می رود.
?علائم عمومی دیابت?
۱ـ پُرنوشی (که بدنبالش پُر ادراری اتّفاق بیفتد)۲ـ پُرادراری، ۳ـ پُرخوری، ۴ـ پُرعَرَقی (عرق ریزش زیاد)
?مواردی که باید پرهیز شود?
۱ـ اسانسهای شیمیایی (آبمیوههای شیمیایی، نوشابههای گازدار، بستنیهای صنعتی و …)
۲ـ مواد قندی شیمیایی (قند، شکر، شیرینیجات قنادی ها و…).
۳ـ نان سفید، کیک و بیسکویت سفید، نان ساندویچی، برنج سفید، نخورید (لذا نان باید تنوری و برشته و به همراه سبوسش باشد؛ برنج و ماکارانی و کوکو سیب زمینی را نیز باید با شلتوک پودر شده بخورید).
۴ـ خُرما (اگر کسی قند خونش از ۲۰۰ بالاتر نیست، میتواند در ۲۴ ساعت ۲ تا ۳ عدد خرما بخورد).
۵ـ به پلاستیک دست زدن و در ظروف پلاستیکی غذا و آشامیدنی خوردن
۶ـ میوۀ موز (از میان میوهها، موز قند و چربی اش بسیار بالا است).
۷ـ خوردن چربیهای با ترانسبالا (روغن جامد، موز، غذاهای پُر چرب، کیکخامهای، خامه، سرشیر، کلّه پاچه، جگرسیاه، سرخکردنی،تف دادنی، بو دادنی، ته دیگ)
۸ـ پرخوری و کم تحرکی
۹ـ آب بسیار سرد (به اصطلاح عرفی آب تَگَری)
۱۰ـخواب بینالطّلوعین.(لذا بینالطلوعین نخوابیدو نیمساعت راه بروید)
۱۱ـ بیمار دیابتی کمتر از سه روز، با همسر حلالش مجامعت نکند،(بلکه هفتهای یکبار یا دو هفته یکبار مجامعت با همسر حلالش کند).
۱۲ـ خود إرضائی جنسی(استمناء در پسران و استشهاء در دختران) حرام است و گناه کبیره که بیماری می آورد (از جمله دیابت نوع ۲) لذا این گناه را انجام ندهد
?درمان دیابت?
بعد از پرهیز صحیح یا همزمان با آن، بایستی اقدام به کاهش قند خون کرد؛ لذا باید نگاه به سنّ بیمار و نوع مزاج و مقدار قند خون کرد و سپس به موارد ذیل عمل کرد
(تذکّر: چندین مورد از موارد ذیل را عمل فرمایید کافی است، لازم نیست به همۀ موارد کاهش قند خون عمل کنید):
۱ـ بهترین کاهش دهندۀ قند خون روزۀ شرعی گرفتن است.
۲ـ دوعدد بادام تلخ صبح ناشتا یا با غذا بخورید.
۳ـ کاهو (بدون سُس) به همراه غذا
۴ـ کرفس خام شب قبل از خواب
۵ـ روزی یک عدد کدومسمّی به همراه پوستش
۶ـ زیتون خوراکیِ سِفت و شفّاف
۷ـ پیاده روی روزی ۳۰ دقیقه تا یک ساعت [صبح ناشتا (اوّل آفتاب) و شب بعد از شام].
۸ـ توت (مخصوصا توتِ خشک)، توت فرنگی، تمشک
۹ـ شلغم(بشرطی کمکاریتیروئید نداشتهباشد)
۱۰ـ میوۀ لوبیا (پیله) و پوست دانۀ لوبیا
۱۱ـ سیرِ خام،۱۲ـ پیازچه،۱۳ـ موسیر ۱۴ـ گلابی، گیلاس، زردک (هویج رسمی= هویج زرد)
۱۵ـ پیاز خام یک عدد متوسط در ۲۴ ساعت، یا جوشاندۀ پیاز گیاه سیر
۱۶ـ سبزی شبلیله و تخم آن، ۱۷ـ تُرب
۱۸ـ خیار بوتهای تازه (مغز آن به همراه تلخۀ آن) و تخم خیار
۱۹ـ خوردن یک عدد سیب ضرری برای دیابتی ندارد بلکه مفرّح قلب است و همچنین خوردن ترشی سیب
۲۰ـ در سرد مزاجان سبزی خُرفه بهتر جواب می دهد و وابستگی آنها را به أنسولین تزریقی را قطع می نماید.
