💊💊💊💊🔴بیماران کلیوی که دارای آلبومین بالا هستند و یا دفع پروتیین از کلیه ها دارند ، بهتر است بجای برنج سفید ،از والک پلو و یا ماش پلو میل کنند.
🏆🌎 @sinohehsamdaliri🌍🏆
💊💊💊💊فواید مصرف دمنوش آلبالو🍒
🍒مسکن اعصاب
🍒سرشار از آنتی اکسیدان
🍒تنظیم خواب
🍒درمان یبوست
🍒دفع مواد زاید بدن
🍒ضد پیری
🍒ضد سرطان قوی
🍒ضد دردهای میگرنی
🍒ضد دردهای عضلانی
@sinohehsamdaliri
⛔⛔⛔♨️غذاهایی که باعث تشدید میگرن می شوند
》》 قهوه
》》 پنیر کهنه
》》 سس مایونز
》》 کاکائو و شکلات
》》 سوسیس و کالباس
》》ماهی شور و دودی
💢ماکارونی
💢خرما
@sinohehsamdaliri
💊💊💊💊معجزات میوه ها در پیشگیری و درمان بیماری ها 👌
⇠ﺟﻬﺖ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﻔﺮط : ﺧﺮﻣﺎ
⇠ﺟﻬﺖ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ : ﮐﺸﻤﺶ
⇠جهت ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ : ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺧﺸﮏ
⇠جهت ﯾﺒﻮﺳﺖ : ﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ، ﺍﻧﺠﯿﺮ
⇠ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺜﺎﻧﻪ : ﺯﻏﺎﻝ ﺍﺧﺘﻪ ﺧﺸﮏ
@sinohehsamdaliri
🔺🔺🔺🔺⁉️ مزه زبان شما نشانه چیست
◾️زیاد شدن بلغم باعث:
ترشی و سفیدی دهان
زیادشدن سودا:
شوری و سیاهی دهان
◾️زیاد شدن صفرا:
تلخی و زردی دهان
◾️زیادشدن خون:
شیرینی و قرمزی دهان
@soroshesalamati
⛔ ✴️عوارض خوردن چای به طور مداوم
❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماریهای کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن میشود.
@soroshesalamati
💊💊💊💊داروی رفع کبدچرب رسید
مردم تصورمی کنندبرای رفع بیماری هابایدحجم بالای داروی شیمیایی یاگیاهی مصرف کنندغافل ازاین که درمان بسیاری ازبیماری درغذاومیوه هاونحوه درست مصرف آنهاقراردارد
انگوریکی ازبهترین پاک کننده های کبدودستگاه گوارش است
رژیم انگوردرپاک سازی بدن بسیارکارسازاست
رژیم انگور:
انگوربا نان چاق کننده وبه تنهایی لاغرکننده است
یک هفته صبحانه فقط انگورامازیادبجوییدونصفه نیمه نخوریید
هفته دوم صبحانه وناهارفقط انگورهفته سوم شام فقط انگور
به این ترتیب کبدودستگاه گوارش پاک پاک میشود
افرادی که بیماری قند دارندنبایدازاین شیوه استفاده کنندپاکسازی آنهابگونه دیگراست
@soroshesalamati
💊💊💊💊💊#نسخه_سنتی افرادعصبانی
افرادی که بسیار عصبی هستند مواد قندی و شیرین را از خوراکشان حذف کنند. به مدت ۴ هفته عسل، خرما، پسته، ارده، حلوا ارده، شیره خرما، روغن کنجد و سرخ کردنی میل نکنید. عصرها یک گل کاهو با سکنجبین میل کنید. یک روز در میان آش جو با چاشنی تمرهندی بخورید و در مصرف سایر شیرینیها نیز امساک کنید. در کنترل عصبانیت شدید که منجر به تپش قلب و لرزش دستها میشود بسیار مفید است.
@soroshesalamati
📚📚📚💊💊💊💊
چه كسانی بیشتر دچار بیماری ام.اس میشوند؟
👈🏻گروه اول : افرادی هستند فوقالعاده حساس، زودرنج و عصبی که با كمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست میدهند
👈🏻گروه دوم : شامل افرادیست كه از نظر ژنتیكی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده میكنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سركه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند !
@soroshesalamati
💊💊💊💊💊#تغذیه
🎀# تابستان
🖼بهترین خورد و خوراک در تابستان:
🏮سوپ #جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای #رفع_عطش و حرارت بدن در فصل گرماست.
🚿مصرف #شیر و دوغ و آب کافی نیز برای رفع کمآبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از #سرگیجه و #سردرد توصیه میشود.
🎈در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ میشود و کاهش حجم پیدا میکند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به #مغز مختل میشود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش میشود.
🏮در میان میوهها و آب آنها انواعی که ترش و شیریناند، همچون آب زرشک، شاهتوت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند.
@soroshesalamati
📚📚📚📚📚🌟حفظ سلامت #قلب
✨1. قلب شریف ترین عضو بدن، رئیس مطلق، منبع حیات و معدن روح حیوانی است و پایداری بدن وابسته به صحت قلب است، پس بر کسانی که برای حفظ سلامت کوشش می کنند واجب است که در محافظت از قلب کوشش کنند.
💫2. همّ و غم بزرگ ترین دشمن قلب است و برای حفظ صحت آن باید از همّ، غم و امور ناخوشایند و دل آزار دوری کرد و شادی معتدل را شیوه خود ساخت.
✨3. لازم است از هم صحبتی با مردم نادان و پست و هم نشینی با کسانی که از دیدن آنها اکراه دارند دوری شود.
💫4. استفاده از غذاهایی که مولّد خون لطیف باشند مثل گوشت گوسفند یک ساله، کبک، درّاج، تیهو، جوجه خروس و زرده تخم مرغ نیم برشت(عسلی) برای سلامت قلب مفید است.
✨5. از مداومت به غذاهای غلیظ مثل گوشت گاو و بز و سایر حیوانات برّی دوری کنند.
💫6. استشمام بوهای خوش متناسب با مزاج مقوی قلب و نشاط آور است.
منابع:
حفظه الصحه ناصری و ذخیره خوارزمشاهی
@soroshesalamati
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️با کیفیت ترین عسل دنیا در کوبا تولید می شود. علت این مساله آن است که طی سالها تحریم کوبا، حشره کش و ضد آفت وارد این کشور نشده
این مساله باعث شده که آسیبی به زنبورها وارد نشود.
👌خدایا چرا ایران رو در دارو و غذای تراریخته تحریم نمی کنند تا ما هم طعم سلامتی رو بچشیم؟
@soroshesalamati
⛔⛔⛔👈یکی از بدترین عادتها،
خوابیدن هنگام غروب آفتاب میباشد
که در طب سنتی به خواب هلاکت معروفست.
🔻خواب غروب و بینظمی در ساعات استراحت موجب اختلال در عملکرد هورمونها و افسردگی کودک میشود
@soroshesalamati
📚📚📚📚🔴 ️هیچ چیز مانند آب استخر #رنگ_موی شما را نابود نمیکند.
♻ پس اگر اهل #استخر رفتن هستید، از #کلاههایی استفاده کنید که مانع رسیدن آب #کلردار به موهای شما میشود.
کلر،بشدت موهاراسفیدمیکند
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
💊💊💊#شربت_تابستانی
🔰شربت تابستانی سرکه شیره
5 واحد شیره ، 2 واحد سرکه
(میتوانید برای خانومها با رازیانه یا عرق بهار نارنج مخلوط کنید.)
🔰سرکه شیره ی لیمویی:
می توانید آب لیمو هم اضافه کنید. (البته بجای سرکه)
@soroshesalamati
💊💊💊💊 ⚛#سویق_چاق_کننده
✴️•⇦ ترکیبی از سویقهای؛
🔸گندم
و
🔸سنجد
و
🔸نخود میباشد و برای افرادی که کم اشتها یا ضعیف هستند ،مناسب است.
@soroshesalamati
📚📚📚#دستور_مصرف
#گل_سرخ
🍃🌸 هوالشافی
🌺 10 گرم گلبرگ (فقط گلبرگ، بدون کاسبرگ و دانه های سیاه) آسياب شود.
