🔰میخچه ، از چیستی تا درمان
✔️ميخچه، توده هايي از سلول هاي مرده اي هستند که حاصل اصطکاک و بر خورد بين پاها و کفش مي باشد.
❇️مهمترين عوامل ایجاد میخچه پا :
1️⃣استفاده از کفش نامناسب،کفش هاي تنگ ونوك تيز،پاشنه بلند ويا گشاد و سست
2️⃣از عوامل ایجاد میخچه بخصوص در کودکان مي تواند اشكالات استخوان بندي خود فرد باشد.
3️⃣رعايت نکردن بهداشت پا و استفاده از جوراب نامناسب(جوراب پلاستیکی)
4️⃣ايستادن هاي طولاني مدت
❇️ پيشگيري و درمان :
1️⃣پوشيدن کفش در اندازه مناسب، عرض جلوي کفش مناسب باشد،همچنين پوشيدن كفش بزرگ به اندازه کفش تنگ مضر است.
2️⃣جوراب نخي و مناسب و شستن روزانه جورابها
3️⃣پرهيز از ايستادن هاي طولاني
4️⃣شبها پاها را شسته و خشك كنيد و كرم مرطوب كننده يا روغن كرچك استفاده كنيد.
❇️ درمانهاي كلي ميخچه:
كرايو-كوتر-چسب ميخچه و يا جراحي است كه به صلاحديد پزشك انجام مي شود.
❇️ درمانهاي طب سنتي ميخچه:
1️⃣براي درمان ميخچه مي توان پا را به مدت ده تا پانزده دقيقه در آب گرم قرار داد و سپس به آرامي سنگ پا بر روي قسمت نرم شده ميخچه بماليد.(به هيچ وجه با ناخن گير،قيچي،تيغ و وسايل نوك تيز و آلوده به ميخچه ها دست نزنيدو ريسك آلودگي را بالا نبريد) وبعد از روغن كرچك استفاده نمود.
2️⃣مي توان سير را له کرد ودرشب هنگام خواب بر روي ميخچه قرار داد.
3️⃣پنبه استريل آغشته به سركه سيب را روي ميخچه گذاشته و با چسب شب تا صبح ببنديد و صبح محل را با سنگ پا خيلي ملايم بشوريد.
🖊دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ايراني)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
🔘 کله و پاچه گوسفند 🔘
▫️ از بهترین گوشت ها می توان به گوشت گوسفند اشاره کرد و بهترین گوشت، گوشتی هست ک از محل مدفوع و ادرار دورتر باشد، بنابر این کله گوسفند از سردست بهتر هست و خواص بیشتری دارد.
👈🏻 کله و پاچه بسیار مناسب جهت تقویت بدن به شمار می رود و از غذاهای سالم و توصیه شده به شمار می رود.
✍🏻 امام صادق می فرماید :
سرگوسفند جای تذکیه است ونزدیک تر به محل چرا و از محل مدفوع و ادرار دور است.
(الاصول من الکافی، شیخ کلینی، ج 6، ص 319)
🔺 اما میل کردن کله پاچه هم مانند مصرف ماست و زنیان مصلحی دارد و مصرف سویق بعد از کله پاچه این مشکل را حل می کند.
👌در روایات آمده است که نزد امام رضا (ع) کله پاچه میل می کردیم، پس از آن ایشان تقاضای سویق کردند و من گفتم سیر شدم. امام رضا (ع) فرمودند :
✍🏻 مصرف مقداری سویق باعث هضم کله پاچه شده و داروی آن است.
(مکارم الاخلاق طبرسی، ص163)
@soroshesalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساتور درمانی یا ماساژ با ساتور در چین!
@soroshesalamati
💠 قابل توجه #خانمها
⇦سردی رحم یکی از عوامل تشکیل کیست وفیبروم می باشد.
🔹بطور کلی مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید نکات لازم را رعایت کنند و از مصرف بیرویه خوراکی هایی که زنان را سرد می کند پرهیز کنند :
🔸دوغ
🔸خیار
🔸کاهو،
🔸حلیم
🔸ماست
🔸سالاد الویه
🔸ماکارونی های صنعتی
🔸گوجه که کلا مضر وتراریخته است*و ...
💟 @tebiranii *
دواءالترنجبین ساده
دارویی بی نظیر برای ضعف جنسی و
ضعف کلیه، خصوصا لاغری کلیه ها
ترنجبین تمیز پاک کرده یک واحد
شیر گاو یا گاومیش ۴ واحد
شیر را گرم کنید ترنجبین رو در آن حل کنید بعد از پارچه رد کرده تا خس و خاشاک گرفته شود و مواظب باشید خاک و شن ها از آن جدا کنید.
بعد شیر و ترنجبین صاف شده را روی حرارت ملایم به قوام بیارید می توانید از نبات طبیعی هم در کنارش استفاده کنید.
این دارو برا تقویت قوای جنسی و کلیه و چاق کردن کلیه های،لاغر شده و بدن و زیبایی رنگ صورت و رفع برخی از یبوست ها مناسب است و این دارو برای افراد گرم مزاج لاغر بیشتر توصیه می شود.
@mirteb_ir
همه چیز درمورد چای سبز (۳)
مضرات چای سبز:
به دلیل داشتن کافئین، جلوگیری از جذب مواد معدنی مخصوصا آهن می کند.
خانم های باردار، شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند و آنهایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.
مصرف این چای همچون چای سیاه به همراه غذا جذب روی، آهن و کلسیم را کاهش می دهد.
زیاده روی در مصرف این چای می تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست شود.
مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید استفاده کنند و افرادی که میگرین دارند میزان مصرف کمی باید داشته باشند.
@mirteb_ir
همه چیز درمورد چای سبز (۲)
زمان مناسب نوشیدن چای سبز:
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، 2 ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.
میزان مناسب چای سبز در روز
باید توجه داشته باشید نوشیدن 3 تا 4 لیوان چای سبز در طول روز می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. این تصور که نوشیدن چای سبز در دفعات زیاد می تواند میزان کالری سوزی در بدن را افزایش دهد، ایده اشتباهی است، زیرا با نوشیدن بیش از حد چای سبز در طول روز، بدن علاوه بر آنکه با مشکل تحریک پذیری پایانه های عصبی روبه رو می شود، با اختلال دفع آب و الکترولیت های بدن مواجه می شود. به این ترتیب همانطور که باید در نوشیدن چای معمولی پرهیزهای لازم را رعایت کنید توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید
@mirteb_ir
خواص چای سبز
چای سبز و سرطان:
نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند).
