فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥼#شفای_زندگی
✅ استفاده از مقدار مختصر سرکه انگور طبیعی در غذاها، بسیار مفید بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی می گردد.
🎧 پاسخ از کارشناس برنامه شفای رادیو معارف،
دکتر مژده پورحسینی
(دکترای تخصصی طب سنتی)
🌐 در صفحه اینستاگرام برنامه شفا، ما را دنبال کنید.
🔻
https://www.instagram.com/p/CG-h-z5BH-m/?igshid=11294261ggq2i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر با فردی که در حال #تشنج است روبرو شدید، بهترین اقدام چیست؟
این فیلم را برای دیگران به اشتراک بگذارید!
✅کانال آرشیو طبی استاد طالقانی 👇
@A_ostadtaleghani
نشر دهید
💊💊💊💊#سوال_1013_ آیا جوشاندن #کشمش و #مویز موجب حرام شدن آن می شود؟
✅پاسخ : به روایات زیر توجه فرمایید :
1⃣عَنْ عَلِيِّ بْنِ جَعْفَرٍ عَنْ أَخِيهِ مُوسَى أَبِي الْحَسَنِ قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنِ الزَّبِيبِ هَلْ يَصْلُحُ أَنْ يُطْبَخَ حَتَّى يَخْرُجَ طَعْمُهُ ثُمَّ يُؤْخَذَ ذلک الْمَاءُ فَيُطْبَخَ حَتَّى يَذْهَبَ ثُلُثَاهُ وَ يَبْقَى ثُلُثُهُ ثُمَّ يُرْفَعَ فَيُشْرَبَ مِنْهُ السَّنَةَ فَقَالَ لَا بَأْسَ بِهِ.
📚 الكافي ج۶ص۴۲۱
علي بن جعفر گوید : از موسی بن جعفر صلوات اللَّه علیه در مورد #مویز (#کشمش) سوال کردم که آیا صلاح است که پخته شود تا اینکه طعم آن بیرون بیاید و سپس آن آب برداشته شود و طبخ شود تا اینکه #دو_سوم آن برود و یک سوم آن باقی بماند و سپس برداشته شود و به مدت یکسال از آن نوشیده شود؟ امام فرمود : اشکالی ندارد!
2⃣عَنْ عَمَّارٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّه قَالَ: سُئِلَ عَنِ الزَّبِيبِ كَيْفَ يَحِلُّ طَبْخُهُ حَتَّى يُشْرَبَ حَلَالًا قَالَ تَأْخُذُ رُبُعاً مِنْ زَبِيبٍ فَتُنَقِّيهِ ثُمَّ تَطْرَحُ عَلَيْهِ اثْنَيْ عَشَرَ رِطْلًا مِنْ مَاءٍ ثُمَّ تُنْقِعُهُ لَيْلَةً فَإِذَا كَانَ مِنْ غَدٍ نَزَعْتَ سُلَافَتَهُ ثُمَّ تَصُبُّ عَلَيْهِ مِنَ الْمَاءِ بِقَدْرِ مَا يَغْمُرُهُ ثُمَّ تُغْلِيهِ بِالنَّارِ غَلْيَةً ثُمَّ تَنْزِعُ مَاءَهُ فَتَصُبُّهُ عَلَى الماء الْأَوَّلِ ثُمَّ تَطْرَحُهُ فِي إِنَاءٍ وَاحِدٍ ثُمَّ تُوقِدُ تَحْتَهُ النَّارَ حَتَّى يَذْهَبَ ثُلُثَاهُ وَ يَبْقَى ثُلُثُهُ وَ تَحْتَهُ النَّارُ ثُمَّ تَأْخُذُ رِطْلَ عَسَلٍ فَتُغْلِيهِ بِالنَّارِ غَلْيَةً وَ تَنْزِعُ رَغْوَتَهُ ثُمَّ تَطْرَحُهُ عَلَى الْمَطْبُوخِ ثُمَّ اضْرِبْهُ حَتَّى يَخْتَلِطَ بِهِ وَ اطْرَحْ فِيهِ إِنْ شِئْتَ زَعْفَرَاناً وَ طَيِّبْهُ إِنْ شِئْتَ بِزَنْجَبِيلٍ قَلِيلٍ...
📚 الكافي ج۶ص۴۲۵
از امام صادق صلوات اللَّه علیه در مورد مویز (کشمش) سؤال شد که طبخ آن چگونه حلال است تا #حلال نوشیده شود؟ فرمود : یک ربع (یک چهارم رطل) زبيب برمی داری و آن را تمیز می کنی و سپس 12 رطل آب بر روی آن می ریزی و یک شب آن را می خیسانی و وقتی فردا شد آب آن را برمی داری و به اندازه ای که روی آن را بپوشاند بر روی آن آب می ریزی و آن را با آتش یک جوش می دهی و سپس آب آن را می گیری و بر آن آب اول می ریزی و همه آنها را در ظرفی می ریزی و زیر آن آتش روشن می کنی و همواره آتش باشد تا اینکه #دو_سوم آن برود و یک سوم آن باقی بماند.