🌺 در 2 تا 4 ليوان دوغ ريخته شود بعد از ناهار زرشک پلو با مرغ ميل شود.
🌺 3 تا 5 بار در هفته قابل انجام است.
🔰 طبیب خادم طبیعت است.🌱
👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱
💊💊💊💊#دانستنی_ها
#شربت_شاتره
🍃🌸 هوالشافی
💠 شاتره دارای طبع خنک است.
مقوی کبد، تصفیه کننده خون، مفید در درمان بیماری های پوستی، دافع سموم بدن، کاهنده حرارت و نشاط آور می باشد.
🔹🔶🔹برای تهیه شربت #شاتره
روش1⃣
👈 حدود نصف واحد عرق شاتره (برای عرق های رقیق)
👈 حدود نصف واحد آب
و به مقدار کافی شیرین کننده استفاده می کنیم.
روش2⃣
می توان به مقدار مورد نیاز عرق و شیرینکننده را با هم مخلوط کرد و با حرارت ملایم به صورت شربتِ غلیظ تهیه و نگهداری نمود تا در مواقع نیاز به سهولت در دسترس باشد.
🚫 توجه شود که استفاده از یخ در تهیه شربت مورد تایید نمی باشد. (آب خنک در دمای متعادل یخچال مناسب است.)
🔅 توصیه می شود جهت شیرین کردن شربت،
🍯 افراد با مزاج سرد از عسل
🍚افراد با مزاج گرم از شکر سفید
استفاده کنند.
🔸 افرادی که به دنبال تقویت، چاق کنندگی و لینت مزاج هستند از شکر سرخ استفاده نمایند.
💢 می توان به منظور بهبود طعم و عطر نوشیدنی و همچنین افزايش خنكی و رطوبت از گلاب و لیمو در ترکیب آن بهره برد.
🔰طبیب خادم طبیعت است.🌱
👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱
📚📚📚#آبکش_کردن #برنج های غیر ارگانیک بهترین روش برای حفظ سلامتی
🌾 با توجه به استفاده امروزه بیشتر کشاورزان از کودهای شیمیایی #آرسنیک دار، توصیه می شود برای کاهش حداکثری (حدود 80 درصد) آرسنیک دراین ماده غذایی، برنج را شب قبل در آب خیس کنید و سپس روز بعد با 5 برابر آب بحوشانید و #آبکش کنید.
🌾 در آزمایش روش های پخت برنج، در روشی دیگر که حین پختن همه آب برنج بخار می شود(#کته یا #دمی کردن) بیشتر آرسنیک در برنج باقی می ماند.
🌾 و در روشی که برنج آبکش می شود ولی #یک_شب در آب خیس نخورده است، میزان آرسنیک برنج تا حدود 50 درصد خارج می شود.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
💊💊💊💊💊لاغرسازی موضع چاق
افراد #چاق روغن یا محلول دم کرده #دارچین را در ناحیه ای که دارای چربی اضافه هست بمالند و روی آن را سلفون بکشند و سپس محکم با پارچه یا شال بسته و #ورزش یا #ماساژ تند
نمایند.
👇👇👇
@drmirghazanfari
⛔همه خانمها حتمااین مطلب را بخونید وبرای افرادی که سلامتیشون براتون عزیزه بفرستید ⛔
👈 الان بیشتر خانمها درگیر مشکلات و بیماریهای زنانه شدن!!!
✅مهمترین علتش هم اینه که👈در زمان پریود میرن حمام⛔
👈⛔️در زمان پریودی حمام رفتن مساوی است با👇
🔰کرم رحم
🔰عفونت رحم
🔰نازایی
🔰سرطان رحم
🔰سرطان پستان
و....
🤔چطوری در زمان پریود شستشو کنیم؟؟
👈 خداوند دو لوله در بدن زنان قرار داده""
👌لوله ادرار
👌لوله خون عادت ماهانه
لوله ادرار بالاتر از لوله دهانه رحم هست و خدا اینکارو کرده که زمان پریود ، ادرار که یه مایع کاملا استریل و ضدعفونی کننده است، دهانه رحم را شستشو بده""
👈پس هیچ مشکلی نیست. خانمهادر زمان پریود بهیچ وجه به خودتون آب نزنید⛔🚰⛔
⛔️حمام هم اصلا، حداقل تا روز پنجم
اینو به همه خانمها بگید👆👆👆👆
👈برای اینکه به عفونت دچار نشوید"
👌دستوراول:هفته یک بار داخل محلول آب و سرکه بشینید.هم ضدعفونی کننده است هم رحم راسردمیکند.
