eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.3هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔⛔⛔💊💊هوالشافی چرا چای نخوریم؟                                                        سلول های بدن ما دارای تعداد فراوانی پمپ های سدیم و پتاسیم در سطح خود هستند، بوسیله خارج کردن دائمی یون های سدیم از سلول و وارد کردن یون های پتاسیم به سلول، بدین صورت که به ازای سه یون سدیم خارج شده از سلول تنها دو یون پتاسیم به سلول وارد می شود، الکتریسیته داخل و خارج سلول را تنظیم می نمایند و اختلاف پتانسیلی مابین داخل و خارج سلول ایجاد می کنند که در سطح سلول قابل سنجش بوده و حدود 65- میلی ولت می باشد، این اختلاف پتانسیل موجب عملکرد صحیح سلول ها، بخصوص سلول های عصبی در تولید و انتقال تکانه های عصبی می گردد، لذا هر عاملی که موجب کمتر کارکردن پمپ های سدیم و پتاسیم سطح سلول ها شود، می تواند باعث تغییر پتانسیل الکتریکی سطح سلول ها شده و در نتیجه به طور مثال اگر برای تحریک یک سلول 10 واحد انرژی لازم بود حال با میزان کمتر مثلا 7 واحد سلول تحریک می شود که این تحریک پذیری در اعضای مختلف بدن آثار متفاوتی خواهد داشت. به طور مثال در عملکرد سلول های مغزی شخص زودتر عصبانی می شود و تحمل کمتری خواهد داشت و یا ممکن است فرد دچار تشنج گردد. یکی از عوامل کاهش قدرت عملکردی پمپ های سدیم – پتاسیم سطح سلول ها، مصرف چای سبز (برگ سبز چای معمولی) و سیاه است که این پدیده در اثر واکنش انرژی گیر این داروهای گیاهی اعمال می شود. به طور مسلم کاهش قدرت عملکردی سلول های بدن در عملکرد تمام بافت های بدن از جمله بافت همبند، عضلات، سیستم ایمنی، قلب و عروق، کلیه و کبد و سایر بافت ها اثر میگذارد و موجب سوء عملکرد آنها می شود به طور مثال در بافت های همبند موجب سستی سلول های بافت همبند شده و باعث کاهش قوام اعضای بدن می گردد که تبلور این پدیده در شلی دریچه میترال قلب یا بیماری MVP بارز می گردد و  یا در عضلات می تواند هم موجب پرش های غیر عادی عضلات و هم شلی و سستی آنها شود که نهایتا می تواند منجر به بزرگی شکم و بدشکلی و بدحالتی کل بدن در ایستادن و نشستن شود و فرد قدرت عضلانی پایینی در انجام کارهای خود داشته باشد. در خصوص سیستم ایمنی چون سلول های این سامانه شدیدا مصرف کننده انرژی هستند و واکنش چای سبز و سیاه در بدن واکنشی انرژی گیر می باشد، لذا مصرف چای موجب کاهش انرژی این سلول ها شده و می تواند باعث مستعد شدن بدن برای ابتلا به بیماری های عفونی باکتریایی، قارچی، ویروسی و حتی افزایش بروز سرطان ها گردد. مصرف چای می تواند موجب ضعف سلول های پوششی عروق خونی شده و آنها را در مقابل آسیب های وارده از محیط حساس تر نماید و در نتیجه فرآیند چسبیدن پلاکت ها به لایه زیرین سلول های سطحی و ایجاد پلاک های آترومی مسدود کننده عروق قلبی و همچنین سایر عروق تسحیل گردد. با مصرف چای به علت تغییر پتانسیل غشاء سلول های هدایتی جریان الکتریسیته قلب این سلول ها تحریک پذیر از حالت عادی خارج شده و مستعد بروز آرتیمی ها یا نامنظمی های ضربان قلب خواهد شد. خوردن چای در کلیه ها موجب کمتر شدن قدرت عملکرد سلول های توبولهای کلیه شده و در نتیجه کلیه ها نمی توانند بازجذب مایعات و مولکول های مهم را به درستی انجام دهند لذا این فرآیند موجب از دست رفتن این مواد با اهمیت از بدن می شود. همچنین ورم سلول های کلیه ها سایر عملکرد های این سلول ها را تحت تاثیر قرار داده و به