📚📚📚مصرف 1 قاشق روغن زیتون به همراه سحری میتواند خالی شدن معده را به تاخیر انداخته و « بوی بد دهــــان » را در طی روز کاهش دهد
بعلاوه روغن زیتون از ایجاد یبوست در طول روز نیز جلوگیری میکند !
@Mezajshenasi12
💊💊💊💊💢 منشاء سردردهای ماه رمضان چیست؟
✍ سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر برنج، گوشت، مرغ، نان و سیبزمینی است.
🔻روزهداران باید از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل کنند.
🔻مصرف چای زیاد در وعده سحر توصیه نمی شود چون دفع ادرار را زیاد می کندو منجر به ضعف شدید تا قبل از افطاری و بهتر است مصرف چای در طول ساعات افطار تا سحر باشد.
🍏🍏🍏🍏
@Mezajshenasi12
📚📚📚📚سخنی دیگر درباره
سودمندی های سیب برای روزه داران، و فربهان
بقلم دکتر مجید انوشیروانی
********************************
سیب (بخصوص سیب گلاب) و آب سیب تازه از بهترین تقویتکنندههای اعضای دستگاه گوارش هستند و مصرف آنها میتواند از برخی ناراحتیهای معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع صفراوی در ماه رمضان جلوگیری کند.
استمرار در مصرف سحرگاهی سیب یا آب سیب بخصوص سیب گلاب، موجب میشود که فرد در طول روزه داری از کاهش تمرکز و بیحوصلگی نیز ایمن باشد زیرا این میوه گوارا برای تقویت عملکردهای مغز و قلب نیز بسیار مفید است.
همچنین مصرف سحرگاهی آب سیب میتواند عطش و التهاب معده را در طول روزه داری کاهش دهد...
افراد فربه و دچار اضافه وزن هم میتوانند در ماه رمضان از منافع سیب بهره زیادی ببرند؛ این افراد بهتر است که بخصوص در وعده افطار غذای سبکی بخورند و از پرخوری جبرانی پرهیز کنند و حدود دو ساعت پس از زمان افطار، سیب را بصورت ساده یا بصورت فالوده سیب همراه با قدری عسل و گلاب و زعفران میل بفرمایند.
توصیه میکنیم که در هرحال، از دور ریختن پوست سیب خودداری شود و حتی در آب سیب هم قدری از پوره پوست آن برگردانده شود. جالب است بدانید که محققان دانشگاه آیووا اخیراً مشاهده کردهاند که ماده طبیعی اسید اورسولیک در پوست سیب میتواند فرد را در برابر چاقی و برخی از پیامدهای آن مانند دیابت محافظت کند.
به این ترتیب باید گفت که سیب یکی از بهترین میوهها برای همه روزهداران با هر مزاج است.
باید یادآور شد که سیب نیز مانند بسیاری از میوههای دیگر نباید با فاصله کمی پس از وعده اصلی غذا مصرف شود و بهتر است در ماه رمضان یا در ابتدای وقت سحر یا حدود دو ساعت پس از وعده افطار تا انتهای شب میل شود.
متن کامل: مجله آفتاب زندگی، شماره خرداد 95، ص 31
////////////////////////////////////////////////////////////////////
نقل این نوشتار، بدون کم و زیاد با ذکر لینک کانال بلامانع است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
💊💊💊📚📚📚🍒🍒
نوشتارهای روزه داری و رمضان (۱)🍒🍒
ماء الشعیر طبی: باران در کویر
بقلم دکتر مجید انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
روزه گرفتن یکی از عبادات مهم دین اسلام است که بر افراد مکلّف واجب شده است. گذشته از برکات روحی این عبادت، روزهگیری در سوءمزاجهای سرد و تر اثرات بسیار سودمندی دارد و اگر آداب سحری و افطاری خوردن بدرستی رعایت شود، برای ارتقاء تندرستی و رفع بیماریهای متابولیک بخصوص افزایش لیپیدها و کبد چرب و فشار خون بالا اثربخش است.
نیروی معنوی و الهی در این ماه مبارک، روزهداران مومن را در برابر گرسنگی و تشنگی حفظ میکند، اما کسانی که مزاج گرم و خشک دارند و بخصوص نوجوانان، ممکن است برای جبران تشنگی و کاهش رطوبت بدنی نیاز به تدابیری داشته باشند تا بتوانند از مواهب ایام روزهداری بطور کامل بهرهمند شوند. بدین منظور میتوان ماءالشعیر طبی را برای تعدیل حرارت مفرط، و حفظ رطوبتهای بافتی، و تسکین تشنگی توصیه کرد. این ماءالشعیر با ماءالشعیر صنعتی متفاوت است و میتوان آن را در منزل تهیه کرد.