👌دستوردوم":محلول1قاشق مرباخوری جوش شیرین بایک لیوان سرکه مخلوط کرده وباآب ولرم ترکیب کرده وهفته ای یکبارو20دقیقه بنشینید.محلول دوم هم ضدعفونی میکندهم رحم راگرم میکند.
✅درمان عفونت رحم :
🔰اگر عفونت همراه با خارش باشد: درمانش نشستن در وانی از سرکه است. به این ترتیب که یک لیوان سرکه طبیعی در سه لیتر آب جوشیده ولرم را آماده کرده روزی نیم ساعت ۷ الی ۱۴ مرحله در آن بنشینید
🔰اگر عفونت بدون خارش باشد : تزریق واژینال عسل ۷ الی ۱۴ مرحله شبی یکبار
❌توجه : دخترانی که ازدواج نکرده انداز ترکیب یک لیوان آب جوشیده ولرم به همراه ۴ قاشق غذاخوری عسل استفاده کنند.❌
✅براي پاكسازي رحم
👈 یه توصیه دارم براتون و لطفا بخاطر سلامتی خودتون انجامش بدید : از عطاری رازیاته تهیه کنید و پودر اون رو آماده کنید ، هر روز به میزان یک قاشق چایخوری داخل یک لیوان آب جوش بریزید و بذارید ده دقیقه ای دم بکشه ، بعد خالی و یا بهمراه یک قاشق عسل و نه شکر! میل کنید ☕
👈با این کار تمان هورمونهای زنانه تان تنظیم میشه و رحم شما بصورت کامل پاکسازی میشه و احتمال تمام بیماریهای مربوط به رحم رو به صفر میرسونین 👌
👈همچنین دم کرده ی یک قاشق نعنا خشک بصورت روزانه نیز از قویترین آنتی بیوتیک ها قوی تر عمل کرده و رحم و بدنتان را کاملا پاکسازی می کند !🍵
👈فراموش نکنید رازیانه مخصوص خانمهاست و برای آقایون مضر هست"
😊امیدوارم با این دو نسخه بدنی سالم و باطراوت پیدا کنید و از تمام داروهای شیمیایی بی نیاز شید👌
👈ضمنا خانم های باردار از رازیانه استفاده نکنند باعث سقط جنین میشود
👈استفاده از یک نوار بهداشتی در طول روز باعث سرطان دهانه رحم میشود چون مواد شیمیایی بکار رفته در این پدها مایع""خون""رو به نوعی ژل تبدیل میکنه که بسیار خطرناکه"
پس از پدهای نخی استفاده کنید و هر 5ساعت در روز عوض کنید چون اگر طولانی مدت از پد ها استفاده شود خون تغییر رنگ داده و به داخل بدن کشیده میشه چون دهانه رحم در زمان قاعدگی بازه وباعث مشکلات زنانگی از جمله سرطان میشود"""
👈سوتین هاتون رو هرروز بشویید، تابستان از سوتین مشکی استفاده نکنید زمان خواب سوتین نپوشید از سوتین های زیر فنر دار زیاد استفاده نکنید روی سینه هاتون رو با روسری یا دستمال کاملا بپوشونید زمانی که در معرض افتاب قرار دارید.
👈درایام قاعدگی غذاهایی باطبع سردمصرف نشود...آب خیلی سرد مصرف نشود.چون رحم دراین ایام سردمیشود.
