eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.2هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊بهتر است تغذیه کمکی کودک با چه غذایی شروع شود؟ فرنی شروع غذای کمکی معمولاً با فرنی است که می‌توان برای تهیه آن از شیر پاستوریزه استفاده کرد؛ البته دقت داشته باشید که: فرنی را با ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری به صورت یکبار در روز شروع کنید و طی یک هفته به تدریج افزایش دهید. شیر پاستوریزه در سنین زیر یک سال به عنوان نوشیدنی برای کودک ممنوع است؛ ولی در تهیه غذای کودک می‌توان از آن استفاده کرد. برای اطمینان از سالم بودن و کاهش حساسیت؛ آرد برنج را خودتان در منزل تهیه کنید؛ ابتدا مقداری برنج را از شب قبل در آب بخیسانید، روز بعد آن را آبکشی نموده و بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و  خشک شود سپس در از مخلوط کن یا آسیاب استفاده کنید. هر بار یک پیمانه برنج را داخل دستگاه بریزید و دستگاه را روشن کنید تا برنج‌ها خوب خرد شوند. سپس الک کنید.بعد از الک کردن اگه هنوز دانه‌های درشت برنج در الک بود آن‌ها را مجدد در آسیاب بریزید و خرد کنید. تا تمام آرد یک‌دست شود. آرد را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید. حریره بادام از هفته دوم می‌توانید از حریره بادام شیرین برای کودک استفاده کنید. سوپ غذای بعدی که در هفته سوم باید شروع شود؛ سوپ است که باید شامل گوشت قرمز یا مرغ یا بوقلمون باشد و سبزیجات (هویج، سیب زمینی، جعفری و …) به صورت روزانه به سوپ اضافه شده و کاملاً میکس می‎‌شود. پوره سیب زمینی و پوره هویج از هفته چهارم پوره سیب زمینی و پوره هویج را برای کودک شروع کنید. زرده تخم مرغ (کاملاً آب پز شده) از ماه هشتم؛ زرده تخم مرغ ( کاملاً آب پز شده) را می‌توان به رژیم کودک اضافه کرد زرده تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری شروع و طی یک هفته افزایش دهید تا به یک زرده کامل برسید. یک روز درمیان یک عدد زرده کامل را در رژیم غذایی کودک بگنجانید. غلات و حبوبات / کره و روغن زیتون از ۹ ماهگی غلات و حبوبات را می‌‎توانید برای کودک شروع کنید؛ همینطور از ۹ ماهگی می‌توان کره یا روغن زیتون را برای افزایش انرژی زایی به غذای کودک اضافه کرد: به طور معمول تغذیه حبوبات از ماش که هضم آسان‌تری دارد شروع می‌شود. در مورد سایر حبوبات مثل لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و … بهتر است قبلا آنها را خیسانده سپس پوستشان را جدا کرده و بعد از جوشاندن و دور ریختن آب آن و سپس پختن به سوپ اضافه گردد. اگر از آرد حبوبات استفاده می‌شود یک قاشق  چای خوری یا مرباخوری سرصاف کافی است. اضافه کردن کره یا روغن زیتون به اندازه یک قاشق مرباخوری برای شیرخوارانی که خوب وزن نمی‌گیرند کفایت می‌کند. توجه توجه: در تمام مراحل توجه کنید که غذای کودک نباید شامل تکه‌های سفت و بزرگ باشد. غذای سفره از ماه یازدهم کم کم می‌توانید غذای سفره را به کودک بدهید؛ ولی حتماً: غذای کودک را جدا کرده و بدون نمک تهیه کنید. غذای کودک را برای یک وعده تهیه کنید و اگر اضافه بود تا ۲۴ ساعت می‌‎توانید در یخچال نگهداری کنید. تدابیر نوشیدن آب با غذا در کودکان زیر سه سال حتماً همگی شنیدید و می‌دانید که مصرف