چای سبز و جوانی و زیبایی
دلیل اصلی ضد پیری بودن چای سبز وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند.
آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز، سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.
چای سبز و کاهش کلسترول:
یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می شود. این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد، بلکه مانع از بروز سکته قلبی و سایر بیماری های قلبی - عروقی می شود.
چای سبز و مشکلات دهان و دندان:
می توان نوشیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این چای سبز با از بین بردن باکتری های نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را نیز مرتفع می کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی خوشبوکننده دهان، پیش از حضور در مراسم رسمی و میهمانی ها استفاده می کردند.
تقویت استخوان ها و مفاصل با چای سبز؛
درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.چای سبز توصیه متخصصان برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل، ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیم های تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود.
پیشگیری از آلزایمر با چای سبز:
گفتنی است چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین» در سلول های مغز و با این حرکت مانع از تخریب سلول های مغز و بروز آلزایمر می شود.
درمان بیماری های کبدی و چای سبز:
نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد ایجاد شده توسط چربی های موجود در کبد می شود. این عملکرد مثبت، مانع از بروز بیماری های کبدی به ویژه سرطان کبد می شود.
از خواص و فواید دیگر چای سبز می توان گفت:
چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ ها، مانع از بروز فشار خون بالا می شود.
کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها می شود.
چای سبز باعث کاهش قند خون می شود. اگرچه برخی پژوهشگران نوشیدن چای سبز را به افراد مسن توصیه می کنند اما برخی دیگر معتقدند نوشیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون، پیش از رسیدن به سن کهولت می شود.
ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستمبدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند. در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می کردند.
نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه یی که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر) توصیه می شود.
نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند، بلکه در صورت بروز این مشکل، نم دار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.
اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.
چای سبز خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد
@mirteb_ir
تدابيری برای صرع
تحریک کنندههای صرع که باید از آنها پرهیز شود:
اگر هوای محیط مناسب حال بیمار نباشد، باید بیمار به منطقهای که هوایش به نفع اوست انتقال یابد. هوای بسیار گرم و بسیار سرد برای صرعیان مناسب نیست. قرار گرفتن در معرض باد تند، باد بسیار گرم، باد بسیار سرد، گرمای زیاد ناشی از تابش خورشید، آتش، بخاری و .... نشستن در زیر نور مهتاب، در جای بلند قرار گرفتن، از بلندی به پایین نگاه کردن، در گهواره و چرخ فلک نشستن، نگاه کردن به حرکات سریع و چرخنده و براق و دویدن همه از محرکات صرعند.
هر چیزی که باعث ضعف قلب شود مثل ترس زیاد، صدای مهیب، صدای رعد و برق، صدای زنگ، چیزهای غمانگیز و خشمآور، مخصوصا اگر به طور ناگهانی باشند.
بوهای ناخوش (بوی قیر، گوگرد، موی سوخته) یا بوهای خوش خیلی تند. استحمام طولانی مدت، حمام رفتن قبل از هضم غذا، پاشیدن آب بسیار گرم بهروی سر.
از مضرترین کارها برای صرعیان خوردن و نوشیدن بعد از حمام کردن است. خواب روز خیلی مضر است، بالاخص اگر طولانی باشد. بیخوابی زیاد، بیداری زیاد، بیداری در شب، با شکم پر خوابیدن، زیاد نزدیکی کردن، مستی، پرخوری، امتلا و سوء هاضمه.
باید در طول روز یک وعده غذا خورده شود، در غیر این صورت یک وعده را به سه قسمت تقسیم کرده، یک سوم آن ناهار و دو سوم آن شام، بعد از ورزش سبک تناول شود و قبل از سیر شدن دست از غذا بکشند.
تنبلی و بیحرکتی، ورزش با شکم پر. نباید از ورزش کردن خسته شوند. بعد از ورزش کمی استراحت خوب است. موقع ورزش سر بالا نگه داشته شود و زیاد تکان نخورد.
چند توصیه برای صرعیان
در مواقع حمله، این کارها انجام شود:
سر(به وسیله سبوس گندم یا نمک گرم شده)، گرم نگه داشته شود، مالیدن روغن قسط یا زنبق به مهرههای گردن. بوییدن پیاز از وسط بریده.
در مواقعی که حمله متوقف است:
• ماساژ بدن به آرامی از بالا به پایین از سینه و پشت به تدریج به سمت ساقها به حدی که بدن سرخ شود. بعد از ماساژ چند قدم پیادهروی توصیه میشود. بعد از اینکه ماده به پایین جذب شد، ماساژ سر با شانه انجام شود.
• مصرف آنغوزه با سکنجبین روزی 2بار، برای بزرگسالان 1 تا 5/1نخود و برای اطفال نصف نخود
• مصرف پنیرمایه حیوانات با سرکه یا سکنجبین 1 تا 2 نخود روزانه. بعد از مدتی هفتهای 2 تا 3 بار
• بوییدن مشک
پرهیزات غذایی صرعیان
غذاهای خیلی چرب، شیرینیهای خیلی شیرین، شیرینی قنادی، غذاهای غلیظ و نفاخ و تند، گوشت گاو، گوساله، شتر، گوسفند، ماهی، گوشتهای نمک سود. انواع ترشیها در صرع سرد، شیر، لبنیات و هر چیزی که از شیر درست شود. هر چیزی که بخارات را برانگیزد مثل فلفل، خردل، سیر، پیاز، شلغم، کلم، کلم قمری، تره، ترب، تره تیزک، باقالی، عدس (مگر با آب جو پوست کنده جوشیده شود) و مخصوصا کرفس که خیلی مضر است و ماده صرع را میجنباند. همه میوههای تر، نان فطیر. هر چیز تند و تیز.
نكته: *اگر گوشت بز زیاد مصرف شود امکان بروز صرع وجود دارد.