طور مثال موجب کمتر ترشح شدن هورمون ارتروپوثیتین از کلیه ها وایجاد کم خونی در اثر نقص در تولید سلول های خونی می گردد. چون کبد عمل اصلی متابولیسم مواد در بدن را انجام می دهد مصرف چای سبز و سیاه باعث کاهش فرآیند متابولیسم مواد در سلول های کبدی و در نتیجه موجب افزایش میزان چربی خون می گردد و همچنین ساخت پروتئین ها را در سلول های کبدی کاهش می دهد و نیز می تواند باعث بیماری کبد چرب گردد که علت اصلی آن کمبود انرژی سلول های کبدی می باشد. به علاوه مصرف چای به علت داشتن اگزلات می تواند هسته اولیه تولید سنگ های کلیوی باشد که به دنبال آن امکان رسیدن آسیب های فیزیکی و عملکردی به کل بدن وجود دارد. مصرف چای به علت تمایل این ماده به چسبیدن به آهن باعث رسوب آهن مفید و قابل مصرف برای سلول ها برای خون سازی شده و درنتیجه یکی از علل کم خونی مصرف چای است. مصرف چای با اختلال عملکرد سلول های سازنده استخوان (استئوبلاست) یکی از علل کم شدن چگالی استخوان ها و ایجاد بیماری پوکی استخوان می باشد. مصرف چای با برخی هورمون های بدن تداخل نموده و می تواند موجب کم کاری و یا پرکاری تیروئید و گاهی افزایش هورمون پرولاکتین گردد و همچنین می تواند نظم هورمون های زنانه مانند استروژن و پروژسترون را برهم زده و باعث بروز اختلالات قائدگی و بی نظمی پریود گردد. چای به علت کاهش متابولیسم سلولی، عملکرد سلول های مغزی را کاهش داده و باعث خواب آلودگی و کرختی می گردد و همچنین از قدرت اراده انسان م
💊💊💊💊⛔️⛔️⛔️⛔️هوالشافی علل رد چای سبز و سیاه علل رد چای از نظر دکتر حسن اکبری الف. دلایل طب جدید: 1. چای رسوب دهنده آهن است و یکی از علل کم خونی، فقر آهن در مردم ما می باشد. 2. چای موجب برادی کاردی مرضی (کاهش مرضی ضربان قلب) است که میزان خون رسانی را به اعضای حیاتی کم می کند و به همین علت شل کننده و کاهش دهنده ی حافظه و عملکرد سلول های مغزی است. 3. چای با کاهش حرکات پریستالتیک روده ها، موجب یبوست است و همین موضوع باعث عدم دفع سموم از طریق مدفوع شده و باعث بروز بیماری های متعدد از جمله افزایش سرطان روده است. 4. چای با هورمون تیروئیدی، پرولاکتین و هورمون های زنانه تداخل دارد. 5. مرکز اغلب سنگ های کلیه، کلسیم اگزالات است که اگزالات آن از چای است. ب. دلایل طب سنتی: 1. چای موجب افزایش سوداست و بنا به فرمایش ابن سینا سودا برادر مرگ است. 2. سودا زمینه ساز بروز سرطان است. 3. یبوست ایجاد شده توسط چای در طب سنتی، به عنوان ام الامراض یا مادر بیماری ها شناخته شده است و می تواند باعث بروز بیماری های متعددی شود. 4. اصلا هیچ داروی گیاهی نباید تا این حد و با این دوز و بصورت عمومی مصرف شود. ج. دلایل اجتماعی و اقتصادی: 1. کاهش عملکرد سلولی مغزی و ذهنی باعث افت اراده ی ملی می شود. 2. اغلب چای مصرفی وارداتی است در حالیکه سایر دمنوش ها داخلی هستند. 3. اغلب شرکت های بزرگ چای دنیا مربوط به کشور های استعمارگر هستند. 4. دلیل وجود سازمان چای چیست در حالی که چای وارداتی است و مضر است ولی ما سازمان زعفران یا گل گاو زبان داخلی خودمان را نداریم.   دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی، دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محقق و مدرس طب اسلامی ایرانی @mosalase_salamat