سپس یک رطل عسل برمی داری و آن را با آتش یک جوش می دهی و کف آن می گیری و آن را بر روی آن آب مویز پخته شده می ریزی و آن را به هم می زنی تا مخلوط شود و اگر خواستی بر روی آن زعفران بريز و اگر خواستی با اندکی زنجبيل آن را خوشبو (خوشمزه) کن!
3⃣عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ الْفَضْلِ الْهَاشِمِيِّ قَالَ: شَكَوْتُ إِلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ قَرَاقِرَ تُصِيبُنِي فِي مَعِدَتِي وَ قِلَّةَ اسْتِمْرَائِيَ الطَّعَامَ فَقَالَ لِي لِمَ لَا تَتَّخِذُ نَبِيذاً نَشْرَبُهُ نَحْنُ وَ هُوَ يُمْرِئُ الطَّعَامَ وَ يَذْهَبُ بِالْقَرَاقِرِ وَ الرِّيَاحِ مِنَ الْبَطْنِ قَالَ فَقُلْتُ لَهُ صِفْهُ لِي جُعِلْتُ فِدَاكَ قَالَ تَأْخُذُ صَاعاً مِنْ زَبِيبٍ فَتُنَقِّيهِ مِنْ حَبِّهِ وَ مَا فِيهِ ثُمَّ تَغْسِلُهُ بِالْمَاءِ غَسْلًا جَيِّداً ثُمَّ تُنْقِعُهُ فِي مِثْلِهِ مِنَ الْمَاءِ أَوْ مَا يَغْمُرُهُ ثُمَّ تَتْرُكُهُ فِي الشِّتَاءِ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ بِلَيَالِيهَا وَ فِي الصَّيْفِ يَوْماً وَ لَيْلَةً فَإِذَا أَتَى عَلَيْهِ ذَلِكَ الْقَدْرُ صَفَّيْتَهُ وَ أَخَذْتَ صَفْوَتَهُ وَ جَعَلْتَهُ فِي إِنَاءٍ وَ أَخَذْتَ مِقْدَارَهُ بِعُودٍ ثُمَّ طَبَخْتَهُ طَبْخاً رَفِيقاً حَتَّى يَذْهَبَ ثُلُثَاهُ وَ يَبْقَى ثُلُثُهُ ثُمَّ تَجْعَلُ عَلَيْهِ نِصْفَ رِطْلِ عَسَلٍ وَ تَأْخُذُ مِقْدَارَ الْعَسَلِ ثُمَّ تَطْبُخُهُ حَتَّى تَذْهَبَ الزِّيَادَةُ ثُمَّ تَأْخُذُ زَنْجَبِيلًا وَ خَوْلَنْجَانَ وَ دَارْصِينِيَّ وَ زَعْفَرَانَ وَ قَرَنْفُلًا وَ مَصْطَكَى وَ تَدُقُّهُ وَ تَجْعَلُهُ فِي خِرْقَةٍ رَقِيقَةٍ وَ تَطْرَحُهُ فِيهِ وَ تُغْلِيهِ مَعَهُ غَلْيَةً ثُمَّ تُنْزِلُهُ فَإِذَا بَرَدَ صَفَّيْتَهُ وَ أَخَذْتَ مِنْهُ عَلَى غَدَائِكَ وَ عَشَائِكَ قَالَ فَفَعَلْتُ فَذَهَبَ عَنِّي مَا كُنْتُ أَجِدُهُ وَ هُوَ شَرَابٌ طَيِّبٌ لَا يَتَغَيَّرُ إِذَا بَقِيَ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.
📚 الكافي ج۶ص۴۲۶
✅ ترجمه این روایت و ادامه مطلب را در قسمت بعد پیگیری فرمائید :
🆔@porseshvapasokhe
✅ ادامه مطلب قبل در مورد پختن مویز و کشمش :
اسماعیل گوید : به امام صادق صلوات اللَّه از صداهایی که در معده به من می رسد و کم گوارایی طعام شکایت نمودم. امام فرمود : چرا نبیذی که ما آن را می نوشیم درست نمی کنی که آن، طعام را گوارا می کند و صداها و بادها را از معده می برد؟!
گوید : گفتم : فدایت شوم! آن را برای من توصیف کن!