غذاهای مفید برای صرعیان
گوشت جوجه مرغ، دراج، تیهو، گنجشک، کبوتر، بزغاله، ماهی کیلکا، مویز، انجیر خشک، توت خشک، پسته، مغز بادام پوست گرفته (شب10 تا 15 عدد بادام درختی را شکسته، در آب قرار داده روز بعد پوست نازک قهوهای را برداشته مغز را خوب جویده قورت دهید) شیره بادام، حریره بادام، عرق بادرنجبویه، مکیدن نیشکر، ترشی کبر، ترشی لبو. خوراک از گوشت بزغاله یا بره با روغن زیتون یا کنجد و ادویهجات گرم مثل دارچین و زیره سبز و انیسون. شوربای مرغ یا سوپ جوجه با شوید و گشنیز و زیره و دارچین و چغندر و روغن بادام شیرین یا زیتون. (دارچین، انیسون، زیره سبز، شوید، گشنیز در غذاها مصرف شود). پونه و کاهو ضرر ندارد. کباب، نان خشکار (نانی که گندم آن را شسته و سبوس آن را نیز نگرفته باشند). نانی که گشنیز خشک در آن باشد. میوههای قابض مثل به (یا مربای به) بعد از غذا مصرف شود. آبپز چغندر و روغن زیتون قبل از غذا برای لینت دادن شکم مفید است. قبل و بعد از غذا به اندازه نصف نخود سنگ نمک مزمزه شود. به جای آب ماءالعسل میل شود.
صرع اطفال
از آب و مبردات (سردیها) پرهیز شود. اگر بچه شیرخواره است، مادر شیرده غذای خوب و مایل به گرمی و لطیف بخورد. از هر چیزی که تولید شیر آبکی، فاسد یا غلیظ میکند بپرهیزد. از جماع و بارداری اجتناب نماید. از چیزهایی که باعث ترس بچه میشود دور بماند. قبل از غذا بچه را به آرامی ورزش بدهد. بعد از غذا حرکت نکند. گلقند عسلی یا شکری با سکنجبین عسلی مفید است. گاهی بدن از بلغم پاکسازی شود. بستن عود الصلیب (فاوانیا) به گردن.
@mirteb_ir
تدابیری برای بیخوابی
1- 3 گرم تخم خشخاش را بکوبید و با شکر مخلوط کنید و بخورید.
2- 6 گرم تخم کاهو میل کنید.
3- ضماد خشخاش روی پیشانی بگذارید.
4- کاهو زیاد بخورید.(مخصوصا شب قبل از خواب)
5- بوی گل نیلوفر استشمام کنید.
6- یک لیوان آب جوشانده جو را با شیر میل کنید.
7- گل بابونه استشمام کنید.
8- روغن بادام در بینی بچکانید.
9- برگ های خشک خشخاش و غوزه های آن را بجوشانید و ضماد بسازید و روی سر بگذارید.
10- برای رفع بیخوابی بچه های کوچک و شیرخوار، عصاره کاهو را با شیر مادر مخلوط کنید.
@mirteb_ir
ماساژ انگشت حلقه
🔸انگشت حلقه مسئول کنترل رفتار وخلق وخوی شماست اگر احساس خوبی ندارید یا کم حوصله شدهاید انگشت حلقه تان را ماساژ دهید
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
سیاه پوشیدن باعث :
↩️بهم خوردن تنظیم هورمون در خانمها
↩️جذب کننده مریضی و آلودگی
↩️کاهش سیستم دفاعی بدن
↩️افزایش احتمال ابتلا به سرطان
↩️کاهنده اشتها
↩️اختلال درسیستم گوارش
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
🔎درشت بودن چه میوه ها و سبزیجاتی خوب نیست
↩️پیاز
↩️هویج
↩️سیب زمینی
↩️فلفل دلمهای
↩️زیرا نیترات بیشتری دارند و یکی از عوارض نیترات ایجاد اختلالات عصبی است
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
💡استفاده از خرما به جای کیک
🔸اگر کودک شما جزو آن دسته از کودکانی است که علاقه به مصرف شیر 🥛دارد، بهتر است در کنار شیر به جای استفاده از انواع بیسکویتها و کیکها از خرما استفاده کنید.
⬅️ شیر و خرما هر دو حاوی مقدار مشخصی کلسیم هستند که برای سلامت و رشد استخوانهای کودکان مفید هستند.
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
🔸از نیش زنبور نترسید!
❎نیش زنبور یکی از قویترین آنتی بیوتیک های جهان است که سیستم ایمنی بدن را بازسازی و قدرتمند میکند
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
🕉چربی موجوددربادام مانندچربی روغن زیتون غیراشباع است وبه دلیل وجودفیبربالایک غذای کامل محسوب می شود.
🕉مصرف روزانه بادام پس از دو هفته در کاهش اندازه دور کمر بسیار موثر است.
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
♦️آب کتری و سماور را دو بار نجوشانید!
آب مجدد جوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی می شود که سلامتی راتهدید می کند.
👈 از این دست مواد سمی میتوان به "آرسنیک" و "نیترات" اشاره کرد.
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
درمان درد دوران قاعدگی
✴️⇦توصیههایی برای رفع درد دوران عادت ماهیانه
📝⇦از چند روز قبل، چای زیر را تهیه و بنوشید؛
«پونه کوهی + آویشن شیرازی»
📝⇦چند روز اول عادت ماهیانه چای زیر را بنوشید؛ «دارچین+ زنجبیل»
📝⇦در ایام پاکی به جای چای سیاه، از چای کوهی، چای بابونه، چای بهارنارنج و چای بادرنجبویه استفاده نمایید.
📝⇦سه روز اول عادت ماهیانه از مصرف انواع گوشت بپرهیزید! زیرا باعث گوشتی شدن دیواره رحم می شود.
📝⇦ترشی، شور، ادویه تند، ماهی، لبنیات، سیب ترش و هندوانه ایام عادت ماهیانه مصرف ننمایید!
📝⇦شیره انگور روزانه با ارده یا به تنهایی مصرف نمایید، حداقل سه قاشق غذاخوری
🅾⇦تَرک مصرف سودازاها 👇👇👇
گوشت گوساله و گاو، بادمجان، عدس، موز، قارچ، سوسیس و کالباس، انواع سس، غذاهای مانده و کنسروی، آبمیوه های صنعتی و نوشابه و دلستر
انواع کلم
کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅
📚📚📚📚📚📚📚📚📚
📗📗📗📗📗📗📗📗
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
⭕ توجه حجامتی:
🔺️حجامت يك شيوه بسيار قديمی كمك درمانی و پاكسازی كننده و تقويت كننده سيستم ايمنی بدن می باشد.
☑ دو زمان در سال برای انجام #حجامت بهتر است و آن هنگامي است که دماي هوا اعتدال نسبي دارد: بهار، اوایل تا نيمه پاییز؛ که هوا نه خیلی گرم و نه خیلی سرد است.
