🔴 راز شگفت انگیز پیاده شدن شیخ عباس قمی از اتوبوس
آیه: عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَ هُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ بقره/216
چه بسا شما از چیزی کراهت داشته باشید درحالیکه خیر شما در آن است.
آینه: حکایت؛ امام خميني(ره) در خاطرهاي از سفر خود با مرحوم حاج شيخ عباس قمي چنین بيان ميكند: بیابان سوزان و بیانتها در چشمهایمان رنگ میباخت و به کبودى میگرایید و از دور هم، چیزى دیده نمیشد. ناگاه ماشین ما که از مشهد عازم تهران بود از حرکت، ایستاد. راننده که مردى بلند و سیاهچرده بود باعجله پایین آمد و بعد از آنکه ماشین را براندازى کرد خیلى زود عصبانى و ناراحت به داخل ماشین برگشت و گفت: بله پنچر شد و آنگاه به صندلى ما که در وسطهای ماشین بود، آمد. به من چون سید بودم حرفى نزد؛ ولى رو کرد به حاج شیخ عباس قمى و گفت: اگر میدانستم تو را اصلاً سوار نمیکردم، نحسى قدم تو بود که ماشین ما را در وسط بیابان خشک و برهوت معطل گذاشت! یا الله برو پایین و دیگر هم حق ندارى سوار این ماشین بشوى.
مرحوم شیخ عباس بدون اینکه کوچکترین اعتراضى کند و حرفى بزند، بلند شد و وسایلش را برداشت و از ماشین پیاده شد. من هم بلند شدم که با او پیاده شوم اما او مانع شد؛ ولى من با اصرار پیاده شدم که او را تنها نگذارم اما او قبول نمیکرد که با او باشم، هر چه من پافشارى میکردم، او نهى میکرد، دست آخر گفت فلانى راضى نیستم تو اینجا بمانى. وقتى این حرف را از او شنیدم، دیدم که اگر بمانم بیشتر او را ناراحت میکنم تا خوشحال کرده باشم، برخلاف میلم از او خداحافظى کرده و سوار ماشین شدم.
بعد از مدتى که او را دیدم جریان آن روز را از او پرسیدم، گفت: وقتى شما رفتید خیلى براى ماشین معطل شدم، براى هر ماشینى دست بلند میکردم نگه نمیداشت تا اینکه یک کامیونى نگه داشت. وقتى سوار شدم، قدرى که با هم صحبت کردیم متوجه شدم که او ارمنى است و مسیرش همدان است؛ از قضا من هم میخواستم به همدان بروم، چون مدتها بود که دنبال یک سرى مطالب میگشتم و در جایی نیافته بودم؛ فقط میدانستم که در کتابخانه مرحوم آخوند همدانى در همدان میتوانم آنها را به دست آورم. راننده آدم خوب و اهل حالى بود، من هم از فرصت استفاده کردم و احادیثى که از حفظ داشتم درباره احکام نورانى اسلام، حقانیت دین مبین اسلام، مذهب تشیع و ... برایش گفتم. وقتى او را مشتاق و علاقهمند دیدم، بیشتر برایش خواندم. سعى میکردم مطالب و احادیثى بگویم که ضمیر و وجدان زنده و بیدار او را بیشتر زنده و شاداب کنم تا اینکه به نزدیکیهای همدان رسیدیم، نگاهم که به صورت راننده افتاد دیدم قطرات اشک از چشمانش سرازیر است و گریه میکند، حال او را که دیدم دیگر حرفى نزدم، سکوتى عمیق مدتى بر ما حکمفرما شد، هنوز چند لحظهای نگذشته بود که او آن سکوت سنگین را شکست و با همان چشم اشکآلود گفت: اینطور که تو میگویی و من از حرفهایت برداشت کردم، اسلام دین حق و جاودانى است و من تا به حال در اشتباه بودم. شاهد باش من همین الآن پیش تو مسلمان میشوم و به خانه که رفتم تمام خانواده و فامیلهایی که از من حرفشنوی دارند مسلمان میکنم .
بعد هم به کمک من گفت: اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله و اشهد ان علیا ولى الله .1
1. با اقتباس و ویراست از کتاب عاقبت بخیران عالم
#آیه_ها_و_آینه_ها
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
هدایت شده از رفاقت با امام زمان(عج)
چگونه عبادات کنیم 27.mp3
13.16M
✨#چگونه_عبادت_کنم؟ ۲۷ 🤲
عبادت ، به زحمت انداختن بدن نیست!
بلکه، حرکت قلب به سمت خداست!
