eitaa logo
تجربه های من
54 دنبال‌کننده
44 عکس
75 ویدیو
5 فایل
برای ادمین شدن یا به اشتراک گذاشتن تجربه های موفق آموزشی یا تربیتی معلمی یا مدیری خود به پی وی زیر مراجعه کنید https://eitaa.com/MohammadParsa110
مشاهده در ایتا
دانلود
🎀حفظ انگیزه هنگام درس خواندن می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما با استفاده از برخی تکنیک‌ها و استراتژی‌ها می‌توانید این انگیزه را تقویت کنید: 🍉تنظیم اهداف مشخص: اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت برای خود تعیین کنید. این اهداف باید قابل اندازه‌گیری و واقع‌گرایانه باشند. ☂️برنامه‌ریزی منظم: یک برنامه مطالعه منظم تهیه کنید و زمان‌های مشخصی را برای مطالعه در نظر بگیرید. این کار به شما کمک می‌کند که به عادت مطالعه پایبند باشید. 🌙استراحت‌های منظم: بین جلسات مطالعه، استراحت‌های کوتاه بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند تا انرژی خود را تجدید کنید و تمرکزتان را حفظ کنید. 🍄تنوع در روش‌های مطالعه: از روش‌های مختلف مطالعه مانند یادداشت‌برداری، مرور گروهی، تدریس به دیگران و استفاده از منابع چندرسانه‌ای استفاده کنید. 🌈محیط مطالعه مناسب: یک محیط آرام و بدون حواس‌پرتی برای مطالعه انتخاب کنید. این محیط باید به شما احساس راحتی و تمرکز بدهد. ❤️جایزه و تشویق: برای خود جوایزی در نظر بگیرید. به عنوان مثال، پس از اتمام یک فصل یا موضوع، می‌توانید زمانی را برای تماشای یک فیلم یا انجام فعالیت مورد علاقه‌تان اختصاص دهید. 🍨مراقبت از سلامت جسمی و روانی: تغذیه مناسب، خواب کافی و ورزش منظم به حفظ انرژی و انگیزه شما کمک می‌کند. 🍍یادآوری دلایل مطالعه: به یاد داشته باشید که چرا در حال مطالعه هستید و اهدافی که به دنبال آن هستید. این می‌تواند به شما انگیزه بدهد. 🍒همراهی با دیگران: اگر امکان دارد، با دوستان یا همکلاسی‌ها برای مطالعه گروهی قرار بگذارید. این کار می‌تواند به شما انگیزه بیشتری بدهد. 🌸تفکر مثبت: به خودتان انگیزه دهید و از جملات مثبت استفاده کنید. به جای فکر کردن به سختی‌ها، بر روی موفقیت‌ها و پیشرفت‌های خود تمرکز کنید. با استفاده از این تکنیک‌ها، می‌توانید انگیزه خود را در طول فرایند یادگیری حفظ کنید و به موفقیت‌های بیشتری دست یابید.
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این‌ ۴اشتباه آینده بچه ات رو نابود میکنه✌️ ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂتجربه های من◍⃟჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅..✍┄‌‎‎‌‎‎‎‌ 🖼 . 📚روانشناس برجسته ای به نام هایم گینات می گه: وقتی دانش آموزی یه نقاشی می کشه و پیش من میاره من هیچ وقت  نمی گم " خیلی خوب! عالیه!!و.." چون بالاتر از عالی چیزی نیست, این موجب می شه دانش آموز مجددا" آن نقاشی رو تکرار کنه. من به جای , نقاشی بچه ها رو می کنم : به به! می بینم, یه خونه کشیدی,یه درخت کشیدی یه ماشین کشیدی. با اینگونه توصیف کردن عمدتا"کودک می گوید: الان میرم یه چیز دیگه هم می کشم. اینگونه قضاوت راه را بر پیشرفت کودک نمی بندد. نظرات "گینات" قابل تأملِ اینطور نیست؟! ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂتجربه های من◍⃟჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
♻️توقع زیاد از کودک انتظارات کودکان از ما بسیار کم است و در دسترس.... مثلا کمی بیشتر بخندیم، بازی کنیم باحوصله تر باشیم ولی فرزندان ما باهوش خوش اخلاق درسخوان مودب منظم و.... باشند!!! احساس نمی کنید توقع ما از کودکان زیاد است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤣🤣🤣 🔰وقتی از رفیقم واسه ریاضی کمک میخوام😂😂 🔰 همه از این زخم ها خوردیم ...