آب و نوشیدنی همراه غذا، معمولاً روی هضم و گوارش اثر می‌ذاره و بنابراین توصیه نمیشه‌، اما بچه‌های کوچک زیر سه سال واقعاً حین غذا تشنه می‌شوند و در این خصوص نوشیدن آب همراه غذایشان بلامانع است اما با رعایت چند نکته: مقدار کمی آب را جرعه جرعه و آرام، فقط برای رفع تشنگی به آن‌ها دهید؛ مثلاً نهایت آبی که می‌نوشند چند جرعه باشد نه یک لیوان بزرگ آب. آب خیلی سرد و یخچالی یا با یخ نباشد، از آب سرد شیر استفاده کنید. نوشیدنی شیرین مانند نوشابه نباشد؛ آب برای این منظور مناسب‌تر است. مواد غذایی که در زیر یک سالگی ممنوع است از دادن مواد غذایی زیر تا یک سالگی باید اجتناب کرد، چون گروهی ایجاد حساسیت می‌کنند، برخی باعث خفگی شیرخوار شده و تعدادی نیز مشکلات دیگری به وجود می‌آورند: ۱ـ مواد غذایی که ممکن است در شیرخوار زیر یک سال ایجاد حساسیت کنند مانند: شیر گاو (جوشاندن شیر در تهیه فرنی، مقدار ماده آلرژی و حساسیت زای موجود در شیر را کم می‌کند)، سفیده تخم‌مرغ، پنیر، انواع توت، کیوی، آلبالو، گیلاس، خربزه و بادام زمینی. ۲ـ مواد غذایی که در دوره شیرخوارگی مجاز نیست و ممکن است باعث خفگی شیرخوار شود مانند: دانه کشمش، دانه انگور، ذرت، تکه‌های سوسیس، آجیل، تکه‌های سفت و خام سبزی‌ها مثل هویچ و … و تکه‌های گوشت. ۳ـ مواد غذایی که ممکن است مشکلات دیگری ایجاد کنند مانند: قهوه یا چای پررنگ که سبب بی‌قراری کودک می‌شود. شکلات میگو فلفل و ادویه‌جات ترشی‌ها نمک نوشابه‌های گازدار آب میوه‌های صنعتی از میوه‌ها، خربزه، کیوی، انواع توت (توت سفید، توت فرنگی، تمشک)، آلبالو، گیلاس از حبوبات، لپه و نخود همچنین از گروه سبزی‌ها، اسفناج و کلم https://tabaye.ir/baby-complementary-food/
💊💊درمان اورژانسی درد معده اگر دچار درد معده شدید، برای درمان اورژانسی این موارد را استفاده کنید نه به صورت مداوم و برای تشخیص و درمان جدی به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه نمایید: آب سیب زمینی خام و آب هویج را به اندازه یک لیوان بگیرید و بنوشید. بابونه دم کنید و بنوشید. آب سیب، آب به، یا یک یا دوتکه مربای به یا سیب بدون شیرابه، بعد از غذا بخورید. ۱ قاشق غذاخوری خاکشی همراه با یک ۱ قاشق غذاخوری بارهنگ در ۱ لیوان عرق نعناع بریزید و بخورید (در صورت داشتن رفلاکس، این روش خصوصا مصرف نعناع یا عرق نعناع را امتحان نکنید). از یک پتوی الکتریکی یا پد گرم و سرد شو یا همان کیسه اب گرم و بهتر از همه بادکش گرم استفاده کنید. کمی مویز هسته دار بجوید. اگر درد تند و تیز و حالت خنجری داشتید: تخم بارهنگ، خطمی در آب جوش ریخته و بعد یک ربع صاف کرده و میل کنید. اگر زخم معده دارید: شیرین بیان (در صورت نداشتن فشار خون)، زنیان و نبات جوشانده شود و بخورید. کتیرا و نبات را پودر کنید و ۱ قلشق چایخوری بخورید. ۱ قاشق چایخوری کتیرا را در آبجوش حل کنید و بخورید. اگر رفلاکس دارید: مربای به، سیب و بالنگ بعد از غذا برای التیام این عارضه مفیدند. مصرف نعناع، عرق نعناع، کنجد و روغن آن باید محدود و حتی در موارد شدید پرهیز شود. از مصرف مرکبات خام، گوجه فرنگی، فلفل، قهوه، چای پررنگ و نسکافه پرهیز شود. بهترین دمنوش، دمنوش به، آب سیب و آب انار شیرین است. مصرف انجیز و مویز نیز توصیه می‎‌شود. توجه توجه: البته توجه داشته باید که مصرف همه این موارد در مورد رفلاکس؛ بعد غذا باشد نه قبل غذا https://tabaye.ir/emergency-treatment-of-stomach-pain/
