eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.8هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کاهنده‌های # تب برمبنای طب سنتی ♻ مواردیکه در کاهش تب مجرب بوده‌اند عبارتند از: 🔺خرفه یا تخم آن 🔺سیب 🔺زرشک یا آب زرشک 🔺انار یا آب انار 🔺سویق شسته 🔺سویق سنجد 🔺سویق عدس 🔺فالوده سیب و عسل 🔺سویق و شکرسرخ و آب خنک 🔺شربت خاکشیر و شکر سرخ 🔺عسل سرد و آبلیموی تازه طبیعی 🔺کاسنی 🔺عرق بید 🔺لعاب عناب 🔺عدسی 🔺آش دوغ 🔺آش خرفه 🔺آش برگ چغندر 🔺سوپ جو 🔺سوپ گشنیز 🔺کدو حلوایی 🔺مالیدن حنا کف پا فقط به مدت ربع ساعت 🔺 گذاشتن پیاز له شده کف پا ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
فرانسوی ها میگویند: "در هجده سالگی چهره ای دارید که طبیعت به شما داده است، در چهل سالگی چهره ای را دارید که خودتان برای خود ساخته اید." پس عزیزم حواستون به پوستتون باشه⭕️ 💓🍃 🍃💓 @nargs18
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ترکیب هاضوم بر مبنای طب اسلامی برای بازسازی گوارش چیست ؟ طبرسی از پیامبر(ص) نقل میکند: پیامبر(ص) زنیان، آویشن و سیاهدانه درخواست کردند، هرگاه چیزهایی که سفید بودند مانند پی، دنبه و سفیده تخم مرغ یا غذاهای سنگین مصرف می‌کردند این مرکب سه گانه ( سیاه دانه ، زنیان و آویشن) را پس از آن می‌خوردند، این مرکب را با نمک دریا پیش از غذا میل می‌کردند و می‌فرمودند: هنگامی که اینها را بخورم اهمیت نمی‌دهم پس از آن چه غذایی میخورم  و همیشه تکرار می‌کردند: این ها ( مرکب چهارگانه) معده را تقویت و بلغم را برطرف میکند و سبب پیشگیری از لقوه ( انحراف صورت، دهان، چشم و …) می‌شود. خواص داروی هاضوم : 1- تمام بیماری های معده مانند سنگینی, عدم هضم غذا، رفلاکس و سوزش معده و تقویت آن 2- شکم درد 3- بوی بد مدفوع 4- قطع کننده بلغم 5- عامل پیشگیری از لقوه 6- جلوگیری از تهوع 7- افزایش اشتها 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ترکیبات هاضوم : 1- آویشن 1 واحد 2- سیاهدانه 1 واحد 3- زنیان 1 واحد 4- نمک طبیعی به مقدار نیاز روش ساخت: 1- آویشن و زنیان را آسیاب کرده و با سیاهدانه مخلوط نمایید سیاهدانه آسیاب نشود زیرا پس از مدتی تولید سم میکند 2- مواد فوق به مقدار برابر با هم مخلوط شود نکته : بهتر است دارو به صورت خشک مصرف گردد روش مصرف: یک قاشق چاى خورى همراه نمک در شروع غذا، ویک قاشق چاى خورى در پایان غذا میل کنید. ⛔️⛔️ملاحظات: مصرف این دارو برای خانم های باردار ممنوع میباشد .
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷آب نیسان الان اب نیسان را برای درمان تهیه کنید غافل نشوید دعای اب نیسان درمفاتیح الجنان درج شده است
👈درمان اسهال خونی👉 ابوحمزه ثمالی می گوید: مردی به امام باقرعلیه السلام از اسهال خونی شکایت کرد. امام علیه السلام به او فرمود: از خاک ارمنی بردار و با آتشی ملایم آن را بپز و سرخ کن. سپس استفاده کن که اسهال قطع می شود امام باقرعلیه السلام فرمود: قدری از گِل ارمنی بر روی آتش گرم کنید و به بیمار اسهال بخورانید که وضعیت درونی اش آرام خواهد گرفت. 🇮🇷خاک سرخ یا گل ارمنی از جمله خاک هایی است که در طب سنتی برای درمان، مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهم ترین کاربردهایش خاصیت ضدخونریزی آن است که از آن برای کاهش خونریزی افرادی که دچار جراحت می شدند، استفاده می کردند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🗣🗣پرسش درباره گرفتگی بینی و بادها درگوشها سوال:: من هرموقع روزه میگرم بینی ام کیپ میشه وحالت سرما خوردگی میگیرم علتش چیه چون اذیت میشم ماه رمضون وروز های غیر که روزه دارم خیلی اذیت میشوم پاسخ 📞📞 🇮🇷🇮🇷سلام وقتی روزه میگیری اب بدن کاهش یافته و بخارات به سمت بالا تنه فعال تر میشه یعنی روده بزرگ خشک شده و چربی به شکل بخارات درمجرای بینی و گوش و دهان مضاعف میشه و خارش و کیپی بینی و خارش و باددز گوش رخ میدهد و این حالت عموما دربعدازظهرها تشدید میشود پس مصرف سوپ ها و تخم خرفه و تخم شربتی بعدافطاربرای شما بیشترمیشود شما با خوردن گرمیجات هم مثل ادویه جات و ملون و انبه و اناناس و عصبانیت معمولا گرفتارمیشوی پس شما درگوارش غلبه خلط صفرا را با بی آبی دارید و باید تغذیه دموی یعنی گرم و تر بیشترمصرف کنی و مغزت و بینی را روزی یکبارروغن بادام شیرین یا زیتون بمالی و به هنگام استحمام چنددقیقه روغن بابونه به کل بدن بمالید و سپس باشامپو سبوس برنج بشورید و شربت خاکشیر با تخم خرفه درناشتا توصیه میشود
