📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚🔰 #گوشت_اردک ؛ خواص و روش پخت
🔹بط یا اردک گوشت بسیار گرمی دارد بطوریکه در کتاب مخزن الادویه ذکر شده است "گرمترین طیور اهلی" است.
🔸در بدن افراد سردمزاج می تواند احداث گرمی کند و در بدن گرم مزاجان ایجاد تب نماید.
🔹این گوشت، کثیرالغذا است و خون غلیظی تولید می کند و دیرهضم و نفاخ است.
🔸اگر خوب هضم شود بدن را فربه می کند و مبهی است، یعنی افزایش میل جنسی ایجاد می کند ولی اگر هضم خوبی نیابد یا خوب پخته نشود سبب سردرد و نفخ می گردد.
🔹برای بیماران قلبی و سرفه و گرفتگی صدا، دل درد مزمن و لکنت زبان و دردهای بدن که ناشی از سردی است، مفید است.
🔸 پیه آن بهترین و بانفوذترین پیه برای روغن مالی بدن است و گرم و لطیف و محلل است.
🌀روش پخت:
💠برای پخت این گوشت باید دو سه بار با آب جوشاند و آب آنرا دور ریخت تا زهومت آن (طعم ماهی و بدطعمی) زایل شود، سپس با سیر و پیاز و ادویه گرم بخصوص زنجبیل طبخ شود.
💠افزودن یک قاشق سرکه یا سکنجبین موقع طبخ به رفع مضرات آن کمک می کند. ادویه مصلح گوشت اردک، سُداب و کرفس و پونه است.
💠 با گوشت اردک می توان اسفیدباج درست کرد؛ گشنیز و کرفس و سُداب و پیاز و سیر خشک را در جوف آن می نهند و با نخود و تره و دارچین خوب می پزند و از خواص بی نظیر این اسفیدباج بهره مند می گردند.
⚠️ دقت کنید خوردن گوشت اردک وحشی یا صحرایی در کتب طب سنتی ایران منع شده است.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار ( متخصص طب سنتی ايران)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ
💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود
🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️
۱.حرص خوردن بیش از حد
۲.حساس و زود رنج بودن
۳.عصبی شدن
۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویهجات خیلی گرم مثل فلفل و...
۵.بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️💊💊💊🔴 مصرف #سرکه_ناشتا برای لاغر شدن، خطر ابتلا به زخم معده و غلبه سردی و بلغم و ضعف کلیه را در پیش دارد.
♻ یادتان باشد با #روشهای_غلط نه تنها لاغر نشده بلکه سلامتی خود را نیز از دست خواهید داد.
♻ سرکه را در یک حالت میتوان صبح ناشتا استفاده کرد، آنهم بصورت #شربت_سرکهانگبین به نسبتِ یکسوم یا یک چهارم لیوان سرکهانگبین و بقیه آب گرم که برای #تعدیل_حرارت کبد بسیار #مجرب است.
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🖐ﺩﺳﺖﻫﺎﭼﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎ میﮔﻮﯾﻨﺪ؟
🔹سوزن شدن:خستگی وکوفتگی
🔹مورمور شدن انگشت:کمبودویتامین
🔹فشاربر اعصاب دست چپ:آسیب ستون فقرات
🔹بی حس شدن سرانگشت دست: فشار خون بالا
@drzohoor_matab
📚📚📚📚📚⛔️⛔️⛔️⛔️🔴علت #چاقی_شکم، سردی گوارش است.
♻ درمان آن پرهیز از غذاهای دیرهضم مثل نان ساندویچی، کیک، لازانیا، ماکارونی، سالاد الویه و غذاهای غلیظ و سرد مزاج است.
♻ همچنین نوشیدن آب سرد و بین غذا موجب چاقی شکم میشود.
♻ زدن #حلقه نیز در لاغری شکم نقش بسزایی دارد.
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️❤️تاثیر عواطف بر ارگانهای بدن❤️
1️⃣ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ👈ﮐﺒﺪ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ
2️⃣ ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ 👈 ﺷﺸﻬﺎ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ
3️⃣ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ 👈 ﻣﻌﺪﻩ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ
4️⃣ ﺍﺳﺘﺮﺱ 👈 ﻗﻠﺐ ﻭﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ
5️⃣ ﺗﺮﺱ 👈ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﺍﻓﺘﺎﺩﻥ ﮐﻠﯿﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻋﻮﺍﻃﻒ ﻣﻨﻔﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﮔﺮﺩﺩ، ﭘﺲ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩ ﺑﺎﺷﯿﺪ،ﺧﻮﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ، ﺧﻮﺏ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﯿﺪ ... ﺧﻮﺏ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﯿﺪ .
مطب دکتر حسناتی - طب سنتی - زیبایی 🌺 @drhasanati☘️
⛔⛔⛔💊💊💊💊💊✅هشدار 👈خطر #سکته
🔺هنگامی که انسان به #چهل_سالگي رسيد، نبايد شبها غذاي چرب بخورد، زیرا تا صبح سکته او را تهديد ميکند.
🔺ـ اگر هم میهمانی بودید، کم بخورید!
🔸ـ حتماً بعد غذا، کمی #سرکه یا #آبلیموی طبیعی بخورید
🔺ـ قبل خواب چند لیوان آب بخورید (که سیراب شوید به حدی که برای دستشویی رفتن بیدار شوید) تا خونتان غلیظ نشود. چون غذاهای چرب، آب بدن را میکشند!
🔷ـ در فصل سرما پاهای خود را با پوشیدن جوراب گرم نگه دارید. کرسی بسیار مفید بوده و یکی از دلایل طول عمر و سکته نکردن قدیمی هاست.
مطب دکتر حسناتی - طب سنتی - زیبایی 🌺 @drhasanati☘️
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️اگر ریفلاکس معده دارید، در مصرف گوجه فرنگی احتیاط کنید
گوجهفرنگی بسیار اسیدی است و بنابراین ممکن است باعث بروز رفلاکس معده در افرادی شود که مشکلات معدوی همچون ورم معده یا رفلاکس دستگاه گوارش دارند.
@drkhodadadii
💊💊💊💊رفع آبریزش بینی
چای یا جوشانده عناب گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف میکند و برای جلوگیری از التهاب و آبریزش بینی توصیه میشود.
@drkhodadadii