۲۱ـ ریشه و برگ و گُلِ کاسنی
۲۲ـ عصارۀ ترتیزک یا شاهی آبی
۲۳ـ مَنّ= شَحمَه الأرض= قارچ خوراکی بیابانی= دُنبلان کوهی، بعنوان ناهار یا ریز مغذّی بخورید
۲۴ـ در سرد مزاجان دمکردۀ برگ گردو (هر بار ۷ گرم از برگ) و چهار پَرِ وسطِ مغز گردو برای کاهش قند خون مفید است و خوردن مغز گردو برای دیابتی مضرّ نیست
۲۵ـ در سرد مزاجان دمکردۀ گُل کلپوره و برگ آن و خوردن عرق کلپوره (بدون إسانس)، کاهش دهندۀ قویّ قندخون است
۲۶ـ گزنه یکی از بهترین داروهای کاهش دهندۀ قند خون است و خونساز است.
۲۷ـ کنگرِ فرنگی (حتّی در دیابتی که نارسایی کبدی دارد، و کم کاری تیروئید دارد)
۲۸ـ جوشاندۀ میوۀ آمله
۲۹ـ عنّاب+ آلوبخارا+ تمر هندی بدون نمک+ آلوچه، از هر کدام نیم کیلو، در ۲ کیلو آب خیسانده شود و دانه های آنها را بیرون بریزید سپس با هم مخلوط کرده، برای کاهش قند خون گرم مزاجان بسیار مفید است (سه فائدۀ دیگر نیز دارد مانند درمان یبوست و رقیق کنندۀ خون و ضدّ لختۀ خون)
۳۰ـخوردن یکقاشقمربّاخوری پودرهستۀخرما
۳۱ـ تره فرنگی (به شرطیکه بیماری تیروئید نداشته باشد)
۳۲ـ دمکردۀ برگ شاه توت،۳۳ـ جُو سیاه۳۴ـ علف هفت بند،۳۵ـ تُرشی سیب زمینی۳۶ـ مریم گُلی،۳۷ـ گُلِ قاصد ۳۸ـ گُل تلگرافی،۳۹ـ انگور.۴۰_جین سینگ
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share
?درمان دیابت(مرض قند)?
?دکتر حسین روازاده?
?دمکرده یک قاشق چایخوری پودر پونه یا نعناع در یک لیوان ابجوش به مدت ۵ دقیقه و به صورت کم رنگ و شیرین کردن ان با قندهای طبیعی مثل عسل خالص،توت و مشتقات توت مثل شیره توت.
?مصرف نمک دریا و پرهیز،از چای و هرنوع شیرینی غیر طبیعی
?اصلاح تغذیه ،اب ،نمک ،روغن و ظروف مصرفی
?پرهیز از خوردن نان ها و شیرینی های تهیه شده از ارد سفید مثل نان شیرینی،های قنادی و نان لواش.
?درمان دیابت(مرض قند)?
?دکتر حسین خیراندیش?
?درمانی کلی?
?خوردن ترکیبی از پودر شنبلیله و گزنه که داخل کپسول? ریخته
و روزی سه بار صبح و ظهر و شب بعد از غذا میل شود.
?کاهش سردی ها و مصرف بیشتر خوراکهای با طبع گرم
?دیابت سرد?
?دیابت سرد دیابتی است که با استرس افزایش پیدا می کند و در زنان بیشتر است و معمولا افراد چاق وسفید پوست این دیابت را می گیرند.این افراد مستعد افت شدید قند هستند.این افراد به شدت شیرینی دوست دارند وبا افت قند عصبی می شوند.
?درمان:خوردن عسل ناشتا وشبانگاه وموردی داشتیم که دیابت سرد داشت وچهل روز عسل خورد ودیابت ۴۰۰ او به ۱۱۰ رسید.
?دیابت گرم?
?دیابت گرم که معمولا فرد به خوردن شیرینی تمایل ندارد که در ایران کم است.
?درمان:سرکه انگبین با مصرف به سین(میوه به را داخل سرکه پخته و تا له شود)مصرف یک قاشق غذاخوری صبح وشب از این به له شده.
💊💊💊🇮🇷آلت جنسی ناتوان مردانه برای دیابتی ها و راهکارها برمبنای طب سنتی
سوال
استاد معارفی من بحمدالله لرزش دستم با خوردن عرقهای اسطوخدوس و بابونه خیلی بهبود یافته
و اگز خاطر مبارکتان باشه من دیابت ۱۱۰ دارم و عرق بوقناق و شنبلیله و کلپوره را بصورت جذا جدا میخورم و لیکن مشکل بیرمق بودن الت تناسلی من جوان ۲۵ ساله وزودانزالی من را رنج میدهد
لطفا.روشهایی برای کمترغذاخوردن.لاغرشدن یاکاهش وزن …باتشکرفراوان
جواب
شما چون دیابت دارید
ترکیب روغن زنبق با روغن حنظل را با هم مخلوط و به کف پا روزی یک الی دوبارتا چهل روز و هم چنین اگر حساسیت پوستی ندارید به بیضه بمالید
۲- سبزی شنبلیله دمنوش روزی تا دولیوان تا چهل روز
شما غلبه بلغم دارید و دیابت شما از نوع سرداست چون گوارش شما بشدت سرده و کمترغذاخوردن را بعدازناهارو شام با عرق های زنیان و آویشن و زیره و پونه و نعناع تدبیر چون پرخوری ریشه در سردی گوارش است از هرکدام یک قاشق زنیان
آویشن داروی سفت کننده آلت جنسی هم میباشد
💊💊💊💊💊💊💊💊⏬⏬⏬⏬💊دیابت ( قندخون ) را باروشهای گوناگون اساتید طب سنتی جستجو کنیم
????
