eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.3هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️امام کاظم علیه السلام: هر کس می خواهد خوردن ماست ضررش نزند، روی آن زنیان بریزد. الکافی،ج۶،ص۳۳۸ @soroshesalamati
آیا تابحال افغانی که عینک بزند،دیده اید؟ خیر چون ازکودکی هر روزهویج مصرف می کنند هویج پخته هم هضم راحت هم جذب بهتری دارد @soroshesalamati
⛔️علت کیست هاسردی هاست بویژه برای بانوان درضرب المثل داریم : درمان گرمی به دانه ناری درمان سردی به دکان عطاری یعنی گرمی رامی توان بادانه اناری درمان کردولی سردی شایدبه اندازه یک دکان عطاری کارببرد @soroshesalamati
چند نکته از تغذیه غلط در زیر به چند نکته از تغذیه غلط اشاره میگردد : 1- خوردن روزی 6 تا 8 لیوان مایعات ( این مطلب بزرگترین فاجعه ای بود که در رژیم ایرانی ها قرار گرفت ) 2- جایگزین کردن سالاد به جای سبزی. 3- جایگزین کردن مرغ و ماهی به جای گوشت گوسفند . 4- جایگزین کردن روغن نباتی به جای روغن حیوانی-روغن دمبه-روغن زیتون-روغن کنجد. 5-رواج عمل سزارین به جای زایمان طبیعی 6-رواج دادن عملهای بی مورد و نابجا جای حجامت و زالو درمانی 7-گرفتن سبوس نان ، به بهانه ی سبکتر شدن و قابل استفاده شدن برای دیابت یها و بیماران خاص . 8-پشت میز غذا خوردن ، به جای روی زمین غذا خوردن 9-عدم نظارت به کشاورزان در تعیین مقدار کود مصرفی برای زمین های کشاورزی 10-رواج دادن دارو های اعصاب و روان 11-جای گزین کردن لامپای کم مصرف به جای لامپهای رشته ای 12-خوردن سویا و عدس به جای گوشت گوسفند ( با این عنوان که : عدس و سویا ، گوشت گیاهی هستند) 13-مرغ هایی که به زور دارو زنده هستند . ۱۴- حمام رفت و طهارت کردن در دوران قاعدگی(اگر بانویی این کار را انجام دهد ، روز خوش نخواهد دید)کیست های رحمی ،عفونت ها نتیجه این رفتاراست ۱۵-بستن لوله در زنان و مردان . @soroshesalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 درمان روزنه های باز روی صورت(منافذ درشت) در طب سنتی «حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی ایران» @soroshesalamati
⛔⛔📚📚چرا نفخ می‌کنیم؟ عارضه نفخ معده از جمله مشکلات گوارشی آزاردهنده‌ای است که عوامل مختلفی در بروز آن موثرند. افرادی که از عارضه نفخ معده رنج می‌برند اغلب از این وضعیت شکایت می‌کنند که هوای زیادی داخل دستگاه گوارششان حبس شده یا تصور می‌کنند توپ بسکتبال در شکم‌شان گیرافتاده یا این حس را دارند که قسمت میانی بدنشان مملو از آب شده است. به هر حال نفخ معده برای هیچ‌کس تجربه خوشایندی نیست. متخصصان گوارش تاکید دارند که مشکل نفخ معده به ندرت حاکی از وجود مشکل جدی در بدن است و به طور معمول پس از گذشت چند ساعت برطرف می‌شود. برخی از عادات غلط و نادرست که عامل تشدید این مشکل هستند به شرح زیر است: - تند غذا خوردن: سرعت زندگی در عصر مدرن، افراد را مجبور می‌کند تمام کارهای خود را شتابزده انجام دهند. به هنگام غذا خوردن اغلب مقداری هوای تولیدکننده گاز معده نیز بلعیده می‌شود که همین امر موجب باد کردن معده می‌شود و هرچه سریعتر غذا می‌خورید هوای بیشتری می‌بلعید. با این حال هوای محبوس شده در معده تنها دلیل بروز نفخ معده نیست. زمانی که سریع غذا می‌خوریم، خوردنی‌ها به خوبی جویده نمی‌شوند و این وضعیت موجب می‌شود قطعات بزرگتری از غذا به معده وارد شوند و هضم آنها مدت زمان بیشتری طول می‌کشد و این وضعیت نیز به نوبه خود به نفخ معده کمک می‌کند. - عادت به مصرف نوشابه و نوشیدنی‌های صنعتی: مصرف نوشابه موجب می‌شود معده ورم کند چراکه حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی است که قابل هضم نیستند و اگر نوشابه، گازدار هم باشد این وضعیت تشدید می‌شود. - مصرف زیاد نمک: به گفته کارشناسان حتی سالم‌ترین