#دانستنی
🍏 شش عادتی که باعث بزرگ شدن شکم میشوند👇
_ وقتی تشنه هستید نوشابه مینوشید
_ بشقاب بزرگ غذایتان را پر میکنید
_ دیروقت شام میخورید
_ صبحانه نمیخورید
_ هیجانی غذا میخورید
_ تا دیروقت بیدار میمانید
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
#دانستنی
کارشناسان معتقدند جگر مرغ یک عامل بسیار خطرناک و کشنده برای بدن می باشد.
در جگر مرغ باکتری کمیپلو وجود دارد که میتواند باعث مسمویت ، بیماری ، تب ، فلج و حتی مرگ در افراد گردد.
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
#دانستنی
نوشابه را داخل سینک بریزید، با اسکاج بشویید و سپس آن را با آب بشویید. نتیجهی فوقالعادهای را خواهید دید.
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
پرز های پوست کیوی را گرفته و آن را با پوست بخورید..
پوست کیوی نسبت به گوشت آن 3برابر فیبر، ویتامین ای، سی و فولیک اسید داره که مانع بسیاری از بیماری ها میشود.
کیوی بسیار لاغرکننده ست👌
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
#دانستنی
نمک برای تمیز کردن ظروف مسی معجزه می کند. نمک را با سرکه و آرد ترکیب کنید و کمی هم آب لیمو داخل آن بریزید و ترکیب را روی ظرف مسی بمالید
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
#دانستنی
7 مادهغذایی که با گرم شدن مجدد زیان آور میشوند:
👈قارچ:مشکلات گوارشی
👈اسفناج:سرطانزاشدن
👈کرفس:سرطانزاشدن
👈چغندر:سرطانزاشدن
👈مرغ وتخم مرغ:سمی شدن
👈سیب زمینی:نابودی ویتامینC و سمی شدن
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
💢اگر فشار خون بالایی دارید، این ۱۰ خوراکی را بخورید
🔹برای کمک به تنظیم فشار خون در محدوده سالم و نرمال، ۱۰ ماده غذایی به شما معرفی میشود که میتوانید آنها را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.
🔹۱) کیوی
🔹۲) طالبی
🔹۳) سفیده تخم مرغ
🔹۴) سیب زمینی
🔹۵) برنج قهوهای
🔹۶) کره بادام زمینی
🔹۷) عدس
🔹۸) پسته
🔹۹) پرتقال
🔹۱۰) بادام
ـــــــــــــــــــــــ
🔴 منتخب مهمترین خبرهای روز در کانال قم ۲۴
https://eitaa.com/joinchat/180224120C44d35e4f36
دوره حضوری علمی - مهارتی
اعمال یداوی (دلک و غمز )
🔹 مدرس: استاد سیدمحمدمحسن عابدی (هندی)
با اهداء گواهی نامه معتبر
♧ دو روز به صورت کارگاه عملی ♧
🔸 دوره فشرده و عملی اعمال یداوی با عنوان «دلک و غمز مقدماتی»
هزینه دوره :
۲ میلیون تومان (با تخفیف ۳۰ درصدی ویژه ۱۰ نفر اول در ثبت نام)
فقط ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
❗️ظرفیت کلاس محدود و نیمه خصوصی به همراه پرسش و پاسخ و تمرین و یادگیری عملی می باشد...
💐تخفیف ویژه (۲۰ درصدی) برای خانواده طلاب لحاظ میشود.
به ازای معرفی و ثبت نام دو نفر ، دوره برای شما رایگان خواهد بود😍
📌 قم؛ بلوار امین؛
به همراه پذیرایی میان وعده سالم
📆 پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ خرداد ماه
◽️لینک ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/8eiDAUjI
◽️تلفن تماس جهت اطلاعات بیشتر:
+989392677519
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹🌹چرا افسرده ای
چرا مضطری
چرانگران فردایی
خربزه و خاصیت آن بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی
📚خواص #خربزه(بخش اول)
رسول اعظم(ص) می فرمایند: بر شما باد مصرف خربزه چرا که در آن ۱۰ ویژگی است:
۱⃣خوراک است
۲⃣ نوشیدنی است
۳⃣شستشو دهنده است
۴⃣خوشبو کننده است
۵⃣مثانه را میشوید
۶⃣شکم را میشوید
۷⃣آب کمر (مایعات تولید مثلی) را فراوان می سازد
۸⃣نیروی همبستری(میل جنسی) را می افزاید
۹⃣سردی مزاج را برطرف میکند
🔟پوست را تمیز میکند.
نیاز خود را با خربزه برطرف کنید چرا که میوه بهشت است، در آن هزار برکت و هزار رحمت است ، خوردنش شفای هر درد است.
بحار الأنوار ، جلد ۶۲ ، صفحه ۲۹
👈 مزاج خربزه گرم و تر است که هر چه شیرینی آن بیشتر باشد گرمی آن بیشتر میشود.
👈خربزه انواع مختلف دارد. بهترین نوع آن نوعی است که پوست نسبتا نازک داشته، لطیف (بافت فشرده نداشته باشد)، شیرین، آبدار و معطر باشد.
👈گرمی خربزه در حداعتدال است و بیشتر از اینکه گرم باشد رطوبت بخش است.
👈طبق قاعده کلی طب سنتی، معمولا خوردنی هایی که مزاج گرم و تر دارند، خاصیت غذایی هم دارند مانند خرما، انگور، نان، گوشت، چیزهای شیرین. همانطور که در احادیث هم گفته شده که خربزه غذاست.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12 /////////////////////////////////
📚 #خواص_خربزه (بخش دوم)
💠در حدیث نبوی مصرف خربزه برای خانمهای باردار توصیه شده که باعث خوش چهره و خوشخوی شدن نوزادانشان میشود.
💠از امام صادق (ع) روایت شده است که خربزه سنگ را در مثابه ذوب میکند.
💠از ائمه معصومان روایات متعددی رسیده که خوردن ناشتای خربزه سست اندامی می آورد.
💠در حدیثی شریف از پیامبر اعظم (ص)روایت شده : خربزه را دندان بزن و آن را قطعه قطعه مخور چرا که میوهای است خجسته، خوش، مایه پاکی دهان، تقدس بخش دل؛دندان ها را سفید می کند، بویش از عنبر و آبش از کوثر است، گوشت آن از پردیس، لذت آن از بهشت و خوردن آن عبادت است.
⬅️خربزه جالی (جلا دهنده) است، در احادیث هم اشاره شده دندان را جلا میدهد.
⬅️توصیه می شود گاهی از قسمتهای سفید نزدیک به پوست استفاده کند که خاصیت جلا دهندگی و پاک کنندگی آن بیشتر است.
⬅️خاصیت دیگر خربزه اینست که مُقطِّع است یعنی مواد زائد مانده را تکه تکه و دفع می کند. مواد زایدی که در بدن و سیستم گوارش رسوب کرده و سفت شده اند را اینگونه از بین می برد.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
🔴 خواص خربزه
* مصرف خربزه سبب افزایش #رطوبت_مغز و بدن میشود.
* چاقکننده بوده، باعث افزایش #شیر، عرق و ادرار میشود.
* مصرف آن در #گرممزاجان بهخصوص در مناطق گرم #مضر است.
* باید از مصرف خربزه هنگام #گرسنگی و #ناشتا اجتناب کرد.
* مصرف خربزه #بلافاصله بعد از غذا مضر است.
* مصرف #آب بعد از خوردن خربزه مضر است.
پیامبر خدا«ص»: بر شما باد خربزه؛چرا که در آن، #ده ویژگی است:خوراک است؛ نوشیدنی است؛شست وشو دهنده است؛ خوشبو کننده است؛ مثانه را می شوید؛ شکم را می شوید؛ نیروی جنسی را می افزاید؛ سردی مزاج را از میان بر می دارد؛و پوست را تمیز می کند.(۱- طب النبی،ص۸عن ابن عباس،بحارالانوار،ج۶۲،ص۲۹۷)
افعال و خواص دیگر آن: درمانکننده کبد چرب و مدر بول و پاک کننده کلیه و مثانه و رودهها و نرمکننده شکم و با قوت محرکه مواد زائد و رسوبات.