ثبت تجارب بسیارموفق برای کاهش قندخون دربیماران
????
روش درمانی نظرات خودم
??دیابت یا قند خون از منظر طب سنتی سه دلیل عمده دارد ::
۱- مصرف ترشیجات زیادو غیر متعارف
۲- مصرف شوری زیاد و غیر متعارف
۳- مصرف شیرینی جات زیاد و غیر متعلرف
چه باید کرد ساده
الف : روزی یک قاشق چایخوری گیاه کلپوره در یک لیوان آب جوش همانند چای دمنوش شده و تا سه ماه فقط به این روش
البته عرق آن روزی یک لیوان میتوان مصرف کرد
ب : سبزی یا عرق شنبلیله روزی یک لیوان میل شود
ج ؛: گیاه یا عرق بوقناق روزی فقط یک لیوان
د : ساق چوب کاهو کاملا آب گیری شود
تذکر فقط یک مورد اجراشود
?????
نحوه مصرف عرق بوقناق به روش استاد پزشک حسن اکبری :
میزان مصرف عرق بوقناق باید با توجه به شرایط زیر تنظیم گردد:
۱٫ میزان قند خون ناشتا
۲٫ پاسخگویی سلول های بدن فرد به عرق بوقناق
۳٫ حال عمومی بیمار
۴٫ توجه به روند بهبود بیمار دیابتی
به صورت عمومی میزان مصرف در هر ۲۴ ساعت حدود ۲ تا ۴ استکان معمولی می باشد که البته با مشورت پزشک معالج یا مشاور، مقدار مصرف عرق بوقناق قابل تغییر است.
* می توان میزان مصرف را به هر ۱۲، ۸ یا ۶ ساعت تنظیم نمود.
* در مواردی که میزان قند خون بیمار بیشتر از ۲۰۰ است می توان هر ۴ ساعت یک استکان مصرف نمود.
* هر استکان ۱۰۰ میلی لیتر در نظر گرفته شود.
???
درمان به روش آیت الله بهجت
درمان دیابت
درباره درمان بیماری قند (دیابت) پرسش هایی از مرحوم آیت الله العظمی بهجت شده است، که ایشان این پاسخ ها را (در سه جای مختلف) گفته اند:
شاید باید زیاد به مسافرت بروی و ورزش کنی.
در پاسخ جوانی که همین بیماری را داشت: «بین الطلوعین در هوای آزاد قدم بزنید.
هندوانه ابوجهل (حنظل) بخورید، البته بسیار کم، زیرا بسیار بد مزه است..
?درمان به روش استاد مهربانی درهمدان
دیابت در بارداری
درمان:
۱_شلغم،ترب، هویج،کاهو، کاسنی،اسفناج،کلم، سیب ، گلابی، پیاز، آلبالو، هلو، گیلاس، بادام،نارنج، زردآلو، شاهی
۲_عرق برگ گردو و عرق برگ زیتون ( در مصرف رعایت اعتدال لحاظ شود )
۳_گزنه ،برگ گردو ،ریشه شیرین بیان و کلپوره را به نسبت مساوی پودر کرده و مخلوط کنید و در کپسول بریزید و هر ۸ساعت تا دو کپسول میل کنید
???روش درمانی استاد مهربانی برای نعوظ عورت دیابتی
پیاز عنصل با روغن زنبق جوشانده شود و سپس شیرابه روغن بصورت نوبه ای و روزانه به کشکاله ران و پاها مالیده شود انشالله موثراست
???
روش درمانی انجمن تحقیقات طب سنتی ایران برای دیابت
۱- قره قاط- میوه ریز ترش مزه ایست مانند زرشک که بقدر یک تا دو مثقال آن را دم کرده و مى خورند.
۲- زالزالک- این میوه در برخى اثر خوب مى گذارد و از مقدار قند مى کاهد.
۳- زعرور (ولیک)- میوه ریز و گردى است که قدرى از نخود کوچکتر بوده و درخت آن باغى و جنگلى است. این میوه دو نوع مى باشد یکى مایل به قرمز و دیگرى سیاه و در جنگل هاى سواحل دریاى خزر زیاد دیده مى شود.
۴- گیاه مشهور به شنگ که در کشتزارهاى گندم زیاد مى روید و در دفع مرض قند مفید و مؤثر است.
۵- توت سفید، که طبیعت آن «گرم و تر» است و در دفع مرض قند مفید مى باشد.