دستور تهیه ماءالشعیر طبی بطور ساده و عملی و مناسب چنین است:
50 گرم جوی پوست کنده سالم (نه پرک و نه نیمکوب) را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن چهار لیوان (یک لیتر) آب بیفزایید، درب ظرف را بگذارید و آن را با حرارت ملایم، آهسته آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و پخته برسند. این زمان به طور متوسط 50 دقیقه طول می کشد. پس از آن، تا این جوشانده سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنکی قرار دهید تا سرد شود. از این چهار لیوان آب، بیش از سه لیوان «جوآب» یا همان ماءالشعیر طبی به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
نوشیدن این مایع می تواند فرد را در برابر استرس گرمایی و تشنگی محافظت کند و به کسانی که مزاج گرم و خشک دارند کمک میکند تا رطوبت بدنشان بهتر حفظ گردد و از خشکی پوست، زردی رنگ پوست بدن، گودافتادگی چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریک پذیری عصبی، و آزردگی های کلیوی احتمالی پیشگیری شود.
البته کسانی که معده سرد و/یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند.
این نوشتار ادامه دارد...
نقل این نوشتار، بدون کم و زیاد با ذکر لینک کانال بلامانع است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
📚📚📚📚📚✅ چند نکته کوتاه درباره تشنگی
دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
۱. بوییدن خیار و سیب و گلاب، احساس تشنگی را کمابیش کاهش می دهد... تنفس در هوای خنک نیز احساس تشنگی را کمتر می کند، ولی هیچکدام از این اقدامات، محتوای آب داخل عروق را افزایش نمی دهند، بلکه با بهبود خودتنظیمی دما و تعدیل حرارت داخلی بدن و کاهش پرکاری سیستم سمپاتیک در قلب، از کاهش رطوبتهای بدنی جلوگیری می کنند.
۲. تشنگی زیاد با میل شدید به نوشیدنِ مکرّرِ آبِ سرد، طبیعی نیست؛ و اگر با علایمی مانند نفخ، و سنگینی معده، و آبریزش شبانه دهان همراه باشد ممکن است ناشی از وجود بلغم گرم در معده باشد. در این حال، تشنگی با نوشیدن آب سرد و یخ تسکین نمی یابد و حتی بیشتر می شود.
نوشیدن شربت سکنجبین ولرم برای بهبود این تشنگی مفید است.
@hikmatbasedmedicine
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
💊💊💊💊📚📚📚
روزه داری و ماه مبارک رمضان
💦💧آبرسانی پایدار به بافتهای بدن💧💦
دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
- با توجه به نظریات حکما، در حالت کاهش رطوبتهای بافتی بدن، بهترین جایگزین را آب نمی دانیم، بلکه از نوشیدنی ها و خوراکیهایی مانند ماءالشعیر طبی، آب انگور شیرین، نخودآب، فرنی رقیق، شیربرنج رقیق، زرده تخم مرغ عسلی، سوپ جو، ... استفاده می کنیم؛ البته هریک در جای خود و به وقت خود. توجه کنید که نگارنده به پیروی از حکیمان کهن، کاربرد همه این خوردنی و نوشیدنی ها را در تامین رطوبتهای بافتی یکسان و همانند نمی داند.
@hikmatbasedmedicine
- شاخص آبرسانی آب نسبت به برخی نوشیدنی های دیگر بویژه شیر و آب میوه های تازه پایین تر است.
شاخص آبرسانیِ (Hydrating index) آب و نوشیدنی های دیگر، در مطالعات بالینی جدید بررسی شده و آموزه های حکیمان کهن را تایید می کند. این شاخص نشان می دهد که پس از مصرف یک نوشیدنی، سرعت خروج آن از بدن چقدر است. بر این مبنا، آب نسبت به شیر و آب میوه هایی مانند پرتقال و سیب، زودتر از بدن خارج می شود.
این امر در شرایط تشنگی طولانی و روزه داری بسیار مهم است...
باز هم در این باره خواهم نوشت.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
📚📚📚💊💊💊✨
🔴راهکار برای پیشگیری از #تشنگی ۲
روزه داری و ماه مبارک رمضان
۱. شروع افطار بهتر است با خرما و آب ولرم یا شیر ولرم باشد.
۲. به عنوان غذای ابتدای افطار، مصرف انواع #سوپها و اسفیدباجات توصیه می گردد.
۳. افرادی که معده گرم و خشک دارند می توانند از فرنی هایی که از #آرد_جو و روغن بادام و شکر تهیه شده است استفاده نمایند. آرد جو مسکّن تشنگی و مصلح آن شکر می باشد و روغن بادام نیز رطوبت دهنده بدن است.
۴. بهتر است کسانی که در روزه از تشنگی اذیت می شوند برای چاشنیِ غذا از مخلوط سرکه و روغن زیتون استفاده کنند. و اگر تشنگی شدید باشد شربت جلاب بنوشند تا آب را به قسمتهای مختلف برساند.
۵. از جمله بهترین شربتها ماءالشعیر طبی، شربت لیمو، شربت نارنج، سکنجبین بوده، آب انواع میوه ها از جمله انار، #سیب، به و گلابی علاوه بر #تقویت_معده در رفع تشنگی بسیار کارآمد هستند.
۶. مصرف میوه هایی از جمله انگور، خیار طبیعی، زردآلوی تازه یا برگه زردآلوی خیسانده در آب و آلبالو برای جلوگیری از تشنگی در طول روز مفید است.
۷. بهتر است از سبزیجاتی مثل #کاهو و #برگ_خرفه بصورت خام یا پخته در رژیم غذایی استفاده شود.
۸. یکی از بهترین ترکیبات مفید برای پیشگیری از تشنگی در وعده سحر #تخم_خرفه خیسانده در #دوغ است.
📚منابع:
۱. طب اکبری
۲. اکسیر اعظم
۳. مخزن الادویه عقیلی خراسانی
🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12
💊💊💊💊📚📚📚📚
✨
🔴 راهکار برای پیشگیری از #تشنگی:
روزه داری درماه نبارک رمضان
۱. در وعده سحری از مصرف غذاهای خشک و پرادویه و تند، غذاهای سرخ شده و پرچرب و شیرین و همچنین از مصرف زیاده از حد گوشت باید پرهیز شود.
۲. مصرف آب در بین وعدههای غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی کار صحیحی نیست زیرا باعث بروز نفخ و اختلال در هضم غذا می شود.
۳. در این ماه مصرف قهوه، کاکائو و چای پررنگ به علت مدر بودن تشنگی را تشدید میکند.
۴. در وعده افطار و سحر حتی الامکان کمتر از غذاهای نشاستهای استفاده شود زیرا این غذاها برای هضم شدن احتیاج به آب بیشتری دارند.
۵. از غذاهای غلیظ مانند هلیم، کله پاچه، کباب و ماهی بخصوص در وعده سحر باید پرهیز نمود، زیرا حرارت بیشتری را به سمت معده جلب می کنند و بدیهی است که با افزایش حرارتِ معده، نیاز به آب نیز افزایش مییابد؛ به علاوه خلط غلیظِ تولید شده حاصل ازین غذاها برای حرکت در عروق نیاز به ترقیق توسط آب دارد و تشنگی را تشدید مینماید.
۶. مصرف #آب_یخ گرچه در ابتدا و به ظاهر باعث فرو نشاندن تشنگی میشود ولی در نهایت تشنگی را تشدید مینماید.
۷. غذاهایی که مقدار زیادی #سیر در آنها بکار رفته تشنگی را تشدید می کند.
۸. از #خوابیدن بلافاصله پس از غذا در وعده سحری، بخصوص در صورتی که غذای با طبیعت گرم مصرف شده باشد، باید پرهیز نمود.
۹. در طول روزهداری از #حمام بسیار داغ باید اجتناب ورزید زیرا تعریق باعث کم آبی میشود.
۱۰. برای رفع تشنگی پس از افطار، آب را به یکباره نباید نوشید بلکه باید مزه مزه کرده #جرعه_جرعه بنوشند، زیرا به یکباره نوشیدن آب خنک #حرارت_غریزی_بدن را از بین می برد.
ادامه دارد ...
📚منابع:
۱. طب اکبری
۲. اکسیر اعظم
🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12
🔴اگر روی لاله گوشتان مو دارید ،زنگ خطر برای ابتلا به بیماریهای قلبی است❤️
❌برای دوستانتان بفرستید
✳️@sinohehsamdaliri✳️
Daliri:
📢 هشدار 📢هشدا ر📢 هشدار
✅قرار دادن لپ تاپ روی پاها باعث :
✅ بروز ناتوانی جنسی
✅ ناباروری
✅و همچنین بروز تومورها
✳️(بخصوص در آقایان و در برخی موارد خانم ها) را بالا می برد.
❌@sinohehsamdaliri❌
🔴کپی برداری از مطالب کانال سینوهه بدون لینک کانال جایز نیست🚫🚫🚫🚫
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
✳️كارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri
https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw