eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
23.4هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🌿لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج🌿 بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم. 1- قورمه سبزی : گرم ۲- قیمه : گرم ۳- فسنجان : گرم ۴- بادمجان : گرم ۵- کدو : سرد ۶- آلو اسفناج : سرد ۷- کرفس : گرم ۸- بامیه : سرد ۹- ریواس : سرد ۱۰- مرغ ترش : سرد ۱۱- کته : معتدل روبه سرد ۱۲- پلو : معندل روبه سرد ۱۳- سبزی پلو : گرم ۱۴- باقلا پلو : سرد ۱۵- زرشک پلو : سرد ۱۶- آلبالو پلو : سرد ۱۷- لوبیا پلو : سرد ۱۸- کلم پلو : سرد ۱۹- رشته پلو : سرد ۲۰- دم پختک : گرم ۲۱- نخود اب :گرم ۲۲- عدس پلو : سرد ۲۳- مرصع پلو : گرم ۲۴- شیرین پلو : گرم ۲۵- ماش پلو : سرد ۲۶- استانبولی :سرد ۲۷- ته چین :معتدل ۲۸- کوفته تبریزی : معتدل ۲۹- کوفته ریزه : گرم ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۱- تاس کباب : گرم ۳۲- کوکو سبزی : گرم ۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد ۳۴- کتلت : سرد ۳۵- شامی :گرم ۳۶- آش رشته : معتدل ۳۷- آش ساده : سرد ۳۸- آش دوغ : سرد ۳۹- آش شعله قلم کار : گرم ۴۰- اشکنه : گرم ۴۱- کله جوش :معتدل به گرم ۴۲- آبگوشت : گرم ۴۳- سوپ جو :سرد ۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد ۴۵- شیر برنج : سرد ۴۶- فرنی : معتدل ۴۷- شله زرد : معتدل ۴۸- آش شلغم : معتدال ۴۹- سوپ شیر : سرد ۵۰- نرگسی : معتدل ۵۱- عدسی :سرد ۵۲- آش اوماج :سرد ۵۳- سمنو : گرم ۵۴- کاچی : گرم ۵۵- کباب کوبیده : گرم ۵۶- کباب ترکی : سرد ۵۷- ژامبون گوشت : سرد ۵۸- رامبون مرغ : سرد ۵۹- سوسیس کالباس : سرد ۶۰- جوجه کباب : سرد ۶۱- کباب برگ : گرم ۶۲- بریانی : گرم ۶۳- همبر گر : سرد ۶۴- فلافل ذرت : سرد ۶۵- فلافل نخود : گرم ۶۶- چیپس : سرد ۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد ۶۸- حلیم گندم : گرم ۶۹- حلیم بادنجان : سرد ۷۰- میرزا قاسمی : سرد ۷۱- الویه : سرد ۷۲- ماکارونی : سرد ۷۳- لازانیا : سرد ۷۴- املت با گوجه : سرد ۷۵- دلمه برگ مو : معتدل ۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد ۷۷- دلمه بادنجان : گرم ۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد ۷۹- خوراک لوبیا قرمز ۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد ۸۱- بورانی اسفناج: سرد https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج    بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.   1- قورمه سبزی : گرم ۲- قیمه : گرم ۳- فسنجان : گرم ۴- بادمجان : گرم ۵- کدو : سرد ۶- آلو اسفناج : سرد ۷- کرفس : گرم ۸- بامیه : سرد ۹- ریواس : سرد ۱۰- مرغ ترش : سرد ۱۱- کته : معتدل روبه سرد ۱۲- پلو : معندل روبه سرد ۱۳- سبزی پلو : گرم ۱۴- باقلا پلو : سرد ۱۵- زرشک پلو : سرد ۱۶- آلبالو پلو : سرد ۱۷- لوبیا پلو : سرد ۱۸- کلم پلو : سرد ۱۹- رشته پلو : سرد ۲۰- دم پختک : گرم ۲۱- نخود اب :گرم ۲۲- عدس پلو : سرد ۲۳- مرصع پلو : گرم ۲۴- شیرین پلو : گرم ۲۵- ماش پلو : سرد ۲۶- استانبولی :سرد ۲۷- ته چین :معتدل ۲۸- کوفته تبریزی : معتدل ۲۹- کوفته ریزه : گرم ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۱- تاس کباب : گرم ۳۲- کوکو سبزی : گرم ۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد ۳۴- کتلت : سرد ۳۵- شامی :گرم ۳۶- آش رشته : معتدل ۳۷- آش ساده : سرد ۳۸- آش دوغ : سرد ۳۹- آش شعله قلم کار : گرم ۴۰- اشکنه : گرم ۴۱- کله جوش :معتدل به گرم ۴۲- آبگوشت : گرم ۴۳- سوپ جو :سرد ۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد ۴۵- شیر برنج : سرد ۴۶- فرنی : معتدل ۴۷- شله زرد : معتدل ۴۸- آش شلغم : معتدال ۴۹- سوپ شیر : سرد ۵۰- نرگسی : معتدل ۵۱- عدسی :سرد ۵۲- آش اوماج :سرد ۵۳- سمنو : گرم ۵۴- کاچی : گرم ۵۵- کباب کوبیده : گرم ۵۶- کباب ترکی : سرد ۵۷- ژامبون گوشت : سرد ۵۸- رامبون مرغ : سرد ۵۹- سوسیس کالباس : سرد ۶۰- جوجه کباب : سرد ۶۱- کباب برگ : گرم ۶۲- بریانی : گرم ۶۳- همبر گر : سرد ۶۴- فلافل ذرت : سرد ۶۵- فلافل نخود : گرم ۶۶- چیپس : سرد ۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد ۶۸- حلیم گندم : گرم ۶۹- حلیم بادنجان : سرد ۷۰- میرزا قاسمی : سرد ۷۱- الویه : سرد ۷۲- ماکارونی : سرد ۷۳- لازانیا : سرد ۷۴- املت با گوجه : سرد ۷۵- دلمه برگ مو : معتدل ۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد ۷۷- دلمه بادنجان : گرم ۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد ۷۹- خوراک لوبیا قرمز ۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد ۸۱- بورانی : سرد  ۸۲- جغوربغور : معتدل ۸۳- بافلا قاتق : سرد ۸۴- حلوا : گرم ۸۵- خرمالو : گرما ۸۶- لبو : گرم ۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم ۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد ۹۰- فالوده : سرد ۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد ۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد ۹۳- نوشابه های گازدار : سرد ۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد ۹۵- سوهان : گرم ۹۶- ارده باشیره انگور : گرم ۹۷- ارده با عسل : گرم ۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم ۹۹- فسنجان بادام : گرم ۱۰۰- خورش به : گرم ۱۰۱- قلیه ماهی : گرم ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد ۱۰۳- رنگیینک : گرم ۱۰۴- زیره پلو : معتدل ۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد ۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک ۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک ۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم ۱۰۹- ژله : سرد ۱۱۰- نسکافه : سرد ۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم ۱۱۲- باقلوا : گرم ۱۱۳- گز : گرم ۱۱۴- قطاب : گرم ۱۱۵- نان شیرمال : معتدل https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