در کسانى که طبیعت «سرد و خشک» دارند موافق و مؤثرتر است بخصوص اگر بیمار خوى عصبى نیز داشته باشد. (توت و برگ درخت توت سفید و حتى ابریشم از داروهاى مسکن اعصاب هستند. بویژه صمغ درخت توت که در درمان بیماریهاى روانى اثر بسیار زیادى دارد.)
۶- سیاهدانه، طبعى «گرم و خشک» دارد، ازاین رو در بیماران دیابتى که طبیعتى «سرد و تر» داشته باشند مفید است.
۷- خرفه و تخم خرفه گاه در طبائع «گرم» رفع دیابت را مى نماید. نگارنده آن را بسیار مورد آزمایش قرار داده و مفید یافته ام.
۸- تخم گشنیز در طبائع «گرم» براى دفع مرض قند اثر خوب دارد، زیرا تخم گشنیز باصطلاح «سرد» است.
۹- تخم کاهو نیز در کم کردن شدت بیمارى قند مفید است. کاهو در دیابتى ها رفع عطش مى نماید.
۱۰- تخم یونجه را اعراب و مخصوصا مصرى ها بو داده و دم کرده و مى خورند که در دفع قند مؤثر و گاه قاطع است.
۱۱- میوه سروکاشن را به تعداد ده دانه با تخم آن کوبیده و جوشانیده و مى خورند.
میزان قند را کاهش مى دهد. البته اثر این دارو در اشخاص و طبائع، مختلف است. در بعضى افراد بیشتر و در برخى کمتر اثر مى کند.
۱۲- شلغم را با توجه به توصیه اى که حضرت على (ع) فرموده اند جهت تقویت و اصلاح مزاج بیماران بکار بردم. در مرض قند نیز آن را مفید و مؤثر یافتم. در بعضى افراد، قند موجود در ادرار خون را کاهش داد و از بین برد، در برخى بیماران آن را متوقف ساخت و در عده اى نیز مؤثر واقع نگردید.
۱۳- ضماد هندوانه ابو جهل در کف پا، قند را به سرعت پائین مى آورد. این امر در واقع بواسطه تحریک و جذب «ماده» از سر دانسته شده ا
ست.
۱۴- برگ زیتون را اخیرا بصورت دمکرده تجویز کردم. در برخى بیماران قند را کم کرد و در بعضى قند را برطرف و در عده اى هیچ مؤثر واقع نشد.
۱۵- مایه پنیر بواسطه ماده مخمر خود اثر خوبى در بهبود مرض قند بیمارانى که داراى طبیعت «گرم» باشند دارد. مایه پنیر همچنین عوارض کبدى را درمان نموده و رفع خون ریزى بخصوص خون ریزى رحمى را مى کند.
۱۶- مایه خمیرترش را پزشکان پیشین براى درمان دیابت مى دادند و نتیجه خوب مى گرفتند. نگارنده به بیمارى که دچار مرض جوع شده و هیچ داروئى در او اثر نمى کرد مایه خمیر مخلوط با دوغ کشک خورانیدم رفع بیماریش گردید و بهبود یافت.
۱۷- شیر گاو و یا گوسفند چنانچه به میزان ده سیر در روز نوشیده شود در کنترل قند بیمار دیابتى کمک خواهد نمود.
?????
روش درمانی استاد ضیایی درباره قندخون
?مواردیکه بایدپرهیزشود:
۱- اسانسهای شیمیایی وموادقندی شیمیایی نخورید.
۲- نان سفید ،کیک وبیسکویت سفید،نان ساندویچی،برنج سفیدنخورید(لذانان بایدتنوری وبرشته وبه همراه سبوسش باشد؛برنج وماکارانی وکوکوسیب زمینی رانیزبایدباشلتوک پودرشده بخورید)
۳- خرمانخورید(اگرکسی قندخونش از۲۰۰بالاترنیست،میتوانددر۲۴ساعت۲تا۳عددخرمابخورد)
۴- موز نخورید (ازمیان میوه ها،موزقندوچربی اش بسیاربالااست)
۵- کمترازسه روزشخص بیمار،باهمسرحلالش مجامعت نکند.
۶- شخص مبتلابه گناه کبیره استمناء(درپسرا ن)واستشهاء(دردختران)نباشد.
۷- ازپرخوری وکم تحرکی اجتناب کنید.
۸- به پلاستیک دست نزنید و درظروف پلاستیکی غذاوآشامیدنی نخورید.