👈ترشی وسرکه وآلوچه،لواشک،تمرهندی،قره قوروت، میوه های نوبرانه مانند گوجه سبز، چاقاله بادام ، میوه های ترش آلبالو ، آب زرشک درایام عادت مصرف نشودچون باعث کیست تخمدان میشود"""
👈 سه روز اول قاعدگی حمام نروید" حدود 80درصد خانمها به خاطر این موضوع جون خودشون رو از دست میدن چون رحم در این زمان آب رو بالا میکشه.🛀
👈 رحم در ایام پریود بشدت سرد میشه
لذا رساندن آب به رحم بشدت مضره
تا جایی که میتونید تا روز 5 حمام نکنید
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@tanbalitokhmdan
https://t.me/tanbalitokhmdan
⛔️⛔️⛔️❌❌❌
سوال جدی بانوان
چرا درمیانسالی رحم و متعلقات به واژینال کارکردش توام با درد و خونریزی شده و با مراجعه به طب نوین بعضا به حذف رحم مشاوره میدهند و بالعکس طب سنتی توصیه به بازسازی واژینال توام با صبر میدهد
خوب علل اسیب وارده به رحم چه بوده ؟؟؟
چواب ::::
۱- دردوران نوزادی پوشاک مجاری ادراری به موقع تعویض نشده
۲- برای دفع موهای روی رحم ( آنه ) کمتر ازواجبی ( نوره ) استفاده شده
۳- درایام پریودی شستشوی رحم اجراشده
۴- درایام پریودی روش نشستن روی جاهای سرد مثل سرامیک بوده و ازگرم نگه داشتن باسن و رحم و حتی پهلوها غفلت شده
۵- به محض پاک شدن ازپریودی فوری نزدیکی انجام شده و غافل ازانکه در طب اسلامی گفته شده که رحم دراول پاکی لرزان است باید نزدیکی با تاخیر انجام شود
۶- یبوست درازمدت سبب شده که بخارات مدفوع انباشتی / عروق و خون محیط واژینال و حتی کیسه صفرا را به غلظت و لجن مبدل کند پس دربعضی ارگاسم به وقوع نمی پیوندد و از روغن مالی َبا شوید و یا روغن گاوی غفلت شده
۷- استفاده از مرموزترین شی بنام دستمال کاغذی که غبارو ذرات آن برای همگان غفلت شده
۸- داروی ویژه برای فعال بودن سیستم عروقی باسن و رحم را پیاده روی پیاده روی پیاده روی قید میکنم که درقرن ۲۱ مورد غفلت است
۹- تغذیه ها و نوشیدنی ها و میوه چهارفصل تراریخته و گلخانه ای ها عموما به سمت سردکردن مجاری ادراری است و دیگه حرارتی برای دفع فضولات درپایین تنه نیست
بانوان و دخترها به بهانه جوش نزدن درپوستشان از خوردن آنتی بیوتیک های گیاهی مثل ( نعناع و مرزه و تره و ترخون و آویشن و فلفل و زنجبیل و خردل و یونجه و شبدرو...) فراری هستند اما خانمها به بهانه جوش درخوردن عرق کاسنی بی محاباشده اند ؟
درخوردن چای سبز و سیاه و یا پیدیده مرموزی بنام شکلات تلخ این بمب ویرانگر اروپا به مسابقه فعال شده اند .