فرمود : یک صاع مویز (کشمش) برمی داری و آن را از هسته و آنچه در آن است تمیز و پاک می کنی و سپس آن را به خوبی با آب می شویی و به اندازه آن یا به اندازه ای که روی آن را بگیرد آن را در آب می خیسانی و در زمستان سه شبانه روز و در تابستان یک شبانه روز آن را رها می کنی و وقتی این مدت گذشت آن را برمی داری و صاف می کنی و صاف شده آن را در ظرفی می ریزی و مقدار آن را با چوب اندازه می گیری و با حرارت ملایم آن را طبخ می کنی تا اینکه #دو_سوم آن برود و یک سوم آن باقی بماند و سپس نیم رطل عسل بر آن قرار می دهی و مقدار آن را می گیری و آن را طبخ می کنی تا به اندازه ای که با ریختن عسل زیاد شده است برود.
سپس زنجبیل و خولنجان و دارچین و زعفران و قرنفل و مصطکی را برمی داری و آنها را می کوبی و در پارچه نازکی می ریزی و در آن می اندازی و همراه آنها آن را یک جوش می دهی و سپس آن را از آتش برمی داری و وقتی سرد شد آن را صاف می کنی و بعد از صبحانه و شام از آن می خوری!
اسماعیل گوید : من این کار را انجام دادم، پس آن مشکلاتی که داشتم از من رفت و این یک نوشیدنی طيب است که اگر بماند تغییر نمی کند. إن شاءالله
4⃣زَيْدٌ النَّرْسِيُّ فِي أَصْلِهِ، قَالَ: سُئِلَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ عَنِ الزَّبِيبِ يُدَقُّ وَ يُلْقَى فِي الْقِدْرِ ثُمَّ يُصَبُّ عَلَيْهِ الْمَاءُ وَ يُوقَدُ تَحْتَهُ فَقَالَ لَا تَأْكُلْهُ حَتَّى يَذْهَبَ الثُّلُثَانِ وَ يَبْقَى الثُّلُثُ فَإِنَّ النَّارَ قَدْ أَصَابَتْهُ قُلْتُ فَالزَّبِيبُ كَمَا هُوَ [يُلْقَى] فِي الْقِدْرِ وَ يُصَبُّ عَلَيْهِ الْمَاءُ ثُمَّ يُطْبَخُ وَ يُصَفَّى عَنْهُ الْمَاءُ فَقَالَ كَذَلِكَ هُوَ سَوَاءً إِذَا أُدَّتِ الْحَلَاوَةُ إِلَى الْمَاءِ فَصَارَ حُلْواً بِمَنْزِلَةِ الْعَصِيرِ ثُمَّ نَشَّ مِنْ غَيْرِ أَنْ تُصِيبَهُ النَّارُ فَقَدْ حَرُمَ وَ كَذَلِكَ إِذَا أَصَابَتْهُ النَّارُ فَأَغْلَاهُ فَقَدْ فَسَدَ
📚 أصل زيد النرسي ص ۵۸
زید نرسی در اصل خود می گوید : از امام صادق صلوات اللَّه علیه در مورد مویز (کشمش) که ریز ریز می شود و در دیگ انداخته می شود و آب بر روی آن ریخته می شود و زیر آن آتش روشن می شود سؤال شد؛ فرمود : آن را مخور تا اینکه دو سوم آن برود و یک سوم آن باقی بماند، زیرا آتش به آن رسيده است!
گفتم : مویز (کشمش)، به صورت کامل (بدون ریزریز کردن) در دیگ انداخته می شود و بر آن آب ریخته می شود و پخته می شود و سپس آب آن صاف کرده می شود. (این چطور)؟ فرمود : همچنین این هم با آن برابر است! هنگامی که شیرینی به آب منتقل می شود و مانند عصیر شیرین می شود و سپس (به مرور زمان) بدون اینکه به آن حرارت آتش برسد به غلیان و نشیش می افتد، محققا که #حرام شده است و همچنین وقتی که آتش و حرارت به آن برسد و آن را به جوش و غلیان درآورد، محققا که فاسد(یعنی حرام) شده است!
