💊💊💊💊گرمازدکی با مصرف
✅ ماءالشعیر طبی: باران در کویر و ضد خشکی بدن صفراوی
🖊بقلم دکتر مجید انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
کسانی که مزاج گرم و خشک دارند و بخصوص نوجوانان، ممکن است در تابستان برای تعدیل گرمی و خشکی نیاز به تدابیر ویژه داشته باشند. بدین منظور میتوان ماءالشعیر طبی را برای تعدیل حرارت مفرط، و حفظ رطوبتهای بافتی، و تسکین تشنگی توصیه کرد. این ماءالشعیر با ماءالشعیر صنعتی متفاوت است و میتوان آن را در منزل تهیه کرد.
دستور تهیه ماءالشعیر طبی بطور ساده و عملی و مناسب چنین است:
۵۰ گرم جوی پوست کنده سالم (نه پرک و نه نیمکوب) را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن چهار لیوان (یک لیتر) آب بیفزایید، درب ظرف را بگذارید و آن را با حرارت ملایم، آهسته آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و پخته برسند. این زمان به طور متوسط ۵۰ دقیقه طول می کشد. پس از آن، تا این جوشانده سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنکی قرار دهید تا سرد شود. از این چهار لیوان آب، بیش از سه لیوان «جوآب» یا همان ماءالشعیر طبی به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
@hikmatbasedmedicine
نوشیدن این مایع می تواند فرد را در برابر استرس گرمایی و تشنگی محافظت کند و به کسانی که مزاج گرم و خشک دارند کمک میکند تا رطوبت بدنشان بهتر حفظ گردد و از خشکی پوست، زردی رنگ پوست بدن، گودافتادگی چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریک پذیری عصبی، و آزردگی های کلیوی احتمالی پیشگیری شود.
⛔️البته کسانی که معده سرد و/یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
نقل این نوشتار، بدون کم و زیاد، و بدون حذف لینک کانال بلامانع است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
✅ ناگفتههایی درباره ماءالشعیر طبی
🖊 دکتر مجید انوشیروانی
ساخت ماءالشعیر طبی در خانه بسیار ساده است ولی برای همین کار ساده، دستورها و شیوههای مصرف گوناگونی ترویج میشود که گاهی نشانگر غفلت نویسندگان و گویندگان از حدّ متوسط روزانه نوشیدن ماءالشعیر، آستانه زمان قابل نگهداری آن، و نقش مورد انتظار از آن (جالی، مسکن عطش، مرطّب، مدرّ، مبرّد، مغذّی) میباشد. متاسفانه گاهی برخی متخصصان هم در این امور چندانکه بایسته و شایسته است دقیق و باریکبین نیستند.
دستوری که من برای ساخت ماءالشعیر طبی پیشنهاد میکنم در کنار دیگر تدابیر میتواند برای بهبود میزان مائیت در بافتها و عروق در وضعیتهای کمآبی و خشکی ناشی از حرارت تابستانه، گرمازدگی، و تب (و...) سودمند باشد، و نوشیدن آن با مقدار بیشتر از تسکین عطش میتواند اثر ادرارآور نیز داشته باشد.
نسبتی که من در مطلب بالا اوردهام (۱ به ۲۰ یعنی ۵۰ گرم جو در ۱ لیتر آب) اثر مبرّد کمتری دارد و تقریباً هیچ اثر مغذی ندارد، و چون باید آن را خنک نوشید انتظار ندارم جالی (پاککننده مجرای گوارش از مواد غلیظ و لزج) نیرومندی باشد.
گفتنی در این باره بسیار بیشتر است، عجالتاً بازنشر مطلب قبلی را در پست بالا بخوانید.
⛔⛔⛔⛔آیا خوردن تن ماهی با تخم مرغ ضرر دارد؟👇
🐟بله! خوردن تن ماهی با تخم مرغ برای سلامت بدن بسیار مضر است.
ماهی و تخم مرغ در معده تولید عفونت و کرم می کند و منجر به ابتلا بیماری نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان درد می شود.