🙏 سلام خدمت همراهان گرامی طبایع ♨️ در این پست تصمیم گرفتیم چند لینک کاربردی و خوب رو بهتون معرفی کنیم. ✅ پیشنهاد می‌کنیم این پست رو همیشه همراه خودتون داشته باشید. 1️⃣ شرکت در انواع آزمون مزاج شناسی و انجام مشاوره آنلاین dr.tabaye.ir 2️⃣ لیست پزشکان متخصص طب سنتی (آدرس و شماره تلفن) https://tabaye.ir/doctors 3️⃣ شرکت در کلاس‌های آموزشی آنلاین با مدرک معتبر https://tabaye.ir/academy 4️⃣ تقویم حجامت سال 1400 https://tabaye.ir/calender 5️⃣ لغت‌نامه تخصصی طب سنتی https://tabaye.ir/dictionary 6️⃣ لیست خواص و مزاج خوراکی‌ها https://tabaye.ir/food-properties 7️⃣ دستور پخت غذاهای سنتی https://tabaye.ir/food-category 8️⃣ بانک جامع اطلاعات مزاج https://tabaye.ir/mezaj-information-bank 9️⃣ تالار گفتگوی تخصصی طب سنتی https://forum.tabaye.ir 🔟 فروشگاه عرضه محصولات سالم https://www.instagram.com/konjed_net ✅ طبایع، طب سنتی برای همه @tabaye_channel
💊حجامت تر همان حجامتی است که اکنون در کشور مرسوم شده و بسیاری از پزشکان به آن آشنا هستند، در این نوع حجامت، پس از بادکش عضو موردنظر، با یک تیغ یکبار مصرف استریل جراحی، چند خراش سطحی به صورت مایل به پوست وارد می‌شود و مجدد لیوان حجامت روی موضع قرار می‌گیرد و در اثر کشش و بادکش لیوان بسته به نوع  مزاج، بیماری فرد و نظر پزشک، مقداری خون خارج می‌شود. 📚حجامت خشک همان بادکش گذاری و ایجاد خلاء در لیوان حجامت بدون استفاده از تیغ جراحی و جراحت است. 💊هدف از انجام حجامت چیست؟ مهم‌ترین کاری که با حجامت انجام می‌شود این است که از موضع موردنظر، خلط ناشی از خون و صفرا را خارج می‌کنیم. این عمل باعث پاکسازی موضع می‌شود و برخلاف باور عامه باعث خروج مواد مغذی نمی‌شود. حجامت بدن را سبک و برخلاف خون دادن، قوت بدن را نمی‌گیرد، اما موضع حجامت تا زمان التیام کمی ضعیف می‌شود. وقتی لیوان حجامت روی پوست قرار می‌گیرد، مقداری کشش روی پوست ایجاد می‌کند و در اثر آن فاکتورهای دفاعی ساکن در جداره عروق و اعضاء را فعال کرده باعث می‌شود این فاکتورها دفاع خونی را چندین برابر کنند و به تقویت سیستم ایمنی عضو موردنظر و سپس کل بدن کمک کنند. https://tabaye.ir/cupping-in-spring/
💊💊بهترین فصل برای انجام حجامت بهترین زمان برای حجامت زمانی است که فرد خیلی گرسنه یا خیلی سیر نباشد و نور و گرمای خورشید در وضعیت جوی مساعد باشد یعنی هوا خیلی گرم یا خیلی سرد نباشد. پس فصل بهار که شروع رویش گل‌ها و جوانه زدن و شادابی و سرزندگی است و هوا نه خیلی گرم و نه خیلی سرد است و در بدن ما نیز جوش و خروش خاصی برپاست، بهترین فصل برای انجام حجامت است. از طرف دیگری در زمستان تخلیه و دفع اخلاط بدن به علت سرما و بسته شدن منافذ پوستی و… به خوبی انجام نشده و بدن در بهار نیازمند پاکسازی است. پس به ترتیب، بهترین فصول برای انجام حجامت، بهار، پائیز، تابستان و زمستان است (دی ماه بدترین زمان برای حجامت است). حجامت در دو فصل تابستان و زمستان فقط در موارد ضرورت انجام می‌گیرد. 📚📚بهترین زمان برای انجام حجامت حجامت با دو هدف اصلاح کمیت و اصلاح کیفیت خون انجام می‌شود، در اصلاح کمیت خون، افرادی که دارای خون زیاد و در معرض بیماری‌هایی مانند سکته و فشارخون هستند اقدام به حجامت می‌کنند. مناسب‌ترین زمان حجامت برای اصلاح کمیت خون این افراد ۱۲ تا ۱۵ ماه قمری است چرا که سیستم خون انسان به نیروی جاذبه ماه واکنش نشان می‌دهد و در این روزها خون رقیق‌تر در بدن جاری است و می‌توان آن را از راه حجامت دفع کرد. اگر هدف از حجامت، اصلاح کیفیت خون و دفع مواد زائد خون باشد، بهترین زمان برای حجامت ۱۷ تا ۲۱ ماه قمری است چرا که در این زمان خون غلیظ‌تر بدن به سطح پوست می‌آید و می‌توان آن را دفع کرد. از طرفی برخی منابع نیز طبق قواعد نجومی و فیزیولوژیکی (تجمع نسبی مواد سنگین وزن زائد خون و میان بافتی در سطوح بدن، به دلیل اثر ماه) ۹ فروردین تا ۲۲ فروردین را روزهای مناسبی برای حجامت دانسته‌اند؛ همچنین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه) برای انجام حجامت، بیشتر توصیه شده‌اند. توجه توجه: در ایامی که روزه هستید و بسیار بی خواب بوده‌اید یا در حال مصرف داروهای آنتی بیوتیکی هستید، نباید حجامت کنید. بهترین زمان حجامت در فصول گرم و سرد بهترین وقت حجامت در فصول گرم، در طی روز و ۲ ساعت بعد از صبحانه و در فصول سرد سال ۳ تا ۴ ساعت بعد از صبحانه که تا ناهار ۱ تا ۲ ساعت فاصله باشد. در این ساعات، حجم خونی بدن رقیق و خروج آن سهل تر است. بعد از حجامت نیز بهتر است تا ۱ ساعت غذا میل نشود. https://tabaye.ir/cupping-in-spring/
💊💊آیا همه افراد (با هر مزاجی) می‌توانند در فصل بهار حجامت کنند؟ بهترین فصل برای انجام حجامت فصل بهاره، اما غالباً این باور در مردم ایجاد شده که در بهار همه می‌تونند حجامت کنند تا مواد زائد از بدنشون خارج بشه، اما این توصیه‌ای کلی و با توجه به فصل بهاره و توصیه فردی نیست. شما عزیزان می‌توانید در بهار حجامت کنید! اگه علائم غلبه خلط دم رو دارید مانند: سنگینی و درد در سر سرخی سر و صورت و گردن خارش صورت و پیشانی تاری دید بروز دمل و بثورات در پوست و دهان احساس وجود خون در دهان خون ریزی از ناحیه لثه، بینی و مقعد خواب زیاد دیدن خواب های مربوط به اشیاء قرمز مانند خون و خواب های سراسر هیجان شما عزیزان اگه این علائم رو دارید با مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی و در صورت صلاحدید ایشان، حجامت در بهار براتون مفید است. آیا افرادی که کرونا دارند هم می‌توانند حجامت کنند؟ خیر، در صورت ابتلا به کرونا، حجامت نکنید و این کار را حداقل یکماه پس از بهبودی و با نظر پزشک انجام دهند. 📚شما در بهار و فصول دیگر حجامت نکنید مگه با تجویز پزشک! در این موارد تشخیص دقیق ممنوعیت یا مجوز حجامت با پزشک می‌باشد: کودکان زیر دو سال (استقامت اعضاء در کودکان کمتر بوده و حجم خون کمتر است) افراد بالای ۶۰ سال (چون خونشان غلیظ و پوست و گوشت خشکی دارند و تنها با حجامت خون رقیق شان خارج می‌‎شود و احتمال افزایش غلظت خون و خشکی مزاج در این گروه سنی بیشتره). افراد بسیار چاق و بسیار لاغر افرادی که ضعف عمومی دارند افرادی که مشکلات انعقاد خون دارند و مانند بیماران هموفیلی افراد مبتلا به مشکل کمبود پلاکت افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند «وارفارین» یا «آسپرین» استفاده می‌کنند. افراد بسیار کم خون زنان باردار افراد دچار بیماری‌های غدد لنفاوی و بیماری‌هایی مثل ویتیلیگو خانم ها در دوران تغییرات هورمونی بیماران قلبی، کبدی، کلیوی گروه سردمزاجان که خونشان رقیق و کم فشار است و مدام دچار سرگیجه و سردرد می‌شوند 📚 بررسی بهترین زمان برای انجام حجامت بر اساس متون طب سنتی پیش از انجام حجامت شخص باید آماده انجام حجامت باشد، این آمادگی هم شرایط جسمانی دارد و هم شرایط روحی. برای آمادگی جسمانی شخص باید تمام عواملی را که بر مزاج او اثر گذارند مد نظر داشت. همانطور که می دانید علاوه بر تغذیه، آب و هوا و حتی شرایط جغرافیایی محل زندگی بر مزاج اثر گذارند. پس مهم است که شما در چه فصلی حجامت می کنید، فصل بهار یا تابستان یا …؟ حتی شرایط روحی شما نیز اثر گذار است. برای انجام حجامت شما باید در آرامش کامل باشید. از تنش های عصبی و هیجانات زیاد پرهیز کرده، ترس به خود راه ندهید و با توکل بر خدا و آرامش کامل به استقبال حجامت بروید. دانستنی های لازم پیش از انجام حجامت با حجامت بیشتر آشنا شوید!!! حجامت در اصل به معنای « ایجاد حجم» است؛ شخص حجامت کننده به وسیله مکش و ایجاد خلاء در یک ظرف مخصوص در سطح پوست بدن، ایجاد حجم می‌کند، حجامت دو نوع خشک و تر دارد. حجامت تر همان حجامتی است که اکنون در کشور مرسوم شده و بسیاری از پزشکان به آن آشنا هستند، در این نوع حجامت، پس از بادکش عضو موردنظر، با یک تیغ یکبار مصرف استریل جراحی، چند خراش سطحی به صورت مایل به پوست وارد می‌شود و مجدد لیوان حجامت روی موضع قرار می‌گیرد و در اثر کشش و بادکش لیوان بسته به نوع  مزاج، بیماری فرد و نظر پزشک، مقداری خون خارج می‌شود. حجامت تر حجامت خشک همان بادکش گذاری و ایجاد خلاء در لیوان حجامت بدون استفاده از تیغ جراحی و جراحت است. حجامت خشک هدف از انجام حجامت چیست؟ مهم‌ترین کاری که با حجامت انجام می‌شود این است که از موضع موردنظر، خلط ناشی از خون و صفرا را خارج می‌کنیم. این عمل باعث پاکسازی موضع می‌شود و برخلاف باور عامه باعث خروج مواد مغذی نمی‌شود. حجامت بدن را سبک و برخلاف خون دادن، قوت بدن را نمی‌گیرد، اما موضع حجامت تا زمان التیام کمی ضعیف می‌شود. وقتی لیوان حجامت روی پوست قرار می‌گیرد، مقداری کشش روی پوست ایجاد می‌کند و در اثر آن فاکتورهای دفاعی ساکن در جداره عروق و اعضاء را فعال کرده باعث می‌شود این فاکتورها دفاع خونی را چندین برابر کنند و به تقویت سیستم ایمنی عضو موردنظر و سپس کل بدن کمک کنند. بهترین فصل برای انجام حجامت بهترین زمان برای حجامت زمانی است که فرد خیلی گرسنه یا خیلی سیر نباشد و نور و گرمای خورشید در وضعیت جوی مساعد باشد یعنی هوا خیلی گرم یا خیلی سرد نباشد. پس فصل بهار که شروع رویش گل‌ها و جوانه زدن و شادابی و سرزندگی است و هوا نه خیلی گرم و نه خیلی سرد است و در بد
