eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰بادام كوهی ؛ از بین برنده لکه های پوستی 🌳درختچه ای سبز رنگ، خار دار، بومی ایران و خودرو (ارتفاعات ناحیه زاگرس)، شاخه های فراوان و برگهای باریک نیزه ای و ساقه های ایستا، متعلق به خانواده rosaceae (گل سرخیان) 🌼 گل های سفید رنگ بادام معمولا قبل از ظهور برگ ها در اوایل فروردین ماه ظاهر می شود. میوه آن نیز در خرداد ماه رسيده و قابل جمع آوری است. ✅ نحوه مصرف: بادام کوهی بیشتر به صورت روغن یا ضماد و به شکل موضعی استفاده می شود. 💊خواص داروئی: درمان تنگی نفس، التهاب سینه و ریه، ضماد آن روی پوست و صورت برای از بین بردن لکه ها و چين و چروك پوستی و روغن آن برای درمان ترک و شقاق پوست ناشی از سرما ⚠️ مصرف بادام کوهی بدون فرآوری، معمول نبوده و خوردن آن به دلیل وجود آمیگدالین خطرناک است (طعم تلخی دارد، بعد از شیرین شدن مصرف خوراکی دارد و به عنوان تنقلات و در شیرینی پزی کاربرد دارد) 🍀 ارزش غذایی: سرشار از پروتئین، ویتامینE، ویتامینB، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر و آهن است. 🖊دكتر فرنوش فلاحت(متخصص طب سنتی ايراني) 👉 @persianmedicine 👈
🔰چند پیشنهاد برای مصرف نخودفرنگی بخارپز یا آب‌پز ✳️ نخودفرنگی با کالری کم، اندکس گلایسمیک نسبتا پایین، پروتئین بالا، و دارا بودن ترکیبات آنتی‌اکسیدان و عناصر معدنی، برای مبتلایان دیابت، چاقی، پرفشاری خون، و کبد چرب مفید است و برای افراد تندرست نیز خوراکی ارزان و مغذی باارزشی است. 🔹پیشنهاد می‌کنم نخودفرنگی را خام نخورید بلکه آن را آب‌پز یا بخارپز کنید و به روش‌های زیر از آن بهره‌مند شوید: 🔸نخودفرنگی آب‌پز یا بخارپز را به سالادی شامل هویج و سبزیجات بیفزایید. 🔸آن را در سوپ‌های مختلف با سبزیجات بکار ببرید. 🔸 نخودفرنگی را در خورش همراه با مرغ بپزید. 🔸 آن را همراه با جوانه‌های تازه و روغن زیتون و قدری پودر آویشن میل کنید. ⛔️ هشدارها: ۱.‌ مصرف نخودفرنگی در مبتلایان نقرس و سنگ‌های کلیوی از جنس پورین باید کم و گهگاهی باشد.‌ ۲. مبتلایان‌ کم‌خونی که مکمل آهن مصرف می‌کنند باید نخودفرنگی را نزدیک زمان مصرف مکمل‌ها میل نفرمایند. ۳.‌ گرچه شواهد قطعی برای اثرات ضدباروری نخودفرنگی در انسان وجود ندارد ولی اگر فردی با سابقه مشکلات باروری، یا سن انتهای دوره باروری، قصد بارداری دارد بهتر است ریسک نکند و از مصرف زیاد یا مداوم نخودفرنگی پرهیز کند. 🖊 دکتر مجید انوشیروانی(متخصص طب سنتی ایرانی ) 👉 @persianmedicine 👈
کردن معده ✍ تدابیرلازم و ساده در رفع علائم ترش کردن 📝اولین کار اصلاح برنامه غذایی است. 🍜 غذاهایی که خمیری هستند مانند ماکارونی، لازانیا، نودل، آش_رشته و پیتزا را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید. 🫒همراه غذا آب و نوشیدنی مانند دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد زیتون و چند برگ ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید. ❌از خوردن ماست، ترشی و سالاد_شیرازی نیز با غذا خودداری کنید. 😋 پس از غذا تکه‌ای از میوه مربای_به که شیرابه آن را گرفته‌اید بجوید. ❗️تلخی دهان در اکثر موارد نشان از زیاده‌روی در خوردن غذاهای چرب و شیرین دارد، پس این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید . @soroshesalamati