۱۰- به بهانه های مختلف شلوارک های تنگ در فشردن عروق رحم را انتخابگرهستند بالاخص درایام پریودی
۱۱- الگوی روشهای نزدیکی عموما غیر اسلامی و حق رحم درایجاد بروز شهوت درهمسرشرعی ازناحیه آقایان غفلت جدی است پس آناتومی رحم و حتی آناتومی مقعد درنزدیکی خلل واردشده است
@tanbalitokhmdan
https://t.me/tanbalitokhmdan
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🖍🖍🖍💊💊رحم و دردهای مهاجم در زیر دل درایام نزدیک به قاعدگی و راهکارهای درمانی
سوال
استاد من متاهل مدتی است طرف زیر دلم یعنی زیرناف بالاخص درایام نزدیک به قاعدگی دردشدید میگیرد و تمام وجودم پراز درد میشه برای آرام کردن آن چکارکنم و اعتقادی به طب با قرص ندارم البته بگم سونوگرافی گرفتم رحم مشکلی نداشته است
جواب
گاهی مواقع این درد ریشه درشتشوی رحم درایام قاعدگی دارد که ما از منظر طب سنتی با شستشوی رحم صد درد صد مخالفیم و عفونتی شدن واژن و بالا کشیدن این عفونت به بالا عامل تیرگی کشاله رانها و ایجاد بادهای متراکم است پس باید از مصرف تغذیه سوداوی سرد و خشک و سرد وتر جدا پرهیز شود و میتوان گفت که غلبه خلط سودا
و غم و غصه تشدیدکننده این درداست و از شستن رح در قاعدگی پرهیز شود
و درایام غیر پریود صبحها نصف استکان عرق رازیانه و بعدازطهرها عرق بومادران و نیز مالیدن روغن زردگاوی روی مثانه و نیز با شروع قاعدگی موارد قطع و جدی شستشوی رحم ممنوع و نیز مصرف نیمکوب سیاهدانه روزی یک قاشق با عسل برای هرروز و مصرف آب نخود پخته بعنوان تغذیه برتر و رقیق کننده خون حیض و از همه مهمتر دود عنبر نسارا پشگل ماده الاغ روزی دودانه به دهانه رحم از طریق نشستن بر روی کاسه توالت فرنگی حداقل تا 14 روز و مصرف عرق بابونه روزی یک لیوان بشرطی که باردارنباشید و بقیه موارد راهنمایی با مشاوره تلفنی مجانی بشرط حوصله و نکته مهم مصرف شوید بسیار عالیست و خوردن عسلاب و دمنوشهای هل و چای کوهی خیلی توصیه میشه
موی زهار یا موهای آلت تناسلی به موهای نسبتاً درشتی که در ناحیه زهار یعنی قسمت انتهایی شکم (عانه) و قسمت میانی یک سوم تحتانی شکم، میروید گفته میشود. رویش موی زهار و آلت تناسلی یکی از علائم بلوغ است.
@tanbalitokhmdan
https://t.me/tanbalitokhmdan
🌿لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج🌿
بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی اسفناج: سرد
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد
۹۳- نوشابه های گازدار : سرد
۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
۹۵- سوهان : گرم
۹۶- ارده باشیره انگور : گرم
۹۷- ارده با عسل : گرم
۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
۹۹- فسنجان بادام : گرم
۱۰۰- خورش به : گرم
۱۰۱- قلیه ماهی : گرم
۱۰۲- خوراک قارچ : سرد
۱۰۳- رنگیینک : گرم
۱۰۴- زیره پلو : معتدل
۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد
۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک
۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم
۱۰۹- ژله : سرد
۱۱۰- نسکافه : سرد
۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم
۱۱۲- باقلوا : گرم
۱۱۳- گز : گرم
۱۱۴- قطاب : گرم
۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
⛔⛔⛔⛔💊💊💊💊💊⚠ خرافات علمی
✍ ما فکر می کردیم فقط مردم عوام خرافه گرا می شوند، اما این فقط خرافه گرایی نیست، یک برنامه حساب شده ناشی از عقده های فروخته #طب_غربی علیه #طب_سنتی و فرامین بهداشتی ائمه معصومین(ع) است. کینه ای که درون برخی از پزشکان #غرب_زده و #علم زده را آتش می زند
🔸 در زمان ما ضرب المثلی جدید باب شده که می گویند:
هر چرت و پرتی به زبان لاتین گفته شود "علم" است. استفاده از کلمات خارجی برای آب خوردن وسط غذا و بعد از آن هیچ توجیهی ندارد
🔸اول فرض را بر این می گیرد که #طب_سنتی ایرانی_اسلامی آب خوردن وسط غذا و بعد غذا را بطور مطلق ممنوع کرده است و می گوید غذای خشک بدون آب از گلو پایین نمی رود! خب چه کسی گفته برای بلعیدن غذای خشکِ گلوگیر از آب استفاده نکنید❓دوم این که هر فرد معمولی با احساسی ساده می فهمد که آب خوردن با غذا و بعد غذا معده را بسرعت متسع و حجم دار می کند و شکم برآمده اغلب افراد بخاطر آب و مایعات زیاد خوردن با غذاست