⛔⛔⛔⛔💊💊💊💊💊⚠ خرافات علمی ✍ ما فکر می کردیم فقط مردم عوام خرافه گرا می شوند، اما این فقط خرافه گرایی نیست، یک برنامه حساب شده ناشی از عقده های فروخته علیه و فرامین بهداشتی ائمه معصومین(ع) است. کینه ای که درون برخی از پزشکان و زده را آتش می زند 🔸 در زمان ما ضرب المثلی جدید باب شده که می گویند: هر چرت و پرتی به زبان لاتین گفته شود "علم" است. استفاده از کلمات خارجی برای آب خوردن وسط غذا و بعد از آن هیچ توجیهی ندارد 🔸اول فرض را بر این می گیرد که ایرانی_اسلامی آب خوردن وسط غذا و بعد غذا را بطور مطلق ممنوع کرده است و می گوید غذای خشک بدون آب از گلو پایین نمی رود! خب چه کسی گفته برای بلعیدن غذای خشکِ گلوگیر از آب استفاده نکنید❓دوم این که هر فرد معمولی با احساسی ساده می فهمد که آب خوردن با غذا و بعد غذا معده را بسرعت متسع و حجم دار می کند و شکم برآمده اغلب افراد بخاطر آب و مایعات زیاد خوردن با غذاست ✅بهترین شکل نرم شدن و هضم عالی غذا آن است که به غده های بزاقی فرصت ترشح زیاد بدهیم، پس غذا را آرام و با حوصله می جویم و آن را با بزاق دهان که خود اولین ماده هضم کننده است خوب مخلوط می کنیم نه با آب❗️ 🔰مشخص است که آب همراه با غذا _مگر به قدر ضرورت که علمای طب سنتی بخوبی آن را تشریح کرده اند_ غذا را بیش از حد رقیق می کند و بین هضم غذای غلیظ و رقیق تفاوت هایی وجود دارد. بعنوان مثال یک ورزشکار حرفه ای اگر بخواهد مرتب بین غذا آب بخورد به مدال برنز هم هرگز نخواهد رسید❕ قوام و قدرت عضلات به کیفیت و مزاج و ریز مغذی های غذا بستگی دارد، بلکه با آب زیاد از هم می پاشد و سست می شود. گاه ورزشکار حرفه ای باید از غذای غلیظ بخورد و آب کمتر بنوشد ❓آیا ریزش آب زیاد در معده باعث رقیق شدن اسید معده نمی شود؟ آیا سرکه را با آب قاطی کنیم تندی آن کم نمی شود؟ آیا درست است که اسید معده را که لازمه هضم است با آب رقیق کنیم و قدرت هضم را ضعیف و آبکی کنیم و بعد بگوییم معده آن را جبران می کند⁉️ ♨️گرمای معده و قدرت هضم هم از خود معده و هم از اندام های اطراف معده تأمین می شود و هم از فشاری که اندام های مجاور به معده وارد می کنند و عروق معده و اطراف آن را پر می کنند، پس در خواب بدن از درون گرم و از بیرون سرد می شود. آیا درست است که ما معده را با آب _حتی آب معمولی_ سرد و مرطوب و رقیق کنیم چرا که خارجی ها_پزشکی غربی_ گفته آب خوردن وسط غذا و بعد آن باعث هضم بهتر می شود❓و گفته وسط غذا آب خوردن، اشتها را زیاد می کند! خب اگر اینطور است چگونه می خواهید با چاقی مبارزه کنید❓ 🔰طب سنتی و روایات معصومین(ع) می گوید: آب زیاد نخورید، آب موقع تشنگی بخورید آن هم جرعه جرعه! کدام عقل سلیمی این کلام حکیمانه را رد می کند❓ 🔸این که آب مدفوع را نرم می کند پس با غذا و روی غذا آب بنوشید یک سفسطه بازی با کلام است. مگر طب جدید نمی داند که علت خشکی مدفوع فقط کم آبی نیست؟ گرچه آب هم لازم است اما برای روان کار کردن دستگاه گوارش هم مواد لیّن(دارای لزوجت) و هم مواد چرب و هم مواد گیاهی(سلولزی) و هم آب(رطوبت) لازم است. حرکات دودی روده ها را هم در نظر بگیرید که با ترشح صفرای کبد به داخل روده تحریک می شود و تخلیه شکم را آسان می سازد. 🔸🔸پس نباید معده و کبد و روده را پر از آب کنیم و به بهانه این که مدفوع نرم شود بدن را سست کنیم❕بلکه به قدر ضرورت بنوشیم ✅بقول ابن سینا باید همراه مدفوع مواد قابضی هم باشد که رسوبات را بخود بچسباند و از روده خارج کند، آب خوردن زیاد این خاصیت مهم را از بین می برد ❇️پس بهتر است به اندازه کافی آن هم جرعه جرعه بنوشیم و کمتر موقع غذا خوردن و روی غذا آب بنوشیم. آنانی که گلویشان خشک است یا می خواهند غذای خشک بخورند به حداقل آب هنگام غذا و بعد از آن قناعت کنند 🔹برای توضیح چگونگی نوشیدن آب به کلمات لاتین نیازی نیست. به تحقیق علمای و به تبع آن قدیمی ها بهتر از سازمان بهداشت جهانی روش درست نوشیدن آب را می دانستند 💠💠 استاد 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
📚📚📚📚📚🔥💧گرمی و سردی، تئوری همه چیز نیست! (بخش نخست) 🖋بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران، استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد در رشته‌نوشتارهای زیر به برخی مفاهیم پیچیده و مصادیق متناقض‌نما درباره گرمی و سردی می‌پردازم. انگیزه من در نوشتن این مطلب، مواجهه روزمرّه‌ام با کسانی است که گمان می‌کنند لیست‌های گرمی و سردی، شاه‌کلید حل همه مسائل تغذیه‌ای و بدنی است. در باره این سوءتفاهم و مروّجان آن در دو سه دهه گذشته، گفتنی بسیار است ولی من وقت و مجالی برای پرداختن به آن ندارم، اما امیدوارم این نوشتارها در تصحیح ساده انگاری عمومی درباره میراث علمی حکما، و کاهش بی پروایی در علاج بیماری ها اثربخش باشد. @Hikmatbasedmedicine اما بپردازم به اصل مطلب: ۱. همه عملکردهای خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها، به تاثیر طبع آنها (گرمی، سردی، تری، خشکی) رخ نمی دهد. بخش مهمی از عملکردهای خوردنیها و نوشیدنیها از وجوه دیگر آنها سر می زند. (حکما آن وجوه دیگر را «مادّه» و «صورت نوعیه» می‌دانستند). مثلاً میزان «غذائیت» یک خوردنی و تولید خلط خون از آن، از طبع آن ناشی نمی‌شود. انگور و لوبیا و گوشت گوسفند و زرده تخم‌مرغ همه گرم و تر شمرده می‌شوند و همه آنها درخور تولید خلط دم هستند اما میزان خون حاصل از اندازه‌های یکسانِ آنها در فرد واحد، برابر نیست (و همین‌گونه نه قوام و نه پایداریِ زمانیِ خون حاصل از آنها در بدن فرد واحد، یکسان نیست). مثالی دیگر: عموماً تصور می‌شود که از خوردنیِ خونسازِ گرم نسبت به خوردنیِ خونسازِ سرد، مقدار ِخون بیشتری در خورِ تولید است؛ در حالی که گوشت گاو (که بین گوشتها، سرد و خشک است) غذائیت بیشتر و پایدارتری نسبت به گوشت گوسفند و گوشت مرغ دارد (که هر دو گرم و تر هستند)؛ اما این امر ناشی از ویژگی‌های «مادّه» گوشت گاو است، نه کیفیت سردی و خشکی آن. (البته نیروی گوارش فرد باید بقدر کافی برای هضم گوشت گاو قوی باشد). @Hikmatbasedmedicine - همچنین اختلاف داروها و غذاها در میلِ ویژه به اعضای مختلف، و اثرات اختصاصی‌شان بر روی آنها، مربوط به گرمی و سردی و تری و خشکی آنها نیست، بلکه منشا آن، «صورت نوعیه» دارو یا غذا است. مثلاً رُزماری (اکلیل‌الجبل) گرم و خشک است، و کرفس هم گرم و خشک است ولی اولی به سیستم عصبی و عروقی تمایل دارد، و دومی به کبد و کلیه مایل است. مثال دیگر: رازیانه و زنجبیل هر دو گرم و خشک هستند ولی یکی بر هورمون‌های زنانه اثر می‌گذارد و روان‌کننده شیر است، و دیگری اثری بر هورمون‌های زنانه ندارد و می‌تواند موجب کاهش شیر شود. اولی میل جنسی را در مرد کاهش می‌دهد و دومی آن را زیاد می‌کند. مثالی پیچیده‌تر: گاهی دو گیاه گرم و خشک با «میل یکسان» به «یک عضو» در آن «اثر متضادّ» ایجاد می‌کنند: مثلاً سیر گرم و خشک است، و بادرنگبویه هم گرم و خشک است و هر دو به قلب تمایل دارند، اما اولی موجب تحریک قلب می‌شود و دیگری سبب آرامش قلب می‌گردد. @Hikmatbasedmedicine - همچنین گاه گیاهانی با طبیعت یکسان را نمی‌توان در یک گونه مرضِ واحد، مانند هم دانست مثلاً عدس و ماش و جو، هر سه سرد و خشک هستند ولی حکم مصرف آنها در بیماری‌های سوداوی کاملاً متفاوت است. (اولی منع جدی دارد، دومی منع ندارد، سومی سودمند است). ادامه دارد... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° نقل این نوشتار بدون هیچ کم و زیاد، با حفظ لینک کانال و ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است: https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
💊💊💊💊💊🔆❄️ گرمی و سردی، تئوری همه چیز نیست! (بخش دوم: درجه کیفیات چهارگانه خوردنی ها، نسبی است) 🖋بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران ۲. داروها، داروغذاها، و غذاداروها می توانند بر مزاج انسان اثر بگذارند. این اثرات، بسته به عوامل مختلف، ممکن است زودهنگام یا دیررس، گذرا یا طول کشنده، شدید یا خفیف، عضوی یا سیستمیک باشند؛ و بصورت علایم و نشانه های بدنی، و ذهنی روانی قابل شناسایی هستند. معیار عمومی حکما برای درجه بندی گرمی و سردی، و تری و خشکی یک مفرده، بروز نشانه ها در طیفی از حالات فیزیولوژیک تا پاتولوژیک بوده است؛ که خود برآیند تضارب مقدار کمّی مفرده در میزان مواجهه با آن شمرده می شده است... به هر روی، در کتب معتبر طبی، درجه گرمی و سردی و تری و خشکی مفرده ها آمده است، ولی نکته این است که نمی توان آن درجه ها را برای همه افراد، یکسان و ثابت دانست زیرا معیار درجه بندی حکیمان، میزان سرعت و شدت اثرات بدنی روانیِ گیاه بر روی فرد جوانِ تندرستِ معتدل المزاج بوده است آن هم بشرط آنکه در اقلیم معتدل زندگی کند. به زبان دیگر، درجات گرمی و سردی و تری و خشکی گیاهان، می تواند گزارش طبیبان از آزمونی حسی و تجربی بر روی نمونه افرادِ دارای معیارهای ورود به مطالعه ای نشانه شناختی باشد، که آن هم بسته به محل و زمان و نژاد و عادات افراد نتایج مختلف داشته است؛ و این اختلافات در آثار مفرده شناسی حکما در قرون و سرزمینهای گوناگون آشکار و پیداست، و پژوهشگران متون طبی کهن، می دانند که طبیبان مولف، نظر یکدیگر را در مورد درجه کیفیات چهارگانه مفردات به صراحت تمام نقد می کردند... @Hikmatbasedmedicine بنابراین درجه گرمی و سردی و تری و خشکی گیاهان دارویی و غذاداروها، همواره ثابت نیست و میزان آن به حسب شرایط مصرف کننده (از جمله تندرستی و بیماری، مزاج مادرزادی و مزاج اکتسابی، سن، فصل، و شرایط جغرافیایی محل زندگی) کم و بیش تغییر می کند. مثلاً زنجبیل در درجه سوم گرم و خشک دانسته شده و بنابراین مقدار اندک آن، در فرد جوان تندرست با اعتدال مزاج، در آب و هوای معتدل، بسرعت و با شدت، اثرات عمومی گرمی را ایجاد می کند؛ ولی همان مقدار زنجبیل در فرد سالخورده و در فصل سرد در منطقه سردسیر، اثر بسیار کمتر و کندتری پدید می آورد. ادامه دارد... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° نقل این نوشتار بدون هیچ کم و زیاد، با حفظ لینک کانال و ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است: https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
☎️☎️📞📞پرسش استادمعارفی من خانمی متاهل ۲۸ ساله دارای اختلالات واژن و دارای سقط جنین هستم لطفا راهنمایی کنید 📚📚پاسخ با طرح سوالات برای تشخیص اصولی 🔻 قد وزن رنگ پوست درد سر درکجا ها هست ریزش مو و رنگ مو نازک شدن موی سر و برعکس ضخیم شدن درزیر بغل و روی آنه رحم ترسیدن درخانه شنیدن صدا و حرکت سایه در پشت سر ریزش ابرو صوت و ریزش آب درگوش چه خوابی میبینی ( اب و دریا و سیل و باران و عرق شدن و برف + یا افتادن ازبلندی و کرفتن ماهیچه پای چپ + و یا بختک + و هیولا دیدن + و یا اموات دیدن+ بختک دیدن ) تلخی و شوری و... دردهان روی زبانت کاملا چه رنگ هست روی ناخت چه رنگه صورت پف و لک چه رنگی و یا سایه لب پایین خشکه و پوسته گی درد درکدام پهلو حتی تیرکشیدن ترشی معده + سوزش معده + نفخ معده ریفلاکس معده رنگ واقعی موی سرچه رنگه سوزش و خارش دررحم + مقعد رنگ ادرار درطول روز دهانت بو رحمت بو ترشح رحم درغیرپریودی سفید و شیرابه درد زیر دل چه موقع در پاکی و یا موقع نزدیکی گوش درد موی زاید ایا بیش از دانه روی صورت و پهلوها و پستان ها و یا سینه قلنج درکتف داری اشتها زیاداست یا کم لرزش دست حتی یک درصد درد زیر قلب ایا روزی دوباردفع مدفوع نرم و زرد داری یا خشکه و سیاه و بوی تند ناخن پا تیره نیست آیا ارگاسم زودی میشوی یا دیر و یا اصلا نشده و ... پاسخ اختیاری است این سوال خشکی واژن را مشخص میکنه سنگ کلیه و یا سنگ صفرا چندبارهمراه با مدفوع خون دیدی آیا سوراخ اسفنجی مقعد بشدت خشکه و زخم نیست پریود منظم و یا غیر منظم دهها سوال دیگه مطرح است چون متن سونومیگه تا اصلاح کل بدن نشوی اختلال در متعلقات واژینال باقی و گرفتاری متنوع هست ☎️☎️📞📞پاسخ دریافتی از پرسشگر سلام قد بلند + وزنم حدود ۷۵ کیلو پشت سرم بیشتر سر میشه. بعد سقط جنین ریزش موی شدید دارم از قبل هم ریزش داشت ولی بیشتر شد . تو خونه که تنهام خیلی میترسم بعضی وقتا حس میکنم کسی پشت سرمه . ریزش ابرو دارم . بیشتر خواب میبینم از یه بلندی افتادم گاهی اوقات پای چپم از زیر زانو میگیره دردش به کمرم میزنه . ناخنم سفیده .صورتم پف نداره لب پایینم خیلی کم خشکه میشه درد پهلو ندارم .