ساندویچ‌ها نیز حاوی سدیم هستند و مصرف نمک زیاد می‌تواند عامل نفخ‌زا در معده باشد. مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا توصیه می‌کند میزان نمک مصرفی باید کمتر 2300 میلی‌گرم باشد تا از نفخ ناشی از مصرف سدیم جلوگیری شود. - مصرف کلم خام: با وجود آنکه کلم حاوی ویتامین‌های ضروری برای بدن است اما مقدار زیادی فیبر خوراکی در آن وجود دارد و به همین دلیل تجزیه شدن آن به سختی انجام می‌شود و مصرف آن به صورت خام موجب ایجاد گاز در معده می‌شود. - مصرف بیش از حد خوراکی‌های بسته‌بندی: این مواد حاوی سدیم هستند تا بتوان مدت زمان نگهداری آنها را افزایش داد و مصرف سدیم زیاد نیز به نوبه خود ایجادکننده نفخ در معده است. به همین دلیل کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند بهتر است به جای مصرف خوراکی‌های فرآوری شده از خوراکی‌های طبیعی که حاوی میزان سدیم پایین هستند، استفاده شود. - مصرف خوراکی‌های رژیمی و کم‌کالری: قندهای مصنوعی در تولید انواع مواد خوراکی رژیمی همچون نوشیدنی‌ها، آدامس و شکلات استفاده می‌شوند اما مصرف خوراکی‌های بدون کالری یا کم‌کالری خود عوارضی به همراه دارد. در حالی که سازمان غذا و داروی آمریکا قندهایی با کالری صفر را جایگزین مناسبی می‌داند اما این قندها به شدت نفخ‌زا هستند. شیرین‌کننده‌های مصنوعی مدت زمان زیادی داخل معده معلق می‌مانند زیرا سیستم گوارشی قادر به هضم آنها نیست و همین امر موجب تورم و نفخ معده می‌شود. - مصرف بیش از حد حبوبات: انواع حبوبات شامل نخود، لوبیا و عدس منبع غنی از پروتئین گیاهی به حساب می‌آیند. متاسفانه کربوهیدرات‌های موجود در حبوبات غیرقابل هضم هستند و به همین دلیل ویژگی نفاخ بودن از مشخصه‌های اصلی این گروه از موادغذایی است. - جویدن آدامس یا مکیدن آبنبات: جویدن آدامس یا مکیدن آبنبات سفت می‌تواند راه مناسبی برای کاهش وزن یا ترک سیگار باشد اما موجب می‌شود مقدار زیادی هوا وارد معده شود. - نزدیک بودن زمان مصرف وعده غذایی شام با ساعت خواب: دراز کشیدن فرآیند هضم غذا را مختل می‌سازد و به همین دلیل در صورتی که با معده سنگین به خواب روید، موجب می‌شود دستگاه گوارش به سرعت مواد خوراکی را هضم نکند و هنگام صبح با مشکل نفخ معده از خواب بلند شوید. به همین دلیل کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند سه تا چهار ساعت پیش از خوابیدن وعده غذایی شام مصرف شود. - عدم توجه به آلرژی‌زا بودن برخی خوردنی‌ها: برخی از آلرژی‌ها و حساسیت‌های غذایی دلیل کمتر شناخته‌شده‌ای برای تورم معده هستند. افرادی که به گندم آلرژی دارند و نمی‌توانند گلوتن را هضم کنند، اغلب با مشکلات گوارشی و نفخ مواجه می‌شوند. همچنین در صورتی که به لاکتوز آلرژی داشته باشید با مشکلات گوارشی روبه‌رو خواهید شد. اگر دچار عارضه نفخ معده هستید اما هیچ یک از این فاکتورها نمی‌تواند علت آن باشد لازم است با پزشک مشورت کنید تا آزمایش‌های مربوط به شناسایی آلرژی‌های غذایی انجام شود. @soroshesalamati
✅معاونت پژوهشی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن علمی طب سنتی ایران برگزار می کنند: 🔰کارگاه مجازی آشنایی با مرور سیستماتیک و متاآنالیز 🟣مدرس : 🔶دکتر عذرا طباطبائی ملاذی استادیار فارماکولوژی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران 🔹اهمیت و ویژگی های مرور سیستماتیک 🔹چگونه سیستماتیک ریویو بخوانیم و بنویسیم؟ 🔹اجزا و مراحل مرور سیستماتیک 🔹چک لیست و فلوچارت PRISMA 🟢ویژه دستیاران و فارغ التحصیلان طب و داروسازی سنتی ایران 🟠شهریه: 100 هزار تومان واریز به کارت بانک رفاه 💳5894637000056199 🗓16 تا 19 اسفندماه 1399 ⏰ 15:30 تا 17:30 📞 ثبت نام: 02188993656 داخلی 124 و 126 📱 واتساپ: 09100198377 🔴لطفا تصویر فیش واریزی واتساپ شود.