ن ما نیز جوش و خروش خاصی برپاست، بهترین فصل برای انجام حجامت است. از طرف دیگری در زمستان تخلیه و دفع اخلاط بدن به علت سرما و بسته شدن منافذ پوستی و… به خوبی انجام نشده و بدن در بهار نیازمند پاکسازی است. پس به ترتیب، بهترین فصول برای انجام حجامت، بهار، پائیز، تابستان و زمستان است (دی ماه بدترین زمان برای حجامت است). حجامت در دو فصل تابستان و زمستان فقط در موارد ضرورت انجام می‌گیرد. بهترین فصل و بهترین زمان برای انجام حجامت بهترین زمان برای انجام حجامت حجامت با دو هدف اصلاح کمیت و اصلاح کیفیت خون انجام می‌شود، در اصلاح کمیت خون، افرادی که دارای خون زیاد و در معرض بیماری‌هایی مانند سکته و فشارخون هستند اقدام به حجامت می‌کنند. مناسب‌ترین زمان حجامت برای اصلاح کمیت خون این افراد ۱۲ تا ۱۵ ماه قمری است چرا که سیستم خون انسان به نیروی جاذبه ماه واکنش نشان می‌دهد و در این روزها خون رقیق‌تر در بدن جاری است و می‌توان آن را از راه حجامت دفع کرد. اگر هدف از حجامت، اصلاح کیفیت خون و دفع مواد زائد خون باشد، بهترین زمان برای حجامت ۱۷ تا ۲۱ ماه قمری است چرا که در این زمان خون غلیظ‌تر بدن به سطح پوست می‌آید و می‌توان آن را دفع کرد. از طرفی برخی منابع نیز طبق قواعد نجومی و فیزیولوژیکی (تجمع نسبی مواد سنگین وزن زائد خون و میان بافتی در سطوح بدن، به دلیل اثر ماه) ۹ فروردین تا ۲۲ فروردین را روزهای مناسبی برای حجامت دانسته‌اند؛ همچنین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه) برای انجام حجامت، بیشتر توصیه شده‌اند. توجه توجه: در ایامی که روزه هستید و بسیار بی خواب بوده‌اید یا در حال مصرف داروهای آنتی بیوتیکی هستید، نباید حجامت کنید. بهترین زمان حجامت در فصول گرم و سرد بهترین وقت حجامت در فصول گرم، در طی روز و ۲ ساعت بعد از صبحانه و در فصول سرد سال ۳ تا ۴ ساعت بعد از صبحانه که تا ناهار ۱ تا ۲ ساعت فاصله باشد. در این ساعات، حجم خونی بدن رقیق و خروج آن سهل تر است. بعد از حجامت نیز بهتر است تا ۱ ساعت غذا میل نشود. تقویم حجامت ۱۴۰۰ یا سالنامه حجامت ۱۴۰۰ آیا همه افراد (با هر مزاجی) می‌توانند در فصل بهار حجامت کنند؟ بهترین فصل برای انجام حجامت فصل بهاره، اما غالباً این باور در مردم ایجاد شده که در بهار همه می‌تونند حجامت کنند تا مواد زائد از بدنشون خارج بشه، اما این توصیه‌ای کلی و با توجه به فصل بهاره و توصیه فردی نیست. شما عزیزان می‌توانید در بهار حجامت کنید! اگه علائم غلبه خلط دم رو دارید مانند: سنگینی و درد در سر سرخی سر و صورت و گردن خارش صورت و پیشانی تاری دید بروز دمل و بثورات در پوست و دهان احساس وجود خون در دهان خون ریزی از ناحیه لثه، بینی و مقعد خواب زیاد دیدن خواب های مربوط به اشیاء قرمز مانند خون و خواب های سراسر هیجان شما عزیزان اگه این علائم رو دارید با مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی و در صورت صلاحدید ایشان، حجامت در بهار براتون مفید است. آیا افرادی که کرونا دارند هم می‌توانند حجامت کنند؟ خیر، در صورت ابتلا به کرونا، حجامت نکنید و این کار را حداقل یکماه پس از بهبودی و با نظر پزشک انجام دهند. افرادی که می‌توانند در بهار حجامت کنند شما در بهار و فصول دیگر حجامت نکنید مگه با تجویز پزشک! در این موارد تشخیص دقیق ممنوعیت یا مجوز حجامت با پزشک می‌باشد: کودکان زیر دو سال (استقامت اعضاء در کودکان کمتر بوده و حجم خون کمتر است) افراد بالای ۶۰ سال (چون خونشان غلیظ و پوست و گوشت خشکی دارند و تنها با حجامت خون رقیق شان خارج می‌‎شود و احتمال افزایش غلظت خون و خشکی مزاج در این گروه سنی بیشتره). افراد بسیار چاق و بسیار لاغر افرادی که ضعف عمومی دارند افرادی که مشکلات انعقاد خون دارند و مانند بیماران هموفیلی افراد مبتلا به مشکل کمبود پلاکت افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند «وارفارین» یا «آسپرین» استفاده می‌کنند. افراد بسیار کم خون زنان باردار افراد دچار بیماری‌های غدد لنفاوی و بیماری‌هایی مثل ویتیلیگو خانم ها در دوران تغییرات هورمونی بیماران قلبی، کبدی، کلیوی گروه سردمزاجان که خونشان رقیق و کم فشار است و مدام دچار سرگیجه و سردرد می‌شوند. بیشتر بخوانید بعد از حجامت چه غذا و نوشیدنی‌هایی باید بخوریم؟ چرا حجامت در بهار و سایر فصول برای افراد تنومند و دارای خون غلیظ فایده‌ای ندارد؟ چون از این طریق نمی‌توان به سهولت خون غلیظ و مواد زاید بدن را از بدن آنان خارج کرد و تنها این روش سبب خروج خون رقیق فرد می‌‎شود که بر این اساس احتمال غلیظ تر و کم حجم شدن خون زیادتر خواهد شد. مگر آن که فرد با خون غلیظ در ایام قبل از حجامت با مصرف غذاهای بسیار سبک مانند سوپ، میوه، کاهو و برخی نوشیدنی‌ها براساس مزاج خود، بدن را آماده حجامت نموده و چند ساعت قبل حجامت، حمام بروند تا خون غلیظ کمی رقت پیدا کرده  و به سطح بدن نزدیک شود. اما
افرادی که خونشان رقیق است از ۱۲ ساعت قبل از حجامت نباید حمام کنند. 📚۱۰ نکته ای که قبل از حجامت بهتر است بدانید! شاید بتوان گفت مهمتر از انجام حجامت، کارهایی است که قبل از حجامت باید انجام شود تا اثر بخشی آن را بیشتر کند: از خوردن تخم مرغ، گوشت ماهی، جگر، نمک، پنیر (یا لبنیات زیاد) پرهیز کنید. از فعالیت های سنگین (مثل کوهنوردی، دویدن طولانی و سخت، ورزش های سنگین یا حرفه ای و …) بپرهیزید. قبل از حجامت نباید بی خوابی داشته باشید. سعی کنید که گرسنگی یا تشنگی بسیار نداشته باشید و از روزه گرفتن قبل از حجامت بپرهیزید. از داروهای چرک خشک کن (آنتی بیوتیک) و ضد انعقاد خون استفاده نکنید. در روز تعیین شده برای خون گیری حتماً وعده های غذایی (مخصوصا وعده صبحانه) را خوب مصرف کنید! و ترجیحاً صبحانه عسل یا مربا….باشد، در صورتی که برایتان امکانپذیر نیست، کمی عسل یا خرما میل کنید. چند روز قبل از حجامت، از ملیّن هایی مثل خاکشیر و آبجوش، آلو، انجیر، روغن زیتون، میوه و سبزی تازه فصل و سوپ ها استفاده کنید تا لینت طبع و رقیق شدن خون ایجاد شود. پنج روز قبل و بعد از عادت ماهانه و در دوران بارداری نباید حجامت انجام شود. ۹ ساعت قبل از حجامت، از کشیدن سیگار، آمیزش جنسی، خوردن غذاهای با طبع سرد و سرخ کردنی پرهیز کنید. https://tabaye.ir/cupping-in-spring/
خرازی: آقایان واکسن را در دستمال ابریشمی می‌گذارند و نزد بالاترین مقامات کشور می‌برند صادق خرازی دبیر کل حزب ندای ایرانیان: 🔹 من نمی‌دانم اسم وزیر بهداشت را چه می‌توان گذاشت. اگر صحبت‌های نمکی را به کامپیوتر بدهید منفجر می‌شود. او تناقض گوست. 🔹اگر در بهمن ماه مسئولین بهداشت نمی‌دانستند که کرونا به ایران رسیده تحقیقاً اشتباه می‌کنند. یک حکمران شرافتمند تصمیمی نمی‌گیرد که در این حد مردم تکه – تکه شوند. 🔹 هر خانواده‌ای امروز یک داغ را شاهد است. معتقدم ظرف 3 ماه کشور را می‌توان واکسینه کرد. البته نه با این آقایان که واکسن را در دستمال ابریشمی می‌گذارند و نزد بالاترین مقامات کشور می‌برند. ✅ @akhbare_fouri