📚بروزحساسیتهای احتمالی با خوردن قمبوزه جانا خربزه ها طالبی درناحیه های 🔻 خارش گوش باددربینی و کیپ شدن بینی درد و یا خارش درتاج سر خارش گلو ورم گلو خارش پوست خارش مقعد فعال شدن بواسیر افت دهان ترکیدگی پاشنه نازک شدن پوست دست و...... 💊راهکارها افراد صفراوی و دارای خشکی پوست و دارای آلرژی درمصرف میوه های اب داربالا پرهیز‌کنند مگر حداقل ۲- بعد از خوردن این نوع میوه حداقل یکساعت بعد عرق کاسنی و یا یک قاشق اب لیموی لیمو تازه میل شود
سازمان بهداشت جهانی: وضعیت اضطراری کرونا به پایان رسیده است @Farsna - Link
🔴 تقویت معده با ✍چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است. طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی و است به همین دلیل می‌تواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبه‌ی سردی و تری یا بلغم، و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می‌شود. خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 گرمی و داغی کف پا ✍ افراد زیادی از داغ شدن کف پا زجر می‌کشند که در صورت آسیب و بیماری این امر تشدید می‌شود. 🔹 مهمترین علت این معضل غلظت خون و سوختن اخلاط در کبد و رسوب مواد زائد در عروق پا است که معمولاً همراه با ضعف و احساس سوزن سوزن شدن کف پا خود را نشان میدهد و ممکن است ایجاد عدم تعادل کند. 🔹 علتش غلبه صفرا و سوختن خلط صفرا و تبدیل شدن آن به سودا است که این افراد نباید در مصرف غذاهای گرم و خشک افراط کنند. 🔹 درمان: 1. روغن مالی و ماساژ ناحیه کبد و کف پا با روغن بنفشه با پایه بادام شیرین، هر بار به مدت 5 دقیقه است. (حداقل یک هفته) 2. نیم ساعت قبل از ناهار و شام یک لیوان آب سیب با یک قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین 3. پرهیز از خوردن شوری‌ها، تندی‌ها و تلخی‌ها 4. حجامت عام البته به تشخیص طبیب حاذق ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅لواشک ؛ بخوریم یا نخوریم؟! ✍لواشک و فرآورده های ترش مزه، مزاجی سرد و خشک دارند. لواشک که بهداشتی و خانگی و با استفاده از میوه های سالم تهیه شده باشد، مصرف به اندازه و به جای آن ملین اشتها آور کاهش حدت صفرا و خون کاهش عطش و تشنگی می باشد. ❌در صورتی که زیاده روی در مصرف آن تضعیف کننده ی سیستم عصبی، دستگاه گوارش، رحم و اعضای تناسلی،پوست، کاهش رشد کودکان و ضعف و بی حالی ایشان می شود. ✍️دکتر رقیه زارع (متخصص طب سنتی ایرانی) ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴یکی از مشکلات شایع بین کودکان 3 تا 6 سال درد ساق پا است ✍کمبود کلاژن و کلسیم و یا کمبود خونِ استخوان از علل این درد می‌باشد برای تامین این مواد غذایی بدن حتما روزانه سنجد و یا سویق سنجد را به فرزندانتان بدهید. سویق سنجد باید تفت داده شده و رنگ تیره داشته باشد. سویق سنجد رنگ روشن یا تقلبی است و یا تفت داده نشده و خام است که این باعث نفخ و دل درد خواهد شد 1قاشق غذاخوری آن را به صورت خشک مصرف کند یعنی در یک کاسه یا کف دست او بریزید که کم‌کم آن را مصرف کند، اما اگر نشد همراه با آب کم و مقداری عسل میل کند. همچنین می‌توانید با این سویق سنجد ، حلوا درست کنید یا به ازای 1 کیلو آرد 100 گرم سویق سنجد را با آرد مخلوط کنید و نان و کیک و... بپزید ماساژ ساقِ پا بسیار خوب است و در خون‌سازی (برای هر سنی) و رشد قدی کمک کننده می‌باشد ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