🔰 دردهاي پيش از 🔸بسیاری از خانمها مجموعه علائمی را در روزهای پیش از قاعدگی تجربه می کنند مانند درد شکم. درد کمر. تهوع . تغییرات خلقی و سردرد 🔹نکته جالب اینجاست که اغلب خانمها پذیرفته اند که پیش از قاعدگی بخشی از طبیعت بدن هست و باید هرماه منتظر عبورش بود ! در حالیکه اینطور نیست. با اصلاح مزاج رحم این علائم به شدت کاهش پیدا می کند و در مواردی کامل رفع می شود. 🔸یکی از شایعترین این علائم سردرد دوران قاعدگی است که در مواردی پیش از شروع خونریزی و در مواردی پس از گذر از روزهای اول خونریزی شروع می شود. دیده شده در اغلب بیماران با اصلاح مزاج مغز و رحم سردرد ها از هردو نوع بشدت کاهش پیدا می کند. آنچه مسلم است اینکه حملات سردرد مکرر باید حتما توسط همکاران محترم متخصص مغز و اعصاب بررسی و موارد پرریسک رد شود. 🔹در بعضی مزاجها مصرف دمنوش یا ، در برخی موارد مصرف زرده تخم مرغ و شیره انگور ، گاهی ترکیبات ...‌ کاملا بسته به مزاج عمومی شما و همچنین مزاج رحم و تخمدانها درمانهای سردرد پیش و پس از قاعدگی براتون انجام خواهد شد. ✔️شما می توانید با اصلاح مزاج ،سردرد دوران قاعدگی را کاهش بدهید و یا برای همیشه از آن رها شويد. 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
🌅فواید شکر سرخ ملین و روان کنندۀ شکم برای حلق و سینه و ریۀ خشک مفید است. چرا که جلا دهندۀ رطوبات آنهاست. به عمق بدن بسیار سریع نفوذ می کند و برای تقویت ارواح و قوای جسمانی و نیز کبد مفید است. تحلیل برندۀ بادهای روده است و نیز تقویت کنندۀ میل جنسی است. شکر سرخ خون صالح تولید می کند و موجب استحکام اعصاب و استخوان ها می شود و از پیری زودرس پیش گیری می کند شکر سرخ یا زرد دافع خلط سودا ، عامل افسردگی و سرطان ها است و اما شکر مصرفی سفید رایج مولد خلط سودا می باشد. 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati
📚📚📚بسم الله الرحمن الرحیم گرفتگی عضلانی آیا تاکنون دچار گرفتگی عضلانی و یا قفل شدن مفاصل انگشتان دست ، انگشتان پا یا فک و ...شده اید ؟ علت چیست ؟ تاکنون دلایل بسیاری برای گرفتگی عضلانی و قفل شدن مفاصل مورد بحث قرار گرفته است . اما تحقیقات اخیر نشان می دهد دریافت کالری بیش از نیاز بدن در یک وعده غذایی یا در طی روز باعث افزایش قند خون حتی در افراد غیر دیابتی می‌شود. افزایش قند خون باعث غلیظ شدن بدن می‌شود . گرفتگی عضلانی و قفل شدن مفاصل بر اثر افزایش قند خون و غلیظ شدن بدن است . مواد قندی مثل خرما ، عسل ، شکر و انواع شیرینی جات بیشترین تأثیر را در گرفتگی عضلانی و قفل شدن مفاصل دارند . آرد بدون سبوس باعث غلیظ شدن بدن و گرفتگی عضلانی و قفل شدن مفاصل می شود . درمان سبوس برنج ارگانیک ، سبوس گندم ، پودر جوانه ارزن ، پودر جوانه جو سبوس و جوانه جز مواد غذایی کم کالری محسوب می شوند . علاوه بر آن از افزایش قند خون پس از مصرف غذا جلوگیری کرده و غلظت بدن را در حد متعادل حفظ می کنند . بدین وسیله سبوس و جوانه از گرفتگی عضلانی و قفل شدن مفاصل پیشگیری و درمان می‌کنند . @mahsolatekosarدرتلگرام الحمدلله علی ما هدانا
🌾 جوانه ارزن 🌾 ۲۱. موثر در کاهش فشار خون ۲۲. موثر در کاهش تپش قلب ۲۳. موثر در کاهش کلسترول ۲۴. موثر در کاهش تری گلیسیرید ۲۵. موثر در پیشگیری از تصلب شرائین ۲۶. موثر در درمان کبد چرب ۲۷. موثر در درمان انواع کلیت ۲۸. برطرف کننده دل درد ۲۹. برطرف کننده نفخ شکم ودل پیچه ۳۰.بر طرف کننده عفونت های معده و روده ادامه دارد ... @Mahsoolat_kosar @mahsolatekosarدرتلگرام