⛔⛔⛔💊💊💊هوالشافی مصرف چای برای افراد دیابتی: چای (سبز و سیاه) یک گیاه دارویی با طبع سرد و خشک است که در کشور چین حدود 5000 سال قدمت دارد، در ابتدا چای برای موارد خاص بیماریها با طبع گرم به کار می رفت ولی به تدریج به عنوان یک دم جوش تفننی وارد زندگی مردم چین شد و از آنجا به تدریج وارد اروپا و سایر نقاط دنیا گردید. چای به علت داشتن طبع سرد و خشک تمام فعل و انفعالات سلولی را کاهش می دهد و از جمله بر روی مولکول NADH و پمپ های سدیم و پتاسیم اثر مهاری دارد و هم به علت خاصیت آرام بخشی و تخدیر این گیاه هم به دلیل همین خاصیت مهاری روی عملکرد سلولها می باشد به طور مثال: این خاصیت تخدیری روی سلولهای انتقال دهنده پیامهای عصبی باعث کاهش انتقال پیام می شود و یا در سلولهای مغزی باعث کاهش قدرت ادراک و تصمیم گیری و اراده می شود بنابراین ملت هایی که چای مصرف می کنند دارای سطح پایین تری از قدرت عملکرد مغزی خواهند بود لذا به نوعی می توان چای را یک گیاه استعماری نامید که می تواند افیون ملتها باشد و زمینه را برای تسلط استعمارگران و بیگانگان فراهم نماید. چای به علت مهار عملکرد سلولی، می تواند موجب بروز بیماری دیابت و بدتر شدن آن بشود. مکانیزم های دیابتی چای شامل:         الف- افزایش مقاومت به انسولین از طریق کاهش عملکرد مکانیسمهای اندامکهای سلولی و دیواره سلول ها. ب- کاهش تولید انسولین توسط سلولهای بتای جزایر لانگرهانس غده لوزالمعده، به علت کاهش قدرت پروتیین سازی در ریبوزم های شبکه های اندو پلاسمیک خشن داخل این سلولها که به دلیل کاهش انرژی سلولی اتفاق می افتد. ج- مکانیسم سوم اثر مهاری چای (سبز و سیاه) بر روی پمپ های سدیم و پتاسیم سطح سلولها که موجب احتباس سدیم در داخل سلول شده و به دنبال ورود آب از طریق اسمز به داخل سلول موجب ورم سلولی و کاهش متابولیسم قندها در داخل سلول شده و در نتیجه قند خون بالا می رود. بنابراین بیمار دیابتی به هیچ عنوان نباید از چای (سبز و سیاه) استفاده نماید و مادامی که این عادت را ترک نکرده است روز به روز بیماریش بدتر می شود البته در کنار ترک چای (سبز و سیاه) و رعایت 100% مثلث سلامت و مصرف جوشانده های سنتی مانند: گل گاوزبان، زعفران، دارچین توصیه می گردد. مسلماً بیمار باید به جای آب سرد از آب جوشیده تازه استفاده نماید که حرارت آن بالای 37درجه باشد (یا ولرم باشد یا حرارت آن در حد چای باشد) دکتر حسن اکبری متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی
💊💊💊روغن‌های حیوانی بنزین سلولهای قلبی: هوالشافی سلول‌های عضله قلب، برخلاف سلولهای عضله اسکلتی، شامل واحدهای مجزای سلولی هستند و دارای یک هسته بزرگ می‌باشند و در داخل سیتوپلاسم خود حاوی تعداد بسیار فراوانی از میتوکندری ها هستند که برای فعالیت این سلولهای پرکار و خستگی ناپذیر، مادام العمر انرژی تهیه می‌نمایند. برای انقباض این عضلات یون کلسیم و برای انبساط مجدد و آمادگی انقباض بعدی ATP (سوخت سلولی) لازم است که در مورد سلولهای عضله قلب بهترین بنزین سلولی روغن‌های حیوانی هستند زیرا طبیعتاً سلولهای قلبی از اسیدهای چرب آزاد تغذیه می‌کنند که بهترین آن‌ها در چربی‌های طبیعی حیوانی یافت می‌شود، بنابراین کسانی که اصلاً از روغن‌های حیوانی استفاده نمی‌کنند دچار یک بیماری قلبی به نام کاردیومیوپاتی می‌شوند که در اثر کمبود انرژی این سلولها بوجود می‌آید و چه بسا بسیاری از کسانی که نامزد پیوند قلب بعلت نارسایی شدید قلبی هستند اگر روزانه برای صبحانه فقط یک قاشق مرباخوری روغن حیوانی مصرف نمایند سلول‌های سلول‌های قلبی‌شان مجدداً به کار می افتند و دیگر نیاز به تعویض قلب نخواهند داشت. در همین رابطه