نفخ معده ام زیاده رنگ مو خرمایی . خارش در رحم دارم ولی در مقعد خیلی کمه رنگ ادرارم زرد کمرنگ . رحمم بو میده . ترشح رحم من خیلی زیاده به طوری که روزی چند مرتبه لباس زیر عوض میکنم قبل از ایام پریود دل درد شدید دارم و گاهی تیر میکشه زیر دلم روی سینه ها موی زائد هست بیش از حد قلنج میکنم اشتهام معمولی. لرزش دستم کمه زیر قلبم گاهی تیر میکشه که حس میکنم نمیتونم نفس بکشم مدفوع گاهی سیاه و تیره است . مدتی است که ارگاسم نمیشم . سنگ کلیه و صفرا ندارم خون همراه مدفوع نداشته ام . مقعد خشک نیست پریودم یا ۲ روز جلو می افته یا ۲ روز دیرتر میشه 💊💊💊📚📚📚پاسخ برای شما سلام ۱- درد پشت سر یعنی غده هیپوفیزتان یعنی مرکز فرماندهی کل بدن درمغز به علل استرس و غم سرده ۲-ریزش مو یعنی سردی گوارش و معده ۳-اگر کسی درخانه هرروز قرآن بخواند فرشته هست و جن حق حضورندارد ۴- اما اگر لخت عریان درخانه خوابیدی و چیزی رویت نپوشی بله بشدت نهی شده است ۵-پس این حضور اشیا و سایه درخانه ات چیست بشرطی که قران باصدای بلنند بخوانی و یا ایت الکرسی با صدای بلند بخوانید یا هفته ای یکبارسوره جن بخوانی این حالت یعنی هیپوفیزت باز سرده ؟؟؟ ۶- ریزش ابرو یعنی گوارش سرده و فست فود میخوری ۷- افتادن ازبلندی درخواب یعنی خونت بشدت غلظت دارد پس زیر چشمت و کشالت رانت هم تیره است ۸-گرفتگی پای چپ یعنی غلظت خون داری یعنی گوشت خواری زیادداری و پودرسماق رویش نریختی یعنی به درد سیاتیک نزدیکی یعنی اسید اوریک درحالارشداست و احتمالا گرفتار چکه چکه ادرار میشوی ۹-ناخن سفید رنگ یعنی کمبود روی دارید پس مصرف گرمیجات توصیه میشود  ارده با شیره انگور هفته ای ۳ بار به عنوان صبحانه  روزی ۷ عدد انجیر جویده شود ۱۴ تا بادام خام درختی هر ۲ ساعت دو عدد بجوید ۱۰- لب پایین خشکه یعنی روده بزرگ خشکه چون اش و سوپ نمیخوری؟ + یبوست درحال رشداست یا بواسیر و شقاق مقعد درحال اتفاق است ؟ شما خشکی واژن را فعال شده و دیرارگاسم میشی ۱۱-نفخ معده یعنی گوارش سیستم ایمنی ان ضعیف شده و چرک اب دماغ و حنجره دردیواره روده فعال شده و بزودی شکم میاوری ۱۲-رنگ موخرمایی یعنی خونت دموی یعنی گرم و تر بهترین خون میهمان نوازی و رفیق بازی و زود اشتی و زود قهر میکنی اما عارضه درد زیادداری ۱۳-خارش رحم یعنی خشکی وازینال و اگر ادامه یابد دردهای زیر در واژن زیاد میشه و اصلا ارگاسم بوقوع نمی پیوندد بایستی فوری رفع شود ۱۴-بوی رحم یعنی عفونت اگر  ترشح سفید یعنی غلبه بلغم ( سردی) و ترشح زردتیره یعنی خشکی واژن و عفونت گرم و ترشح خاکستری یعنی غلبه سودا ( فعال شدن فی بروم و چسبن
دگی ) ۱۵-درد زیردل دردختران و زنان درپریودی و نزدیکی و یا پاکی نشان از غلظت خون بالا در خط مثانه یعنی رسوبات ادراری بخوبی دفع نمیشه ؟؟ ۱۶-موی زائد یعنی غلبه خلط سودا یعنی سردی و خشکی یعنی قرص ضدبلرداری زیاد خورده شده ۱۷-قلنج یعنی غلظت خون شدید علبه بلغم ۱۸- درددرقفسه سینه شما یعنی گوارشت و رحمت سرده مشکل قلبی نیست اما تغذیه سرد مزاجی که میخوری دردسرسازت شده ۱۹ -لرزش دست حتی یک درصدش ممنوع یعنی غده هیپوفیز مغزت سردشده ؟ ۲۰- مدفوع خشک و تیره و تیکه یعنی عفونت درگوارش خشکی گوارش ۲۱-پریودت اختلالش یعنی تخمدان مثانه ضعیف و سرده 📚📚📚📚خوب اینها همه راهکاردارد اگر همت داری درخدمتم🔻🔻🔻🔻🔻 شروع میکنیم سلام راهکارهای بنده شرط ویژه دارد اول اجرا کامل دوم برای شروع هردارو یک ذکر صلوات سوم شفا فقط ازبالا چهارم فقط از یک استاد و یا پزشک طب سنتی دستوربگیر پنجم این پاسخی که شما دادید مشکلاتت فقط مربوط به امروز نیست شاید۱۰ ساله مغز + گوارش + رحم + حتی کبدت درگیرند پس حوصله درمانی برای شما الزامیست ۱- روغن سیاهدانه روزی یک قاشق به کل سرت ( بن سر + موی سر) بمال یکساعت بماند و سپس بشورید اجرا روزی یکبارتا چهل روز الزامیست. اگر سرت دهها دانه جوش احتمالی زد پس روغن را به زیتون تغییربده علت ریزش موها و ترس و حضور خیالی سایه های اجسام درآشپزخانه و... ناشی از سردی هیپوفیزمغز ( یعنی مرکز فرماندهی کل بدن ) و حضورقدیمی چرک ها درلایه های مغز و عروق است ۲- تقویت سیستم کل مغز و تنظیم فشار گردش خون ، روزانه تا ۱۴ دانه مغز بادام شیرین ایرانی به روش دانه دانه مکیده و بجویید تا شش ماه اجرا شود یا هریره بادام به روش اب یا با شیر و اندکی عسل تا چندماه اجرا شود . ۳- برای خشکاندن بخشی از عفونت ها و یا چرکهای مغز ویا چرکهای عروق و یا دفع تدریجی چرکهای قدیمی درگوارش و خاصه دستگاه تناسلی و رفع افتادگی واژینال که براثر عفونت و یا ..رخ میدهد ، روزانه به اندازه یک الی سه گرم ( به اندازه یک نخود ) کندرخوراکی دردهان مکیده به مدت چهل روز اجراشود ۴- مغز شما دارای چرک ( عفونت ) دراطراف غده هیپوفیز و عروق مغزی است و بایستی قوه حافظه از تجمع هرگونه عفونت دفع شود تا آلزایمری رخ ندهد پس شما روزی یک لیوان عرق یا دمنوش اسطوخدوس سه پنجم یک لیوان با عرق بهارنارنج یک پنجم لیوان با عرق بادرنجبویه یک پنجم لیوان ، جمعا دریک لیوان با اندکی عسل ، یکساعت قبل خواب طی سه دوره چهل روزه الزامیست اسطوخدوس بعنوان جاروی مغز و ضد لرزش و ضد ام اس است ۵- ریزش ابروها یعنی گوارش و سینوسهای شما سرد است پس روغن سیاهدانه به ابرو یک قطره بمال و از خوردن تغذیه های مزاج سودا یعنی سردو خشک کاملا دوری کن و یا تغذیه مزاج بلغمی یعنی سرد و تر پرهیز کن ودرحمام از شانه کردن پرهیز کن ۶- خواب افتادن از بلندی یعنی غلظت خون و گرفتگی عروق درپشت کتف و یا گرفتگی عرق پاها دارویش خوردن روزی یک لیوان عرق یا دمنوش بابونه با عسل درپریودی و بارداری ممنوع این گیاه داروی پرطلایی شدن پوست دارای لکه سیاهی هم هست ۷- گرفتگی پای چپ و گرفتگی کمر و تنگی کانال نخاع ، ، عرق یا دمنوش بابونه روزی یک لیوان با اندکی عسل تا چهل روز ، داروی موثر دررفع لک های تیره درزیرچشم و کشاله ران و ضد خواب رفتگی دست و پاها عرق خارشترو عرق خارخاسک جمعا یک لیوان با اندکی عسل تا ۲۱ روز تا رسوبات ادراری که درمجاری ادراری تجمع دارد و باعث خارش و سوزش و تغییررنگ ادراربه تیرگی شده را رفع میکند و یکی از بهترین داروی ضد گرفتگی زیردل ( مثانه و یا خط مثانه ) و یا دردزیردل از زمان شروع قاعدگی است میتوان از مصرف دمنوش گلسرخ به روش چای تهیه شده و فقط درایام غیرقاعدگی مصرف شود