تذکّر: بعدازپرهیزصحیح یاهمزمان باآن،بایستی اقدام به کاهش قندخون کرد لذا باید نگاه به سنّ بیمارو نوع مزاج و مقدار قندخون کرد و سپس به موارد ذیل عمل کرد (چندین موردازمواردذیل راعمل فرماییدکافی است،لازم نیست به همه مواردکاهش قندخون عمل کنید)
مواردذیل مصرف شود:
۱- گُل تلگرافی
۲- پیازخام یک عددمتوسط در۲۴ساعت،یاجوشاندۀ پیازگیاه سیر
۳- ترشی سیب زمینی
۴- سیرخام
۵- میوه لوبیا(پیله)وپوست دانۀلوبیا
۶- گلابی،گیلاس،زردک(هویج رسمی=هویج زرد)
۷- پیازچه
۸- موسیر
۹- تره فرنگی
۱۰- شلغم
۱۱- توت،مخصوصاًتوت خشک،توت فرنگی،تمشک
۱۲- میوۀقره قاط زرد(قره قاط سیاه که برای بیمارهای چشمی هم مفیداست)برگ آن نیزکاهش قندمی آورد.
۱۳- تُرب
۱۴- خیاربوته ای تازه(مغزآن به همراه تلخهآن)وتخم خیار
۱۵- انگورتُرش
۱۶- دمکردۀ تمام گیاه قنطریون صغیر
۱۷- غاسول(ریشۀ صابونی)درآب خیسانده سپس بجوشانید
۱۸- درسردمزاجان دمکردۀ برگ گردو(هربار۷گرم ازبرگ)وچهارپَرِوسط مغزگردوبرای کاهش قندخون مفیداست وخوردن مغزگردوبرای دیابتی مضرنیست
۱۹- صبح ناشتاسرکۀچغندر
۲۰- عصارۀ ترتیزک یاشاهی آبی
۲۱- جُوسیاه
۲۲- خوردن پودرهستۀ خرمایک قاشق مربّاخوری
۲۳- بهترین کاهش دهندۀ قندخون روزۀشرعی گرفتن است
۲۴- سبزی شنبلیله وتخم آن
۲۵- زیتون خوراکی سفت وشفّاف
۲۶- دوعددبادام تلخ
۲۷- گزنه یکی ازبهترین داروهای کاهش قندخون است
۲۸- خوردن یک عددسیب ضرری برای دیابتی نداردبلکه مفرّح قلب است وهمچنین ترشی سیب
۲۹- دمکردۀ برگ شاه توت
۳۰- دمکردۀ برگ آرتیشو
۳۱- دمکردۀ برگ اکالییپتوس روزی نصف استکان وبُخورآن
۳۲- دمکردۀ برگ گیاه باباآدم
۳۳- ریشه وبرگ وگل کاسنی
۳۴- جوشاندۀ یک برگ شاخ بُزی
۳۵- مریم گُلی
۳۶- علف هفت بند
۳۷- کنگرِفرنگی(حتّی دردیابتی که نارسایی کبدی دارد)
۳۸- گل قاصد
۳۹- جوشاندۀ مخلوط برگ سیاهداربابرگ تمشک
۴۰- مَنّ=شَحمَه الارض=قارچ خوراکی بیابانی=دُنبلان کوهی
۴۱- درسردمزاجان دمکردهگل کلپوره وبرگ آن وخوردن عرق کلپوره(بدون اسانس)
۴۲- پیاده روی روزی۳۰دقیقه تا۱ساعت
۴۳- عنّاب+آلوبخارا+تمرهندی بدون نمک+آلوچه،ازهرکدام نیم کیلو،در۲کیلوآب خیسانده شودو دانه های آنهارابیرون بریزیدسپس باهم مخلوط کرده،برای کاهش قندخون گرم مزاجان بسیارمفید است(سه فائدۀ دیگرهم داردماننددرمان یبوست ورقیق کنندۀ خون وضّدلختۀ خون)
۴۴- کاهو(بدون سس)
۴۵- روزی یک عددکدومسمّی
۴۶- جوشاندۀ میوۀ آمله
۴۷- کرفس خام
۴۸- درسردمزاجان سبزی خرفه بهترجواب می دهد.
درمان دیابت حاملگی
۱- خورشت بامیه
۲- آلوبخارا
۳- آلوچه
۴-تمرهندی
۵- زغال أخته
۶- درآخرحامگی روزی نیم ساعت راه بروید
?توجه:قندهای شیمیایی،نوشابه،موزنخورید.
???راهکارپیشگیرانه
*برای مقابله با عطش و تشنگی مبتلایان به دیابت چه باید کرد :
سکنجبین عسلی با آب گرم تا بدن از خلط غالب پاکسازى شود.
جوشانده بادیان به صورت گرم و داغ مؤثر است .
از خوردن غذاى غلیظ و چرب و میوه جات بپرهیزند .
لعاب اسپرزه در یک لیوان آب سرد .
دوری از آب یخ که عامل تشنگی است .
شریت لیمو – آب انارشیرین – آب آلو .
اگر استفراغ مصنوعی هم داده شود تا فضولات حاکم بر معده خارج شود بسیار مفید است .
هدایت شده از حسین معارفی
📣📣📣کانال تجارب اخبارطب اسلامی و ایرانی مشترک ازتجارب خودم و دستورات اساتید
درطلگرام طلایی
@tajarobteb5
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
🌼🍃#شیرین بیان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃باعث افزایش طول عمر میشود.
