفس بسیار مفید است.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
🔺🔺🔺🔺روش صحيح بادكش
توسط استاد عزيز شهريار فتحي
@Badkesh_darmani
https://t.me/Badkesh_darmani
🔺🔺🔺🔺🔺#آموزش_بادکش
✍بادکش ماساژ بافتهای عمیق بدون ایجاد دردشدید درفرد است
👌موثر در آزادکردن گرفتگی عضلات
دفع موادسمی از خون ذخیره در عضلات
@Badkesh_darmani
https://t.me/Badkesh_darmani
🔺🔺🔺🔺👈 اهمیت و نقش بادکش در سلامتی و گرم کردن بدن از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
@Badkesh_darmani
https://t.me/Badkesh_darmani
🍾سکنجبین و دوز ان
هر چه میزان سرکه #سکنجبین بیشتر شود، طعم آن #ملس می شود و مزاج آن رو به خنکی میرود و مصرف آن برای فصول یا مناطق گرم و افراد با مزاج گرم مناسبتر است.
🍚 اگر #شکر(عسل یا نبات) آن را زیادتر کنیم مزاج آن رو به گرمی رفته و مناسب تر برای افراد با مزاج سرد خواهد بود.
🌿 همچنین می توان چند شاخه #نعنای تازه و شسته شده به شربت سکنجبین اضافه کرد و سکنجبین نعنائی ساخت که مزاج گرم تری نسبت به سکنجبین ساده داشته و برای رفع #نفخ و بهبود عملکرد تنفس بسیار مفید است.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
📚📚📚📚📚#دستور_مصرف
#نشستن_در_سرکه_بابونه
🍃🌸 هوالشافی
🌼 جهت درمان #عفونت و رفع #سوزش و #خارش و کاهش#التهابات محل، می توان گاهی از دستور نشستن در محلول #سرکه و #بابونه استفاده کرد.
🌼 برای این منظور حدود 4 قاشق غذاخوری بابونه را دم کرده، صاف کنید و در يک لیتر آب جوشیده ولرم بریزید.
🌼 مقدار نصف لیوان سرکه به محلول اضافه نمایید.
🌼 حدود ۲۰ دقیقه در محلول بنشینید.
🔰طبیب خادم طبیعت است.🌱
👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