فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه با تمام وجودمون این حقیقت 👆 رو درک کنیم بسیار سلامت خواهیم بود، هم سلامت جسمی هم سلامت روحی
یه کار تربیتی با اثرگذاری طولانی مدت
#استاد_پناهیان
دوستان جدید و عزیزانی که هدیه (آموزش ساخت #تاج_نمک خانگی کاهش درد) رو دریافت نکردن، به ادمین پیام بدن👇👇
https://eitaa.com/tabibesonati1
🌺🌺🌺🌺
🔔 آگاه باشیم
و آگاه کنیم
👈👈فقط #درخت_مثمر بکاریم
عزیزان به هیچ عنوان درخت بیخاصیت بلکه مضر کاج و امثالش رو اصلا تحویل نگیریم، تا مسئولین فکر جدی کنن.
درخت غیر مثمر آب مصرف میکنه، نگهداری میخواد اما...
#نشردهید
🌺🌺🌺🌺
#آموزش_آشپزی
#سالادالویه
✅خواص:
این سالاد الویه به علت عدم حضور سس مایونز علاوه بر بی ضرر بودن دارای خواصی مثل کلیسم و... هم هست.
و به علت عدم حضور تخم مرغ و گوشت مرغ ماندگاری بیشتری دارد.
خوشمزه است و اگر کسی نداند، اصلا حس نمیکند؛ عدم حضور سس ماینوز رااااا. (😋😜😁)
⏰مدت زمان لازم برای آماده شدن: حدود یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه
📝مواد لازم برای چهار تا شش نفر:
1) سیب زمینی 1 کیلو 🥔
2) خیارشور 300 گرم 🥒
3) هویج خام رنده شده 100 گرم (یک هویج متوسط)🥕
4) نخود فرنگی (درصورت تمایل) به مقدار دلخواه
5) ارده 6 قاشق غذاخوری حدود 80 گرم 🍯
6) سیر 2 حبه متوسط یا کوچک (له کنید یا رنده ریز کنید)
7) سرکه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
8) نمک به مقدار لازم (میتوان از نمک خوش طعم هم استفاده کرده که باعث مزه بهتر میشود) 🧂
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پخته، پوست گرفته و با گوشت کوب له میکنیم.
خیارشور را نگینی ریز میکنیم، هویج را رنده درشت میکنیم، جعفری را خورد میکنیم، سیر را رنده ریز میکنیم، نخود فرنگی را میپزیم.
همه مواد را به غیر از نمک و سرکه به سیب زمینیهای له شده اضافه میکنیم و حسابی به هم میزنیم، ارده رو هم اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
سرکه را آرام آرام به مواد اضافه میکنیم.
در آخر با چشیدن مواد اگر نمک آن کم بود به آن اضافه میکنیم.
سالاد الویه سالم ما آمادهس
نوش جان😍😋😋
نکات فنی لازم: 🛠
1) سیب زمینی کوچک و زرد را انتخاب کنید؛ چون کیفیت بهتری دارند.
2) سیر را اگر با گوشت کوب حسابی له کنیم عطر بهتری پیدا میکند ولی باید کاملا له کنیم تا تکههای سیر زیر دندان حس نشود.
3) میزان نمک مورد نیاز، به نوع خیار شور و مذاق خانواده بستگی دارد؛ پس نمک را در آخر به اندازه لازم، اضافه میکنیم.
4) اندازه سرکه ای که گفته شده تقریبا استاندارد است؛ اماسرکه را آرام آرام اضافه کنید و کم کم بچشید تا با توجه به سلیقهی خود به مزه دلخواه برسید.
5) سالاد الویه لازم است چند ساعت داخل یخچال استراحت کند تا مواد آن کاملا جا بیفتد و خوشمزهگی خاص خودش را به دست آورد.
🕌نکته طلایی:💝
حتما با عشق غذا رو طبخ کنید. با وضو باشید. بسم الله هم که فراموش نمیشود. 👌😅
و حتما این غذا رو نذر کنید؛ تا هم از خواص حداکثری اون بهره ببرید هم غذاتون خیلی خوشمزه بشه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌺🌺🌺🌺
@tajenamak
فیلم آموزشی در پست بعدی 👇👇😊😍