⭕️ آیا واقعاََ ویتامین D در پیشگیری و درمان کرونا موثر است؟
⏱مدت مطالعه: یک دقیقه
✍️ مطالعات اخیر محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا نشان میدهد: ویتامین D نه تنها سیستم ایمنی ذاتی بدن را تقویت میکند بلکه از بیشفعالشدن سیستم ایمنی جلوگیری میکند و از این طریق با کاهش عوارض و شدت بیماری کرونا در کاهش مرگ و میر موثر است.
🔹به گزارش پایگاه "ScienceDaily"، این مطالعه بر اساس تجزیه تحلیل بیمارستانها و کلینیکهای چین، آمریکا، ایران، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، کره جنوبی، سوئیس و انگلیس انجام شده است.
💡این مطالعه نشان میدهد بیماران کشورهای ایتالیا، اسپانیا و انگلیس که میزان مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در آنها بالاست، در مقایسه با بیماران نقاطی که میزان مرگ و میر بالایی ندارند، سطح ویتامین D پایینی دارند.
✍️پینوشت: این مطالعه بدان معنا نیست که افراد بدون کمبود ویتامین D به سمت مصرف مکملهای ویتامین D هجوم آورند زیرا مصرف بیش از اندازه ی ویتامین دی منجر به مسمومیت می شود.
📚منبع
🌐 https://www.sciencedaily.com/releases/2020/05/200507121353.htm
✅ واحد سلامت مصاف
@masaf_salam
⭕️ بیشترین علت مرگ در بیماران کروناییها چیست؟
👤دکتر محمدرضا محمدحسنی فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق:
🔹بیشترین علت مرگ در بیماران کرونایی، گرفتاری ریه است، ویروس کووید-۱۹ می تواند مغز، قلب، کلیه را هم درگیر کند.
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده، مشخص شد که از هر پنج بیمار کرونا یک نفر دچار آسیب قلبی شدید می شود.
🔹ضربان قلب این بیماران می تواند دچار آریتمی یا بی نظمی شود.
🔹افرادی که بیماری مزمن زمینه ای مانند بیماری قلبی، دیابت و آسم دارند، باید مراقبت های بیشتری از خود داشته باشند؛ چراکه ویروس کرونا این افراد را بیشتر از دیگران تهدید می کند.
🔹اگر بیماری کووید-۱۹ با عروق کرونری یا همان رگهای قلب درگیر شود، می تواند سکته قلبی را برای فرد به دنبال داشته باشد.
✅ @Masaf
⭕️ بیشترین علت مرگ در بیماران کروناییها چیست؟
👤دکتر محمدرضا محمدحسنی فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق:
🔹بیشترین علت مرگ در بیماران کرونایی، گرفتاری ریه است، ویروس کووید-۱۹ می تواند مغز، قلب، کلیه را هم درگیر کند.
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده، مشخص شد که از هر پنج بیمار کرونا یک نفر دچار آسیب قلبی شدید می شود.
🔹ضربان قلب این بیماران می تواند دچار آریتمی یا بی نظمی شود.
🔹افرادی که بیماری مزمن زمینه ای مانند بیماری قلبی، دیابت و آسم دارند، باید مراقبت های بیشتری از خود داشته باشند؛ چراکه ویروس کرونا این افراد را بیشتر از دیگران تهدید می کند.
🔹اگر بیماری کووید-۱۹ با عروق کرونری یا همان رگهای قلب درگیر شود، می تواند سکته قلبی را برای فرد به دنبال داشته باشد.
✅ @Masaf
درمان یبوست
"قسمت دوم"
نوشیدنی های مفید برای یبوست:
1. شیر بادام : برای تهیه آن پوست بادامها را جدا كنيد و آنها را به همراه آب و چند قاشق گلاب و عسل در مخلوطكن به طور كامل مخلوط كنيد تا مخلوط كاملاً به صورت شير درآيد. طريقه پوست کندن بادام: بادام را در آب در حال جوش بريزيد و پس از يك جوش خوردن، ظرف را از روي حرارت برداريد. حدود 30 ثانيه صبر كنيد و بعد بادامها را از آب جوش خارج سازيد و با آب سرد بشوييد. در اين حالت پوست آنها به راحتي جدا ميشود ولی بادامها کمی سفت خواهند شد. بهترین روش پوستکندن بادام، خیساندن آن به مدت 6-8 ساعت است یعنی پوست چوبی بادامها را شکسته و آنها را در آب بخیسانید. در این حالت به راحتی پوست قهوهای بادام جدا میشود.
2. شير بادام : برای تهیه این شیر بادام علاوه بر بادام درختی از بادام هندی نیز به نسبت 5 به 1 استفاده می شود. در صورتی که فرد با مصرف شیر دچار مشکلات گوارشی نمی شود می تواند به جای آب از شیر استفاده کند.
3. شیر بادام : برای تهیه این شیر بادام به جای عسل از شیره انگور استفاده می شود.
4. شیر انجیر: انجیرها را چند تکه کرده و در شیر بریزید و آنها را در یک ظرف دردار به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید. سپس گلاب را اضافه کرده و در میکسر بریزید.
5. معجون شیر انجیر: شير را به مدت 5 دقيقه بجوشانید. سپس انجیر را به آن اضافه کنید. پس از گذشت 3 ساعت شير درون معجون شير انجير به شكل خامه در ميآيد و آماده مصرف ميباشد. باید مراقب باشید که انجیرها کاملا خشک باشند. در غیر این صورت ممکن است شیر ببرد.
6. معجون انجیر و آلو: انجیر و آلوبخارا را چند ساعت در ماءالعسل خیس کرده و قبل از غذا میل کنید. سپس ماءالعسل را روی آن بنوشید.
7. عسل انجیر: انجیر را در ظرفی ریخته و به آن اندازه آب بر آن بیافزایید که انجیرها در زیر آب قرار گیرند و آن را بجوشانید. هر وقت مقدار آب کم شد آب بر آن بیافزایید به طوریکه سطح آب در دیگ ثابت بماند. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا انجیرها خوب له شوند. سپس آن را صاف کنید و آب آن را دوباره حرارت دهید تا غلیظ شود. میتوانید به اندازه یک چهارم وزن مایع بدست آمده شکر اضافه کنید و حرارت دهید تا به قوام عسل برسد.
#دکتر_کردافشاری
اصول کلی تغذیه در طب سنتی
°Join: @youbosatt
t.me/youbosatt
💊💊💊💊💊#یبوست به معنای حرکت آرام مدفوع در روده بزرگ است که در اغلب موارد همراه با مقدار زیادی مدفوع سفت و خشک در کولون نزولی است.
🔹 تعریف یبوست از دیدگاه طب جدید و طب سنتی با هم متفاوت است. از دیدگاه طب جدید، اگر فرد کمتر از 3 بار در هفته اجابت مزاج داشته باشد و اجابت مزاج او به دشواری و در زمان طولانی انجام شده و قوام مدفوع سفت باشد و یا نیاز به وارد کردن انگشت به مقعد یا رکتوم برای خروج مدفوع وجود داشته باشد، در این حالت فرد دچار یبوست شده است. اما از دیدگاه طب سنتی، بعد از خوردن غذا وقتی که هضم معدی کامل شد- یعنی حدود 12 ساعت پس از ورود غذا به بدن- دفع مدفوع باید اتفاق بیفتد و قوام آن باید مثل قوام عسل باشد؛ یعنی نه خیلی سفت و نه خیلی رقیق. در غیر این صورت فرد دچار یبوست میباشد.
🔹برای رفع یبوست مهمترین اقدام، اصلاح سبک زندگی، عادات غذایی و شیوه غذاخوردن است که در اینجا اشاره مختصری به آنها میکنیم:
🔸1- چنانچه انسان فعالیت بدنی و نرمش و ورزش روزانه و مرتب داشته باشد به ویژه اینکه ماهیچههای شکم را منقبض و به کار وادارد، مزاج نرم و خود به خود به طور طبیعی کار میکند و نیازی به مسهل و ملینهای دارویی پیدا نمیشود چون عادت کردن به مسهلها سبب تنبلی روده و عادت آنها به عامل محرک داروئی میشود. بنابراین باید از خستگی بدنی و فکری و توقف در یکجا خودداری نمود و حتیالمقدور از هوای آزاد و ورزشهای ملایم مانند دوچرخهسواری که موجب تقویت عضلات شکم میشوند بهشرطیکه از حد اعتدال خارج نگردد بهره جست.
🔸2- توجه به استراحت بدن و خواب کافی ضروری است.
🔸3- روزی 1-2 بار در ساعات معین عمل تخلیه صورت گیرد. بعد از صرف غذا موجی از معده به طرف روده بزرگ میرود که اصطلاحاً به رفلکس "گاستروکولیک" معروف است. اگر بلافاصله بعد از صرف غذا اقدام به اجابت مزاج شود این موج میتواند به عمل دفع کمک موثری نماید.
🔸4- تا قبل از احساس گرسنگی نباید غذایی خورد و هنوز کاملاً سیر نشده باید دست از خوراک کشید. چرا که زیاده از حد غذا خوردن، معده را تضعیف کرده و هضم، جذب و دفع را دچار اختلال میکند.
🔸5- مزه مزه کردن کمی نمک، قبل و بعد از غذا به پاکسازی بدن و جلوگیری از یبوست کمک مینماید.
🔸6- غذا باید به خوبی جویده شود تا کاملاً با بزاق دهان آغشته شده و سپس فرو برده شود. خوب نجویدن غذا و هضم ناقص آن باعث تنبلی روده و تخمیر غذا در دستگاه گوارش شده که تولید گازهای بدبویی میکند که جذب خون شده و حتی باعث بوی بد دهان نیز میشود.
🔸7- مصرف غذا با آرامش و آهسته صورت گیرد چرا که تند غذا خوردن باعث بلع هوا به داخل دستگاه گوارش شده و موجبات نفخ را فراهم میآورد.
🔸8- مصرف مایعات و چای و نوشابه به همراه غذا معده را تنبل میکند. آنزیمهای هضمکننده پروتئین در محیط بسیار رقیق نمیتوانند عمل کنند، پروتئین نیمه گوارش شده و نیمه جویده و به زور چای و نوشابه بلعیده شده در شکم نفخ و گاز تولید میکند.
🔸9- برای جلوگیری از یبوست باید از مصرف بعضی خوراکیها پرهیز نمود مثل بادنجان، عدس، گوشتهای مانده و نمکسود، ماهیهای شور، شیرینیجات مصنوعی، قهوه، شکلات، کاکائو، چای پررنگ، آب یخ، سبزیجات تند مثل ترهتیزک (که باعث اسپاسم در روده میشود)، خوراکیهای ترش و قابض مثل آبغوره، فست فودها و غذاهای آماده و کارخانهای و ...
🔸10- در سر سفره و به هنگام صرف غذا باید مطالب نشاطآور و مفرح مطرح نموده و شوخی و خنده کرد. مرحوم دکتر احمدیه در کتاب راز درمان مینویسد: خنده تحریک لازم در جهاز هاضمه نموده و حرکت و جنبش آن را زیاد میکند و در نتیجه تسهیل در تحلیل نموده و عمل جذب را آسان مینماید. خنده و شادی موجب تحریک بیشتر رودهها شده و دفع مواد زائد را تسهیل میبخشد.
اصول کلی تغذیه در طب سنتی
°Join: @youbosatt
t.me/youbosatt
🔴 تا دیر نشده خوردن این میوه #طبیعی و بی نظیر را از دست ندهید ..
مصرف #توت_سفید با خواص منحصر بفرد و فراوانی که دارد این روزها بسیار ضروری و مفید است:
مقوی، #خونساز و درمان کم خونی
ملین و داروی #یبوست و پاکسازی کننده دستگاه گوارش
دشمن #اضطراب و #عصبانیت
ضد #سرطان و #بیماریهای_قلبی
مفید برای #کاهش_وزن
کاهنده کلسترول بد خون
بهترین قند طبیعی و مفید در درمان #دیابت
عامل #تصفیه_خون
تقویت #کلیه ها
کمک به درمان #حساسیت
افزایش #طول_عمر
°Join: @Soudavi
🔰 توت ؛ خوشمزه و پر خاصیت
☘️ توت سفید و شیرین، گرم و تر است.
☘️ توت، سریع هضم شده و میوه ای بسیار مناسب برای کودکان است.
☘️ خون صالح تولید کرده و در رفع کم خونی موثر است.
☘️ چاق کننده خوبی برای کودکان لاغر و نحیف است.
☘️ مقوي چربی اطراف کلیه و ادرار آور است.
☘️ باعث افزایش رطوبت مغز شده و در بهبود خواب کودکان موثر است.
☘️ ملین طبع و مناسب برای پیشگیری و درمان یبوست کودکان است.
☘️ بهتر است در حالت ناشتا و با معده خالی و یا بعد از غذا خورده نشود.
🖋 دکتر منیره سادات مطهری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir
#آشنايي_با_خواص_توت
💟 #مواد_اصلي_و_موثر: آنتوسيانين ها ، ايزو فلاونها، آنتوكين ها، پكتين ها، اسيد اولئانوليك، آرتوكارپين، پكتين ها، اسيد اولئانوليك، آرتوكارپين، deoxynojirimycin
💟 #اجزاء_و_ارزش_غذايي: مواد موثر توت تقريبا مشابه شاه توت است با اين تفاوت كه مقدار آنتوسيانين ها، پتاسيم و ويتامين ث آن كمتر است.
💟 #اثرات_و_اعمال_طبي:
🔺ملين
🔺خلط آور
🔺محرك
🔺آرامبخش
🔺ضد درد
🔺ضدالتهاب
🔺ضد انگل(برگ)
🔺ضد ميكروب (برگ)
🔺قابض
🔺معرق
🔺ادرار آور (برگ و ساقه)
🔺ضد سرطان
💟 #کاربرد_توت_در_درمانهای_طب_سنتي
🔺بي اختياري ادرار
🔺سرگيجه
🔺كم خوني
🔺بيخوابي
🔺كاهش قدرت عضلاني
🔺افزايش فشارخون
🔺سفيد شدن زودرس موها
🔺يبوست
🔺كاهش ميل جنسي
🔺مرض قند (خصوصاً برگ آن)
🔺عفونت روده (خصوصاً برگ)
✔️توت مي تواند در كاهش عوارض سمي برخي از داروهاي شيمي درماني (از جمله دوكسوروبيسين) كمك كننده باشد.
✔️توت جايگزين بسيار خوبي براي قند بوده و براي بيماران ديابتي با رعايت مقدار كالري مصرفي ميتواند مفيد باشد. فواید و موارد مصرف توت سفید تقریبا مشابه شاه توت یا توت سیاه می باشد.
Telegram.me/valiyeasrlab
🔰چند پیشنهاد برای مصرف نخودفرنگی بخارپز یا آبپز
✳️ نخودفرنگی با کالری کم، اندکس گلایسمیک نسبتا پایین، پروتئین بالا، و دارا بودن ترکیبات آنتیاکسیدان و عناصر معدنی، برای مبتلایان دیابت، چاقی، پرفشاری خون، و کبد چرب مفید است و برای افراد تندرست نیز خوراکی ارزان و مغذی باارزشی است.
🔹پیشنهاد میکنم نخودفرنگی را خام نخورید بلکه آن را آبپز یا بخارپز کنید و به روشهای زیر از آن بهرهمند شوید:
🔸نخودفرنگی آبپز یا بخارپز را به سالادی شامل هویج و سبزیجات بیفزایید.
🔸آن را در سوپهای مختلف با سبزیجات بکار ببرید.
🔸 نخودفرنگی را در خورش همراه با مرغ بپزید.
🔸 آن را همراه با جوانههای تازه و روغن زیتون و قدری پودر آویشن میل کنید.
@Hikmatbasedmedicine
⛔️ هشدارها:
۱. مصرف نخودفرنگی در مبتلایان نقرس و سنگهای کلیوی از جنس پورین باید کم و گهگاهی باشد.
۲. مبتلایان کمخونی که مکمل آهن مصرف میکنند باید نخودفرنگی را نزدیک زمان مصرف مکملها میل نفرمایند.
۳. گرچه شواهد قطعی برای اثرات ضدباروری نخودفرنگی در انسان وجود ندارد ولی اگر فردی با سابقه مشکلات باروری، یا سن انتهای دوره باروری، قصد بارداری دارد بهتر است ریسک نکند و از مصرف زیاد یا مداوم نخودفرنگی پرهیز کند.
🖊دکتر مجید انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🔰فروش صابونهای عجیب و غریب در بازار سنتی!
در مغازه ای در یکی از شهرهای غربی کشو صابون های عجیبی برای فروش گذاشته شده است که جلب توجه می کند.
صابونهای ساخته شده از شیر الاغ، شیر بز و شتر مرغ به فروش می رسد!
نظارت کجاست؟!!
👉 @persianmedicine 👈
🔰 مویز ؛ دوست کبد و معده
🔸در طب ایرانی خوراکیهایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
🔹مویزهای پر گوشت که هستههای کم و کوچک دارند، بهترند.
🔸خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرینتر باشد گرمتر است.
🔹مویز بر کاهش عصبانیت، تقویت قلب، کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای مثانه و کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده میداند.
🔸مویز برای کسانی که میخواهند به طور سالم چاق شوند غذایی مناسب است.
🔹خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای سالمندان مناسب است.
⚠️اگر مویز با دانهاش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای اسهال و ضعف کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.
🖊دکتر پریسا جعفری (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