eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: شیر ; شیر دارای ۳ جزو تشکیل دهنده است ۱. ماییت (بخش آب شیر) ۲. دهنیت (بخش چربی شیر) ۳. جبنیت (بخش سفید و املاح شیر) جبنیت و ماییت سرد هستند و بخش دهنیت گرم اگر شیر کم چرب باشد یعنی سردی بیشتر و اگر چربی بیشتر باشد مصادف با سستی و کرخی در بخش گوارش پس باید شیر هر سه جز را متناسب داشته باشد و برای جوشاندن شیر برای اینکه ماییت آن تبخیر نشود مقداری آب اضافه کنید مثلا برای چهار لیوان شیر نیم لیوان آب با دمای شیر اضافه کنید . 👌و کسانی که مدعی هستند به دلیل چربی خون نباید شیر چرب بخورند بهتر است اصلا مصرف نکنن چون شیر کم چرب سردی رو تشدید میکند و تولید بلغم بیش از حد کرده و همین بلغم سبب چربی درون بدن،خون و کبد خواهد شد . ✅وقتی به شیر ادویه مثل زنجبیل یا دارچین میزنید حالت دارویی پیدا میکنه و شیری که چربی آن گرفته شده مناسب افراد گرم مزاج یا کسانی که معده گرم دارند میباشد. با مصرف زیاد شیر انتظار استخوان سازی و رفع پوکی استخوان نداشته باشید چون ماده وارد شده بیش از حد بر بدن در طب سنتی مخالف ساخت استخوان است و این امر سبب کاهش بافت استخوانی خواهد بود خصوصا مفصل ها . ✅سردی بیش از خدا غلبه مزاج بلغم را بر جسم تحمیل میکند و این بلغم مانع ایجاد خون سازی مفید میشود و رطوبت زیاد سبب بی کفایتی بافتها میشود و قدرت تغذیه مناسب را نخواهد داشت از طرف دیگر مصرف زیاد شیر قدرت هاضمه را ضعیف کرده و هاضمه ضعیف یعنی عدم مناسب جذب خون و جذب ناقص کیفیت مناسب برای بدن را ندارد و تخریب ماده در معده که دچار ضعف شده ایجاد میشود و بخش اندکی از ماده قابل استفاده است. اگر شیر سردی زیاد شود یعنی ماییت و جنبیت آن سبب عوارض و مشکلات و بیماری سردی خواهد شد و اما اگر گرمی شیر همان دهنیت شیر بیشتر از حد مجاز باشد سنگینی در هضم ایجاد میشود و گرفتگی مجاری گوارشی وکبدی را ایجاد میکند. در خوردن شیر باید چند نکته را در نظر گرفت: ❌خوردن شیر سرد مضر است که سبب مشکلات گوارش سردی ذات شیر و سردی عارضی آن خواهد شد ✅خوردن شیر در فصل بهار و اوایل تابستان که هوا گرم است و گرمای بدن هم بالاست شیر در بدن سریع فاسد میشود و ایجاد عفونت میکند و بیماریهای تب دار ایجاد میکند شیر را در فصل سرد گرم کرده و با عسل میل کنید . ✅نکته :زمانی که شخص تب دارد شیر ندهید چون گرمای تب در گوارش سبب شدت تب و عفونت میشود و لطافت شیر دچار فساد در معده میگردد . ✅ کسانی که استعداد عفونت معده دارند در مصرف شیر دقت کنند به دلیل ماییت شیر که بستر عفونت را فعال تر میکند. در زخم های عمیق و شدید خارش های پوستی و برص با خوردن شیر مشکلشان تشدید میشود . ✅نکته :هر شخصی بیمار شد که خلطی غالب در بدن آن سبب شدن بیماری باشد همه اخلاط شیر در مصرف شیر کمترین مقدار با استفاده از مصلح باشد . ❌در افراد گرم مزاج یا افرادی که در مناطق گرم زندگی میکنند و مشکلات عصبی دارند افرادی که ام اس ویا فالج (هر فلجی که اعصاب حرکتی درگیر باشد) با مصرف شیر بر شدت اون کمک میکنند. ✅شیر برای افراد سودا مزاج مناسب است به دلیل رطوبت رسانی اما زیاد روی سبب سردی بر جسم میشود ❌با شیر =ترشی و شوری تضاد دارد و سبب انعقاد و بسته شدن آن در معده میشود . ⚠️شیر با غذاهای زیر با فاصله مصرف شود گوشت، ماهی، تخم مرغ ، پنیر ، پیاز ، تربچه ، میوه ، حبوبات ✅مصرف شیر در روز و به سمت غروب نرفته باشد ❌نکته :خوردن شیر قبل از خواب مضر به حاد است که نام آن را هلاک مردن جسم می نامند. منبع:مخزن الادویه 🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12
💊💊💊💊⛔️⛔️⛔️خوردن آب سرد بعد از غذا یعنی خوش آمد گفتن به سرطان ✨آب سرد موادروغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت و روند هضم غذا را کند میکند ✨آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است
💊💊🌺چرا در مراسم عزا گلاب استفاده میشه ؟ 🌺چون گلاب غم زداست گلاب ترشح ئیدروفین و اندروفین را در مغز متعادل میکند، غم و اندوه را ازبین مبیرد و احساس آرامش به فرد میدهد. @soroshesalamati
💊💊📕نشانه های کم کاری تیرو ئید 👇👇👇 🌿خستگی 🌿یبوست 🌿افزایش حساسیت به سرما 🌿افزایش وزن غیر معمول 🌿 خشن شدن صدا 🌿پف کردن صورت 🌿ریزش مو 🌿افسردگی 🌿ضعف ماهیچه ها 🌿درد یا ورم مفاصل 🌿افزایش کلسترول خون 🌿کاهش ضربان قلب 🌿 اختلال حافظه
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊زغال اخته بخورید سکته نکنید❗ زغال اخته سرشار از منگنز، مس و انواع ویتامین هاست که موجب پیشگیری از سرطان معده،کاهش چربی خون و کلسترول بد میشود 👌زغال اخته دوست دار قلب شماس
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊💊💊حسین معارفی: 💊😊😊💊پرولاکتین بالا و روش کاهش آن فقط بر مبنای طب سنتی درمان پرولاکتین بالا ۱- مصرف ترکیب نیمکوب سیاهدانه ۱۰۰ گرم + عسل ۴۰۰ گرم هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری ۲-  مصرف شونیسل : روغن سیاهدانه خوراکی ۴۰۰ گرم + عسل ۲۰۰ گرم + سرکه انگور خانگی ۱۰۰ گرم با هم ترکیب کنید هر ۸ ساعت دو قاشق غذاخوری ۳- بادکش وسیع کتف و در صورت نیاز حجامت عام ۴- یک قاشق چایخوری زنیان با عسل صبح ها ۵- یک استکان جوشانده برگ گردو با عسل عصرها ۶- تغییر سیستم تغذیه از سودا و سرذ به تغذیه های گرم ۷- بعدناهار و شام یک قاشق عرق نعنا تا ۱۲۰ روز
💊💊💊تیروئید کم کار و بالابودن پرولاکتین برمبنای طب سنتی موضوع کم کاری تیرویید + بالارفتن پرولاکتین خون  ???? ۱- کم کاری تیرویید یعنی بدن سرد و تر یعنی بلغمی  ۱/۱- ?کم کاری تیروئید دارید باز هم هورمون ها! کم کاری غده تیروئید می تواند منجر به گرفتگی بینی همراه با علائمی چون خستگی مداوم، یبوست، نازک شدن تارهای مو، خشکی پوست و احساس سرما شود. ۱/۲- ?درمان کم کاری تیرویید?? ??این بیماری در سردمزاجان ,بخصوص در خانم ها و افرادی که پوست سفید و چاق دارند اتفاق می افتد ?کم کاری تیرویید نسبت به پرکاری درمان راحت تری دارد ?یکی از بهترین درمان ها اصلاح مزاج است و اصلاح مزاج بلغمی اولین راهکار پرهیز است پرهیز از:دوغ , ماست, آب یخ, ترشی , سرکه , گوجه خام,خیار , هندوانه , کاهو و…. – باکش گرم تیرویید به طور مرتب از۷تا۱۴مرحله – بعد از اصلاح مزاج حجامت عام سبک – عسل و سیاه دانه به نسبت ۳برابر عسل ویک برابر سیاهدانه نیمکوب روزی یک قاشق مرباخوری – در رژیم غذایی از غذاهای گرم مانند ارده مایع ,شیره,بادام و خورشت فسنجان بادام و گردو استفاده شود – کل بدن رو با روغن کنجد ماساژ دهد و ورزش های پر تحرک انجام دهد – از پرخوری و مخصوصا غذاهای نشاسته دار پرهیز کند – از وسواس به آب ,آب زیاد خوردن ,حمام رفتن زیاد ,استخر پرهیز کند – از دمکرده گیاهان مانند دارچین, زنجفیل ,سیاه دانه, اسفند که قورت بدهد,انجیر,بادام و کنجد استفاده کند راهکار : ریشه ایرسا ۴گرم+بادرنجبویه ۵گرم+گل گاوزبان۳گرم+تخم جعفری۵گرم+آویشن۷گرم همه را نیمکوب کرده دم کنید صاف کرده با عسل شیرین در دو نوبت میان وعده میل کنید ? نکته :گرم نگه داشتن موضع خیلی مهم است ?? ان شاالله با انجام این اعمال کم کاری تیرویید درمان خواهد شد?? ۲- موضوع پرولاکتین شما یعنی خون سرد و عصبی + یعنی احتمال کیست + یعنی سرگیجه احتمالی و دهها پرسش بالینی دیگر بایستی راهنمایی تلفنی هم‌داشته باشی فقط تغذیه سوداوی را حذف کن و جایش تغذیه گرم و تر و راهکارهای تقویت مغز و گرم کردن گوارش االزامیست
💊💊💊💊📞📞 سوال برای تقویت و ایجاد قلب جنین چه کنیم جواب سلام وقت شما بخیر ۱-استراحت کامل برای خانم باردار ۲-ترک تغذیه مزاج سردی ها و سوداها و بیشتر کردن خوراک های تغذیه های گرم ۳-بستن شکم و پهلو به روش ارام ۴- از بادام خام درختی به عنوان شیر بادام روزی تا دو لیوان استفاده کنند ۵- به اندازه سه تا نخود کندر خوراکی درهرروز همانند ادامس تا ۱۴ روز ۶- قبل ازخوردن گرمیجات سه صلوات به نیت علی اصغر اقاعبدالله الحسین ع ۷- پرهیزازچای سیاه و سبز و استرس ۸- نمک ید داررا قطع کنند ۸- آبگرم کیسه ان یا آجرداغ به زیردل ۹- ماساژکف پاها به سمت بالا برای رفع ضعف پاها و ... ۱۰ - خوردن مربای به
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊💊💊 چلغوز فحش نیست! یک خشکبار داروی افعانی پرقدرت و فراموش شده درایران 🔸بلکه یکی از اشرافی ترین وگرون ترین آجیل هاست که خواص زیادی داره، چلغوز مانند روغن زیتون ازافزایش کلسترول بد خون جلوگیری میکنه،حملات قلبی رو کاهش میده و یار کبد شماست... 🌿 @TebbolAeme 🌿
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊از بین بردن بغل آب1 عدد خیار 🍋 آب1 عدد لیمو یک قاشق غذاخوری زردچوبه ❕مواد را با هم مخلوط کرده و زیر بغل بمالید و بعد 30 دقیقه با آب سرد بشوئید 🌿 @TebbolAeme 🌿
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊💊💊💊📞📞📞 های سلامتی یک استکان آبغوره بخورید بعد از 50ثانیه 🔻🔻اگر دهانتان اب افتاد؛ قندتان بالاست 🔻🔻اگر دهانتان خشک شد؛ مشکل کبدی 🔻🔻اگر کف کرد یا چسبناک شد؛ چربی خون 🔻🔻اگر سردرد گرفتید؛ فشار خون دارید 🌿 @TebbolAeme 🌿
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: ✍️ چند هفته روزانه"دمنوش گزنه" مصرف ڪنید 🔻 برگ هاے تازه یا خشڪ گزنه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بڪشد 🌿 @TebbolAeme 🌿