طلبه انقلابی | سجاد امیری
پیام ظریف در اینستاگرام @talabeyeenghelabi
ظریف: متاسفم که اظهاراتم موجب تکدر رهبر انقلاب شد
🔹بسیار متأسفم که برخی نقطه نظرات شخصی که صرفا برای انتقال صادقانه تجربیات بود و دزدانه منتشرشد اسباب تکدر خاطر شریف رهبر معظم انقلاب را فراهم آورد.
🔹بیانات مشفقانه رهبر انقلاب همچون همیشه برای من و همکارانم ختم کلام و نقطه پایانی برای بحثهای کارشناسی است. پیروی از نظرات و تصمیمات رهبری ضرورتی غیرقابل انکار برای سیاست خارجی است.
@Farsna
▪️رئیس سازمان زندانها، دیشب شب قدرشو رفت پیش خانواده زندانیا تا به مشکلات اونا رسیدگی کنه. البته این اولین بارش نیست و از اول رمضان ایشون تقریبا هر افطار کنار زندانیاست و اصلا کار و دغدغهش تعطیلی نداره و حتی عید نوروزش رو هم تعطیل نکرده.
اینطور مسئولا دل آدمو روشن میکنن.
💬محمد خزائی (@MimKhazaie)
@Fars_Plus
سه فروند راکت مینی کاتیوشا پایگاه نظامی ويكتوريا آمریکا در نزدیکی بغداد را هدف قرار دادند. طبق معمول هم سامانه سیرم کاری از پیش نبرد...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب، سریال انفجارها و خرابکاریها در سرزمینهای اشغالی از هفتهای یک انفجار به هفتهای دو، بعد به دو روزی یک حادثه و امروز تقریبا به دو انفجار رسیده است...
مبارک نتانیابو باشد... فکر میکنید اگر همین روند ادامه پیدا کند، باز هم از شکر اضافه با نمک کوشر میخورند یا اینکه کمی بیش از اندازه دقت میکنند!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 نظامیان صهیونیست در حال جستجو برای یافتن ضاربی که به سمت یک پاسگاه نظامی در #نابلس آتش گشوده و منجر به تیرخوردن ۳ صهیونیست شده است.
🔺 وضعییت دو صهیونیست مضروب بحرانی و وخیم گزارش شده است.
•| کانال خبری فتح |•
@news_fath
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #فوری | لحظه حمله به پایگاه ویکتوریا در عراق
🔺سه راکت 107 م.م به سمت شرکت انگلیسی G4S شلیک شد است.
•| کانال خبری فتح |•
@news_fath
وزارتخارجه در «خسارتمحض» مسولیتی نداشت؟
▪️پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹عبدالله عبداللهی نوشت:
بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
@TasnimNews
⭕️ امروز #رهبر_انقلاب توضیحاتی درباره نقش وزیر امور خارجه در سیاست خارجی کشور دادند.
◀️ فرایند قانونی تصمیمگیری در موضوعات سیاست خارجی کشور از مسیر شورای عالی امنیت ملی میگذرد که در اصل ۱۷۶ قانون اساسی شرح وظایف، اعضا و فرایند تصمیمگیری آن مشخص شده است. متن این اصل قانون اساسی چنین است:
🔻 اصل ۱۷۶ قانون اساسی
🔹 به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی «شورای عالی امنیت ملی» به ریاست رئیس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می گردد.
۱. تعیین سیاستهای دفاعی - امنیتی کشور در محدوده سیاستهای کلی تعیین شده از طرف مقام رهبری.
۲. هماهنگ نمودن فعالیت های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی - امنیتی.
۳. بهره گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی.
اعضای شورا عبارتند از:
🔹 رؤسای قوای سه گانه
🔸 رئیس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح
🔹 مسئول امور برنامه و بودجه
🔸 دو نماینده به انتخاب مقام رهبری
🔹 وزرای امور خارجه، کشور، اطلاعات
🔸 حسب مورد وزیر مربوط و عالیترین مقام ارتش و سپاه.
🔹 شورای عالی امنیت ملی به تناسب وظایف خود، شوراهای فرعی از قبیل شورای دفاع و شورای امنیت کشور تشکیل میدهد. ریاست هر یک از شوراهای فرعی با رئیسجمهور یا یکی از اعضای شورای عالی است که از طرف رئیسجمهور تعیین میشود. حدود اختیارات و وظایف شوراهای فرعی را قانون معین میکند و تشکیلات آنها به تصویب شورای عالی میرسد.
🔸 مصوبات شورای عالی امنیت ملی پس از تأیید مقام رهبری قابل اجراست.
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از طلبه انقلابی | سجاد امیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تناقضگوئی آشکار ظریف پیرامون نقش سردار سلیمانی پیرامون حضور روسیه در سوریه/ کدام یک از این دو موضع خلاف واقع است؟
ظریف ۹۸: سردار سلیمانی پوتین را قانع کرد برای حضور در سوریه.
ظریف ۹۹: اینکه میگن "سردار سلیمانی پوتین را قانع کرد برای حضور در سوریه" درست نیست!
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
🔴 #فوری | پس از تیراندازی صورت گرفته سمت نظامیان اشغالگر اسقاطیلی در نابلس؛
🔺درگیری ها در این شهر آغاز شده و صهیونیست ها چندین جوان فلسطینی را مورد اصابت گلوله های جنگی قرار داده اند.
➖(در یکی از کلیپ ها اصابت گلوله مشهود است)
•| کانال خبری فتح |•
@news_fath