✅بهترین شکل نرم شدن و هضم عالی غذا آن است که به غده های بزاقی فرصت ترشح زیاد بدهیم، پس غذا را آرام و با حوصله می جویم و آن را با بزاق دهان که خود اولین ماده هضم کننده است خوب مخلوط می کنیم نه با آب❗️
🔰مشخص است که آب همراه با غذا _مگر به قدر ضرورت که علمای طب سنتی بخوبی آن را تشریح کرده اند_ غذا را بیش از حد رقیق می کند و بین هضم غذای غلیظ و رقیق تفاوت هایی وجود دارد. بعنوان مثال یک ورزشکار حرفه ای اگر بخواهد مرتب بین غذا آب بخورد به مدال برنز هم هرگز نخواهد رسید❕ قوام و قدرت عضلات به کیفیت و مزاج و ریز مغذی های غذا بستگی دارد، بلکه با آب زیاد از هم می پاشد و سست می شود. گاه ورزشکار حرفه ای باید از غذای غلیظ بخورد و آب کمتر بنوشد
❓آیا ریزش آب زیاد در معده باعث رقیق شدن اسید معده نمی شود؟ آیا سرکه را با آب قاطی کنیم تندی آن کم نمی شود؟ آیا درست است که اسید معده را که لازمه هضم است با آب رقیق کنیم و قدرت هضم را ضعیف و آبکی کنیم و بعد بگوییم معده آن را جبران می کند⁉️
♨️گرمای معده و قدرت هضم هم از خود معده و هم از اندام های اطراف معده تأمین می شود و هم از فشاری که اندام های مجاور به معده وارد می کنند و عروق معده و اطراف آن را پر می کنند، پس در خواب بدن از درون گرم و از بیرون سرد می شود. آیا درست است که ما معده را با آب _حتی آب معمولی_ سرد و مرطوب و رقیق کنیم چرا که خارجی ها_پزشکی غربی_ گفته آب خوردن وسط غذا و بعد آن باعث هضم بهتر می شود❓و گفته وسط غذا آب خوردن، اشتها را زیاد می کند! خب اگر اینطور است چگونه می خواهید با چاقی مبارزه کنید❓
🔰طب سنتی و روایات معصومین(ع) می گوید:
آب زیاد نخورید، آب موقع تشنگی بخورید آن هم جرعه جرعه! کدام عقل سلیمی این کلام حکیمانه را رد می کند❓
🔸این که آب مدفوع را نرم می کند پس با غذا و روی غذا آب بنوشید یک سفسطه بازی با کلام است. مگر طب جدید نمی داند که علت خشکی مدفوع فقط کم آبی نیست؟ گرچه آب هم لازم است اما برای روان کار کردن دستگاه گوارش هم مواد لیّن(دارای لزوجت) و هم مواد چرب و هم مواد گیاهی(سلولزی) و هم آب(رطوبت) لازم است. حرکات دودی روده ها را هم در نظر بگیرید که با ترشح صفرای کبد به داخل روده تحریک می شود و تخلیه شکم را آسان می سازد.
🔸🔸پس نباید معده و کبد و روده را پر از آب کنیم و به بهانه این که مدفوع نرم شود بدن را سست کنیم❕بلکه به قدر ضرورت بنوشیم
✅بقول ابن سینا باید همراه مدفوع مواد قابضی هم باشد که رسوبات را بخود بچسباند و از روده خارج کند، آب خوردن زیاد این خاصیت مهم را از بین می برد
❇️پس بهتر است #آب به اندازه کافی آن هم جرعه جرعه بنوشیم و کمتر موقع غذا خوردن و روی غذا آب بنوشیم. آنانی که گلویشان خشک است یا می خواهند غذای خشک بخورند به حداقل آب هنگام غذا و بعد از آن قناعت کنند
🔹برای توضیح چگونگی نوشیدن آب به کلمات لاتین نیازی نیست. به تحقیق علمای #طب_سنتی و به تبع آن قدیمی ها بهتر از سازمان بهداشت جهانی روش درست نوشیدن آب را می دانستند
💠💠 استاد #سیدمحمد_موسوی
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
📚📚📚📚📚🔥💧گرمی و سردی، تئوری همه چیز نیست! (بخش نخست)
🖋بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران، استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد
در رشتهنوشتارهای زیر به برخی مفاهیم پیچیده و مصادیق متناقضنما درباره گرمی و سردی میپردازم. انگیزه من در نوشتن این مطلب، مواجهه روزمرّهام با کسانی است که گمان میکنند لیستهای گرمی و سردی، شاهکلید حل همه مسائل تغذیهای و بدنی است. در باره این سوءتفاهم و مروّجان آن در دو سه دهه گذشته، گفتنی بسیار است ولی من وقت و مجالی برای پرداختن به آن ندارم، اما امیدوارم این نوشتارها در تصحیح ساده انگاری عمومی درباره میراث علمی حکما، و کاهش بی پروایی در علاج بیماری ها اثربخش باشد.
