☑️جوانان چگونه میتوانند به #حلقه_های_مدیریتی راه پیدا کنند؟
🔴هدف ما رسیدن به جامعه اسلامی و در نهایت تمدن پیشرفته اسلامی است.برای رسیدن به این هدف نیاز به یک حرکت #عمومی #منضبط، صحیح و #عقلانی داریم برای این حرکت به 4 عنصر نیاز داریم:
1️⃣«شناخت واقعی از صحنه»
2️⃣«جهت گیری مشخص؛ که هدف همان ایجاد جامعه و تمدّن پیشرفته اسلامی است»
3️⃣«برخورداری از عامل یا عوامل امیدبخش»
4️⃣«اتخاذ راهکارهای عملی برای هدایت این حرکت عمومی»
🔴حالا چگونه جوانان میتوانند به حلقه های مدیریتی راه پیدا کنند؟
✅برنامه ریزی و ارائه راهکار برای هدایت حرکت عظیم ملت بر عهده جریانها و #حلقه_های_میانی ازجمله تشکلهای دانشجویی- است که غالباً مجموعه های جوان، خوشفکر و فعال هستند و می توانند نقش و شأن محور بودن حرکت عمومی جامعه را برعهده بگیرند.
نمونه هایی از این گروه ها:
1. قرارگاه های فرهنگی مساجد
2. «تشکیل گروههای سیاسی» البته نه به معنای حزب بازی.
3. «تشکیل میزگردها و کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها»
4. «تشکیل گروههای نهضتی در داخل دانشگاهها» و «دعوت از دانشجویان کشورهای محور مقاومت برای بحث درباره مسائل بین المللی و مسائل مهم جهان اسلام»
5. «تشکیل گروههای علمی و همکاری با مراکز و شرکتهای دانش بنیان»
6. «فعالیتهای اطلاعاتی مردمی»
7. «حضور در مسائل اجتماعی صنوف مختلف»
و ...
این فعالیتها به ورود نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور منجر خواهد شد و طبعاً هنگامی که جوانان متعهد و حزب اللهی به معنای حقیقی کلمه، جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت.۱۳۹۸/۰۳/۰۱
⭕️ @shenakhte_rahbari
کانون قرآن و عترت 📿🌹مدرسه علمیه حضرت خدیجه (سلام الله علیها) تقدیم می کند: تلاوت روزانه قرآن کریم📖
🔸با صدای "حنانه خلفی" حافظ کل قرآن کریم
🔹 ترجمه تفسیری بسیار زیبا و دلنشین آقای ملکی برای جوانان و نوجوانان.
با امید به استماع👂وتلاش روزافزون در جهت عمل به قوانین و دستورات این کتاب آسمانی و راهنما و انسان ساز. التماس دعای فراوان:🙏
@talabeasrezohoor1
هدایت شده از طلبه عصر ظهور🌹
باسلام و احترام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد
به استحضار مي رساند سازمان همياري شهرداري هاي خراسان رضوي در ايام مبارك دهه ولايت، اقدام به برگزاري مسابقه آنلاين قرآني ويژه كاركنان شاغل در ادارات و نهادهاي مختلف و خانواده ايشان نموده است. لذا مستدعي است نسبت به اطلاع رساني به همكاران محترم مركز مديريت و كادر مدارس استان دستور فرماييد.
شايان ذكر است آزمون مسابقه بر اساس مندرجات «نرم افزار قرآني سلام» از آيات 261 الي آخر سوره مباركه بقره برگزيده شده و مرجع پاسخ ها بر اساس تفسير نمونه است. همكاران محترم مي توانند جهت شركت در مسابقه تا روز 18 مردادماه به سايت اين سازمان به نشاني http://saba.hamyari-kh.ir/onlinetest/test1/ مراجعه نمايند.
نكته: براي شركت در ازمون، صرفاً استفاده از قران (نه تفسير) مجاز است.
ضمناً تصوير نامه ارسالي از استانداري به پيوست ايفاد مي گردد.
با تشكر و تجديد احترام
اداره امور قرآن و عترت
سيدحميدرضا حسيني دانشور
ویژگیها و حوادث مرتبط با علی(ع)
برخی از حوادث، ویژگیها و امتیازات حضرت علی(ع) عبارتند از: ازدواج با حضرت زهرا: از فضایل اختصاصی امام علی(ع) را ازدواجش با دختر پیامبر دانستهاند که بهدستور خداوند انجام شد.گفتهاند اگر علی(ع) نبود، برای فاطمه(س) همتایی وجود نداشت. مولود کعبه: مولود کعبه بهمعنای زادهشده در کعبه، به ماجرای تولد امام علی(ع) در کعبه اشاره دارد که از فضایل اختصاصی او بهشمار میرود.
لقب امیرالمؤمنین: بهمعنای امیر، فرمانده و رهبر مسلمانان، لقبی است که بهاعتقاد شیعیان به حضرت علی(ع) اختصاص دارد. بهباور شیعیان، این لقب نخستین بار در زمان پیامبر اسلام برای علی بن ابیطالب بهکار رفته است سید بن طاووس، محدث شیعه در قرن هفتم، در کتاب الیقین باختصاص مولانا علی بإمرة المؤمنین، با اتکا به ۲۲۰ حدیث از منابع اهلسنت، لقب امیرالمؤمنین را مختص امام علی(ع) دانسته است.
