eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊💊دندان قروچه 👈نشان‌دهنده آن است که کودکان نمیتوانند استرس‌های‌شان را با بازی از بین ببرند. این اتفاق اغلب در خواب عمیق یا زمانی که کودک تحت استرس زیادی قرار دارد، میافتد. دلایل دندان قروچه کودکان در خواب: 🔸وجود آلرژی 🔹درگیری ذهنی 🔸بیماری های انگلی 🔹بی‌نظمی و نامرتبی دندان‌ها 🔸مصرف نامناسب دارو (بخصوص آمفتامین) 🔹در آوردن دندان (در بین نوزادان و کودکان) 🔸استرس احساسی همچون عصبانیت یا تشویش 🔹تلاش یا فشار فیزیکی همچون ابتلا به بیماری، سوءتغذیه یا از دست دادن آب بدن 🌺🍃 🏖 @Tebiranii
💊💊💊💊 خوردن روزی ۱۴عدد بادام درختیِ تازه شکسته وبصورتی که مانند آدامس جویده شودتا جذب بزاقی صورت گیرد. در اینصورت میزان هموگلوبین خون بسیار بالا میرود @tebiranii
💊💊💊🔻🍃🔻🌿🔻🍃🔻🌿🔻🍃🔻 ⬅ توصیه های غذایی دکتر خیر اندیش در دوران 🍀 ۱ـ عسل 🍀 ۲ـ انجیر ۷ عدد شبانگاه 🍀۳ـ زیتون ۷ عدد صبحگاه 🍀۴ـ کنجد روزی ۱ قاشق مربا خوری 🍀۵ـ استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود. 🍀۶ـ مویز روزی ۲۱ عدد 🍀۷ـ عرق و جوشانده نعناع ( فرح بخش و گرم کننده معده ) 🍀۸ـ خرما روزی ۳ عدد به خصوص در ماه آخر ( باعث افزایش صبر- گرمی رحم و زایمان طبیعی می شود ) . 🍀۹- بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود. 🍀۱۰ ـ انگور - سیب - به - انار - گلابی ـ خربزه* ❗👈 ادامه دارد....... ⬅کانال‌‌نسخ‌استادخیراندیش ┄┅❅🌹✾🌹❅┅┄ @tebiranii
💊💊💊💊 در دوران 🔻🍀خلق دوم در رحم مادر اتفاق می افته و رحم مادر اثر بخش ترین عضو بر جنین هست! و تقویت مادر تاثیر مستقیم بر سلامت جسمی جنین داره. ✅ دکتر خیر اندیش تعریف می کردند آخرین بچه ای که با این نسخه به دنیا اومد رو که دیدن خودشون به شدت حظ بردن و کیف کردند، اونم از مادری به شدت بلغمی که حتی امیدی هم به بچه دار شدنش نبوده! دختری دموی مزاج و خوشگل و درشت! 🌼🍃هر چی طبع گرم تر باشه و به ویژه در دموی ها افراد شجاع جسور و روحیه ای انقلابی تری دارن!. طبع غالب در ایران هم گرم هست و به همین دلیله که ایرانی ها روحیه انقلابی و شجاعت رو دارند! اما متاسفانه نسل ایرانی ها با جهل خودمون و البته نسل کشی نوینی که از طریق تغذیه داره اتفاق میوفته روز به روز سرد تر داره میشه!. به قول یکی از اساتیدمون اگر به همین رویه پیش بریم دیگه لازم نیست ایران رو با جنگ بگیرن چون دیگه کسی حال نداره بجنگه و ایستادگی کنه ‼سرد شدن نسل علاوه بر کاهش عمر و کاهش جمعیت مشکلات و بیماری های بسیار دیگه ای رو ایجاد میکنه مثل افسردگی یاس نا امیدی انواع سرطانها و ... . 👈اگر میخواهید کودکی گرم مزاج،سالم و متعادل داشته باشید، مطالب کانال را در پست های بعدی دنبال کنید* ⬅کانال‌نسخ‌استادخیراندیش ┄┅❅🌹✾🌹❅┅┄ @tebiranii
💊💊💊💊✅ درمان 🍵 مخلوط سه شیره به جای قرص آهن 🍷شیره انگور. 🍷شیره خرما. 🍷 شیره توت. این سه شیره را به اندازه هم دریک شیشه مخلوط کنید و در داخل یخچال نگه داری کنید 👌این مخلوط تامدت زیادی ماندگاری دارد 💥این معجون مقوی رو هر 8 ساعت یکبار مصرف کنید 👧👩برای بچه‌ها یک قاشق مرباخوری وبرای بزرگترها یک قاشق غذاخوری. 💫این مخلوط یک معجون فوق‌العاده برای درمان کم خونی. بیحالی وبیحسی بدن و درمان تيروئيد استفاده میشود 🌟در صورت تمایل به صورت شربت هم میتوان استفاده کرد و بسیار خوشمزه است😋 🌏کانال‌نسخ‌استادخیراندیش ┄═•❁🍃🌸🍃❁•═┄ 🌱  @tebiranii  🌱