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️عوارض آرایش صورت 🍃🍁 این روزها آرایش کردن بیش از گذشته میان زنان و دختران جوان رایج شده است. اگر در کشورهای غربی پیر زن های ۷۰ سال به بالا، خود را با انواع ترفندها می خواهند زیبا و جوان نشان دهند، در کشور ما بسیاری از دختران نوجوان ۱۴ سال به بالا، هر روز وقت زیادی از خود را روبروی آینه می گذرانند تا خوشگل شوند، غافل از این که پزشکان متخصص پوست نسبت به عوارض آرایش های غلط هشدار می دهند. 👈 دکتر نسترن فرزان، متخصص پوست و مو دراین باره می گوید: کرم پودرها، لاک ناخن، رژ لب، ریمل چشم و سایه ها در رنگ های متنوع از جمله مواد آرایشی هستند که مورد استفاده قرار می گیرند. وی می افزاید: متاسفانه اغلب خانم ها بدون توجه به ویژگی های پوست خود از این مواد استفاده می کنند. مثلا کسی که پوست خشک دارد، به هیچ وجه نباید از کرم پودرهای خشک استفاده کند. 🍃🍁 او درباره استفاده از مواد آرایشی چرب کننده توضیح می دهد: بیشتر عوارض مواد آرایشی پوست، به مواد چرب مربوط می شود و در نهایت موجب بروز آکنه روی پوست خواهد شد. به گفته وی، مواد آرایشی چرب، منافذ پوست را می بندند و موجب بروز جوش های سرسیاه روی پوست می شوند. 🙅🏻 مخصوصاً دختران جوان از مصرف مواد آرایشی بپرهیزند. این مواد به پیر شدن زودرس پوست آن ها کمک می کند. ✅ چند توصیه: 👈 اگر بخواهید پوست خود را به انواع مواد آرایشی عادت دهید، باید هر روز ۲ ساعت جلوی آینه بایستید و دست کم ۵۰ لایه متفاوت را روی پوست خود قرار دهید. پس از انجام این کار منصرف شوید. 👈 تحت تاثیر تبلیغات مواد آرایشی قرار نگیرید. بسیاری از این تبلیغات دروغین هستند و ممکن است روی پوست شما تاثیر مخرب بگذارند. 👈 از لوازم آرایشی دیگران به هیچ وجه استفاده نکنید. 👈 توجه داشته باشید قسمت بیشتر شیشه عطرهای شیمیایی که تولید می شوند، الکل است. بنابراین از پاشیدن آن به خصوص روی پوست خود خودداری کنید. 👈 به ویژه دختران جوان از مصرف مواد آرایشی بپرهیزند. این مواد به پیر شدن زودرس پوست آن ها کمک می کند. 📚 منبع: جام جم ❌ هرگز از لوازم آرایشی شیمیایی استفاده نکنید ❌ 🔍 مطالعات پزشکی نشان می‌دهد که این مواد شیمیایی آرایشی و بهداشتی، به بروز آسیب‌های زیر منجر می‌شود: ⬅️ انواع سرطان ⬅️ بی‌نظمی هورمونی ⬅️ آسیب رساندن به سیستم عصبی ⬅️ آسیب به اندام‌های مختلف بدن ضمناً توصیه می شود به جای استفاده از ادکلن و عطرهای شیمیایی از عطرهای طبیعی استفاده نمایید @soroshesalamati
⛔️⛔️⛔️⛔️لباس هاچگونه باعث تولید کیست هاوتومورها میشود؟ ⛔️‼️کسانی که کلاه بر سر می گذارند،کسانی که به هر دلیلی شکم بند می بندند، کسانی که بدنشان عرق می کند بدانند که کلاه یا لباسهای زیر و یا هر پوششی که با بدن تماس دارد باید از الیافی تهیه شده باشد که بتواند عرق بدن را به خود جذب کند ⛔️‼️ اگر کلاه از جنسی باشد که عرق را به خود جذب نکند جمع شدن اخلاط در سر حتمی است و عفونت سینوسها وتولد تومورها را به دنبال دارد ⛔️‼️و اگر جوراب نتواند عرق پا را به خود جذب کند رماتیسم و غش دست و پا اجتناب ناپذیر می شود ⛔️‼️واگر شورت از جنس نایلونی باشد در خانمها ایجاد ترشح و عفونت و در آقایان زمینه ناباروری واختلال جنسی بدنبال دارد ⛔️ ولباس های زیر زنانه پلاستیکی هم عامل بوجود آمدن کیست های مختلف است چون تعریق راجذب نمی کند وحتی تعریق رازیرپوست حبس می کندواین تعریق حبس شده تبدیل به تومورهاوکیست هامی شود ⛔️ همچنین شکم بند ها ، زیر پوشها و زیر انداز ها ... 📚جامعه بدون بیمار جسمی و روحی باید از طبیعی ها استفاده کند چون انسان موجودی طبیعی است . @soroshesalamati
