eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.3هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️⛔️⛔️⛔️⚠️با اینکه خواص بسیاری دارد ولی برای دارندگان مزاج گرم و خشک خصوصاً در فصول گرم توصیه نمی‌شود. چکاندن چند قطره در عسل به تعادل آن کمک می کند. 👇👇👇 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
💊💊💊💊علتهای سوزن سوزن شدن سر انگشتان كم‌خونی اختلالات قند خون فشارهای عصبی انسداد عروق بالا بودن چربی و كلسترول خون @soroshesalamati
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️👈خوردن آب سرد بعد از غذا ، مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت و روند هضم غذا را کند میکند ❌ آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است! @soroshesalamati
📚📚📚⛔️⛔️⛔️🍖به همراه گوشت، پیاز بخورید -از عفونت جلوگیری میکند -مضرات گوشت را کم می کند -کرم های روده را از بین میبرد -هضم گوشت را در معده آسان میکند @soroshesalamati
💊💊💊💊🍈روغن زیتون باعث افزایش میزان کلسترول خوب خون می‌شود ضمن اینکه نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که این روغن اجازه نمی‌دهد کلسترول بد خون به جداره‌های رگ‌ها بچسبد. @soroshesalamati
📚📚📚📚⛔️⛔️⛔️🔴نان های کپک زده را به سرعت از خانه دور کرده و حتی در زمین دفن کنید. کپک نان سرشار از آفلاتوکسین است که عامل سرطان خون می باشد. @soroshesalamati
⛔️⛔️⛔️⛔️بسیاری از خانم ها عادت دارند تخم مرغ ها را قبل از اینکه داخل یخچال بگذارند، بشویند. شستن تخم مرغ به دلیل نفوذبیشترمیکروبها به داخل ان کاردرستی نیست @soroshesalamati
📚📚📚📚🔷بدن انسان حدود 6/5 لیتر خون دارد. این 6/5 لیتر خون هر سه دقیقه یکبار سه مرتبه در کل بدن گردش می کند. 🔸 در یک روز، خون بدن حدود 19،000 کیلومتر حرکت می کند. @soroshesalamati
⛔️⛔️⛔️⛔️ایرانی‌ها سالی چقدر آدامس می‌جوند؟ براساس آمار گمرک در ۱۱ ماهه سال قبل بیش از ۳.۵ میلیارد تومان انواع آدامس وارد ایران شده است. امارات را نیز می‌توان مبدأ اصلی صادرات این محصول دانست @soroshesalamati
✨﷽✨ 🌙 توصیه‌های غذایی و رفتاری برای مزاج‌های گوناگون در ماه مبارک 🔶🔸مزاج‌های گرم و خشک 💠 صاحبان این مزاج اغلب لاغر اندام با استخوان‌بندی کشیده و محکم می‌باشند، به مزاج‌های تند و عصبی مشهوراند و بسیار عجول و شتابزده عمل می‌کنند. خوابشان اندک و وزنشان چندان افزایش پیدا نمی‌کند. نبضشان تند و گرمای بدنشان بالا و دارای پوست‌های خشک و رگ‌های برآمده می‌باشند ✅به روزه دارانی که صاحب مزاج گرم و خشک هستند توصیه می‌شود: 1️⃣ از مصرف مواد خشک به افراط اجتناب ورزند؛ مواد غذایی خشک عبارتند از: گردو، فندق، بادام، سنجد، ته دیگ برنج، سرخکردنی‌ها، فست فودها، چیپس، پفک، انواع بیسکویت‌ها و شکلات و شیرینی‌جات قنادی، کباب و امثال آن. اگر در ماه مبارک رمضان از این مواد مصرف کردند باید با مصرف مصلحات مناسب تا حد ممکن جلوی ضررهای آن‌ها را بگیرند. خوردن شیر غیر پاستوریزه یک مصلح مناسب برای رفع ضرر مواد خشک برای لاغر اندام‌های خشک مزاج می‌باشد. گردو با همراهی پنیر از خشکی‌اش کاسته می‌شود. مصرف میوه‌های مرطوب و آب دار توصیه می‌شود. مواد غذایی لعاب دار و ژله‌ای