💊💊💊💊 🌿این افراد در فصل بهار از وضعیت تعادل بهتری برخوردار می شوند و در فصل پائیز بیماری هایشان شدت می گیرد. تحمل هوای سرد را ندارند. ⬅ سایر موارد: نبض آن ها تقریباً کند اما سفت و باریک است. سیاهی خون و غلظت آن هنگام حجامت، گرفتگی در عضلات پشت ساق پا و گرفتگی در ناحیه گلو به صورت یک حلقه از علائم دیگر آنان است. 💉چربی و فشار خونشان معمولا بالا نمی رود یا دچار افزایش های خفیفی می شود. 💓نامنظّمی های ضربان قلب(آریتمی) در ایشان شایع است. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📚کانال‌نسخ‌استادخیراندیش ╔════💐════╗ @TEBIRANII ╚════💐════╝
💊💊💊💊 😔در صورتی که روش زندگی و تغذیه این افراد تصحیح نشود ممکن است در آنها مشکلات روحی روانی جدی از جمله افسردگی های عمیق یا وسواس های شدید بروز کند.❗ 😨علاوه بر آن، مستعد انواع سرطان، بیماری های پوستی مانند اگزما و برص، بواسیر و واریس هستند‼ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📚کانال‌نسخ‌استادخیراندیش ╔════💐════╗ @TEBIRANII ╚════💐════╝
💊💊💊💊💊 1. پا شوره با آب مفید است، 2. کم‌کردن لباس‌ها، 3.دادن آب سیب‌تازه (در کودکان 6 ماه به بالا دادن سه‌قاشق پلوخوری در سه‌وعدۀ مختلف، در بزرگتر از دو‌سال سه استکان در 24 ساعت، در بزرگسالان دو لیوان در 24 ساعت)، 4. مقداری حَنا را با سرکۀ طبیعی (سیب یا انگورعسکری) مخلوط کرده بگونه‌ای که نه سفت باشد و نه شُل، و سپس در کف هر دو پا در قسمت گودی آن می‌گذاریم، به مدّت 15 تا 20 دقیقه‌و بعد کف‌ِپاها را با آب‌سرد شسته، توجّه: کف‌ِپا بعد از مدّت تعیین شده باید شسته شود وگرنه تب و دمای‌بدن همینطور پائین می‌آید* ⬅کانال‌نُسخ‌استادخیراندیش ┄┅┅❅🌹✾🌹❅┅┅┄ 🍃 @tebiranii 🍃
🌷🌷🌷🌷🌷🌷کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: کانال اطلاع رسانی استاد سیدمحمد موسوی 🙏(لطفا برای سلامتی عزیزانتان نشر دهید) ✅کانال رسمی استاد سیدمحمد موسوی رئیس مؤسسه پیک شفا اصفهان ارتباط با ما: 🆔@mousavi_peykshafa 📞تلفن 09131131872، 09136828017 اصفهان خیابان کاوه خیابان باهنر نشر مطالب با درج منبع بلامانع است https://t.me/S_m_mousavi_peykshafa
🔺🔺🔺🔺🔺 💠اگربعدازصرف غذا، 3 قاشق روغن بادام شیرین میل شود،و تایک ساعت چیزی خورده نشود،سخت ترین زخم معده درمان خواهدشد
💊💊💊💊💊تغذیه تابستانی از دیدگاه طب سنتی افزایش گرما و کاهش بارندگی، تابستان را به فصلی با طبیعت گرم و خشک تبدیل کرده است. وجود هوای گرم و خشک در طول این فصل باعث تغییراتی در بدن می‌شود که برای تعدیل این تغییرات نامطلوب، لازم است تدابیری در خورد و خوراک به کار گرفته شود تا به حفظ سلامت افراد کمک کند.   سیده‌ زهرا حسینی، کارشناس ارشد علوم بهداشتی و تغذیه و پژوهشگر انجمن تحقیقات طب سنتی در این خصوص می‌گوید: فصل تابستان باعث تغییراتی در اخلاط، باز شدن منافذ پوستی، ترشح غدد عرق و به دنبال آن تبخیر مایعات بدن شده و از طرفی با خروج حرارت از بدن درون سرد و این امر موجب ضعف قوه هاضمه می‌شود. بر این اساس، بهترین موقع صرف غذا در طول تابستان، خنک‌ترین ساعات روز است. وسط روز هوا بسیار گرم و قوه هاضمه ضعیف است در نتیجه اگر وسط روز غذا می‌خورید، نباید سنگین و حجیم باشد و توصیه می‌شود در این فصل اغلب از غذاهای سبک یا همان غذاهای حاضری و خودمانی که طبع سرد و هضم راحتی دارند استفاده کنید.   