🍃در درمان خونریزی لثه، زکام، درد مثانه، زخم معده مفید است.
🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🍃🌷@tebiranii
🍃🍃🍃
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
🍓🌸#شیرین بیان
😊😊برای جلای صورت
🌷 دو گرم ریشه شیرین بیان
🌷یک گرم شکر
🌷یک گرم رازیانه
🌷را در دویست میلی لیتر آب
خیسانده و سپس می جوشانیم وصاف می نماییم.
🌷روزی سه فنجان میل شود.
🍃🌷🍃
🌷@tebiranii
🌷🍃
🍃
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
💊💊💊#زخم_گلو(ازسرفهخشکمستمر)
🍯✍عسل خالص هرشب وصبح⇦یکقاشقمرباخوری به صورت #لیسیدن
🍃✍نوشیدن عرق نعناع وعسل ولرم⇦هریک لیوان تا۷۲ساعت به صورت #آرام
🌏کانالنسخاستادخیراندیش
┄ ═•❁🍃⇣🍯⇣🍃❁•═┄
@tebiranii .
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
#درمانانواعسردردها(۲)
#میگرن
#سردرد_میگرنی_سرد
🍃جوشانده زعفران
🌸استشمام عطرمحمدی
🍃استشمام بوی مشک
🚨درماناورژانسی:حجامت گرم کتف(بادکش همزمان روی کتف،۳الی ۵تا بادکش)
#سردرد_میگرنی_گرم
🍃حجامت
🍃مصرف سرکه
🌏کانالنسخاستادخیراندیش
┄ ═•❁🍃⇣🌸⇣🍃❁•═┄
@tebiranii .
💊💊💊حافظه و عقل و هوش و روش تقویت آنها و یا روش مقابله با فراموشکاری برمبنای طب اسلامی و ایرانی
??تقویت حافظه و مقابله با فراموشکاری و مبارزه با آلزایمر بر مبنای طب اسلامی ایرانی
الف برمبنای طب روایی به نقل ازمعصومین علیهم السلام:
۱- مویزخوری :
پیامبراکرم ص : هرکس ناشتا به خوردن مویز مداومت کند فهم ، حافظه و ذهن روزی اومیشود و ازبلغم او( یعنی خلط سفید و یا زرد چسبنده و نیز سردوتر) کاسته میشود .
خوب ازنظر حقیر :
با درک روایت فوق اهمیت مویزخوری برای تقویت رشد حافظه محرزمیگردد که بایدهمانندادامس در دهان جویده و روزانه تا ۴۰ دانه مصرف شود و دفع چسبندگی مغز یعنی پاکسازی مغزاز چرک ها و عبورخون سالم درسلولهای مغزی
۲- میوه به :
پیامبر ص میفرماید میوه به بخورید تا ذهن شما زیادشود
خوب ازنظر حقیر :
میوه به سرد نزدیک به گرمی است میتوان با چاشنی عسل ان را همراه کنیم
۳- کندرخوری :
پیامبراعظم ص میفرماید برشما باد کندر خوردن که عقل را زیاد و ذهن را هوشیاری میدهد
خوب ازنظر حقیر :
مقدارمصرف را میتوان به اندازه یک نخود به روش جویدن آدامس مصرف کرد و هم چنین دود ان بااسفند و استشمام ان برای خشکانیدن بلغم لزج چسبیده و حرارت دهی به مغز موثرباشد و ازطرفی سبب عطسه و رانده شدن بادهای سمی و مهاجم دربالا تنه مغز و قلب میگردد
۴- انارخوری :
امام صادق ع فرمودند اناررابا پیه ان ( پوست سفید درکناردانه های داخل انار) بخورید که معده و ذهن را شستشو میدهد
۵- سرکه خوری :
امام رضاع درسرسفره با عده ای نشسته بودند ودراین سفره نمک وسرکه بود که موقع تناول غذا حضرت ، ابتدا ازسرکه شروع فرمودند ، حاضرین گفتند که شما شروع تغذیه را به ما با نمک امرفرموده اید و اکنون خودتان با سرکه آغازمیکنید
حضرت درپاسخ میفرماید سرکه ذهن را محکم و عقل را زیاد میکند
خوب ازنظر حقیر :
این سرکه برای سوداوی ها و سرد مزاجان بایستی محدود به یک قاشق درهفته و با مصلح خوری منتهی شود
۵- عسل خوری :
پیامبر اعظم ص میفرماید : هرکس حافظه میخواهد عسل را بخورد
ازنظر حکما اخیرایرانی
مقدارعسل مصرفی شب موقع خواب و ناشتا یک قاشق غذاخوری و یا درطول روزعسل را با مخلوط دمنوش بهارنارنج و اسطوخدوس و… و یا با اب بعنوان عسلاب عسلاب نوش جان کنید
۶- کرفس خوری :
پیامبر خاتم ص فرمودند : کرفس خوری ، عروق بسته شده را باز میکند و دل راشاد و حافظه را قوت می بخشد و دیوانگی و جذام را ( خورندگی گوشت بدن ) و پیسی ( لک های پوستی ) و ترس را دور میکند .