👈امام رضا (ع) می فرمایند:
باید از این بپرهیزى كه . . . تخم مرغ و ماهى را همزمان در معده گرد آورى؛ چه، هر گاه این دو با یكدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان درد به وجود مى آورند.
@sinohehsamdaliri
💊💊💊✍ خانم هایی که #ضعف_جنسی دارند و لاغر هستند بجای خوردن قرصهای تقویتی شیمیایی کافیه ۲۱روز؛
نسخه: شکوفه سنجد رو دم کنند و با #عسل میل کنندبعد از ۲۱روز تغییرات اساسی در خود میبینند
@sinohehsamdaliri
💊💊خواص لوبیا چشم بلبلی در طب سنتی👇
🎍تقویت معده
🎍دفع کرم روده
🎍درمان اسهال خونی
🎍تب بر
🎍ضد اسپاسم
🎍افزایش دهنده شیر مادر
🎍تقویت میل جنسی
🎍تقویت ذهن
@sinohehsamdaliri
💊💊💊💊🔴بیماران کلیوی که دارای آلبومین بالا هستند و یا دفع پروتیین از کلیه ها دارند ، بهتر است بجای برنج سفید ،از والک پلو و یا ماش پلو میل کنند.
🏆🌎 @sinohehsamdaliri🌍🏆
💊💊💊💊فواید مصرف دمنوش آلبالو🍒
🍒مسکن اعصاب
🍒سرشار از آنتی اکسیدان
🍒تنظیم خواب
🍒درمان یبوست
🍒دفع مواد زاید بدن
🍒ضد پیری
🍒ضد سرطان قوی
🍒ضد دردهای میگرنی
🍒ضد دردهای عضلانی
@sinohehsamdaliri
⛔⛔⛔♨️غذاهایی که باعث تشدید میگرن می شوند
》》 قهوه
》》 پنیر کهنه
》》 سس مایونز
》》 کاکائو و شکلات
》》 سوسیس و کالباس
》》ماهی شور و دودی
💢ماکارونی
💢خرما
@sinohehsamdaliri
💊💊💊💊معجزات میوه ها در پیشگیری و درمان بیماری ها 👌
⇠ﺟﻬﺖ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﻔﺮط : ﺧﺮﻣﺎ
⇠ﺟﻬﺖ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ : ﮐﺸﻤﺶ
⇠جهت ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ : ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺧﺸﮏ
⇠جهت ﯾﺒﻮﺳﺖ : ﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ، ﺍﻧﺠﯿﺮ
⇠ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺜﺎﻧﻪ : ﺯﻏﺎﻝ ﺍﺧﺘﻪ ﺧﺸﮏ
@sinohehsamdaliri
🔺🔺🔺🔺⁉️ مزه زبان شما نشانه چیست
◾️زیاد شدن بلغم باعث:
ترشی و سفیدی دهان
زیادشدن سودا:
شوری و سیاهی دهان
◾️زیاد شدن صفرا:
تلخی و زردی دهان
◾️زیادشدن خون:
شیرینی و قرمزی دهان
@soroshesalamati
⛔ ✴️عوارض خوردن چای به طور مداوم
❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماریهای کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن میشود.
@soroshesalamati
💊💊💊💊داروی رفع کبدچرب رسید
مردم تصورمی کنندبرای رفع بیماری هابایدحجم بالای داروی شیمیایی یاگیاهی مصرف کنندغافل ازاین که درمان بسیاری ازبیماری درغذاومیوه هاونحوه درست مصرف آنهاقراردارد
انگوریکی ازبهترین پاک کننده های کبدودستگاه گوارش است
رژیم انگوردرپاک سازی بدن بسیارکارسازاست
رژیم انگور:
انگوربا نان چاق کننده وبه تنهایی لاغرکننده است
یک هفته صبحانه فقط انگورامازیادبجوییدونصفه نیمه نخوریید
هفته دوم صبحانه وناهارفقط انگورهفته سوم شام فقط انگور
به این ترتیب کبدودستگاه گوارش پاک پاک میشود
افرادی که بیماری قند دارندنبایدازاین شیوه استفاده کنندپاکسازی آنهابگونه دیگراست
@soroshesalamati