مصرف اقلام فوق درایام غیرپریودی و غیربارداری مجازاست ۸- خشکی و یا پوسته دادن لب پایین و خشکی بالای پوست بدن و خشکی تدریجی واژینال و ارگاسم نرسیدن را باید تخت درازکشیده و تا ۲۱ روز داخل ناف روغن زیتون یا بادام شیرین ریخته و روی ناف را موازی باعقربه ساعت ده دقیقه ارام ماساز بدهید تا روغن درداخل روده تدریجا رسوخ کند پرهیزجدی ازتغذیه های خشک سوداوی مثل برنج وماکارونی و فست فودها و یا کباب های رستورانی... و درمقابل خوردن تغذیه آبکی و سوپها .. ممنوعیت خوردن یخ و بستنی و فالوده ... ریختن روغن زیتون چندقاشق روی تغذیه ناهاروشام و خوردن سیرابی گوسفندی بعنوان دارو هفته ای یکبار .... البته دفع مدفوع شکم هرچه نرم و راحت روزی تا سه بار اجراشود بخش زیادی ازسموم و بخارات کثیف ازبدن دفع میشود و سلامتی شکل میگیرد توصیه میشه دستورات راجع به دفع یبوست را درکانال خودم جستجو کنید ۹-حضورموی زاید درروی سینه و پستان و پهلوها و پرمویی دردستان و پاهای دختران و زنان یعنی غلظت خون طولانی مدت و غلبه خلط سودا است و اگر درمان جدی برمبنای طب سنت کانال تجارب طب اسلامی و
ایرانی: ی نشود قطعا دردرازمدت فیبرم رحم و چسبندگی لوله های واژینال و ارگاسم نشدن درروابط زناشویی و تیرگی و خشن شدن پوست و افسردگی دربدن درپی دارد پس درایام غیرپریودی صبحها عرق رازیانه نصف استکان و مالیدن روغن رازیانه به موضع پرمویی و پرهیز ازتغذیه مزاج سودا و مصرف زردچوبه درتغذیه بجای رب گوجه و پرهیز جدی از مصرف مرغ ۱۰- اختلالات پریود افزایش پریودی و زمانش در پریودی نشان از غلبه سودا و غلبه بلغم در سنین کمتر از سی سالگی درخورتامل است ؟ درایامی که پاک بوده و باردارنباشی و پستانها درد و شیرریزی و کیست نداشته باشه پس : صبحها بعد صبحانه عرق رازیانه نصف تا یک استکان بعدازظهرها عرق بومادران تا یک لیوان با شروع پریود داروی های فوق قطع شود ودر پریودی شستشوی واژن به هرشکل ممنوع و شوخی دستی با دهانه رحم درپریودی مطلقا ممنوع و نزدیکی دراین ایام حرام و نزدیکی ازعقب بشدت مکروه و بیماری گسترده برای زنان دارد . درایام پاکی روی خط مثانه ( نه روی دهانه رحم ) روغن حیوانی نصف قاشق چایخوری ارام به مدت ده دقیقه ارام ماساژ بده و سپس دودقیقه بادکش روی خط مثانه . پهلوها و دستگاه تناسلی و کشاله رانهای شما مملو از حضوربادسرد است پس پهلوهایت درغیرپریودی روغن بادام شیرین بمال و دودقیقه بادکش کن تا بادهای مهاجم در مثانه و واژینال و حتی کلیه ازطریق بادکش تخلیه شوند و این امر محیط رحم را برای دفع سقط جنین درشما هموارمیسازد ۱۱-زیر قلب شما که احساس تیرکشیدن دارد و قلنج گسترده میکنی همه و همه دریک حلقه مفقوده شما گوارش حدود۱۴ متری را بشدت با تغذیه بد مزاج سودا و بلغم سردش کردی وای به اینکه قلیان و دودش به شما برخوردکرده باشه در حقیقت کلام پیامبراعظم ص که فرمود مادرهمه بیماریها درگوارش نهفته است و داروی همه بیماریها دراصلاح گوارش است و اگراین فرمان استراتژیک را با جان ودل بپذیری مشکل شما باذن الله حل میشه اول و اخرغذا به اندازه یک گتدم از نمک دریا تا آخرعمربهره بگیر و روزی نصف لیوان عرق نعنا با یک لیوان اب با سه قاشق گلاب با نصف قاشق چایخوری تخم بارهنگ را با هم پنج دقیقه جوشانده و سپس با اندکی عسل تا چهل روز مصرف کن برای دفع قلنج گسترده شما درپشت کتف روغنهای بادام تلخ و آویشن و زیتون و بابونه را جمعا یک قاشق به پشت کتف ارام ارام مالیده و یک روز درمیان دو دقیقه بادکش کرده و روی ستون فقرات ممنوع تا ۲۱ روز
🌱🍂☘🍁🌱🍂☘🍁🌱🍂☘🍁🌱 📌حافظین صحت در فصل تابستان باید مواظب سرد و تر کردن بدن باشند. 📌حرارت درون و شکم در این فصل به سبب حرارت هوا میل به سوی ظاهر بدن می‌نماید و گرمی چندان ندارد که بتواند از عهده هضم غذاهای غلیظ برآید به‌همین علت قوه هاضمه در این فصل ضعیف میگردد، بنابراین کم کردن مقدار غذاها و نوشیدنی ها لازم و واجب است. ❄️☀️☃🌞❄️☀️☃🌞❄️☀️☃🌞❄️ حفظ‌الصحه‌ناصری @ferdosehekmat
🌱🍂☘🍁🌱🍂☘🍁🌱🍂☘🍁🌱 📌حافظین صحت در فصل تابستان باید در مکانی که سایه باشد و باد شمال بوزد سکونت کنند و آرام بگیرند و بر حوالی وحواشی آن آب زیاد بپاشند و به آب‌ها وفواره‌ها نزدیک شوند و جامه‌های کتان بپوشند و از حرکات سخت و ورزش اجتناب نمایند . ❄️☀️☃🌞❄️☀️☃🌞❄️☀️☃🌞❄️ حفظ‌الصحه‌ناصری @ferdosehekmat
☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️ هوایی که با بخارهای بد و جوهر غریب مخلوط باشد مضر است . مانند: بخار نیزار ها و برنج زار ها و آبگیر و مکان هایی که آب در آن جا جمع میشود همینطور بوی مردار و زباله دان ها و باطلاق ها و لجن زار های متعفن و بخار و بوی ذغال و گوگرد و جیوه که فاسد کننده مزاج قلب و روح است. همینطور بخار کشتزار سبزیجات و حبوبات و گیاهان پست مانند بادمجان و کلم و تره و باقلا و درختان سمی چون انجیر و گردو و کرچک و ... که فاسد کننده خلط بوده و با روح نامأنوسند. ☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️💨☁️ حفظ‌الصحه‌ناصری @ferdosehekmat
⛔️⛔️⛔️⛔️‍ 🌀 بطری های پلاستیکی وارد زنجیره غذایی شده اند! | Bloomberg 🔸در هر دقیقه یک میلیون بطری پلاستیکی در سراسر جهان خریداری می شود و تا سال ۲۰۲۱ این میزان ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت که بحران زیست محیطی جدی ای را به دنبال خواهد داشت. 🔸ابتدا کشورهای غربی ها مشتاقانه به استفاده از آب بطری روی آوردند و حالا این اشتیاق به چین و منطقه آسیا اقیانوسیه هم سرایت کرده است. 🔸در حالیکه استفاده از بطری های پلاستیکی در سراسر جهان افزایش می یابد تلاش ها برای جمع آوری شان از اقیانوس ها و بازیافت شان با شکست مواجه شده است. 🔸کمتر از نیمی از بطری هایی که در سال ۲۰۱۶ خریداری شده بودند به عنوان بطری بازیافتی جمع آوری شده اند و فقط از ۷٪ آنها بطری های جدید درست شده است. به جایش بیشتر بطری های پلاستیکی تولید شده از مکان های دفن زباله یا اقیانوس ها سردرآورده اند. 🔸هر سال بین ۵ تا ۱۳ میلیون تن پلاستیک به اقیانوس های جهان وارد می شود که به وسیله پرندگان دریایی، ماهی ها و دیگر موجودات زنده خورده می شود و تا سال ۲۰۵۰ وزن پلاستیک ها در اقیانوس ها از کل وزن ماهی ها بیشتر خواهد شد. کارشناسان هشدار می دهند که برخی از پلاستیک ها همین حالا به زنجیره غذایی انسان راه پیدا کرده اند. 🔸بر اساس تحقیقات دانشمندان دانشگاه گنت در بلژیک افرادی که غذای دریایی می خورند هر ساله ۱۱ هزار قطعه ریز پلاستیک را می بلعند. نتایج مطالعاتی که توسط دانشگاه پلیموت انگلیس انجام شده نیز نشان می دهد در یک سوم ماهی های‼️‼️ گرفته شده در انگلستان پلاستیک یافت می شود. t.co/sQeKE26Gfh