خوب از نظر حقیر : آب ساق کرفس را میتوان با عسل و یا دمنوش گزنه روزی ازیک قاشق تا یک لیوان میل کرد و بی شک خورشت آن نقش بسزایی دارد چون خورشت تغذیه تعدادی ازانبیا هم بوده است و داروی ویژه ضد نقرس و ضد اوره است
۷- حجامت :
پیامبراسلام ص میفرماید: حجامت عقل را زیاد میکند و برقدرت حافظه میفزاید
ازنظر حقیر :
اجرای حجامت و یافصد و حتی زالو بایستی با درک شرایط بدن و امادگی بدن با مسهل خوری قبلی و رعایت شرایط جوی و به هنگام روز و هوای افتابی باشد و مناسبت ندارد درهرشرایط این نوع از استفراغ و رسوبات مواد سمی صورت پذیرد
۸- قرآن خواندن :
پیامبراعظم ص فرمودند : سه چیز حافطه رازیاد و بلغم ( همان ماده لزچ چسبنده ) را از میان میبرد : قرائت قران مجید ، عسل خوری و کندرخوری ( جویدن و مکیدن )
ودرفرمایشی دیگرامام علی ع فرمودند مداومت برمسواک زنی ، روزه داری و قرائت قران ، حافظه را زیاد و بلغم را دفع میکند
رازهای علل فراموشکاری :
پیامبراعظم ص علل ایجاد و رشد فراموشکاری را درموارد زیر فرمودند ::
سیب ترش خوردن
گشنیژخوری (شاید منطور تخم گشنیژ بصورت عادت باشه )
پنیر خوری ( بدون مصلحات )
خواندن نوشته جات روی قبورمردگان
خوردن غذای مانده موش
میان زنان راه رفتن
رشد شپشک درسر
بیداربودن غیرمتعارف ( بیماری قرن ۲۱)
مصرف گوشت حیوانات وحشی و گاو
نگاه به فردبه داراویخته اعدامی
ادرار کردن دراب جاری و یا راکد
حجامت درپشت سر
ناخن بلند و حضور عفونت ها درزیرناخن
ادامه دارد
بخش ۲⃣ درمطالب زیر
راهکارهای درمانی برای تقویت حافظه و ضد فراموشکاری
بخش ۲⃣ازادامه یک
۱- امام رضاع فرمودند هرروز ناشتا سه قطعه زنجبیل ( شایدبه اندازه دو گرم یعنی یک نخود )با عسل میل شود .
۲- امام رضاع درجایی دیگر فرمودند : عسل را با زعفران + کندر+ سعدکوفی + مصطکی + فلفل سفید + اردسبوس دار ، بصورت قرص کوچک تهیه و روزانه چنددانه میل شود
دربعضی ازکتب میخک هم براین ترکیب افزوده شده است
۳- هلیله سیاه سه دانه پودرش با شکرسرخ و یا عسل درهرروز میل شود
۴- اسفند شسته درشش مرحله یک قاشق چایخورده و فقط با اب قورت داده شود برای گرم مزاجان مقدارمصرفی چنددانه باشد و ازجوشاندن و جویدن و پودر کردن پرهیزشود
۵- نوشتن سوره حشر و یا سوره حمد با اب باران و یا آب نیسان و یا گلاب و زعفران برکاسه چینی و سپس بصورت شربت روزانه برای مدتی میل شود
۶- مداومت برذکر یا ح
ی یا قیوم
۷- خوردن سبزیجات خاصه تقویت حافظه ( خرفه + ریحان + جعفری + تربچه + پیازچه + کرفس )
۸- شانه کردن محاسن و موی سر بالاخص برخلاف جهت
۹- مداومت برقرائت دعای حافظه درکتاب شریف مفاتیح الجنان ازتعقیبات نماز صبح ( سبحان من لایعتدی ….)