🔸مربای سیب ، مربای به و بالنگ بعد از غذا برای التیام این عارضه مفیدند . 🔹مصرف نعناع، عرق نعناع، کنجد و روغن آن باید محدود و حتی در موارد شدید پرهیز شود . 🔸از مصرف مرکبات خام، گوجه فرنگی ، فلفل، قهوه، چای پررنگ و نسکافه پرهیز کنید . 🔹بهترین دمنوش: دمنوش سیب و دمنوش به می باشد. 🔸آب سیب و آب انار شیرین برای این افراد مناسب است . 🔹مصرف انجیر و مویز نیز توصیه می گردد خانم دکتر نوایی @soroshesalamati
رفع با تدابیر غذایی 🔅سوپی ساده با جوجه مرغ، ماش، اسفناج ، جو پوست کنده، کدو ( بهتر است با روغن بادام همراه شود) 🔅سوپی از هویج ، سبوس گندم ، جو ، سبزیجات 🔅آشی از برنج ، تره، جعفری که ۱۵ دقیقه قبل از مصرف گل سرخ پودر شده اضافه شود . 🔅خورش آلو 🔅خورش کرفس 🔅کاهو ، تره، اسفناج 🔅نان سبوس دار 🔅مصرف میوه هایی مانند انجیر ، زردآلو ، آلو ، انگور ، گلابی ، خربزه رسیده و شیرین 🔅تنقلاتی مانند بادام ، انجیر خشک ، میوه های خشک خانم دکتر نوایی @soroshesalamati
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️کرونا هراسی به روایت آمار 📈 🔸ببینید چطور آمار باعث تولید وحشت می‌شود... 🔹یادم اومد اون کتابی که جلوی بیل گیتس بود که روی جلدش نوشته بود "چگونه بوسیله آمار دروغ بگویید" 🔸به زندگی عادی برگردید و فریب کرونا هراسان را نخورید که تا همین جا هم خیلی بهشون رو دادیم. استاد
❇️درمان دیابت و کنترل قندخون به روشی بسیار ساده اما موثر : 🔴بیماران دیابتی موارد زیر را رعایت کنید .درمان بسیار ساده است👇👇👇 🔷داشتن خواب منظم (ساعت ۱۰ شب بخوابید ساعت۶صبح بیدار شوید). 🔷ناهار را کاملا حذف کنید(در صورت ضعف میتوانید یک عدد سیب قرمز میل کنید). 🔷در طول روز به هیچ وجه من الوجوه نخوابید. 🔷پرهیز دائمی از خوردن هر غذای به رنگ سفید (دوغ-بستنی-قند-شکر-برنج سفید-خامه-ماست و ...) 🔷روزانه ۴۵ دقیقه تا یکساعت ورزش کنید. 🔷ترک همیشگی چای سیاه و جایگزین کردن دمکرده چوب دارچین یا دمکرده میوه قره قاط 🔷اصلاح تغذیه و اصلاح سبک زندگی و دوری از حرص و جوش و نگرانی 🍁☘🍁☘🍁 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
🆘 مواد غذایی پیشنهادی مخصوص افزایش و و درمان برای کودکان: 🔰مواد غذایی مخصوص : سفيده تخم مرغ (12+ ماه) زرده تخم مرغ (3 بار در هفته 6+ ماه) كشك و ماست (8+ ماه) و شير (12+ ماه) مرغ و ماهیچه گوسفندی (6+ ماه) ماهی و قارچ و سویا (12+ ماه) کنجد (9+ ماه) و حلوا (8+ ماه) موز(7+ ماه) کره بادام زمینی (+1.5 سال) کره (داخل غذا 6+ ماه) 🔰موادغذایی مخصوص : علاوه بر لبنیات، عدس و ماش (9+ ماه) و نخود و لوبيا (12+ ماه) و پودر گردو، فندق،پسته،بادام و تخم کدو (12+ ماه) و پنير(12+ ماه) و گوشت گوساله (12 +ماه) 🔰مواد غذایی : زيره (9+ماه)، كشمش (12+ ماه )، اسفناج (12+ ماه )، گوشت قرمز (6 +ماه)، عدس (9+ماه) و ماهیچه (داخل غذا 6+ ماه)، دل و جگر گوسفند (1+ سال) ⬅️ +12 ماه یعنی بالای 12 ماهگی 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.