📚📚📚❤️❤️❤️ انجیر شبیه به میوه های بهشتی است،میوه های بهشتی هسته ندارد. 🌿فواید انجیر در روایات🌿 ✅بوی بد دهان را برطرف می کند. ✅استخوان را تقویت می کند ✅مو ها را می رویاند (برای افرادی که ریزش مو دارند مفید است ✅گرفتگی ها را باز می کند،چسبندگی روده را درمان می کند. ✅برای قولنج(التهاب روده بزرگ)خوب است. ✅شاید مهمترین خاصیت بواسیر درمان بواسیر است. ✅نقرس را درمان می کند. ✅برای سرما خوردگی و سردی بدن مفید است. ✅تقویت کننده ی نیروی جنسی است ✅قساوت قلب را برطرف می کند ❤️سفارشات راجع به انجیر در روایات ✅خوردن انجیر خوب است،اما خوردن آن به طور مداوم خوب نیست(زیاده روی در آن سبب شپش و غم است) ✅خوردن انجیر در روز بهتر از شب است ✅انجیر چه تازه و چه خشک خاصیتش یکی است. https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
📚📚📚📚💊💊💊💊درمان ( اوره ) نقرس ( یا )چگونه تشکیل میشود👇 اسید اوریک در بعضی مواقع هم منشا گرمی صفرا و هم منشاء سردی سودا را دارد . این بیمارى در اثر زیاد شدن اسید اوریک خون و فعال شدن خلط سودای خون و جمع شدن رسوبات اوراتها در لابلاى مفاصل (مفصل انگشت بزرگ پا) فعال میشود و در مردان چند برابر بیشتر از زنان است . علائم نقرس :👇 هر دردی که در انگشتان پا و شست پا نمایان شود و یا گرفتگی شدید و سفت شدن ماهیچه پای چپ از زانو به پایین آن را نقرس گویند. راههای تشخیص نقرس در مزاج سرد ها عبارتند از :  بالا بودن کلسترول و اسید اوریک خون ، سنگریزه در کلیه ها و کیستهای کلیوی است . راههای تشخیص نقرس در مزاج گرم هاعبارتند از :  بالا بودن گلیسیرید و اسید اوریک بالا ، کبد چرب با گرید یک و دو ، هپاتیت ، بزرگی سایز کبد و افزایش آنزیم کبدی است . التهاب مفاصل و درد در مفاصل اندام تحتانی و در درجه اول انگشت شست پاست ، مچ پا،‌ پاشنه‌ها، زانوها، مچ انگشتان دست‌ها و آرنج هستند . عوامل تشدید کننده نقرس :👇 گوشت خوری فراوان (بالاخص گاو و گوساله و چندان فرقی بین قرمز و سفید ندارد) ، مصرف مشروبات الکلی  ، سرطان خون، نارسایی در کلیه ها ، گرسنگی‌های طولانی و مفرط، چاقی و مسمومیت با سرب و پرخوری . مصرف تخم مرغ با ماهی ، عامل پیدا شدن امراض ناعلاج پوستی مثل برص و جذام ، فلجی ، نقرس و بواسیر میگردد . تذکر مهم  درباره گوشت گاو و گوساله :  گوشت گاو چاق کننده بالاخص در مزاج بلغمی ها – تقویت کننده بدن و دیر هضم است و خون غلیظ تولید کرده و باعث بیماری سوداوی مانند سرطان – جذام – ورم طحال – بیماری پوستی – وسواس – سیاتیک – بیماری مفصلی – بالارفتن بخارات سرد و غلیظ به بالای بدن  - تولید بوی بد در بدن – ناراحتی قلبی – زایمان زودرس میشوند و بهترین نوع گوشت گاو بر اساس آیه قرآن در سوره بقره گاو زرد و بهترین خوردن آن فصل بهار میباشد و مصلح گوشت گاو از قبیل دارچین – فلفل – زنجبیل – پیاز – سکنجبین – گلپر- سیر – ترتیزک – زیره میباشند. رژیم های غذائی و داروهای گیاهی برای جلوگیری از رشد نقرس شامل :👇 امام علی(ع): خوردن انجیر، انسدادها را نرم می کند و برای بادهای قولنج، سودمند است. در روز، از آن فراوان بخورید و آن را در شب هم بخورید؛ اما فراوان،نه. ( گرم مزاج ها بایستی در مصرف زیاده روی نکنند . رژیمی برای  مبتلایان به اسیداوریک : 👇  خوددارى از مصرف گوشت مخصوصا حیوانات جوان ، دل ، قلوه ، جگر، مغز، کله پاچه ، ماهى ، خاویار، تخم مرغ ، دوغ خیلى ترش ، چاى پررنگ ، کاکائو، قهوه ، باقلا، لوبیا . خوردن خیار یا آب آن با اندکی نمک  – کنگر فرنگی یا آرتیشو فرنگی – فلوس – برگ انگور – سیر کاهنده اسید اوریک و حل کننده اورات هستند . انگور ( با مزاج گرم و تر ) : اگر تا چهل روز صبح ناشتا فقط انگور بخورید و بدن را لاغر می کند و اسید اوریک خون را کاهش داده و سمومات بدن را دفع نموده و کم خونی را درمان و خون را تصفیه می نماید و نیز فشار خون را پایین می آورد . گیاه اشنان ( با مزاج گرم و خشک ) : خوردن کمی اشنان روزانه 5 گرم ، باعث تصفیه خون و کاهش اوره میگردد . غذاهای مفید برای کاهش نقرس :👇 غذاهائی که از مواد کلسیم و فسفردار برخوردارند : کشک – انواع کلم – پونه – مرزه – پودر سنجد – چهارمغز خشکبار بونداده مثل پسته و فندوق و بادام و گردو – کنجد با پوست به صورت خام – سبزی جات – میوه جات بالاخص انگور قرمز – روغن زیتون – نور مستقیم آفتاب – تناول کله جوش – خرما و شیره خرما – نرمش روزانه -  درمان با آب خیار – آب کدوی مسمایی روزه داری در این بیماران باعث می شود که از مصرف غذاهای اضافی جلوگیری کرده و اسید اوریک خون را پایین بیاورد و مشکلات بعدی نیز کمتر میشود. خوردن سیر رافع شدید نقرس است و لیکن زیاده روی در مصرف آن موجب سوختن خون میشود و برای چشم ، شش ، بواسیر ، زنان حامله و افراد دارای شکم درد مضر است . ریشه قاصدک 7 گرم ، بومادران 7 گرم ، دم اسب 7 گرم با پوست بید 7 گرم ،،یک قاشق غذاخوری از مخلوط گیاهان فوق را در 1/5 لیوان آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد و سپس آنرا صاف کرده و روزی دوبار یک دوم از آنرا میل شود. ضماد مخلوط کاسنی ، روغن بنفشه ، آرد جو با سرکه به محل درد . کمپرس گیاه علف هفت بند کاهنده درد نقرس است . صد گرم نبات در یک کیلو آبغوره پخته شده و ناشتاها نصف استکان میل شود تا نقرس گرم آرام شود . مصرف آویشن کوهی (مصرف بصورت اعتدال باشد) در کاهش نقرس سرد مزاج موثر است . گیاه زنیان ( با مزاج خیلی گرم و خشک ) یا پودرش در ماست رافع بیماری نقرس است . آقطی سیاه  درمان کننده نقرس میباشد . گل شاه پسند تسکین دهنده مناسبی برای نقرس است . شربت سکنجبین عسلی روزی یک لیوان با آب ولرم ناشتا حداقل ماهی 14 روز مصرف شود https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃?