☑ از طرف ديگر در فصل سرد بدنبال مصرف غذاهای سنگين و كم بودن نسبی فعاليت، مواد زائد بيشتری در بدن تجمع يافته كه لازم است خارج شوند تا در بهار بدنبال رقيق و جاری شدن در بدن، ايجاد مشكلات و آلرژی نكنند و نيز با حرارت تابستان از آن ها مواد اصطلاحا سوخته مضر توليد نشود؛ كه اگر توليد شد نيز بتوان با حجامت اوايل پاييز، اين مواد را از بدن زدود و مانع تجمع و تغليظ آن ها در فصول سرد و زمينه سازی بيماری ها از جمله تومورها شد.
🔰طبق قواعد نجومی و فيزيولوژيكی (تجمع نسبی مواد سنگين وزن زائد خون و ميان بافتی در سطوح بدن به دليل اثر ماه)، با بررسی به عمل آمده، از ۹ تا ۲۲ فروردین روزهای مناسبی برای #حجامت هستند. همچنین روزهای فرد (یکشنبه- سه شنبه- پنج شنبه) برای انجام حجامت، بيشتر توصيه شده اند.
☑ افرادی که ممانعت خاصی برای حجامت ندارند (به استثناء اطفال زیر دو سال، سنین خیلی بالا، بیماری های خاص و کم خونی های شدید، مزاج های سرد یا خشک، افراد خیلی لاغر یا خیلی چاق، ضعف شدید و کمبود فشار) و مخصوصا افرادی که حجامت توسط پزشک حاذق طب سنتی به ایشان توصیه شده است یا افراد با مزاج گرم و تر (مخصوصا مردان و زنان یائسه)، دارای #غلظت_خون یا #چربی_خون یا اسید اوریک بالا، دارای جوش و دمل های پوستی صورت و بالا تنه و دارای احساس سنگینی و حرارت بالای سر و بدن، برای حجامت طبق سنت علمی و دیرینه ایران، اقدام نمایند.
⚠️توصیه اکید می شود، صرفا به مراکز استاندارد درمانی و پزشک مراجعه شود تا مراحل قبل، حین و بعد از حجامت، به درستی اجرا شود.
💻لینک مطالعه اقدامات قبل از حجامت (مهم) 👇🏻👇🏻
http://mirghazanfari.ir/post-144.html
👈برای انجام حجامت می توانيد در روزهای غير تعطيل رسمی بين ساعت ١٠ تا ۲۰ #بدون_نوبت_قبلی به نشانی های زیر مراجعه كنيد👇
نشانی مطب شهرک غرب
بلوار دادمان، بلوار درختی، نبش خیابان حافظی، پلاک ۴۵، طبقه همکف، واحد ۲
شماره های تماس مطب شهرک غرب
۰۲۱۲۲۳۷۸۶۹۸
۰۲۱۲۲۳۶۹۳۴۱
۰۲۱۲۶۳۵۰۷۷۳
@Drmirghazanfari
💊💊💊نکاتی در مورد پیاز که نمیدانستید!
هر چه تندی و تیزی پیاز، بیشتر و شکل آن کشیدهتر باشد، «جوهر ناری» آن بیشتر است و بنابراین گرمی و خشکی بیشتری در بدن پدید میآورد.
پیاز گرد سفید از پیاز کشیده سرخ، به اعتدال نزدیکتر است و برای مصرف روزانه در سالاد و در پخت و پر مناسبتر است. چنین پیازی در هنگام پوست کند و خرد کردن نیز سوزش چشم کمتری ایجاد میکند.
هر چه سر پیاز باریکتر و سایز آن کوچکتر باشد، میزان نیترات موجود در آن کمتر است.
کسانی که در هوای گرم دچار سردرد میشوند از خوردن پیاز خام (به خصوص پیاز سرخ کشیده) در تابستان جدا پرهیز کنند.
پیاز خام بهتر است یا پیاز پخته؟
در این خصوص همه چیز بستگی به شرایط و بیماری فرد دارد:
در مجموع پیاز خام بیشتر حالت دارویی دارد (کیفیت گرمی و خشکی بدن را افزایش میدهد)
و پیاز پخته، بیشتر حالت غذایی دارد و از آن خلطهای غلیظ سوداوی و بلغمی حاصل میشود.
بنابراین کسانی که دچار غلظت خون و انسدادهای عروقی هستند، باید در مصرف پیاز پخته نیز زیاده روی نکنند،
البته مصرف مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین میتواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند.
استفاده از پیاز خام در افراد مبتلا به سینوزیت، آلرژی، میگرن، سرگیجه و اختلال حافظه منع شده است، زیرا سبب تشدید بیماری میشود.
ـ مصرف پیاز هنگام سرماخوردگی بخصوص به شکل پخته موثرتر است.
گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش مییابد و به اعتدال نزدیکتر میشود.
پیاز برای چه کسانی مفید و برای چه کسانی مضر است؟
در این خصوص باید بیان داشت که:
پیاز برای سردمزاجان چاق مفید است زیرا موجب بازشدن مجاری گوارشی و پاکسازی معده و دفع بیشتر ادار میشود.
ولی برای گرم مزاجان زیان آور است و با طبع آنان سازگار نیست،
همانطور که گفته شد پیاز (به خصوص پیاز سرخ و تند و تیز) میتواند موجب سردرد در گرم مزاجان شود تا جایی که حتی بوییدن آن نیز میتواند سردرد ایجاد کند. چنین افرادی در صورت تمایل به مصرف پیاز، باید مقدار اندکی پیاز سفید گرد شیرین میل کنند و یا ترشی آن را بخورند.
پیاز سرخ شده در روغن هم تولید منی را بسیار زیاد میکند و هم میل جنسی را افزایش میدهد، بنابراین مردان مجرد یا متأهلانی که همسر باردار یا شیرده یا بیمار دارند) بهتر است از مصرف آن بپرهیزند.
مصرف پیاز در هنگام سفر به مناطق سردسیر سودمند دانسته است.
https://tabaye.ir/raw-onion-or-cooked-onion/
💊💊✅ تشخیص و درمان ساده انواع چربی خون از زبان «حکیم خیراندیش، پدر طب سنتی ایران»
۱- 👈 چربی سرد: خوراک و چربی های گرم(مثل ساریاغ یا روغن حیوانی، روغن کنجد، دنبه و ...)
۲-👈 چربی خون گرم: سرکنگبین، سرکه شیره
۳- 👈 چربی خون افراد دموی: سرکنگبین، حجامت
👇👇👇
@Sorenanewsbot
📚📚📚چرا در بهار دچار خواب آلودگی میشویم؟
فصل بهار به دلیل مزاج گرم و تری که دارد شیرینترین فصل سال محسوب میشود، این مزاج که مطلوبترین مزاج طبیعت است با مزاج گرم و تر جوانترها همراه میشود که در نهایت قرار گرفتن این افراد در حالت تعادل و ایجاد آرامش ذهنی را برای آنها به همراه دارد که در نهایت این امر به خواب آلودگی میانجامد. اما علل دیگری هم میتواند داشته باشد:
افزایش طول مدت روز در بهار باعث خواب آلودگی و کاهش تمرکز بسیاری از افراد خواهد شد.
بسیاری از خواب کافی محروم میشوند و احساس خستگی و کسالت میکنند.
خواب آلودگی میتواند به علت تنظیم نبودن ساعت بیولوژیک بدن باشد.
کمبود جریان خون و انرژی کافی در مغز و اندامها باعث خواب آلودگی در بهار میشود. معمولا، در فصل زمستان جریان خون در سطح بدن کمتر میباشد. بنابراین، بیشتر جریان خون در مغز و اندام ها میباشند و مواد مغذی و اکسیژن را به جاهایی میبرد که مورد نیاز است.در بهار، مویرگ ها گشاد میشوند و جریان خون در سطح بدن بیشتر میباشد و خون کمتری به اندامها و مغز میرسد.
علاوه بر این در بهار، سوخت و ساز بدن بیشتر میشود و مصرف اکسیژن زیاد میشود که باعث کاهش ذخیره اکسیژن مغز میشود.
نکته مهم
خواب آلودگی در بهار طبیعی است و معمولاً خود به خود و با رعایت برخی تدابیر از بین میرود. اما میتواند نشانه ای از بیماری فشار خون بالا و قند خون بالا هم باشد، لذا اگر این خوابآلودگی ادامه داشت، به پزشک مراجعه نمایید.
چه کنیم که در بهار حس خواب آلودگی نداشته باشیم:
تدابیر غذایی
کاهش مصرف مواد غذایی خواب آور مانند ماست، دوغ، کاهو، خیار، کدو و …
حذف وعده نهار (در صورت عدم ضعف) یا مصرف نهار به صورت سبک
کاهش مصرف مواد غذایی پرچرب و دارای روغن زیاد
جویدن کمی هل یا زنیان بعد از غذا (در صورت اختلال هضم، سنگینی و نفخ)
نوشیدن دمنوش به خشک به همراه کمی هل بعد از وعده نهار و شام (با رعایت فاصله زمانی)
پرهیز از مصرف زیاد شیرینیها و قند و شکر
پرهیز از مصرف غذای زیاد و سنگین و ورزش شدید، قبل از خواب شب
مصرف صبحانه به صورت کامل؛ صبحانه کامل، کالری کافی در طول روز را تامین میکند.
گنجاندن متعادل مواد پتاسیم دار در وعده غذایی هفتگی، پتاسیم باعث شادابی سلول ها میشود. گوجه فرنگی، پرتقال، موز و سیب محتوی مقدار زیادی پتاسیم میباشند.
مصرف سبزیجات تازه از قبیل: اسفناج و هویج که به افزایش سوخت و ساز و دفع سموم از بدن کمک میکنند.
نعناع به رفع خستگی و خواب آلودگی کمک میکند.
تدابیر غیرغذایی
انجام روزانه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فعالیت ورزشی معرق
برقراری تهویه خوب در اطاق و باز کردن پنجرهها
خواب شبانه کافی ولی نه بیش از اندازه
دوری از افکار منفی؛ این افکار باعث خواب آلودگی میگردند.
شستن صورت با آب سرد.
حجامت و خونگیری با نظر پزشک (در صورت بالا بودن غلظت خون و میزان هموگلوبین)
پرهیز از خواب طی روز (حتی المقدور)
اقدام برای درمان بیماریها و حفظ سلامت از جمله عفونت چشم که مستقیماً موجب خواب آلودگی و کسالت است.
توجه به فضای محیط زندگی و کار مانند رنگ روشن، نور کافی، درجه حرارت متناسب، بوی مطبوع، زیبایی، استفاده از گل و گیاه و فضای سبز و غیره.
رعایت بهداشت فردی، نظافت بدن و لباس و محیط
رعایت نظم و آراستگی فردی و محیط پیرامون و پرهیز از شلختگی
استقبال از برنامههای رقابتی و سرگرم کننده (بیکار نماندن).
https://tabaye.ir/spring-drowsiness/
🔴 علل اصلی سفیدی مو
۱. غلبه سردی و تری بر مزاج فرد
۲. یبوست شدید
۳. غذاهای خشڪی زا مانند ڪشڪ و پنیر و دوغ
۴. امواج رادیو اڪتیو و موبایل و اینترنت
5. غم، غصه، حسرت
@soroshesalamati
حنا
طبیعت معتدل میان سردى و گرمى و کمی خشک.
بستن حنا به محل سوختگی باعث بهبودی پوست و مالیدن حنا با روغن بنفشه سبب رفع خارش پوسته شدن پوست میگردد .
مالیدن حنا به مقعد شقاق دار رفع ترک مقعد میشود .
بستن حنا به دست و پاى زحمت دیده و مجروح از آتش و سوختگى باعث بهبود و پوست رفتگى آن می شود.
مالیدن حنا با آب برگ کوچک او رفع شقاق (ترک مقعد و لب و فرج) و درد زانو می کند.
بستن حناى خیسانده به سر باعث تقویت پوست و موى و سرخى رنگ مو می شود.
مالیدن حنا بر پیشانى و شقیقه ها منع ریختن مواد فاسد بچشم، خصوصا که با آب گشنیز خمیر کرده باشند می کند.
بستن حنا بر سر مخصوصا که آنرا با قطران و روغن زیتون آمیخته باشند جلوگیرى از ریزش مو نموده و موجب روئیدن موى تازه می شود.
مالیدن حنا با زفت و روغن گل سرخ یا بادام، زخم و جوش و جراحت سر را پاک می سازد.
مالیدن حنا با کوبیده برگ گردو جهت باد و نفخ و درد بیضه مفید و مالیدن آن بر پیشانى درد شقیقه و سردرد بادى و بلغمى را فرو می نشاند، خاصه که آنرا با نمک آمیخته باشند.
مالیدن حنا بر گلو باعث بهبود خناق و امراض حلق می شود.
مالیدن حنا بر بدن باعث تقویت اعصاب می شود.
مالیدن حنا با موم و روغن گل سرخ یا کنجد «که موم را در روغن ذوب کنند» درد پهلو و کوفتگى اعضاء را رفع می کند.