سدّالاَبواب: بهمعنای مسدودکردن درها، به واقعهای اشاره دارد که طی آن، پیامبر اسلام بهفرمان خدا دستور داد جز درِ خانه امام علی(ع)، درِ همه خانههایی که به مسجدالنبی باز میشدند، مسدود شود.
برادری با پیامبر(ص): پیامبر(ص) پیش از هجرت به مدینه، میان مهاجران، عقد اخوت برقرار کرد. همچنین در مدینه میان مهاجران و انصار عقد اخوت بست و هر دو بار میان خودش و امام علی(ع) عقد اخوت برقرار کرد و علی را برادر خود خواند.
اولین مسلمان: براساس اعتقاد شیعه و برخی از دانشمندان اهل سنت، امام علی(ع)، اولین مردی است که به پیامبر ایمان آورد.
ابلاغ آیات برائت: بهگزارش تفسیر نمونه تقریباً تمام مفسران و مورخان اتفاقنظر دارند که هنگامی که سوره توبه (یا آیات نخستین آن) نازل شد و پیمانهایی را که مشرکان با پیامبر اسلام(ص) داشتند، لغو کرد، پیامبر(ص) نخست ابلاغ این فرمان را برعهده ابوبکر گذاشت تا هنگام حج در مکه برای عموم مردم بخواند؛ اما سپس آن را از او گرفت و به علی(ع) داد و حضرت علی(ع) در مراسم حج به مردم ابلاغ کرد. این واقعه در منابع اهل سنت نقل شده است.
خاتمبخشی: منظور از خاتمبخشی، ماجرایی است که در آن امام علی(ع) در رکوع نماز، انگشتر خود را به فقیر بخشید. این واقعه در کتب روایی شیعه و سنی نقل شده است.
ردّ الشمس: در این واقعه، بهدعای پیامبر اسلام(ص)، خورشید که در حال غروب بود، به عقب بازگشت تا حضرت علی(ع) نماز عصرش را بخواند. همچنین بنا به نقل شیخ مفید، در زمان حضرت علی(ع)، در یکی از جنگها تعدادی از لشکریان نماز عصرشان را نخوانده بودند که با دعای حضرت علی(ع) خورشید برگشت.
منبع : لیست منابع در سایت ویکی شیعه
فضایل امام علی (ع)
(۷)
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🔴شب اول قبر آیتالله حائری و عنایت امام رضا علیه السلام
✍️بعد از مرگ آیت الله حائری شبی اورا در خواب دیدم. کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنیایی چه خبر است؟! پرسیدم: آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟ آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر میآمد، شروع کرد به تعریف کردن: وقتی از خیلی مراحل گذشتیم،همین که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگی و سبکی از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت. درست مثل اینکه لباسی را از تنت درآوری. کم کم دیگر بدن خودم را از بیرون و به طور کامل میدیدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، این بود که رفتم و یک گوشهای نشستم و زانوی غم و تنهایی در بغل گرفتم. ناگهان متوجه شدم که از پایین پاهایم، صداهایی میآید. صداهایی رعبآور وحشتناک! به زیر پاهایم نگاهی انداختم. از مردمی که مرا تشیع و تدفین کرده بودند خبری نبود!
بیابانی بود برهوت با افقی بیانتها و فضایی سرد و سنگین و دو نفر داشتند از دور دست به من نزدیک میشدند. تمام وجودشان از آتش بود. آتشی که زبانه میکشید و مانع از آن میشد که بتوانم چشمانشان را تشخیص دهم. انگار داشتند با هم حرف میزدند و مرا به یکدیگر نشان میدادند. ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزیدن. خواستم فریاد بزنم ولی صدایم در نمیآمد. تنها دهانم باز و بسته میشد و داشت نفسم بند میآمد. بدجوری احساس بیکسی غربت کردم: خدایا به فریادم برس! خدایا نجاتم بده، در اینجا جز تو کسی را ندارم….همین که این افکار را از ذهنم گذرانیدم متوجه صدایی از پشت سرم شدم. صدایی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زیباتر از هر موسیقی دلنشین! سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگریستم، نوری را دیدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من میآمد.
هر چقدر آن نور به من نزدیکتر میشد آن دو نفر آتشین عقبتر و عقبتر میرفتند تا اینکه بالاخره ناپدید گشتند. نفس راحتی کشیدم و نگاه دیگری به بالای سرم انداختم. آقایی را دیدم از جنس نور. ابهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نمیتوانستم حرفی بزنم و تشکری کنم، اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زیبایش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسید: آقای حائری! ترسیدی؟من هم به حرف آمدم که: بله آقا ترسیدم، اگر یک لحظه دیرتر تشریف آورده بودید حتماً زهره ترک میشدم و خدا میداند چه بلایی بر سر من میآوردند.
راستی، نفرمودید که شما چه کسی هستید. وآقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من مینگریستند فرمودند: من علی بن موسی الرّضا(علیه السلام) هستم. آقای حائری! شما ۳۸ مرتبه به زیارت من آمدید من هم ۳۸ مرتبه به بازدیدت خواهم آمد، این اولین مرتبهاش بود ۳۷ بار دیگر هم خواهم آمد..
📚ناقل آیتالله العظمی سیدشهابالدین مرعشی نجفی(ره)
@Rahee_saadat