✅ نمک در منابع طب سنتی
طبیعت آن: گرم و خشک
👈 برای افراد سردمزاج و هضم بهتر غذا و رفع سنگینی معده مفید است.
👈بازکننده سدههای کبدی یا کبدچرب و طحال و کشندۀ کرم معده است.
👈 باد و گازهای معدی را رفع میکند.
👈 یک پر نمک قبل و بعد از غذا باعث رفع هلیکوباکتری معده و هضم بهتر غذا خواهد شد.
👈 زیاده روی در مصرف نمک برای کلیه و مثانه افرادِ گرم مزاج مضر است و همینطور موجب اسهال و رقت منی میگردد، بهمین جهت برای اصلاح آن باید از روغن تازۀ گاو و گاومیش و بز استفاده کرد.
💠 کانال طب سنتی سورِنا
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com
💊💊💊💊💊💊✳️فواید مصرف انگور در بارداری شامل موارد زیر است🤰
از زبان حکیم حسین خیراندیش
🔹انگور برای خانم های باردار که دچار کم خونی هستید بسیار عالی است.
🔹انگور ملین بوده و برای یبوست که در دوران بارداری شایع است مفید است
🔹انگور قرمز کمک به کنترل کلسترول خون در بارداری میکند.
🔻مصرف افراطی انگور خطر رشد بیش از حد جنین را به همراه دارد! ضمنا مادران دیابتی نیز در خوردن آن به دلیل قند بالا احتیاط کنند.
🔻خانم های باردار از خوردن غوره زیاد خودداری کنند، چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود
🌺 @Mezajshenasi12
https://telegram.me/Mezajshenasi12
☎️☎️☎️📞📞📞💊💊📚📚
پرسش پیرامون الاینده های شیمیایی و امواج
استاد معارفی ،، اصفهان چون نزدیک نطنزه الودگی رادیو اکتیوی داره.شما داروی گیاهی رو میشه معرفی کنید که اثرات این الودگی ها رو دربدن کم کنه
💊💊💊پاسخ
سلام باب سموم و الاینده های امروزی را فقط دکتر خیراندیش با حجامت را چاره دارد
اما برای دفع سموم
درروایات 🔻
نمک
سیب درختی
سیر
عسل
انگور
کرفس
اویشن
کم خوری
میوه فقط اول فصل باشه
درطب سنتی 🔻
پونه دمنوش و در تغذیه
نعناع دمنوش و تغذیه
آویشن دمنوش و درتغذیه
تاجریزی دمنوش
اسطوخدوس دمنوش
اب لیمو
رژیم عسل سه روزه
پرهیز ازسردیهای زیاد
پیاده روی
زنجبیل دمنوش
باباآدم دمنوش
سبزی شنبلیله درتغذیه
پیازخوری درتغذیه
قی کردن مصنوعی ماهی یکبار برای تخلیه سموم مانده گوارش
زنیان دمنوش یا درتغذیه
بابونه شیرازی دمنوش
اسفندشسته با مشورت
سیاهدانه
میخک
🍚خطرات استفاده از شکر مصنوعی
🍭شکر مصنوعی میتواند باکتریهای مفیدی که موجب سلامت دل و روده میشود را از بین ببرد.
🍭در مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی JAMA بر اساس مطالعه روی ۴۵۱ هزار فرد میان سال نشان میدهد خطر ابتلا به بیماری قلبی برای کسانی که شکر مصنوعی استفاده میکنند تا ۴۰درصد افزایش پیدا میکند.
🍭همچنین در زنان چاق خوردن دو نوشابه دایتی به صورت روزانه خطر ابتلا به سکته را دوبرابر میکند.
🍭شیرین کنندهها توسط روده کوچک جذب نشده، بلکه در روده بزرگ که محل باکتریهای خوب است، سفر میکنند و این باکتریها را از بین میبرند./خبرآنلاین
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism_asli
⛔⛔⛔#سنگ_صفرا و روش دفع آن با میوه و یا مربای آقطی بر مبنای طب سنتی
اگر مبتلا به سنگ صفرا هستید ،مربای میوه گیاه پلهم یا آقطی ، نابود کننده و متلاشی کننده و دفع کننده سنگ کیسه صفراست.
@Mezajshenasi12
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🚫 مصرف زیاد زنجبیل توسط مبتلایان به؛
🔹گرمازدگی
🔹سنگهای صفراوی
🔹افراد درمعرض خطرخونریزی
🔹افراد دارای زخمهای مری و معده
✍ مضر و ممنوع است.
👉👉👉 @Mezajshenasi12
⛔️⛔️⛔️⛔️خطر جوشاندن چندباره آب:
با جوشاندن چند باره آب، مواد معدنی مانند نمک کلسیم، نیتریت و آرسنیک در آن انباشته میشود؟ میتواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.
@Mezajshenasi12
👤 دکتر حسن اکبری:
درمان #زخم_بستر بسیار ساده است، فقط کافی است #زخم را با #عسل پانسمان کرد
☘کانال رسمی #دکتر_حسن_اکبری
📲 @mosalase_salamat
⛔⛔💊💊💊🎥تغذیه وسلامت در ماه محرم
✅دکتر حسن اکبری در برنامه #روزی_بهتر در تاریخ 16 شهریور 98:
👈 به جای #چای از #دمنوش استفاده کنیم
👈 در غذاهای #نذری از #روغنهای_حیوانی و یا روغن #کنجد و #زیتون استفاده شود
👈 از #برنج ایرانی استفاده کنیم
👈 هرگز از #گوشت_گاو استفاده نکنیم
👈 آلودگی صوتی حاصل از #طبلها برای گوش بیماریزا است
https://www.instagram.com/tv/B2I3vwIAVcz/?igshid=1xisb7dqp7ijx
💊💊💊💊سلام
ازسرمه ی بادام شیرین وسرمه ی قلم گاو یاگوساله برای رفع خشکی و ضعیف بودن چشم استفاده کنید.
#سرمه_بادام
بهترین سرمه برای چشم ،سرمه ی بادام شیرین است. برای اینکار، ابتدا تعدادی بادام را مغز کنید. یک عدد سوزن یا میله ی باریک را درون یک مغز بادام فرو ببرید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی که بادام روشن شد آن را داخل کاسه انداخته و ظرفی روی آن بگذارید، با سوختن بادام دود به طرف ظرف، بالا رفته و سرمه را بوجود می آورد.سرمه فندق هم به طریق سرمه بادام تهیه می شود.
#سرمه_قلم_گاو_گوساله
ابتدا قلم گاو یا گوساله را از وسط نصف کرده و تمام مغز آن را خارج کنید.سپس این مغزها را داخل کاسه ای ریخته و روی بخار آب بگذارید، تا کاملاً آب شود. حالا کاسه را از روی بخار آب برداشته و با دو عدد آجر بر روی زمین یک اجاق درست کنید. سپس کاسه را روی اجاق گذاشته و داخل آن را یک تکه پنبه و یا یک تکه باند گاز قرار دهید. به صورتی که مقداری از باند یا پنبه بیرون از روغن باشد، حالا آن باند یا پنبه را آتش بزنید و یک ظرف بر روی آن برگردانید، البته در نظر داشته باشید که بین آنها فاصله باشد و گرنه آتش خاموش می شود و حالا دود حاصل از سوختن به ظرف بالا می چسبد و سرمه را بوجود می آورد، می توانید هر دفعه سرمه ها را خالی کنید تا به داخل ظرف برنگردد.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12