۱۰- دعای ایت الکرسی برچشم ها
۱۱- مصرف تربت امام حسین ع و یا گداشتن تربت با ملاج سر با مقدماتی که درکتاب مفاتیح الجنان باب فضیلت تربت امام حسین ع هست
۱۲- دمنوش بهارنارنج با عسل در صبحگاهان
۱۳- ترکیب عرق های گلاب با بیدمشک با عسل و زعفران بعنوان شربت های نوشیدنی بسیارمقوی دررشدحافظه و ضد غم و غصه
۱۴- دمنوش گل گاوزبان یک واحد با گیاه بادرنجبویه دوواحد به هنگام شب
۱۵- عسلاب عسلاب عسلاب که درچند ثانیه سیستم ایمنی را دربدن بازیابی میدهد
۱۶- تناول انجیر خیس کرده با اب جوش و البته درفصل گرما اندک مصرف شود
۱۷- دمنوش چای اسطوخدوس و بالاخص ازنوع هندی ان دردفع اخلاط کثیف مغژ و عوامل سکته مغزی ، حرف اول را دارد و البته با عسل میل شود
۱۷- ضماد روغن رزماری به ملاج سر برای حافظه بینظیراست و خوردن دمنوش آن هم کارسازبوده و حتی صابون ان برای شستشوی مغز به هنگام استحمام توصیه میشه
۱۸- خوردن گردو با پنیر یا سیاهدانه با پنیربعنوان وعده غذایی شب هنگام
۱۹- عسل با شیر و یا عسل با خرما و لیکن خوردن سایرمعجونهای شیربرخلاف تقویت مغز است
۲۰- زالو انداختن زیر گوشها زیرنظر پزشک
۲۱- خوردن هریره بادام شیرین و یا شیربادام با عسل
۲۲-خوردن انگورسیاه و یا شیره انگور و یا شربت انگور فخری
۲۳- خوردن میخک پودرشده با عسل و کتدر بسیارتاثیرگذاراست
۲۴- گذاشتن کلاه و عرقچین برملاج سر و بالاخص درفصل زمستان و خروج ازحمام
۲۵- استعمال عطرهای طبیعی مثل یاس ، گلمحمدی ، نرگس ، مشک و… بالاخص درموقع خواب
۲۶- مصرف چلغوز و بادام و پسته و فندوق و خاصه گردو
۲۷- تغذیه فسنجان بادام
۲۸- چای دمنوش اسطوخدوس و نعناع و …
۲۸- مصرف ژل رویال زنبورعسل این داروی فوق العاده مهم سلول مغزی ،
و روزانه به اندازه سه نخود درناشتا
۲۹- پرهیز درزیاده روی ازانواع ترشیجات
۳۰- پرهیزاز اسلوب های غلط اب درمانی درقرن ۲۱ و استفاده همزمان اب گرم و اب سرد در استخرها
۳۱- برای فراموشکاران با مزاج خیلی گرم بایستی شربت سکنگبین و یا شستن سر با سرکه تقویت صورت گیرد
فراموشکاری و علل آن درطب ایرانی :
ادامه ازبخش ۲⃣
۱- غلبه خلط سودا و بلغم یعنی چرک های خشک و یا چسبنده درمغز و سایراندام هابراثر مصرف تغذیه های غلط و…..
۲- فشارخون بالا
۳- کم خونی دردوران جوانی
۴- اعتیاد به مواد افیونی و دخانیات و حتی موادقلیان بالاخص ازنوع اسانس دارهای وارداتی
۵- اختلال درکارکرد کلیه
۶- بالارفتن پرولاکتین خون و یا آلودگی گوارش به میکروب هلیکوباکتر
۷- غلبه سودا درهیپوفیزمغز
۷- مصرف قرص های ضدافسردگی شیمیایی
۸- رشد غم ها و غصه ها و خودخوری ها بلای قرن ۲۱ درخانواده ها و نتیجتا آسیب به کارکرد مغز و سردکردن فشارمغز
۸- پرحرفی و امان از بلای قرن ۲۱ که عقل مداری را با پرحرفی سرکوب کرده است
۹- رشد انواع سردردها بالاخص ازناحیه پشت سر و گردن
۱۰-مصرف برنج با ماست و مرغ و ماهی و غفلت از مصرف مصلحات انهابا خرما و زیره
۱۱- خودارضایی یعنی بازی دست با مجرای تناسلی ( ازدواج بادست ؟؟؟) و درد قرن ۲۱ دراکثریت جوانان مجرد که منجر به اختلال عقل و حافظه و کارکردمغزشده است
۱۲خواب صبحگاهان و عصرهنگام عامل رشدبلغم و اخلاط لزج درمغز و سکته ها
۱۳-بی دقتی درپوشاندن سردرسرما و یا بادهای کولرگازی و یا آبی و… و رنگ موی شینیایی گذاشتن و کشیدن سشورا
۱۴- تقویت افکارمنفی و شیطانی و خودستانی و فرارازمردم ؟
۱۵- خوردن تغذیه های سوداوی و بلغمی و فراموش کردن تغذیه و نوشیدنی ایرانی و شرقی خودمان
۱۶- مصرف شکرسفید و قند و غفلت ازمصرف شکرسرخ
۱۷- خوردن غذا و پرکردن آن همانند کفار تا ۷ شکم و عفلت از کم خوری تا معده بتواند نفس بکشد ؟
۱۸- بروزتیک های ناخواسته درصورت و رشد فلج بلر
۱۹-شرابخوری و تغذیه و نوشیدنی حرام
پایان ۳⃣بخش درباره حافظه و فراموشکاری
????
سایت تجارب طب اسلامی و سنتی
http://tajarobteb.ir