🙋‍♀🙋‍♂ 🔰 کودک، را برای همسرتان در حضور کودک بازگو نکنید. ✍🏻بازگویی و تعریف کردن اشتباهات، اشتباهی است که شما مرتکب میشوید. و مهر تاییدی بر رفتارهای اوست که سبب جسارت کودک برای تکرار آن رفتار یا حرف میشود و باعث تثبیت آن رفتار میشود. 🔺تنبیه باید دو نفری انجام شود کودک + یک والد ( پدر یا مادر) بدون گزارش به والد دیگر . 🔺کودک احساس میکند والدینش دوستش ندارند و در محیط خانه احساس ناامنی میکند. 🔺وقتی پدر می آید، فرزند علاقه مند است که با پدرش ارتباط برقرار کند و با هم بازی کنند ولی شما با بازگویی اشتباهات کودک سبب تخریب رابطه پدر-فرزندی میشوید، که گاهی متاسفانه پدر به دلیل خستگی کودک را تنبیه میکند به جای بازی و شادی. ‼️همچنین همسرتان به امید زندگی و خانواده به خانه می آید نه برای تنبیه و دعوا و... پس محیط خانه را برای ورود همسرتان متشنج نکنید. در مورد رفتارهای کودک و صحبت در روشهای تربیتی، در اتاق جداگانه بدون حضور کودک، با همسرتان حرف بزنید. ⛔️بازگوکردن اشتباهات، آموزش خبرچینی به کودکان است!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤣🤣🤣 🔰وقتی افتادی جلو نمیتونی تقلب کنی 😝😂 🔰 تقلب ، هست همین ‼️
👑 ❌بیشتر کودکانی که عزت‌نفس پایینی دارند، در مدرسه نیز به مشکلاتی از قبیل: 🥀 احساس می‌کنند دوست‌داشتنی نیستند. 🥀 از مواجهه با تجربیات جدید اجتناب می‌کنند. 🥀 احساس ارزشمندی نمی‌کنند. 🥀 تحمل سطح طبیعی ناکامی‌شان پایان است. 🥀 به‌راحتی تحت‌تاثیر دیگران قرار می‌گیرند. 🥀 در دوستیابی و حفظ آن مشکل دارند. 🥀 مسئولیت‌پذیری آن‌ها ضعیف است. 🥀 توانایی‌ها و استعدادشان را نادیده می‌گیرند. 🥀 احساسات عاطفی بی‌ثباتی دارند. 🥀 توجه مداوم می‌خواهند. 🥀 عملکردشان در مدرسه ضعیف است. 🥀 احساس حقارت و انزوا می‌کنند.
تجربه های من
👑 #عزت_نفس ❌بیشتر کودکانی که عزت‌نفس پایینی دارند، در مدرسه نیز به مشکلاتی از قبیل: 🥀 احساس می‌کن
👑 ❌عزت‌نفس پایین اغلب با دو ویژگی بارز همراه است: 🔴 احساس عدم شایستگی، بی‌ارزشی و بی‌اهمیتی 🔴 احساس خشم و اشتیاق برای تلافی کردن بر سر دیگران ⬅️کودکانی که احساس حقارت می‌کنند، به‌تدریج در زندگی با عدم موفقیت و درماندگی روبه‌رو می‌شوند. ⬅️آن‌ها معمولا خجالتی‌اند، همواره گرایش دارند در حاشیه‌ی امنیت بمانند و می‌کوشند از موقعیت‌های ناخشنودکننده فرار کنند. ⬅️احساس خشم ناشی از عزت‌نفس پایین اغلب با داشتن دیدگاهی نادرست نسبت به جهان، منفی بودن در همه‌چیز و مقصر دانستن دیگران نمایان می‌شود. ⬅️رفتار کودکانی که عزت‌نفس پایین دارند، بازتاب خودپنداره‌ی آن‌هاست و تمام بدرفتاری‌هایشان از خودپنداره‌ی منفی آن‌ها نشأت می‌گیرد.