غذاهایی که حرارت بدن را بالا یا پایین می‌برد مصرف غذاهایی با طبیعت سرد مثل ماست، خیار، کاهو، کدو سبز خورشتی، گشنیز، اسفناج، خرفه و همچنین مصرف لبنیاتی همچون ماست و دوغ و کفیر می‌تواند به خنک شدن بدن کمک کند. البته افراد سرد مزاج باید از افراط در مصرف مواد غذایی دارای طبیعت سرد پرهیز نمایند. حسینی با اشاره به مطالب فوق می‌افزاید: مواد غذایی که حرارت بدن را افزایش می‌دهد و باعث خشکی پوست می‌شود شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند، خردل، سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید است که باید کمتر مورد استفاده قرار گیرند. از آنجا که مواد غذایی شیرین نیز طبع گرمی دارد بهتر است در این فصل در مصرف آنها زیاده‌روی نشود.گوشت‌های قرمز بخصوص گوشت شتر به دلیل دارا بودن گرما و حرارت زیاد باید کمتر مصرف شود و بهتر است در این فصل بیشتر غذاها با گوشت‌های سفید مثل ماهی تازه و مرغ تهیه شود.   وی با تاکید بر این که در تابستان باید از مصرف غذاهای شور پرهیز کرد، می‌گوید: برخی بر این باورند که به دلیل تعریق و از دست دادن الکترولیت‌ها طی تعریق باید همواره در این فصل از غذاهای شور استفاده کنند در صورتی که مقدار مصرف نمک باید در حد معمول باشد.نمک طبع گرمی دارد و می‌تواند بر حرارت بدن بیفزاید.این کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به این که طبخ مواد غذایی به شکل سرخ شده، کبابی، برشته و تفت داده شده موجب گرمی و خشکی طبیعت غذا می‌شود، می‌گوید: در این فصل، موادغذایی را اغلب به شکل خام، آب پز یا پخته مصرف کنید.   اولویت در مصرف کدام میوه تابستانی است؟ تغییرات فصلی به گونه‌ای است که میوه‌های هر فصل می‌تواند بخشی از نیازهای بدن در آن فصل را تامین کند. به گفته این پژوهشگر طب سنتی، از آنجا که نیاز بدن به آب در فصل تابستان افزایش می‌یابد، مصرف بسیاری از میوه‌های این فصل مانند هندوانه، طالبی و خربزه آبدار توصیه می‌شود. لازم به ذکر است بعد از خوردن میوه‌ها بخصوص انگور، هندوانه، گیلاس و خربزه از خوردن آب پرهیز شود. مصرف مرکبات و میوه‌‌های ترش و میخوش یا ملس (ترش و شیرین) مانند زرشک و آب زرشک، شاه ‌توت، تمشک، سیب ترش، تمرهندی و استفاده از غوره، آبغوره، آبلیمو و نارنج در تهیه غذا می‌تواند به رفع عطش و حرارت بدن و کاهش صفرا کمک کند. این را هم بدانید دریافت میوه‌ها و سبزی‌ها به دلیل دارا بودن مواد مغذی بخصوص ویتامین C و انواع آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند آسیب وارد شده به پوست در اثر تابش نور شدید خورشید و اشعه UV را کاهش دهد.   بهترین شربت‌های گیاهی تابستان به گفته حسینی، نوشیدنی‌هایی همچون شربت بنفشه، شربت گل سرخ، شربت طبیعی ریواس تمرهندی، انار و شربت‌هایی که این روزها مصرف آن بسیار توصیه می‌شود همچون سکنجبین آبلیمو و خاکشیر در گروه بهترین نوشیدنی‌های تابستانی به شمار می‌رود، ضمن این که مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار و عرقیات گرم باید تا حد امکان کاهش یابد، چرا که باعث افزایش سوخت و ساز و فعالیت و حرارت‌زایی بدن شده و از طرفی به دلیل خاصیت ادرارآوری سبب از دست رفتن آب بدن می‌شود. حسینی با تاکید بر این که مصرف مایعات بسیار سرد می‌تواند سبب اختلالات گوارشی شود، به نکته جالبی اشاره می‌کند و می‌گوید: برای خنک کردن مایعات نباید یخ را به طور مستقیم در نوشیدنی انداخت، بلکه باید ظرف حاوی یخ را داخل مایعی که می‌خواهیم خنک کنیم قرار دهیم تا از کاهش بیش از حد دمای نوشیدنی جلوگیری شود.