💊💊💊نقرس و اسید اوریک را با نگاهی به طب سنتی چگونه درمان کنیم : الف : نقرس ( یا ) چگونه تشکیل میشود : اسید اوریک در بعضی مواقع هم منشا گرمی و هم منشاء سردی را دارد . این بیمارى در اثر زیاد شدن اسید اوریک خون و فعال شدن خلط سودای خون و جمع شدن رسوبات اوراتها در لابلاى مفاصل (مفصل انگشت بزرگ پا) فعال میشود و در مردان چند برابر بیشتر از زنان است . ب : علائم نقرس : هر دردی که در انگشتان پا و شست پا نمایان شود و یا گرفتگی شدید و سفت شدن ماهیچه پای چپ از زانو به پایین آن را نقرس گویند. راههای تشخیص نقرس در مزاج سرد ها عبارتند از : بالا بودن و اسید اوریک خون ، سنگریزه در کلیه ها و کیستهای کلیوی است . *راههای تشخیص نقرس در مزاج گرم هاعبارتند از : بالا بودن و اسید اوریک بالا ، چرب با گرید یک و دو ، ، بزرگی سایز کبد و افزایش آنزیم کبدی است . التهاب مفاصل و درد در مفاصل اندام تحتانی و در درجه اول انگشت شست پاست ، مچ پا،‌ پاشنه‌ها، زانوها، مچ انگشتان دست‌ها و آرنج هستند . ج : عوامل تشدید کننده نقرس : 1= خوری فراوان (بالاخص گاو و گوساله و چندان فرقی بین قرمز و سفید ندارد) ، مصرف مشروبات الکلی ، سرطان خون در بدن ، نارسایی در ها ، گرسنگی‌های طولانی و مفرط، چاقی و مسمومیت با سرب ، چاقی زیاد و پرخوری . 2= مصرف تخم مرغ با ماهی ، عامل پیدا شدن امراض ناعلاج پوستی مثل برص و جذام ، فلجی ، نقرس و بواسیر میگردد . 3= تذکر مهم درباره گوشت گاو و گوساله : گوشت گاو چاق کننده بالاخص در مزاج بلغمی ها – تقویت کننده بدن و دیر هضم است و خون غلیظ تولید کرده و باعث بیماری سوداوی مانند سرطان – جذام – ورم طحال – بیماری پوستی – وسواس – سیاتیک – بیماری مفصلی – بالارفتن بخارات سرد و غلیظ به بالای بدن - تولید بوی بد در بدن – ناراحتی قلبی – زایمان زودرس میشوند و بهترین نوع گوشت گاو بر اساس آیه قرآن در سوره بقره گاو زرد و بهترین خوردن آن فصل بهار میباشد و مصلح گوشت گاو از قبیل دارچین – فلفل – زنجبیل – پیاز – سکنجبین – گلپر- سیر – زیره میباشند. د : رژیم های غذائی و داروهای گیاهی برای جلوگیری از رشد نقرس شامل : 1= امام علی(ع): خوردن انجیر، انسدادها را نرم می کند و برای بادهای قولنج، سودمند است. در روز، از آن فراوان بخورید و آن را در شب هم بخورید؛ اما فراوان،نه. ( گرم مزاج ها بایستی در مصرف زیاده روی نکنند ) 2= مکارم الاخلاق: -به نقل از ابوذر- سینی ای از انجیر به پیامبر(ص) هدیه شد. به اصحابش فرمود: «بخورید؛ چرا که اگر بنا بود بگویم میوه ای از بهشت است، همین میوه را می گفتم؛ زیرا میوه ای است بدون هسته. آن را بخورید؛ زیرا را ریشه کن می سازد و برای نقرس سودمند است.» 3= رژیمی برای مبتلایان به اسیداوریک : خوددارى از مصرف گوشت مخصوصا حیوانات جوان ، دل ، قلوه ، جگر، مغز، کله پاچه ، ماهى ، خاویار، تخم مرغ ، دوغ خیلى ترش ، چاى پررنگ ، کاکائو، قهوه ، باقلا، لوبیا. 4= خوردن خیار یا آب آن با اندکی نمک – کنگر فرنگی یا آرتیشو فرنگی – فلوس – برگ انگور – سیر کاهنده اسید اوریک و حل کننده اورات هستند . 5= انگور ( با مزاج گرم و تر ) : اگر تا چهل روز صبح ناشتا فقط انگور بخورید و بدن را لاغر می کند و اسید اوریک خون را کاهش داده و سمومات بدن را دفع نموده و کم خونی را درمان و خون را تصفیه می نماید و نیز فشار خون را پایین می آورد . 6= گیاه اشنان ( با مزاج گرم و خشک ) : خوردن کمی اشنان روزانه 5 گرم ، باعث تصفیه خون و کاهش اوره میگردد. 7= غذاهای مفید برای کاهش نقرس : غذاهائی که از مواد کلسیم و فسفردار برخوردارند : کشک – انواع کلم – پونه – مرزه – پودر سنجد – چهارمغز خشکبار بونداده مثل پسته و فندوق و بادام و گردو – کنجد با پوست به صورت خام – سبزی جات – میوه جات بالاخص انگور قرمز – روغن زیتون – نور مستقیم آفتاب – تناول کله جوش – خرما و شیره خرما – نرمش روزانه - درمان با آب خیار – آب کدوی مسمایی 8= روزه داری در این بیماران باعث می شود که از مصرف غذاهای اضافی جلوگیری کرده و اسید اوریک خون را پایین بیاورد و مشکلات بعدی نیز کمتر میشود. 9= خوردن سیر رافع شدید نقرس است و لیکن زیاده روی در مصرف آن موجب سوختن خون میشود و برای چشم ، شش ، بواسیر ، زنان حامله و افراد دارای شکم درد مضر است . 10= دمنوشهای ریشه قاصدک 7 گرم ، بومادران 7 گرم ، دم اسب 7 گرم با پوست بید 7 گرم ،،یک قاشق غذاخوری از مخلوط گیاهان فوق را در 5/1 لیوان آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد و سپس آنرا صاف کرده و روزی دوبار یک دوم از آنرا میل شود. 11= ضماد مخلوط کاسنی ، روغن بنفشه ، آرد جو با سرکه به محل درد . https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
⛔️⛔️⛔️🔴خوردن گوشت خام یا نیمه خام مخصوصا گوشت گاو بسیار مضر است زیرا 🍖موجب ابتلا به عفونت روده،به وجود آمدن کرم معده و افزایش چاقی و اوره خون می شود.👹 @sinohehsamdaliri
💊💊💊‍ 👋علت ممکن است از صفرا باشد 👋گوش قارچ گرفته 👋یا عفونت کرده باشد 🌹روزي چند بار عنبر نسارا، داخل گوش دود دهيد 🌹هفته ای یکبار 1قطره آب پیاز خام در گوش بریزید. 📚 تجارب طبی مرحومه حاجیه خانم اکبری ره https://telegram.me/Mezajshenasi12