گذاشتن حنا در لباس پشمى مانع کرم (بیت) زدن او می شود و برگ او را نیز همین خاصیت می باشد.
@mirteb_ir
📚📚📚کیست مویی درستون فقرات از منظر طب چیست
از منظر طب سنتی
به نظر میرسد که مهمترین دلیل ایجاد کیست مویی، تجمع سودا در این ناحیه است. سودا که خلطی است سنگین، تمایل به رسوب در نواحی تحتانی بدن دارد (مثل واریس در پاها یا واریکوسل در بیضه ها). از آنجا که از سویی در این روزگار، هم تجمع سودا در بدن ما زیاد شده است (به دلایل متعدد و از جمله تغذیه نامناسب) و از سویی عموم ما پشت میزنشین شدهایم، سودای موجود در سر و تنه تمایل دارد که در انتهای ستون فقرات رسوب کنید و اگر بدن نتواند این رسوب را پاک کند، بروز کیست مویی اجتناب ناپذیر خواهد بود.
چه افرادی بیشتر مستعد این بیماری هستند؟
این عارضه در افراد چاق، پرمو، کسانی که زیاد عرق میکنند، یا لباسهای تنگ میپوشند، بیشتر دیده میشود.
حتی کسانی که دارای شغلی هستند که همیشه در حال نشسته هستند مستعد این بیماری هستند و به همین علت است که به آن بیماری رانندگان نیز میگویند.
این عارضه چه نشانه و علائمی دارد؟
معمولاً کیست مویی تا زمانی که به صورت حاد دچار عفونت نشده باشد؛ نشانه ای ندارد. در این حالت، تنها تظاهر بیماری، وجود حفره ای زیر پوستی در فاصله دو باسن و کمی بالاتر از مقعد است که ممکن است اندازه ای به قطر یک تا چند سانتی متر داشته باشد؛ حاوی مقادیری مو باشد و توسط چند سوراخ ریز به سطح پوست راه داشته باشد. در این وضعیت، تنها در معاینه، سوراخهای ریز پوست در فاصله بین دو باسن قابل مشاهده است.
با ایجاد عفونت، علایم زیر بروز می کند:
درد خود به خودی یا احساس درد با لمس
قرمزی و تورم ناحیه مبتلا
تب و لرز و ترشح چرک یا خونابه.
اگر مجرای این سوراخها بسته شود؛ ترشحات چرکی داخل حفره تجمع پیدا میکنند و باعث ایجاد آبسه میشوند که با درد شدیدی همراه است.
درمان کیست مویی به شیوه طب سنتی
۱) درمان یبوست: در صورتی که بیمار یبوست دارد؛ با شیوه های مناسب، باید یبوست وی را درمان کرد.
۲) داروهای گیاهی ضد عفونت و التهاب: استفاده خوراکی از داروهای ضدعفونت گیاهی مثل بید، خطمی، زنیان، آویشن، بابونه و … بسته به وضعیت مزاجی بیمار. در این زمینه نیز می توانید از یک پزشک متخصص سنتی مشورت بگیرید.
۳) ضمادهای تخلیه کننده کیست: ساده ترین راه که در عین حال تقریبا همیشه از آن پاسخ مثبت گرفته شده، این است که مقداری اسپرزه را آسیاب کرده با مرهم سیاه (که در عطاری ها معمولا به نان پماد اکتیول شناخته میشود)، مخلوط و روی کیست، ضماد کنید. این ضماد را روزی ۲ بار(صبح و شب) عوض کنید، بعد از چند روز استفاده، کیست، سَر باز کرده، شروع به تخلیه میکند. ضماد فوق را تا تخلیه کامل کیست، یعنی تا وقتی خروج چرک ادامه دارد، ادامه دهید. بعد از تخلیه کامل کیست، بیماری درمان شده محسوب میشود؛ به همین سادگی. بهترین نشانه برای درمان بیماری، از بین رفتن علائم بالینی مانند خروج چرک و خون، درد و قرمزی است.
نکته ۱: باقی ماندن سوراخهای ریز کیست، نیاز به اقدام خاصی ندارد و معمولاً خود به خود بسته میشوند.
نکته ۲: با همین ضماد، معمولا موهای داخل کیست هم تخلیه میشوند. گاهی این تخلیه خود به خود است اما در موارد دیگر هرقدر از نوک موها که از سوراخ بیرون میآید را با موچین یا وسیله ای مشابه بیرون بکشید اما در صورت عدم تخلیه موها هم نیاز به اقدام درمانی خاصی نیست.
نکته ۳: محل دقیق کیست برای گذاشتن ضماد از روی درد، تورّم یا قرمزی محل معلوم میشود. برای اطمینان بیشتر می توانید منطقه وسیع تری را ضمادگذاری کنید. اگر سوراخ های کیست باز هستند، میتوان روی آنها و اطرافشان را ضماد گذاشت.
۴) روغن کرچک: استفاده از روغن کرچک در درمان کیست مویی بسیار موثر است. بدین منظور باید از روغن کرچک روزی ۲ الی ۳ بار بر روی کیست مویی استفاده شود. روغن کرچک باعث کاهش عفونت و التهاب کیست مویی میشود؛ ترکیب آلوئه ورا با روغن کرچک نیز میتواند در درمان کیست مویی خیلی موثر باشد.
۵) زالواندازی و حجامت: استفاده از حجامت یا زالواندازی اطراف کیست، درمان هایی کمکی و درعین حال بسیار موثّر هستند؛ به ویژه زمانی که کیست دچار عفونت حاد شده باشد و با علائمی مثل درد و قرمزی محل و تب همراه باشد؛
اگر بخواهیم روشی علمی را در این مورد پی بگیریم باید به این روش عمل کنیم:
اگر بیمار دچار غلبه عمومی سودا باشد باید ابتدا حجامت عام، سپس حجامت ساکرال (چهاربند) و در نهایت و در صورت ضرورت، زالواندازی روی کیست انجام شود. اما اگر بیمار دچار غلبه سودا نیست و تنها دچار رسوب سودا در ناحیه کیست است، میتوانید از ابتدا به سراغ زالواندازی بروید. به هرحال بهتر است قبل از هرگونه اقدام؛ بهتر است با یک پزشک متخصص حاذق مشورت کنید.
نکات مهم:
گاهی و علیرغم اقدامات فوق، کیست، سر باز نمیکند که معمولاً این موارد در بیمارانی دیده میشود که یا کیست بسیار کوچک است و یا بدون چرک یا حاوی مقادیر اندک و ناچیز عف
ونت است. در این بیماران اگر علامت دیگری وجود نداشته باشد؛ میتوانید مطمئن باشید که غیر از اقدامات پیشگیرانه و نیز یک بار زالواندازی یا حجامت محل کیست، نیاز به اقدام دیگری نیست.
اگر کیست خیلی بزرگ بود، پس از تخلیه کامل، برای پر شدن سریعتر آن به طور مرتب مقداری عسل (یا ترکیب دو قسمت روغن زیتون خام و ۵ قسمت عسل) را داخل آن بریزید. کیست های کوچکتر معمولاً نیازی به این کار ندارند.
نکته مهم:
اگر از کسانی هستید که کیست را جراحی کرده اند؛ پانسمان فوق الذّکر در پر شدن محل عمل جراحی بسیار مفید است.
اصلاح سبک تغذیه، ورزش روزانه و پوشش مناسبت باید جهت جلوگیری از عود مجدد مورد توجه قرار گیرد.
چگونه از ابتلاء به کیست مویی پیشگیری کنیم؟
برای پیشگیری از این عارضه، توجّه به چند نکته ساده کفایت میکند:
کوتاه نگه داشتن موهای ناحیه بین دو باسن.
شستشوی منظم: حمام کردن یا دوش گرفتن روزانه برای تمیز نگه داشتن ناحیه کیست توصیه میشود اگرچه به نظر میرسد استفاده از وان آب گرم در پیشگیری از عفونت کیست موثرتر از دوش گرفتن باشد.
خشک نگه داشتن ناحیه به ویژه استفاده از لباس هاس زیر نخی و جاذب رطوبت.
پرهیز از نشستن طولانی مدت روی صندلی.
در افرادی که تعریق زیادی دارند، کم کردن تعریق در این ناحیه نیز میتواند تا حدّی کمک کننده باشد.
پوشیدن لباس سبک و گشاد.
جلوگیری از اضافه وزن.
با توجه به آن چه در سطور فوق گفته شد، ایجاد تعادل در سودای بدن میتواند ما را از ابتلا به این بیماری نجات دهد.
آیا تدابیر طب سنتی درمان قطعی کیست مویی است؟
افرادی که درمان کیست مویی یا سینوس پیلونیدال خود را در درمانهای گیاهی و طب سنتی جستوجو میکنند، بهتر است بدانند همیشه خطر داروهای گیاهی و روشهای سنتی از روشهای جدید امروزی کمتر نیست و این موضوع در هر زمینه و بیماریای صدق نمیکند.
نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که روش های درمانی کیست مویی در طب سنتی، به صورت موقتی درد و علائم آزار دهنده را از بین میبرند و تاثیر این روشها در مراحل اولیه ابتلا به کیست مویی بسیار بیشتر است.
اگرچه تجربه نشان داده گیاهان و پمادهای دستساز در طب سنتی میتواند به کاهش درد و التهاب کیست مویی یا سینوس پیلونیدال کمک کند ولی درمان وقتی به هدف نهایی خود میرسد که منجر به بهبودی و از بین رفتن همهی علائم بیماری شود.
و گاهی لازم است در صورت حاد شدن بیماری و عفونت شدید و عدم نتیجه گرفتن با راهکارهای سنتی؛ برای درمان کامل این بیماری از جراحی استفاده نمود و با وقت تلف کردن، روند درمان بیماری را به تأخیر نیندازند، چرا که ممکن است منجر به عود بیماری با عوارض و مشکلات بیشتر شود.
https://tabaye.ir/pilonidal-cyst/
📚📚دیابت درمانی
📚📚💊💊#مرض قند (ديابت*)
1- «گزنه» براي مرض قند مفيد است.
2- «كنگر» به درمان مرض قند كمك ميكند.
3- مبتلايان به مرض قند ميتوانند با «گلوتن» (يكي از مواد سفيدهاي گندم) نان تهيه كرده و ميل نمايند.
4- قند «تمشك» براي مبتلايان به مرض قند مفيد و مداوا است.
5- ميوهي «گردو» كه به چهار مغز معروف است يكي از داروهاي ضد مرض قند به حساب ميآيد.
6- اگر مبتلا به مرض قند هستيد تا ميتوانيد از «خيار» و «تخم خيار» استفاده كنيد.
7- عصاره ساقههاي زيرزميني «مَرغ» مفيد است.
8- «سيب زميني ترشي» يك غذاي ايدهآل براي مبتلايان به مرض قند ميباشد.
9- «گيلاس» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.
10- قند «فندق» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.
11- در برگ «شاه توت» يك ماده ضد قندي وجود دارد كه مرض قند را درمان كرده و قند خون را پايين ميآورد.
12- قند ميوه «توت فرنگي» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.
13- «قند زردك» نه تنها براي بيماران مبتلا به مرض قند ضرر ندارد بلكه به علّت داشتن انسولين گياهي، درمان اين مرض است.
14- دواي مرض قند در ساقه برگ «چغندر» قرار دارد.
15- قند «گلابي» براي مبتلايان به مرض قند ضرر ندارد بلكه مفيد است.
16- ميوه «سروناز» خنك بوده و براي معالجه مرض قند به كار ميرود.
17- سرشاخههاي گلدار و برگ «افسنتين دريايي» درمان مرض قند است.
18- «زرده تخممرغ» براي مبتلايان به مرض قند سود فراوان دارد.
19- آب نوع مسمايي «كدو» را گرفته، روي آن كمي «آب ليمو» ريخته و روزي يك ليوان ميل نماييد.
20- «پياز» داراي انسولين گياهي و اينولين هست و به همين جهت براي مبتلايان به مرض قند مفيد بوده و قند خون را پايين ميآورد.
21- «كدو» براي بيماران قند مفيد است.
22- انواع «درمنه» و «سنتوتين» قند ادرار را كم ميكند و يكي از داروهاي ضد مرض قند ميباشد.
23- «قنطوريون باريك» براي مرض قند توصيه شده است.
24- «پرتقال» براي بيماران مبتلا به قند بسيار نافع است.
25- «شاهي آبي» را خام خام يا به طور سالاد بخوريد.
26- «توت»، مخصوصاً توت خشك با وجودي كه قند دارد بسيار مفيد است.
۲۷- ۲۵ گرم برگ خشك «گردو» را در يك ليتر آب دم كنيد و صبح و شب يك ليوان از آن بنوشيد.
28- اخيراً در «هويج»، انسولين گياهي مخصوصي پيدا كردهاند كه بيماري قند را معالجه ميكند.