♻جهت #سرفه_گرم و درد سینه و خشونت زبان و حلق و تبهای گرم و مرکب و تشنگی و سوزش ادرار و تسکین زخم مجاری ادراری در اثر سنگ ایجاد شده باشد مفید است.
♻ ضماد پوست آن از داخل، بر چهره و بدن بغایت جلادهنده پوست و جهت دفع لک مجرب است.
خواص عمومی آن:
♻ پاک کننده و لطیف کننده و سریع النفوذ و بدن را تر نگه می دارد و چاق کننده است.
♻ گرفتگی های مجاری را باز و برای استسقا و یرقان نافع است(خصوصاً گرمک آن) خارج کننده سنگهای رسوبی بدن و سریعاً به خون تبدیل میشود.
♻ برای کلیه و زخم های داخلی بدن و پاک کردن آنها مفید است.
خوردن آن با پنیر مجاری را مسدود و بهترین زمان خوردن آن #بین_دو_وعده غذایی است.
تخم آن در اول گرم و در دوم تر است.
خواص آن :
♻ بازکننده گرفتگی کبد و ادرار آور و تمیز کننده کلیه و مثانه و رودهها و ملین طبع و در سرفه های گرم و سینه درد و بار زبان و ناراحتی گلو و تب های گرم و تشنگی و سوزش مجاری ادراری و تسکین زخم های داخلی مؤثر است.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
////////////////////////////////////
📚 #خواص_خربزه (بخش سوم)
⬅️خربزه مُرطِّب و مُلطِّف است و با رطوبتی که به بدن میدهد باعث رقیق شدن مایعات بدن و خروج از حالت انقباض و فشردگی در بافت ها و بدن میشود.
⬅️خربزه سریع النفوذ است یعنی زود جذب شده و به سلولهامی رسد و زود از سیستم گوارش عبور میکند.
⚠️خربزه تا حدی تولید صفرا میکند مخصوصاً در افرادی که مزاج گرم دارند ممکن است صفرای بیشتری تولید کند؛ بنابراین افراد با مزاج گرم و خشک (صفراوی)نباید در مصرف آن افراط کنند یا همزمان مثلا از سکنجبین ترش و ملس استفاده کنند.
⚠️کسانی که دچار التهاب در مخاط دهان (آفت) یا روده (کولیت)هستند نیز موقتا از خربزه استفاده نکنند.
⚠️برخی با مصرف خربزه دچار التهاب و سوزش دهان یا حلق و حنجره میشوند که می توانند همزمان با آن سکنجبین ملس یا قدری خنکی (سرکه)مصرف کنند تا این عارضه رخ ندهد.
⚠️افراد تبدار بهتر است خربزه نخورند و به جای آن هندوانه مصرف کنند.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
///////////////////////////////////////////
📚 #خواص_خربزه (بخش چهارم وپایانی)
🔶#سرد_مزاجان به عنوان مصلح خربزه می توانند از گلاب و #گرم_مزاجان از سرکه رقیق شده (نوشیدن، دهانشویه یاغرغره کردن) استفاده کنند. با این اقدامات می توان جلوی عوارض احتمالی را گرفت.
🔷خربزه افزایش دهنده رطوبت بدن از جمله شیر، عرق و ادرار است و همچنین #مایعات_جنسی و نطفه را زیاد میکند.
🔶خربزه مدر است و منجر به پاکسازی سیستم ادراری می شود.
✅بهترین زمان مصرف خربزه، بین وعدهها است و نباید ناشتا و یا بلافاصله پس از غذا مصرف شود.