شرح حال آقای دال-الف که به علت نارسایی شدید قلبی کاندید پیوند قلب شده بود ارائه می‌گردد: آقای دال-الف 67 ساله به علت نارسایی شدید قلبی دیگر قادر به انجام کارهای عادی و روزمره زندگی نبود و به همین علت داروهای شیمیایی زیادی مصرف می‌کرد ولی باز هم روز به روز مشکلش شدیدتر می‌شد، در مراجعه به پزشک، متخصص قلب گفته بود که باید قلب شما تعویض شود ولی چون سن شما بالاست ما اینکار را برای شما انجام نمی‌دهیم و این شانس را به افراد جوان‌تر می‌دهیم و عملاً به ایشان گفته شده بود که برو و منتظر مرگ باش؟!!! با مراجعه ایشان به اینجانب اصلاح تغذیه عمومی و از جمله رعایت کامل مثلث سلامت و جایگزین روغن‌های نباتی جامد، مایع و مخصوص سرخ کردنی با روغن حیوانی اصل پیشنهاد گردید و الان بیمار پس از حدود شش ماه به زندگی عادی و حتی ورزش بازگشته است. به امید اینکه دیگر بیماران قلبی هم با رعایت دستورات طب اسلامی­ - ایرانی سلامت خود را مجدداً بدست آورند.   دکتر حسن اکبری متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی و محقق طب اسلامی -ایرانی @mosalase_salamat
📚📚📚📚⛔️⛔️⛔️💊💊💊هوالشافی چگونه مصرف آب سرد زیاد باعث مرض قند می شود کار کرد صحیح بدن ما بستگی به کار کرد صحیح سلولهای بدن ما دارد و کارکرد صحیح سلولهای بدن بستگی به انرژی سلولی دارد و منشاء انرژی سلولی در تغذیه سلولی می باشد. آب سرد در سطح سلولی، میزان الکتریسته سلولی و حرارت سلولی را کاهش می دهد، کلیه واکنش های سلولی و مهمتر از همه عبور الکترون ها از مولکول NADH سلولی را مهار می نماید و بنابراین عملکرد گیرنده های انسولینی در سطح تمام سلولهای بدن را ضعیفتر از حالت طبیعی می نماید، مقاومت به انسولین را بالا می برد و از طرف دیگر تولید انسولین را در سلولهای بتای جزایر لانگرهانس غدهء لوزالمعده یا پانکرانس کاهش می دهد و همچنین موجب کاهش قدرت متابلیسم یا سوخت و ساز قندها یا کربوهیدرات ها در سلولها می گردد. در چنین حالتی امروزه به جای اصلاح تغذیه و آشامیدنی های مورد مصرف بیمار، متاسفانه با تجویز داروهایی مثل گلیبن کلامید که سلولهای آسیب دیده بتای لوزالمعده را شلاق می زند تا باعث تحریک و آزاد سازی مقادیر بیشتر انسولین شود و یا متفورمین که با مهار تولید انرژی توسط میتوکندری ها در واقع سلولها را فلج می نماید تا مقاومت آنها نسبت به انسولین کم شود، می خواهند مشکل را حل کنند که البته فقط یک غوز بالای غوز بیشتر نیست و مشکل درونی سلولها که همانا اختلال در عملکرد متابولیسم آنهاست به هیچ وجه با این داروها حل نمی شود و از طرف دیگر به بیمار رژیم های غذایی و آشامیدنی داده می شود که دقیقاً بعلت واکنش های انرژی گیر در سلولهای بدن اوضاع سوخت و ساز و متابولیسم سلولی را باز هم بدتر می نمایند از این رژیم ها می توان به توصیه به مصرف زیاد ماست، شیر، ماست خیار، چای سبز و سیاه، سالاد فراوان، مصرف گوشت مرغ، ماهی، گاو، مصرف روغن های نباتی مایع، هندوانه، میوه های ترش و بدون قند، گوجه فرنگی، خیار، کاهو، دوغ فراوان و مصرف سفیده تخم مرغ و از همه بدتر مصرف فراوان آب که در واقع تیر خلاصی خواهد بود بر مغز سلولهای بیچاره فرد دیابتی که در مجموع این دستورات روز به روز اوضاع او را وخیمتر کرده و مرتباً قند بالاتر رفته و نیاز به مصرف داروها بیشتر می شود و سلولهای بیمار با اثر تخریبی داروهای شیمیایی مثل گلیبن کلامید و متفورمین باز هم بیشتر رو به مرگ حرکت می کنند و در نهایت این چرخه معیوب