✅ ادامه مطلب در قسمت بعد می آید :
🆔@porseshvapasokhe
✅ ادامه مطلب قبل در مورد پختن مویز و کشمش :
5⃣عَنْ صَفْوَانَ الْجَمَّالِ قَالَ: كُنْتُ مُبْتَلًى بِالنَّبِيذِ مُعْجَباً بِهِ فَقُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّه أَصِفُ لَكَ النَّبِيذَ فَقَالَ بَلْ أَنَا أَصِفُهُ لَكَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ كُلُّ مُسْكِرٍ حَرَامٌ وَ مَا أَسْكَرَ كَثِيرُهُ فَقَلِيلُهُ حَرَامٌ فَقُلْتُ لَهُ هَذَا نَبِيذُ السِّقَايَةِ بِفِنَاءِ الْكَعْبَةِ- فَقَالَ لَيْسَ هَكَذَا كَانَتِ السِّقَايَةُ إِنَّمَا السِّقَايَةُ زَمْزَمُ- أَ فَتَدْرِي مَنْ أَوَّلَ مَنْ غَيَّرَهَا قُلْتُ لَا قَالَ الْعَبَّاسُ بْنُ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ كَانَتْ لَهُ حَبَلَةٌ أَفَتَدْرِي مَا الْحَبَلَةُ قُلْتُ لَا قَالَ الْكَرْمُ فَكَانَ يُنْقِعُ الزَّبِيبَ غُدْوَةً وَ يَشْرَبُونَهُ بِالْعَشِيِّ وَ يُنْقِعُهُ بِالْعَشِيِّ وَ يَشْرَبُونَهُ من الغد يُرِيدُ بِهِ أَنْ يَكْسِرَ غِلَظَ الْمَاءِ عَلَى النَّاسِ وَ أَنَّ هَؤُلَاءِ قَدْ تَعَدَّوْا فَلَا تَقْرَبْهُ وَ لَا تَشْرَبْهُ.
📚 الكافي ج۶ص۴۰۸
صفوان جمال گوید : من گرفتار نبيذ بودم و از آن خوشم می آمد! پس به امام صادق صلوات اللَّه علیه گفتم : آن را برای شما توصیف می کنم! امام فرمودند : بلکه من آن را برای تو توصیف می کنم : رسول اللَّه صلی اللَّه علیه و آله فرمود : هر مست کننده ای حرام است و آنچه زیاد آن مست کند، اندک آن هم حرام است!
من گفتم : این همان نبیذ و نوشیدنی سقایة در فنای کعبه است! فرمود : سقایه اینچنین نبوده است. سقایه، زمزم است.
آیا می دانی اولین کسی که آن را تغییر داد که بود؟ گفتم :خیر! فرمود : عباس بن عبدالمطلب که حَبَله داشت. آیا می دانی حَبَله چیست؟ گفتم :خیر! فرمود : انگور است. او صبحگاهان مویز (کشمش) را می انداخت (در آب می خیساند) و در آخر روز (یا اول شب) آن را می نوشیدند و در شب آن را می انداخت و فردا آن را می نوشیدند و قصد او این بود که غلظت و سنگینی آب را برای مردم بشکند و همانا اینها از این حد (یعنی انداختن در شب و خوردن در فردا یا انداختن در صبح و خوردن آن در همان شب) تجاوز کرده اند ( و آن را بیشتر نگه می دارند) پس به آن نزدیک نشو و آن را ننوش!
6⃣عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ عَنْ نَبِيذِ السِّقَايَةِ فَقَالَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ كَانُوا يَوْمَئِذٍ أَشَدَّ جَهْداً مِنْ أَنْ يَكُونَ لَهُمْ زَبِيبٌ يَنْبِذُونَهُ إِنَّمَا السِّقَايَةُ زَمْزَمُ
📚 كتاب عاصم بن حميد الحناط ص ۲۴.
ابابصیر گوید : از امام صادق صلوات اللَّه علیه در مورد نبيذ سقایة سؤال کردم؛ امام فرمودند : سختی (معاش) آنها بیش از آن بود که #مویز، (کشمش) داشته باشند (تا بتوانند نبیذ درست کنند)، همانا سقایة، زمزم است!
✅ شواهد روایی فوق و غيره نشان می دهد که علاوه بر عصیر انگور، عصیر مویز و کشمش نیز در صورت جوشیدن یا ماندن آن تا اینکه به غلیان بیاید، موجب حرام شدن آن می شود و در صورت جوشیدن آن در آب، لازم است که آنقدر جوشانده شود تا اینکه دو سوم آن برود و یک سوم آن باقی بماند و لذا استفاده آن در غذا باید به نحوی باشد که یا آب آن به جوش نیاید و یا اگر به جوش آمد دو سوم آب آن تبخیر شود.
✅ شگفت است که با وجود شواهد روائی مختلف، برخی با تمسک به اصل کلی حلیت، قائل هستند که مویز و کشمش در صورت جوشیدن حلال هستند و نیاز به ثلثان ندارند و گویا حتی این روایات حتی زمینه شبهه هم برای آنها ایجاد نمی کند و اتباع خود را در مورد خوردن آن در حليت قرار می دهند!
✅ کشمش هایی که در خمیر قرار داده می شود و خمیرها پخته می شوند تا تبدیل به کیک شوند، مشمول روایات فوق نیست و نهیی ندارد، زیرا کشمش ها در آب قرار نمی گیرند تا شیرینی آنها به آب منتقل شود و به جوش آمدن آن موجب حرام شدن و لزوم ثلثان کردن شود.
اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْرَ
https://t.me/joinchat/AAAAAEF6VEKzhNqIF_DC6Q
🔺روغن گردو، مفید برای درد مفاصل
🔸روغن گردو دارای طبع گرم و خشک است که برای رفع بیماری های سرد و تر بسیار مفید است. این روغن برای رفع دردهای فصلی، درد گودی لگن و مفل ران بسیار مناسب است
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
💊💊💊💊💊👑خواص چهار شیره
✳️چهار شیره👈مقوی بدن و خون ساز💪
✳️چهار شیره👈جایگزین قرص آهن و اسید فولیک😍
✳️چهار شیره👈شاداب و جوان کننده پوست 🤗
✳️چهار شیره👈تقویت کننده مفاصل واستخوان ها
✳️چهار شیره👈تقویت قوای جسمی و جنسی😍
✳️چهارشیره👈تقویت اعصاب و حافظه😇
✳️چهار شیره👈رفع خواب رفتن دست وپا
✳️چهارشیره👈ملین و برطرف کننده یبوست
✳️چهارشیره👈رفع سردرد وسرگیجه ناشی از کم خونی
🌺چهار شیره بهترین شربت انرژی زا وخون ساز بدون شیرین کننده مصنوعی🍶
💟 نحوه مصرف 💟
1⃣روش اول : در بزرگسالان👦هر 8 ساعت یک قاشق غذاخوری و کودکان👼یک قاشق مرباخوری مصرف شود.😋
2⃣روش دوم : میتوانید بسته به ذائقه خود دو تا سه قاشق غذاخوری چهار شیره را در یک لیوان آب حل کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب🌺 یا عرق ببدمشک🍶را به آن اضافه کنید تا به صورت شربتی بسیار خوشمزه و خوش طعم درآمده و سپس مصرف کنید.😋
3⃣میتوانید مخلوط فوق را با ارده مخلوط و میل کنید😋
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
سلامت جسم و روان ، گمشده دوران کرونا
مجید صادقی، رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران:
🔹ترس، اضطراب، نگرانی از شایع ترین اختلالات سلامت روان در دوران کرونا است . اختلالی که تمامی افراد جهان را درگیر کرده و از یادآوری خاطرات تلخ ، عدم عزاداری ، درگیری بین افراد و خانوداهها پدیدار میشود .
البته گفتنی است که مشکلات سلامت روان به مرور بر سلامت جسم افراد نیز تاثیر گذاشته و میتواند خطرات جبران ناپذیری را برای آنان در پی داشته باشد.
🍏 @Salamat_Fouri
آدرس صفحه اینستاگرام :
https://instagram.com/humouralmedicine.ir?igshid=y9vzem9g3u1
@Humoural 👈آدرس کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده مجلس اتریش از کوکاکولا تست کرونا گرفته و مثبت شده
پ ن : عزیزان فکر کنم هممون سر کاریم!
متوجه شدین دیگه بیشتر روضه باز نخونم😏
لعنت به بازمانده ه تاپاله های قوم بنی اسرائیل و صهیونیزم جهانی...👍
#کوکاکولا_حاوی_کرونا
#کوکاکولا_سلاح_بیولوژیک
#مافیای_صهیونیستی_کوکاکولا
# دفاع همچنان باقیست
@defa_baghist
🔺ایدز و فلج شدن رهآورد واکسنهای خارجی
🔹استرالیا چندی پیش، برای مقابله با کرونا واکسنی ارائه داد و در مرحله "پیش بالینی" کاملا موفق بود(تست حیوانی). این واکسن، سپس روی انسان تست شد و متوجه شدند، جواب آزمایش ایدز ۴۰ درصد از این افراد بعد از تزریق واکسن مثبت شد.
🔹اما پژوهشگران معتقدند که جواب تست ایدز کاذبه است زیرا در این واکسن از یکسری پروتئین برای ساخت ویروس استفاده شده و از لحاظ ظاهری شبیه به ویروس ایدز میباشد و جواب در آزمایش ایدز مثبت میشود!
🔹 پخش این خبر کافی بود که مردم به این واکسن استرالیایی بیاعتماد شوند و استرالیا قراردادش را با شرکت سازنده واکسن فسخ کند.
🔸همچنین، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد: چهار نفر از افراد شرکتکننده در آزمایش واکسن کرونا شرکت فایزر، پس از دریافت این واکسن، دچار فلج موقت از ناحیه صورت شدهاند.
✅ @Masaf
👈خواص اسفناج:
🔹مدر
🔹ملین
🔹 زود هضم
🔹 و دفع کننده صفرا بوده
🔹 جهت رفع التهاب و تشنگی 🔹تب های گرم، بیماری های ریه مفید است.
🔸غرغره آب آن جهت گلو درد و اشامیدن عصاره آن با شکر برای سنگ کلیه و سوزش ادرار مفید است.
◀️ مصرف زیاد آن برای سردمزاجان و افراد دارای سردرد و بیماری های طحال مضر است.
🔻 اسفناج به دلیل داشتن سالیسیلات باعث دفع آهن می شود به همین دلیل خداوند متعال مقادیر زیادی آهن در آن قرار داده تا مصرف کننده دچار کم خونی نشود پس بر خلاف تصور همگان موجب درمان کم خونی فقر آهن نخواهد شد.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
📞📞📞📞برای دفع بلای کرونا از خودتان
🌹بسم الله...🌹
❌⭕️ با هر توان مالی ⭕️❌
☘ذبح قربانی و تقسیم بین نیازمندان جهت دفع بلایا و بیماری ها☘
🤝 راه های مشارکت :
۱- از طریق اپلیکیشن نحل
📥 (دانلود از طریق farsi-nahl.blog.ir)
۲- واریز به شماره کارت
💳 ۶۰۳۷۹۹۷۷۵۰۰۰۱۱۱۸ (به نام گروه نحل)
📩 جهت عضویت در طرح های خیریه گروه نحل، (با هر توان مالی)
🍀 یا زهرا 🍀 را به یکی از این شماره ها ارسال نمایید:
۰۹۱۹۳۵۳۵۱۴۵
۳۰۰۰۷۲۴۰۰۰۰۳۱۳
📣 صفحات ما در فضای مجازی :
✅ ble.im/qarar_m
✅ sapp.ir/qarar_m
✅ eitaa.com/qarar_m
✅ t.me/qarar_m
✅ instagram.com/nahl.ir
✳️ ارتباط با مدیر :
🆔 @nahl1425
🔸 لطفاً رسانه باشید🔸
🌹🌹🌹🌹ذبح قربانی ماهانه درگروه نحل بالا مورد تایید حقیر ( معارفی )است برای بی بضاعتها همراهی کنید
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
📞📞این گروه مودتایید اینجانب معارفی است حتی ۱۰۰۰ تومان دردفع بلا کمک کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا #واکسن کرونا خارجی نباید بزنیم؟!
.
✅ مقام معظم رهبری
@alelmosoltann
🔵 وضعیت تغذیه مردم بدتر می شود
📌مدیرکل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت:
🔸بنابر پژوهشی كه ۳ماه نخست سالجاری انجام داديم، تعداد زيادی از خانوادهها، مصرف گوشت و ميوه و لبنيات را كاهش داده يا حذف كردهاند.
🔸۵۰ درصد از اين گروه اعلام كردند كه به دليل بيكار شدن يا كاهش درآمد، تصميم به حذف يا كاهش اين مواد غذایی گرفتهاند.
🔸امروز و به دنبال شيوع كرونا و در صورت تداوم طولانی مدت افزايش قيمتها، رشد تورم و بيكاری و كاهش درآمد خانوار، انتظار میرود كه وضعيت تغذيه مردم بدتر شود.
🔸بايد منتظر شيوع بالاتر defa_baghist باشيم که خودش سبب تضعیف سيستم ايمنی بدن است./ اعتماد
#دفاع_همچنان_باقیست
@defa_baghist
⛔️#نگه-داشتن_مداوم_ادرار
میتواند در دراز مدت خطراتی زير را
در پی داشته باشد.
❌عفونت و آسيب به كليه ها
❌عفونت مجاری ادراری
❌بی اختیاری ادرار
@soroshesalamati
🔻 عدم توجه به اصول قطعی انقلاب
🔸 دکتر نمکی، وزیر بهداشت: از رهبریِ سازمان جهانی بهداشت حمایت قاطع داشته باشید.!
✅ امام خمینی (ره) : اجمال تذکر آنكه دستگاههاى خارجى، از قبيل #سازمان_ملل و #غيره، جز اشخاص دستنشانده نيستند كه براى مصالح ممالك بزرگ و اغفال ممالك كوچك ايجاد شده است.
📜 منبع : صحیفه امام، ج2ص65
✅ رهبر معظم انقلاب: از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانی وابسته به آنها باید پرهیز کرد.
٠٢/٠٣/١٣٩٩
🌐 سازمان جهانی بهداشت، یونیسف، یونسکو، صندوق بین المللی پول و... از بنگاه های زیرمجموعه ی سازمان ملل است که توطئه های بزرگ ثابت شده ای در کارنامه دارند.
#کواکس
rec46917.mp3
2.12M
👆🎙سخنان جدید بسیار مهم و اساسی پروفسور کرمی
🔸اعضای ستاد کرونا به علت ناکارآمدی باید تغییر کنند.
🔸ورود اساتید طب سنتی و داروهای مجرب گیاهی به چرخه درمان را اجرایی و عملی کنید.
🔸واکسن خارجی را به هیچ وجه تایید نمیکنیم.
🔸چرا به داروهای گیاهی پس از گذشت ماه ها مجوز تولید و توزیع داده نشده است.
🔸حقوق شهروندی و حق نپذیرفتن واکسن اجباری
🔸رئیس جمهوری به این سوالات پاسخ دهد: چه نوع واکسنی و از چه کشوری قرار است خریداری شود؟
🔸و مطالب مهم دیگر
💥حتما گوش داده و نشر دهید.
🔴 تطميع!
علی اکبر جوانفکر نوشت :
مينومحرز مقام مسئول در ستاد كرونا گفته: به داوطلبان واكسن ايراني جايزه داده مي شود و بيمه هستند و خداي ناكرده ديه ميگيرند!
🔸اول بايد بگويند برسر آن ٣٥٠٠ نفري كه داروهاي نوپديد را روي آنها آزمايش كردند، چه آمده و به كداميك از آنها چقدر ديه داده اند تا نوبت به واكسن برسد.
🔴پاسخی به صحبتهای یکی از مدیران دولت:
👆🔻حسب فرمایشات خود شما(در تصویر)، ۹۶ درصد مبتلایان به کرونا نیاز به بستری ندارند،
از ۴ درصد باقی مانده هم ۹۰ درصد خوب میشن و نیاز به بستری شدن ندارند...
❗️پس واکسن گران قیمت خارجی برای چی خریداری شده؟
❗️آقای جهانپور چه کسانی قرار است ازین تجارت پرسود نفع ببرند؟
❗️آقای جهانپور چطور حسب گفته شما حنضل و بنفشه و گلاب و جوش شیرین و فلان شربت گیاهی (که اتفاقا اصلا قیمتی هم ندارند)؛ دکانی بیش نیستند و کاسبی کرونا هستند اما داروهای چند ده ملیونی بی اثر (حسب اقرار های مکرر خودتان) و واکسن های گران قیمت خارجی کاسبی کرونا نیست؟؟؟!!!!!
❗️اندکی تامل و تفکر....
33.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ آموزش تصویری (موشن گرافی)👆(ویرایش جدید)👆
آموزش نحوه فرآوری و تهیه خانگی شربت گیاهی، "مدبّر کرونای غدیر" _ (سطح دو_قوی)
💠 این شربت گیاهی که فرمول آن توسط "استاد طالقانی و تیم تحقیقاتی ایشان" علنی گردیده، به طور موفقیت آمیز در رفع علائم کرونا از جمله؛
تنگی نفس، سرفه های خشک، بدن درد، تب و لرز، اسهال و استفراغ و... بسیار موثر بوده و گزارشات تصویری بسیار زیاد بهبود یافتگان نیز در فضای مجازی رسانه ای شده است.
👈در این کلیپ تصویری تمام مراحل تهیه و آماده سازی این ترکیب گیاهی به روش خانگی ارائه میگردد.
👈دریافت اخبار و گزارشات و آموزش نحوه ساخت ترکیب گیاهی مدبر کرونای غدیر👇
https://t.me/A_ostadtaleghani/1669
پیج اینستاگرام استاد طالقانی:👇
https://www.instagram.com/ostad_taleghani11/
🔸حداقل وظیفه ما نشر و آگاهی رسانی همگانی است
#ترکیب_گیاهی_مدبر_کرونای_غدیر
💠کمپین و مطالبه گری ورود طب سنتی و داروهای مجرب گیاهی به عرصه درمان کرونا را تقویت کنید.
👈صدای شما باید به گوش مسئولین رسیده و ورود طب سنتی در مبارزه با کرونا هر چه زودتر پیگیری شود.
⁉️چرا به جای استفاده از داروهای گران قیمت و بی اثر خارجی به داروهای گیاهی که حاصل زحمات دانشمندان این سرزمین است توجهی نمیشود؟
🔻هدف ما پیگیری در صحن مجلس کشور میباشد.
⭕️ لطفا همه هم میهنان که میخواهند ریشه کرونا در کوتاهترین مدت با روشهای مذکور در کشور خشکانده شود هم عضو کمپین شوند و هم ثبت رای داشته باشند.