قدم اول در اصلاحِ عبادت، این است که؛
قلباً عبادات را دوست بداری، و بتوانی زمانی از شبانهروز را برایش اختصاص دهی.
#استاد شجاعی 🎤
🍃
❤️🍃 @bakhooda ✨
📚داستان کوتاه
“طعم هدیه”
روزی فردی جوان هنگام عبور از بیابان، به چشمه آب زلالی رسید.
آب به قدری گوارا بود که مرد سطل چرمی اش را پر از آب کرد تا بتواند مقداری از آن آب را برای استادش که پیر قبیله بود ببرد. مرد جوان پس از مسافرت چهار روزه اش، آب را به پیرمرد تقدیم کرد.
پیرمرد، مقدار زیادی از آب را لاجرعه سر کشید و لبخند گرمی نثار مرد جوان کرد و از او بابت آن آب زلال بسیار قدردانی کرد. مرد جوان با دلی لبریز از شادی به روستای خود بازگشت.
اندکی بعد، استاد به یکی دیگر از شاگردانش اجازه داد تا از آن آب بچشد.
شاگرد آب را از دهانش بیرون پاشید و گفت: آب بسیار بد مزه است.
ظاهرا آب به علت ماندن در سطل چرمی، طعم بد چرم گرفته بود. شاگرد با اعتراض از استاد پرسید:
آب گندیده بود. چطور وانمود کردید که گوارا است؟
استاد در جواب گفت:
تو آب را چشیدی و من خود هدیه را چشیدم.
این آب فقط حامل مهربانی سرشار از عشق بود و هیچ چیز نمی تواند گواراتر از این باشد.
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
📖 #خاطره #انس_با_قرآن
🔹خانم دباغ روایت میکند: وقتی غذای امام را داخل اتاق میبردم وارد اتاق که میشدم میدیدم قرآن را باز کردهاند و مشغول قرائت قرآن هستند مدتی این مسئله (کثرت قرائت قرآن) ذهنم را مشغول کرده بود تا اینکه روزی به امام عرض کردم: «حاج آقا شما سراپای وجودتان قرآن عملی است دیگر چرا اینقدر قرآن میخوانید؟»
🍃 امام مکثی کردند و فرمودند: «هر کس بخواهد از آدمیت سر در بیاورد و آدم بشود باید دائم قرآن بخواند.»
📝راوی: مرضیه حدیدچی (دباغ)، پابهپای آفتاب، ج ۲، ص۱۵۷
#امام_خميني رحمةاللهعليه
#قرائت_قرآن
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
🌺السلام علیک یا صاحب الزمان
حتی به عشق جاذبه یک نگاهتان
میگردد آفتاب جهان، دورماهتان
آقای من سلام! دوباره منم همان
آشفتهای که آمدهام در پناهتان
#نوای_دلتنگی
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
⚡️#کلام_نورانی_استاد
اگر شما #تقوا را رعایت کنید، خدای تعالی خودش به موقع روزی معنوی شما را می رساند.
من این را مکرر تجربه کرده ام.
یکوقت در تهران یک کسالت روحی پیدا کرده بودم، هر چه فکر می کردم که چطور خودم را از این کسالت نجات بدهم، با این که یک مقدار وارد هم بودم، ولی دیدم نمی توانم.
مثل گرسنه ای بودم که نمی تواند غذا پیدا کند. به دلم افتاد منزل فلان عالم بروم. یکی از علمای معمولی تهران بود. تا رفتم گفت: مایلی یک مقدار قرآن برایت
بخوانم؟
گفتم: بله.
(قبل از اینکه انسان پذیرایی بشود ، بگویند برایت قرآن بخوانم! )
قرآن را باز کرد.
آیاتی را خواند، نسخه دقیق و حتمی مرض من بود، سرم پایین افتاد.
در یک حالتی قرار گرفتم که اصلا فکر می کردم دارند به من میگویند که این کارها را بکن.
بعد هم قرآن را تا جایی خواند که من لازم داشتم. سپس قرآن را کنار گذاشت و چای و خرما آورد. من در فکرم آمد که او حتما یکی از اولیاء خدا است که از باطن من اطلاع داشته است.
تمام قرآن را اگر می گشتیم آیاتی که مناسب روحیه من بود پیدا نمی شد، غیر از همین آیات.
پرسیدم: شما چرا قرآن خواندید؟
گفت: همینطوری به دلم افتاد.
خدا می داند که اگر انسان صددرصد تقوا را رعایت کند، رزق معنویش از جایی که حساب نمی کند « من حیث لایحتسب »
به او می رسد.
☘حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