تجربه های من
👑 #عزت_نفس ❌عزت‌نفس پایین اغلب با دو ویژگی بارز همراه است: 🔴 احساس عدم شایستگی، بی‌ارزشی و بی‌اهم
👑 ❌از طرف دیگر، کودکانی که عزت‌نفس پایینی دارند: 🥀 اغلب درست رفتار نمی‌کنند. 🥀احساس خودارزشی پایین در کودک موجب می‌شود؛ نتواند آنچه را از اطرافیان می‌خواهد به‌دست آورد و برای خود و دیگران ارزش قائل نیست. 🥀این احساس به خشم، افسردگی و مشکلات رفتاری منجر می‌شود 🥀 کودک باور دارد در هیچ موردی خوب نیست 🥀به خودش اعتماد نمی‌کند. 🥀او برای رسیدن به خواسته‌اش به گریه و زاری متوسل می‌شود یا به تهدید و فریاد روی می‌آورد 🥀والدین و دوستانش چنین رفتاری را نمی‌پسندند و با سرزنش، دوری کردن و عصبانی شدن یا تنبیه کردنش واکنش نشان می‌دهند که تنها او را عصبانی‌تر یا منفعل می‌سازد و رفتارش به‌جای بهتر شدن، بدتر می‌شود. 🥀در نهایت هیچ‌کس از او انتظار رفتار درست ندارد، بنابراین خودش نیز چنین انتظاری نخواهند داشت.
تجربه های من
👑 #عزت_نفس ❌از طرف دیگر، کودکانی که عزت‌نفس پایینی دارند: 🥀 اغلب درست رفتار نمی‌کنند. 🥀احساس خو
فرزندانی که عزت‌نفس سالمی دارند🤴👸 🌹می‌توانند در برابر همسالانی که آن‌ها را به‌سوی مصرف مواد اعتیادآور و نوشیدنی‌های غیرمجاز سوق می‌دهند، مقاومت کنند. 🌹می‌توانند به سوء‌استفاده‌های کلامی افراد پاسخ منفی بدهند. 🌹 بهتر می‌توانند تعادلشان را در خانواده یا در زمان رویارویی با بحران حفظ کنند. 🌹 امنیت عاطفی، ذهنی و جسمانی دارند. 🌹 عواطف و احساسات پرشور خود را می‌پذیرند، به آن ارج می‌گذارند و می‌توانند با دیگران و احساساتشان ارتباط برقرار کنند. 🌹 لایق و مهم‌اند.
تجربه های من
#عزت_نفس فرزندانی که عزت‌نفس سالمی دارند🤴👸 🌹می‌توانند در برابر همسالانی که آن‌ها را به‌سوی مصرف مو
سلام عزیزان 🌹 در این قسمت لازم دونستم برای اینکه اهمیت مهارت عزت نفس در کودکان و نوجوانان را بیشتر درک کنیم ویژگی های بچه هایی که عزت نفس سالمی دارند و ویژگی های بچه هایی که فاقد این مهارت ضروری هستن را بیان کنم تا با حساسیت بیشتری در ایجاد این مهارت ضروری و ارزشمند قدم برداریم و ان شاءالله بتوانیم اهمیت این مهارت ضروری رو به خوبی درک کنیم و در جهت افزایش عزت نفس فرزندانمون تلاش مضاعف کنیم