💊💊💊‌ Daliri: 💠@sinohehsamdaliri💠 🍀براى تسكين خارش گوش روغن هسته خرما بچكانند، يا روغن بادام تلخ را در آب افسنطين ريخته بچكانند يا خود افسنطين را 5 گرم در 2 قاشق سركه و آب جوشانده در گوش بريزند.🍀 💠@sinohehsamdaliri💠 💞بهترين داروى خارش گوش جوشانده 5 گرم آويشن در 50 گرم آب است كه روزانه با آن گوش را بشويند.💞 🍡جمع شدن چرك خشك شده در گوش (بنام بوشن ) 🍐هر روغن در دسترس باشد در گوش بچكانند پس از 24 ساعت به وسيله شستشو، جسم چركين را خارج نمايند. 💠@sinohehsamdaliri💠 🌼 پارگى پرده گوش ، چرك مقاوم  🌻گل ارمنى 15 گرم 🌻تخم مورد 10 گرم 🌻تخم كرفس 15 گرم 🌻تخم خرفه 10 گرم 🌻كندر 10 گرم 🌻گلنار 10 گرم 🍁همه را نرم كوبيده صبح ، ظهر، شب يك قاشق مرباخورى در شربت قند حل كرده ميل نمايند.🍁 💠@sinohehsamdaliri💠 🐜ورود حشرات در گوش 🕷اگر مورچه يا حشره ديگرى در گوش فرو رفت بلافاصله قدرى صبر زرد را حل كرده آب آن را در گوش بچكانند، اگر صبر زرد در دسترس نباشد كمى سركه رقيق شده به وسيله آب جوشيده سرد شد اگر نباشد هر روغنى كه در دسترس باشد بچكانند حشره خواهد مرد بعدا به وسيله شستشو خارج مى شود. ✳️كارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw
💊💊💊📚📚📚📚⚜ اوتی 🌪بولاغ اوتی که به نام های علف چشمه ، تره آبی ، شاهی آبی ، ترتیزک آبی ، جرجیرک آبی ، قره العین ، بهقان ، جرجریر بیابانی ، حرف الماء ، ابرخنجر و ذره الماء نیز معروف می باشد دارای طبع گرم و تر است . 💊موارد استفاده : بولاغ اوتی دارای خاصیت زیاد کننده ادرار ، عرق آور ، افزایش دهنده شیر مادر ، نیروبخش ، ضد انگل ، ضد نفخ ، تصفیه کننده خون و ضد عفونی کننده می باشد همچنین از بولاغ اوتی در مواردی نظیر قند خون ، گواتر ، پوکی استخوان ، برونشیت ، آسم ، سکته مغزی ، تقویت نیروی جنسی ، زخم روده ، سکته مغزی ، تقویت قلب ، زخم های واریسی ، نقرس ، تقویت کبد ، تقویت کلیه ، اسکوربوت ، اسهال خونی ، اختلالات دستگاه گوارشی ، ریزش موها و کم اشتهایی نیز استفاده می کنند . ❌مضرات : زنان باردار باید در مصرف بولاغ اوتی احتیاط نمایند . افراد مبتلا به بیماری های حلق ، بواسیر ، اسپاسم مثانه ، اسپاسم رحم و ... باید در مصرف بولاغ اوتی احتیاط کنند . زیاده روی و مصرف بی رویه بولاغ اوتی موجب ناراحتی کلیه ها ، سوء مزاج ، ورم پروستات و افزایش سودا می شود . 📔منبع: مزاج شناسی سردی و گرمی خوراکیها ص 64 https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
📚📚📚   🌟💎🌟💎🌟💎🌟💎🌟 💠 @Mezajshenasi12 💠 💠 جوش وعلل آن 💠 - جوش یا آکنه یک ضایعه پوستی است که آبسه یا عفونت محدود پوستی ایجاد می کند . انواع جوش: جوش ساده، عفونی، کورک، جوش سر سیاه، جوش سر سفید، جوش سرسرخ. نکته مهم اینست که هر جوش یک منبع التهاب برای بدن است و در التهاب ها همه سیستم ایمنی هومورال و سلولی درگیر می شوندهر یک عدد جوش خود می تواند یک مانور سیستم ایمنی تلقی شود و موجب تعادل و تقویت این سامانه بسیار مهم در بدن گردد و جلوی بروز بسیاری از بیماریهای با واسطه اختلال سیستم ایمنی مثل: ام اس، آرتریت روماتوئید، لوپوس و انواع حساسیت ها را بگیرد، بنابراین هدف ما از بین بردن کامل فرایند جوش زدن نیست بلکه کنترل شدت بیماری و عوارض آن مانند اسکارهای دائمی زخم های عمیق ناشی از برخی جوش های کنترل نشده و شدید، می باشد.  - درمان :اصلاح مزاج فرد میباشد .که شامل اصلاح تغذیه ،اصلاح عادات رفتاری واصلاح عملکرد سلولهای کبدی وهمچنین سلولهای پوستی میباشد . گاهی مصرف گرمی ها شدت جوش را تشدید میکند . وگاهی جوش زدن بر اثر غلبه خون میباشد . در طب سنتی ،با شرح حال کامل باید ابتدا ریشه بیماری را پیدا کنیم وبعد اقدامات درمانی لازم انجام شود . همراهان گرامی توسعه سلامت ایرانیان ،اقدامات موضعی پوست مانند اکثر کرم ها ،صابونها ،لایه بردارها و....موقتی تاثیر گذار خواهد بود .علت جوش زدن در خود پوست نمی باشد که ما به غلط فقط درگیر درمان ظاهری پوست باشیم . علت جوش ،اکثرا ریشه در کبد واعضای داخلی بدن دارد . گاهی فقط یبوست علت جوش زدن میباشد . گاهی علل عصبی دارد . گاهی در گیری چند عضو داخلی بدن علت جوش است . وگاهی جوش اصلا بیماری نیست ومختص ولازمه دوران خاصی از عمر میباشد ونباید سرکوب شود . 🍎 پس یادمان باشد :که برای درمان جوش خود سرانه اقدام نکنیم .از روشهای درمانی سرکوب کننده که امروزه متداول است اجتناب کنیم .اصلاح مزاج خط مقدم درمان است. 💠 زکات علم ،نشر علم است 💠 💠 به قلم : زهراخرمن گیر 💠 💠مدرس وپژوهشگرطب سنتی 💠 https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 @Mezajshenasi12 🌟💎🌟💎🌟💎🌟💎🌟
💊💊💊💊 🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥 👈مصرف گوشت شترمرغ مدتی است که به دلایل مختلف افزایش زیادی یافته و حتماً از خواص آن بسیار شنیده‌اید اما خوب است این نکات را هم از نظر بدانید: * گوشت شترمرغ دارد. * و سایر نقاط بدن را از بین می‌برد. * اضافه را می‌شکند و دفع می‌کند. * در برخی انواع ، و ناشی از مفید است. * در دردهای مفصلی مثل ، و ساق پا که ناشی از سردی باشد مفید است. * در بیماری‌های که ناشی از سردی باشد مفید است. 👈👈👇👇 * گوشت شترمرغ غلیظ است و به همین دلیل افرادی که دارای هستند باید از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند. این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می‌شود 👈 مصلح: در طب ایرانی هضم نهایی این گوشت کمی مشکل بوده و البته برای گرم‌مزاجان مناسب نیست و گرم‌مزاجان در صورت تمایل به مصرف باید در کنار آن از مواد حاوی سرکه مثل ترشی‌ها استفاده کنند. 👈توجه کنید: در کل افراد و مبتلا به بیماری‌های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی می‌توانند گه گاه از این گوشت استفاده کنند ولی بهتر است گوشت دائمی آن‌ها نباشد گرم مزاجان نیز به مقدار خیلی کمتر مجاز به استفاده از این گوشت هستند. در منابع طب سنتی گفته شده خوردن روغن و پیه آن باعث سرعت و مالیدن آن به بدن و پاهایشان باعث می‌شود. * همچنین روغن آن از بین برنده سردی اعضا و مفاصل و کاهنده درد و آن‌ها است. 🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥_طب_ایرانی_اسلامی_حکیم_جرجانی https://telegram.me/Mezajshenasi12 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12