@Hikmatbasedmedicine
اما بپردازم به اصل مطلب:
۱. همه عملکردهای خوردنیها و نوشیدنیها، به تاثیر طبع آنها (گرمی، سردی، تری، خشکی) رخ نمی دهد. بخش مهمی از عملکردهای خوردنیها و نوشیدنیها از وجوه دیگر آنها سر می زند. (حکما آن وجوه دیگر را «مادّه» و «صورت نوعیه» میدانستند).
مثلاً میزان «غذائیت» یک خوردنی و تولید خلط خون از آن، از طبع آن ناشی نمیشود. انگور و لوبیا و گوشت گوسفند و زرده تخممرغ همه گرم و تر شمرده میشوند و همه آنها درخور تولید خلط دم هستند اما میزان خون حاصل از اندازههای یکسانِ آنها در فرد واحد، برابر نیست (و همینگونه نه قوام و نه پایداریِ زمانیِ خون حاصل از آنها در بدن فرد واحد، یکسان نیست).
مثالی دیگر: عموماً تصور میشود که از خوردنیِ خونسازِ گرم نسبت به خوردنیِ خونسازِ سرد، مقدار ِخون بیشتری در خورِ تولید است؛ در حالی که گوشت گاو (که بین گوشتها، سرد و خشک است) غذائیت بیشتر و پایدارتری نسبت به گوشت گوسفند و گوشت مرغ دارد (که هر دو گرم و تر هستند)؛ اما این امر ناشی از ویژگیهای «مادّه» گوشت گاو است، نه کیفیت سردی و خشکی آن. (البته نیروی گوارش فرد باید بقدر کافی برای هضم گوشت گاو قوی باشد).
@Hikmatbasedmedicine
- همچنین اختلاف داروها و غذاها در میلِ ویژه به اعضای مختلف، و اثرات اختصاصیشان بر روی آنها، مربوط به گرمی و سردی و تری و خشکی آنها نیست، بلکه منشا آن، «صورت نوعیه» دارو یا غذا است. مثلاً رُزماری (اکلیلالجبل) گرم و خشک است، و کرفس هم گرم و خشک است ولی اولی به سیستم عصبی و عروقی تمایل دارد، و دومی به کبد و کلیه مایل است.
مثال دیگر: رازیانه و زنجبیل هر دو گرم و خشک هستند ولی یکی بر هورمونهای زنانه اثر میگذارد و روانکننده شیر است، و دیگری اثری بر هورمونهای زنانه ندارد و میتواند موجب کاهش شیر شود. اولی میل جنسی را در مرد کاهش میدهد و دومی آن را زیاد میکند.
مثالی پیچیدهتر: گاهی دو گیاه گرم و خشک با «میل یکسان» به «یک عضو» در آن «اثر متضادّ» ایجاد میکنند: مثلاً سیر گرم و خشک است، و بادرنگبویه هم گرم و خشک است و هر دو به قلب تمایل دارند، اما اولی موجب تحریک قلب میشود و دیگری سبب آرامش قلب میگردد.
@Hikmatbasedmedicine
- همچنین گاه گیاهانی با طبیعت یکسان را نمیتوان در یک گونه مرضِ واحد، مانند هم دانست مثلاً عدس و ماش و جو، هر سه سرد و خشک هستند ولی حکم مصرف آنها در بیماریهای سوداوی کاملاً متفاوت است. (اولی منع جدی دارد، دومی منع ندارد، سومی سودمند است).
ادامه دارد...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون هیچ کم و زیاد، با حفظ لینک کانال و ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine