eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.9هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊🔰 چرا لاغریم؟! ✔️حکمای ایرانی علت اصلی لاغری را افزایش کیفیت خشکی در بدن می دانستند که مهمترین عوامل آن عبارتند از: . 🌸کم خوری 🌸مصرف غذاها و داروهای بسیار گرم که رطوبت‌ها را تحلیل می‌برند به صورت خوراکی یا مالیدنی 🌸مصرف غذاها یا داروهای خشکی‌افزا به صورت خوراکی یا مالیدنی؛ مثل مصرف غذاهای خشک و شور و نمک سود 🌸خوابیدن در شن یا آفتاب گرفتن طولانی. 🌸تحرک و فعالیت بدنی بیش از حد 🌸کم خوابی زیاد 🌸بسته بودن راه های ورود غذا به اعضا 🌸قرار گرفتن در هوای بسیار گرم و بسیار سرد 🌸حرکت‌های نفسانی به افراط، مانند رنج یا عصبانیت و فعالیت فکری زیاد 🌸توقف طولانی در حمام 🌸دفع بیش از حد مواد از بدن به راه‌های مختلف، مانند: اسهال، استفراغ، ادرار یا تعریق 🖋دکتر مریم ایرانزاد اصل (متخصص طب سنتی ايراني) 👉 @persianmedicine 👈
📚📚✅گردو ✍ گردو، گرم است؛ به همین دلیل، خوردن آن در تابستان، نهی و در زمستان و هوای معتدل بهاری توصیه شده است. در روایتی حضرت امیر علیه السلام فرمودند:خوردن گردو، در گرمای شدید ( تابستان )، گرمای درون را به هیجان می آورد و زخم ها و ترک های بدن را زیاد می کند؛ ولی در زمستان، کلیه ها را گرم می کند و سردی را دفع می کند. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳۴۰، °Join: @Mezajshenasi12
💊💊💊🔰 🔻از خانواده حبوبات است و معروف آن و و است. 🔻عدس قهوه‌ای که همه شما به شکل عدسی و عدس پلو میل کرده‌اید. عدس قرمز همان دال عدس معروف است و عدس سیاه هم در مناطقی مانند یزد کشت می‌شود. ✅همه انواع عدس حاوی پروتئین گیاهی قابل توجهی هستند، فیبر فراوان، مواد معدنی و فولیک اسید هدیه‌های دیگر این دانه‌ها به بدن آدمی هستند. ✅اما از نگاه طب سنتی به ازای هر دو ق. غ. عدس یک ق. غ. جوی بی‌پوست باید برای پخت عدسی استفاده کنید، طبیعی است عدسی شما کمی پیاز و زردچوبه و نمک هم دارد و برای عدس پلو کشمش ضروری است. ✅دال عدس و عدس سیاه هر دو مانند عدس قهوه‌ای ملین خوب و حاوی پروتئین و آهن گیاهی قابل توجهی هستند، شاید مختصری منابع آهن گیاهی قابل جذب در دال عدس و عدس سیاه بیشتر باشد ولی این اختلاف قابل توجه نیست. ✅عدس سیاه خیلی زود پخته می‌شود و اگر له نشود، ظاهرش شبیه به دانه‌های خاویار است! 🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی) ‌🆔 @drmmohebbi🌸
💊🔰 ✅کرفس طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد نفخ، بازکننده گرفتگی ها، عرق آور و ضد درد است. 🚫مصرف کرفس در مبتلایان به بیماری صرع و تشنج ضرر دارد. کرفس حاوی مقادیر بالای ماده اگزالات است که این توانایی را دارد که از سد خونی مغزی عبور نموده و در بعضی قسمتهای مغز آثار نامطلوبی را ظاهر نماید، ضمنا در مبتلایان به از جنس ترکیبات اگزالات، نیز باعث کمک به سنگ سازی می شود. 🚫متاسفانه امروزه شاهد تبلیغات وسیعی برای مصرف دائمی و در مقادیر دارویی کرفس، آب کرفس و آب میوه هایی ترکیبی با کرفس، هستیم. ✅کرفس در مقادیری مثل یک لیوان آب کرفس، جنبه دارویی دارد و از دیدگاه دارویی باید در مدت زمان محدود و مشخص مصرف شود. ❌در مکتب طب ایرانی، مصرف کرفس، در دوران_بارداری در میزان دارویی و مکرر مثل مصرف لیوانی آب کرفس، به دلیل سقط_آور بودن توصیه نمی شود. ✔بدن خود را در معرض آزمون و خطای خودسرانه قرار ندهیم. هدف پزشکان مکتب فضیلت گرای طب سنتی ایرانی در درجه اول حفظ و ارتقاء سلامتی افراد است. 🖊دکتر مجید سلطانپور (متخصص طب سنتی ایرانی) ‌🆔 @drmmohebbi🌸
💊🔰 🔻گردو مغز محبوب با خواصی بی‌نظیر است. 💠ملین است و فسفر زیادی دارد. چربی‌اش مطلوب بدن است. 💠گردو آجیلی پرخاصیت است، این مغزهای چرب و خوش طعم حاوی فیبر قابل توجه و آنتی‌اکسیدان‌‌های عزیزی هستند که در کنار هم را منبع غذایی ضد می‌کند. 💠گردو بلد است گوارش را نیز تنظیم کند، را برطرف کند و در نهایت به افزایش چربی خوب خون منتهی شود. 💠گردو ضد التهاب خوبی است و دردهای مفاصل را التیام می‌دهد. 💠این مغزهای دوست داشتنی، گرم و خشک بوده، مقوی مغز، قلب و کبد و میل جنسی هستند، کوبیده آن با انجیر و مویز در رفع یبوست و تقویت عمومی بی‌نظیر هستند. 💠گردو در کاهش احتمال ابتلا به دیابت، فشار خون، و بیماری‌های مزمن بدخیم نقش پیشگیری کننده‌ی ارزشمندی دارد. 💠افزایش چربی خوب خون از دیگر هنرهای این آجیل پر فایده است. 💠گردو در پیشگیری و درمان اختلالات بسیار توصیه شده است. 👈آیا همه افراد گردو بخورند؟ ⚠️طبیعی است گردو برای برخی مفید نیست، افراد مبتلا به سندرم پای بی‌قرار و هم‌چنین مبتلایان به آکنه، بیش فعالی، و آلرژی پوستی همراه خارش و سوزش از جمله موارد منع این خشکبار ارزشمند هستند. 🌸سلامت و تندرست باشید🌸 🖊دکتر الهام اختری( متخصص طب ایرانی) 🆔 @drmmohebbi🌸
💊🔰 ✅پتاسیم فراوان و کنترل فشار خون شاخصه این میوه پر فیبر است که بلد است سدیم اضافی بدن را دفع کند، وقتی شیرین شیرین است کمی هم از اعتدال به سمت گرمی می‌رود. ✅سرشار از منیزیم و فولات است پس در خستگی مزمن توصیه‌ای دلپذیر است. تصور کنید انتهای روز با برگشت به منزل برشی طالبی میل کنید یا لیوانی فالوده آن را بدون شکر، می دانید این لیوان فقط ۴۵ کالری دارد! با انبوهی ریزمغذی! ✅انواع ویتامینهای ب، ویتامین ث و آ که بلدند همراه‌ فیبر فراوان طالبی در جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی موثر باشند. 🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی) 🆔 @drmmohebbi🌸