بیماری را که می شد به راحتی درمان شود، از پای در میاورد. در این میان بعضی ها فکر می کنند مشکل دیابت فقط بالا بودن قند خون است و کاری به مشکل اصلی داخل سلولها که عملکردشان مختل است ندارند و شروع می کنند به تجویز داروهای جورواجور گیاهی طب سنتی و کاری به اصلاح تغذیه بیمار ندارند و کاری به آب خوردن او ندارند که این هم یک خطای بزرگ در درمان دیابت توسط طب سنتی ها ست. البته خیلی ها می دانند که محور و پایه اصلی درمان ریشه ای دیابت در اصلاح خوردنی ها و آشامیدنی ها است و نه معجونی از داروهای گیاهی و یا شیمیایی، بعضاً شنیده می شود عده ای بدون پایه و اساس علمی با اخذ مبالغ زیاد از بیماران با دادن معجون های پیچیده مدعی درمان دیابت هستند که به نظر می رسد این معالجین نمی توانند اختلالات متابولیسم و سوخت و ساز سلولی را بر طرف کنند و در دراز مدت به ضرر سلولهای بدن تمام خواهد شد. به قول ابوعلی سینا که می فرماید: اگر طبیبی قبل از اصلاح تغذیه بیمار دست به دارو ببرد انگار به قتل بیمار جرأت یافته است، لازم است همه بیماران عزیز دقّت داشته باشند که اولاً گول تبلیغات افراد سود جو و فرصت طلب را نخورند و در ثانی با اصلاح ساده تغذیه و با رعایت مثلث سلامت و دستورات ساده رژیم تقویتی افراد دیابتی سایت، بیماری دیابت خود را به تدریج و آرام آرام ولی به طور ریشه ای و اساسی حل کنند و مبالغ هنگفتی را که مدعیان از آنها طلب می کنند، صرف تهیه خوراک خوب برای خانواده نمایند.   دکتر حسن اکبری متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی 🔷لینک کانال مثلث سلامت در پیام رسان سروش👇👇👇 https://sapp.ir/mosalase_salamat
📚📚📚📚📚💊💊💊 👌‌‌‌‌‌5 گیاه قدرتمند برای تقویت استخوان: 👈اسفناج: ضد پوکی 👈کنـــجد: ضد درد و التهاب 👈بــــادام: استحکام استخوان 👈تخم کتان: ضد تحلیل بافت ها 👈کلم بروکلی: تامین کلسیم @drzohoor_matab
📚📚📚در ساعت 9 شب عملیات هضم وجذب غذا به کندی انجام می شود این مسئله می تواند خیلی خطرناک باشد چون باقیمانده غذا به مخاط روده حمله کرده و مخاط روده را دچار آسیب می کند. پس برای هضم بهتر وعده ی غذایی شام خود را اویل شب مصرف کنید تا هضم کامل صورت بگیرد ۰۳۱۳۲۳۳۳۰۰۸ 09135605321 @drzohoor_matab
📚📚📚💊💊💊کمبود استروژن می تواند موجب نامنظم شدن نابارور شدن افزایش دردهای شکمی افزایش یاکاهش خونریزی درعادت ماهانه شود مواد غذایی حاوی استروژن ✅تخم کتان، رازیانه،تخمه‏ آفتابگردان،سویا،سیب،خرما آب کردن کیست، رفع مشکلات قاعدگی و ناباروری در مطب دکتر ظهور @drzohoor_matab 03132333008 09135605321
💊💊💊💊✍پروتئین های گیاهی برای افزایش عضلات! 👈بادام درختی 👈بادام زمینی 👈تخم شربتی 👈جوانه گندم 👈نخود سبز 👈سبزیجات 👈عدس 👈جو @giahdarooieshafa
💊💊💊💊👤 دکتر حسن اکبری: کسانی که بیماری‌هایی همچون ، ، ، ، و دارند، فقط آب‌جوش مصرف کنند ‌‌‌ ✅‌‌‌آب‌جوش ناقل و حامل انرژی است ‌‌‌ ☘کانال رسمی 📲 @mosalase_salamat
💊💊💊⛔⛔⛔⛔😳بعضی از انواع چای‌های خارجی دارای مواد افزودنی طعم‌زا، رنگ و مواد تخدیری هستند و همین مطلب است که باعث می شود برای بیماران بسیار مشکل باشد و چند روزی هم در صورت ترک چای سردرد و ناراحتی روحی ناشی از وابستگی به این ماده ایجاد می شود. 👈به هر حال با ترک چای می‌تواند از عوارض متعدد سوء مصرف این گیاه در امان بود و می‌توان به جای چای از ده ها نوع جوشانده و استفاده نمود  👤دکتر حسن اکبری متخصص دانشیار دانشگاه علوم پزشکی محقق اسلامی 📲 @mosalase_salamat