✅خربزه نارس (کالک) مخصوصا انواع بزرگتر و سفت تر آن ها دارای هضم مشکل بوده و ناسازگار و نامطبوع بدن و مزاج است و نیز نفاخ و مولد درد شکم نیز می باشد.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
///////////////////////////////////////////
╭═❖✾🔻🔹🔻✾❖═╮
»» @ehyakonandegan
🔴 علت #منع_خوردن_عسل_با_خربزه 🔴
☑️ علت منع خوردن عسل با خربزه آن است که هضم آن در معده خیلی سخت می شود و خلطی که از آن به دست می آید بسیار بد و اذیت کننده می باشد و دچار درد معده می شوید.
◻️ رعایت اصول مورد سفارش در تغذیه سالم یعنی خوردن مواد غذایی سالم آن هم به روش صحیح و طریقه درست برای جلوگیری از ایجاد اخلاط فاسد و بد می باشد.
🤔 مثلاً وقتی گفته می شود ماست را با غذای گوشتی نخورید به همین دلیل است ولی چون اثر تخریبی آن بلافاصله برای افراد حادث نمی شود (برخلاف خوردن عسل با خربزه که مشکل سریع بروز می کند) و در این زمینه مردم عموماً آگاهی کمی دارند، متاسفانه به شکل فراگیر این نکات رعایت نمی شود و در دراز مدت باعث بروز بیماری های متعدد می شوند که خود و پزشکان امروزی از علت و ریشه اصلی آن آگاهی ندارند.
⚠️ “خوردن مواد غذایی سالم آن هم به روش صحیح و طریقه درست” زمانی تحقق می یابد که هر دو شرط برقرار باشد بنابراین با انجام هر یک از حالات ذیل که یک یا هر دو شرط رعایت نشده اند، بدن دچار آسیب می گردد که اگر در کوتاه مدت اثر تخریبی آن را نبینیم در بلند مدت حتماً بیماری ها و مشکلات متعدد گریبان گیر ما خواهد شد:
۱⃣ خوردن مواد غذایی سالم به روش غلط:
👈 مانند هر دو مورد ذکر شده در بالا. عسل و خربزه هر دو مواد غذایی سالم هستند ولی نباید با هم خورده شوند.
◀️ خوردن آب هم زمان با خوردن غذا نیز از این دست می باشد. یعنی علی رغم اینکه آب و غذا هر دو سالم باشند ولی باید این نکته را رعایت کرد و آنها را با هم نخورد.
◀️ از دیگر مواردی که در این حالت جای می گیرد خوردن مواد خام همراه با پخته می باشد.
۲⃣ خوردن مواد غذایی نا سالم به روش صحیح:
✍ مانند خوردن کنسرو ماهی که دارای روغن ناسالم و مواد نگهدارنده فراوان هست اگر چه به روش صحیح هم میل شود باز مضر می باشد.
۳⃣ خوردن مواد غذایی نا سالم به روش غلط :
😢 بدترین و مخرب ترین حالت این حالت است مانند خوردن مرغ ماشینی و هورمون دار امروزی همراه با نوشابه و سالاد دارای سس های کارخانه ای آن هم با حجم زیاد و سپس خوابیدن با شکم پر.
#خربزه_عسل
عفونت و یا سوزش و یا خارش و یا ورم واژن و راهکارهای طب سنتی با بابونه
📚📚📚📚📚#دستور_مصرف
#نشستن_در_سرکه_بابونه
🍃🌸 هوالشافی
🌼 جهت درمان #عفونت و رفع #سوزش و #خارش و کاهش#التهابات محل، می توان گاهی از دستور نشستن در محلول #سرکه و #بابونه استفاده کرد.
🌼 برای این منظور حدود ۴ قاشق غذاخوری بابونه را دم کرده، صاف کنید و در یک لیتر آب جوشیده ولرم بریزید.
🌼 مقدار نصف لیوان سرکه به محلول اضافه نمایید.
🌼 حدود ۲۰ دقیقه در محلول بنشینید.
🔰طبیب خادم طبیعت است