✅جهت شرکت در پویش و ثبت رای در سایت "خبرگزاری فارس" کلیک کنید 👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/45580
👈کرونا با طب سنتی و داروهای مجرب گیاهی درمان میشود. ما با صدای بلند مطالبه گر آنیم
💠لینک دعوت به کمپین در ایتا👇
http://eitaa.com/cronatebsonatieslami
💠لینک دعوت به کمپین در تلگرام👇
http://T.me/cronatebsonatieslami
👌 لطفا کمپین به بهیج وجه را ترک نکنید؛ تا می توانید نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆💠حضرت امام خمینی رحمت الله علیه؛ چقدر دقیق سخن گفتند:
🔻هر امری که آنها برای ما بیاورند استعماری است
🔻اگر طب را برای ما بیاورند آن طب استعماری است
🔻اگر دارو برای ما بیاورند استعماری است.
🔸همه بلاها از دور شدن از اندیشه های واقع بینانه و با بصیرت امام رحمت الله علیه است.
💠کمپین حمایت از بکارگیری طب سنتی و داروهای مجرب گیاهی در مهار کرونا 👇
@cronatebsonatieslami
🔺نماینده مجلس وزیر بهداشت را موظف به پاسخگویی کرد؛
تناقضات در مورد کرونا را توضیح دهید
🔸حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی علت تناقضات مختلف و مکرر رفتاری، گفتاری و آماری در موضوع ویروس کرونا را از وزیر بهداشت پیگیر شد.
✅ @Masaf
🔻دو استاد بیماریهای عفونی فرانسوی؛
واکسنهای ساخت آمریکا و آلمان دستکاری ژنتیک شدهاند
🔸همزمان با اعلام تصمیم دولت فرانسه برای واکسیناسیون مردم این کشور از آغاز ماه ژانویه، پروفسور "اریک کوم" رئیس بخش بیماریهای عفونی بیمارستان "سالپتریه" پاریس (معتبرترین بیمارستان فرانسه) در مصاحبه با رادیوهای فرانس اینتر و سود رادیو با رد واکسنهای فایزر، مدرنا و کورواک ساخت آمریکا و آلمان گفت: این واکسنها بر مبنای دستکاریهای ژنتیک ساخت شدهاند و ما هیچ اطلاعی درباره آنها نداریم. ما نمیتوانیم بر مبنای اعتماد کورکورانه به بیانیههای شرکتهای داروسازی بدون دسترسی به هیچ نوع داده علمی و اطلاع از عواقب آن، این واکسن ها را روی مردم امتحان کنیم.
🔹به گفته پرفسور کوم، هیچکس در فرانسه از واکسن چینی صحبت نمی کند، در حالیکه آنها در این زمینه از ما خیلی جلوتر هستند. چینیها واکسن خود را به میلیونها نفر تزریق کردهاند و اکنون کشورهای خلیج فارس نیز میخواهند از این واکسنها استفاده کنند.
🔸کوم در مصاحبهای دیگر گفت: حاضر نیست واکسنهای آمریکایی و اروپایی را به خود تزریق کند ولی واکسن چینی را چرا. چینیها از همان آغاز این بیماری را جدی گرفتند، هم در سیاست قرنطینه و هم در ساخت واکسن. در حالیکه آمریکا و اروپا با شش ماه تعلل و تاخیر نسبت به چین دست به کار شدند. چینیها واکسنهای خود (سینوفارم و سینوواک) را با روش شناخته شده علمی ساخت واکسن بر مبنای ایجاد آنتی کور در بدن انجام دادند، در حالیکه لابراتوارهای غربی برای جبران شش ماه عقب ماندگی خود نسبت به چین به روش واکسنسازی بر مبنای دستکاری ژنتیک روی آوردند، روشی که بر مبنای آن میشود هم سریع واکسن ساخت و هم به میزان زیاد. ولی روشی است که تا بهحال آزمایش جدی نشده و هیچ اطلاعی از نتایج آن نداریم.
🔸پیش از پرفسور کوم، پرفسور کریستین پرون رئیس بخش بیماریهای عفونی بیمارستان گارش فرانسه که سالها سرپرستی ارگانهای ساخت واکسن در فرانسه را بر عهده داشته نیز با این واکسنها مخالفت کرده و گفته بود: واکسنهای فایزر و مدورنا اصلا واکسن نیستند بلکه روشهای درمان ژنتیکی و تزریق اسید نوکلریک به بدن انسان هستند. (اسیدهایی که موجب ساخت ویروس توسط سلولهای ما میشود) در حالیکه ما پیامدهای این تزریق را هنوز نمیدانیم که ممکن است نتایج ژنتیک خیلی وخیم داشته باشند.
✅ @Masaf