✅ آیا با خواص شگفت انگیز «عرق یونجه» آشنایی دارید؟ 👈 عرق یونجه با طبع گرم و تری که دارد حاوی مقادیری از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین A ،B6 ،D ،E ،C ،K میباشد. 👈 در طب سنتی از عرق یونجه به عنوان درمان کم خونی استفاده می شود. 👈عرق یونجه به علت دارا بودن بیشتر ویتامین‌ها و املاح معدنی، برای افزایش و بهبود ارزش غذایی شیر مادر بسیار مفید است ، از این رو توصیه می‌شود که مادران در دوران شیردهی، از عرق یونجه به اعتدال استفاده کنند. 👈 عرق یونجه به علت دارا بودن فیبر درمان یبوست بوده و با دارا بودن انواع ویتامین هاباعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود . 👈 همچنین عرق یونجه مفید در درمان شب کوری - کم خونی نرمی استخوان درمان لاغری صورت - کاهنده غلظت خون - تنظیم کننده دوره قاعدگی - مفید در درمان دیابت - رافع استرس و کم خوابی و دهها خاصیت درمانی و تغذیه ای دیگر می باشد. 📣 عرق یونجه اعلا تولید شده در روستای آزران کاشان با متد سنتی و قیمت بسیار مناسب در فروشگاه سورنا موجود شد. 💠 لینک خرید(کد 316) @SorenaNewsbot 💠 کانال طب سنتی سورِنا 👇👇👇👇 🌐 @SorenaNews 💠 www.sorenaNews.com
✨ 🔴 و روزه داری ۲ توصیه هایی که بیماران دیابتی در طول ماه رمضان باید مدنظر قرار دهند ۱. پرهیز از رفت و آمد در هوای آلوده ۲. پرهیز از خوردن یکباره مقدار زیادی غذا در افطار و ترجیحا جداکردن شام و افطار، زیرا به علت غلبه گرمی و خشکی در این بیماران و گرم بودن کبد همچنین غلبه حرارت در معده به علت روزه داری و ایجاد ثانویه خشکی، هضم بخوبی صورت نگرفته و چون هیجان صفرا به علت گرسنگی وجود دارد ورود حجم زیاد غذا، صفرای موجود باعث شدن غذا می گردد. ۳. افراد روزه دار به دنبال گرسنگی طولانی، به غذاهای و مثل زولبیا بامیه و غذاهای سرخ کرده، تمایل بیشتری پیدا میکنند که اینها به خصوص هنگام افطار و بویژه در دیابتی ها، بسیار زیان آور و است. افراد دیابتی بهتر است از غذاهای مانند گوشت جوجه مرغ یا جوجه خروس و گوشت بره با زرشک، سرکه، آبغوره یا آبلیمو چاشنی داده باشد استفاده نمایند. اگر قصد استفاده از شیرین مزه ها را دارند بهتراست از مربای بالنگ و یا شربتهایی مانند شربت ، زرشک، انار و سکنجبین میل کنند، بالنگ لطیف کننده و تصفیه کننده خون از صفرا و مانع ریختن صفرا به معده بوده در تقویت معده کبد و تسکین حرارت آنها و برطرف شدن تشنگی نقش دارد. انار میخوش و نیز قاطع صفرا و مسکن تشنگی و کاهنده حرارت است. آبلیموی تازه جوشش خون و صفرا را فرو مینشاند و مقوی معده و کبدگرم است. از منظر طب جدید میخوش کاهنده قند خون تنظیم کننده چربی خون و ضد فشار خون بالا در افراد دیابتی است. در مورد لیموترش و زرشک نیز اثرات مفید مشابهی گزارش شده است. ۴. مصرف وعده در این بیماران ضروری است و باید نزدیک اذان صبح مصرف شود. ۵. بیماران دیابتی می بایست در این ماه از هیجانات بیش از حد بخصوص پرهیز نمایند که بسیار زیان آور است، البته با استفاده از برکات این ماه به خوبی قابل انجام است. ادامه دارد ... 📚منابع: ۱. مفرح القلوب ۲. Ramadan and diabetes ۳. مخزن الادویه عقیلی خراسانی ۴. اثر روزه داری اسلامی بر کنترل وضعیت متابولیک در افراد مبتلا به دیابت 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.