29- «سيب زميني» را به شكل آبپز پورهاي سرخ كنيد و يا تنوري بريان كرده مصرف نماييد.
30- بهتر است يك وعده غذاي خود را منحصر به «شلغم» كنيد.
31- «گوجه سبز»، «تخم گشنيز»، «آب غوره»، «برگ گردو»، «مورد سبز»، «ميوههاي ترش»، «برگ لارك»، «كوچي كوچ» و «برگ باباآدم» مفيد ميباشند.
32- در بيماري قند خون، مصرف «بقولات» مفيد است.
33- كنترل وزن يكي از عوامل مهم در كنترل قند خون است.
34- ورزش در درمان بيماري قند حياتي است.
35- «پياز» و «سير» براي كاهش قند خون بسيار مؤثر هستند.
36- «جوانه جو» داراي مادهاي است كه قند خون را پايينتر ميآورد.
37- در هر يكصد گرم «سيب» 25 گرم «ويتامين A»، 5 گرم «ويتامين B» و 20 گرم «ويتامين C» وجود دارد. براي جلوگيري از ابتلا به بيماري قند (فلبيت) خوردن سيب بسيار مفيد است.
38- مقدار چهل گرم از پوست يا برگ «درخت فندق» را در يك ليتر آب به مدّت پنج دقيقه بجوشانيد. صاف و شيرين كنيد. روزي 4 يا 5 بار، هربار نيم فنجان به فاصله معين بنوشيد.
39- آب فشرده ميوه «گواوا» براي ديابت مفيد است .
40- «لوبياي خشك» يكي از مؤثرترين مواد غذايي تنظيم كننده قند خون است .
41- مصرف «علف چشمه» در بيماري قند تأثير مثبت و شفابخش دارد .
42- در چين از «نخودفرنگي» براي بيماري قند استفاده ميشود.
43- از «مريم گلي» به عنوان كم كردن مقدار قند خون استفاده ميشود.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
مشکلات جنسی در مردان امروزه بسیار شایع است و دلیل اصلی آن سردی اندام جنسی مردان است.
که مسائلی از قبیل کاهش میل جنسی ـ زود انزالی ـ کاهش تعداد اسپرم ها ـ کاهش سرعت حرکت اسپرمها ـ و ... نمونه های بارزی از سردی اندام جنسی در مردان است.در بعضی ازموارد این نارساییها از کاهش و یا عدم توانایی ذهنی ناشی میشود که آن هم از سردی مغز است. برای درمان، انجام کارهای زیر در یک دوره ۴۰ تا ۱۲۰ روز (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک کننده است.
۱ـ روغن مالی کمر ـ زیر شکم ـ آلت و بیضه ها ـ کشاله ران و اطراف آن با ترکیبی از روغن زیتون بودار و
روغن کنجد.
۲ـ بادکش کمر ـ زیر شکم یک شب در میان ۲۱ مرحله.
۳- استفاده از نخود به روشهای زیر :
الف) نخود آب(یک لیوان نخود +پیاز +روغن زیتون+نمک و فلفل+آب)
ب) آبگوشت (هفته ای ۳ وعده به عنوان شام)
ج) نخودچی و کشمش روزی یک مشت میل شود.
۴ـ استفاده از املت تخم مرغ و پیاز هفته ای سه وعده.
(مقداری پیاز را در کمی روغن زیتون آرام آرام تفت داده سپس در آن چند عدد تخم مرغ محلی ریخته استفاده کنید. برای نتیجه بهتر میتوانید یه این غذا تعدادی خرما نیز اضافه کنید.)
۵ ـ عرق طارونه شبی یک لیوان به همراه یک قاشق مرباخوری عسل.
۶ ـ ارده با شیره انگور به عنوان صبحانه هفته ای ۳ الی ۴ وعده.
۷-ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصا در شب حداقل یک دوره ۴۰ روزه .
۸-استفاده از موارد زیر توصیه میشود:
الف) خرما روزی ۳ عدد.
ب) بادام درختی روزی ۱۴ عدد(باید دانه دانه مثل آدامس با فاصله زمانی نیم ساعت میل شود.)
ج) زیتون صبحها ۷ عدد.
د) انجیر شبانگاه ۷ عدد.
ه) استفاده از فسنجان بادام (نیم بادام درختی +نیم گردو) هفته ای ۱ الی ۲ بار
چ) استفاده از بذرهای کنجد ـ سیاه دانه ـ یونجه ـ هویج ـ کتان به هر شکل ممکن
۹- دوسین روزی یک قاشق مرباخوری(عسل سه واحد+سیاه دانه نیم کوب یک واحد)
۱۰- استفاده از نان باروری برای درمان عدم باروری مردان بسیار عالی جواب میدهد:
طرز تهیه نان باروری: ترکیبی از( ۴۰ عدد سفیده تخم مرغ محلی نطفه دار+ پودر نخود+پیاز )را به صورت
کوکو درست کرده و آن را هفت قطعه کرده و طی هفت روز مصرف کنید.میتوانید در تهیه آن از سبزیجات
معطر و ادویه نیز استفاده نمایید.
✅ توجه :اگر با انجام موارد بالا نتیجه مطلوب حاصل نشد باید زیر نظر یک طبیب سنتی درمان را پیگیری نمایید. ادامه درمان هم شامل حجامت و زالودرمانی است که بسته به تشخیص طبیب و شرایط بیمار تجویز میگردد.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
⭕️تاثیر گذاری نوع پوشش لباس در خانمها از نظر توان باروری
#زنان
#نازایی
✍ در صورت پوشیدن لباسهایی که کمر و شکم را گرم نگه ندارد، رحم سرد میشود رحم نمیتواند به درستی نطفه را در خودش حفظ کند و در نهایت یا موجب سقطهای مکرر و یا عدم بارداری میشود.
✍ به این مسئله باید ناتوانی جنسی را هم اضافه کرد که همین اتفاق از نظر روانی بسیار آسیب رسان است و در چنین شرایطی، خانواده ای باقی نمیماند که بخواهد فرزندی هم در آن شکل بگیرد.
@soroshesalamati
یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ یا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفاءَ فیما یَشاءُ مِنَ الاَْشْیاء .:
⚜رسول خدا (ص):
بوی انبیاء بوی #به
بوی حورالعین بوی #یاس
و بوی ملائکه بوی #گلسرخ
و بوی دخترم فاطمه بوی به و یاس و گل سرخ است.
📚بحارالانوار،ج63، ص177
@soroshesalamati