مانند شورواها و غذاهای حیوانی مانند پاچه گوسفند و پای مرغ و امثال آن باید مورد توجه قرار گیرد 2️⃣ از مواد نفاخ نیز باید اجتناب کنند: از مصرف مواد نفاخ اجتناب کنند و یا با مصلحات بادشکن نفخ آن را بشکنند. حبوبات را بپزند و آب آن را دور بریزند و هنگام مصرف با بادشکن‌های مناسب بادآوری آن را از بین ببرند، مثلاً عدس را با پودر آویشن و باقلا را با گلپر و سایر حبوبات را با جوشانده زیره یا عرق نعناع با نبات یا زنجفیل بصورت جوشانده یا شربت یا پودر زنجفیل یا پودر و جوشانده دارچین مصرف کنند. باقلا و حبوبات عطش آورند و مصلحات فوق جبرانی است برای عطش آن‌ها 💠 داروهایی مانند: زنجفیل، زیره، زنیان و امثال آن تنها به عنوان بادشکن باید بکار برده شوند در غیر اینصورت برای مزاج‌های گرم و خشک خوب نیستند چرا که خون را غلیظ کرده و عطش فراوان می‌آورند و کبد را خشک می‌کنند 3️⃣ میوه‌های مرطوب و آب دار بخورند و میوه‌های سرد و گرم را با هم میل کنند. میوه‌ها و سبزی‌ها آب را تا حدود زیادی در خود ذخیره می‌کنند و هنگامی که وارد بدن شوند حتی پس از گذشتن از مراتب هضوم رطوبت را برای بافت‌های بدن روزه دار حفظ می‌کنند. اگر روزه‌دار در طول روز مواجه با عطش می‌شود باید هنگام سحر و افطار میوه‌های با طبیعت سرد و آبدار را مصرف کند. این کار بهتر از نوشیدن فراوان آب است چراکه آب به سرعت تشنگی را برطرف و بسرعت هم دفع می‌شود و نمی‌تواند مانع عطش روزه دار در طول روز گردد، اما میوه‌ها و سبزی‌های با طبع خنک و آبدار رطوبت را در بدن حفظ می‌کنند و بهتر از مصرف آب مقرون به فایده هستند. با این تدبیر میوه‌هایی که برای مزاج‌های خشک در ماه رمضان پیشنهاد می‌گردد، بهترین‌شان عبارتند از: انواع آلوها، انگور، خربزه، سه سپستان، کنار، هندوانه، گرمک، طالبی، زردآلو، هلو، هلو انجیری، شلیل، ازگیل، گیلاس، توت سیاه و شاه توت و انواع مرکبات و امثال آن است 💠 اگر از میوه‌های خشک و گرم استفاده کردند بهتر است با مصلح زیان آن‌ها را دفع کنند. مثلاً خرما اگر برای آنان ایجاد عطش کند باید از شربت‌های سرد لعابدار بهره بگیرند مانند: شربت بنفشه، نیلوفر، تخم شربتی، اسفرزه، شربت تخم خیار و سکنجبین و امثال آن را برای خنثی کردن مواد عطش‌آور و خشک استفاده نمایند 4️⃣ سبزی‌هایی مانند: گشنیز، خرفه، تره، کاسنی، برگ لطیف انگور و ریواس توصیه می‌شود 5️⃣ غذاهای مزاج‌های گرم و خشک باید بیشتر رقیق و مرطوب و لعابدار و حاوی سبزیجات پخته و ناپخته باشد تا رطوبت بدن را تا حد ممکن حفظ نماید 💠غذاهایی مانند سوپ سبزیجات فصل، سوپ کلم، شوروای گشنیز، خورشت کرفس، خورشت ریواس، خورشت کدو و کدوی حلوایی آب پز و امثال آن مفید است. مصرف آبدوغ خیار همراه با کمی کشمش و پروردن تخم خرفه در دوغ طبیعی بخصوص دوغ بز توصیه می‌گردد 6️⃣ برنج آبکش مناسب نیست بلکه باید بصورت کته آن هم همراه با پودر سبوس برنج که به کته اضافه می‌شود و یا با سبزیجات طبخ گردد مثل کته گشنیز و کته سبزی پلو بدون سیر سبز 7️⃣ از تخم مرغ نیم رو و آب پز سفت اجتناب گردد زیرا عطش آور است اما تخم مرغ آب پز نیم برشت که زرده آن شل باشد اشکالی ندارد 💠💠 استاد 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
✨﷽✨ 🌙 توصیه‌های غذایی و رفتاری برای مزاج‌های گوناگون در ماه مبارک 🔶🔸مزاج‌های گرم و تر 💠 اکثراً صاحبان این مزاج گرایش به چاقی دارند، گوشت بدنشان زیادتر از صاحبان مزاج‌های دیگر می‌باشد. استعداد چاقی آن‌ها بیشتر بر تولید گوشت تکیه دارد اما اگر بیش از حد سردی بخورند ذخیره چربی در اطراف شکم و ران‌ها و سایر اندام‌ها نیز خواهند داشت. آوندها و عروق بدنشان گشادتر و غلبه خون در آنان بسیار اتفاق می‌افتد. بافت‌های بدنشان نرم و مرطوب و خونسازی در آنان زیاد است. خواب خوبی دارند خوابی که عمیق می‌شود و زود بخواب می‌روند. خروپف در این مزاج بیشتر از مزاج‌های دیگر است. نرم‌خو و مهربان‌تر از سایر مزاج‌ها می‌باشند. نبض آن‌ها محکم، پر و بسیط می‌زند و بدنشان گرم است ✅ صاحبان این مزاج (گرم و تر) بیشترین استفاده را از ماه مبارک رمضان خواهند برد. به روزه دارانی که دارای مزاج گرم و تر هستند توصیه می‌شود: 1️⃣ از خواب زیاد بپرهیزند، اگر زیاد بخوابند کم ذهن و کم حافظه می‌شوند 2️⃣ سعی کنند نیمه‌های شب برای انجام یک کار عبادتی یا یکساعت مطالعه قرآنی یا علمی دیگر از خواب بر خیزند. بعد از سحری سعی کنند نخوابند و اگر خوابیدند بین سحری و خواب حداقل 1 تا 5/1 ساعت فاصله دهند و خواب طولانی بعد از سحری برایشان مفید نیست. خواب روز برایشان بد است مگر خواب قیلوله هنگام ظهر یا قبل از آن به مدت حداکثر نیم تا یک ساعت 3️⃣ حجم غذا را کاهش دهند و کمترین مصرف غذایی را داشته باشند. از غذاهای خشک و کم حجم بیشتر استفاده کنند 💠 غذاهایی مانند: خروس جوان خانگی، جوجه مرغ خانگی، کباب بره گوسفند نزاییده با پودر سماق، ماهی سفید کپور و سایر ماهی‌های دیگر که در پودر زنجفیل یا دارچین و زیره و انیسون‌شیرین و آب لیموترش قبل از پختن خوابانده شده باشد و امثال آن بصورت کباب یا بخار پز یا قلیه ماهی صرف شود. کباب یا خورشت گوشت کبک، بوقلمون، شترمرغ و امثال آن مفید است. مصرف غذاهایی مانند برنج و نان را به حداقل ممکن رسانده، از گوشت گاو پرهیز نمایند 4️⃣ از میوه‌ها و سبزیجات دارای طبیعت سرد و بخصوص سرد و خشک بیشتر استفاده نمایند. سبزی‌های سرد و خشک مانند: لوبیا سبز، کاهو، گشنیز، خرفه، ترب و برگ ترب سیاه، سفید و قرمز، برگ لطیف انگور، ریواس، کاسنی و غازیاغی میوه‌هایی مانند: خربزه، ازگیل، زالزالک، آلبالو، گیلاس، غوره، انار، کنار، انگور میخوش، لیموترش، پرتقال، گریپ فوروت، سیب، به، سایر میوه‌های سرد و مرطوب به مقدار کمتر استفاده کنند و چنانچه زیاد استفاده کردند برای دفع تری آن بهتر است با مصلحات مربوطه ضررهای آن را کاستی بخشند 💠مصلحات عبارتند از: هسته زردآلو، شربت رب انار یا آب انار تازه، چاغاله بادام، گوجه سبز درختی، آبغوره خانگی و امثال آن مصرف میوه و سبزیجات نسبت به غذاهای پختنی و گوشتی ترجیح دارد؛ کمترین میزان مصرف به مواد غذایی پختنی را داشته باشند 5️⃣ از سویق عدس ( پودر عدس خشک بوداده با شکر بصورت قاووت ) و آب انار و رب انار و رب ریواس و رب آلبالو برای رفع عطش می‌توانند بهره ببرند 💠💠 استاد 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
⛔️⛔️⛔️⛔️💢احتیاط 💢احتیاط : ❌خوردن زیاده از حد گلاب مخصوصا همراه زعفران منبعث ایجاد موهای زاید در صورت خانمهاست . 🏆🌎 @sinohehsamdaliri🌍🏆