💊💊💊آناناس میوه ای برای کاهش درد مفاصل و تقویت تدریجی سیستم ایمنی بدن افراد سالمند و یا میانسالی که درد پاها و درد زانو و ضعف بنیه جسمانی دارند اگر روزانه به اندازه یک بند انگشتان ازمیوه طبیعی رسیده آناناس استفاده کنتد قطعا درکاهش دردهای استخوانی موثربوده است درافراد گرم مزاج و باردار و دیابتی بایستی با دوز بسیارکمتر مصرف کنند و برای افراد بلغمی مزاج بسیارتاثیرگذار بوده است و افرادیکه سیستم ایمنی بدنشان با کاهش پلاکت خون و افت فشارخون و لرزش بدن مواجه میشود بسیارکاربرددرمانی داشته است منتهی اسراف درخوردن انبه و اناناس ممکنه باعث غلظت خون و جوش و کهیرو خارش و اختلال درجنین نادردرماههای آخربارداری شود و تجربه حقیردرمشاوره های درمانی میگه آناناس درکاهش درد های استخوانی برای همه طبقات سنی بالاخص کهنسالان بشرط رعایت اعتدال درمصرف بسیارموثربوده است 📚📚محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی https://www.instagram.com/p/CEkzMmppJUv/?igshid=xgix3ponwdcl
🎥 نگرانی کادر درمان درباره سلامتی مردم 🔹 دکتر عمادی، متخصص بیماری‌های عفونی: کادر درمان خسته‌اند و نگران از اینکه نتوانند جوابگوی بیماران باشند. 🔹 اثر سفرهای چند روز اخیر دو هفته دیگر مشخص می‌شود. @defa_baghist
🔻🔻🔻🔻کلیپ زیر درباره ۱۲ خاصیت زردچوبه
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️⛔️⛔️افشاگری های شوکه کننده کارشناس تغذیه در پخش زنده صدا و سیما درباره فاجعه و بلاهای مهلکی که مصرف شیر بر سر بدن همه ما می آورد و همه ما از آن بیخبر هستیم! حتما تا انتها مشاهده کنید و هرگز موارد گفته شده را مصرف نکنید و یا میزان مصرف را کمتر کنید! راز افشاشده ای که خود شیر و ماست عامل اصلی پوکی استخوان است! 🆑 @LaLaLandTel
🔴 علت ایجاد تهوع و استفراغ در بارداری علت ایجاد بیماری صبحگاهی در طب رایج مشخص نیست ولی در طب سنتی ایرانی‌اسلامی در بیشتر موارد علت آنرا که ناشی از گرمای نطفه است می‌داند و همین غلبه صفراست که باعث می‌شود که فرد باردار نسبت به بو و مزه تند و شوری و غذای چرب تحریک شود. و تا این حالات شدید نباشد نباید جلوی آن را گرفت خصوصا اگر چهار ماه نگذشته باشد، اما هرگاه که ترس ضعف پدید آید و از شدت تهوع و استفراغ ترس باشد یا اینکه از ماه چهارم گذشته باشد، درمان آن لازم و واجب است. و بعضی از زنان حامله اصلا مبتلا به این اختلال نمی‌شوند در حالی که سایر زنان باردار در قسمت اعظم دوران بارداری از مشکل مزبور رنج میبرند. زنان مبتلا به و باید علی رغم وجود این مشکل به غذاخوردن صحیح و افزایش وزن طبیعی خود ادامه دهند. این بیماری برای مادر یا جنین خطرناک نیست مگر آنکه استفراغ به حدی شدید شود که مادر نتواند مایعات یا غذا را در معده خود نگه دارد. که به این وضعیت استفراغ شدید دوران بارداری گفته می شود. که میتواند بدن و کاهش وزن را به دنبال داشته باشد. ♻️ چگونه میتوان به فرد مبتلا به این بیماری کمک کرد؟ ۱. پرهیز از مصرف غذاهای تند، تلخ، شور، چرب و شیرین، ولی در صورت مصرف حتما بعد از آن از آبلیمو یا هر چیز ترش دیگر استفاده کنید. ۲. در صورت بروز حالت تهوع خیلی سریع از ، آبغوره یا هر چیز ترش دیگر بهره ببرید. ۳. ورزش و و کم به منظور تحلیل اخلاط که سبب عارضه هستند مفید است. عضویت در کانال👇 📡 @www_irismed_ir